Nieuwe kristallen met beschrijving na inkoopreis Tucson

Algemeen

Gelukkig loopt alles voorspoedig, de winkel wordt echt prachtig en we gaan het weer redden, joepie! Wat geeft dat een heerlijk gevoel. Later zullen we in blogs nog meer van de ingekochte stenen uitgebreider laten zien met de beschrijving erbij, anders wordt het allemaal een beetje veel. De stenen zagen er al prachtig uit toen we ze inkochten, maar als ze dan zo uitgestald staan te stralen, dan zijn ze nog veel mooier dan we dachten, dit is zo ontroerend om te zien. Maar altijd weer spannend hoe jullie, onze klanten, op ze gaan reageren. We hebben heel veel zin om aan de winkeldagen te beginnen. We zijn nog druk met de laatste loodjes, de laatste stenen prijzen en nog in de winkel leggen, het maken van hangertjes, de beschrijvingen uitprinten, alles in de computer rangschikken, de ramen lappen, vloeren dweilen, snoepjes, koekjes enz enz. Ook allemaal niet onbelangrijk en dan zijn we er hopelijk echt klaar voor.

Als eerste willen we foto’s en de beschrijving van de prachtige, unieke Grape Agaat, ofwel Chalcedoon uit Sulawesi, Indonesië laten zien. Deze steen is voor het eerst gevonden en was the talk of the town, Robert Simmons schreef al over dit kristal in zijn catalogus die op de beurs lag. Zijn beschrijving hebben we gebruikt. We zijn zo blij dat we deze steen in onze winkel kunnen laten zien.

Grape Agaat (Chalcedoon)

Grape Agaat gevonden in Sulawesi, Indonesië. Eigenlijk is deze bijzondere steen een Chalcedoon, maar hij wordt door iedereen Grape Agaat genoemd, dus dan volgen wij maar gewoon. De naam ‘Grape’ wat ‘druif’ betekend is heel treffend, want de steen bestaat uit allemaal kleine paarse of lavendel bolletjes. De ronde moleculen van Chalcedoon hebben zich tot in perfectie uitgedrukt tot een volmaakte ronde vorm.

      

Het eerste gevoel wat je krijgt als je de steen vast houdt is dat van vrede en rust, hij brengt je heel snel in een hele diepe staat van meditatie. Hij maakt je hoofd en hele lichaam rustig en laat je bewustzijn diep in je hart indalen. Hij resoneert in al je cellen en geeft een gevoel van harmonie en stilte in je hele wezen. Grape Agaat is een krachtige steen voor spirituele uitzuivering, die resoneert met de Violette Vlam of Straal, die negativiteit en stress uit je systeem haalt. Deze energieën kunnen gewoon niet blijven bestaan in de aanwezigheid van de diepe prachtige energie van deze unieke steen. Grape Agaat is een steen met een Goddelijke connectie die je verbindt met je hoogste bron, je oorspronkelijke zelf. Hij helpt je innerlijke kanalen te openen en obstakels weg te halen waardoor je hogere bewustzijn en innerlijk weten beter kunnen instromen en je verbonden bent met je innerlijke bron. De vrede die dit kristal je brengt is die waar je ziel altijd naar verlangd heeft. Deze steen is dus perfect bij alle vormen van stress, brengt rust en vrede en zorgt dat je meridianen en chakra’s in harmonie met elkaar resoneren. Fysiek is de steen ondersteunend bij neurologische aandoeningen zoals dementie, angsten en dwangneuroses. Ook beschermt hij bij psychische aanvallen en helpt implantaten te verwijderen. Grape Agaat werkt heel krachtig samen met Yttrium Fluoriet. Je kunt deze steen bij je dragen, maar hij is ook heel fijn om onder je kussen te leggen, ook heel goed te gebruiken bij een steenlegging op het lichaam. Als je veel stress op je werk ervaart kun je hem ook op je werkplek leggen waar hij een liefdevolle, zuiverende, vredige energie zal uitstralen.

Zoals we in de blog in Amerika vertelden is de andere helft van de partij van de Code Keepers weer opgedoken en zijn we heel gelukkig dat we ze nu in de winkel kunnen aanbieden. We kregen nog veel vraag van klanten naar deze steen met zijn hoge vibratie die vol met informatie zit en die via zijn coderingen tot je komen. We hebben hele grote exemplaren, maar ook kleintje, dus voor iedereen wat.

Code Keeper of Freedom

Code Keeper of Freedom is een zeer zeldzame eenmalig gevonden steen uit Corinto, Minas Gerais, Brazilië. Dit zijn echte Meesterkristallen met een zeer hoge vibratie. Hun oppervlak zit vol etsen en coderingen, maar vanbinnen is het kristal glashelder, dit symboliseert onze ziel, onze zuiverheid. Deze kristallen zijn pas nu gevonden omdat wij nu pas aan de informatie die ze bezitten, en willen vrijgeven, toe zijn. Ze zullen aan de mensen die door deze stenen geroepen worden hun informatie vrijgeven. Je zult persoonlijke informatie ontvangen die je ontwikkeling versnelt of informatie waarmee je anderen en de aarde kunt helpen. Iedereen zal andere informatie uit een kristal krijgen, precies de juiste die een persoon nodig heeft, het zijn multidimensionale databanken.  Als je de steen vasthebt, of tegen je derde oog houdt, komt de informatiestroom rustig op gang, de steen golft door je heen, hij bevrijdt je uit alle structuren waar je in vast zit. Hij gaat door heel je wezen heen. Tijdens dit proces houdt het kristal je geaard. Code Keeper of Freedom kristallen openen en activeren je derde oog-, kruin- en zielensterchakra, tevens hebben ze verbinding met de komische chakra’s. Ze helpen je bewustzijn te verhogen en zorgen voor contact met het ultieme Goddelijke wezen dat we in essentie zijn, ze laten je weer ontwaken, je pure zelf worden, zodat je alles kunt creëren wat je wens, dit is je geboorterecht. Dit kristal met een unieke vrije vorm bevrijdt je zodanig dat je meer kunt gaan leven vanuit het Goddelijke wezen dat je werkelijk bent. Deze kristallen zorgen voor een hoger bewustzijn en maken verlichting voor allen op aarde mogelijk, ze openen de verlichte geest en kunnen een verschuiving in vibratie veroorzaken op zowel persoonlijk als op planetair niveau en zorgen voor diepe holistische, spirituele heling. Dit zijn echte Ascensiekristallen die nu gevonden zijn om ons en Moeder Aarde te helpen om ons bewustzijn te verhogen naar het hoogste niveau en de wereld op aarde te creëren die wij wensen, vol Licht en Liefde en Eenheid met alles om ons heen.

De Stellar Beam Calciet is heel erg gewild, door verzamelaars en door mensen die de steen voor een hoge energie waarderen. Ze zijn prachtig van kleur en vorm. Helaas is de mijn van de mooiste soort gesloten, maar we hebben het geluk gehad om nog een aantal beauties in te kopen. Maar nu wilden we graag foto’s en de beschrijving van de Stellar Beam Calcieten die een ongewone groeivorm hebben. We noemen deze Stellar Beam Freeform Calciet.

Stellar Beam Freeform Calciet

Stellar Beam Calciet wordt zo genoemd vanwege zijn multi- en interdimensionale eigenschappen en vermeende vermogen om contact met ruimteschepen en buitenaardse wezens te leggen. Deze Stellar Beam Freeform Calciet zijn bijzondere exemplaren, ze hebben een afwijkende groeivorm. Ze zijn gevonden in Amerika in wat men het Tri-state Mining District noemt. Ze zijn eigenlijk buiten hun normale groeivorm om ontwikkeld tot unieke kristallen. Vaak is de vorm van puntig naar ronde vormen ontwikkeld. Deze kristallen met hun zachte, liefdevolle maar zeer hoge buitenaardse trilling maken vormloos, laten je leven vanuit totale vrijheid, zonder begrenzingen. Helpen je om uniek, anders te durven zijn, dat je prachtig bent, al ben je anders dan de massa. Deze kristallen bevatten vaak ook andere mineralen zoals: Galeniet, Sfaleriet, Pyriet, Marcasiet, Chalcopyriet, Dolomiet of Aragoniet. Op spiritueel niveau opent Stellar Beam Calciet de hogere chakra’s en maakt afstemming mogelijk op goddelijke energie, hogere leiding en verhoogde bewustzijnsniveaus. Hij neemt je mee naar het hart van Alles Wat Is en helpt je te herinneren wat er gebeurt, zodat je spiritueel sneller kunt groeien. Hij vergemakkelijkt innerlijke reizen via doorgangen van heilige geometrische vormen, waardoor je toegang kunt krijgen tot de Akasha kronieken en andere, waar je spirituele geheimen kunt vinden ut oude beschavingen zoals Atlantis en Egypte (met zijn verbinding met Sirius).  Op het psychische vlak helpt hij oude patronen te doorbreken, inclusief spirituele overtuigingen of paden die je doel niet meer dienen. Hij helpt je het doel van je ziel en je leven te achterhalen. Hij haalt wijsheid en vaardigheden uit het verre verleden naar voren en stemt af op je zielengroep. Emotioneel helpt hij je, je in wederzijdse liefde, verlangen en tederheid onder te dompelen.  Het is een ideale beschermsteen, omdat hij als versterker en zuiveraar van energie werkt, reinigt hij al het negatieve dat je tijdens een spirituele reis of healingswerk hebt opgepakt. Ze kunnen de etherische blauwdruk herstructureren en helen, om inbreuk te herstellen door toedoen van operatief ingrijpen. Dit kristal is een van de krachtigste middelen om een goud-wit licht op te roepen. De steen vult je aura en de ruimte om je heen met licht van een hoge frequentie, waardoor negatieve energie of gedachtevormen verdwijnen.

 

Uit Rusland hebben we prachtige Charoïet en Charoïet met Fedoriet zoals we in de vorige blog vermeld hebben, maar we hebben nu ook bij de Rus waar we de Violane gekocht hadden de prachtige diepblauwe, zeer zeldzame Dianiet uit Jakut-Saha, Murun massief ingekocht. We hebben van een klein aantal cabuchons ook al hangers kunnen maken. Onze vriend in Engeland laat er binnenkort nog voor ons mooie in zilver gezet maken.

Dianiet

Dianiet is een zeer zeldzame steen met een hoge vibratie die gevonden is in Siberië, Rusland en die ook wel Siberische blauwe Jade genoemd wordt. Het is een mengeling van Kwarts, Tremoliet en blauw Amfibool. Dianiet is ontdekt in het jaar dat prinses Diana overleed en daarom is de steen naar haar vernoemd. Dianiet is een krachtige helende steen en geschikt voor iedereen die in de problemen zit. Hij kalmeert hyperactiviteit, brengt vrede in lichaam, ziel en geest en laat je naar je innerlijke stem luisteren. Dianiet heeft een zeer hoge vibratie die je helpt om je één te voelen met de kosmos. Als je met de steen mediteert verdiept deze de meditatie. Dianiet versterkt spirituele groei en verbindt je met je Hogere Zelf en je Oorspronkelijke Zelf die zich buiten deze matrix bevindt. Dianiet helpt je om je dromen te verwezenlijken. Bij een gebrekkig zelfbeeld en lichaamsvervorming helpt de steen je een realistischer kijk te hebben. Hij brengt warmte naar de ledermaten en het hart. Ondersteunend bij artritis en ontsteking van de gewrichten. Ook ondersteunend bij astma en bronchiale aandoeningen.

Toen we merkten dat we het zouden gaan halen met het prijzen en de winkel hebben we tegen elkaar gezegd dat we allemaal echt een vrije dag moesten nemen, omdat we onszelf kennen ha ha. We gaan dan altijd maar door en aan het eind is iedereen eigenlijk een beetje over zijn grens gegaan en dit is toch niet de bedoeling. Dus ging iedereen grappig genoeg een dagje naar de sauna. Mijn lieve vriendin die naar ons toekwam om met mij een dagje gezellig naar de sauna te gaan vond de winkel al prachtig. Zo heerlijk om dan even door de ogen van iemand anders objectief mee te kijken. Toen zij voor de nieuwe Inner Source Lemurians uit Brazilië stond en er eentje met heel veel respect in haar handen nam begon ze spontaan te huilen. Dit was zo ontroerend om te zien. Toen wisten we zeker dat de steen heel bijzonder was. Toen we de steen voor het eerst zagen merkten we gelijk de hoge energie en de liefde die ze uitstraalden. Een soort combinatie van de Gouden Straal van het Christusbewustzijn en de Roze Straal van de vrouwelijke Godinnenlijn, echt heel bijzonder.

Inner Source Lemurian

Inner Source Lemurian is een spirituele naam gegeven aan een nieuw gevonden prachtige Lemurian uit Goias Brazilië. Ze zijn zo helder, transparant, sommige met een gouden, anderen met een meer roze gloed. Hun trilling is heel erg hoog, maar doordat het kristal zoveel liefde bevat zal het de energie doseren voor wat jij of je cliënt aankan, tevens bevat dit unieke kristal hoge bioscalaire golven die heling op alle niveaus tegelijk teweegbrengen. Een bioscalaire golf is een statische energie die ontstaat als twee elektromagnetische velden vanuit verschillende hoeken op elkaar inwerken en elkaar neutraliseren, dit heeft direct effect op celweefsel op microscopisch niveau, waardoor een helende balans ontstaat. De Inner Source Lemurian is ook verbonden met de aarde, dus ideaal als verbindingsinstrument tussen jou en je oorspronkelijke wezen die zich in de kosmos bevindt, maar ook met alle wezens van Licht die zich daar bevinden. Hij verbindt je met je oorsprong, die zich in jou bevindt maar ook met de delen van jou die zich in andere werelden en andere stelsels bevinden. Deze Lemurische Laser vol met prachtige ribbels en coderingen is krachtig en zacht tegelijk. De energie komt direct en liefdevol, zonder ruis, zonder barrières bij jou of je cliënt binnen. De ribbels vol coderingen hebben zachte rondingen. Je voelt de energie van de Inner Source Lemurian door je heen golven, als een kundalini slang omhoog en omlaag. Dit Nieuwe Tijdskristal helpt je snel en met gemak bij je kern te komen. Het helpt je om in totale helderheid te komen, je te focussen op je doel hier op aarde. Hij lasert direct maar op een zachte, liefdevolle manier naar jouw kern of naar het deel in jou wat aandacht nodig heeft. Je golft met de energie van de steen mee, gaat mee op reis. Dit unieke kristal voelt heel vrouwelijk aan, maar heeft de daadkracht van het mannelijke, het is in totale balans, yin en yang zijn in volmaakte eenheid. Dit bijzondere kristal helpt je trilling te verhogen, blokkades te verwijderen, je energie te laten stromen zoals oorspronkelijk bedoeld is, zonder invloeden van buitenaf, zodat je liefdevol gecentreerd blijft in jouw hart. Dit is een prachtig Nieuwe Tijdskristal dat nu weer gevonden is om ons te helpen op ons pad naar verlichting.

We hebben dit jaar geen heldere Naica kristallen meer ingekocht, vorig jaar hadden we al uit de laatste exemplaren de mooiste meegenomen, we hebben wel nog de laatste paar Golden Healer exemplaren meegenomen. Ook hoorden we dat de Chihuahua Selenieten, die vorig jaar voor het eerst gevonden waren en die wij de opvolgers van de Naica noemenden, nu ook niet meer uit de mijn gehaald gaan worden. De lieve Mexicaanse familie waar wij ze kochten vertelde dat de exemplaren die nu naar boven komen niet meer glashelder zijn en dat zij voelden dat ze moesten stoppen met het mijnen. Ze vertelde ook dat ze een paar extreem grote exemplaren hadden gevonden en dat ze deze voor ons bewaard hadden. Die we vorig jaar gekocht hadden waren heel erg klein. We hebben nu ook wat middelmaatjes, dus dat is heel fijn. Dus als laatste uit de mijn nog hele grote cadeaus. Zo lief dat mensen dan aan ons denken.

Glasheldere Seleniet uit Chihuahua, Mexico

Glasheldere Seleniet uit chihuahua, Mexico is een nieuw ontdekte steen uit hetzelfde gebied als waar de magische Naica Selenieten vandaan komen. Ze bestaan uit kleine clustertjes met glasheldere Selenietpuntjes/staafjes. Net zoals de Naica’s hebben deze Selenieten de hoogste frequentie van alle Selenietsoorten. De trilling die ze uitstralen is niet alleen zeer hoog, maar van deze nieuwe soort ook extreem helder. Ze bezitten een krachtige connectie met andere, hogere dimensies en sterrenstelsels en de bewoners daarvan. Ze openen en activeren je derde oog-, kruin-, zielenster- en kosmische-chakra’s en helpen ons om weer contact te maken met het oorspronkelijke Goddelijke wezen dat wij zijn. Dit gaat verder dan de Engel die wij zijn. In wezen zijn wij creators, zijn wij de wezens die wij eren, alleen beseffen we dat zelf vaak niet. Dus deze unieke bewustzijn verhogende kristallen helpen ons weer om dit te herinneren. Wij zijn hier geïncarneerd om nog een laatste transformatie te doorlopen en dan kunnen we weer totaal vrij zijn. Deze Selenieten helpen je bewustzijn te verhogen naar de hoogste bewustzijnsvorm. Omdat deze kristallen heel snel contact maken met het Zielensterchakra, die zich boven het kruinchakra bevindt, helpen ze je Hogere Zelf of Hoger Bewustzijn in je bewustzijn van alle dag te brengen. Dit kun je ervaren als een stroom van wit licht wat via je kruinchakra in je lichaam stroomt en wat een heel vredig gevoel geeft. Als je met deze Seleniet mediteert helpt hij bij het balanceren van je beide hersenhelften. Als deze weer in balans zijn en weer verbonden met het hart, waar deze Seleniet voor zorgt, dan zullen we nooit meer afgescheidenheid ervaren. Door alleen al naar deze Seleniet te kijken kun je spontaan heldere ingevingen doorkrijgen. Ze laten je weer ontwaken, je pure zelf worden. Ze resoneren met alle andere stenen en kristallen en werken met hen samen. Ook deze Selenieten uit Chihuahua zijn sterk verbonden met het element ‘water’ wat voor emoties staat. Door water zijn deze Selenieten ooit ontstaan. Van alle kristallen geven zij het lichaam het snelst energie en brengen je in je gevoel. De plasmawezens die met deze Selenieten verbonden zijn helpen ons op dit pad naar de Hemel, welke zich in ons hart bevindt. Deze kristallen reinigen je aura, je fysieke en etherische lichaam en verwijderen negativiteit. Dit zijn echte Ascensiekristallen die nu gevonden zijn om ons en Moeder Aarde te helpen om ons bewustzijn te verhogen en een Nieuwe Aarde te creëren. Je hoeft deze kristallen nooit te reinigen omdat ze alles wat ze voor je doen transformeren in Licht en Liefde.

Creediet is een prachtig oranje/bruin kristalletje uit Mexico, we zijn deze de laatste jaren niet meer tegen gekomen, maar nu was onze voorraad bijna op en wat een geluk, we hebben weer een paar hele mooie kristalletjes ingekocht. Dit kleine kristalletje heeft een hele krachtige frequentie die ons bewustzijn enorm verhoogt.

Creediet

Creediet is een prachtig kristalletje met een hoge vibratie in de vorm van een stekelvarkentje dat in Mexico wordt gevonden. Creediet versnelt je spirituele evolutie en stemt je fysieke lichaam af op de veranderende vibraties op aarde. Zijn krachtige frequentie resoneert onmiddellijk met de chakra van het derde oog en de etherische chakra’s boven het hoofd. Dit zorgt voor een verruiming van je bewustzijn, maar ook reiniging waardoor je makkelijker boodschappen door kunt krijgen of een heldere meditatieve staat kunt bereiken. Het helpt je ook te verbinden met je oorspronkelijke zelf. Wanneer je blijft resoneren met Creediet zak je steeds dieper in je lichaam, met name tot in je hart waardoor de bewustzijnsverruiming in je hart wordt verankerd, wat het verlangen van het hart naar volledige verbondenheid met de geestwereld kan vervullen. Creediet helpt je om je af te stemmen op de Akasha kronieken. Als je met Creediet mediteert kun je een kwantumsprong naar een hoger bewustzijnsniveau maken. Het is een kristal van licht, verbonden met de Engelenwerelden maar die ook je auraveld vult met licht waardoor deze verruimt en opschoont. Creediet stimuleert je creatieve verbeelding en verhoogt de vibratie van een werkruimte. Doordat het je energieveld met licht kan vullen versnelt het kristal heling van jezelf en versterkt het je etherische blauwdruk.

Als laatste willen we in deze blog, foto’s laten zien van een nieuw gevonden Laserkwarts uit Inner Mongolië. We noemen ze niet voor niets “magische” Laserkwarts. Als je ze ziet staan met hun prachtige coating in kleurschakeringen van wit, grijs tot roze, dan straalt de magie ervan af. Van deze hebben we ook een aantal dubbeleinders of selfhealers.

Magisch Laserkwarts uit Binnen Mongolië.

Magisch Laserkwarts is 2016 nieuwgevonden in Huangguang, Binnen Mongolië. Het zijn prachtige lasers die een coating bevatten, soms van Calciet en soms met Hematiet of beide. Deze coating geeft de lasers een magische, Devische energie. Ze zijn verbonden met de energie van Magiërs zoals Merlijn en hebben een sterke verbinding met de natuurwezens. Het is een zeer zeldzaam kristal die een krachtig spiritueel medicijn is en die een sterke band met de aarde heeft, het helpt spirituele informatie te aarden. Het kristal van overgang en transformatie helpt je van de ene staat naar de andere te gaan. Tevens is het een instrument om interdimensionaal te reizen, ook naar je innerlijke werelden. Het zijn krachtige, zachte, mysterieuze laserkwartsen die helpen om alles wat nog niet in balans is te transformeren, ze brengen groei en verdieping en zijn heel beschermend. Ze helpen emoties te verwerken en pijnen te transformeren in vreugde en blijheid. Ze helpen alle mensen op aarde te verbinden en om in liefde te leven. Naar het leven op aarde te kijken door de ogen van een kind, onschuldig en in totale verwondering. Zo helpen ze mee om weer vrede op aarde te creëren. Ze verhogen je bewustzijn naar een kosmisch bewustzijn. Zeer krachtig hulpmiddel tijdens meditaties en krachtige healers. Door hun puntige vorm kan energie met grote snelheid door het lichaam van het kristal reizen en bij de punt wordt het geprojecteerd als een laser. Zeer goed te gebruiken voor etherische chirurgie en het verwijderen van entiteiten en implantaten. Als het kristal Hematiet bevat heeft dit een positieve invloed op het bloed en voorkomt het dat negatieve energieën in de fijnstoffelijke lichamen terechtkomen. Ze helpen de goddelijke blauwdruk van ‘heelheid’ in het fysieke lichaam te activeren. Deze kristallen zenden hoge lichtfrequenties uit en helpen deze in je lichaam te aarden.

 

Dit jaar zijn we een extra dag met de winkel open, we gaan zien hoe dit bevalt. Vorig jaar was het behoorlijk druk, vandaar dat we deze extra donderdag opengaan. We hebben heel veel zin in deze dagen en we hopen dat veel mensen ons komen bezoeken om alle schatten te bewonderen en dat ze meegaan met diegene waar ze thuishoren, dan hebben wij ook onze opdracht weer volbracht. Iedereen is dan gelukkig en dat is toch heerlijk werken.

Winkel open (van 10.00 tot 17.00 uur)

Donderdag 23, vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 februari

Zaterdag 4 en zondag 5 maart

Zaterdag 11 en zondag 12 maart

Zaterdag 18 en zondag 19 maart

Zaterdag 25 en zondag 26 maart

Zaterdag 1 en zondag 2 april

Menu