Nieuwe sieraden en kristallen ook op de webshop

Algemeen

Helaas zijn er nog geen veranderingen vanuit de regering dat de winkels weer zonder restricties open mogen, dus hebben we de Agenda op de website weer voor ongeveer een maand online gezet. We hopen dat dit snel voorbij is en iedereen weer kan komen wanneer hij of zij graag wil. We hebben door Pasen een wijziging in het schema. We zullen op Goede vrijdag 2 april en zaterdag 3 april voor de consumenten op afspraak geopend zijn en op zondag 4 (1e Paasdag) en maandag 5 april (2ePaasdag) op afspraak voor klanten met een Kamer van Koophandel inschrijving geopend zijn. Na Pasen zijn we op afspraak geopend voor al onze klanten op vrijdag, zaterdag en Zondag. Dit werkt voor nu nog het beste, hebben we de meeste spreiding.

We zijn ook nog steeds druk bezig met het aanvullen van de webshop, om onze klanten die nog niet durven te reizen of ver weg wonen tot dienst te zijn. We hebben vorige week de prachtig groene Smaragdkristalletjes uit Colombia op de webshop kristallen gezet.

Smaragd

Deze steen is verbonden met Aartsengel Rafael en de smaragdgroene straal van genezing. Geen andere edelsteen trekt zo’n krachtige genezende energie aan. Al duizenden jaren wordt deze steen gewaardeerd en hij is doordrenkt van mystieke kennis. Het is een steen voor inspiratie en eindeloos geduld. Het is een levensbevestigende steen met grote integriteit die ook bekend stat als de steen van succesvolle liefde. Hij versterkt eenheid, onvoorwaardelijke liefde en partnerschap en bevordert vriendschap. Hij opent het hartchakra en heeft een kalmerend effect op de emoties. Deze steen zorgt voor fysiek, emotioneel en geestelijk evenwicht. Hij elimineert negativiteit en zet aan tot positieve daden. Smaragd vergroot geestelijke vermogens, maakt helderziendheid mogelijk en stimuleert het verzamelen van wijsheden die afkomstig zijn van de geestelijke niveaus. Traditioneel werd van smaragd gezegd dat het beschermde tegen betoveringen van magiërs en dat het de toekomst kon voorspellen. Smaragd zorgt voor een sterk karakter om de tegenslagen van het leven het hoofd te kunnen bieden. Het is een steen die herstelwerk verricht en negatieve emoties kan genezen. Hij vergroot het vermogen om ten volle van het leven te genieten en is nuttig bij aanvallen van claustrofobie. Hij biedt geestelijke helderheid, versterkt het geheugen, inspireert tot diepe innerlijke kennis en verbreedt de visie. Deze steen van wijsheid bevordert waarheid en onderscheidingsvermogen en laat iemand vloeiend en welluidend spreken. Hij helpt boven tafel te krijgen wat onbewust al bekend is. Hij bevordert herstel na een infectieziekte. Hij is goed voor neusbijholten, longen, hart, ruggengraat en spieren en verzacht de ogen. Smaragd heeft een ontgiftende werking op de lever en werkt ondersteunend bij epilepsie, reumatiek en diabetes

Uit India hebben we weer hele mooie Phurba’s en Dorje of Vajra van Himalaya bergkristal kunnen inkopen, deze liggen in de winkel, maar staan nu ook op de webshop.

Phurba (Wapen van Licht)

Een Phurba is een Tibetaanse rituele dolk waarmee negatieve krachten of emoties kunnen worden verslagen. Men zegt ook wel dat de Phurba het symbool van doorbrekend inzicht is. De dolk bestaat uit 3 zijden met elk een eigen gezicht en staat voor het overwinnen en transformeren van onwetendheid, begeerte en haat. Tevens staat het symbool voor het beheersen van tijd: verleden, heden en toekomst. De Phurba’s hebben een krachtige werking en zijn geschikt voor: – Heling – Meditatie – Transformatieprocessen.

 

Dorje of Vajra

Deze bliksemschicht is een van de talrijke Hindoeïstische symbolen die werden overgenomen door de Boeddhisten en die door hen van brede, metafysische dimensies werden voorzien. Het is een Tibetaans object dat symbolisch staat voor het hoogste principe, het symboliseert ook de weg naar verlichting, de essentie van het bestaan. Het behoort tot de basisuitrusting van de Tibetaanse monnik. De 8 delen beduiden de 8 deugden van het Boeddhisme (de 4 uiterlijke en 4 innerlijke wegen). De letterlijke vertaling is: onverstoorbare diamant. Hier verbindt de mens zich met de 8 hemelrichtingen. Hij is een symbool van de diamantharde kern van de boeddhistische filosofie, de staat van Nirvana die niet kan worden tenietgedaan. Een Dorje heeft 2 energiepolen yin en yang, er is dus een energiestroom van positief naar negatief. Sommige kunnen dit voelen. Het neemt de duistere energie in zich op en transformeert het in zich, in het nulpunt, naar zuiver licht. Neem de Dorje in je hand en richt een punt naar je toe, de energie stroomt nu naar je toe of van je af. Zelfs een klein exemplaar heeft al een grote werking. In het Hindoeïsme wordt het instrument een Vajra genoemd en volgens de traditie helpt het psychologische storingen op te lossen en demonen te verdrijven. Ook helpt het je Kundalini energie te ondersteunen en te versterken. Als hanger is het een amulet die energie geeft en je beschermt. Hij helpt de gebruiker te ontwikkelen en je energielichaam te reinigen. Deze Dorje wordt gemaakt uit Bergkristal uit de Himalaya.

Bergkristal uit de Himalaya

Bergkristalpunten of clusters uit de Himalaya absorberen energie en geven deze weer af, het zijn krachtige energieversterkers die bescherming tegen straling geven en je energiesysteem helpen terug te brengen naar een volmaakte toestand. Deze kristallen bevatten een hoge, liefdevolle vibratie die sterk op het hart is gericht en afgestemd op de Vlam van onvoorwaardelijke liefde en mededogen. Het reinigt en versterkt de organen en verfijnde lichamen en verhoogt je energie tot het hoogst mogelijk niveau. Bergkristal uit de Himalaya is ook een spirituele bibliotheek die wacht tot er gebruik van wordt gemaakt en stemt je af op je spirituele doel. Dit kristal bevordert de concentratie, stimuleert het immuunsysteem, brengt het lichaam in evenwicht en harmoniseert alle chakra’s. Het zijn zeer krachtige kristallen met een hoog bewustzijn, die ons juist in deze tijd sterk ondersteunen en openen. De kristallen bevatten Lemurische energie, ze zijn namelijk door de Lemurianen geprogrammeerd om ons nu in deze tijd informatie te verschaffen en ons bewustzijn te verhogen. Deze energie is bijzonder liefdevol. Bergkristal uit de Himalaya helpt met het zuiveren en sterker maken van je hartchakra, vergroten van je aura en is behulpzaam bij slapeloosheid. De Himalaya is de jongste bergketen op aarde en deze bergen pulseren met een enorme levenskracht die uniek is op aarde. Dit is traditioneel ook het land van de Boeddha’s, de Yogi’s en Mystici die veel hun verlichting in deze bergen hebben bereikt en later zijn teruggekeerd om hun lichaam te verlaten. Deze bijzondere energie brengt mensen tot hun ultieme bloei.

We hebben nu ook in de winkel een klein aantal beeldjes gemaakt uit Bergkristal van een zittende Boeddha en van Quan Yin. Quan Yin is net als Maria voor de Christenen, de beschermvrouwe, Godin van mededogen, de moederlijke figuur die ieders noodkreten hoort, van het Oosten. Zij wordt in het westen steeds bekender, vooral in spirituele kringen is zij een bron van inspiratie en troost. Het bijzondere aan Quan Yin is namelijk, dat zij niet alleen een belangrijke Boeddhistische Godin is (zoals doorgaans wordt aangenomen), maar tevens dat zij een belangrijke rol speelt binnen het Taoïsme, het Japanse Shintoïsme en dat zij tevens banden heeft met de christelijke Mariaverering en het oude Sjamanisme. Zij is net als Maria verbonden met de roze vlam, of straal van zuivere, mededogende liefde.

We hebben ook weer nieuwe, ruwe Mount Shasta Opalen op de site gezet, maar ook hebben we een aantal sieraden van deze zeldzame steen uit het gebied van de prachtige, krachtige Mount Shasta binnengekregen. We hebben er hangers, oorhangers en oorstekers van. We hebben van de ruwe ook een paar grote exemplaren op de webshop gezet. Heerlijk om zo’n groot stuk van deze heilige berg met de energie van Lemurië in huis of een praktijk te hebben.

Mount Shasta Opaal

Mount Shasta Opaal is een zeldzame Opaal afkomstig uit een van belangrijkste heilig plaats, vortex gebied van Moeder Aarde. Deze heeft een zeer voedende, hoge vibratie die een buitengewoon helend en zacht effect heeft. Mount Shasta is een heilige berg in het noorden van Californië waar een kleine groep Lemurianen voor de ondergang van Lemurië via de berg de aarde zijn in gegaan. Hier heeft de Lemurische beschaving zich gevestigd en herstelt in een stad die men Telos noemt. Deze beschaving bevindt zich in de vijfde dimensie waardoor de in de oudheid heilige plekken en tempels er in deze dimensie nog altijd zijn. Je hebt hier toegang tot multidimensionale gangen en tunnels en ingangen waar energie uit de kosmos de Aarde binnenkomt. Vortexen van energie, plaatsen waar elfen wonen en zelfs een gebied waar nog steeds grote groepen eenhoorns wonen in een dimensie die zich maar iets boven de onze bevindt en zichtbaar is voor diegenen wiens innerlijke gezichtsvermogen geopend is. Met behulp van deze opaal kun je makkelijk in contact komen met deze werelden en energie. Via Telos kun je ook naar de Binnen Aarde reizen. Als wij ons bewustzijn openstellen voor onze goddelijkheid en de dualiteit loslaten en in onschuld en eenheid willen leven zal zich voor onze ogen een nieuwe wereld gaan ontvouwen, een wereld die wij vaak Nieuwe Aarde noemen. Deze wereld wacht erop dat wij ontwaken in een werkelijkheid die er altijd is geweest, die alleen maar door onze lange reis door de illusie van afgescheidenheid van God voor onze ogen verborgen was. Dit is een wereld vol magie, liefde, wonderen en een enorme verscheidenheid. De terugkeer van de Lemuriërs en hun uiteindelijke verschijning in ons midden is niets anders dan dat het Christusbewustzijn terug keert op aarde. Wij zullen leren hoe we hier op de oppervlakte net zo’n paradijs kunnen scheppen als zij in Telos tot stand hebben gebracht. Zij gaan ons helpen om een gouden eeuw te creëren vol liefde en eenheid. Als je met de Mount Shasta opaal mediteert helpt deze je om met dit alles in contact te komen, en zullen kosmische poorten die oude kennis en sterrenhealing binnenlaten, ook verbindt hij je met de Aartsengelen Gabriël en Michaël en met de verrezen meesters, zoals Saint Germain en Sananda (Christus). Deze opaal is ook een krachtig sjamanistische steen, die je helpt standvastig te reizen tijdens alle soorten metafysisch werk en voor het reizen door lagere werelden en voor het terughalen van de ziel. Mount Shasta opaal opent en zuivert alle chakra’s. Hij brengt liefde in het emotionele lichaam en in de geest om een rustige binnenruimte te creëren. Hij helpt bij healing op alle niveaus en verjaagt stress en is goed bij slapenloosheid.

 We zijn ook heel blij om te melden dat er weer nieuwe Elestair, Siriuskwarts uit Zimbabwe ofwel Shangaan Amethist in de winkel ligt en ook op de webshop gezet is. Deze prachtige, dieppaarse kristallen vol inclusies, net als een Super 7 kristal, zijn enorm krachtig en hebben een zeer hoge vibratie. Veel van hen zijn Scepter kristallen en ook Elestiaal kristallen. Soms lijkt een kristal geen scepter, maar dan zie je aan de onderkant toch een klein steeltje zitten. Deze kristallen uit Zimbabwe lijken op topkwaliteit Brandbergkristallen uit Namibië. Deze top Brandberg zijn helaas schaars en erg kostbaar geworden. Zo heerlijk dan weer om deze liefdevolle krachtpatsers uit Zimbabwe te verwelkomen.

Elestair, Siriuskwarts uit Zimbabwe (Shangaan Amethist)

Elestair, Siriuskwarts is een meester genezer die grote transformatiekracht bezit en letterlijk aan elke behoefte van je energiesysteem voldoet. Zijn verbinding met Sirius roept een gevoel van thuiskomen op. Hij moedigt spirituele evolutie aan en vergemakkelijkt mentale en spirituele ontgifting. Deze kristallen vullen je met een warmte en licht dat uren kan aanhouden. De kristallen zijn allemaal Elestiaal die een soort ‘stair/ster-way to heaven’ zijn en heel veel zijn ook Scepters, wat heel speciaal is, want deze komen niet veel voor. Sommigen zijn zelfs Enhydro. Ze bezitten een grote gelaagdheid, hebben veel in zich, zijn bijna super 7, zoveel inclusies en fantomen, lagen en poorten zitten in deze kristalen. Zo gelaagd is nu ook de grote informatiestroom die naar de aarde komt en op aarde rondcirkelt. Deze zuiverende steen zet eerst alle poorten en kanalen in je open, zet alles in paraatheid en gaat dan in jou structureren. Ben je klaar om verder te stromen, de steen is ook een sleutel, Scepters zijn sleutels, ben je klaar om in een nieuwe realiteit te stappen. Dit Kristal is een sleutel en de poort opent zich alleen als je er klaar voor bent. Hij zal niets forceren als je er nog niet klaar voor bent, dan zal hij wachten. Hij lijnt je hele chakra systeem uit en zet je in je stevigheid, want dat is nu heel hard nodig. Deze tijd vraagt naast zachtheid ook standvastigheid. Elestair bevat een ongelofelijke vrouwelijke energie en helpt ook krachtig de vrouwelijke lijn te helen en je te verbinden met de wijsheid van het vrouwelijke in je, zowel voor mannen als voor vrouwen. Hij verbindt hoofd, hart en basis, je hele systeem met elkaar, waardoor je steviger, standvastiger op aarde zal gaan leven, zodat je makkelijker dat waar je voor gekomen bent zal gaan doen. Elestair helpt bij het ontwarren van de tijdlijnen van de ziel. Geen twijfels en onzekerheden meer, maar ga leven vanuit je hart, vanuit je liefde en zachtheid, maar ga door, laat je niet meer van je doel afhalen of in twijfel brengen. Houd niet vast aan het oude, maar ga mee met de stoom van het leven van het Nu. Hij helpt je uit je hoofd te gaan en spanning los te laten, want als je in je hoofd blijft, dan sta je stil, zit je vast. Hoofd energie zorgt voor stilstand en de stroming van je hart zorgt dat je beweegt, dat je vooruitgaat, naar waar je hart van gaat zingen. Dit kristal zal je vriend zijn op deze reis en je ondersteunen. Het Elestiaal van de steen helpt je bewust te worden van je blokkades en deze af te pellen en overwinnen. Het is tijd om alles anders te gaan zien, het onzichtbare te zien, wordt wakker, open je ogen, hij helpt ook je 3e oog te openen, maar tevens houdt dit kristal je geaard. Elestair brengt orde in de chaos, laat zien dat alles op zijn plek gaat vallen, zeker bij mensen die veel manifesteren en weg zetten in de wereld. Die dingen doen die veel van ze vergt, dus pittige opdrachten hebben die veel van jou als mens vergen. Een vol leven kan op je gaan drukken, ook voor hen die al lange tijd door processen aan het gaan zijn en daar soms uitgeput van raken. Dit kristal helpt deze processen te filteren en geeft inzicht, waardoor veel op zijn plek gaat vallen. Steen zegt: Ga maar!!!. Je mag verder, leef het leven waar je voor gekomen bent, want het is tijd om te gaan! Als we verschuiven naar een andere dimensie, andere realiteit, kun je ook naar andere tijden reizen, dan kun je ook naar de toekomst reizen. In deze dimensie verschuiving die nu al plaats vindt zal tijd veranderen en kan helemaal wegvallen, de steen is een Tijdscapsule, waardoor je gaat zien dat je zelf de creator, schepper bent. Schepper van je eigen werkelijkheid. Kristal zei toen: jullie zijn scheppende wezens, noem mij Elestair, twijfel hier niet aan, alle namen zijn gecreëerd, ga uit vastgeroeste patronen of de denkwijze dat dit niet kan. Dit is een ascensie kristal die een enorme vreugde en liefde uitstraalt.             (voor extra informatie zie blog eind juli 2020)

Wat een heerlijke steen is, waar we erg aan moesten denken, omdat het zonnetje weer meer gaat schijnen, is Citrien. Citrien is een gele variant van Kwarts, de heldere is Bergkristal, de roze is Rozenkwarts, de paarse is Amethist en de bruine is Rookkwarts. Citrien is een zonnetje in huis, draagt de kracht van de zon in zich, is een kristal van geluk, rijkdom en overvloed. De steen geeft vreugde en energie. Deze steen kunnen we nu best goed gebruiken, want veel mensen voelen zich sinds de lockdown niet echt vreugdevol. Altijd heerlijk om zo’n zonnetje in huis te hebben. In de Feng Shui, een oude Chinese filosofie die probeert evenwicht en harmonie tussen elementen te vinden, gaat men verder dan alleen het kijken naar schoonheid van b.v. een interieur. In de Feng Shui probeert men evenwicht en harmonie tussen elementen te vinden. Feng Shui kan een levensstijl zijn, maar wordt het meest toegepast in de context van een huis. Men probeert de Chi energie, of levenskracht energie zo optimaal mogelijk in een huis te laten stromen, waardoor de fysieke en mentale gezondheid, alsmede succes en gezonde relaties verbeterd worden of kunnen ontstaan. De hoek linksachter in je huis is die van overvloed, super om daar een Citrien te plaatsen.

 

We hebben in de winkel een grote hoeveelheid, verschillende, natuurlijke Citrien. We hebben nu op de webshop een aantal prachtige geslepen Vlammen en punten gezet. Sommige uit Brazilië, andere uit Madagaskar die hele fijne Rookfantomen in zich hebben.

Citrien

Kristal van geluk, rijkdom en overvloed, geeft vreugde en energie aan allen die haar zien. Ze draagt de kracht van de zon en is zeer weldadig, voelt warm, comfortabel, creatief, activeert, geeft kracht, zelfvertrouwen, bevordert innerlijke kalmte en natuurlijke wijsheid. Citrien bevat de Gouden Straal van het Christusbewustzijn wat staat voor onvoorwaardelijke liefde en die verbonden is met Jezus en Maria. Citrien is een krachtige reiniger, hersteller, geeft moed en licht in zware tijden en gaat zelfvernietigend gedrag tegen. Ze absorbeert en transformeert negatieve energie en is daarom goed voor het milieu. Ook beschermd en reinigt Citrien de aura en vergroot je concentratievermogen. Dit prachtige kristal hoeft nooit gereinigd te worden. Ze maakt optimistisch en helpt te genieten van nieuwe ervaringen en stimuleert het verkennen van alle mogelijke wegen. Geestelijk vergroot Citrien je concentratievermogen en maakt je geest weer levendig. Fysiek versterkt ze het lichaam en ondersteunt het bij ernstige ziekten. Zeer nuttig bij het overwinnen van depressie, angsten en fobieën, nachtmerries, alzheimer, jeuk, ontgifting, ME, spijsvertering, milt, alvleesklier, nier en blaasinfecties, constipatie, cellulitis en schildklier. Als elixer is het ook goed bij menstruatieklachten en symptomen van de menopauze, zoals opvliegers.

Zoals de titel van deze blog al vermeld, we hebben weer nieuwe sieraden gezet in sterling zilver binnengekregen. Ze liggen in de winkel en we hebben er op de webshop sieraden gezet.

Nieuw zijn de sieraden van prachtig blauwe Chrysocolla, ik weet alleen niet dat als deze blog online staat of ze er nog zullen zijn, maar anders hopen we er nog te kunnen kopen.

Chrysocolla

Dit is een steen die heel oude wijsheden (indianensteen) in zich heeft. Bij meditatie geeft de steen inzicht op allerlei gebied. Bij verdriet of emoties leert deze steen je te uiten en helpt bij de verwerking. Op paranormaal gebied helpt de chrysocolla je om bij jezelf te komen en helpt bij rituelen en regressies. Hij ontkrampt de nek en schouders en is goed bij hoofdpijn. In huis verwijdert hij allerlei soorten negatieve energieën. Chrysocolla kalmeert en reinigt alle chakra’s en geeft ze nieuwe energie en brengt ze op één lijn met het goddelijke. Op de zonnevlecht verwijdert het negatieve energieën, zoals schuldgevoel en destructieve emotionele programmeringen. Op het hartchakra geneest het hartzeer en vergroot het vermogen om lief te hebben. Op de keel verbetert het niet alleen de communicatie maar helpt het u ook in te zien wanneer u dient te zwijgen, op het derde oog gelegd opent het paranormale visie. Vrouwen met menstruatiepijnen, overgangsproblemen en hormoonschommelingen ervaren bij het dragen van de chrysocolla verlichting. Hij kan uitstekend bij pijnen op de pijnplek geplakt worden. Hij ontkrampt het borstgebied, waardoor men ruimer kan ademhalen en minder benauwd zal voelen. Chrysocolla versterkt de doorstroming van armen en benen waardoor minder verkrampingen ontstaan. Bij rsi-klachten, vermoeide benen en goed bij betere botopbouw van tanden, kiezen en botten. Goed bij negativisme.

Er is steeds meer vraag naar sieraden gemaakt van de heldere Herkimmer Diamond en naar die van Moldaviet en de combinatie van deze twee. Helaas zijn beide stenen de laatste tijd schaarser en kostbaarder geworden. De heldere Herkimmers worden minder gevonden en Moldaviet is op het moment bijna niet aan te komen. We kregen zelfs mail van een handelaar uit Tsjechië die aan zijn klanten vraagt om geduld te hebben en niet de hele tijd wil bellen en dat ze op een wachtlijst staan. We hebben beide gelukkig nog in de winkel en ook sieraden ervan op de webshop sieraden staan, ook van de combinatie van beide.

Moldaviet

Dit is een vorm van Tektiet en zou van buitenaardse oorsprong zijn, ooit gevormd toen een reusachtige meteoriet tegen de aarde sloeg. Het is een fusie tussen buitenaardse energieën en die van de aarde. De steen wordt langs de oevers van de Moldau gevonden. De steen wordt al sinds de steentijd gebruikt als talisman en amulet voor geluk en vruchtbaarheid. Het kan het effect van andere kristallen aanzienlijk versterken en deze tot hun hoogste vibratie opvoeren. Moldaviet brengt u in contact met uw hogere zelf en met buitenaardse wezens. Het heeft zijn eigen kosmische bewustzijn dat u in contact kan brengen met de opgestegen Meesters. Als u de steen tegen het licht houdt en erin kijkt, verandert dat uw bewustzijn. De steen neemt u mee naar de hoogste spirituele dimensies. Het is ook goed om u tijdens het werken met deze steen goed te aarden, dit kan heel erg goed met een paar boji-stenen. Het kristal heeft een zeer hoge vibratie, die de chakra’s opent, reinigt en op één lijn brengt en obstakels verwijdert. De steen integreert de goddelijke blauwdruk en versnelt de spirituele groei. Moldaviet resoneert met het kruinchakra, opent het zodat het de hoogste spirituele leiding kan ontvangen. Het is een steen die tijd overstijgt. Op het derde oog gelegd kan het u in staat stellen de toekomst in, of terug naar het verleden te gaan. Voor mensen die moeite hebben met hun incarnatie op aarde en lijden en intense emoties niet kunnen accepteren, is dit een nuttige steen. Zulke mensen zijn vaak sterrenkinderen die zijn gekomen om de aarde te helpen bij de overgang naar een nieuwe vibratie. Ze zijn niet gewend aan de zware energieën van de aarde. Samen met een aardende steen ondersteunt moldaviet hen goed te incarneren. Ook zeer goed op het hartchakra, heelt het heimwee gevoel naar ‘thuis’. Psychisch helpt het kristal u om u los te maken van wereldse zekerheden, zoals geld en zorgen om de toekomst. Moldaviet brengt u in contact met uw spirituele doel, zodat u het in uw aardse leven kunt integreren. Het ondersteunt eigenschappen zoals empathie en mededogen. Het is ook een steen die inspireert en onverwacht oplossingen naar voren brengt. De steen versnelt uw spirituele groei. Moldaviet maakt bewust van de oorzaak van ongemakken en ondersteunt het genezingsproces.

Herkimmer-Diamant (New York)

Deze kristallen hebben een enorme lichtkracht en zijn krachtige healers. Het zijn manifestaties van spiritueel licht dat vaste vorm heeft aangenomen. De donkere insluitsels helpen dit licht te aarden. Herkimers zijn verbonden met het helderwitte licht van de Goddelijke Essentie en stralen een heel helder kristallicht uit die je energieveld zuivert. Als je een Herkimer diamant draagt dan kun je een voortdurende, bijna onmerkbare verbondenheid met de hogere spirituele werelden ervaren. Je komt hierdoor gemakkelijker in contact met de Engelenwerelden. Deze steen geeft energie en bevordert creativiteit. Zeer krachtig kristal om mee af te stemmen. Het stimuleert helderziendheid, telepathie en spirituele visie en roept leiding op uit hogere dimensies. Ze zijn zeer behulpzaam bij het herinneren en duiden van dromen, omdat ze je helpen in de droom bewust te blijven terwijl je dat fysiek niet bent. Ook zijn ze zeer behulpzaam bij het astraal reizen, verplaatsingen tussen dimensies en interdimensionaal werk. De steen bevrijdt en transformeert en brengt het doel van uw ziel naar boven.  Door hun vorm zijn ze ideaal om zowel energie uit te zenden als te ontvangen. Ze ontgiften en beschermen krachtig tegen electrosmog, radioactiviteit, straling en besmettelijke ziekten. Ze maken je aura glashelder en je energie schoon. Deze kristallen geven je een gevoel van gelukzaligheid en verhogen je trilling en helpen je op je pad naar ascensie, terwijl je toch in je fysieke lichaam blijft en verbonden blijft met de aarde. Dit is het proces waarbij materie van geest wordt doordrongen en waarvoor velen nu geïncarneerd zijn. Ze worden ook gebruikt om vortexen tot stand te brengen voor heling van Moeder aarde of om een ruimte te reinigen. Je kunt een kristal ook onder een behandeltafel leggen om de vrijgekomen energieën te zuiveren. Ze zijn goed voor de ogen en kunnen je algehele fysieke uithoudingsvermogen en energie peil ondersteunen.

 We hebben nu ook weer een paar sieraden van de krachtige, blauwe Kyaniet. Deze keer cabochons, dus gladgeslepen stenen, en facet geslepen stenen. Net wat je mooi vindt.

Kristallijne Kyaniet

Zeer krachtige nieuwetijdssteen die kalmeert en paranormale vermogens en intuïtie versterkt. Hij aardt spirituele vibraties, legt een verbinding met gidsen en helpt bij meditatie. Hij brengt de chakra’s en de verfijnde lichamen op één lijn door de banen en de meridianen te reinigen. Hij herstelt de Chi in het fysieke lichaam. Zeer goed voor de keelchakra, versterkt de stem, geneest de keel en moedigt aan de waarheid te spreken en angsten en blokkades te doorbreken. Hij doorbreekt onwetendheid en laat de waarheid zien. Kyaniet gaat dwars door verwarring heen, verwijdert obstakels, illusies, woede, frustratie en stress. Leert u de rol van het zelf bij oorzaak en gevolg (karma). Zeer krachtige steen, ook zeer goed voor de spieren, de schildklier en de hersenen en verzachtend bij ovulatiepijn. Deze steen brengt yin en yang in evenwicht en je hoeft hem nooit te reinigen.

Ook van de liefdevolle Scolesiet uit India hebben we mooie sieraden binnengekregen. Dit kristal verbonden met het pure Witte licht, wat een bewustzijn van liefde is, helpt ons te ontwaken. In deze sieraden zie je de prachtige witte Scolesiet samen met oranje Stilbiet. Deze kleurencombinatie is echt prachtig en maakt ieder sieraad uniek van uiterlijk en energie.

Scolesiet

Scolesiet is een zeer zachtaardig kristal van innerlijke vrede, het is als een balsem voor iedereen met angsten, stress en paniek. Het kristal activeert onze hogere chakra’s en zorgt voor een verfijnde afstemming met gidsen en andere sferen of werelden. Tevens helpt de steen je trilling te verhogen, bewustzijn te vergroten, je hart te openen en om oude pijnen los te laten. Scolesiet helpt je om te gaan leven vanuit je hart en om meer spontaan liefde in het dagelijkse leven te uiten. Als geliefden beide een steen dragen zorgt deze voor een energetische connectie tussen beide harten. Scolesiet geeft innerlijke rust en vrede en is behulpzaam bij healing sessies, meditatie, fijne en heldere dromen en bij een uitgeruste slaap. Dit kristal kan helpen bij het reinigen, helen en beschermen van je aura, en bij zelfgenezing, maar het is belangrijk om dit vanuit het hart te doen. Het is een perfecte steen voor iedereen die wil ontspannen, vooral na een lange dag. Op het derde oog gelegd geeft hij een heel sereen gevoel en verhoogt hij je bewustzijn. Scolesiet helpt je te beschermen tegen entiteiten en negatieve astrale energieën, omdat hij je vibratie verhoogt en een beschermend veld van Wit Licht om je heen creëert. Dit is een interdimensionale steen, die je tijdens astrale reizen in contact brengt met buitenaardse intelligenties. Hij helpt je bij tijd- en ruimtereizen en bezit kennis van oude en toekomstige beschavingen. Scolesiet versterkt het hartchakra en helpt bij het uiten van liefde. Het is dus een goede steen om aan je geliefde te geven om zo de band tussen twee harten te versterken. Scolesiet is verbonden met het pure Witte Licht dat ons kan helpen te ontwaken door met de steen te mediteren of alleen maar vast te houden. Ook kan er diepere vereniging met het Witte Licht optreden, rustend in golvende, zachte stromen wat een bewustzijn van liefde is. Zo liefelijk en heilig dat men daar altijd zou willen blijven, maar deze ervaring is meer een initiatie die ons laat zien dat deze trilling/energie een deel van ons is. In verbinding zijn met deze energie werkt herstellend, zodat we onze levensreis versterkt met liefde en licht kunnen voortzetten.

 Stilbiet

Deze oranje steen wordt vaak samen gevonden met Apofylliet, ze behoren samen tot de familie van de zeolieten. Het is een creatieve steen die je intuïtie opent en alles wat je onderneemt steunt. Hij helpt spirituele vaardigheden in daden om te zetten, hij aardt nl. spirituele energie. Deze steen geeft leiding en wijst de richting tijdens spirituele reizen en beschermt tevens. 

Als laatste in deze blog willen we ook vermelden dat we weer een aantal hangers gemaakt van de Australische Boulder Opaal op de webshop sieraden hebben gezet. De mensen die het programma Opal hunters op Discovery bekijken weten hoeveel werk het is om Opalen te vinden en hoe lang deze mensen vaak moeten zoeken om deze bijzondere stenen te vinden.

Boulderopaal

Boulder Opaal is een prachtig, maar vaak kostbaar kristal uit Australië die intensiteit en puurheid uitstraalt. De intensiteit van het Opaalgedeelte brengt helderheid in problematische situaties en zorgt dat je gecentreerd blijft in tijden van stress en wanneer je beslissingen moet maken. Boulder Opaal kalmeert de ziel, brengt mentale en emotionele balans en werkt erg goed voor het hart. Het helpt je om vanuit je ziel niveau te leven en jezelf en je omgeving weer te gaan ervaren. Het helpt je bij het loslaten van gevoelens waardoor je je laat provoceren. Het helpt ook om oude hindernissen en schuldgevoelens los te laten. Boulder Opaal is een steen van vooruitgang, expansie en ontwikkeling. Het verheldert de aura en stimuleert genezing van gebieden waar de aura donker is, ook lijnt hij de meridianen uit en verbindt ze met de etherische lichamen. Boulder Opaal bevordert de communicatie tussen je Oorspronkelijke Zelf, Hogere Zelf en je persoontje en helpt je duidelijk te krijgen wat je doel op aarde is, wat je verlangens hier zijn. Ook wordt deze Opaal gebruikt om verbinding met de Sterren te krijgen, communicatie tussen de Aardse- en de Sterren wezens. Het stimuleert contact met buitenaardse intelligenties en geeft inzichten en kennis over het ontstaan van de Creatie. Ook wordt Boulder Opaal gebruikt om makkelijker in contact te komen met je spirituele gidsen en je dieren gidsen. Hele fijne steen voor medicijnwiel ceremonies om energie te stabiliseren en om in contact met gidsen te komen. Deze Opaal geeft stabiliteit in ons leven, vooral in tijden van verandering. Hij zorgt ervoor dat je je pad helder blijft zien. De steen is zeer behulpzaam bij depressie, hij geeft je het gevoel het leven weer aan te kunnen. Hele goede steen voor homeopathie en remedies omdat het helende energie bevordert. Boulder opaal is een echte Opaal die ons jong houdt. Opaal confronteert je met je eigen innerlijk en je schaduwzijde. Voor mensen die liever onwetend willen blijven en hun innerlijk niet willen transmuteren wordt hij daarom soms als negatief ervaren. Leg een opaal af en toe in water, omdat ze uit kunnen drogen en barsten. Het is een delicate steen met een fijne vibratie. Het versterkt kosmisch bewustzijn en zorgt voor geestelijke en mystieke visioenen. Opaal is een beschermende steen en kan gebruikt worden als je je op gevaarlijke plaatsen begeeft. Opaal versterkt eigenschappen en brengt kenmerken aan de oppervlakte die transformatie nodig hebben. Het helpt je je eigenwaarde te vergroten en maakt je spontaan. Emotioneel werd opaal altijd geassocieerd met liefde, hartstocht, verlangen en erotiek. Opalen kunnen genezing naar het energieveld van de aarde sturen, waarbij tekorten worden aangevuld en het netwerk opnieuw van energie wordt voorzien. Opaal versterkt de wil om te leven, het zou verlichtend werken bij de ziekte van Parkinson, infecties en koorts en verbetert het geheugen. Opaal werkt ondersteunend voor het bloed en de nieren en zou het insulinegehalte reguleren.

Agenda Winkel

2 en 3 april (vrijdag en zaterdag) op afspraak voor particuliere klanten ( tel:0630595146)

4 en 5 april (zondag en maandag) (Pasen) op afspraak voor zakelijke klanten ( tel:0630595146)

9, 10 en 11 april (vrijdag, zaterdag en Zondag) op afspraak geopend  ( tel:0630595146)

16, 17 en 18 april (vrijdag, zaterdag en Zondag) op afspraak geopend  ( tel:0630595146)

 

 

 

Menu