Naica Seleniet

Algemeen

Heel graag willen we nog een extra blog schrijven over een uniek kristal met een zeer hoge vibratie dat wij jaren in de collectie hebben gehad, maar waarvan er waarschijnlijk nog maar weinig exemplaren zullen komen. We krijgen regelmatig vragen of mails van mensen wat nu een Naica Seleniet precies is en wat deze zo bijzonder maakt, vandaar nogmaals een extra bericht over deze prachtige, liefdevolle Engelenstenen.

Zoals we in een Tucson blog hebben vermeld zijn de kleine grotten waar de kleine Naica Selenieten die wij verkopen vandaan komen nu ook weer volgelopen met water. De vrouw uit Mexico vertelde ons dat ze er ooit 15 jaar over gedaan hebben om deze grotten leeg te pompen.

imagesIn het gebied Naica in Mexico worden prachtige kristallen gevonden, maar echt beroemd is het gebied geworden door de ontdekking van de “Cave of Giants”. Dit is een grot waarin men reusachtige Naica Selenieten heeft gevonden, deze reuzen kunnen wel 15 meter lang worden. Mijnwerkers ontdekten deze grotten in april 2000. De kristallen zijn zo lang bewaard gebleven omdat de temperatuur in de grotten zo’n 65 graden met een luchtvochtigheid van 100% is. Dit maakte het onmogelijk om deze grotten zonder bescherming te betreden. Maar nadat de grot ontdekt is zijn er onderzoekers in speciale pakken binnen geweest en heeft National Geographic er een documentaire over gemaakt.

Je ziet in deze documentaire dat de mensen zelfs in deze pakken niet lang binnen kunnen blijven. Wij weten dat dit niet alleen met de hitte en hoge luchtvochtigheid te maken heeft, maar natuurlijk ook met de gigantisch hoge energie. Deze enorme kristallen zijn wat we de “Moederkristallen” van de Naica’s noemen. De kleine Naica’s die wij in de winkel verkopen worden gevonden in kleine aangrenzende grotten, maar ze resoneren met de enorme kristallen, daarom is hun trilling ook zo enorm hoog. De grot met de reusachtige kristallen wordt beschermd.

Deze mogen er gelukkig niet uitgehaald worden. Deze kleine willen graag verspreid worden zodat er over Moeder Aarde een krachtig kristalraster van Naica Selenieten ontstaat, waardoor de trilling van de Aarde verhoogd wordt. Ze blijven altijd in verbinding staan met de “Moeder kristallen” in de grot.

Naica-mexicoDe naam Seleniet komt van de Griekse Maangodin Selena. Deze zeldzame Naica Seleniet heeft een zeer hoge vibratie en ze helpen ons bij onze evolutionaire ontwikkeling. Ze openen je derde oog-, kruin- en zielensterchakra. Als je een punt op je derde oog richt, voelt het alsof een wind door je voorhoofd en uit je kruinchakra waait. Deze unieke Selenieten helpen je bewustzijn te verhogen en om bewust contact te krijgen met je Gidsen en Beschermengelen. Ze laten je weer ontwaken, je pure zelf worden. Ze resoneren met alle andere stenen en kristallen en werken met hen samen. Naica Selenieten zijn sterk verbonden met het element water. Door water zijn deze Selenieten ooit ontstaan. Van alle kristallen geven zij het lichaam het snelst energie. Het zijn echte bewustzijns-verhogers. Omdat deze kristallen heel snel contact maken met de Zielensterchakra, die zich boven het kruinchakra bevindt, helpt hij je Hogere Zelf of Hoger Bewustzijn in je bewustzijn van alle dag te brengen. Dit kun je ervaren als een stroom van wit licht wat via je kruinchakra in je lichaam stroomt en wat een heel vredig gevoel geeft.

Als je met deze Seleniet mediteert helpt hij bij het balanceren van je beide hersenhelften. Als deze weer in balans zijn en weer verbonden met het hart, waar deze Seleniet voor zorgt, dan zullen we nooit meer afgescheidenheid ervaren. Het Kristallen Engelenwezen dat met deze Seleniet verbonden is helpt ons op dit pad naar de Hemel, die zich in ons hart bevindt. Deze kristallen reinigen je aura, je fysieke en etherische lichaam en verwijderen negativiteit. Voor healers zijn ze echt een ‘must” om mee te reinigen. Omdat er vaak koolstof insluitsels in zitten, aarden de kristallen de hoge energieën. Dit zijn echte Ascensiekristallen die nu gevonden zijn om ons en Moeder Aarde te helpen om ons bewustzijn te verhogen en een Nieuwe Aarde te creëren. Je hoeft deze kristallen nooit te reinigen omdat ze alles wat ze voor je doen transformeren in Licht en Liefde.

Op internet staat een filmpje met Drunvalo Melchizédek, hij is schrijver van vele boeken. Zijn naam komt van het ‘Melchizedek Bewustzijn’ de plek waar hij vandaan komt. Drunvalo heeft enorm veel kennis van oude beschavingen en hij heeft verschillende technieken ontwikkeld. Hij is bekend geworden door het verspreiden van zijn kennis over de ‘Flower of Life’, de oorsprong van alle vorm en het leven en de ‘Mer*Ka*Ba*’, het energetisch voertuig (een elektromagnetisch schotelvormig veld) dat we om ons heen kunnen creëren, waarmee we een enorm krachtveld ontwikkelen waarmee we van nature kunnen reizen.

Drunvalo verteld in dit filmpje over “plasma wezens” die in de lava lagen van de ‘binnen aarde’ leven en dat ze in ‘The Cave of Giants ‘waarin de gigantische Naica Selenieten zich bevinden zijn gaan wonen. Ook zijn deze plasma wezens verbonden met alle Selenieten die zich op andere plaatsen op aarde bevinden. Dit verklaarde voor ons waarom we ons jaren geleden al zo aangetrokken voelden tot de Naica Selenieten uit Mexico en dat we voelden dat we deze ‘moesten’ verspreiden in Nederland.

IMG_2970We hebben op onze inkoopreis een paar hele grote exemplaren en meerdere kleine nog kunnen kopen. Ook een aantal Golden Healer Naica’s

 

Golden Healer Naica Seleniet (van de Cave of Giants in Mexico)

golden healer naica.Naica Selenieten zijn bij sommigen bekend van de documentaire op National Geographic. Dit zijn de grootste natuurlijke kristallen ooit op aarde gevonden in twee mijnen bij Naica, in Chihuahua, Mexico. Sommige van deze reuzen zijn wel 15 meter lang. In april 2000 zijn deze grotten door mijnwerkers ontdekt. De temperatuur in één van de grotten is zo’n 65 graden Celsius met een luchtvochtigheid van 100%. De bergen waarin deze grotten zich bevinden zijn 200 miljoen jaar oud. De naam Seleniet komt van de Griekse Maangodin Selena. Deze zeldzame Seleniet heeft de hoogste frequentie van alle Selenietsoorten. Ze resoneren met de nog in de grotten aanwezige enorme Selenieten, deze zijn de talismannen van de kristalwerelden en helpen bij onze evolutionaire ontwikkeling. Ze openen en activeren je derde oog-, kruin- en zielensterchakra. Als je een punt op je derde oog richt, voelt het alsof een wind door je voorhoofd en uit je kruinchakra waait. Deze Selenieten helpen je bewustzijn te verhogen en om bewust contact te krijgen met je Gidsen en Beschermengelen. Ze laten je weer ontwaken, je pure zelf worden. Ze resoneren met alle andere stenen en kristallen en werken met hen samen. Naica Selenieten zijn sterk verbonden met het element Water. Door water zijn deze Selenieten ooit ontstaan. Van alle kristallen geven zij het lichaam het snelst energie. Het zijn echte bewustzijnsverhogers. Omdat deze kristallen heel snel contact maken met de Zielensterchakra, die zich boven het kruinchakra bevindt, helpt hij je Hogere Zelf of Hoger Bewustzijn in je bewustzijn van alle dag te brengen. Dit kun je ervaren als een stroom van wit licht wat via je kruinchakra in je lichaam stroomt en wat een heel vredig gevoel geeft. Als je met deze Seleniet mediteert helpt hij bij het balanceren van je beide hersenhelften. Als deze weer in balans zijn en weer verbonden met het hart, waar deze Seleniet voor zorgt, dan zullen we nooit meer afgescheidenheid ervaren. Het Kristallen Engelenwezen dat met deze Seleniet verbonden is helpt ons op dit pad naar de Hemel, die zich in ons hart bevindt. Deze kristallen reinigen je aura, je fysieke en etherische lichaam en verwijderen negativiteit. Voor healers zijn ze echt een ‘must” om mee te reinigen. Omdat er vaak koolstof insluitsels in zitten, aarden de kristallen de hoge energieën. Dit zijn echte Ascensiekristallen die nu gevonden zijn om ons en Moeder Aarde te helpen om ons bewustzijn te verhogen en een Nieuwe Aarde te creëren. Je hoeft deze kristallen nooit te reinigen omdat ze alles wat ze voor je doen transformeren in Licht en Liefde.golden healer naica

Deze Golden Healer Naica’s hebben een oranje/gouden kleur en brengen het Christusbewuszijn op aarde. Ze zijn afgestemd op de Vlam van Opstanding die een goudgele/oranje gloed heeft en verbonden is met Meester Sananda wel bekend als Jezus Christus. Naica’s zijn verbonden met de hogere chakra’s maar deze Golden Healer Naica kristallen zijn ook verbonden met de onderste chakra’s, vooral met je tweede chakra die verbonden is met creativiteit en seksualiteit. Deze Naica stimuleert tevens de vreugdevolle, creatieve energie van het innerlijk kind. Hij moedigt je aan tot speelsheid en om de wereld onbevreesd met nieuwsgierigheid te verkennen waardoor je groeit. Het kristal geeft je passie op alle niveaus. Ook helpt het om angst te overwinnen, vooral de angst om minderwaardig of niet goed genoeg te zijn. Mediteer met dit fantastische kristal en er kunnen nieuwe ideeën en inspiratie diep uit je binnenste opwellen, of doorgegeven worden door je hogere zelf.

Veel mensen vonden het heel erg dat wij ze even niet meer hadden, ook wij misten ze echt in de winkel. Wij geloven dat als veel mensen naar zo’n kristal verlangen dat deze weer op je pad komt. Dit hebben wij aan den lijve mogen ondervinden. De Naica’s die wij in de winkel verkopen komen dus uit kleinere grotten naast de ‘Cave of Giants’. Deze Naica Selenieten zijn krachtige Lichtwezens die heel veel voor ons mensen en Moeder Aarde betekenen. Ze schonen op, transformeren en verhogen onze trilling. Het zijn echte ‘Ascensiekristallen’.

Uit dit bijzondere gebied komen ook de Engelenvleugel Selenieten, deze hebben een andere frequentie, maar ook een hoge Engelenverbinding. Hun vorm is zo prachtig, ze zien er uit als Engelenvleugels, vandaar de naam. We hebben nu naast een klein aantal enorme grote exemplaren, alle maten in de winkel, ook veel hele kleintjes, die fantastische cadeautjes zijn om weg te geven.

Engelenvleugel Seleniet

engelvleugel selenietSeleniet brengt je heel direct in verbinding met de engelenenergie, alles wat ‘zwaar’ is in je systeem wordt ‘licht’ gemaakt. Dit kristal zendt hoge trillingen en lichtkracht uit en brengt alles in zijn omgeving deze vibratie. De steen geeft je letterlijk vleugels en brengt innerlijke vreugde, vrede, tevredenheid en opent je aura om al het goddelijke om je heen te voelen en je ermee te verbinden. Het helpt je bewustzijn te openen en je te herinneren aan je engelen-zelf. De steen verankert het engelenbewustzijn in de aardevibratie. Deze kalme, lieve steen geeft diepe rust en helpt de zenuwen genezen. Het stabiliseert emoties en laat spanning afnemen.

Selenieten hoef je nooit te reinigen, het mooie van deze stenen is dat ze lading van andere kristallen, hun omgeving en mensen opnemen, dit transformeren, maar dat ze tevens kristallen of mensen of de omgeving weer opladen. Dit maakt Seleniet zo uniek. Al zijn ze ooit uit het element ‘water’ ontstaan, als je ze nu met water zou reinigen, dan worden ze dof. Maar dit hebben ze dus niet nodig.

Buiten de Selenieten hebben we ook twee zeer zeldzame andere stenen die in het gebied Naica gevonden zijn. Dit zijn de heldere Fluoriet uit Naica en de Naica Calsiet met rookfantomen.

Heldere Fluoriet uit Naica, Mexico

naica fluorietDeze zeer zeldzame Fluoriet komt uit het gebied waar ook de Naica Selenieten gevonden worden. Dit maakt deze Fluoriet energetisch zeer krachtig. Het is een Fluoriet die heel krachtig op de hogere chakra’s werkt. Hij brengt orde en stabiliteit in alle werkelijkheden, het verhoogd zowel je logische als intuïtieve vermogens en maakt bewust van hogere werelden en realiteiten. Het brengt balans tussen intelligentie en intuïtie, verhoogt je concentratie en helpt je door illusies te zien en de waarheid te achterhalen. Het is een multi dimensionale steen. De steen werkt harmoniserend en brengt je energie in balans. Fluoriet biedt veel bescherming, vooral op psychisch niveau. Hij werkt met diverse lichtmeesters en galactische stralen samen, dit varieert per kristal en kleur. Deze heldere draagt de energie van Universele kennis in zich. Hij stimuleert de kruinchakra, energetiseert de aura, harmoniseert de hersenen met de geest. Lijnt alle chakra’s uit, brengt Universele energie in het fysieke lichaam. Versterkt de kracht van andere kristallen tijdens een heling en verheldert je blik en visie. Heldere Fluoriet representeert het samengaan van het individu met de Universele Geest. Maakt je zuiver en alert en zorgt dat het ego niet langer je hogere goed dient. Hij maakt de weg vrij voor nieuwe gebeurtenissen op je pad. Heldere Fluoriet reinigt en stabiliseert de aura en is zeer effectief bij straling, verwijdert negativiteit en stress. Het aardt en integreert spirituele energieën, lost vastgeroest gewoonten op, brengt onderdrukte gevoelens naar boven en vergroot het zelfvertrouwen. De steen is behulpzaam bij het studeren en werkt goed bij infecties, tanden, cellen, botten, als elixer zeer krachtig tegen virussen. Huid, slijmvliezen, puistjes, wonden, verkoudheid en griep. Verlicht bij artritis en reumatiek.

Naica Calsiet met rookfantomen

naica calcietDeze zeer zeldzame calcietjes komen uit het gebied Naica in Mexico waar ook de Naica Selenieten gevonden worden. Dit maakt deze Calcieten energetisch zeer krachtig. Ze behoren net als Starburst, Angelwing Calciet en Stellar Beam Calsiet tot Calcieten met een zeer hoge vibratie. Het is een Calsiet die op de hogere chakra’s werkt en die verbonden is met Lichtwezens. De zachte lichtkracht van deze Calcieten is ongekend en zeer bijzonder, het is een goddelijke lichtkracht die verbonden is met Engelenwezens en die op zeer zachte wijze diepe transformaties teweeg brengt. Het kristalletje opent je bewustzijn en verhoogt je lichttrilling. Hij brengt diepgaande zachte heling en nieuwe hoop, moed , kracht en nieuw vertrouwen. Hij helpt bij het verwijderen van blokkades en helpt je door de rookfantomen erin, in vorige levens te kijken of naar huidige, of toekomstige levens op aarde reizen. Heel goed voor mensen die met hogere dimensies werken, ze activeert de somachakra om je in de werkelijkheid terug te brengen. Deze calsiet helpt je op bewuster te worden van je Goddelijke Licht en dit meer in je bewustzijn te trekken en te verankeren, hier helpen de donkere fantomen bij, maar ook dat als je met dit kristal werkt toch geaard blijft. Deze unieke Calcieten helpen je een ware Meester en God over je bewustzijn te worden en dit op aarde te leven.

 

Aan het eind van de week zal er weer een blog verschijnen over stenen die we in Amerika hebben ingekocht. Mocht je oudere blogs willen lezen, er staan nl maar 5 blogs die je zo aan kunt klikken, ga dan naar de rechter kolom op de site, daar zie je ‘archieven’ daar kun je b.v. januari aanklikken en nog de eerste blogs van onze inkoopreis lezen.

Menu