Nieuwe kristallen van inkoopreis in de winkel

Algemeen

De nieuwe kristallen zijn gelukkig veilig vanuit Amerika bij ons binnengekomen. Dit is altijd weer spannend, want het is toch een hele reis wat ze moeten maken. Maar gelukkig is alles weer goed gegaan en zijn ze allemaal zonder beschadigingen aangekomen. Op dit moment zijn we druk aan het prijzen. De prachtige nieuwe kristallen en stenen zullen het weekeinde van 1 en 2 oktober in de winkel liggen. We zijn dan weer van 10.00 tot 17.00 uur geopend.

In de vorige blog hebben Wim en Cyrille al laten weten wat voor ‘schatten’ ze allemaal zijn tegen gekomen. In deze blog zullen we wat dieper op de stenen ingaan. Wim heeft ook weer prachtige foto’s gemaakt en we hebben ook de beschrijvingen van de kristallen. Veel van de kristallen die we in Amerika inkopen komen uit Mexico. We kopen ze dan rechtstreeks bij de handelaren of mijneigenaren. Dit is altijd heel leuk omdat je dan heel fijn contact met de mensen zelf hebt en het scheelt natuurlijk in de prijs. We zijn heel blij dat we weer helder roze ‘optical’ Calciet blokjes hebben. Deze werden een aantal jaren niet meer gevonden, maar gelukkig heeft men deze liefdevolle stenen nu wel weer in moeder aarde gevonden.

Helder Roze Calciet (Mexico)

helder-roze-calciet1Dit kristal is verbonden met de roze straal die verbonden is met de vrouwelijke Godinnenlijn zoals Maria, Isis en Kwan Yin. Als tijdens mediteren met dit kristal je hart zich opent en je fysieke en emotionele lichamen zich met liefde vullen, voel je hun aanwezigheid. Als je in het kristal staart kan deze je in een staat van waardering voor de schoonheid van het bestaan brengen. Het balanceert de emotionele lichamen en stimuleert het hartchakra en de zonnevlecht en zorgt ervoor dat je handelt vanuit de waarheid van je hart. Tevens heelt het blokkades bij deze chakra’s en zorgt het ervoor dat deze zich vol openen. Hierdoor zal je zelfvertrouwen en hulp van Gidsen en Engelen ervaren. Het kristal helpt je persoonlijke beperkingen te overwinnen zodat je voor het hoogste goed zult gaan. Roze calsiet helpt emotionele trauma’s uit dit of een vorig leven oplossen en verheldert voorouderlijke emotionele patronen. Het opent, reinigt en stimuleert het hartchakra en de zonnevlecht. Dit kristal is uitstekend voor alle vormen van emotionele heling en zorgt voor compassie en een liefdevolle uitstraling naar anderen. Goed bij stress en moedigt een goede band tussen moeder en kind aan.

Selenieten zijn voor ons altijd een heel belangrijke steen, we hebben in de winkel dan ook altijd veel verschillende soorten van deze prachtige, liefdevolle Engelensteen. Het mooie van Seleniet is dat je deze nooit hoeft te reinigen, de steen transformeert lading. Je hoeft de stenen dus nooit af te spoelen. Ze worden hier ook dof van. Veel krachtige Selenieten komen uit Mexico, waaronder de zeer speciale Naica Seleniet. De Naica grotten zijn nu allemaal onder water gelopen en de steen wordt bijna niet meer gevonden. Omdat de steen voor ons zo belangrijk is en omdat de energie zo krachtig en uniek is, vragen wij bij alle Mexicanen die we tegenkomen of ze nog oude voorraad hebben. We hebben nu gelukkig nog wat oude voorraad kunnen opkopen. We zijn dus ontzettend blij om te vermelden dat we nog prachtige witte Naica Seleniet punten hebben kunnen kopen, ook hebben we wat Golden Healer Naica en wat kleine heldere clustertjes kunnen inkopen. We hadden dit zo gehoopt, maar niet echt verwacht, dus voor ons is dit een heel groot cadeau van de kristalwereld. Deze kristallen zijn zulke krachtige en liefdevolle leermeesters, die samen met de gigantische Moederkristallen in de Cave of Giants een zeer krachtig en liefdevol kristalraster om de aarde vormen en op deze manier meehelpen om weer liefde en vreugde op deze planeet te creëren.

Naica Seleniet en Golden Healer Naica Seleniet (van de Cave of Giants in Mexico)

Naica Selenieten zijn bij sommigen bekend van de documentaire op National Geographic. Dit zijn de grootste natuurlijke kristallen ooit op aarde gevonden in twee mijnen bij Naica, in Chihuahua, Mexico. Sommige van deze reuzen zijn wel 15 meter lang. In april 2000 zijn deze grotten door mijnwerkers ontdekt. De temperatuur in één van de grotten is zo’n 65 graden Celsius met een luchtvochtigheid van 100%. De bergen waarin deze grotten zich bevinden zijn 200 miljoen jaar oud.naica 2

De naam Seleniet komt van de Griekse Maangodin Selena. Deze zeldzame Seleniet heeft de hoogste frequentie van alle Selenietsoorten. Ze resoneren met de nog in de grotten aanwezige enorme Selenieten, deze zijn de talismannen van de kristalwerelden en helpen bij onze evolutionaire ontwikkeling. Ze openen en activeren je derde oog-, kruin- en zielensterchakra. Als je een punt op je derde oog richt, voelt het alsof een wind door je voorhoofd en uit je kruinchakra waait. Deze Selenieten helpen je bewustzijn te verhogen en om bewust contact te krijgen met je Gidsen en Beschermengelen. Ze laten je weer ontwaken, je pure zelf worden. Ze resoneren met alle andere stenen en kristallen en werken met hen samen. Naica Selenieten zijn sterk verbonden met het element Water. Door water zijn deze Selenieten ooit ontstaan. Van alle kristallen geven zij het lichaam het snelst energie. Het zijn echte bewustzijnsverhogers. Omdat deze kristallen heel snel contact maken met de Zielensterchakra, die zich boven het kruinchakra bevindt, helpt hij je Hogere Zelf of Hoger Bewustzijn in je bewustzijn van alle dag te brengen. Dit kun je ervaren als een stroom van wit licht wat via je kruinchakra in je lichaam stroomt en wat een heel vredig gevoel geeft. Als je met deze Seleniet mediteert helpt hij bij het balanceren van je beide hersenhelften. Als deze weer in balans zijn en weer verbonden met het hart, waar deze Seleniet voor zorgt, dan zullen we nooit meer afgescheidenheid ervaren. Het Kristallen Engelenwezen dat met deze Seleniet verbonden is helpt ons op dit pad naar de Hemel, die zich in ons hart bevindt. Deze kristallen reinigen je aura, je fysieke en etherische lichaam en verwijderen negativiteit. Voor healers zijn ze echt een ‘must” om mee te reinigen. Omdat er vaak koolstof insluitsels in zitten, aarden de kristallen de hoge energieën. Dit zijn echte Ascensiekristallen die nu gevonden zijn om ons en Moeder Aarde te helpen om ons bewustzijn te verhogen en een Nieuwe Aarde te creëren. Je hoeft deze kristallen nooit te reinigen omdat ze alles wat ze voor je doen transformeren in Licht en Liefde.golden-healer-naica-seleniet

Golden Healer Naica’s hebben een oranje/gouden kleur en brengen het Christusbewuszijn op aarde. Ze zijn afgestemd op de Vlam van Opstanding die een goudgele/oranje gloed heeft en verbonden is met Meester Sananda wel bekend als Jezus Christus. Naica’s zijn verbonden met de hogere chakra’s maar deze Golden Healer Naica kristallen zijn ook verbonden met de onderste chakra’s, vooral met je tweede chakra die verbonden is met creativiteit en seksualiteit. Deze Naica stimuleert tevens de vreugdevolle, creatieve energie van het innerlijk kind. Hij moedigt je aan tot speelsheid en om de wereld onbevreesd met nieuwsgierigheid te verkennen waardoor je groeit. Het kristal geeft je passie op alle niveaus. Ook helpt het om angst te overwinnen, vooral de angst om minderwaardig of niet goed genoeg te zijn. Mediteer met dit fantastische kristal en er kunnen nieuwe ideeën en inspiratie diep uit je binnenste opwellen, of doorgegeven worden door je hogere zelf.

Wat voor ons zo bijzonder is, is hoe het in de kristalwereld gaat, als er een zeer belangrijk kristal niet meer uit de aarde komt, om wat voor reden dan ook, dat er dan weer een nieuw krachtig kristal opduikt. Waarschijnlijk gebeurt dit omdat de rest van de Naica Selenieten nodig zijn in onze aarde om haar te ondersteunen in haar ascensieproces, te begeleiden naar een hogere dimensie. Er zijn waarschijnlijk genoeg Naica’s verspreidt onder alle ‘lichtwerkers’, maar dan duikt er opeens weer een andere Seleniet op. De aarde geeft weer één van haar schatten vrij. Voor ons is dit nu de nieuw ontdekte Heldere Seleniet uit Chihuahua, hetzelfde gebied dus waar de Naica Seleniet vandaan komt. Deze Seleniet bestaat uit kleinere clustertjes die werkelijk glashelder zijn en een hele hoge trilling bezitten. Wij voelen dat deze samen met de Naica Selenieten ons ondersteunt op onze ontdekkingsreis naar de Goddelijke wezens die we in feite zijn. Om in onze totale liefde te komen en deze uit te stralen waardoor de wereld om ons heen zal veranderen. Dat we het paradijs op aarde weer gaan creëren.

Glasheldere Seleniet uit Chihuahua, Mexico

seleniet-uit-chihuahua-6Glasheldere Seleniet uit chihuahua, Mexico is een nieuw ontdekte steen uit hetzelfde gebied als waar de magische Naica Selenieten vandaan komen. Ze bestaan uit kleine clustertjes met glasheldere Selenietpuntjes/staafjes. Net zoals de Naica’s hebben deze Selenieten de hoogste frequentie van alle Selenietsoorten. De trilling die ze uitstralen is zeer hoog en van deze nieuwe soort ook extreem helder. Ze bezitten een krachtige connectie met andere, hogere dimensies en sterrenstelsels en de bewoners daarvan. seleniet-uit-chihuahua-1Ze openen en activeren je derde oog-, kruin-, zielenster- en kosmische-chakra’s en helpen ons om weer contact te maken met het oorspronkelijke Goddelijke wezen dat wij zijn. Dit gaat verder dan de Engel die wij zijn. In wezen zijn wij creators, zijn wij de wezens die wij eren, alleen beseffen we dat zelf vaak niet. Dus deze unieke bewustzijn verhogende kristallen helpen ons weer om dit te herinneren. Wij zijn hier geïncarneerd om nog een laatste transformatie te doorlopen en dan kunnen we weer totaal vrij zijn. Deze Selenieten helpen je bewustzijn te verhogen naar de hoogste bewustzijnsvorm. Omdat deze kristallen heel snel contact maken met de Zielensterchakra, die zich boven het kruinchakra bevindt, helpt hij je Hogere Zelf of Hoger Bewustzijn in je bewustzijn van alle dag te brengen. Dit kun je ervaren als een stroom van wit licht wat via je kruinchakra in je lichaam stroomt en wat een heel vredig gevoel geeft. Als je met deze Seleniet mediteert helpt hij bij het balanceren van je beide hersenhelften. Als deze weer in balans zijn en weer verbonden met het hart, waar deze Seleniet voor zorgt, dan zullen we nooit meer afgescheidenheid ervaren. Ze laten je weer ontwaken, je pure zelf worden. Ze resoneren met alle andere stenen en kristallen en werken met hen samen. Ook deze Selenieten uit Chiuahua zijn sterk verbonden met het element ‘water’ wat voor emoties staat. seleniet-uit-chihuahua-7Door water zijn deze Selenieten ooit ontstaan. Van alle kristallen geven zij het lichaam het snelst energie en brengen ze je in je gevoel. De plasmawezens die met deze Selenieten verbonden zijn helpen ons op dit pad naar de Hemel, die zich in ons hart bevindt. Deze kristallen reinigen je aura, je fysieke en etherische lichaam en verwijderen negativiteit. Dit zijn echte Ascensiekristallen die nu gevonden zijn om ons en Moeder Aarde te helpen om ons bewustzijn te verhogen en een Nieuwe Aarde te creëren. Je hoeft deze kristallen nooit te reinigen omdat ze alles wat ze voor je doen transformeren in Licht en Liefde.

Uit Mexico hebben we ook nog een aantal grotere Danburiet punten kunnen kopen. Deze zachtroze steen heeft zo’n fijne hoge energie, de steen straalt heel veel liefde uit. In de winkel hebben we heel veel kleine exemplaren die heel helder zijn, deze grotere zijn bijna altijd wat matter, maar dat maakt voor de energie niet uit. Ze zijn mooi lang en hebben de prachtige, voor Danburiet zo kenmerkende punten. Het is heerlijk om zo’n groot stuk vast te houden, of er mee te mediteren of in een ruimte te leggen. Ook een perfecte steen voor healers.

Danburiet

danburiet groot 1Een lichtwerkerskristal bij uitstek met een zeer hoge trilling die je met de Engelen en het Christuslicht verbindt. Danburiet is verbonden met het pure witte licht, de goddelijke witte straal en met de energie van Aartsengel Michael. Het helpt je met wat je op aarde moet doen. Brengt genade, overgave en zet je in meesterschap. Werkt ego-oplossend. Ascensiekristal dat je helpt bij je hoogste kosmische doel. Bevat heel veel liefdesenergie en werkt sterk op het hart. Verbonden met de regenboogenergie en is voorbij de dualiteit. Helpt je op het pad naar verlichting heeft verbinding met sereniteit en eeuwige wijsheid. Goed bij ingrijpende veranderingen en helpt het verleden achter te laten. Zeer geneeskrachtig en verwijdert miasma’s. Helpt bij allergieën en chronische kwalen en is sterk ontgiftend. Goede stervensbegeleider.

Toen we de pallet uit Amerika aan het uitpakken waren kon ik mijn ogen niet geloven, ik had een foto gezien van de 4 grote Engelenvleugel Selenieten, maar ik had niet gedacht dat ze zo groot zouden zijn. Wat een cadeau om deze te vinden. In de winkel hebben we Engelenvleugel Selenieten in alle maten, maar dit zijn echt reuzen, dus voor de liefhebber een prachtig kristal voor in huis of in een praktijk.

Engelenvleugel Seleniet

engelenvleugel-seleniet-groot1Engelenvleugel Seleniet is een prachtige, bijzondere gevormde Seleniet uit Mexico. De vorm van een Engelenvleugel laat al zien dat je met deze prachtige stenen makkelijker in contact kunt komen met de hogere werelden, waaronder de Engelenwereld. De steen laat je ook voelen dat de Engelen eigenlijk hogere delen van ons zelf zijn, hij helpt je te herinneren aan je Engelen-zelf. Ze helpen je door de illusie kijken, zodat je jezelf weer kunt gaan zien als het hoge, Goddelijke wezen dat je eigenlijk in werkelijkheid bent. De zeer fijne vibratie, opent het derde oog, het kruinchakra, het zielensterchakra boven je hoofd en de nog hoger gelegen kosmische chakra’s. Maar weinig stenen geven de hogere chakra’s een zo intense energie als Seleniet. Engelenvleugel Seleniet maakt alles wat ‘zwaar’ in je lichaam voelt weer licht. engelenvleugelseleniet-groot2De steen geeft je vleugels en brengt innerlijke vreugde, vrede, tevredenheid en opent je aura om al het Goddelijke om je heen te voelen en je ermee te verbinden, ook leert hij je dat jij met dit alles één bent. Engelenvleugel Seleniet zendt hoge trillingen en lichtkracht uit en brengt alles in zijn omgeving deze vibratie. Deze kalme, lieve steen geeft diepe rust en helpt de zenuwen genezen. Het stabiliseert emoties en laat spanning afnemen. Dit is een perfecte steen om mee te mediteren. Engelenvleugel Seleniet hoef je net als alle andere Selenieten nooit te reinigen, de steen transformeert negatieve energie in positieve, dus is zelfreinigend. De steen wordt ook dof van water. Als je hem als energie raster om je huis gebruikt, dan neemt de energie niet af als hij door de regen er dof uit gaat zien. Engelenvleugel Seleniet kun je gebruiken om wezens van de aura los te maken of om te voorkomen dat iets van buiten de geest beïnvloed. Het zijn instrumenten voor healers, ze werken als ‘scanners’ binnen het energieveld en kunnen daar blokkades opheffen en toegang geven tot kennis over de spirituele oorsprong ervan. Je kunt er goed je aura mee reinigen. De steen geeft inzicht en heft verwarring op. Seleniet combineert synergetisch met vrijwel alle stenen en combinaties van stenen. Seleniet bevat calcium en zwavel en deze elementen stimuleren het emotionele lichaam en helpen je om stagnaties te overwinnen en om niet in een veilige zone te blijven, maar om vooruit te blijven gaan in je leven.

Als laatste uit Mexico willen we met heel veel blijdschap zeggen dat we net als vorig jaar weer een paar Tweelingziel Calcieten zijn tegengekomen. We weten dat er meer mensen zijn die er heel graag eentje wilde hebben, maar omdat we er zo weinig hadden waren ze gelijk al uitverkocht. Maar nu hebben we weer een paar van deze zeer zeldzame Calcieten gevonden. Ook deze komen uit het gebied van de Naica Selenieten. Uit Chihuahua komen toch wel heel bijzondere kristallen.

Tweelingziel Calciet (inmiddels helaas al uitverkocht)

tweelingziel-calciet-2Tweelingziel Calciet is een hele zeldzame Calciet met een zeer hoge vibratie die gevonden is in Chihuahua, Mexico. Het zijn er twee die versmolten zijn tot één tweelingziel. Tweelingziel Calciet helpt je bij het aantrekken van je tweelingziel, maar ook met mensen wiens spirituele niveau gelijkwaardig is aan die van jou. Hierdoor kunnen diepe spirituele relaties vol liefde ontstaan. Jouw Twin flame is je hoogst liefdesrelatie met de hele planeet. Tweelingziel kristallen zijn spiegels die je laten zien hoe je innerlijke niveau zich aan de buitenwereld toont. tweelingziel-calciet-3Deze unieke kristallen bestaan uit helderwitte Calciet met daarin een Rookfantoom. Tweelingziel Calciet is zeer bijzonder, ze helpt alle lichtlichamen te helen en verbindt deze opnieuw met elkaar en trekt deze in je bewustzijn, dit geeft een grote bewustzijnsgroei. De afgelopen periode zijn de krachten van Calciet enorm toegenomen. Deze goddelijke lichtkracht, vervuld van Engelen energie brengt op zeer zachte wijze enorm diepe transformaties teweeg. Ze opent je bewustzijn en verhoogt je lichttrilling. Brengt diepgaande healing en nieuwe hoop, kracht en moed. Deze kristallen zijn vrijwel altijd sterk verbonden met de regenboog van het volgende universum. tweelingziel-calciet-1Ze helen alle lichtlichamen. De vrouwelijke, zachte Lemurische krachten kun je ook in deze kristallen tegenkomen. De Rookfantoom in dit kristal helpt bij het verwijderen van blokkades, ook helpt deze je om in vorige levens te kijken of naar het huidige, of naar toekomstige levens op aarde reizen. Heel goed voor mensen die met hogere dimensies werken, ze activeert de somachakra om je in de werkelijkheid terug te brengen. Deze unieke Calciet helpt je om bewuster te worden van je Goddelijke Licht en dit meer in je bewustzijn te trekken en te verankeren, hier helpen de donkere fantomen bij, maar ook dat als je met dit kristal werkt toch geaard blijft. Tweelingziel Calsiet helpt je, opdat je een ware Meester en God over jouw bewustzijn mag worden. Dit is een bijzondere leermeester van hoog licht in een fysiek kristallen jasje.

Uit Brazilië hebben we ook weer een aantal hele mooie kristallen kunnen inkopen. We hebben weer wat oude voorraad kunnen aanvullen, maar we hebben ook een grote hoeveelheid bergkristalpuntjes, een mooie kleine maat ingekocht. We hadden vooral grotere in de winkel en we hebben ook een aantal kleine laserpuntjes kunnen inkopen, ook hier hadden we de wat meer grotere exemplaren. Heel erg blij zijn we met de inkoop van kleine glasheldere bergkristalpuntjes vol met coderingen. Er zitten ook weer een aantal DOW kristallen, Isis kristallen en Channeling kristallen tussen.

Kwartspunten met etsen en coderingen

dow-kristallen-1Deze bijzondere en unieke kristallen uit Brazilië dragen informatie in zich van oude beschavingen als Mu, Og, Zu, Lemurië, Atlantis en die van het oude Egypte. Deze kristallen worden gebuikt om contact te maken en voor de overdracht van informatie van deze oude beschavingen. De transcriptie van de symbolen geeft je informatie die je op dit moment in je leven nodig hebt. Deze kristallen werden gebruikt in de heling tempels van deze oude beschavingen. De etsen/coderingen bevatten ook informatie over de ervaringen en ceremoniën waaraan deze kristallen hebben deelgenomen. Ze bevatten ook informatie over healing methodes en technieken van oude beschavingen alsmede beschavingen uit het universum, die over eonen van tijd hun succes bewezen hebben. Dit zijn meestal persoonlijke kristallen en de informatie zal tot je komen als je tijdens een meditatie de etsen/ coderingen tegen je derde oog houdt. Sluit je ogen, centreer je in je hart en open je geest, adem regelmatig en diep en ben ontvankelijk voor de informatie die komt. Je zult persoonlijke informatie ontvangen die je ontwikkeling versnelt of informatie waarmee je anderen kunt helpen. Ze zijn verbonden met het grote Gouden Kristal van heling en regeneratie die in Minas Gerais ligt en die door de Atlantiers daar geplaatst is, deze is inmiddels geactiveerd en biedt nu de gelegenheid tot zelfbekrachtiging dmv de kennis en potentie van de kristallijnen codes waardoor etherische heling van Atlantis plaats vindt en de verbinding met het nieuwe Gouden Tijdperk voor de mensheid. De overgang naar het kristallijne tijdperk vindt nu plaats, ons proces en dat van Moeder Aarde naar Ascensie gaat in een stroomversnelling. Het is belangrijk om je angst en je schuldgevoel los te laten, velen van ons zijn aanwezig geweest ten tijden van het misbruik van de kristalenergie op Atlantis. Vanuit een hoger perspectief heeft deze gebeurtenis moeten plaatsvinden, het is zo bedoeld, het was niet het hoogste goed, maar nu kunnen we vanuit het hoogste goed creëren.

DOW kristal

dow-kristallen-2De naam van deze kwarts variëteit komt door een edelsteen therapeute met de naam Ann Dow. Vroeger werden deze kristallen in de indiaanse traditie ‘grootmoeder-grootvader’ kristal genoemd. Een DOW kristal is een bergkristalpunt met 3 zevenzijdinge facetten met daartussen 3 kleine driezijdige vlakjes, driehoekjes. Het is een combinatie van een Generator kristal en een Channeling kristal (1 groot zevenvlak). Dit kristal helpt spirituele volmaaktheid in de materiële wereld te manifesteren, het Goddelijke via de driehoekjes en via de zevenvlakken contact te krijgen met onze innerlijke waarheid. Dow kristallen worden gebruikt om het bewustzijn te trainen en te ontwikkelen. Dit krachtige kristal opent de hogere chakra’s en versterkt je verbinding met je bron. Dit is een echt Meesterkristal die je verbinding helpt maken met Al wat is. Hij helpt je aura te beschermen, maakt je bewust en brengt je energiehuishouding, chakra’s en meridiaan systeem in balans.

Isiskristal

isis-kristallen-1Deze hebben een hoofdtafel die bestaat uit een vijf, of zevenkantig vlak, de tegenoverliggende tafel is driehoekig. Deze kristallen zijn sterk verbonden met de energie van godinnen als Isis en de Hators. Het gaat dan om hogere bewustzijnsvelden van deze godinnenenergie. De Hators vertoeven in de hogere sferen van Venus. Isiskristallen helpen om spirituele kennis in het emotioneel lichaam te integreren, waardoor het emotioneel lichaam de glorie van het zijn ervaart en daar ook uiting aan geeft. Het helpt ons in onze groei van alleen voelen naar werkelijk invoelen. Verder heelt dit kristal onbeheerste emoties. Het zijn meester-kristallen die helpen met dualiteit. Ze zijn zeer krachtige healers.

Channeling kristal

Dit zijn kwartskristallen waarvan het grootste vlak van de punt uit 7 kanten bestaat. Deze kristallen worden gebruikt om makkelijker mee te Channelen, ze versterken je innerlijke stem of helpen om informatie van je geestelijke gidsen door te geven en leren je tevens deze informatie te duiden en te gebruiken voor jezelf en anderen. Ook helpen ze je om makkelijker bij bronnen in jezelf te komen en Meesterschap over je eigen leven te krijgen.

In de vorige blog hebben we al de Auraliet in het zonnetje gezet, dit is net als de Super 7 een heel bijzonder krachtig combinatiekristal, een kristal met meerdere soorten in één. Deze was al een jaar uitverkocht, dus we zijn heel blij om de Auraliet weer in onze collectie te hebben. De Auraliet 23 komt uit Canada en deze dus uit Brazilië.

auraliet-1

Ook is er deze keer weer een nieuw kristal gevonden, althans een nieuwe combinatie en vorm, dat is een Rookkwarts met een zachte coating van buiten die vaak met Moscoviet begroeid is. Soms is er ook wat Albiet op de steen te vinden. De meeste van deze magische punten zijn dubbeleinders of Zaadkristallen/Selfhealers. Zaadkristallen of Selfhealers zijn stenen die als door een wonder weer zijn gaan groeien op de plek waar ze ooit van de cluster zijn afgebroken, er ontstaan daar dan weer kleine puntjes of gladde vlakjes. Deze stenen versterken ons zelfgenezend vermogen en helpen ons negatieve patronen te doorbreken.

rookkwarts-met-muscoviet-4

Rookkwarts veelal met Moscoviet

Rookkwarts veelal met Moscoviet is een nieuw gevonden steen uit Brazilië, heel veel van deze stenen zijn dubbeleinders of selfhealers. De stenen hebben een mystieke waas over zich en hebben een heel bijzondere uitstraling. Ze voelen als krachtige, magische instrumenten, verbonden met de energie van Merlijn. Rookkwarts is één van de krachtigste stenen voor aarding en zuivering die er bestaan. De steen zuivert de aura en de energetische systemen, net zoals een bosje salie dat doet. Heel goed om zweverige mensen op aarde te krijgen, zodat ze volledig als lichamelijk wezen kunnen functioneren. Deze beschermende steen heeft een sterke band met de aarde. rookkwarts-met-muscoviet-2Wanneer je in de hogere werelden werkt helpt rookkwarts je weer in je lichaam te komen. Tevens helpt het spirituele informatie te aarden. Het absorbeert geopatische en elektromagnetische smog en helpt bij uitscheiding en ontgiften op alle niveaus. Het vult de ruimte met een positieve vibratie. Goed bij stress, angsten, burn-out, depressie en geeft emotionele rust. Zorgt voor acceptatie van het fysieke lichaam. Helpt bij faalangst en reinigt de geest voor meditatie. Rookkwarts biedt bescherming tegen negatieve energieën en kan deze vrijwel onbeperkt opnemen en omvormen. Leg de steen wel regelmatig op een stuk Seleniet om te reinigen, of spoel het af onder de kraan. Het is een goede steen om zaken zuiver te houden. Zeer weldadig bij kwalen van de buik, heupen en benen. Verlicht pijn, ook hoofdpijn. Rookkwarts heft krampen op. Rookkwarts kan ook tegen negatieve gevolgen van straling worden ingezet, bijvoorbeeld wanneer je aan radioactief materiaal bent blootgesteld, radiotherapie hebt ondergaan, of met elektromagnetische velden te maken hebt gehad.rookkwarts-met-muscoviet-3

Moscoviet is een vorm van mica. Het is een mystieke steen met een sterk Engelencontact, die het bewustzijn van het hogere zelf bevordert. Bij het waarzeggen met kristallen verbindt deze visionaire steen ons met de hoogste spirituele gebieden. Moscoviet stimuleert het hartchakra, vergemakkelijkt astrale reizen en opent de intuïtie en paranormale visioenen. Hij spiegelt projecties terug, geeft steun bij pijnlijke gevoelens en stimuleert onvoorwaardelijke liefde en acceptatie. Hij helpt ons vol vreugde naar de toekomst en het verleden te kijken, zodat we geleerde lessen kunnen waarderen. Heft spanningen binnen de aarde en het fysieke lichaam op zodat er evenwicht ontstaat. Hij verjaagt onzekerheid, twijfel en onhandigheid en heft woede en nervositeit op. Goed bij slapeloosheid, allergieën, stress, bloedsuiker, nieren, RSI. Maakt haren en ogen glanzend en helpt het lichaam zijn ideale gewicht te bereiken.

We hebben uit Brazilië ook 3 hele grote punten van Zwavel in kwarts gekocht, we hadden in de winkel al kleinere punten en trommelstenen. Ook hebben we geslepen Amethist Obeliskjes gekocht die heel mooi helder zijn en wat bergkristallen die in een diamantvorm geslepen zijn. Ook hebben we mooie ruwe Chevron Amethist punten. Op onze vorige inkoopreis waren we de nieuw gevonden Zwarte Amethist tegengekomen. Deze verkoopt heel erg goed, we hebben er nu van bijgekocht en ook iets grotere puntjes van kunnen kopen.

Zwarte Amethist

zwarte amethistZwarte Amethistpuntjes uit Bahia, Brazilië zijn nieuw gevonden. De steen lijkt een beetje op Chevron Amethist. Zwarte Amethist is een krachtige zuiverende en beschermende spirituele steen die verbonden is met het 3e oog, de kruinchakra, de hogere etherische chakra’s en de violette straal of vlam van transformatie, maar tevens is deze ook zeer aardend en reinigend. Het is een fantastisch hulpmiddel die de hoge energieën in je lichaam aarden. Zwarte Amethist verbindt je met je eigen goddelijke oorsprong, stimuleert het denken, de heldere vermogens en de intuïtie. Hij helpt je om diepere inzichten en de oorzaken van levenservaringen te krijgen. Hij stimuleert je om verantwoordelijkheid te nemen voor je realiteit door je te herinneren van wie je werkelijk bent, een prachtig goddelijk wezen die alles kan creëren. Dit is een zeer krachtige steen die je helpt om weerstand voor veranderingen te overwinnen. De steen vormt een krachtig helend en beschermend veld om ons heen,  zuivert de aura en de energetische systemen en helpt je om als volledig lichamelijke wezen te functioneren. Bij uittredingen helpt hij je weer om in je lichaam te komen, ook helpt hij je om spirituele informatie te aarden. Zwarte Amethist maakt ontspannen waardoor je je gemakkelijker kunt afstemmen op je hogere zelf, hij kalmeert je gedachten en geeft innerlijke en mentale rust. Hij biedt bescherming tegen geopatische en elektromagnetische straling en negatieve energieën omdat hij een energieschild rond het lichaam creëert. De steen verdrijft woede, angsten en bezorgdheid en verlicht leed en droefheid. Hij helpt je tevens bij het nemen van besluiten, bevordert het gezond verstand en geeft spirituele inzichten omdat het hogere bewustzijnstoestanden bevordert. Goed bij slapeloosheid, bij hoofdpijn, nachtmerries, faalangst en ondersteund de longen en bij huidproblemen. Helpt het fysieke lichaam te accepteren.

Uit Rusland hebben we prachtige cabuchons en wat plakjes van de zeldzame Violaan ingekocht. We laten van een aantal weer prachtig hangers maken, gezet in sterling silver. Deze zullen later in de winkel liggen.

Violaan

violaanViolaan die soms ook Dianiet genoemd wordt is een zeldzame vorm van blauwe Diopsiet. Deze zeldzame steen is gevonden in Bajkar areal, Daviren massief, Rusland. Violaan is een mengeling van kwarts, termiet en blauw amfibool/ Het is een steen voor diepgaande heling die vrede in lichaam, ziel en geest brengt, hyperactiviteit kalmeert en je naar je innerlijke stem laat luisteren. Violaan is een steen met een hoge vibratie en is een hulpmiddel voor diepe meditatie en eenwording met de kosmos. Hij versterkt spirituele groei en verbondenheid met je hogere zelf. Hij kan helpen een gebrekkig zelfbeeld en lichaamsvervorming te herstellen. Violaan brengt warmte naar de ledematen en naar het hart. Violaan kan helpen bij artritis en ontsteking van de gewrichten. Hij is nuttig bij astma en bronchiale aandoeningen en bij de ziekte van Raynaud. Violaan (blauwe diopsiet) versterkt metafysische vermogens en verhoogt je inzicht. Het creëert en activeert een band tussen de hogere hart-, soma- en zielensterchakra’s. Violaan vormt een energetische matrix of energetisch web in de fysieke dimensie die rechtstreeks verbind met universele energieën. De steen vormt een informatieveld voor healing en hoger leren en helpt je om nauwer met je gidsen te resoneren. Als effectieve karmische healer reinigt hij de vorig-levenchakra’s en stemt dan de energie weer af op het huidige moment. Draag Violaan constant als je vitaliteit ondersteund moet worden, want hij stimuleert de qi-stroom(levensstroom energie). Violaan is goed voor de spieren en geslachtsdelen.

Uit India hebben we zoals in de vorige blog al stond de laatste Satyaloka Agnitiet of Singing Quartz ingkocht. We hoorden van onze bevriende handelaar dat in de gids van Robert Simmons die in Tucson uitkomt er een stuk over deze bijzondere steen geschreven wordt. Helaas is hij maar eenmalig gevonden, maar wij zijn zielsgelukkig dat wij ze hebben kunnen kopen, omdat veel van onze klanten op zoek zijn naar unieke kristallen met een hoge vibratie.

We hebben ook een groot aantal prachtige pendels ingekocht, dit zijn ruwe brokjes in een puntvorm van Bergkristal, Rozenkwarts of Amethist van een hele heldere kwaliteit, die omwikkeld zijn met een verzilverd metaal. Heel mooi om te zien en ze kosten maar €5,-. Als je het kettinkje eraf zou halen heb je ook een hele mooie hanger.

Uit India hebben we ook mooie Kyaniet trommelstenen met stukjes Robijn erin gekocht.

Als laatste willen we als een soort klapper op de vuurpijl nog een heel zeldzaam en bijzonder kristal vermelden, de Regenboogmayaniet uit Arkansas. We hebben hiervan heel veel kleine puntjes en clustertjes, maar ook één zeer grote cluster voor dit soort kristal. Heel veel van de kristallen en punten zijn Self Healers, dit is bij alle kristallen van Arkansas het geval. Regenboogmayaniet is wat men een ascensie kristal noemt of een echt Nieuwe tijdskristal. Een heel belangrijk kristal voor lichtwerkers of voor iedereen die zijn trilling wil verhogen en verlangt naar een Nieuwe Aarde, een wereld vol liefde en vreugde.

regenboogmayaniet-6 regenboogmayaniet-9 regenboogmayaniet-1 regenboogmayaniet-4

Regenboogmayaniet

Regenboogmayaniet is een zeldzame vorm van Bergkristal, het is een nog niet lang geleden ontdekte steen uit Amerika. Deze is gevonden in Arkansas, waar de Lemurische energie op aarde heel sterk vertegenwoordigd is. Het is een Golden Healer kwarts met iriserende oppervlakjes die nu gevonden wordt om te helpen bij ons evolutieproces en dat van alles om ons heen. Hij ondersteunt ook bij planetaire veranderingen. De steen is zelfreinigend en is verbonden met de regenboogwerelden en doordat het alle kleuren bevat met alle chakra’s en stralen. Het geeft nieuwe impulsen aan vreugde, focus, doel en het bewandelen van je ware pad en meer, zijn potentie is nog oneindig groter. Het is een kristal met een zeer hoge vibratie die helende bioscalaire golven uitstraalt, die heling op zowel multidimensionaal als op cellulair niveau geven. Hierdoor veranderen je cellen en je blauwdruk in de meest optimale vorm waardoor schadelijke patronen in je voorouderlijke DNA-tijdlijn gedecodeerd worden. Het brengt balans in je cellen op celniveau en beschermd de matrix van het lichaam tegen elektromagnetische straling. Deze Bio-scalaire golven activeren de chakra’s en de meridianen en zorgen voor heling van de etherische blauwprint op het gebied tussen geest en materie, waarna het lichaam kan helen. Dit zorgt voor grote veranderingen in je leven die weinig moeite zullen kosten. Regenboogmayaniet helpt gifstoffen die je uit de omgeving hebt opgenomen en die tussen de verfijnde lichamen van je etherisch lichaam zijn gaan zitten op. Ook helpt de steen bij het opbouwen van nieuwe, beter steunende structuren op elk niveau terwijl je het verruimde bewustzijn van de new age binnengaat. De mineralen die het kwarts deze donkergele coating en talloze regenbogen hebben gegeven werden sterk geconcentreerd en deze steen zal je dan ook meenemen naar je diepste zelf om je innerlijke regenboogschatten te ontdekken. Deze bijzondere steen ondersteunt je en helpt je om door energetische veranderingen heen te gaan. Hij verbindt je met je Gidsen en Engelenhelpers . Ook zal hij je troosten in moeilijke tijden en als een zijdezachte balsem voor je aura zijn die iedere cel van je lichaam reinigt van oude patronen, puin en karmische afzettingen en verenigt daarna je cellen die volledig worden geactiveerd waarna je lichtlichaam wordt verankert. De steen helpt je de waarheid te spreken en in je kracht te komen. Hij is zeer krachtig als je hem op de zonnevlecht legt, waar hij oude emotionele pijn naar buiten trekt en onvoorwaardelijke liefde naar binnen laat stomen. Regenboogmayaniet creëert een ondoordringbare interface rondom de buitenkant van de aura om het biomagnetische omhulsel en multidimensionale lichamen te beschermen. De steen herziet het energieveld opdat het optimaal kan functioneren en zijn hoogste frequentie kan bereiken. Zelfs de kleinste beetjes giftige of negatieve energie die in je aura is achtergebleven lost deze steen op, wist deze ook uit het geheugen van je cellen en vervangt haar door goddelijke vonken. Het is de perfecte steen voor multidimensionale en intercellulaire healing. Ook kun je met de steen perfect op afstand healen. Dit is een echt ascensiekristal.

Deze nieuwe kristallen zullen vanaf nu in de winkel liggen, later zullen er wat op de webshop verschijnen.

Winkel open (van 10.00 tot 17.00 uur)

Zaterdag 1 en zondag 2 oktober

Zaterdag 8 en zondag 9 oktober

Zaterdag 15 en zondag 16 oktober

Zaterdag 22 en zondag 23 oktober

Menu