Lilaczaniet en Witte Sunflower Opaal

Algemeen

witte sunflower opaal

We hebben weer wat nieuwe stenen in onze collectie, uit Brazilië hebben we twee nieuwe, nl de Lilaczaniet en de witte Sunflower Opaal. Van de Lilaczaniet hebben kleine ruwe stukjes. Wat een prachtig steentje met een hele magische, liefdevolle energie, echt heel bijzonder. Hieronder volgt de beschrijving.

Lilaczaniet is een uniek, magisch steentje uit Brazilië met een bijzonder zachte, maar ook hoge vibratie, het is zeer liefdevol en helpt je op je pad naar ascensie. De steen is verbonden met de lavendelkleurige straal van Merlijn en de transformerende kracht van Saint Germain, maar ook met de liefdevolle maanenergie van de Godin Isis. Lilaczaniet is kalmerend en zuivert en beschermt de aura. Het opent je bewustzijn voor de magie vanuit je hart en brengt transformatie en diepgaande heling in alle hartkwesties, het zorgt ervoor dat je in liefde, openheid en vertrouwen vol geborgenheid thuis kunt zijn in je eigen hart. lilaczanietDe steen heeft een waas van mysterie om zich heen en dit brengt verdieping in je groei. Hij stemt je tot nadenken en stimuleert je om jezelf onder de loep te nemen, daarnaast versterkt hij je intuïtie en prikkelt je fantasie. Lilaczaniet helpt om onwaarheden of verborgen gevoelens aan het licht te brengen en helpt diepere oorzaken te vinden en gevoelens van onvrede te onderkennen. Lilaczaniet leert je dat je onbegrensde mogelijkheden bezit en dat je zonder ego een liefdevol leven kunt creëren, geleid door hoger licht in connectie met je hogere zelf onder leiding van Meesters en Engelen. Ondersteunend bij stress, verdriet, nachtmerries, woede, angst en vermoeidheid. Goed bij huidproblemen, de longen, hoofdpijn, het gezichtsvermogen en de stofwisseling.

We hebben al aardig wat Opalen in onze collectie en nu hebben we er een prachtige bij, de witte Sunflower Opaal. Van deze hebben we ruwe stukjes en getrommelde exemplaren.

Witte Sunflower Opaal is een prachtige witte Opaal uit Brazilië. witte sunflower opaalDit is een delicate steen met een fijne vibratie die het kosmisch bewustzijn en je emotionele gevoeligheid versterkt en voor geestelijke en mystieke visioenen zorgt. Ook helpt hij je om je spirituele Gidsen beter te voelen. witte sunflower opaal.Opaal is een beschermende steen en kan gebruikt worden als je je op gevaarlijke plaatsen begeeft. Witte Sunflower is een emotionele versterker en vergroot energiepatronen in het emotionele lichaam uit, het kan zowel positieve als negatieve emoties versterken, maar in beide gevallen brengt ons dat iets, bij de positieve emotie hebben we direct profijt en bij de negatieve emoties of patronen maakt hij je hiervan bewust zodat je aan deze kunt gaan werken. Het is een warme, vriendelijke leraar die soms wat streng kan zijn, maar je altijd vol liefde verder helpt. Witte Sunflower Opaal werkt binnen je aura als een prisma en verstrooit licht in zijn regenboogfrequenties waardoor je aura gevuld raakt met licht van het volledige spectrum en daardoor intens gevoed wordt. Al dit licht zal de donkere plekjes uitlichten waarna het belangrijk is om bereid te zijn hieraan te werken zodat je hele gevuld kan worden met het hoogste Goddelijke Licht. Dit is dus een echte Ascensie steen, die je helpt op je pad naar verlichting. Lichamelijk is de steen heel goed voor de huid, het haar en versterkt je vingernagels. Ook zeer behulpzaam bij huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis en rosacea.

Ook hebben we weer een aantal mooie Vuuropalen kunnen inkopen in de kleuren geel en oranje. We hadden alleen nog hele kleintjes, maar nu ook weer iets grotere.

Vuuropaal

vuuropaalDeze prachtige levendige gele, oranje steen wordt meestal in Mexico gevonden, maar komt ook op andere plaatsen voor. Het is een steen die passie doet ontwaken, zowel de lichamelijke als je verlangen tot de hoogste spiritualiteit. Vuuropaal zal de intensiteit en het plezier van ervaringen vergroten. Als je verlegen of angstig bent, of als schaamte je belemmert, zal vuuropaal je helpen. De steen stimuleert het eerste en tweede chakra en kan de kundalini-energie activeren zodat deze kan opstijgen langs de ruggengraat waardoor ook de energieën van ieder chakra geactiveerd wordt. De steen stimuleert zelfexpressie en creativiteit. Ook prikkelt het de chi(levenskracht) en het endocriene stelsel. Vuuropaal brengt yin en yang in balans. Hij kan je helpen om tot volledige spirituele overgave te komen en helpt je vertrouwen te hebben in je vermogens. Goed voor de vruchtbaarheid bij zowel mannen als vrouwen, ook goed bij chronische vermoeidheid en bij menstruatieproblemen die door hormonale onbalans komen. Deze steen kan je helpen je hartsverlangens te vervullen.

Wat we ook weer hebben kunnen kopen zijn hele mooie kleine Sillimaniet, net kleine katteoogjes, de steentjes zijn kleine cabuchonnetjes . Deze stenen waren uitverkocht, maar gelukkig hebben we er nu weer een paar.

Sillimaniet

sillimaniet kopieDeze steen met zijn hoge vibratie is uitstekend voor het zuiveren, energetiseren en verbinden van de chakra’s. De steen brengt de verfijnde lichamen in één lijn met het fysieke lichaam en vergemakkelijkt een vrije stroom van energie door het geheel. Bij gebrek aan zelfdiscipline helpt de steen van zelfbeheersing je om je intentie en concentratie te handhaven. Hij verbindt de persoonlijke geest met de universele en stemt af op concepten die het universum op een hoger niveau van bewustzijn besturen. Sillimaniet draagt bij aan het algehele welzijn en brengt een endorfineroes teweeg die depressie overwint.

Van een aantal stenen die we al langere tijd verkopen hebben we nu ook wat ruwe exemplaren. Fijn omdat sommige mensen liever ruwe i.p.v. getrommelde stenen hebben. Ruwe Aardbeienkwarts, Howliet, Bronziet, Gaspeït (Citroen Chrysopraas), Dumortiriet, Mangano Calciet, Robijn in Zoïsiet.

Menu