Mount Shasta Opaal

Algemeen

Toen Wim en ik(Cyrille) onze vakantie naar Mount Shasta aan het voorbereiden waren hoopten we al dat we aan de Mount Shasta Opaal zouden kunnen komen. En met alle hulp van de kristalengelen kan het natuurlijk niet anders…HET IS ONS GELUKT!!
De zoektocht begon natuurlijk in Mount Shasta City. In de vele kristalwinkeltjes die je daar kunt vinden zagen we al wat van de zeldzame Opaal te koop. In één van de winkeltjes spraken we de eigenaar en die vertelde ons dat er maar één mijn is op Mount Shasta. De eigenaar van die mijn is de enige die toestemming heeft om op Mount Shasta te mijnen en dat omdat de mijn al een paar generaties lang in bezit is van zijn familie.
De eigenaar van de winkel gaf ons het telefoonnummer van de mijn eigenaar. De man voelde dat hij dat moest doen, heel bijzonder.
We konden dus een afspraak maken met de mijner. En dat is dus waar wij vandaag geweest zijn.

Het was weer een hele mooie ontmoeting. De man mijnt alleen op vrijdag en dan ook nog alleen van mei tot november, omdat de rest van het jaar een beer in de mijn woont. Er is dan overigens ook meestal te veel sneeuw.
We mochten uitzoeken welke we wilden meenemen. Wim was weer heel enthousiast een doos aan het vullen en ik moest hem dus even waarschuwen dat we deze keer geen box vol konden versturen. We moeten de stenen met onze handbagage in het vliegtuig meenemen, dus een paar kilootjes van de mooiste stukken en meer niet deze keer.

Wat ook heel mooi was, was dat hij ons een nieuwe vondst liet zien. Hij noemt het de Shasta White Opal, dat is een hele witte variant van de ‘gewone’ Mount Shasta Opaal. We hebben daar een paar mooie stukjes van mogen meenemen. Toch weer heel speciaal.
Heel fijn dat Joan thuis voor ons de beschrijving heeft uitgetypt, zodat ik die eenvoudig in dit bericht kan ‘plakken’.

Mount Shasta Opaal

Mount Shasta Opaal is een zeldzame Opaal afkomstig uit een van belangrijkste heilig plaats, vortex gebied van Moeder Aarde. Deze heeft een zeer voedende, hoge vibratie die een buitengewoon healend en zacht effect heeft. Mount Shasta is een heilige berg in het noorden van Californië waar een kleine groep Lemurianen voor de ondergang van Lemurië via de berg de aarde zijn in gegaan. Hier heeft de Lemurische beschaving zich gevestigd en herstelt in een stad die men Telos noemt. Deze beschaving bevindt zich in de vijfde dimensie waardoor de in de oudheid heilige plekken en tempels er in deze dimensie nog altijd zijn. Je hebt hier toegang tot multidimensionale gangen en tunnels en ingangen waar energie uit de kosmos de Aarde binnenkomt. Vortexen van energie, plaatsen waar elfen wonen en zelfs een gebied waar nog steeds grote groepen eenhoorns wonen in een dimensie die zich maar iets boven de onze bevindt en zichtbaar is voor diegenen wiens innerlijke gezichtsvermogen geopend is. Met behulp van deze opaal kun je makkelijk in contact komen met deze werelden en energie. Via Telos kun je ook naar de Binnen Aarde reizen. Als wij ons bewustzijn openstellen voor onze goddelijkheid en de dualiteit loslaten en in onschuld en eenheid willen leven zal zich voor onze ogen een nieuwe wereld gaan ontvouwen, een wereld die wij vaak Nieuwe Aarde noemen. Deze wereld wacht erop dat wij ontwaken in een werkelijkheid die er altijd is geweest, die alleen maar door onze lange reis door de illusie van afgescheidenheid van God voor onze ogen verborgen was. Dit is een wereld vol magie, liefde, wonderen en een enorme verscheidenheid. De terugkeer van de Lemuriërs en hun uiteindelijke verschijning in ons midden is niets anders dan dat het Christusbewustzijn terug keert op aarde. Wij zullen leren hoe we hier op de oppervlakte net zo’n paradijs kunnen scheppen als zij in Telos tot stand hebben gebracht. Zij gaan ons helpen om een gouden eeuw te creëren vol liefde en eenheid. Als je met de Mount Shasta opaal mediteert helpt deze je om met dit alles in contact te komen, en zullen kosmische poorten die oude kennis en sterrenhealing binnenlaten, ook verbindt hij je met de Aartsengelen Gabriël en Michaël en met de verrezen meesters, zoals Saint Germain en Sananda (Christus). Deze opaal is ook een krachtig sjamanistische steen, die je helpt standvastig te reizen tijdens alle soorten metafysisch werk en voor het reizen door lagere werelden en voor het terughalen van de ziel. Mount Shasta opaal opent en zuivert alle chakra’s. Hij brengt liefde in het emotionele lichaam en in de geest om een rustige binnenruimte te creëren. Hij helpt bij healing op alle niveaus en verjaagt stress en is goed bij slapenloosheid.

In een prachtig boek “Inzicht in vijdimensionaal bewustzijn” van Aurelia Louise Jones wordt het verhaal over de beschaving Lemurië beschreven. Voor velen is het lezen van dit boek thuiskomen. Op de voorkant van het boek staat een prachtige foto van de heilige berg Mount Shasta waar zich de Lemurische beschaving in de vijfde dimensie bevindt. Dit is een van de belangrijkste heilig plaatsen, vortex gebied van Moeder Aarde. Deze heeft een zeer voedende, hoge vibratie die een buitengewoon healend en zacht effect heeft. Mount Shasta bevindt zich in het noorden van Californië waar een kleine groep Lemurianen voor de ondergang van Lemurië via de berg de aarde zijn in gegaan. Hier heeft de Lemurische beschaving zich gevestigd en herstelt in een stad die men Telos noemt. Deze beschaving bevindt zich in de vijfde dimensie waardoor de in de oudheid heilige plekken en tempels er in deze dimensie nog altijd zijn. Je hebt hier toegang tot multidimensionale gangen en tunnels en ingangen waar energie uit de kosmos de Aarde binnenkomt. Vortexen van energie, plaatsen waar elfen wonen en zelfs een gebied waar nog steeds grote groepen eenhoorns wonen in een dimensie die zich maar iets boven de onze bevindt en zichtbaar is voor diegenen wiens innerlijke gezichtsvermogen geopend is. Via Telos kun je ook naar de Binnen Aarde reizen. Als wij ons bewustzijn openstellen voor onze goddelijkheid en de dualiteit loslaten en in onschuld en eenheid willen leven zal zich voor onze ogen een nieuwe wereld gaan ontvouwen, een wereld die wij vaak Nieuwe Aarde noemen.

Deze plek is het hart van Lemurië waar zich de Raad van Twaalf in Telos, de hoofdstad van Lemurië en de koning en koningin van Telos, Ra en Rana Mu zich bevinden. Het zijn de overlevenden uit de machtige, liefdevolle beschaving en voor velen op Aarde zal het een onthulling zijn dat wij nog steeds echt bestaan en dat het goed met ons gaat na twaalfduizend jaar afgezonderd van de oppervlakte bewoners te hebben geleefd in het binnenste van Mount Shasta. Ook bevinden zich op deze plek de zeven Goddelijk Vlammen of Stralen met de daaraan verbonden Meesters.

1. De Gele Straal van Wijsheid en de Geest van God

2. De Koningsblauwe Straal van goddelijke wil

3. De Roze Straal van goddelijke liefde

4. De Smaragdgroene Vlam van Goddelijke Genezing, Vormende Kracht en Goddelijke Overvloed.

5. De Gouden Vlam van Opstanding

6. De Zuivere verblindende Witte Straal van Reinheid van de Vlam van Ascensie.

7. De Violette Staal van Transformatie en Vrijheid.

Het is nu tijd dat onze twee beschavingen zich weer verenigen, dit is de voornaamste reden dat dit boek geschreven is. De lange donkere nacht die ons zolang van elkaar gescheiden heeft, is nu voorbij. De Lemurianen zullen spoedig in ons midden verschijnen en in liefde, wijsheid en begrip weer bij diegenen voegen die daarnaar uitzien. Het is hun hartenwens om ons alles bij te brengen (of te helpen herinneren) wat zij geleerd hebben na het ondergaan van het continent Lemurië en om ons te helpen net zo’n paradijs te scheppen als zij dat in Telos hebben gedaan. Zij gaan ons weer deelgenoot maken met het hogere niveau van spirituele wijsheid en inzicht.

Wij die ons aangetrokken voelen tot deze informatie hebben zelf in Lemurië geleefd en hebben familieleden in Telos wonen. Ze houden heel veel van ons en verlangen ernaar om ons weer te zien. Door de brug van liefde en ontvankelijkheid van onze harten kunnen zij ooit in tastbare vorm bij ons komen. Zij zeggen: Roep ons aan in je hart, dan zullen we naast jullie staan en helpen bij het bereiken van jullie doel en jullie hartenwensen en jullie helpen weer de hemel op aarde te scheppen. Het Paradijs.

Menu