Meer kristallen uit Brazilië en eentje uit Bolivia binnengekomen.

Algemeen

In deze blog zullen we nog een aantal nieuw binnengekomen kristallen opnoemen. Het zijn allemaal vrij zeldzame kristallen met een hoge vibratie, echte ascensie kristallen die ons helpen een verschuiving in bewustzijn te maken. Deze krachtige kristallen zullen mensen die hun liefdevolle energie kunnen gebruiken, roepen en hen vaak net een zetje geven om door processen te gaan, of oude patronen helpen doorbreken. Het zijn kristallen die ons helpen ons bewustzijn verder te openen en om meer en meer onze trilling te verhogen, waardoor je je steeds lichter en liefdevoller gaat voelen. Veel van de mensen die zich tot deze kristallen voelen aangetrokken, hebben vaak al een lange weg afgelegd, maar lopen vaak nog net tegen een paar hardnekkige stukken aan. Dit soort kristallen kunnen dan net een zetje of hulpmiddel zijn. Ze maken ons bewust en helpen ons om nog meer vanuit ons hart te gaan leven, meer in verbinding met ons hogere zelf, waardoor we ons veel completer gaan voelen, ons minder afgescheiden voelen, geen grote kloof meer tussen ons lagere en hogere zelf. Al deze kristallen zijn net als wij, unieke persoonlijkheden, met hun eigen specifieke talenten en eigenschappen. Je voelt zelf welke bij jou passen, welke jou verder kunnen helpen.

Het zijn allemaal ‘oude’ bekenden voor ons, zijn al eens op ons pad gekomen. Maar allemaal zijn ze vrij zeldzaam. De eerste van deze specials, eentje die maar op 1 of 2 plekken in Brazilië mondjesmaat gevonden wordt is de Trigonic Record Keeper. De eerste exemplaren die ooit op ons pad kwamen waren best grote punten die aardig kostbaar waren. Ze waren ook niet echt helder. Die nu uit de aarde zijn gekomen zijn kleiner en helder. Het fijne van kleinere kristallen is dat deze natuurlijk minder wegen en daardoor heel betaalbaar zijn. Het voordeel van dat wij altijd de hele voorraad kopen die op dat moment gevonden is dat wij de stenen per kilo prijs mogen kopen. Vroeger kochten we losse exemplaren die al geprijsd waren, dit betekende een veel hogere prijs. We vinden het zo fijn dat zo’n uniek, krachtig kristal met zeer hoge vibratie als de Trigonic op deze manier voor iedereen aan te schaffen is.

Trigonic Record Keeper

Dit zeer zeldzame bergkristal uit Cristálina, Minas Gerais, Brazilië zit vol met recordkeepers. Deze driehoekjes lijken wel in het kristal geëtst. In het nieuwste Engelstalige boek van Judy Hall staat dit kristal op de cover. Zij noemt het één van de belangrijkste Nieuwe Tijdskristallen. Het is een Ascensiekristal met een extreem hoge vibratie. Ieder kristal heeft een eigen unieke energie die bij een bepaald persoon past. Als zo’n kristal bij jou hoort, dan zal deze je roepen. Je zult weten dat dit jouw kristal is. Tijdens mediteren met dit kristal laat hij je multidimensionaal reizen en het doel van je ziel ervaren. Hij helpt je je zielenfragmenten weer te integreren en zorgt ervoor dat je je zielsverwanten weer gaat ontmoeten. Als je met hulp van dit kristal de totaliteit van het “Al dat is” gevoel ervaart, is je vibratie permanent verandert naar een hogere. Hij helpt ons te evalueren naar een multidimensionale realiteit. Hieronder volgt de beschrijving.

Dit kristal met een zeer hoge vibratie heeft een multidimensionaal bewustzijn, hij bevat de essentie van de sterrenwezens en is ook sterk verbonden is met de energie van Lemurië. Trigonic record keepers zijn piramidevormige recordkeepers, deze komen los voor, maar ook in groepjes. Ze zijn een soort supercomputer die met alle kristallen communiceren en het lijkt alsof ze hersenen hebben. Deze zeer zeldzame, unieke steen die een ultieme record keeper is, is perfect te gebruiken voor groepswerk, in een praktijk of meditatieruimte, waar hij de vibratie van iedereen aanwezig verhoogt. Als persoonlijk kristal vergroot hij je bewustzijn. Dit kristal herbergt een schat aan informatie van wel miljoenen jaren oud. Het is ook een inwijdingskristal die je kan inwijden in oude geheimen die in deze tijd weer nodig zijn om tot verlichting te komen. Dit kristal helpt je bij astrale reizen en verbind je met andere dimensies, sferen en planeten hij helpt je tegelijkertijd hier en daar te zijn, wetende dat alles één en Nu is. Hij zorgt dat je in het Nu blijft en verbind je met je hoogste doel. Ook bezit hij informatie, wijsheid en kennis uit vervlogen tijden. Ze zijn ook op Aarde gekomen om conflicten op te lossen en het oorlog-gen in ons mensen te transformeren. De driehoekjes op hun oppervlakte zijn als kosmisch DNA. Hij helpt ook bij het contact met je Gidsen, Engelen en opgestegen Meesters en op je pad naar ascensie. Dit is een echt Meesterkristal, een Ascensiekristal, het is een echte leraar. Heel goed om water te drinken wat door dit kristal is opgeladen.

De volgende zijn de Shift Kristallen uit Brazilië. Deze kristallen hebben een uniek uiterlijk met allerlei sneden in het kristal. Dit zijn leegtes waar vroeger Calciet gezeten heeft. De naam Shift zegt al wat dit kristal voor energie heeft. Deze helpen ons om door veranderingen heen te gaan, om door grote verschuivingen te gaan. Dit lijkt heftig, maar als zo’n kristal je roept is dat iets wat je ziel graag wil, wat je je hebt voorgenomen te gaan doen.

Shift kristal uit Brazilië

Shift kristallen uit Corinto, Minas Gerais zijn heel helder en hebben een buitengewoon uitzonderlijke trilling die je verplaatsen naar een nieuwe ruimte en die je spirituele groei versnelt, soms zijn er andere stenen nodig om de veranderingen te verwerken. Op het spirituele vlak kan deze steen je meenemen naar wild enthousiasme, waarbij je alles achterlaat wat je hindert of beperkt. Hij maakt je ontvankelijk voor een piekervaring van gelukzaligheid en hoogste creativiteit. Het is een perfecte steen voor meditatie, manifestatie en dromen. Je moet bereid zijn te accepteren wat het kristal je biedt, want er is geen weg terug en de effecten kunnen heel krachtig zijn, je kunt diepe traumatische ervaringen uitwerken. Hij verschuift je vaak, vrijwel onmiddellijk, op je zielenpad, opent geneeskrachtig potentieel en verduidelijkt het evolutiepad voor je. Alles wat geen functie meer in je leven heeft, op welk niveau dan ook, zal wegvallen onder invloed van deze katalytische steen. Dit kristal zal je roepen als je klaar voor zo’n diepe verandering bent. Je kunt met het kristal mediteren en vragen of het je de weg wil wijzen of met de steen onder je kussen slapen, of draag hem bij je in je zak. Wees ontvankelijk voor de signalen en informatie uit het universum. Psychisch leert een shiftkristal je dat je emotioneel onafhankelijk moet zijn en laat je beseffen dat alleen jij verantwoordelijk bent voor het creëren van je eigen welzijn en geluk. Dat besef is een innerlijke toestand die niet afhankelijk is van een uitwendige bron, ook niet van een partner of geliefde. Je hebt alles helemaal zelf in de hand. Het is ook een zeer krachtig kristal die het gevoel van totale isolatie, afgescheidenheid en eenzaamheid kan helpen verwerken. Het is isolatie van jezelf en van jezelf naar alles om je heen aards gezien. Hij laat zien dat je toch verbonden bent met alles om je heen, met het hoogste energieveld. Dit kristal haalt een Goddelijk energieveld (zero point field, of nulpuntveld) naar beneden en verbind je vanuit dit veld weer met je ware mens-zijn. Het kristal is afgestemd op de ware stilte en de ware essentie van Godsbewustzijn en zal je de informatie geven die je nodig hebt zonder dat je hierbij hoeft na te denken. Het verbind je met Al Wat Is. Het brengt deze energie vanuit je hoogste chakra’s naar je lichaam zodat je in totale verbinding met jezelf, je emoties en de wereld om je heen bent. Hij werkt voorbij het fysieke bestaansniveau om de zielenevolutie en multidimensionale cellulaire healing te bevorderen.

Zo apart dat deze unieke, oude bekenden, allemaal tegelijk weer op ons pad komen, net nu van sommige de voorraad aardig op begon te raken. De volgende in het rijtje is de Multidimensionale Selfhealer, we hebben deze nog maar 1 maal kunnen inkopen en moesten toen stuks prijs betalen, dit betekende dat de steen vrij kostbaar was. We zijn zo gelukkig dat we deze nu voor een kiloprijs hebben kunnen kopen. We hebben gelijk de voorraad die we hadden naar beneden geprijsd, eigenlijk kosten deze nu de helft van toen. Dit maakt zo ontzettend blij. Deze kristallen bevatten heel veel informatie en zijn verbonden met Sterrendimensies en werelden van weleer. Eigenlijk bestaat er in hogere dimensies geen verleden, heden en toekomst, vindt alles in het Nu plaats.

Multidimensionale Selfhealer

Deze bijzondere en unieke kristallen uit Corinto, Minas Gerais, Brazilië zijn selfhealers en vaak ook Trigonic Record Keepers. Het kristal opent je, maar houd je tegelijkertijd ook verbonden met Moeder aarde. Je kunt met het kristal reizen naar multidimensies, naar tijden van Lemurië, Mu en Atlantis, of naar Sterrendimensies, terwijl het kristal je totaal gecentreerd in het Nu houdt. Dit is heel erg belangrijk in deze tijd in onze evolutie, waarin we weer dienen te leven vanuit ons hart, vanuit ons centrum verbonden met ons hogere zelf. Maar waarin we ook weer in contact komen met andere delen van ons zelf, die zich in andere dimensies bevinden. In deze tijd waarin we meer en meer gaan herinneren wie we zijn, het Goddelijke, liefdevolle wezen dat we in essentie zijn. Dat we onze kracht weer oppakken, onzekerheden en angsten achter ons laten en vol vertrouwen en heelheid in het leven gaan staan. Tijdens mediteren met dit kristal laat hij je multidimensionaal reizen en het doel van je ziel ervaren. Hij helpt je je zielenfragmenten weer te integreren en zorgt ervoor dat je je zielsverwanten weer gaat ontmoeten. Als je met hulp van dit kristal de totaliteit van het “Al dat is” gevoel ervaart, is je vibratie permanent veranderd naar een hogere. Hij helpt ons te evalueren naar een multidimensionale realiteit. Bij de uiteinden van de stenen, waar ze ooit van de cluster zijn afgebroken, zijn ze opnieuw gaan groeien, waardoor er nieuwe puntjes zijn ontstaan, dit maakt de stenen zo uniek. Kristallen met deze groeivorm worden ook wel self-healer genoemd. Ze symboliseren vrijheid, dat je kunt zijn wie je bent en ze versterken je zelfgenezend vermogen. Zeer goed bij stress en depressie. Ze vergroten je bewustzijn terwijl ze tegelijkertijd energie afvoeren en het lichaam aarden. Dit kristal met een zeer hoge vibratie heeft een multidimensionaal bewustzijn, hij bevat de essentie van de sterrenwezens. Dit unieke kristal is perfect te gebruiken voor groepswerk, in een praktijk of meditatieruimte, waar hij de vibratie van iedereen aanwezig verhoogt. Als persoonlijk kristal vergroot hij je bewustzijn. Dit kristal herbergt een schat aan multidimensionale informatie. Het helpt je bij astrale reizen en verbind je met andere dimensies, sferen en planeten, maar helpt je tegelijkertijd hier en daar te zijn, wetende dat alles één en Nu is. Dit is een echt Meesterkristal, een Ascensiekristal, het is een echte leraar.

De volgende is een Bergkristal wat men Manifestatie kwarts heeft genoemd. Dit kristal is een zeldzaam natuurverschijnsel. In het kristal bevindt zich een ingegroeid kristal, dit is zo mooi om te zien. Deze kristallen worden door Brazilianen apart verkocht, omdat deze ook door verzamelaars erg gewaardeerd worden. Heel soms vinden we wel eens een exemplaar tussen andere kristallen. Tot onze grote vreugde hebben we er best aardig wat van kunnen inkopen.

Manifestatie kwarts

Manifestatiekwarts is een zeldzaam en prachtig natuurverschijnsel, in het Bergkristal bevindt zich een ingegroeid kristal. Buiten alle eigenschappen van bergkristal draagt Manifestatiekwarts het weten in zich hoe wij onze doelen, wensen en dromen in onze dagelijkse werkelijkheid kunnen realiseren. De steen helpt ons om onze geestelijke creaties in de stof te verwezenlijken. Doe dit wel met een heldere intentie, want als je twijfelt, of iets niet echt wilt, dan zal het kristal niet reageren. Met dit kristal werk je met de kracht van de vrouwelijke vruchtbaarheid en het vermogen te laten groeien en te ontvangen. Het is een zeldzame sjamanensteen die een hele pure vibratie bezit. Het kristal zorgt voor innerlijke vreugde en stimuleert artistieke creativiteit en creatief te denken. De steen is ook heel goed te gebruiken bij healing en bij meditatie. Er wordt gezegd dat het kristal mentale helderheid en duidelijkheid in zaken die moeilijk zijn brengt. Het kristal helpt je te begrijpen en daarna te helen. Ook goed voor hen die zwanger willen worden.

Een bijzonder kristal dat we ook ooit al eenmaal hebben kunnen inkopen en die je bijna nooit tegenkomt is een Bergkristal die men Sugar Blade kristal noemt. Deze zijn van binnen bijna allemaal Golden Healer of Tangarine en van buiten lijken ze wel bestrooid met een laagje suiker. Wat een heerlijke energie hebben deze kristallen. We hebben de ‘oude’ en de ‘nieuwe’ naast elkaar in de winkel gelegd.

Sugar Blade kwarts uit Brazilië

Sugar Blade kwartsen zijn nieuw ontdekte Lemurische kristallen die gevonden zijn in Minas Gerais. Ze zijn heel bijzonder. Er zijn verschillende varianten; Golden Healers, Tangarine, Lithium, maar ook witte exemplaren die licht citrien van binnen zijn. Ieder kristal is daardoor anders van energie. Je zult automatisch het kristal kiezen die bij jouw energie past. Bijna alle exemplaren zijn van buiten bedekt met een coating vol etsen en coderingen en van binnen zijn ze transparant. Deze kristallen laten zien hoe zuiver wij van binnen zijn, dat we na onze lange incarnatie cyclus van buiten getekend kunnen zijn, met littekens, groeven, maar ook prachtige ervaringen met ons meedragen, maar dat onze kern, ons monadisch licht glashelder is. Deze kwartssoort heeft een bijzonder sterke resonantie met de soma- en zielensterchakra’s en het Hogere Zelf. Hij helpt je af te stemmen op de reikwijdte van je spirituele identiteit en helpt je deze aan de wereld te laten zien. Dit kristal draagt de levenskracht-energie van Alles Wat Is en een hologram van je multidimensionale zelf in zich. Hij helpt je te verbinden met je Hogere Zelf en met de oneindigheid van het bestaan en helpt je om je levensrichting te kiezen. Hij laat je zien welke deur naar de toekomst opengaat en met welke deur je het verleden kunt afsluiten. Deze steen is ook uitermate geschikt om in contact te komen met buitenaardsen, zoals de sterrenmensen voor toegang tot de lessen van deze wezens. Om te weten van welke ster je afkomstig bent, leg je de steen op de soma- of sterrenpoortchakra. In combinatie met sterrenzaad kwarts activeert hij je voorhoofd- en somachakra’s en brengt hij hart en ziel tot eenheid. Deze bijzondere en zeldzame stenen bieden diepe healing voor metafysische vaardigheden die in vorige levens geblokkeerd zijn en helpt hij helderziendheid te openen. De steen geeft troost aan mensen die de aarde niet als hun thuisplaneet ervaren. Hij maakt de fysieke incarnatie aangenamer en beschermt die door het lichtlichaam in het fysieke te aarden. Het kristal werkt voorbij het fysieke bestaansniveau om het lichtlichaam te genezen.

Als laatste in deze blog ook een oude bekende, deze komt niet uit Brazilië, maar zo’n 30 km verderop de grens over, namelijk uit Bolivia. Bolivia Amethist is zo anders dan die uit Brazilië of Uruguay, de punten zijn groot en hebben een unieke kleur. Deze kristallen kom je heel weinig tegen. Jaren hebben we ze niet gezien, maar dan opeens duiken ze weer op. We snappen nu waarom je ze niet veel ziet, dit omdat de mijn waar ze gevonden worden, heel erg afgelegen ligt. Ze worden gevonden in de provincie Santa Cruz, in een gebied wat Pantanal, of Chaco wordt genoemd. Dit gebied kenmerkt zich door weelderige, tropische vegetatie in de hooglanden en moerasvegetatie in de uiterwaarden van de rivier de Paraguay. We hebben ze eenmaal eerder gehad, maar toen waren de punten geslepen, iets wat we heel jammer vonden. We waren zo blij dat die we nu gekocht hebben, helemaal natuurlijk zijn. De mijn waar ze gevonden worden, de Anahí mijn, staat bekend om de vondsten van prachtige Ametrien, de mooiste exemplaren worden voor exclusieve juwelen gebruikt. We voelden toen we ze al een paar weken in ons bezit hadden dat de beschrijving die we voor ze hadden niet de lading dekte, niet de unieke energie die ze bezitten vertelde. Deze stenen worden door niet veel mensen opgemerkt en na het channelen van hen bleek dit grappig genoeg ook helemaal de bedoeling te zijn. Het eerste wat dit kristal ons vertelde was: “Ik ben ongewoon gewoon. Ik wil opgemerkt worden door mensen die mij herkennen.”

Het verhaal van deze kristallen was niet heel makkelijk te vertalen, in de stof op te schrijven, maar we hebben ons best gedaan, omdat we vinden dat deze kristallen dat verdienen. Ik wil heel graag dat mensen ook hun prachtige licht zien, hoe mooi ze van binnen zijn. Als ik dit nu opschrijf besef ik gelijk hoe aards dit is, haha, dit kristal staat hier helemaal boven, maar het is waarschijnlijk een persoonlijk stukje dat dit kristal mij spiegelt. Deze kristallen hebben een heel groot bereik, een heel groot veld, zelfs een kleine punt straalt heel ver uit.

Amethist of Ametrien uit Bolivia (Bolivianiet)

Deze vrij zeldzame Amethist of Ametrien wordt in een afgelegen gebied in de Anahí mijn in de provincie Santa Cruz, Bolivia gevonden. Deze regio die 30 km van de grens met Brazilië ligt en Pantanal of Chaco wordt genoemd, kenmerkt zich door weelderige tropische vegetatie in de hooglanden en moerasvegetatie in de uiterwaarden van de rivier de Paraguay.

Het eerste wat de steen zegt is: ‘Ik ben ongewoon gewoon’. Ik wil opgemerkt worden door mensen die mij herkennen. Ik help mensen die zich anders, gek of niet begrepen voelen, iets wat voor veel hoog-gevoelige mensen geldt. Deze steen resoneert heel krachtig met alle gouden stenen, zoals b.v. geelgouden Calciet en Citrien. Deze laatste kan ook in deze stenen gevonden worden. Deze verbinding heeft met de energie van de zon te maken, ook met kosmische zonnen. Of je er nu eentje kiest die alleen Amethist is, of Ametrien, het maakt niet uit, ze komen allemaal uit hetzelfde veld. Deze stenen stralen een uniek licht uit, het is alsof ze paars licht gloeien. Dit heeft te maken met de energetische trilling van Bolivia en zeker van het gebied waar ze gevonden worden. Bolivia heeft ook een eiland in het Titicacameer, wat het eiland van de Zon genoemd wordt. De Inca cultuur is gebaseerd op de verering van de Zonnegod Inti. De hoge, unieke trilling van Bolivia Amethist helpt om lading vanuit de diepte los te trillen. Ook gedachtes die je vast zetten en je trilling dus laag houden, helpt deze los te trillen. Laat maar los! Veel mensen zijn aan het ontwaken en schieten in het volgende stuk houvast, dit dient ons niet meer. Deze unieke, krachtige Amethist helpt je om keuzes te maken en te gaan leven vanuit je hart, vanuit verbinding. Dit is nu zo hard nodig, omdat de trilling zo snel verhoogt. De steen heeft een groot bereik, creëert een krachtig, helend veld. Het is een Ego-loze steen die zegt “ik ben gewoon”. Alle etiketjes die op alles geplakt worden, gedachten, conditioneringen, het oude, de oude restjes tril ik los. Ik ben gewoon. Oude lading kan naar boven komen, vermoeidheid komt eruit en ik breng je naar je bodem, naar je diepere laag, dan volgt er rust en zachtheid. Dit is nodig om mee te kunnen trillen in de ‘nieuwe’, hogere energie. Mijn bereik is zo groot, ik tril los, maar ik kan ook openen. Deze steen zal voor hen die deze herkennen of geroepen worden, als thuis voelen. Je zult anders gaan zien, je zult het licht anders gaan ervaren. Ieder mens zal anders ervaren, omdat ieder mens anders afgestemd is. Je creëert je eigen wereld, je eigen werkelijkheid op aarde. Je gaat van alles om je heen in een ander licht zien. Letterlijk en figuurlijk. Voorbij beperkingen. Hoe jij naar dingen kijkt en hoe je dingen ervaart, dingen beleefd, daar kom je achter. En dat is de nieuwe wereld, de Nieuwe Aarde. Het is niet dat er opeens een ‘nieuwe wereld’ is, deze is er altijd al geweest, het is hoe jij de wereld waar nam. Dat is wat deze steen zegt, maar ook: eigenlijk heb ik geen verhaal. We hebben het vaak over ‘spiegels’ het spiegelen wat de mensen en situaties om je heen laten zien. De steen zegt: “Omdat ik nu in een ander licht gezien ben, zal jij ook gezien worden.” Het is een wisselwerking. Je ziet de steen pas, wanneer je deze kunt waarnemen. Zo met elkaar creëren we een ander veld, een andere trilling op aarde en dat is nu de nieuwe energie. Deze gaat voorbij het denken, voorbij je hoofd, is niet te bevatten. “Beauty is in the eye of the beholder”, schoonheid zit in het oog van de toeschouwer, voor wie hem kan zien.

In de volgende blog zullen we ook weer 2 nieuwgevonden exemplaren laten zien. Van deze zijn we met de beschrijving bezig en ze moeten ook nog geprijsd worden, vandaar dat ze in de volgende blog zullen verschijnen. Misschien zijn dan ook de Draken en Phoenix die we besteld hebben binnengekomen, samen met een aantal artikelen van witte of Ivoor Jade. We gaan wel zien.

Op onderstaande dagen is de winkel open van 10.00 uur tot 17.00 uur

11, 12 en 13 juni (vrijdag, zaterdag en Zondag)

18, 19 en 20 juni (vrijdag, zaterdag en Zondag)

25, 26 en 27 juni (vrijdag, zaterdag en Zondag)

Menu