Nieuwe stenen na inkoopreis en ook pallets die zijn binnengekomen

Algemeen

Het zijn voor ons even hele drukke tijden, we zijn sinds lange tijd weer een keertje naar een buitenlandse inkoopbeurs geweest en net ervoor waren er 5 pallets uit Brazilië gekomen die ook nog allemaal uitgepakt moesten worden. Wim heeft de laatste 2 weekenden bijna hele dagen deze pallets in het Pakhuis staan uitpakken en kwam alleen in de winkel bijspringen als wij hem nodig hadden. Vaak was dat om zware kristallen van een hoge plank te halen, dus hij kon heerlijk door met het uitpakken van alle nieuwe schatten. Maar het meeste werk, het prijzen, komt nog. We hebben onszelf beloofd om niet te gaan stressen en niet te kijken naar al het werk wat er nog ligt, maar gewoon stap voor stap met plezier iedere keer een doos te pakken.

Dit maakt het alleen iets lastiger om alle nieuw binnengekomen stenen te melden in een blog, ik probeer ze op een lijstje te schrijven, zodat ik er geen vergeet te noemen, maar het kan dat er eentje doorheen slipt. Gelukkig post Nikki ze ook op facebook en anders is het voor de klanten die de winkel bezoeken een verassing haha. Dan kom je opeens een steen tegen die niet genoemd is, ook leuk. In de vorige blog hadden we de zeldzame kristallen uit Colombia genoemd, de Mango kwartspuntjes en de grotere Blue Smoke Mist Lemurian met Cookeite erin. Deze laatste zijn op dit moment uitverkocht, maar nieuwe exemplaren zijn onderweg, samen met prachtige Lemurische laser clustertjes uit Colombia. We hebben van de prachtige heldere Lemurians nog nooit clusters gehad, dus je begrijpt dat we heel erg blij zijn. We hopen dat deze binnen zo’n 2 weken bij ons aankomen.

We hebben inmiddels weer 3 nieuwe trommelstenen in de winkel liggen, die wij nog nooit gehad hadden. Ze liggen al zo’n 3 weken in de winkel, maar ik had nog geen tijd om ze te melden, dus vandaar dat ik ze gelijk als eerste zal omschrijven.

De eerste is een heel vrolijk steentje om te zien, wij werden er gelijk blij van. Het is een Trümmer of Breccie Jaspis, en omdat wij al de ‘normale’ Jaspis Breccie hebben, hebben we deze 2.0 genoemd.

Trümmer of Breccie Jaspis 2.0

Deze grappig uitziende versie van de Trümmer of Breccie Jaspis ziet eruit als confetti en staat voor vrijheid, spelen, feest en voor het blije, stralende, innerlijk kind. De steen laat zowel het innerlijk kind wat vastzit, wat niet vrij is, maar ook het blije kind voelen. Het licht en het donker, de hele cyclus die we hebben doorlopen. Jaspis Breccie betekend gebroken, in deze stenen zie je ook allemaal stukjes aan elkaar gegroeid. Er zit ook kwarts in de steen, wat deze krachtiger maakt. De ontwikkeling die we als ziel en als mens doorlopen hebben, met alle aspecten en invloeden die daarbij horen, maakt het leven soms zwaar. Deze steen helpt je weer ‘ontwikkelen’, helpt bij het afpellen van lagen van zwaarheid, vaste structuren, vaste systemen, vastgeroeste overtuigingen, van alles wat ingewikkeld lijkt. Alles wat onmogelijk lijkt om vanaf te komen, patronen en overtuigingen waar we bijna niet bewust van zijn ‘te ontwikkelen’, lagen af te halen. Zo kom je bij je kern. Deze steen laat voelen dat alles niet zo ingewikkeld is als het vaak lijkt. Je hoeft niet heel lang meer te zoeken, te spitten en te pellen, veel mensen raken daar verward van en komen geestelijk vast te zitten. In een zucht van verlichting kun je weer vrij zijn, kun je het licht weer zien. Trümmer, of Breccie, Jaspis 2.0 helpt negatieve energie te verwijderen en te vervangen door positieve. Het is een perfecte steen voor mensen met een negatief zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen. Hij helpt je om weer een optimistische persoon te worden die zich goed over zichzelf voelt en vol zelfvertrouwen het leven ziet. Deze positieve houding zal je leven op alle vlakken verbeteren. Deze Jaspis maakt je lichaam krachtiger. Energetisch helpt de steen negatieve energie in je lichaam en in een omgeving te neutraliseren.

De tweede trommelsteen raakte ons gelijk toen we deze zagen, wat een lieve energie en wat een mooie zachte kleuren groen met perzik. De steen is een Calciet met Serpentijn. We waren heel benieuwd wat de steen te vertellen had en Natascha kreeg een mooie doorgeving van de steen. Je kunt ook altijd nog lezen wat de energie van Calciet en van Serpentijn is, mocht je meer informatie willen.

Calciet met Serpentijn

Deze mooie zalmroze Calciet met zachtgroene Serpentijn is een liefdevolle steen met een Engelen verbinding. Deze steen die een gevoel van ruimte geeft, helpt je hart te openen, verlicht, verzacht en maakt blij. Calciet met Serpentijn helpt je focussen op een Harts gedragen bewustzijn. Deze helpt je minder te denken en meer te voelen. Dit is een steentje met een frisse, nieuwe energie van hoop, van doorpakken en verder gaan. Dus niet wanhopen, je afsluiten of bij de pakken neer gaan zitten. Deze steen zegt in energie; spreidt je vleugels, “spread your wings and fly”. Deze steen geeft energetisch ruimte in de longen. De longen zijn levens adem, alles met de longen staat voor verdriet en gekwetst zijn. Sluit je niet af, dan ben je onbereikbaar voor je Engel, je hoger zelf, je geliefden uit deze en andere werelden. Deze helpt je om emoties te uiten. Het is een steen die je kundalini-energie helpt te activeren, je chakra’s te activeren en vol vertrouwen en enthousiasme naar de toekomst te kijken.

We hebben nog een nieuw steentje, dit is een Landschaps Jaspis. Er zijn meer Landschaps Jaspissen, de meest bekende is de steen die ook wel Royal Sahara, of Kalahari Jaspis wordt genoemd. Deze komt uit de Kalahari woestijn in Noord-Afrika. De steen die we nu hebben bevat meer kleuren en komt uit India.

Landschaps Jaspis uit India

Ook deze Jaspis wordt, net als de Royal Sahara Jaspis, in een woestijn gevonden. Het is een mooie, beschermende en aardende steen die krachtig verbonden is met Moeder Aarde en de natuurwezens. Deze Jaspis stabiliseert en geeft kracht aan de chakra’s, vooral aan de onderste drie, waar deze vitaliteit en creativiteit bevorderd. Deze mooie steen kan helpen om rust te vinden en om dieper in meditatie te gaan. Landschaps Jaspis laat voelen dat in rust bij jezelf zijn je natuurlijke staat is. Deze Landschaps Jaspis uit India is verbonden met de longen, als je ermee mediteert kan ruis verdwijnen en je ademhaling dieper gaan. In de woestijn heb je soms van die kleine zandstormen, deze steen laat ons het gevoel van in het oog van de storm zijn voelen. Wat er ook om je heen gebeurt, dat je hier geen last van hebt, maar rustig bij jezelf blijft. Eerst moet het stil in je worden en dan kan er helderheid komen. Ook als je angsten ervaart of troost nodig hebt is deze heel fijn. Als je onrust ervaart of te druk bent is het heel fijn om eerst even met deze steen te gaan zitten, mediteren, of deze bij je te dragen, voordat je met kristallen met een hoge vibraties gaat werken. Landschaps Jaspis helpt evenwicht in lichaam en geest te bevorderen. Deze steen met zijn geruststellende energie stimuleert mededogen en helpt je om jezelf te accepteren. Het is ook een Jaspis die assertiviteit en doorzettingsvermogen bevordert. Behalve met de longen resoneert deze ook met het bloed, de aderen en het onderbuik gebied.

We hebben uit Brazilië weer hele mooi met de hand gepolijste, veelal met platte onderkant, Garden Crystals binnengekregen. Dit zijn zulke mooie landschapjes waar je helemaal in kunt verdwijnen.

Garden Crystal (speciale Lodoliet)

Garden Crystal is een pas gevonden speciale Lodoliet uit Araçuai, Minas Gerais met een zeer hoge vibratie. De naam van dit unieke, zeldzame kristal is heel treffend omdat deze kristallen de energie van het Hof van Eden, het aardse paradijs uitstralen. Ze zijn een hele hoge trilling van Lodoliet en ook de inclusies zijn anders dan de traditionele Lodoliet. In deze komt ook Calciet en bij sommige ook wat roze Toermalijn voor. Dit zorgt voor de hogere energie en liefde die het kristal laat vibreren. Het kwarts zelf bevat ook een hogere trilling en is te vergelijken met Amfiboolkwarts. Deze bijzondere en magische kristallen uit Brazilië worden ook wel sjamanen droomkristallen genoemd omdat ze je kennis van vorige levens via dromen brengen. Deze zeer heldere kristallen met inclusies en zwemen als engelenvleugels verhogen je trilling en versterken je communicatie met Engelen, Lichtwezens en Gidsen, maar ook met de Devische Rijken, de planten en dierenrijken van onze Moeder Aarde. Door in een Garden Crystal te staren kun je in andere werelden schouwen en kan er een kosmische verschuiving van je bewustzijn plaats vinden. Je kunt naar verschillende niveaus en werelden reizen, zowel kosmische als persoonlijke als die van de ziel en ook in de ruimten van diepe universele liefde schouwen, waar je leert vanuit je hart te leven. Deze kristallen hebben een hoge vibratie ondanks hun aardse oorsprong, ook hebben ze een zeer vriendelijke en kalmerende energie. Op je kruinchakra gelegd of gericht activeren ze alle hogere chakra’s. Je krijgt dan makkelijker contact met je hogere zelven en op je 3e oog stemt hij je af op de wijsheden van de universele geest. Sommige inclusies stabiliseren en beschermen, anderen aarden, lossen negativiteit op en beschermen je aura. Fysiek zijn het krachtige healers die een helende werking op je cellen hebben en die de vochthuishouding in evenwicht houden. Ook goed voor de spijsvertering. Ze zuiveren chemische gifstoffen en andere vervuilingen in het lichaam.

Ook uit Brazilië hebben we een verscheidenheid aan mini staande kwarts puntjes met verschillende inclusies binnengekregen. We hebben ze uitgezocht en in de schappen bij de andere stenen gezet. Het zijn Amfiboolkwartsen, Rutielkwartsen, Lodoliet, Garden kristallen, Manifestatie kwartsen en ook Fantoom kristallen. Wat een snoepjes zijn deze kleine schoonheden.

Ook hebben we hele lieve kleine Amethist stukjes op een ijzeren standaard binnen gekregen. Dit is weer eens iets anders dan een stukje wat ligt. We merken dat veel klanten het ook een heel leuk cadeautje vinden om te geven.

Uit Pakistan hebben we freeform, staande stenen in een vrije vorm, van Nobel Serpentijn, ofwel Healeriet genoemd, binnengekregen. Wat een prachtige groene kleur en zachte energie hebben deze stenen.

Nobel Serpentijn (Healeriet) uit Pakistan

Deze prachtige lime groene steen is een nieuw ontdekte steen uit Pakistan. Als je de steen vasthoudt voel je zijn zachte energie. Healeriet is een krachtige healingssteen die op verschillende lagen werkt en die je chakra’s en meridianen weer uitlijnt. Hij werkt zowel in het fysieke lichaam als in de lichtlichamen en geeft je een heel goed en vredig gevoel. Hij resoneert krachtig met het hartchakra, de zonnevlecht en het 3e oog chakra. Healeriet verhoogt de trilling van je energieveld. Dit is een hele fijne steen voor healers, omdat hij een krachtige bondgenoot is. Hij geeft energie aan je vloeibare kristallen- lichtlichaam en revitaliseert op cellulair niveau. Healeriet brengt je cellen en je innerlijke systemen met elkaar in harmonie en lijnt ze uit met je Goddelijke Blauwdruk, waardoor je lichaam in perfecte balans kan komen. Op emotioneel niveau brengt hij vreugde, intimiteit en bewust te leven vanuit je hart. Hij optimaliseert je emotionele staat. Perfecte steen voor iedereen die oude pijnen en trauma’s wil helen, ook de onbewuste uit vorige levens. Healeriet helpt je dingen uit vorige levens herinneren en te leren van oude lessen en ook om oude patronen te doorbreken. Het is één van de meest zachte, heel-makende en balancerende energie stenen die er zijn. Hij helpt zodat er een verschuiving in je bewustzijn kan plaatsvinden. Op spiritueel niveau is het een steen van planetaire heling. Leg hem op plaatsen op Moeder Aarde waar trauma’s van oorlogen of rampen of vervuiling zijn. Healeriet helpt je bewust en ontvankelijk te worden voor de hoge helingsenergieën die in deze tijd naar de aarde gezonden worden. Je moet als mens wel bewust kiezen of je deze energie wilt ontvangen, zo ja, dan zal je spiritueel snel verder groeien. Healeriet werkt via de meridianen en vergroot je Chi of Levenskracht, dit is de reden waardoor de steen zo goed voor je is. Hij kalmeert de zenuwen en verhoogt je vitaliteit en energie en brengt innerlijke harmonie en spiritueel ontwaken. Door te werken met Healeriet kun je je jaren jonger gaan voelen. Hij opent je hart voor ‘Goddelijke Liefde’.

We verkopen al jaren ruwe stukjes Kobaltcalciet, maar deze keer hebben we een topkwaliteit kunnen inkopen. De kleur van de stenen is felroze, zo prachtig. Ze knallen bijna het schapje in de winkel uit.

 

Kobaltcalciet

Kobaltcalciet is een symbool van onvoorwaardelijke liefde en vergeving. Deze prachtige roze steen is afgestemd op de roze vlam van zuivere, mededogende liefde die verbonden is met de energie van Maria, Isis en Quan Yin en de vrouwelijke Godinnen. Kobaltcalsiet is een steen van zelfontdekking, eigenliefde en leert je om van anderen te houden. hij verbindt hart en geest. Alf je niet zeker weet waar je spirituele pad naartoe leidt helpt deze prachtige steen je. Hij helpt je om je levensdoel te vinden en je talenten te ontdekken. Psychisch helpt Kobaltcalsiet je om ideeën in actie om te zetten, maar dan in jouw tempo. Hij harmoniseert het intellect en de emoties en brengt deze in balans. Als kristal van mededogen wordt hij gebruikt voor emotionele healing en bij het overwinnen van emotionele blokkades, eenzaamheid, verdriet of bij een gebroken hart. Hij kalmeert intense gevoelens en helpt je een goed gevoel over je leven te krijgen Hij moedigt emotionele rijping aan en zendt een intens voedende energie uit die je helpt om goed voor jezelf te zorgen. Kobaltcalsiet steunt mensen die pijn voor anderen mensen of voor de planeet dragen en voor degenen die alle hoop hebben opgegeven. Hij laat ook zien of het gepast is pijn van anderen op je te nemen, als dit niet de bedoeling is snijdt hij zachtjes de banden door en bevordert vergeving aan beide kanten. Hij zal je hier dan ook bewust van maken. Voor healing op afstand kun je de steen vragen om de roze straal of roze vlam naar iemand uit te zenden, het krachtigste werkt dit als je de steen op een foto van de persoon of het dier legt. Kobaltcalsiet werkt het krachtigst op het emotionele niveau, hij wist littekens uit en brengt meer liefde in het fysieke lichaam. Goed bij verdriet, eenzaamheid, stress, studie, healing van weefsel, calcium opname in de botten, immuunsysteem.

Uit Peru hebben we weer de hele mooie kwaliteit pyriet harten en bollen kunnen inkopen. Zo fijn dat de Peruaan waar we al jaren kopen naar Europa kon reizen. De meesten durven nog niet te komen, maar hij gelukkig wel, waardoor wij deze blinkende stenen, waarvan men vroeger dacht de het goud was, konden inkopen.

Pyriet

Pyriet is een aardende steen die staat voor het ‘mannelijke’ aspect van Moeder Aarde, maar die zowel voor mannen als voor vrouwen het derde chakra krachtiger maakt. Hierdoor neemt je vitaliteit en je wilskracht om je taken hier op aarde af te maken toe. Steen van creativiteit, doorzettingsvermogen en ambitie.Hij maakt assertief en helpt je om angst te overwinnen en uit slechte relaties te stappen. Pyriet is een steen van manifestatie die je helpt angsten te overwinnen, actie te ondernemen en om voor overvloed in je leven te zorgen. Pyriet helpt een energieschild creëren die negatieve energie en vervuilde stoffen op allerlei niveaus blokkeert. Hij helpt ook voorkomen dat er energie uit je aura en fysieke lichaam lekt. Hij maakt positief en helpt dromen op aarde te manifesteren. Ondersteunende steen voor mensen met een minderwaardigheidscomplex. Hij helpt om bij de wortel van karmische en psychosomatische aandoeningen te komen. Pyriet helpt om hogere frequenties en kennis in het fysieke lichaam te integreren, dus heel goed om te gebruiken samen met kristallen die een hoge vibratie hebben. De steen resoneert zowel met het element aarde als met vuur en maakt het mogelijk je met de energie van de aarde te verbinden en deze door je lichaam te laten stromen. De frequentie van Pyriet stimuleert creatieve energie en helpt een gezonde seksualiteit te hebben. Geeft kracht om zorgen en slechte gewoontes te overwinnen. Deze steen is goed voor het uithoudingsvermogen en helpt lichamelijke prestaties te verbeteren. Energetisch ondersteunt Pyriet het bloed en het zuurstoftransport hierin. Goed voor vermoeidheid, geheugen, het spijsverteringskanaal, de longen, astma en bronchitis. Ook goed voor de mannelijke geslachtsorganen.

We hebben ook weer twee prachtige kristallen binnengekregen die beide een geelgouden kleur en energie bevatten. Deze stenen zijn verbonden met de Gouden Straal of Vlam, die ook wel de Vlam van Opstanding wordt genoemd en die het Christus bewustzijn vertegenwoordigd. Het Christus bewustzijn staat voor onvoorwaardelijke liefde, dat we allemaal verbonden zijn. Deze kristallen zijn ook verbonden met de energie van de Centrale Zon. Beide kristallen waren uitverkocht, dus we zijn zo blij dat ze weer op ons pad zijn gekomen. Eigenlijk is het niet vreemd, want deze energie van onvoorwaardelijke liefde en de verbinding met de centrale zon is blijkbaar in deze tijd zo belangrijk. De ene na de andere steen met deze vibraties in zich, dienen zich nu aan. Golden Healers, Mango kwarts, Libisch Goudtektiet en meer zijn allemaal kort achter elkaar op ons pad gekomen.

De eerste die ik nu noem zijn de Gouden Seleniet vleugels die op een voetje staan. Deze Engelensteen is bij veel mensen erg geliefd. We hebben ze van klein tot groot in de winkel en het Pakhuis uitgestald staan.

Gouden seleniet

Deze bijzondere steen is prachtig goudgeel van kleur en een en al zonneschijn. Dit kristal is verbonden met de goudgeel-witte straal die staat voor ‘eeuwig lichtwezen’, deze is verbonden met de Orde van Masterplan en de Aartsengelenrijken en Mozes. Het brengt je functioneren onder de hogere goddelijke wetten. Niets is toeval, leven in eenheid, zonder afgescheidenheid. Het paradijs op aarde helpen realiseren. Alle vormen van licht en geen scheiding tussen dimensies. Alles is één en dualiteit is overstegen in dit licht. Dit brengt hele zachte subtiele healing teweeg, waarbij alles wat zwaar in je systeem is, wordt schoongemaakt en in het licht gezet. Deze Gouden Seleniet behoort tot een van de Selenieten met een extreem hoge vibratie. Hij lift je op naar andere dimensie waar je je leven en het pad van je ziel kunt overzien. Dit prachtige kristal verbind je met je hogere zelf, je ziel en het goddelijke plan. Een perfect kristal om mee te manifesteren, maar alleen wat je plezier geeft en je hoogste goed dient. Ook geeft dit gouden kristal je toegang tot de hoogste niveaus die je richting geven, contact met je ziel maakt en helpt bij multi dimensionale reizen en die van de stellaire ruimten. Seleniet zendt een hoge trilling en lichtkracht uit en blijft dat doen om alles in de omgeving op gelijke trilling te brengen. Hij geeft gedachten en gevoelens weer vleugels, brengt innerlijke vrede, tevredenheid en creativiteit. Hij opent ja aura om al het goddelijke om je heen in de schepping te voelen en je ermee verbonden te voelen. Hij helpt je je engelen-bewustzijn te herinneren. Heel goed om over verslavingen en obsessie te komen, hij harmoniseert je lichaam en geest. Deze Seleniet is gekristalliseerd licht die een hoge dosis spiritueel zonlicht uitstraalt en daarom goed is voor hen die last hebben van winterdepressie.

De tweede is best zeldzaam en we hadden niet gedacht dat we deze nog zouden terugzien, maar tot onze grote vreugde diende deze zich toch aan. Deze Gouden Calciet Scepters uit Spanje zijn ook echte verzamelaars kristallen, je ziet ze niet vaak in de gemiddelde kristalwinkel. Meestal gaan ze naar de meer kostbare verzamelaarsbeurzen. Deze kristallen zijn zo krachtig en bevatten zo’n hoog licht. We zijn zo blij dat ze gekomen zijn, omdat we geen Stellar Beam kristallen meer kunnen inkopen op dit moment. Voor klanten die zeer hoge vibratie kristallen zoeken zijn deze twee van de Calciet wereld op dit moment echt het summum.

 

Gouden Calciet Scepter

Deze gouden Calciet Scepter is gevonden in de Carolina mijn, Quiros, Asturias, Spanje. Wat een prachtige stenen en wat een hoge energie, net als Stellar Beam Calciet behoren deze tot de Calcieten met een hogere vibratie. De vorm van een Scepter waar ze in gegroeid zijn maakt het een zeldzaam en uniek Meesterkristal. Dit heel unieke kristal helpt je je eigen monadische bewustzijn te ontwaken en te channelen naar je andere delen van je eigen zelf. Hij verbindt je oorsprongsenergie en monadisch zelf opnieuw met je hoger zelf, persoonlijk zelf en innerlijk kind. En helpt je deze energieën op aarde steeds meer op te nemen en uit te stralen. De hoge lichtfrequentie wordt gechanneld in je systeem, waarbij het diepgaande transformaties brengt om het hoger licht uiteindelijk volledig te kunnen opnemen en uitstralen in heel je wezen en elk chakra. Door zijn kleur is deze Calciet verbonden met de Gouden Vlam van het Christusbewustzijn en het Licht van de Grote Centrale Zon. Hij werkt op de hoogste frequentie van het hart en de hogere hartenergie. Deze steen verbonden met hogere wezens en je hogere zelf is zeer liefdevol. Hij schenkt sereniteit en wijsheid en diepe kracht. Hij werkt tevens bijzonder transformerend rondom de zonnevlecht. Daar verwarmt en verzacht hij oude pijnstukken en helpt deze te helen. Ook is dit kristal verbonden met de Zonnekracht waardoor je zelf weer in je eigen lichtkracht komt. Sommige bevatten wat Pyriet inclusies wat je helpt goed geaard te blijven. Bij meditatie brengt de gouden Calciet Scepter je in een zuivere bewustzijnstoestand. Ook dit kristal wat nu pas gevonden is, is een cadeau van Moeder Aarde, een echt Nieuwe Tijds kristal, een Ascentie kristal dat ons helpt op ons pad naar de 5e dimensie en naar verlichting.

 Uit Madagaskar hebben we twee steensoorten kunnen bijkopen en dat zijn Septarie eieren ofwel Drakeneieren, dit maakte heel blij, want we hadden er bijna niet meer. Bij onze vriend hadden we een tijdje terug er gelukkig kunnen kopen, waarbij veel exemplaren Calcietjes bevatten. Maar nu hebben we gelukkig weer een hele fijne voorraad in allerlei maten, met deze erbij.

 

Septarie

Septarie is een prachtige voedende kalmerende en aardende steen, de meest voorkomende is die uit Madagaskar. Deze bestaat uit geel calciet met een randje van versteend organisch materiaal en grijze kalksteen. Een Septarie is tussen de 50 en 200 miljoen jaar oud, die uit Madagaskar is ongeveer 145-200 miljoen jaar oud. In vroegere tijden werd de Septarie Dragon Stone genoemd, het was een steen van sjamanen die een krachtige connectie met moeder aarde heeft. Deze vreugdevolle steen ondersteunt je terwijl je op ideeën broedt en helpt ze concreet te maken. Bevordert geduld, tolerantie en uithoudingsvermogen. De steen leidt de genezer naar de geschiktste middelen. Op spiritueel niveau harmoniseert dit kristal emoties en ratio met de hogere geest. Helpt bij spreken in het openbaar. Ideaal NLP-kristal. Dit kristal verbetert de communicatie en verstandhouding van een groep en vergroot het zelf genezend vermogen van het lichaam. Goed bij gezwellen, darmen, nieren, bloed, huidziekten en hart. De grote eieren worden ook wel Dragon Egg, of Drakenei genoemd. Deze zijn extreem krachtig en wachten tot men klaar voor hun energie is. Moeder aarde vraagt je met deze zwarte Drakeneieren, deze Shamanen stenen te gaan zitten in de baarmoeder waar geen tijd bestaat en je waarheid en levenslot te herinneren. Septarie werd gebruikt om gehoord en begrepen te worden, ze helpen in een sneltreinvaart het lichaam te helen. Ze laten je moeilijke situaties vanuit een hoger perspectief zien, de onderliggende oorzaken waarom dingen gebeurden en de lessen die erachter liggen.  Behulpzaam bij nachtmerries, negatieve energie en psychische aanvallen. Het medicijn van de draak is verandering, transformatie, wijsheid en beweging door tijd en ruimte. De drakenkracht is het vervellen en dus transformeren tot een nieuw wezen. Het staat ook voor het paranormale en de magie van het leven. De draak is ook een symbool van geluk en overvloed. Zeer krachtige sjamanensteen. Er bestaat ook een zwarte variant die een stuk harder zijn, samen zijn de twee een unieke mix die in synergie met elkaar zijn.

De andere steen uit Madagaskar zijn de mooiste kwaliteit Sacred Heart eieren, wat staande punten, bolletjes platte stenen en hartjes. Er is 1 dame die deze prachtige, heldere diep oranje/gele exemplaren verkoopt. Niemand heeft ze zo mooi als zij.  We hebben het afgelopen weekeinde gemerkt hoeveel klanten zo’n prachtig snoepje niet kunnen weerstaan.

   

 

Sacred Heart Crystal

Sacred Heart Crystal is een naam die wij geven aan een heel bijzonder combinatiekristal, het is een combinatie van Agnitiet met een Golden Healer en Maria Magdalena kristal. Dit prachtige kristal geeft toegang tot het Vuur van Divine Love, tot Goddelijke Liefde, welke zich in het centrum van ons hart bevindt. Deze unieke steen helpt je om dit licht in jou te doen ontwaken waardoor je hart krachtig wordt en je liefde in kracht zal toenemen. De liefde voor jezelf, maar ook de liefde voor alles om je heen. De liefde van je heilige hart die zich iets boven je hartchakra bevindt. Dit is de zetel van je Goddelijke Zelf van waar Innerlijke Wijsheid en Waarheid zich bevindt. Als deze plek is geactiveerd zal het Roze Vuur hier altijd uitstralen en alles om zich heen zegenen, helen en doen ontwaken. De steen zorgt voor passie, moed en liefde, voor de expressie van onvoorwaardelijke liefde. Tevens is het verbonden met de zachte liefdevolle vrouwelijke energie, de straal of Vlam die verbonden is met de lijn van Godinnen zoals Maria, Isis en Quan Yin die door deze kristallen heen werken. Ze hebben een reinigend en helend effect op de ziel en alle lichamen. Ze werken via het licht van ‘Al Wat Is’, doorbreken oude patronen en verbinden je met het hoogste niveau van wie jij bent. Oude, beperkende denkpatronen worden in het licht van dit kristal getransformeerd, vitaliteit neemt toe en je hart zal vol vreugde zijn. Dus heel goed bij het helen van traumatische ervaringen of bij schuldgevoelens. Dit kristal geeft diepe innerlijke vreugde. Het opent het ‘innerlijk weten’ en helpt ons herinneren dat liefde onze basis is, onze levenskracht en de drijvende energie van ons Universum. Dit kristal straalt tot in onze cellen en leert dat liefde de sleutel tot genezing van lichaam en ziel is, daardoor is dit Sacred Heart Crystal een echt Nieuwe Tijdskristal. Het kristal is verbonden met alle chakra’s van het eerste tot de kosmische, het zorgt ook voor een krachtige verbinding tussen ons aardse deel en het Goddelijk deel dat we in wezen zijn. Het helpt ons weer herinneren en om in onze werkelijke creatiekracht te stappen en te gaan leven wie we werkelijk zijn. Dit is een prachtig Meesterkristal dat nu is gevonden omdat het ons kan helpen de Nieuwe Aarde gestalte geven.

Als laatste in deze lange blog nog een steen waarvan we nu net te horen hebben gekregen, dat deze niet meer komt en dat zijn Calciet clustertjes met Seleniet kristallen erop uit Marokko. Van de week heb ik naar onze Marokkaanse vriend een appje gestuurd of hij er nog meer voor ons had, maar hij vertelde dat dit oude voorraad was en dat de mijn al zo’n 7 jaar gesloten is. Wat zonde, want wat een prachtige hoge vibratie hebben deze kristallen. Nog maar even van ze genieten dan.

Helder Gouden Calciet met Seleniet uit Marokko

Deze prachtige combinatie heeft een hoge, liefdevolle en zuivere vibratie. De zachte lichtkracht van helder Gouden Calciet is zeer bijzonder en uniek in zijn soort. Deze goddelijke lichtkracht brengt op zeer zachte wijze diepe transformaties teweeg. Deze mooie Calciet uit Marokko is verbonden met de Gouden Vlam van het Christusbewustzijn en het licht van de Grote Central Zon. Deze werkt op de hoogste frequentie van het hart en de hogere hartenergie, de hogere kosmische chakra’s en op de Zonnevlecht. Deze spirituele steen is verbonden met je hogere bewustzijn en versnelt je ontwikkeling en groei. Op psychisch niveau verbindt het emoties met het hart en intellect. Tevens kalmeert het de geest en werkt de steen ondersteunend voor het geheugen. Ook kan deze helpen emotionele stress te verlichten en je zelfvertrouwen te vergroten. Deze heldere, gouden vorm stimuleert alle chakra’s, reinigt deze en brengt ze in balans. De steen opent je bewustzijn en verhoogt je lichttrilling. Het brengt diepgaande zachte healing en nieuwe hoop, moed, kracht en nieuw vertrouwen. Helder Gouden Calciet helpt je om je bewuster te worden van je monadisch licht en dit ook meer in je bewustzijn te trekken en te verankeren, opdat je een ware meester en God over je bewustzijn mag worden. Een bijzondere leermeester in een fysiek kristallen “jasje”. Helder Seleniet wordt ook wel Mariaglas genoemd. Deze heldere Seleniet die in mooie kristallen op het Calciet groeit heeft een zeer fijne vibratie. Deze helpt de geest te verhelderen en opent het derde oog, het kruinchakra en het zielensterchakra boven je hoofd en geeft toegang tot Engelenbewustzijn en hogere leiding. Maar weinig stenen geven de hogere chakra’s een zo intense energie als Seleniet. Zuiver seleniet staat in verbinding met het lichtlichaam, om het in de aardevibratie te verankeren. Seleniet is de poort naar de etherische chakra’s, ga je hierdoor, dan krijg je de mogelijkheid om de volgende stap in je evolutie van mens naar lichtwezen te zetten. Seleniet kan je bewustzijn openstellen om je Gidsen en Beschermengelen te ontmoeten en informatie van hen te ontvangen. Deze informatieoverdracht gaat meestal zonder woorden. Seleniet combineert synergetisch met vrijwel alle stenen en combinaties van stenen. Seleniet bevat calcium en zwavel en deze elementen stimuleren het emotionele lichaam en helpen je om stagnaties te overwinnen en om niet in een veilige zone te blijven, maar om vooruit te blijven gaan in je leven. Wil je deze steen reinigen, leg deze dan even in de zon, van water wordt het Seleniet dof.

Dit was het weer voor deze blog.

5, 6 en 7 november (vrijdag, zaterdag en Zondag)

12, 13 en 14 november (vrijdag, zaterdag en Zondag)

19, 20 en 21 november (vrijdag, zaterdag en Zondag)

3, 4 en 5 december (vrijdag, zaterdag en Zondag)

10, 11 en 12 december (vrijdag, zaterdag en Zondag)

17, 18 en 19 december (vrijdag, zaterdag en Zondag)

23 en 24 december (donderdag en vrijdag)

27 december (maandag)

31 december (vrijdag)

 

Menu