Mineralenbeurs Denver Colorado deel 3

Algemeen

Dit is onze laatste blog vanuit Denver, Colorado. Als deze blog verschijnt zijn wij waarschijnlijk alweer thuis aangekomen. We hadden niet durven dromen dat we de laatste dagen nog zoveel mooie stenen en kristallen zouden inkopen. Wat gaan we gelukkig en voldaan naar huis. Deze trip was super geslaagd.

We vonden bij verschillende Mexicanen twee nieuwe Calcieten. Hoewel ze heel verschillend zijn hebben ze allebei een hele zonnige uitstraling. De eerste die we zullen laten zien is een vrij heldere geel/gouden Calciet veelal met wit erin. Dit wit blijkt Bariet te zijn. Wat een fantastische combinatie!

Geel/gouden Calciet met Bariet

Geel/gouden Calciet met Bariet is weer een recente vondst uit Mexico. Deze stralende Calcietis verbonden met de Gouden Vlam van het Christusbewustzijn en het Licht van de Grote Centrale Zon. Hij werkt op de hoogste frequentie van het hart en de hogere hartenergie. Deze steen verbonden met Engelen is zeer liefdevol. Hij schenkt sereniteit en wijsheid en diepe kracht. Hij werkt tevens bijzonder transformerend rondom de zonnevlecht. Daar verwarmt en verzacht hij oude pijnstukken en helpt deze te helen. Ook is dit kristal verbonden met de Zonnekracht waardoor je weer in je eigen lichtkracht komt. Bij meditatie brengt hij je in een zuivere bewustzijnstoestand. Calciet is een krachtige versterker en reiniger van energie. In een kamer verwijdert het negatieve energieën uit de omgeving en verhoogt het je energieniveau. Deze spirituele steen is verbonden met je hogere bewustzijn en versnelt je ontwikkeling en groei. Op psychisch niveau verbindt het de emoties met het intellect, geeft hoop en motivatie, bestrijdt luiheid en helpt energieker te worden. Tevens kalmeert het de geest en versterkt het je geheugen. Ook verlicht het emotionele stress en vergroot de steen je zelfvertrouwen. Goede chakra reiniger die ze weer in balans brengt en energie geeft. Calciet is goed voor het skelet, de botten en gewrichten en brengt verlichting bij darm- en huidziekten en stimuleert de bloedstolling en helpt het bij weefstelherstel. Versterkt het immuunsysteem.

Bariet stimuleert dromen en het herinneren ervan. Hij reinigt het hele chakrastelsel en brengt deze opnieuw in balans. Bariet helpt je je eigen leven te leven en jezelf niet weg te cijferen. Deze steen overwint verlegenheid en bevordert interpersoonlijke communicatie en mentale focus. Als sterk motiverende steen is Bariet weldadig voor mensen wier energieën versnipperd of uitgeput zijn. Geestelijk ondersteunt hij het geheugen en vergroot je vermogen om dingen te organiseren en je gedachten uit te drukken. Emotioneel is hij weldadig voor vriendschappen en moedigt hij intimiteit en inzicht in allerlei relaties aan.  Hij helpt bij het loslaten van oude patronen, obsessies en angsten. Hij bevordert vitaliteit en is weldadig voor het geheugen, de hersenen en het gezichtsvermogen. Hij werkt kalmerend op de maag en het zenuwstelsel en helpt bij chronische vermoeidheid, ontgifting, verslaving en keelpijn.

De andere nieuwgevonden Calciet uit Mexico noemen de Mexicanen Pineaple Calciet, dit omdat de kleur aan een ananas doet denken. Sommige zijn alleen geel met wat witte banden erin, veel hebben rode lijnen in zich. Wat een lieve, blije stenen zijn dit. Deze soort is wat meer met Moeder Aarde verbonden terwijl de Geel/gouden meer met de hogere chakra’s verbonden is. Maar beiden geven een intens geluksgevoel als je ze alleen al ziet.

Pineapple Calciet

Pineapple Calciet is een recente vondst uit Mexico. Deze liefdevolle, blije steen geeft warmte en levensblijheid en heeft op zowel mens als dier een positieve uitwerking. Hij werkt bijzonder transformerend rondom de zonnevlecht, maar is ook verbonden met het tweede- en het basis chakra. Bij de zonnevlecht verwarmt en verzacht hij oude pijnstukken en helpt deze te helen. Hij geeft je een geliefd en geborgen gevoel en is heel fijn voor mensen die moeite hebben met hun incarnatie. Door zijn verbinding met de Zonnekracht kun je weer in je eigen lichtkracht komen. Bij meditatie brengt hij je in een zuivere bewustzijnstoestand. Pineapple Calcietis zowel een aardende als een spirituele steen, die verbonden is met het hogere bewustzijn dat onze groei en ontwikkeling versnelt. De rode energie van de steen doet de energie toenemen, verheft emoties, helpt de wilskracht en opent het hartchakra. Hij helpt tevens stagnerende energie te verwijderen en blokkades op te heffen. Het is een krachtige versterker en reiniger van energie. In een kamer verwijdert deze steen negatieve energieën uit de omgeving en verhoogt je energieniveau. Op psychisch niveau verbindt hij de emoties met het intellect, geeft hoop en motivatie, bestrijdt luiheid en helpt energieker te worden. Tevens kalmeert deze Calciet de geest en versterkt hij je geheugen. Ook verlicht hij emotionele stress en vergroot je zelfvertrouwen. Goede chakra reiniger die ze weer in balans brengt en energie geeft, ook bij ziekte of een mindere periode geeft Pineapple Calciet weer nieuwe levenslust en heeft hij een positieve invloed op het herstel. Pineapple Calciet biedt inzicht in oorzaken waardoor het vrees uit de weg ruimt. Mensen die emotioneel vast zitten, verslaafd of apathisch zijn en het idee hebben dat iedereen tegen ze is krijgen door deze Calciet de kracht om te veranderen. Ook neemt hun eigenwaarde toe. Pineapple Calciet is een steen van groei en bloei op allerlei gebied en versterkt tevens de creativiteit. Calciet is goed voor het skelet, de botten en gewrichten, ondersteunend voor problemen met de maag, milt, pancreas, darmen, darmkrampen, de voortplantingsorganen en de seksualiteit.

We zagen ook nog een nieuwe steen die ons riep, dit blijkt een Fluoriet met witte Aragoniet uit Chihuahua, Mexico te zijn, wij konden deze niet weerstaan. Op de foto zijn ze niet zo mooi als in het echt, het contrast, de diepte en de mooie vibratie van de steen is niet echt zichtbaar op de foto.

Fluoriet met Aragoniet

Fluoriet met Aragoniet is gevonden in Chihuahua, Mexico. Deze harmoniserende steen is verbonden met de Engelendomeinen, de Violette Vlam van Transformatie en resoneert zowel met Moeder Aarde als met Vader Hemel. Tevens is het een kristal dat beide hersenhelften met elkaar verbindt en tevens het vrouwelijke en het mannelijke in onszelf. Het zuiver witte Aragoniet bevat een zachte lichtkracht die uniek is, energetisch is het een zeer verheffende steen. Deze kristallen stralen een innerlijk licht uit wat net zo prachtig is als hun uiterlijk. Fluoriet met Aragoniet helpt je op zachte wijze door diepe transformaties heen te gaan. Het kristal opent je bewustzijn en verhoogt je lichttrilling. Het is een beschermende en emotioneel stabiliserende steen die de aura reinigt en elektromagnetische straling zuivert. Steen van balans en zelfvertrouwen die structuur en inzichten geeft.  Het is een kristal van interdimensionale communicatie die de ruimte waarin hij staat met een hoge vibratie vult, maar die tevens deze hoge energieën helpt te aarden en integreren.

In de winkel verkopen we veel Shungit en Edel of Nobel Shungit, deze 2 miljard jaar oude git soort is erg geliefd. Niet alleen door zijn geneeskrachtige eigenschappen, maar ook omdat deze ontgift en beschermt tegen straling. Wat wij nog niet van deze fijne steen hadden waren armbanden. Maar deze hebben we op deze inkoopreis kunnen kopen. Ze zijn gemaakt van rond geslepen kralen. Deze zullen we in de handbagage al meenemen zodat ze heel snel in de winkel liggen.

Shungit

Dit is een unieke steensoort uit het Noordwesten van Rusland, in Karelië aan de Zhunga rivier. En is minstens 2 miljard jaar oud.  Al zeker 400 jaar wordt de steen geroemd om zijn genezende en antibacteriële eigenschappen. Het is een natuurlijk materiaal met een specifieke kristalstructuur, gebaseerd op koolstof. De steen wordt ook wel “De Steen van Leven” genoemd. Het bijzondere bij Shungit is dat de koolstofmoleculen waaruit hij bestaat water zuiveren en reageren als krachtige antioxidanten. De molecuulvorm wordt “fullerenes” genoemd. Wetenschappelijk is er zeer veel interesse in deze fullerenes op het gebied van de weerstand van het lichaam tot de behandeling van kanker. Er wordt gespeculeerd dat fullerenes een relatie heeft met de oorsprong van leven. Er zijn astronomen die denken dat buckyballs(fullerenes) van buitenaardse oorsprong zaden bevatten die leven op aarde brachten. Fullerenes wat in je lichaam komt, door bv Shungit water te drinken, gedraagt zich als de meest krachtige en langwerkende antioxidant op het gebied van vrije radicalen. Veel doctoren hebben goeie hoop bij fullerenes. Onderzoek van Shungit heeft aangetoond dat direct contact met de steen op het lichaam resulteert in pijnverlichting en verlichting bij ernstige ziekten, vooral die van het spierskelet systeem en bij huidaandoeningen. Als je het water drinkt waar hij in heeft gelegen, zou dit helpen bij eczeem, psoriasis, wondgenezing en de huid versterken en te verjongen. Ook hebben Russische wetenschapers die de steen hebben onderzocht gemerkt dat door het water van de steen te drinken het helpt bij het herstel van een ernstige of chronische ziekte van de maag, lever, darmen, nieren en stofwisseling. Huidproblemen herstellen sneller door de plekken te deppen met Shungit water. Als je enkele stenen in bad legt, krijg je heel geneeskrachtig badwater, dat gezuiverd en in energie verhoogd is. Zeer zuiverend en een krachtige beschermer bij geopatische belasting. Het vermindert ook stress en reinigt het lichaam van ballast door slechte omgevingsenergie. Ook brengt de steen verlichting bij hoofdpijn, rugpijn, reuma, slaapproblemen en stabiliseert het bloed. Gebruik het niet in de laatste fase van de zwangerschap en als je homeopathische medicijnen inneemt. De steen absorbeert negatieve energie die het omzet in positieve. Shungit werkt op moleculair niveau, het bevrijdt je atomen van negatieve verbindingen, patronen en energieën. Shungit bereid de atomen en moleculen van het lichaam voor om hoog spiritueel licht te kunnen ontvangen. Je lichtlichaam kan zich nl niet volledig ontwikkelen als het niet samensmelt met het fysieke lichaam. Bij de meeste mensen gaat dit nog niet door te veel aan negativiteit die zich in het lichaam bevindt. Shungit kan hierbij helpen. Je kunt de steen op een zieke plek dragen, of ermee mediteren. Shungit zorgt er ook voor dat je beter aardt. Dit is een steen van de “waarheid”. Als je de steen draagt en je spreekt niet de waarheid, dan zal je je daar ongemakkelijk over voelen, dit komt omdat Shungit negativiteit verwijdert en veel spiritueel licht brengt. De steen helpt dus ook bij negatieve patronen, slachtofferschap en sabotage van het zelf. Emotioneel helpt het bij diepe angsten, schuldgevoel en schaamte. Het hoogste doel van Shungit op aarde is dat wij op aarde menselijke wezens van licht worden.

Waar ons hartje heel snel van ging kloppen is dat we weer Inner Light Crystal Sferes hebben kunnen inkopen. De week voor vertrek naar Denver hadden we ons laatste exemplaar in de winkel verkocht en we hadden het er nog over dat we deze prachtige bollen of sferes weer zo graag in onze collectie wilden hebben. Deze die we nu hebben ingekocht komen uit Uruguay. Het zijn bollen met holtes gevuld met Amethist of kwarts kristalletjes, vaak met aan de buitenkant Agaat en soms met een roze kleur erbij of groen door Chloriet of groene Amethist. Deze prachtige bollen hebben een hele hoge, krachtige vibratie. Ze bezitten een innerlijk licht die ze naar je spiegelen. Ze helpen je om je eigen prachtige licht te zien, het goddelijke wezen dat je bent weer te herkennen en je licht op aarde uit te stralen.

Inner Light Crystal Sfere

Inner Light Crystal Sferes, zijn witte/heldere of Amethist-kwartsbollen soms met Chloriet en veelal met Agaat die een hoge vibratie hebben. Allen bevatten holtes met drusy kristalletjes erin. Ze worden Inner Light Crystal genoemd omdat ze een krachtig innerlijk licht bezitten en dit uitstralen in hun omgeving. Ze zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ze hebben ook een hele hoge vibratie. Als je de bollen vasthoudt voel je hun energie als snelle pulsaties die toenemen en intenser worden naarmate je de bol langer vasthoudt. Ze activeren je kruin-, zielensterchakra en 3eoog, stimuleren visioenen en laten je achter de sluier zien. Ze verhogen je ontvankelijkheid voor de stralen van het Celestiale Vuur, het Hemelse Licht, dat op dit moment naar de aarde komt en ze helpen je om “Levend Licht” te worden. Iedere bol is een uniek wezen van eenzelfde familie van krachtig licht. Ze hebben heel veel kracht, maar werken alleen positief. Je kunt ze programmeren voor helingwerk. Ze wuiven beperkingen weg, openen je bewustzijn en maken interdimensionaal reizen mogelijk. Ze bezitten een krachtig innerlijk licht die ze naar je spiegelen, waardoor ze je helpen je om je eigen prachtige licht te zien, het goddelijke wezen dat je bent weer te herkennen en je licht op aarde uit te stralen.

Bij onze aardige handelaar uit India hebben we 3 prachtige handgeplolijste ovale steentjes van topkwaliteit ingekocht van blauwe Saffier, Robijn in Zoiesiet en van Tanzaniet. Echt juweeltjes. We hadden van deze stenen al de ‘normale’ gangbare kwaliteit in de winkel. We gaan hier ook weer mooie hanges van maken. Hij liet ons ook een doosje zien waarvan wij dachten dat het mooie zwarte Toermalijn dubbeleinders waren, maar het bleek een zeldzame vondst uit India van ruwe Draviet Toermalijn te zijn. We zagen dit toen hij er met een lampje achter scheen. De unieke geel/bruine kleur van Draviet zagen we toen. We hebben dit kleine doosje gekocht omdat we van deze steen alleen trommelstenen en armbandjes hebben. Nu voor de liefhebber of de verzamelaar een unieke, ruwe variant.

Draviet (geel/bruin Toermalijn)

Draviet is een vrij onbekende maar o zo bijzondere steen uit de Toermalijn familie die gevonden wordt in Brazilië  en India. Ook deze Toermalijn heeft een sterke verbinding met de aarde en haar energieveld. Het motto van Draviet is dat niemand de hemel bereikt door te vliegen, de reis naar beneden door de duisternis is de poort naar het licht. Draviet is de ideale bondgenoot om aan deze essentiële reis te beginnen. Draviet koppelt de zuiverende energieën van zwarte toermalijn aan de hart helende energie van groene Toermalijn. Hij helpt je om liefdevol te kijken naar wat je nog moet oplossen voordat er verdere groei kan plaatsvinden. Draviet ondersteunt je bij het nemen van moeilijke beslissingen en het nemen van stappen in de richting van de waarheid. Zijn fantastische verzachtende, kalmerende en liefdevolle energie die hij op het energetische systeem en lichaam uitoefent helpt je te ontspannen, los te laten en je in jezelf te centreren, waardoor je in de energie komt om je schaduwstukken onder ogen te zien en te integreren. Je brengt deze delen van het zelf naar het bewustzijn en vult ze met je hoogste energie en liefde. Ook helpt de steen je deze aspecten van jezelf te accepteren, al zijn ze nog zo moeilijk voor je. Met Draviet zie je je spirituele pad dat je te gaan hebt en tevens helpt hij je stappen te nemen die nodig zijn om je dagelijkse leven af te stemmen op je spirituele reis. Fantastische steen voor iedereen die zich overweldigd voelt en die angst heeft om het oude los te laten. Ook helpt hij hen die zichzelf niet kunnen vergeven mededogen te hebben en laat voelen dat er van je gehouden wordt. Draviet helpt ons te helen en ons totale zelf in liefde te aanvaarden. Fysiek ondersteunt Draviet bij bloedzuivering en om de lymfeklieren te reinigen en te helpen helen. Ook goed bij negatieve gewoonten en verslavingen en werkt verzachtend bij darmkwalen.

Toeval bestaat niet en ook nu overkwam ons weer zoiets bijzonders. Wij kopen al onze Groenland stenen altijd bij een Deen en deze deelt in Amerika de kamer waar hij zijn stenen verkoopt met een Amerikaanse man. Nu deze man Bob genaamd kennen wij dus al een aantal jaren. Opeens hoorden wij hier in Denver een bekende stem en zagen Bob. Hij bleek hier zelf met twee tafels met kristallen te staan. In Denver hebben we meer tijd om lekker te kletsen en informatie uit te wisselen omdat er veel minder handelaren zijn dan in Tucson, dus hadden we tijd om eens wat langer met Bob te praten. We zagen op zijn tafel 2 dozen vol Boji stenen staan. Wat bleek, hij had een licentie om deze op een bepaalde plek te zoeken, wat een groot cadeau. De Boji stenen waren de laatste jaren zo enorm duur geworden dat wij besloten hadden ze niet meer te kopen. Bob vertelde dat de Amerikaanse vrouw die ze Boji stenen had genoemd en een soort octrooi op deze naam had, ervoor gezorgd had dat de prijzen zo waren gestegen. Van oorsprong heten deze stenen in Amerika Pop Rocks. Nu om een lang verhaal kort te maken, wij mochten bij Bob allemaal paren, mannetje met vrouwtjes setjes maken en hij rekende voor ons een hele schappelijke prijs. Dus we zijn super blij dat we deze enorm krachtige, aardende stenen weer hebben kunnen bijkopen. We hebben van heel klein tot echt hele grote bij hem gekocht.

Boji-steen (glad=vrouwelijk, hoekig=mannelijk)

Deze zeldzame stenen zijn 450-500 miljoen jaar oud en behoren tot de krachtigste aardende stenen, vooral goed na spirituele bezigheden. Ze bestaan voornamelijk uit pyriet en marcasiet.  Zeer goed voor mensen die moeite met hun incarnatie hebben. Zeer krachtige beschermer die ook blokkades opheft. Ze zorgen voor evenwicht in de mannelijke en vrouwelijke energie en balanceren de chakra’s en helen op alle niveaus. Ze verhelderen geblokkeerde emoties en helen pijnlijke herinneringen en leren je in het Nu te leven. Ze zijn verbonden met Meester Seraphis Bey, Aartsengel Gabriël en met planten, dieren en het Devische Rijk, waardoor je via deze stenen makkelijker mee kunt communiceren.  Fysiek stimuleren deze stenen de energiestroom via de meridiaan systemen van het lichaam. Verlichten pijn en stimuleren het herstel van weefsels. Ook helpen ze je de oorzaak van een ziekte te vinden. Herstellen “gaten” in de aura en geven er weer kracht aan.

Bob nam ons mee naar een paar handelaren die bij hem in de hal stonden, dit waren allemaal locals uit Amerika. Eentje ervan kwam uit Arkansas, deze man had allemaal kleine bakjes met stenen die uit Amerika kwamen, zo leuk om lekker tussen te snuffelen. We zagen een bakje dat onze aandacht trok. Hierin bleken Sedona Sandstones uit Arizona te zitten. Robert Simmons noemt deze stenen Sedonalite, de naam is een combinatie van steen van Sedona als Sedona’s licht. Sedona staat bekend om zijn krachtige Vortexen. Helaas konden we maar 29 van deze bijzondere stenen kopen. We hebben Bob gevraagd dat als hij er nog meer thuis vindt of hij deze dan mee naar Tucson wilt nemen.

Sedona Sandstone (Sedonalite)

Sedona is een plaats in Arizona dat bekend staat om de legendarische energie draaikolken ofwel Vortexen. Deze zandstenen zijn gevonden in een afgelegen gebied op een van deze Vortex locaties. Deze energieke, kleine roodachtige bruine balletjes hebben dezelfde kleur als de rode rotsen waar Sedona beroemd om is. Sedonalite zijn zandsteenconcreties die zich in de buurt van de energiedraaikolken vormden. Ze bevatten een hoog percentage kwarts en kunnen dus veel van de energie waaraan ze zijn blootgesteld ontvangen, vasthouden en overbrengen. Omdat deze in zo’n energetisch krachtig geladen gebied worden gevonden zijn ze buitengewoon actieve stenen. Het is een steen van dynamisch, energetisch evenwicht. Ze kunnen je meridiaanstelsel zowel opladen als harmoniseren en tevens kunnen ze je astrale- en subtiele lichamen in resonantie afstemmen met je fysieke lichaam. De stenen zijn zowel aardend als stimulerend. Ze verhogen je gevoeligheid en je alertheid. Ze laden je zenuwstelsel op, versterken je denken en maken je communicatie krachtiger. Deze stenen maken je wakker, activeren zowel je chakra’s als je meridianen. Ze versterken je gevoeligheid, voegen dimensies toe en verhogen je paranormale vermogens. Sedona Sandstone lijkt in staat om mentale mist, vermoeidheid en saaiheid op te ruimen. Ze bevatten een zeer optimistische, inspirerend energie. Deze stenen kunnen je spirituele ontwikkeling versnellen. Ze helpen dromen te duiden en kunnen spontane spirituele ervaringen teweegbrengen, dit door de krachtige Vortex energie uit de omgeving waar ze vandaan komen.

Bij onze Mexicaanse familie zagen we op een tafel zakken vol met Obsidiaan pijlpuntjes liggen. Allemaal gemaakt door een Mexicaanse familie. We hebben twee grote zakken vol gekocht van zwarte Obsidiaan, maar ook van Mahonie Obsidiaan. Fantastisch voor jongetjes, net zoals de haaientandjes die we hebben. Maar ook heel stoer om met koord een ketting van te maken. Ze gaan maar €0,50 cent kosten, dus ook een superleuk cadeautje om te geven.

We hebben van de Stellar Beam Calciet waar we zo dol op zijn het geluk gehad dat we 4 hele mooie clusters op matrix hebben kunnen inkopen. Deze Calciet met een zeer hoge vibtatie is erg kostbaar geworden omdat er niet veel meer uit de mijnen komt. Soms kom je oude voorraad tegen. Deze riepen ons echt om ze mee te nemen en we konden ze niet weerstaan.

Stellar Beam Calciet

Deze calciet wordt zo genoemd vanwege zijn multi- en interdimensionale eigenschappen en vermeende vermogen om contact met ruimteschepen en buitenaardse wezens te leggen. Op spiritueel niveau opent deze steen de hogere chakra’s en maakt afstemming mogelijk op goddelijke energie, hogere leiding en verhoogde bewustzijnsniveaus. Hij neemt je mee naar het hart van Alles Wat Is en helpt je te herinneren wat er gebeurt, zodat je spiritueel sneller kunt groeien. Hij vergemakkelijkt innerlijke reizen via doorgangen van heilige geometrische vormen, waardoor je toegang kunt krijgen tot de Akasha kronieken en andere, waar je spirituele geheimen kunt vinden ut oude beschavingen zoals Atlantis en Egypte (met zijn verbinding met Sirius).  Op het psychische vlak helpt hij oude patronen te doorbreken, inclusief spirituele overtuigingen of paden die je doel niet meer dienen. Hij helpt je het doel van je ziel en je leven te achterhalen. Hij haalt wijsheid en vaardigheden uit het verre verleden naar voren en stemt af op je zielengroep. Emotioneel helpt hij je in wederzijdse liefde, verlangen en tederheid onder te dompelen.  Het is een ideale beschermsteen, omdat hij als versterker en zuiveraar van energie reinigt hij al het negatieve dat je tijdens een spirituele reis of healingswerk hebt opgepakt. Stellar Beam calcieten zijn geweldige stenen voor psychische chirurgie, ze hebben een laserachtige precisie, waardoor heel nauwkeurig blokkades, entiteiten of andere verdichtingen in de aura kunnen worden verwijderd. Ze kunnen de etherische blauwdruk herstructureren en helen, om inbreuk te herstellen door toedoen van operatief ingrijpen. Letsel, verwijdering van een lichaamsdeel of een andere schending van de energetische blauwdruk van het lichaam. Dit kristal is een van de krachtigste middelen om een goud-wit licht op te roepen. De steen vult je aura en de ruimte om je heen met licht van een hoge frequentie, waardoor negatieve energie of gedachtevormen verdwijnen

Als laatste in deze extra lange blog willen we het hebben over nieuwe Auraliet die in Brazilië gevonden is. We zullen even wat vertellen over Auraliet en Auraliet 23. Auraliet werd een aantal jaren geleden groots gepresenteert door Robert Simmons samen met David Geiger. Zij waren toen de enigen die deze unieke steen uit Canada haalden. De prijzen die zij rekenden waren exhorbitant hoog. Wij vonden datzelfde jaar bij een Braziliaanse man een nieuwe steen uit Brazilië die er erg op leek en ook veel legeringen in zich had. Deze hebben wij toen op ons gevoel Auraliet genoemd. We wilden niet de 23 erbij noemen want hoe konden wij nu weten of er 23 verschillende componenten in deze steen zaten. Robert en David zeiden dat ze dit bij de Auraliet 23 hadden laten onderzoeken. Later werd de toen al door ons zo genoemde steen ook door de Brazilianen Auraliet genoemd.

Nu zagen we bij een Braziliaan 3 verschillende soorten net nieuwgevonden Auraliet liggen. Ze komen uit Tocantins Brazilië. Uit dit gebied hebben wij nog nooit stenen gehad. Eentje lijkt echt sprekend op de Auraliet 23 uit Canada, je ziet ook prachtig alle lagen in de steen. De ander is dezelfde steen maar op de rode top is nog een dun laagje helder kwarts gegroeid wat een heel mooi glanzend diepte effect geeft. Het rood lijkt dan wel als een fantoomlaag. De derde bestaat met het oog gezien uit Amethist, rookkwarts en wit kwarts, maar je ziet er ook een zweem van het groene Prasioliet in. Wat een prachtige kristallen geeft Moeder Aarde ons weer en wat een groot cadeau dat we deze mee naar Nederland mogen nemen om hier te mogen verspreiden. We weten zeker dat we hier weer veel mensen blij mee gaan maken. Als we deze uitgepakt hebben en ze in de winkel liggen, dan hebben we 4 verschillende Auralieten uit Brazilië en ook de Auraliet 23 uit Canada. Kijk maar welke jou roept, welke bij jou op dit moment past.

Auraliet

Deze steen bestaat net als een Super 7 uit verschillende componenten. De kristallen zijn opgebouwd uit verschillende lagen. De basis mineralen zijn amethist, citrien, groene kwarts, rookkwarts, cacoxeniet en op de top hematiet. Dit zijn de voor het oog zichtbare mineralen. Ook zouden er nog meer mineralen componenten in zitten, zoals lepidicrociet, goethiet, magnetiet, pyriet, rutiel en anderen, sommige microscopisch klein. Als je het kristal op het kruinchakra houdt, stroomt de energie in de hersenen en worden zowel het 3e oog- als het kruinchakra geactiveerd. Het kristal geeft in het hoofd een gevoel van vrede en rust en laat je het Nu ervaren. Tijdens mediteren met Auraliet kun je in de diepte van je wezen schouwen terwijl je geest en emotionele lichaam rustig en kalm zijn en het vloeibare kristallichaam wordt afgestemd op zijn goddelijke blauwdruk. Wanneer je een kristal op de kruin houdt en een tweede op het hart, dan ontstaat er een krachtige verbinding tussen deze twee, waardoor je bewuster vanuit je hart gaat leven. Auraliet stimuleert een hoger bewustzijn en telepathische verbinding met je gidsen en beschermengelen, terwijl hij je tegelijkertijd met zijn aardende werking in het Nu houdt. Hij geeft een directe verbinding met wat in de spirituele literatuur “het magische Nu” genoemd wordt. Hij verbindt je met je hogere zelf en helpt je je leven te leven naar je hoogst doel. Auraliet kan een proces van innerlijke zuivering op gang brengen voor hen die de zegeningen van dit kristal willen ontvangen. Hij doorbreekt patronen, verlicht zorgen en angsten en maakt oordeel loos. Het kristal geeft je een gevoel alsof je gedragen wordt naar een hoger niveau getild wordt, zodat je het leven vanuit een nieuw perspectief ziet, vol nieuwe hoop en optimisme, ontdaan van sluiers en illusies. In het Nu en in verbinding met je hogere zelf. Een ander effect van dit kristal is een toename van je intuïtie en een afname van lichamelijke problemen, ook wordt de kundalini geactiveerd. Paranormale begaafdheid, heldere dromen en contact met Engelen worden ook door dit kristal geactiveerd. Als een steen van de goddelijke blauwdruk is Auraliet uitstekend geschikt als healingsinstrument. Je kunt hem op elk gebied van het lichaam gebruiken en daar zal hij weer balans of heling brengen zoals de oorspronkelijke blauwdruk is. Auraliet herinnert het lichaam op cellulair niveau aan zijn perfecte staat. De steen helpt ook de ziel te helen, door inzicht te geven in karmische patronen van vorige levens. Hij moedigt aan om ieder moment te ervaren met een positief gevoel.

  

Dit waren bijna al onze inkopen uit Denver, er zal nog een extra blogje komen over Arkansas, we voelden dat we dit in een aparte blog moesten vermelden. We hebben onze stenen en kristallen naar het ons vertrouwede UPS gebracht die de stenen per vliegtuig naar Nederland vervoeren. Het duurt zo’n 8 tot 10 dagen voor ze er zijn, maar wie weet zijn ze er al als deze blog verschijnt. We zullen zien. We zullen de winkel na deze inkoopreis niet een week sluiten, maar tussendoor prijzen en iedere keer wat we klaar hebben in de winkel leggen. We gaan waarschijnlijk deze maand ook nog naar Engeland en begin oktober nog twee keer naar Duitsland, dus het wordt een hele drukke tijd voor ons. We staan te popelen om al onze schatten uit te pakken en een mooi plekje in de winkel te geven.

Op onderstaande dagen is de winkel open van 10.00 uur tot 17.00 uur

22 en 23 september (zaterdag en Zondag)

28 en 29 september (vrijdag en zaterdag) Let op: Zondag 30 september gesloten!

6 en 7 oktober (zaterdag en Zondag)

Menu