Nieuwe kristallen uit Brazilië

Algemeen

Wij hebben weer nieuwe kristallen uit Brazilië kunnen inkopen. We zijn zo ontzettend blij omdat we weer unieke, zeldzame exemplaren hebben kunnen bijkopen. Ook de Golden Healer Lemurian die al een aantal jaren niet meer gevonden is hebben we nu weer in onze collectie. Waar we ook heel erg blij mee zijn is dat we nu Trigonic Record Keeper kristallen hebben kunnen inkopen voor een betaalbare prijs. Deze zeldzame maar zeer krachtige kristallen zijn gevonden in Cristálina, Minas Gerais, Brazilië. Omdat ze maar weinig gevonden worden zijn de kristallen best duur, maar nu hebben wij ze betaalbaar in de winkel, dus voor iedereen die nog heel graag zo’n prachtig Meesterkristal had willen hebben, we hebben ze nu in alle maten.

Trigonic Record Keeper

Dit zeer zeldzame bergkristal uit Cristálina, Minas Gerais, Brazilië, zit vol met recordkeepers. Deze driehoekjes lijken wel in het kristal geëtst. In het nieuwste Engelstalige boek van Judy Hall staat dit kristal op de cover. Zij noemt het één van de belangrijkste Nieuwe Tijdskristallen. Het is een Ascensiekristal met een extreem hoge vibratie. Ieder kristal heeft een eigen unieke energie die bij een bepaald persoon past. Als zo’n kristal bij jou hoort, dan zal deze je roepen. Je zult weten dat dit jouw kristal is.trigonic Tijdens mediteren met dit kristal laat hij je multidimensionaal reizen en het doel van je ziel ervaren. Hij helpt je je zielenfragmenten weer te integreren en zorgt ervoor dat je je zielsverwanten weer gaat ontmoeten. Als je met hulp van dit kristal de totaliteit van het “Al dat is” gevoel ervaart, is je vibratie permanent verandert naar een hogere. Hij helpt ons te evalueren naar een multidimensionale realiteit. Hieronder volgt de beschrijving.

Dit kristal met een zeer hoge vibratie heeft een multidimensionaal bewustzijn, hij bevat de essentie van de sterrenwezens en is ook sterk verbonden is met de energie van Lemurië. Trigonic record keepers zijn piramidevormige recordkeepers, deze komen los voor, maar ook in groepjes. Ze zijn een soort supercomputer die met alle kristallen communiceren en het lijkt alsof ze hersenen hebben. Deze zeer zeldzame, unieke steen die een ultieme record keeper is, is perfect te gebruiken voor groepswerk, in een praktijk of meditatieruimte, waar hij de vibratie van iedereen aanwezig verhoogt. Als persoonlijk kristal vergroot hij je bewustzijn. Dit kristal herbergt een schat aan informatie van wel miljoenen jaren oud. Het is ook een inwijdingskristal die je kan inwijden in oude geheimen die in deze tijd weer nodig zijn om tot verlichting te komen. Dit kristal helpt je bij astrale reizen en verbindt je met andere dimensies, sferen en planeten hij helpt je tegelijkertijd hier en daar te zijn, wetende dat alles één en Nu is. Hij zorgt dat je in het Nu blijft en verbindt je met je hoogste doel. Ook bezit hij informatie, wijsheid en kennis uit vervlogen tijden. Ze zijn ook op Aarde gekomen om conflicten op te lossen en het oorlog-gen in ons mensen te transformeren. De driehoekjes op hun oppervlakte zijn als kosmisch DNA. Hij helpt ook bij het contact met je Gidsen, Engelen en opgestegen Meesters en op je pad naar ascensie. Dit is een echt Meesterkristal, een Ascensiekristal, het is een echte leraar. Heel goed om water te drinken wat door dit kristal is opgeladen.

Een voor ons ‘nieuw’ kristal in het assortiment is Citrien met Rutiel, deze prachtige heldere natuurlijke puntjes of punten zitten vol prachtige Rutielnaaldjes. De meeste Rutielkwartsen die aangeboden worden zijn getrommeld of bestaan uit geslepen punten. Deze natuurlijke punten of stukjes zie je niet zo veel. De steen waar de naaldjes in zitten is lichte Rookcitrien. Dit is een bijzondere krachtige combinatie.

Citrien met Rutiel

Deze prachtige natuurlijke Citrienpuntjes met Rutiel komen uit Bahia, Brazilië.

Citrien met Rutiel

Citrien is een kristal van geluk, rijkdom en overvloed, geeft vreugde en energie aan allen die haar zien. Ze draagt de kracht van de zon en is zeer weldadig, voelt warm, comfortabel, creatief, activeert, geeft kracht en zelfvertrouwen, bevordert innerlijke kalmte en natuurlijke wijsheid. Citrien bevat de Gouden Straal van het Christusbewustzijn wat staat voor onvoorwaardelijke liefde en die verbonden is met Jezus en Maria. Citrien is een krachtige reiniger, hersteller, geeft moed en licht in zware tijden en gaat zelfvernietigend gedrag tegen. Ze absorbeert en transformeert negatieve energie en is daarom goed voor het milieu. Ook beschermt en reinigt Citrien de aura en vergroot je concentratievermogen. Dit prachtige kristal hoeft nooit gereinigd te worden. Ze maakt optimistisch en helpt te genieten van nieuwe ervaringen en stimuleert het verkennen van alle mogelijke wegen. Geestelijk vergroot Citrien je concentratievermogen en maakt je geest weer levendig. Fysiek versterkt ze het lichaam en ondersteunt het bij ernstige ziekten. Zeer nuttig bij het overwinnen van depressie, angsten en fobieën, nachtmerries, alzheimer, jeuk, ontgifting, ME, spijsvertering, milt, alvleesklier, nier en blaasinfecties, constipatie, cellulitis en schildklier. Als elixer is het ook goed bij menstruatieklachten en symptomen van de menopauze, zoals opvliegers.

Citrien met Rutiel 1

Rutielkwarts bevat een volmaakte balans van kosmisch licht, verlicht de ziel, bevordert spirituele groei, reinigt de aura en voorziet deze van energie. Hij bevordert je daadkracht en helpt om je eigen levensenergie en levensritme in te nemen. Hij reinigt, verheldert, verdrijft negatieve energie, laat het verleden los. Dit is een zeer doeltreffende genezer die energie op elk niveau integreert. Rutielkwarts versterkt intenties, emoties en zuiver bewustzijn en versnelt het proces van manifestatie, intuïtie, ontwikkeling van paranormale vermogens en interdimensionaal reizen. Hij helpt je om spirituele kennis te vergaren en te aarden, hij aardt lichtenergie op cellulair niveau en brengt verlichting naar alle niveaus van je wezen. Ook werkt deze steen heel krachtig op de etherische blauwdruk, heelt blokkades, scheuren in het energielichaam voordat deze zich uiten als ziekte. Hij vult je energieveld met lichtenergie en vergemakkelijkt contact met de hoogste spirituele gids. Heel goed voor de zonnevlecht, want rutielkwarts brengt je de kracht van de zon en helpt je meer in je eigen kracht te komen. Citrien met Rutiel 2De steen geeft geestelijke vrijheid en maakt je bewust van je levensdoelen. Hij helpt je de gevolgen van vroegere daden te begrijpen en helpt je bij het plan van het huidige leven. Rutielkwarts is nuttig voor therapeuten want hij filtert negatieve energie van cliënten en beschermt tegen een psychische aanval. Gebruik deze steen om ongemakken uit vorige levens te verhelpen en inzicht hierin te krijgen. Het zoekt de kern van oorzaken en gevolg van vroegere daden en leert deze te begrijpen en helpt dan ook van richting te veranderen indien nodig. Het verlicht angsten, fobieën en bezorgdheid, heft benauwdheid op en gaat zelfhaat tegen. Deze steen bevordert vergeving op alle niveaus. Rutielkwarts is zeer heilzaam bij chronische ziekten, impotentie en onvruchtbaarheid. Het helpt bij uitputting en energie verlies, het behandelt het ademhalingskanaal en bronchitis, stimuleert de schildklier en verjaagt parasieten. Het stimuleert groei en wederopbouw in cellen en herstelt beschadigde weefsels en stimuleert de haargroei.

We hebben ook weer een aantal Lemurische Lightning-struck laser kristallen ofwel Bliksem kristallen genaamd kunnen inkopen. Deze bijzondere kristallen zijn behoorlijk zeldzaam. Je ziet op het kristal het patroon wat na inslag van de bliksem is achter gebleven. De energie van de bliksem zit in deze kristallen. Dit is een heel bijzonder instrument voor healers, omdat je er makkelijker entiteiten mee kunt verwijderen, maar ook heel interessant voor Sjamanen.

Lemurische Lightning-struck laserkristallen

Deze zeer bijzonder en zeldzame kristallen uit de Serra de Espinhaço Mountains van Brazilië zijn erg zeldzaam, net zoals de Trigonics. Ze komen uit een gebied waar vaak onweer voorkomt. Als de bliksem in de berg inslaat, gaat er een intense elektrische lading door het kristal. Door het snel verhitten en afkoelen en ontladen van de enorme spanning ontstaat er een zigzag patroon op het kristal. Deze lasers bevatten informatie en kennis van de oude heling technieken van Lemurië en andere planeten. Deze kristallen kunnen door hun vorm energie projecteren als een laser en maken het makkelijker om in contact te komen met buitenaardsen. Dit is een kristal van transformatie en zijn dus heel goed voor mensen die moeite hebben met de overgang van de fysieke naar de spirituele wereld. Ze werken ook zeer krachtig tegen entiteiten. resizebliksem kristal..Deze kristallen kunnen ook behulpzaam zijn bij het overleven van veranderingen op aarde en helpen om te herstellen van shock en trauma. Ze brengen ons in een flits de energie van liefde. Deze kristallen bevatten de energie van de bliksem en zijn daardoor een krachtig Sjamaans hulpmiddel. Op je hartchakra gericht kan het door zijn bliksemkracht verloren kind- of zielsdelen terughalen. Ook zielsdelen die zijn achtergebleven bij teleurstelling, trauma of traumatische dood waardoor een ziel ergens vast zit kunnen losgemaakt worden. Deze kristallen openen gesloten deuren van je ziel en helpen je om intuïtief antwoorden op vragen te krijgen, voorbij ego en intellect. Ze wijzen je de weg en verhelderen je pad. Ze helpen je om in contact te komen met je ware ziel, je zelf en de hogere sferen. Dit is een echt ascensie kristal.

 De Golden Healer Lemurian is een steen die wij al heel lang in onze collectie hebben, eigenlijk vrijwel vanaf het begin dat we onze stenenwinkel hebben is deze steen in Brazilië gevonden en op ons pad gekomen. Deze steen heeft ons hart geraakt door zijn prachtige liefdevolle energie en bijzonder kleur. Hij straalt je tegemoet als een zonnetje. Helaas wordt de steen al een paar jaar niet meer gevonden. Vorig jaar vonden wij nog een doosje oude voorraad, maar die waren nu allemaal verkocht. Wij vonden het heel verdrietig deze steen niet meer in onze collectie te hebben, maar tot onze grote vreugde hebben we nu een grote hoeveelheid kunnen inkopen. Dit is tevens oude voorraad. Wat een groot cadeau dat deze steen weer op ons pad is gekomen. De punten zijn prachtig en we hebben ook een grotere cluster van echte laser puntjes. We hebben punten en laserpunten, grote en kleine.

Golden Healer Lemurian

Golden Healer LemurianDit kristal met een zeer hoge vibratie is heel bijzonder en brengt het Christusbewustzijn op aarde. Het is afgestemd op de Vlam van Opstanding die een goudgele, oranje gloed heeft. Het is een Meester Kristal en Healer die spirituele overvloed brengt en de healing power van kwarts naar een ander niveau brengt. Golden Healer kwarts bevat natuurlijk bio scalaire golven die heling op zowel multidimensionaal als op cellulair niveau geeft. Hierdoor veranderen je cellen en je blauwdruk in de meest optimale vorm waardoor schadelijke patronen in je voorouderlijke DNA-tijdlijn gedecodeerd worden. Golden Healer Lemurian 2Het brengt balans in je cellen op celniveau en beschermd de matrix van het lichaam tegen elektromagnetische straling. Deze Bio-scalaire golven activeren de chakra’s en de meridianen en zorgen voor heling van de etherische blauwprint op het gebied tussen geest en materie, waarna het lichaam kan helen. Dit zorgt voor grote veranderingen in je leven die weinig moeite zullen kosten. Healers zouden een grote steen of punt onder hun massagetafel kunnen plaatsen. Deze kristallen werden gebruikt in de genezingstempels van Lemurië. Ze dragen niet alleen de kennis van Lemurië, maar ook van de stellaire ruimten waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Door je te verbinden met hun kennis, wordt je onderwezen in de geavanceerde genezingskunst van de Lemurianen. Door hun vorm kan energie met grote snelheid door het lichaam van het kristal reizen en de punt projecteert het als een laser. Via de ribbels kun je informatie uitlezen. In het oude Egypte werden ze gebruikt voor klank en kleur healing, ze zijn verbonden met de Hators, die van Venus komen. Het versterkt heling op alle niveaus en is een prachtig instrument die het lichtlichaam voorbereid voor de instroom van kosmische energie die je bewustzijn zal vergroten. Het kristal helpt je om het Christusbewustzijn op aarde te leven zodat jouw hele wezen helpt Moeder Aarde te ascenderen. Het draagt ook de Goddelijke essentie van Al dat Is en bevat een hoge concentratie van de Universele levenskracht of Qi. Deze zeer actieve steen geeft kracht en creëert een multidimensionaal energetisch grid om de aarde en zorgt voor multidimensionale, interstellaire heling, tevens activeert en opent het je hogere kruinchakra’s. Dit is een echt Nieuwetijdskristal die je helpt op je pad naar ascensie.

Ook heel bijzonder zijn hele mooie dunnen laserpunten uit Diamantina. Deze laservorm wordt heel weinig gevonden. De klank van de kristallen is echt prachtig. Ze hebben een heel eigen energie.

Lemurische laser uit Brazilië

Lemurische Laser 1

Deze bijzondere kristallen lopen taps toe en werden als instrumenten gebruikt in de genezingstempels van Lemurië en Atlantis. Ze dragen niet alleen de kennis van deze beschavingen, maar ook van de stellaire ruimten waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Lemurische Laser 2Door je te verbinden met hun kennis, wordt je onderwezen in de geavanceerde genezingskunst van de Lemurianen en Atlantiërs. Door hun vorm kan energie met grote snelheid door het lichaam van het kristal reizen en bij de punt wordt het geprojecteerd als een laser. Zeer goed te gebruiken voor etherische chirurgie en het verwijderen van entiteiten en implantaten. Deze kristallen zenden zeer hoge lichtfrequenties uit. In het oude Egypte werden ze gebruikt voor klank en kleur healing. Ze zijn verbonden met de Hators, die weer verbonden zijn met de zachte en liefdevolle energieën en krachten van Venus. Wanneer je tijdens het tonen werkt met deze kristallen, dan zullen je lijf en energie enorm in vibratie stijgen. Alle bergkristallen uit Minas Gerais hebben een zachte hartfrequentie en zijn verbonden met het grote Gouden Kristal van heling en regeneratie die in dit gebied ligt en die door de Atlantiërs daar geplaatst is. Deze is inmiddels geactiveerd en biedt nu de gelegenheid tot zelfbekrachtiging d.m.v. de kennis en potentie van de kristallijnen codes waardoor etherische heling van Atlantis plaats vindt en de verbinding met het nieuwe Gouden Tijdperk voor de mensheid. De overgang naar het kristallijne tijdperk vindt nu plaats, ons proces en dat van Moeder Aarde naar Ascensie gaat in een stroomversnelling. Lemurische LaserHet is belangrijk om je angst en je schuldgevoel los te laten, velen van ons zijn aanwezig geweest ten tijde van het misbruik van de kristalenergie op Atlantis. Vanuit een hoger perspectief heeft deze gebeurtenis moeten plaatsvinden, het is zo bedoeld, het was niet het hoogste goed, maar nu kunnen we vanuit het hoogste goed creëren. Het zijn zeer krachtige healers en energieversterkers.

 Als laatste willen we een kristal vermelden wat wij nog nooit eerder gezien hebben, deze zijn lang geleden gevonden en zo uniek dat ze ook geen naam hebben. We hebben de kristallen allemaal stuk voor stuk bekeken en gevoeld. Wat een krachtige, unieke Meesterkristallen zijn dit. Deze komen niet voor niets nu pas in de openbaarheid, want waarschijnlijk is het nu pas de tijd om met deze prachtige wezens samen te werken. Ze hebben allemaal hun eigen, unieke energie en iedereen die zich geroepen voelt zal het juiste kristal uitkiezen. Sommige kristallen hebben het uiterlijk van een ijskristal ofwel Nirvana kristal die normaal in de Himalaya gevonden worden, andere zijn meer Shift kristallen die normaal in Rusland gevonden worden. Andere weer hebben zulke unieke groeivormen, of zijn selfhealers of bevatten patronen die je met niets kunt vergelijken. Ze bevatten allemaal unieke etsen en coderingen, waaronder ook Trigonic of Trigonic achtige coderingen. Dus zo bijzonder en vol, maar heel moeilijk om een naam te geven. Wij voelden dat we de kristallen Meester Transformatie Kristal moesten noemen. Dit is een kristal met zoveel informatie, waar je door met het kristal te mediteren beetje voor beetje achter zult gaan komen. Of door het bij je te dragen zal het kristal je helpen door verschuivingen te gaan en helpen op je pad naar ascensie.

Meester Transformatiekristal

Meester Transformatiekristal 4 Meester Transformatiekristal 5 Meester Transformatiekristal 10 Meester Transformatiekristal 9 Meester Transformatiekristal 8 Meester Transformatiekristal Meester Transformatiekristal 11 Meester Transformatiekristal 7 Meester Transformatiekristal 6 Meester Transformatiekristal 1 Meester Transformatiekristal 2 Meester Transformatiekristal 3

Meester Transformatie kristal is een zeldzaam, krachtig, maar liefdevol kristal met een zeer hoge vibratie dat je hart en je geest helpt te openen. Het is een Ascensiekristal met een extreem hoge vibratie. Ieder kristal heeft een eigen unieke energie die bij een bepaald persoon past, het is een echt Nieuwetijdskristal die is afgestemd op de witte vlam van zuiver bewustzijn, die spirituele verlichting mogelijk maakt, de zielensterchakra opent en die energieën aardt. Hij maakt een verschuiving naar de verlichting van innerlijk Nirvana mogelijk, dit is een gelukstoestand van zuivere verlichte geest. Meester Transformatiekristal opent je hogere hartchakra voor een instroom van goddelijke liefde en wijst je erop dat alles liefde is. Dit kristal bevat een buitengewoon uitzonderlijke trilling die je verplaatst naar een nieuwe ruimte en die je spirituele groei versnelt, soms zijn er andere stenen nodig om de veranderingen te verwerken. Tijdens mediteren met dit kristal laat hij je multidimensionaal reizen en het doel van je ziel ervaren. Hij helpt je je zielenfragmenten weer te integreren en zorgt ervoor dat je je zielsverwanten weer gaat ontmoeten. Als je met hulp van dit kristal de totaliteit van het “Al dat is” gevoel ervaart, is je vibratie permanent veranderd naar een hogere. Hij helpt ons te evolueren naar een multidimensionale realiteit. Op het spirituele vlak kan deze steen je meenemen naar wild enthousiasme waarbij je alles achterlaat wat je hindert of beperkt. Hij maakt je ontvankelijk voor een piekervaring van gelukzaligheid en hoogste creativiteit. Het is een perfecte steen voor meditatie, manifestatie en dromen. Hij verschuift je vaak, vrijwel onmiddellijk, op je zielenpad, opent geneeskrachtig potentieel en verduidelijkt het evolutiepad voor je. Alles wat geen functie meer in je leven heeft, op welk niveau dan ook, zal wegvallen onder invloed van deze katalytische steen. Dit kristal zal je roepen als je klaar voor zo’n diepe verandering bent. Je kunt met het kristal mediteren en vragen of het je de weg wil wijzen of met de steen onder je kussen slapen, of draag hem bij je in je zak. Hij leert je dat je emotioneel onafhankelijk moet zijn en laat je beseffen dat alleen jij verantwoordelijk bent voor het creëren van je eigen welzijn en geluk. Dat besef is een innerlijke toestand die niet afhankelijk is van een uitwendige bron, ook niet van een partner of geliefde. Je hebt alles helemaal zelf in de hand. Hij helpt je bij astrale reizen en verbindt je met andere dimensies en helpt je tegelijkertijd hier en daar te zijn, wetende dat alles één en Nu is.  Het is ook een zeer krachtig kristal die het gevoel van afgescheidenheid en eenzaamheid kan helpen verwerken. Hij laat zien dat je toch verbonden bent met alles om je heen, met het hoogste energieveld. Dit kristal haalt een Goddelijk energieveld (zero point field, of nulpuntveld) naar beneden en verbindt je vanuit dit veld weer met je ware mens-zijn. Het kristal is afgestemd op de ware stilte en de ware essentie van Godsbewustzijn en zal je de informatie geven die je nodig hebt. Het verbindt je met Al Wat Is. Het brengt deze energie vanuit je hoogste chakra’s naar je lichaam zodat je in totale verbinding met jezelf, je emoties en de wereld om je heen bent. Hij werkt voorbij het fysieke bestaansniveau om de zielenevolutie en multidimensionale cellulaire healing te bevorderen. Meester Transformatiekristallen bevatten ook informatie over healing methodes en technieken van oude beschavingen alsmede beschavingen uit het universum, die over eonen van tijd hun succes bewezen hebben. De informatie kan tot je komen als je tijdens een meditatie de etsen/hiëroglyfen tegen je derde oog houdt. Je zult persoonlijke informatie ontvangen die je ontwikkeling versnelt of informatie waarmee je anderen kunt helpen. Ze zijn verbonden met het grote Gouden Kristal van heling en regeneratie die in Minas Gerais ligt en die door de Atlantiers daar geplaatst is, deze is inmiddels geactiveerd en biedt nu de gelegenheid tot zelfbekrachtiging dmv de kennis en potentie van de kristallijnen codes waardoor etherische heling van Atlantis plaats vindt en de verbinding met het nieuwe Gouden Tijdperk voor de mensheid. De overgang naar het kristallijne tijdperk vindt nu plaats, ons proces en dat van Moeder Aarde naar Ascensie gaat in een stroomversnelling.

Deze prachtige nieuwe kristallen zullen allemaal tijdens de volgende openwinkeldagen in de winkel liggen.

Winkel open van 10.00 tot 17.00 uur

Menu