Liefdevol begin van 2023

Algemeen

Wij willen deze blog beginnen met iedereen nog een heel gelukkig, magisch, sprankelend, liefdevol en gezond 2023 toe te wensen. Dat het een jaar vol inzichten mag worden en dat we weer een stap dichterbij een prachtige, liefdevolle aarde mogen komen.

Een kristal wat hier zo bij past en die eind vorig jaar al op ons pad kwam, is de Pink Lemurian uit Colombia. Op verschillende tijden vanaf het ontstaan van Lichtpuntje Kristallen, zijn er een aantal roze kristallen op ons pad gekomen die ons diep raakten en die voor energieverschuivingen hebben gezorgd. Ook hebben deze kristallen geholpen met het, steeds meer, openen van ons hart en de hogere chakra’s. Eigenlijk, toen het eerste roze kristal kwam, was er wel ’t Lichtpuntje spiritueel centrum, maar nog geen Lichtpuntje Kirstallen. Deze eerste, de prachtige Morganiet, heeft ertoe bijgedragen dat Lichtpuntje Kristallen is ontstaan. In die tijd gaven wij regelmatig workshops en ook anderen huurden onze groepsruimte, wat nu “het Pakhuis” is. Een van de cursussen die door iemand anders gegeven werd, was White Time Healing.

Op een gegeven moment kwamen daar ook steenleggingen in voor en Morganiet was het belangrijkste kristal van de White Time Healing. De hoofdleraar in die tijd vroeg of ik tijd en zin had om deze Morganiet voor hem in te kopen, omdat hij daar de tijd niet echt voor had en het voor mij dichterbij was. Ik ben hem nog altijd eeuwig dankbaar, want dat verzoek veranderde mijn leven, en ook het leven van Wim en Cyrille, drastisch. Het geluksgevoel, het thuiskomen in een wereld die ik hiervoor niet gewaar was en de wereld en liefde van kristallen raakte mij tot in mijn ziel en gaf zoveel vreugde. Ik merkte ook dat ik het zo fijn vond om deze steenleggingen te maken en met liefde setjes van stickertjes voorzag, zodat de mensen de stenen herkenden en makkelijker de leggingen op hun cliënten konden uitvoeren. Ik kreeg vaak complimenten dat ik zulke prachtige stenen bij elkaar zocht, wat ik in die tijd te veel eer vond. Ik had zoveel moeite met ontvangen. Dus op zoveel lagen brachten stenen en kristallen groei. Morganiet, familie van o.a. Aquamarijn en Smaragd, is voor ons het kristal wat heeft gezorgd dat Lichtpuntje Kristallen is ontstaan.

Morganiet

Dit is een roze variant van Beril, de moeder der edelstenen, dit kristal is een symbool van onvoorwaardelijke liefde en heeft een sterke verbinding met het hartchakra, dat het reinigt en activeert. De bijzonder krachtige en liefdevolle energie van dit kristal is sterk verbonden met de Elohim Engelen, maar ook met het regenbooglicht. Het brengt diepgaande healing en transformatie teweeg en werkt langzaam, zacht en liefdevol. Morganiet draagt een transformatiekracht die op diverse lagen tegelijk werkzaam is, waardoor dit kristal healing door je hele wezen brengt, tot in de aarde. Het helpt je om direct alles los te laten in vrede en acceptatie. Dit gebeurt onder leiding van het licht van de vele Engelen die met dit kristal verbonden zijn. Omdat de steen liefde aantrekt en liefde binnen een relatie handhaaft is het zeer geschikt voor hen die zich afgewezen en onbemind voelen. Als je Morganiet op het hartchakra legt, kan er een diepgaande genezing ontstaan waardoor je kwetsende ervaringen uit het verleden kunt loslaten. De steen is verbonden met de roze straal, de helende vrouwelijke energie die weer verbonden is met Quan Yin, Isis en Maria. De energie van Quan Yin vult ons met universele liefde, genezing en geduld en maakt ons bewust van de zinloosheid van materialisme en het belang van onze spiritualiteit. Morganiet stimuleert een eenvoudige, kinderlijke kijk op de wereld.

Om een lang verhaal kort te maken. Toen deze leraar zelf een prachtig huis met groepsruimte kocht en uit ons leven verdween, ontstond er bij mij een leegte, omdat ik hem assisteerde bij de cursussen. Dit is het moment waarop ze thuis zeiden: “waarom blijf je niet deze steentjes inkopen en setjes maken, of maak een mooi hoekje met kristallen voor verkoop in de groepsruimte?” En zo geschiedde. Tijdens workshops van Ruud verkocht ik regelmatig mijn met liefde uitgezochte stenen en kristallen en ook naar Therapeuten bijeenkomsten nam ik een klaptafel, kleedje en mijn stenen mee. Niet om geld te verdienen, maar omdat het mij zo blij maakte en ook de mensen die een steen kochten waren er zo blij mee.

Na een jaar of 2 kwam Wim mij op een dag iets met de motor brengen aan de andere kant van het land wat ik vergeten was. Hij werd ook heel enthousiast van de stenen en opperde: “zullen we samen een beursje gaan doen?” Zo is eigenlijk het avontuur begonnen. Na weer zo’n 2 jaar zag hij op internet een buitenlandse beurs en na daar over praten, kwamen we tot de conclusie dat als we in het buitenland meer bij de bron zouden inkopen, dat we dan goedkoper onze stenen konden verkopen. Dat hebben we geweten. Meer en meer hoogenergetische kristallen kwamen op ons pad en wij begrepen in het begin absoluut niet waarom en hoe wij dit konden ‘weten’ en ‘voelen’. Tot soms op beurzen verschillende paragnosten of begaafde mensen ons vertelden dat wij een ‘opdracht’ hadden vanuit de Kristalwereld. Wij vonden het allemaal veel te veel eer. We deden toch immers alleen maar wat ons heel blij maakte. Zo kwamen al vrij snel Brandberg kristallen en na onze eerste reis naar Amerika kwam de tweede, prachtige roze steen met een hoge vibratie. Dit was Danburiet.

Toen de kinderen groter waren en Cyrille meer tijd kreeg, opperde zij dat wij een website moesten hebben, zodat mensen zouden weten op welke beurs we stonden. We hadden in die tijd nog geen winkel. Deze is later pas ontstaan. Dit begon met een klein stukje van de loods die nu in zijn geheel winkel is. Je kunt aan het marmoleum op de grond zien tot waar ons winkeltje was. Deze ontstond toen Wim zoveel gebruikte spullen op zijn pad had gekregen. Zelfs tot een glazen pui die precies op de plek van de garagedeur paste. Alles werd gestuurd. We werden ‘gedwongen’ (ha ha) om die kant op te bewegen.

Een tijd lang waren we 2 dagen in het weekeinde met de winkel open als we geen beurzen hadden. Maar door de prachtige site die Cyrille met een jonge websitebouwer maakte, kregen we steeds meer bekendheid en op een gegeven moment kregen we van ons hogere deel te voelen/horen dat we met de beurzen moesten stoppen en alleen de winkel moesten openen. Dit was heel spannend voor ons, omdat we behoorlijk bekend waren op beurzen. Maar we zijn altijd heel trouw aan wat we voelen, dus zo geschiedde. Toen we het drukker kregen en eigenlijk wel iemand konden gebruiken, kwam Nikki vertellen dat ze het niet meer naar haar zin had op haar huidige werk. Dat de druk en stress voor haar als verpleegkundige te groot was in het ziekenhuis. Zo gebeurde het dat Nikki bij ons in dienst kwam. Daarna kwam Natascha, toen Charissa en als laatste Marion en ook Ilse en Noortje versterken, wanneer ze tijd hebben, een dagje ons team.

Nog iedere dag zijn we dankbaar dat ons leven deze wending heeft genomen. We hebben ons lang afgevraagd waarom we in Heerle terecht zijn gekomen als we een ‘opdracht’ hadden. Immers, veel klanten uit bijvoorbeeld Groningen of Limburg moesten toch een heel eind rijden om bij ons te komen. Waarom zaten we dan niet in het midden van Nederland? Tot het kwartje viel. We hebben ook heel veel lieve klanten uit België en ook deze hoorden bij het pakket van de ‘opdracht’ (ha ha). We blijken in het midden van de klanten uit alle hoeken van Nederland en België te zitten. Dit is toch niet te geloven. Zelf verzin je het niet, maar als je meegaat met de magie en de flow van het leven, dan kan het beste gebeuren.

Nu is er weer een prachtig roze kristal op ons pad gekomen, eentje met een zeer hoge, liefdevolle energie die zo past in deze tijd. Wij zijn, vanaf de eerste Colombiaanse Lemurian die op ons pad kwam, groot fan van alle kristallen die in Colombia gevonden worden. Zelfs de Pyrieten zijn heel speciaal en hebben naast hun aardende eigenschappen een hoge vibratie. We hebben deze Pink Lemurian al een paar weken in de winkel liggen en we merken dat veel hoog gevoelige mensen er diep door geraakt worden, soms huilen van ontroering en het gevoel hebben thuis te komen. Deze prachtige kristallen helpen ons op ons pad naar Ascensie, naar verlichting. Om waarlijk thuis te komen in onszelf, om als liefdevolle lichtwezens in de stof op aarde dit licht te gaan leven en een levend voorbeeld te worden, waardoor de wereld zal veranderen.

Pink lemurians uit Colombia

Deze prachtige, liefdevolle kristallen met een zachte, hoge lichtfrequentie zijn nog niet lang geleden in Colombia gevonden. Als je met de kristallen gaat zitten kun je “the sound of silence” voelen. Een sereniteit en stilte, zonder woorden, maar ook vol. Ze resoneren met de toon van je ziel, met je zielenster. Ze dragen een vertrouwde energie uit, een veld van helderheid, rust en ‘zijn’. Ze zijn verbonden met de zachte, liefdevolle energieën van Venus en de Hators, maar ook met de Roze Straal die verbonden is met de vrouwelijke Godinnenlijn zoals Maria, Isis en Kwan Yin. Als tijdens mediteren met dit kristal je hart zich opent en je fysieke en emotionele lichamen zich met liefde vullen, kun je hun aanwezigheid voelen. Pink lemurians helpen je hartchakra en je zonnevlecht te openen en je emotionele lichamen te balanceren. Deze helpen ons te gaan leven en handelen vanuit de waarheid van ons hart. Pink Lemurians zijn heel goed voor alle vormen van emotionele heling. Onder deze kristallen bevinden zich veel Selfhealers, maar ook Faden kristallen. Beide kristallen staan symbool voor heelheid, voor het zelf-genezend vermogen, voor wonden of breuken die weer heel zijn geworden. Deze kristallen zullen ons zelf-genezend vermogen helpen activeren en helpen weer vanuit heelheid te gaan leven. De kwartskristallen uit Colombia bevatten een zeer hoge lichtfrequentie die voor velen als thuis zal aanvoelen. Ze stimuleren ons om vanuit waarheid, onvoorwaardelijke liefde en licht te gaan leven. Als meer mensen deze hogere frequenties gaan uitstralen zal dit een collectief veld geven, waardoor de mensheid en aarde in trilling zal verhogen. Als wij onszelf veranderen, zal ook onze omgeving veranderen. Dit is een Ascensie kristal die ons helpt om op aarde een menselijk wezen van licht te worden.

   

Een andere steen die nieuw gevonden is in Colombia, is wat men daar ook een Nobel of Edel/Elite Shungit noemt. Deze ziet er net zo uit als onze Nobel of Edel Shungit uit Rusland. Wij hebben mooie, betrouwbare contacten met Colombia, dus weten zeker dat de Shungit die wij hebben ingekocht echt uit Colombia komt. Ik zeg dit erbij, omdat er op internet een artikel is geschreven door een Amerikaans bedrijf welke de Russische Shungit uit Karelia verkoopt en die de Shungit uit Colombia ‘nep’ noemt. Ze zeggen ook dat deze in Colombia gevonden steen vrij zeldzaam is en er vaak Antraciet uit Pennsylvania als Colombiaanse Shungit verkocht wordt.

Wij wilden deze Shungit uit Colombia, die in het voorjaar van 2021 in de Smaragd mijnen van Muzo gevonden is, heel graag zien en voelen. Tot nu toe zijn alle kristallen die wij uit Colombia hebben gezien en gevoeld van een zeer hoge vibratie en dit was voor ons ook het geval met deze Shungit. Toen we de doos openden voelden we gelijk de zeer hoge trilling van de steen. Wim en Natascha gingen helemaal uit hun dak toen ze eentje van beide landen in hun handen namen. Deze blijken namelijk enorm goed samen te werken. Ze voelden beiden dat de ene Shungit de ene kant op draait en de andere Shungit de andere kant. Grappig. Wellicht dat dit te maken heeft met het feit dat de ene onder en de ander boven de evenaar gevonden is.

Dat deze Shungit in een Smaragdmijn gevonden is, deed ons hart een sprongetje maken. Zoals je in de vorige blog kunt lezen is Smaragd verbonden met de groene Vlam van heling en manifestatie, verbonden met de vijfde Straal, verbonden met Meester Hilarion en het derde oog chakra. Maar ook met de Smaragden Tafel. Dit is een korte, cryptische tekst die een bron van inspiratie vormde voor Alchemisten. Volgens een legende werd deze geschreven door de mythische Hermes Trismegistus, maar er zijn nog andere verhalen in omloop.

De Smaragd uit Colombia heeft een prachtige kleur en een zeer hoge vibratie. Wij hebben er in de winkel kleine ruwe stukjes van. Er bestaat ook gem kwaliteit waar juwelen van gemaakt worden. Deze zijn voor onze winkel te kostbaar, maar ze zijn prachtig. Dat deze Shungit uit de Smaragdmijn komt verklaart de liefdevolle energie verbonden met het hart.

Smaragd is verbonden met Aartsengel Rafael en de smaragdgroene straat van genezing. Geen andere edelsteen trekt zo’n krachtige genezende energie aan. Al duizenden jaren wordt deze steen gewaardeerd en hij is doordrenkt van mystieke kennis. Het is een steen voor inspiratie en eindeloos geduld. Het is een levensbevestigende steen met grote integriteit die ook bekend staat als de steen van succesvolle liefde. Hij versterkt eenheid, onvoorwaardelijke liefde en partnerschap en bevordert vriendschap. Hij opent het hartchakra en heeft een kalmerend effect op de emoties. Deze steen zorgt voor fysiek, emotioneel en geestelijk evenwicht. Hij elimineert negativiteit en zet aan tot positieve daden. Smaragd vergroot geestelijke vermogens, maakt helderziendheid mogelijk en stimuleert het verzamelen van wijsheden die afkomstig zijn van de geestelijke niveaus. Smaragd helpt boven tafel te krijgen wat onbewust al bekend is en stimuleert ons om van het leven te genieten.

Een lieve klant van ons, die meer als een vriendin voelt en die van geboorte Russisch is, heeft de Shungit uit Colombia ook gevoeld. Wij vonden dit heel tof, want zij geeft lezingen over de Russische Elite Shungit. Wij hebben haar gevraagd om te kijken wat haar cursisten met beide stenen, dus de Russische en de Colombiaanse ervaren. Later in deze blog haar bevindingen.

We zullen verder een beknopte versie van het artikel van het Amerikaanse bedrijf vertellen, omdat het een vrij wetenschappelijk artikel is. In het artikel staat dat deze Shungit uit Rusland, van het eerste type met een koolstofgehalte tot 99%, alleen bestaat in Karelië, Rusland. Alleen deze steen heeft de naam Nobel of Elite Shungit gekregen. Deze heeft behalve Nobel of Elite Shungit een andere wetenschappelijke naam: “de hoogste Antraxoliet”. Nu beweren deze mensen dat er geen stenen van de hoogste Antraxoliet in Colombia gevonden zijn, terwijl men in Colombia beweert dat deze getest is in het Gemological Institute of America en dat wel is.

Het Amerikaanse bedrijft zegt op geen enkele manier te zien hoe het onderzoek in dat laboratorium is uitgevoerd en welke apparatuur ze hebben gebruikt. Er is ook geen chemische analyse van het monster gemaakt. Al met al komt dit rapport hen niet overtuigend over. Er wordt ook gezegd, in het Colombiaanse rapport, dat deze Shungit beschermt tegen EMF-straling, maar de mensen uit Amerika zien geen enkel bewijs. Dit Amerikaanse bedrijf zegt dat de Shungit uit Colombia “Antraciet” is.

Antraciet is de oudste fossiele steenkool. Steenkool van de hoogste graad van verkoling (metamorfose). De beste kwaliteit steenkool, gekenmerkt door zwarte kleur, sterke glans en hoge calorische waarde heeft een hoge dichtheid aan organisch materiaal (1500-1700 kg/m³) en een hoge elektrische geleidbaarheid. De hardheid op de mineralogische schaal is 2.0-2.5. Antraciet bevat 91 tot 98% koolstof, maar dan in een andere vorm – gebonden.

 De gebonden koolstof verschilt echter qua structuur van amorfe koolstof. De gebonden en amorfe koolstof verschillen met elkaar door fullerenen. Volgens onderzoekers is Antraciet een eeuwenoude steenkool.

Ook de Elite Shungit uit Rusland werd door onderzoekers aanvankelijk Antraciet genoemd vanwege de sterke glans. Totdat ze meer onderzoek deden en beseften dat beide mineralen fundamenteel anders zijn.

Waarom schrijven en delen wij dit allemaal? Nu, omdat wij het zo enorm belangrijk vinden om eerlijk en transparant te zijn. Toen wij deze Shungit uit Colombia zagen en die bij ons in de winkel de helft kost van die uit Rusland, wisten wij dat er weer mee gefraudeerd zou worden. Dat er bedrijven gaan komen die deze voor een hogere prijs zullen gaan verkopen dan de Russische. Wij weten dat die van ons echt uit Colombia komt en niet uit Pennsylvania, maar of deze nu fullerenen bevatten of de hoge Antraxoliet, zoals die uit Rusland, weten wij dus niet en kunnen we ook niet beweren. Het enige dat wij kunnen delen is: hoe voelt een kristal voor ons en wat ervaren wij erbij. Wim en Natascha en een aantal lieve klanten waarvan wij weten dat ze zuiver kunnen voelen, waren in de wolken met deze steen en vooral de combinatie van beide. We hebben Natascha gevraagd om de steen te channelen en de volgende beschrijving kwam door. Dit is dus onze waarheid, maar dat betekent niet dat dit ‘de waarheid’ is, want deze bestaat niet. Deze zal voor iedereen anders zijn.

Waarom verschijnt nu een steen die zoveel ophef geeft en die zoveel losmaakt? Omdat deze een spiegel is voor wat er speelt op aarde. Wat is de waarheid van alles van het leven. De waarheid voor jou vind je in je hart. Die waarheid zal voor jou de juiste zijn. Er is geen goed of fout. Dit maakte me bijna aan het huilen. Deze prachtige steen helpt ons weer een stap verder bij onszelf te komen, om niet meer in strijd te gaan, of te verdwalen in de hersenspinsels van ons hoofd. Deze steen helpt ons te gaan voelen en vertrouwen op onszelf. Dank je wel prachtig kristal uit Colombia, wat of wie je ook bent, je bent zo waardevol en helpt ons zo! Wij voelen dat deze een zeer hoge vibratie heeft en eigenschappen bevat waar wij nog geen weet van hebben, die ons denken te boven gaat en dat deze samen (de Colombiaanse met de Russische) iets magisch creëren en in liefde samenwerken.

Zilver, Elite of Noble Shungit uit Colombia

Deze krachtige Shungit is nu behalve in Rusland ook in Colombia gevonden.

Als je deze samen in je handen neemt kun je vortexen of roteringen in je systeem voelen. Deze werkt krachtig op je cranio. Je kunt beide heel goed los gebruiken, maar als je beide vasthoudt balanceert deze krachtig. Want ze komen beide van verschillende plekken. Die uit Colombia voelt wat zachter, lichter, aan en draait energetisch een andere kant op, het voelt dat deze omhoog draait en die van Rusland naar beneden. Beide bevatten een krachtige stellaire, buitenaardse energie, die voelt alsof er scalaire golven door je heengaan. Nobel Shungit is verbonden met wezens van andere dimensies. De pulserende energie heeft een heel groot bereik en werkt ook krachtig op het fysieke lichaam. Deze scant je lichaam en werkt op plaatsen die niet in balans zijn, polariseert, poolt om. De koolstof van de steen resoneert krachtig met de koolstof in ons lichaam. Deze werkt op moleculair niveau. Energetisch helpen deze beide stenen ook bij het ontwaken, verhogen van je bewustzijn. Ze zijn verbonden met de aardkern maar helpen ons tevens om weer verbinding te maken met onze ‘buitenaardse’ delen. Met de kennis van daar. De koolstof in de steen en ons lichaam zorgt voor deze verbinding. Deze stenen maken ons voertuig, ons menselijk lichaam klaar, ontvankelijk voor deze energieën die als deze tot ons komen ons energieveld laten uitdijen. De steen heeft een groot frequentie bereik. Hoe meer we alle delen in onszelf gaan integreren hoe completer we onszelf zullen gaan voelen.

Shungit werkt op moleculair niveau, het bevrijdt je atomen van negatieve verbindingen, patronen en energieën. Shungit bereid de atomen en moleculen van het lichaam voor om hoog spiritueel licht te kunnen ontvangen. Je lichtlichaam kan zich namelijk niet volledig ontwikkelen als het niet samensmelt met het fysieke lichaam. Bij de meeste mensen gaat dit nog niet door een teveel aan negativiteit die zich in het lichaam bevindt. Shungit kan hierbij helpen. Je kunt de steen op een zieke plek of blokkade dragen, of ermee mediteren. Shungit zorgt er ook voor dat je beter aardt. Dit is een steen van de “waarheid”. Als je de steen draagt en je spreekt niet de waarheid, dan zal je je daar ongemakkelijk over voelen, dit komt, doordat Shungit negativiteit verwijdert en veel spiritueel licht brengt. De steen helpt dus ook bij negatieve patronen, slachtofferschap en sabotage van het zelf. Emotioneel helpt het bij diepe angsten, schuldgevoel en schaamte. Het hoogste doel van Shungit is dat wij op aarde menselijke wezens van licht worden. Het goddelijke wezen, de creators die wij zijn hier in de stof te leven en zo de hemel op aarde creëren.  Zo fantastisch dat deze unieke steen nu ook in een ander continent gevonden is. Het is blijkbaar niet voor niets dat beide hier nu zijn om ons te ondersteunen in deze tijd van uitzuivering.

Als laatste wil ik heel graag delen wat Larissa mij vertelde over wat zij te zeggen had over de steen uit Colombia. Wat zij had meegemaakt met haar cursisten:

Als deze Shungit uit Colombia inderdaad alleen Antraciet is, dan heb ik het over transport van power. Deze Antraciet (Shungit uit Colombia) Is een vorm van koolstof in de vorm van “bound carbon”. Ons lichaam heeft veel koolstof als verbindend element in de cellen. Daarom kan het zich op een natuurlijke manier afstemmen op Antraciet die verstoringen wegneemt op celniveau. Antracieten werken heel individueel. Ze versterken je energieveld door verstoringen weg te resoneren. Samen met Shungit uit Karelia is het een heel krachtige combinatie. De Colombiaanse Shungit lijkt een brug te zijn naar de krachten van Shungit uit Karelia, waardoor je in het lichaam de energieshift goed kan ervaren. Mensen die de edel Shungit niet goed kunnen voelen, kunnen de combinatie proberen te voelen, omdat de twee elkaar versterken en aanvullen. Zij heeft bij een aantal van haar cursisten gemerkt dat, diegene die de Russische niet konden ervaren, dit samen met de Shungit uit Colombia wel konden. Ook ervaart zij dat al de Colombiaanse kristallen een soort ondertoon hebben die niet in woorden beschreven kan worden, maar dat het wel duidelijk is dat het een bijzondere plek is op aarde waar op dit moment krachtige openbaringen plaatsvinden. Zo heerlijk om met zijn allen te delen en te kijken wat iedereen ervaart. Dank je lieve Larissa voor jouw bijdrage.

Zelf hebben wij het gevoel dat deze steen uit Colombia wel zeker een zeer hoge vibratie heeft, net als die uit Rusland. Anders, maar zeker net zo waardevol. Dat deze mogelijk eigenschappen bevat die wetenschappelijk nog niet bewezen zijn. Eigenschappen uit het Kwantumveld waar wij misschien nu nog niet helemaal bij kunnen. Maar eigenlijk is dat juist waar het nu om gaat. We hoeven niet alles meer te definiëren of in hokjes te plaatsen. We mogen en kunnen alles gebruiken wat de aarde ons zo liefdevol aanreikt. We hoeven alleen maar te kijken wat ons trekt en wat voor ons goed voelt. Dat er niet meer dan een waarheid bestaat, maar dat we naar een multidimensionale wereld aan het gaan zijn.

Als laatste in deze blog willen we nog vermelden dat we uit Brazilië weer prachtige Garden Kristallen hebben binnengekregen. Ik kan uren naar al deze kleine werelden kijken, zo mooi zijn ze en zoveel is erin te zien. Het blijft ontroeren dat moeder natuur steeds weer zulke mooie kristallen creëert. We hebben er veel in de winkel, maar ook een aantal op de webshop gezet.

Garden Crystal (speciale Lodoliet)

Garden Crystal is een pas gevonden speciale Lodoliet uit Araçuai, Minas Gerais met een zeer hoge vibratie. De naam van dit unieke, zeldzame kristal is heel treffend omdat deze kristallen de energie van het Hof van Eden, het aardse paradijs uitstralen. Ze zijn een hele hoge trilling van Lodoliet en ook de inclusies zijn anders dan de traditionele Lodoliet. In deze komt ook Calciet en bij een groot aantal ook roze Toermalijn voor. Dit zorgt voor de hogere energie en liefde die het kristal laat vibreren. Het kwarts zelf bevat ook een hogere trilling en is te vergelijken met Amfiboolkwarts. Deze bijzondere en magische kristallen uit Brazilië worden ook wel sjamanen droomkristallen genoemd omdat ze je kennis van vorige levens via dromen brengen. Deze zeer heldere kristallen met inclusies en zwemen als engelenvleugels verhogen je trilling en versterken je communicatie met Engelen, Lichtwezens en Gidsen, maar ook met de Devische Rijken, de planten en dierenrijken van onze Moeder Aarde. Door in een Garden Crystal te staren kun je in andere werelden schouwen en kan er een kosmische verschuiving van je bewustzijn plaats vinden. Je kunt naar verschillende niveaus en werelden reizen, zowel kosmische als persoonlijke als die van de ziel en ook in de ruimten van diepe universele liefde schouwen, waar je leert vanuit je hart te leven. Deze kristallen hebben een hoge vibratie ondanks hun aardse oorsprong, ook hebben ze een zeer vriendelijke en kalmerende energie. Op je kruinchakra gelegd of gericht activeren ze alle hogere chakra’s. Je krijgt dan makkelijker contact met je hogere zelven en op je 3e oog stemt hij je af op de wijsheden van de universele geest. Sommige inclusies stabiliseren en beschermen, anderen aarden, lossen negativiteit op en beschermen je aura. Fysiek zijn het krachtige healers die een helende werking op je cellen hebben en die de vochthuishouding in evenwicht houden. Ook goed voor de spijsvertering. Ze zuiveren chemische gifstoffen en andere vervuilingen in het lichaam.

      

Dit was het voor nu, de eerste blog van het Nieuwe Jaar. Ik had nooit verwacht dat dit verhaal zou komen. Ik wilde alleen maar 2 stenen uit Colombia en het Garden Crystal uit Brazilië benoemen, maar dit verhaal rolde uit de pen. Nee, eigenlijk van het toetsenbord haha.

Op onderstaande dagen is de winkel open van 10.00 uur tot 17.00 uur

6, 7 en 8 januari (vrijdag, zaterdag en Zondag)

13, 14 en 15  januari (vrijdag, zaterdag en Zondag)

20, 21 en 22 januari (vrijdag, zaterdag en Zondag)

27, 28 en 29 januari (vrijdag, zaterdag en Zondag)

Menu