Madagaskar stenen ingekocht

Algemeen

Zoals we in de blog van 21 september al schreven, bij onze Madagaskar vriend was helaas zijn container nog niet aangekomen. Hij bleek zelfs nog niet uit de haven vertrokken te zijn. Toen we hem spraken bleek hij problemen met de boot te hebben die de container mee zou nemen. In veel landen is het niet zoals wij hier in het westen gewend zijn, daar gelden toch nog andere ‘wetten’ en helaas is er veel corruptie. Daarom reizen wij eigenlijk zelf niet naar landen als Madagaskar en vinden we het fijner om bij lieve handelaren uit die landen te kopen, omdat zij de gewoonten van hun land kennen en beter kunnen communiceren met overheden en douane. Wij ‘buitenlanders’ moeten toch al snel meer betalen om onze stenen te exporteren. Wij hebben gekozen om niet in deze energie te gaan, die vaak voor veel stress en onrust zorgt. Ook zijn we niet bang dat we dan misschien ietsje meer voor de stenen betalen. De ervaring heeft geleerd dat dit vaak niet eens zoveel scheelt, maar het is ook fijn om iemand anders iets te gunnen, dat we er allemaal beter en blijer van worden.

We zijn toch naar Zuid Duitsland gereden, waar onze vriend uit Madagaskar de helft van de tijd woont, omdat we onze oude voorraden wilden aanvullen. Maar wat een verassing was het dat hij ook nog prachtige nieuwe, unieke stukken had staan. We hebben hele mooie grote half ruw, half gepolijste Labradoriet ingekocht. Deze grote stukken kunnen zowel in huis als in de tuin staan. Dit zijn om te zien gewoon kunstwerken van moeder natuur en de energie is fantastisch.

 

Labradoriet

Labradoriet is een zeer beschermende en mystieke steen die het bewustzijn verhoogt en die een krachtveld door de aura heen creëert en deze beschermt en sterkt. Hij helpt projecties van anderen af te buigen en zorgt dat anderen jouw energie niet kunnen aftappen.Hij helpt je bewust te worden van ou

de denkpatronen, helpt deze verwijderen en energielekkages voorkomen. 
Het is een steen van magie die ons in contact brengt met ons innerlijke zelf en de hogere gidsen. Hij helpt een resonantie tot stand brengen tussen onze wereldse en spirituele kanten, waardoor onze totale energie in harmonie kan werken met ons hoogste doel. Wanneer we hiermee synchroon lopen, zal ons levensdoel zich voor onze ogen ontvouwen. Labradoriet vergroot onze mentale en intuïtieve vermogens zoals helderziendheid, telepathie, astraal reizen, aurareadings, toegang tot vorige levens, communicatie met hogere gidsen en stelt je in staat om steeds meer synchroniciteiten in je leven waar te nemen. Het is een interdimensionale steen die je helpt om bewust door de sluier heen te kijken. Ook helpt hij je om meer over jezelf te ontdekken. Voor sjamanen en magiërs is het een beschermsteen die hen helpt om op een veilige manier tussen werelden te vertoeven. 

Labradoriet helpt angsten en onzekerheden te overwinnen en vergroot het vertrouwen in het universum. Het is een goede steen als je door veranderingen heen gaat. Hij geeft kracht, volharding en eenheid die je helpt door de geestelijke werelden heen te bewegen terwijl je je energieën zuivert in het licht. Door zijn kleurschakeringen is hij goed op verschillende chakra’s te gebruiken. Fysiek kan Labradoriet helpen om onbewuste en onderbewuste patronen en overtuigingen die je emotioneel onstabiel maken naar boven te halen, hij maakt je bewust van wat eraan iets ten grondslag ligt, waardoor je bewust kan worden waar een ziekte vandaan komt. Labradoriet zoekt blokkades en brengt weer balans. Helpt bij hyperventilatie en helpt organen ter hoogte van de zonnevlecht zoals nieren, gal, pancreas, lever, milt en darmen te reinigen. Helpt hormonen in balans te brengen. Ondersteunt bij emotionele blokkades, slaapproblemen, bij reumatiek en jicht. Ook helpt hij elektromagnetische straling te reduceren.

Hij had ook een hele grote Bergkristal cluster staan. De Bergkristal uit Madagaskar bevat vaak Hematiet wat de stenen die mooie roze gloed geeft. Deze grote cluster heeft ook aan de punten beginnende fantomen wat voor mooie grijze randjes zorgt. De zijkanten van de punten bevatten veel coderingen. Echt een prachtige, extreem grote cluster. We komen bijna geen grote Bergkristalclusters meer tegen en zeker niet voor zo’n prijs als deze. Dus heerlijk om in de winkel even te genieten van dit prachtige stuk.

Roze Bergkristalcluster met hematiet uit Madagaskar

Bergkristal is een zeer krachtige healer en energieversterker. Hij neemt energie op, slaat deze op, laat deze los en reguleert haar. Als u een kwarts kristal vasthoudt verdubbelt dat uw bio magnetische veld. Versterkt de spierspanning en beschermt tegen straling. Het brengt de energie in een volmaakte toestand door terug te gaan naar de toestand van voor de ziekte. Het reinigt en versterkt de organen en verfijnde lichamen. Op het spirituele vlak verhoogt dit kristal de energie tot het hoogst mogelijk niveau. Kwarts is een grote energiebespaarder. Kwarts stimuleert het immuunsysteem. Samen met hematiet is het tevens een aardende en beschermende steen die veel yang kwaliteiten in zich heeft. Het hematiet in de steen heeft een uitermate positieve invloed op het bloed en voorkomt dat negatieve energieën in de fijnstoffelijke lichamen terechtkomen. Hij helpt het spirituele licht in je lichaam te aarden, tevens helpt hij de goddelijke blauwdruk van “heelheid’ in het fysieke lichaam te activeren. Dit kristal helpt de ziel om weer in het lichaam terug te keren na uittreding of spirituele reizen. Deze steen geeft veel energie en vitaliseert, verjongt en maakt blij. Door zijn roze energie is deze steen sterk op het hart gericht en afgestemd op de Roze Vlam van onvoorwaardelijke liefde en mededogen. De steen is verbonden met de Engelendomeinen en met de helende vrouwelijke energie die verbonden is met de Godinnen, Quan Yin, Isis en Maria. Het is een krachtige genezer en energieversterker, helemaal van het hart. Het is een steen van innerlijke waarheid die helderheid geeft en die innerlijke zorgen transformeert naar liefdevol weten. De steen beschermt tegen straling en reinigt en versterkt de organen en verfijnde lichamen. Hij helpt je af te stemmen op je spirituele doel. Bevordert je concentratie, stimuleert het immuunsysteem, is goed voor het hart en bij hartzeer, brengt het lichaam in evenwicht en harmoniseert alle chakra’s. De steen werkt zeer goed als u zich verloren of hopeloos voelt, hij herstelt de hoop en het vertrouwen in de toekomst en maakt de geest sterker. De steen helpt bij het oplossen van problemen ook bij technische problemen. Goed voor vrouwen die zeer verlegen zijn en zich moeilijk kunnen uiten, door deze steen leren ze hun ‘mannetje’ te staan. De steen is ook weldadig voor een relatie die een sleur geworden is. De steen trekt aardige, liefdevolle minnaars aan. Hematiet in kwarts heeft een positieve invloed op de bloedsomloop, de aanmaak van rode bloedcellen, de bloedkwaliteit, nieren, weefselherstel, psychische onrust, slapeloosheid en herstelt het evenwicht tussen yin en yang.

Ook hebben we weer hele mooie bollen van Rozenkwarts, Zwarte Maansteen en Blauw Calciet ingekocht. Van Rozenkwarts en Blauw Calciet hadden we nog genoeg Vlammen, maar nu ook weer lekker veel bollen. Van Zwarte Maansteen hadden we alleen nog maar trommelstenen. Nu voor de liefhebbers weer een aantal prachtige bollen. Van de Blauw Calciet en Zwarte Maansteen zullen er binnenkort bollen op de webshop komen. Zwarte Maansteen is een unieke Maansteen die de energie van Lilith bevat, Lilith die in de astrologie ook wel je ‘zwarte maan’ wordt genoemd. Dit is het punt waarop de maan het verst van de aarde verwijderd is. Het is het punt waar je grootste angst, maar die tevens ook je grootste talent, bevrijding ligt. Op je zwarte maan ben je in vorige levens afgerekend, vandaar je angst, maar het zijn tevens je grootste talenten en een grote kans op groei. Dus heel mooi om dit weer te helen met behulp van deze bijzondere, magische steen. Tevens bevat Zwarte Maansteen de energie van ‘nieuwe maan’, dus heeft het de potentie van een nieuw begin, dat je alles kunt creëren vanuit de leegte.

Blauwe Calciet

Calciet is een krachtige versterker en reiniger van energie. In een ruimte verwijdert het negatieve energieën uit de omgeving en verhoogt het je energieniveau. In het lichaam verwijdert het stagnerende energie. Calciet is een actief kristal dat ontwikkeling en groei versnelt. Het is een spirituele steen die verbonden is met het hogere bewustzijn. Blauw calciet werkt sterk op je keelchakra en opent deze met liefdevolle kracht en zachtheid. Het bevordert van hieruit het spreken vanuit je gevoel en vanuit je hart. Het brengt zachte healing op eventuele blokkades in het keelgebied. Hij helpt je met het uiten van gevoelens of het delen van ervaringen. Blauw calciet kalmeert en verzacht ook emoties die soms opgekropt zitten in dit keelchakra. Het heelt ook oude stukjes uit vorige levens, het kan karmische connecties bloot leggen en helen. Dit kristal brengt ook helderheid in je gevoelens. Het bevordert de creativiteit en brengt een vredig gevoel in je innerlijke kind. Het kristal brengt acceptatie van je groeiprocessen, verlaagd de bloeddruk, kalmeert de zenuwen, heft angsten op en laat negatieve emoties los.

Zwarte maansteen

Deze maansteen werpt een blik achter de sluier. Dit is een krachtige steen voor mensen die helderziend zijn of voor sjamanen die je helpen om in contact te komen met de werelden van het onzichtbare. Zwarte maansteen wordt ook wel ‘nieuwemaansteen’ genoemd omdat het de raadselachtige en sterke energieën van de nieuwe maan bevat waarin alles als potentie bestaat. Het is een krachtige vergroter van intenties en kan je helpen om te creëren vanuit de leegte. Maansteen is sterk verbonden me de energie van de maan en dus met intuïtie. De steen weerkaatst en herinnert ons dat alles deel uitmaakt van een cyclus van verandering, zoals de maan ook wast en afneemt. Zijn krachtigste effect is het kalmeren van emoties. Maansteen maakt u bewust van het onbewuste, bevordert intuïtie en empathie. Hij wordt al lange tijd gebruikt om paranormale vermogens te versterken en helderziendheid te ontwikkelen. Als hanger gedragen leert het u uw paranormale vermogens te accepteren. Op psychisch vlak kalmeert het overdreven reacties op situaties. Maansteen is vol ontvankelijke, passieve, vrouwelijke energie. Het brengt het mannelijke en vrouwelijke in evenwicht. Geestelijk verzacht maansteen emotionele instabiliteit en stress. Op de zonnevlecht gelegd haalt het oude emotionele patronen naar boven en werkt genezend.

We hebben ook hele kleine, zeer mooie blauwe Apatiet bolletjes ingekocht.

Blauwe Apatiet

Blauwe Apatiet is een blije steen, hij stimuleert en zuivert het derde oog, zorgt voor inzichten en stimuleert heldere en paranormale vermogens. Het is een steen van spirituele afstemming. Blauwe Apatiet verdiept meditatie, wekt de kundalini op en draagt bij aan communicatie en zelfexpressie op alle niveaus. Onder je kussen stimuleert het je visionaire staat en ondersteunt het lucide dromen en astraal reizen. In dromen helpt het je creatieve oplossingen te vinden voor problemen. Apatiet stimuleert creativiteit en het intellect en heft verwarring op. De trilling van dit kristal trekt ‘blauwe wezens’ van andere werelden aan, waardoor je makkelijker contact met hen kan maken. Ook krachtig om te gebruiken bij het terug gaan naar herinneringen uit vorige of parallelle levens omdat de steen toegang geeft tot de Akashakronieken en je eigen zielspatronen. De steen leidt tot openheid en sociale flair en ondersteunt hyperactieve en autistische kinderen. De steen verzacht verdriet en woede, ondersteunt bij het helen van botten en stimuleert de vorming van nieuwe cellen. De steen onderdrukt honger en verhoogt de snelheid van de stofwisseling en moedigt gezond eten aan. Apatiet helpt tevens de bloeddruk te verlagen en is goed voor de klieren. Blauwe Apatiet ondersteunt mensen die hoogtevrees hebben.

Waar we ook heel erg blij van werden zijn hele mooie, ruwe zwarte Toermalijn dubbeleinders. Deze uit Madagaskar zijn erg krachtig, ze hebben een sterkere energie dan die uit China.  Ook hebben we weer een klein aantal stenen gevonden die een combinatie zijn van Golden Healer met Epidoot.

Golden Healer met Epidoot

Golden Healer met Epidoot is een prachtige combinatie van goud/geel met groen. Deze steen verbindt je zonnevlecht met je hartchakra en helpt je in liefde te leven vanuit je gevoel. Het Golden Healer deel van dit kristal geeft een hoge vibratie en is afgestemd op de Vlam van Opstanding die een goudgele, oranje gloed heeft. Het is een Meester Kristal en healer die spirituele overvloed brengt en de healing power van kwarts naar een ander niveau brengt. Het kristal helpt je om het Christusbewustzijn op aarde te leven zodat jouw hele wezen helpt Moeder Aarde te ascenderen. Het draagt ook de Goddelijke essentie van Al dat Is en bevat een hoge concentratie van de Universele levenskracht of Qi. Deze zeer actieve steen geeft kracht en creëert een multidimensionaal energetisch grid om de aarde. Golden Healer met Epidoot zorgt voor multidimensionale, interstellaire heling, tevens activeert en opent het je hogere kruinchakra’s. Het Epidoot in deze kwarts wordt ook wel droomkwarts genoemd. Steen van hoop. Deze combinatie biedt verjonging en herstel na grote inzinkingen of teleurstellingen en geeft nieuwe impulsen aan de ontwikkeling van de ziel en stemt af op het hoogste, waardoor dromen en potentieel zich ten volle kan manifesteren. Het kwarts versterkt de energetische, emotionele zuivering van Epidoot. Epidoot in Golden Healer Kwarts is zeer nuttig als je gemakkelijk ten prooi valt aan manipulatief gedrag van anderen. Dit is een echt Nieuwetijdskristal die je helpt op je pad naar ascensie

 

Op een tafel zagen we vier heel bijzondere stukken staan. Deze grote ruwe stukken zaten vol fossielen. Wij zeiden tegen onze vriend dat we het heel mooi vonden, maar dat wij niet hielden van ‘gemaakte’ composities. In landen als China en Marokko worden vaak allerlei kunstwerken in elkaar geknutseld, waarvan je dan denkt dat de steen zo gevonden wordt. Onze vriend vertelde ons dat dit niet het geval was, dat deze combinatie van fossielen zo in de aarde gevonden wordt. Dat er een plek in Madagaskar is waar deze verschillende fossielen in grote getalen bij elkaar voorkomen en dat er dan een groot brok uitgehakt wordt en dat de fossielen dan uitgelicht en gepolijst worden. Wow! Dat is dus wel heel bijzonder. Het zijn combinaties van schelpen, buisjes, Ammonieten, Nautilus enz. We hebben de twee mooiste exemplaren bij hem gekocht. Eentje is van achteren een hele grote Ammoniet. Echt heel erg mooi.

Als laatste, waar wij zelf heel blij van worden zijn schitterende kleine vlammen van zeer heldere Golden Healer en ook van bijna alleen Bergkristal. De meeste Golden Healers die in Madagaskar gevonden worden zijn heel geel en niet altijd helder omdat het kwarts vol inclusies zit. Deze die wij nu hebben ingekocht zijn van een heel andere energie, het zijn eigenlijk Golden Healer Amfibolen. Zo mooi om te zien en ook zo betaalbaar. Als je vergelijkbare exemplaren uit Brazilië kan kopen kosten deze twee tot driemaal zoveel. Dus we zijn hier heel erg blij mee. Vorig weekeinde hebben we ze al in de winkel gezet en de reacties van de klanten waren hartverwarmend.

Golden Healer Amfiboolkwarts of Engelfantoomkwarts

 

Amfiboolkwarts of Engelfantoomkwarts wordt zo genoemd vanwege de innerlijke vleugels en Engelenvibratie. Het zijn heldere bergkristallen met witte, gele, rook, amethist, rode of perzikkleurige inclusies, fantomen, lagen, vensters, elestiaal en ‘vleugels’. Hij geeft een verbinding met het hoogste niveau van spirituele ervaring en roept jouw beschermengel en hogere wezens aan en geeft diepe innerlijke vreugde. Hij heeft een zeer vriendelijke en kalmerende energie. Als je deze steen op het kruinchakra legt activeert hij alle hogere chakra’s. Hij opent een ladder voor bewustzijn om contact met je Hogere Zelf te krijgen en om de hoogste begeleiding te ontvangen. Dit kristal helpt je inzicht te krijgen, vooral op het derde oog en stemt je af op de wijsheid van de universele geest, zodat je een onthechtere visie op leven en evolutie krijgt.

Golden Healer brengt het Christusbewustzijn op aarde. Het is afgestemd op de Vlam van Opstanding die een goudgele, oranje gloed heeft. Het is een Meester Kristal en Healer die spirituele overvloed brengt en de healing power van kwarts naar een ander niveau brengt. Golden Healer kwarts bevat natuurlijk bio scalaire golven die heling op zowel multidimensionaal als op cellulair niveau geeft.  Het kristal helpt je om het Christusbewustzijn op aarde te leven zodat jouw hele wezen helpt Moeder Aarde te ascenderen. Het draagt ook de Goddelijke essentie van Al dat Is en bevat een hoge concentratie van de Universele levenskracht of Qi. Deze zeer actieve steen geeft kracht en creëert een multidimensionaal energetisch grid om de aarde en zorgt voor multidimensionale, interstellaire heling, tevens activeert en opent het je hogere kruinchakra’s. Dit is een echt Nieuwetijdskristal die je helpt op je pad naar ascensie.

Agenda:

Op onderstaande dagen is de winkel open van 10.00 uur tot 17.00 uur

7 en 8 oktober (zaterdag en Zondag) 

14 en 15 oktober (zaterdag en Zondag) 

21 en 22 oktober (zaterdag en Zondag) 

26 en 27 oktober (donderdag en vrijdag) 

10, 11 en 12 november (vrijdag, zaterdag en Zondag) winkel open na grote inkoopreis 

Menu