Nieuwe stenen op de webshop

Algemeen

De eerste winkeldagen na de inkoopreis München zijn weer achter de rug. Wat hebben wij genoten van de lieve reacties op hoe de winkel er uitziet, hoe fijn deze voelt en over hoe mooi men de nieuwe kristallen vindt. Wat voelde het weer als een feestje deze dagen. Ook genieten we altijd van de mooie spontane en soms ontroerende gesprekjes die in deze energie plaatsvinden ondanks dat het soms toch best heel druk is dit eerste weekeinde. Zo mooi hoe energie werkt, als er een mooie uitwisseling moet zijn is daar altijd tijd voor, dan is het net even rustig. Heerlijk dat niets moet en alles er mag zijn. We zijn nu weer tot de volgende inkoopreis in januari ieder weekeinde geopend. Maar hou voor de zekerheid toch de ‘agenda’ op de site in de gaten.

Voor ons is de drukte nog niet voorbij, want we zijn nu bezig met allerlei stenen uit te kiezen die op de webshop zullen komen. Dit is weer heel fijn voor mensen die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen.

Wim is al druk aan het fotograferen, een klein aantal heb ik al kunnen meten en wegen en Cyrille heeft deze nieuw kristallen tijdens het verschijnen van deze blog misschien al op de webshop gezet, of ze zullen dit weekeinde op de webshop komen. Ikzelf ben deze week 2 dagen in Engeland om weer nieuwe sieraden in te kopen. Ook zullen er best een groot aantal sieraden binnenkort weer op de webshop sieraden gezet worden.

We kwamen er tijdens deze eerste winkeldagen achter dat een aantal stenen nog niet in de blogs vermeld waren. Deze zullen we allemaal nog in deze blog vermelden.

Als eerste die we vergeten zijn is een uniek trommelsteentje die door Judy Hall Ancestralite genoemd is. We hadden hier al een paar jaar alleen ruwe stukjes van, maar nu had een bevriende handelaar uit het buitenland deze voor het eerst getrommeld. Zo apart ondanks dat we de steen nog niet in een blog genoemd hadden werden al veel mensen in de winkel naar dit steentje getrokken. Deze unieke steen die in Amerika gevonden is, is echt de moeite waard is om een keer gevoeld te worden.

Ancestralite

Ancestralite is een nieuw op de markt gebrachte steen die eigenlijk heel erg oud is, hij is ontstaan uit een Stromatoliet structuur, dit zijn versteende algen, één van de eerste levensvormen van onze planeet die zuurstof produceerden. Ze waren er al een paar honderd miljoen jaar voor er ander leven ontstond. Maar de aanwezigheid van Martiet, een Hematiet pseudomorf van Magnetiet, suggereert dat het gesteente in een later stadium bedolven is geraakt en andere chemische processen heeft ondergaan zoal het proces dat Martiet wordt gevormd in de kern van onze aarde. Dit zijn de glitters op deze steen. Deze unieke steen bevat materiaal van de Sterren in zich en dit neemt je energetisch mee tot voor de creatie. Deze steen vertegenwoordigt geboorte, dood en wedergeboorte. Ancestralite verbindt verleden, heden en toekomst in het Nu. De steen zakt letterlijk door alle lagen van het verleden tot het bij de kern komt. Het maakt de voorouderlijke tijdlijn schoon van trauma’s, drama’s en vastgeroeste emoties die generaties lang in families werden doorgegeven. Tegelijkertijd geeft Ancestralite de ziel inzichten over deze processen zodat deze uitgewerkt kunnen worden of alleen maar onder ogen gezien hoeven te worden, waardoor deze trauma’s transformeren en de voorouderlijke tijdlijn ‘licht’ wordt en patronen doorbroken zijn. Oud karma wordt dan niet meer doorgegeven aan toekomstige generaties. Het brandt letterlijk de etherische lichamen schoon, verwijdert de afdrukken van dit karma en het effect op je lichaam. De steen helpt je op eigen benen te staan, los van je familie. De steen helpt je om informatie uit de Akasha kronieken te halen, zorgt voor minder stress en geeft een comfortabel gevoel. Echt een Nieuwetijdskristal die ons helpt om helemaal in onze kracht te komen en te stralen als het vrije, goddelijke wezen dat we zijn.

We hebben uit Brazilië weer prachtige cabuchons ingekocht waarvan we van veel exemplaren hangers hebben gemaakt. Veel zijn Golden Healer, maar er zijn ook Rutielkwartsen en Toermalijn kwartsen. We hebben ook grotere exemplaren die Merliniet of Gouden Merliniet zijn.

Gouden Merliniet 

Gouden Merliniet is bijzondere versie van Merliniet. Hij is verbonden met de goud/gele vlam van opstanding en de verlichte geest en werkt daardoor op de hoogste frequentie van het hart en de hogere hartenergie. Hij verbindt je met het hoogste wezen wat je van oorsprong bent. Gouden Merliniet is verbonden met het licht van de grote centrale zon. Deze steen zorgt voor magie, vreugde en geluk in je leven. Deze dendritische steen bevat de wijsheid van sjamanen, alchemisten en magiërs. Hij geeft toegang tot multidimensies en is nuttig gezelschap op reizen tussen de werelden. Merliniet ondersteunt sjamaanse praktijken of magische rituelen. Hij biedt blikken in het verleden of de toekomst en zorgt voor een succesvolle afronding van spirituele activiteiten. Het is een combinatie van kwarts en psilomelaan, die glanzend kan zijn en gloeiende vlammen kan bevatten. Hij is afgestemd op de elementen aarde, lucht en water. Hij is perfect voor het middelpunt van het medicijnwiel, als symbool van de eenheid en van de elementen en de werelden. Dit is een steen van evenwicht die zorgt voor harmonie en balans tussen yin en yang, bewust en onbewust, intellect en intuïtie. Het is de volmaakte steen om het goddelijke vrouwelijke en mannelijke bij elkaar te brengen. Hij vermengt spirituele en aardse vibraties en aardt ze in het lichaam of de omgeving. Hij herprogrammeert ingesleten gedragspatronen in de etherische blauwdrukken en zorgt voor diepgaande verandering. Hij helpt negatieve ervaringen te verwerken en zet ze om in positieve lessen. Merliniet is zeer effectief voor karmische genezing en helpt overtuigingen en geloften die blokkades vormen te herkaderen. In fysiek opzicht bevordert gouden Merliniet de circulatie van energie en zuurstof om het lichaam. Zijn dendritische slierten resoneren met zenuwvezels en versterken de energiestroom langs de ruggengraat en door de hersenen. Hij kan helpen het zenuwstelsel af te stemmen op een instroom van hogere vibraties. Ook goed voor de ademhaling, het zenuwstelsel, de bloedsomloop, maag, darmen, spijsvertering en het hart.

We hebben nog meer mooie trommelstenen ingekocht, we zullen er drie noemen die we al hadden, maar waarvan we nu echt topkwaliteit hebben. Ondanks hun prachtige kwaliteit zijn ze helemaal niet duur. De eerste zijn Rookkwarts trommelstenen, ze hebben een prachtige vorm en kleur en zijn gewoonweg volmaakt. We hebben nog nooit zulke mooie exemplaren gezien. We hebben ze samen met de ‘normale’, goedkopere Rookwarts in een van de ‘Snoepjes carrousels’ in de winkel liggen. Zo fijn om stenen van verschillende prijsklassen te verkopen, iedereen heeft dan de keus.

Rookkwarts

Rookkwarts is een van de krachtigste stenen voor aarding en zuivering die er bestaan. De steen zuivert de aura en de energetische systemen, net zoals een bosje salie dat doet. Heel goed om zweverige mensen op aarde te krijgen, zodat ze volledig als lichamelijk wezen kunnen functioneren. Deze beschermende steen heeft een sterke band met de aarde. Wanneer je in de hogere werelden werkt helpt rookkwarts je weer in je lichaam te komen. Tevens helpt het spirituele informatie te aarden. Het absorbeert geopatische en elektromagnetische smog en helpt bij uitscheiding en ontgifting op alle niveaus en vult de ruimte met een positieve vibratie. Goed bij stress, angsten, burn-out, depressie en geeft emotionele rust. Zorgt voor acceptatie van het fysieke lichaam. Helpt bij faalangst en reinigt de geest voor meditatie. Rookkwarts biedt bescherming tegen negatieve energieën en kan deze vrijwel onbeperkt opnemen en omvormen. Leg de steen wel regelmatig op een stuk Seleniet om te reinigen, of spoel het af onder de kraan. Het is een goede steen om zaken zuiver te houden. Zeer weldadig bij kwalen van de buik, heupen en benen. Verlicht pijn, ook hoofdpijn. Heft krampen op. Rookkwarts kan ook tegen negatieve gevolgen van straling worden ingezet, bijvoorbeeld wanneer je aan radioactief materiaal bent blootgesteld, radiotherapie hebt ondergaan, of met elektromagnetische velden te maken hebt gehad.

De volgende steen is Gaspeït, deze trommelsteen wordt ook wel Citroen Chrysopraas genoemd. De kleur is uniek, geen andere steen heeft deze kleur.

Gaspeït

Deze steen kennen we ook onder de naam Citroenchrysopraas, het is een steen die tijdens de evolutie van de aarde aan allen op aarde kracht verleent. Hij versterkt de ziel en aardt spirituele energie in het lichaam. Deze steen werkt verhelderend, blaast vernieuwende en zuiverende wind door je energie en zuivert alles aan dualiteit, losgelaten energie of blokkades die klaar zijn om opgeruimd te worden. Hij laat je vrij en licht voelen, zuivert je en brengt je in balans. Hij helpt je te aarden en verbonden te voelen met moeder aarde, waardoor je meer geborgenheid kunt ervaren. Fysiek een zeer krachtige ontgifter. Als je problemen hebt, hoef je maar met de steen te mediteren en je problemen uit te spreken en erop vertrouwen dat je een antwoord krijgt. Deze steen geeft bescherming bij woede en tegen mensen die energie zuigen en als je last hebt van entiteiten. De steen is ook behulpzaam als je zelf wrok jegens het leven of personen koestert. Deze steen lost woede, pijn, verdriet of hartzeer op en opent de hogere hartchakra. Hij helpt oude vastzittende emoties en pijnen los te laten. De steen ondersteunt de lever en de galblaas en is weldadig bij galstenen, verstopte kanalen, cirrose en darmklachten. Hij gaat misselijkheid en reisziekte tegen. Bewaar Gaspeït op reis in uw zak of draag hem aan een ketting.

De laatste trommelsteen is een heel bijzondere Jade, deze wordt Lavendel Jade genoemd. De kleuren van deze stenen zijn zo mooi, sommige exemplaren lijken wel op Sugiliet.

Lavendel jade

Jade is een symbool van zuiverheid en sereniteit. De steen wordt in het oosten zeer gewaardeerd en staat voor wijsheid en bescherming. Hij stimuleert liefde en verzorging en zorgt voor harmonie. Hij stabiliseert je persoonlijkheid en integreert de geest met het lichaam. Hij verjaagt negatieve gevoelens, verzacht de geest, stimuleert ideeën en laat taken minder ingewikkeld lijken. Hij geeft dromen vol inzichten als je hem op je voorhoofd draagt. Hij moedigt je aan te worden wie je echt bent en helpt je jezelf te zien als een spiritueel wezen op een menselijke reis en haalt verborgen kennis naar boven. Het is een reinigende steen die goed is voor de nieren en bijnieren, verwijdert gifstoffen, herstelt de celvorming en skeletopbouw. Goed voor de vruchtbaarheid, ondersteunt de bevalling en goed voor de heupen en milt. Deze jadesoort verzacht emotionele wonden en trauma’s en geeft innerlijke rust. Deze steen leert je verfijning en zelfbeheersing in emotionele aangelegenheden en stelt duidelijke grenzen.

Een steen die je nog weinig tegenkomt, maar die heel bijzonder is, is Nirvana kwarts, ze waren bijna op in de winkel, maar gelukkig hebben we er weer bij kunnen kopen.

Nirvana kwarts

Deze zeldzame roze en witte bergkristal uit de Himalaya behoren tot de meest krachtige stenen om je hart en je geest te openen. De witte steen met een zeer hoge vibratie is afgestemd op de witte vlam van zuiver bewustzijn die spirituele verlichting mogelijk maakt, de zielensterchakra opent en die energieën aardt. Deze witte steen is afgestemd op de goddelijke mannelijke energie en helpt je innerlijke man en vrouw te integreren om naar de zuivere geest te kunnen gaan. Hij maakt een verschuiving naar de verlichting van innerlijk nirvana mogelijk, dit is een gelukstoestand van zuivere verlichte geest, gecombineerd met onvoorwaardelijke liefde voor alles wat bestaat, ervaren binnen het menselijk lichaam. De roze steen is sterk verbonden met de roze vlam, de goddelijke vrouwelijke energie, verbonden met o.a. Maria, Quan Yin en Isis. Deze opent de hogere hartchakra voor een instroom van goddelijke liefde en wijst je erop dat alles liefde is. Als je met deze stenen mediteert voel je diepe vrede en innerlijke rust. Ze helpen paranormale vermogens te ontwikkelen en dromen te duiden. De stenen verwijderen barrières voor spirituele groei en helpen bij het verwijderen van entiteiten.

Veel mensen die bij ons in de winkel komen zijn heel gevoelig en hebben last van energieën van andere mensen, vooral als deze negatief zijn. Ze zoeken dan eens steen die hun helpt zich te beschermen tegen deze negatieve energieën. Labradoriet is een steen die in het algemeen je aura beschermd, een Herkimer diamant doet dit ook, maar dan vanuit een hogere licht trilling, maar een steen die goed werkt tegen de meer nare negativiteit zoals jaloezie, negatieve projecties, vloeken en entiteiten is Aegirien. Deze zwarte steen die kan samengroeien met het witte Veldspaat of met Rookkwarts wordt in Namibië gevonden. We zijn heel blij dat we weer nieuwe exemplaren van deze beschermende steen hebben kunnen inkopen.

Aegirien

Dit is een zeer uniek en krachtig kristal, het is een werktuig dat negatieve energie, vastgeroeste gewoonten en entiteiten losmaakt van alle lichamen, ook de subtiele. Door aegirien te dragen of via een steenlegging herstelt hij de positieve energie en de gaten in je aura. Dit kristal is een uitstekende beschermer en geeft moed om je innerlijk licht te laten schijnen, ook op donkere, negatieve plaatsen. Deze kristallen die zelfvertrouwen en kracht geven, dragen de kennis in zich dat Licht niets te vrezen heeft van het donker. Licht zal het donker helen. Aegirien werkt heel goed samen met moldaviet om negativiteit uit te bannen. Samen met Azeztuliet is hij heel krachtig om je aura te helen en weer te vullen met hoge spirituele energieën. Aegirien versterkt positieve vibraties en steunt de zoektocht naar je ware zelf.

Aegirien is  gekomen om mensen te helpen “heel” te worden en om ons te zuiveren. Hij is bereid om ons tot op het diepste niveau te zuiveren van de meest negatieve energieën. Deze zeer zware energieën bevinden zich vaak in het stuitchakra. Vaak zijn we ons niet bewust van negatieve aanhechtingen, maar aegirien reinigt ons tot op het diepste niveau. Op het 3e oog gelegd trekt het kristal psychische vervuiling en oude patronen uit ons hoofd, ook uit het keelchakra trekt hij alle negativiteit en blokkades.

Aegirien resoneert op de frequentie die we de “Zwarte Madonna” of Kali noemen. Het is een kristal van de “Donkere Moeder” energie en werkt vanuit en in de onderwereld of de onbewuste Rijken met het doel ons mensen te helen en te laten groeien. Omdat Aegirien affiniteit heeft met het donker, gecombineerd met zijn toewijding om ons te helen is dit kristal als geen ander in dienst van het Licht. De steen is ook behulpzaam bij relatieproblemen en helpt verdriet om een scheiding te overwinnen. Hij is ook goed voor het immuunsysteem, spieren, botten, zelfrespect en gevoeligheid.

De meeste stenen en kristallen in de winkel hebben de naam van het mineraal, dus hoe de mineralenverzamelaar ze kent of hoe ze in Wikipedia vermeld staan, maar omdat wij vooral kristallen verkopen vanuit het oogpunt van energie hebben wij ook stenen en kristallen die een spirituele naam hebben. Deze zijn veelal gegeven door schrijvers van spirituele kristalgidsen, maar soms ook door mijneigenaren en sommige die net ontdekt zijn en nog geen naam hebben, hebben wij zelf een naam gegeven die bij hun energie past. Twee exemplaren die ik nu ga noemen hebben een spirituele naam, omdat deze zoveel meer de energetische lading van het kristal dekt, dan alleen Bergkristal met inclusies. Maar zoals wij altijd in de winkel zeggen, de beschrijvingen zijn fijn, maar volg altijd je ‘eigen’ gevoel. Als jij blij wordt van een kristal en met de beschrijving heb jij niets, volg dan je hart.

De eerste Kwarts is een Manifest Light Crystal, dit is een soort Amfiboolkwarts met glittertjes of schijfjes in zich van Hematiet. Van deze hebben we ook weer wat nieuwe exemplaren kunnen inkopen.

Manifest Light Crystal

Manifest Light Crystals zijn Kwartsen met bijzondere inclusies die in Brazilië gevonden zijn. In het kristal bevinden zich schijfjes en glitters van Hematiet en soms vind je ook nog Rutielnaaldjes in het kristal. Als je het kristal tegen je voorhoofd houdt stroomt de energie onmiddellijk je derde oog binnen. Daarna kun je de energie in je basis of stuitchakra voelen. Dit maakt het kristal zo bijzonder. Hoge vibratie kristallen resoneren meestal met het derde oog, maar het Hematiet erin zorgt ook nog voor aarding. Je kunt met dit kristal dus tegelijkertijd met je hoofd in de wolken en met je voeten op aarde lopen. Tevens kun je met dit kristal energie en licht door je chakra kolom heen en weer laten stromen waardoor je chakra’s gestimuleerd, schoongemaakt en in balans komen. Je kundalini wordt ook geactiveerd, waardoor je meer gaat zien en voelen. Dit bijzondere kristal bestaat uit gemanifesteerd licht verteld de ziel van het kristal. Hij vult je lichaam met licht. Manifest Light Crystals activeren je lichtlichaam, maar zorgen wel dat het verbonden blijft met je fysieke lichaam. Doordat ze op een veilige manier de kundalini energie activeren helpen deze kristallen je spiritueel te groeien en hogere niveaus te bereiken. Omdat ze ook het fysieke lichaam met puur spiritueel licht vullen zijn ze ideaal voor je gezondheid en welzijn. Ze openen zowel het kruinchakra en helpen je bewustzijn te ascenderen naar de Engelendomeinen als je wortelchakra tot het hart van Moeder aarde. Deze kristallen zijn ook perfect bij polariteitstherapie. Als je een kristal vasthoudt tijdens meditatie of healing word je hele meridiaansysteem gebalanceerd. Deze kristallen bevatten veel Chi of Levenskracht en zijn perfect voor het manifesteren van alle dromen en wensen. Programmeer het kristal hiervoor met deze intentie terwijl je het vasthoudt of tegen je derde oog of hart houdt, of visualiseer het. Je kunt dit vaker per dag doen om het proces te versnellen. Heel krachtig samen met Azeztuliet.

 De tweede zijn Manifestatie kristallen. In deze kristallen is dan een ander kristal een stukje ingegroeid. Dit komt niet veel voor en geeft het kristal een krachtige energie.

Manifestatie kwarts

Manifestatiekwarts is een zeldzaam en prachtig natuurverschijnsel, in het bergkristal bevindt zich een ingegroeid kristal. Buiten alle eigenschappen van bergkristal draagt Manifestatiekwarts het weten in zich hoe wij onze doelen, wensen en dromen in onze dagelijkse werkelijkheid kunnen realiseren. De steen helpt ons om onze geestelijke creaties in de stof te verwezenlijken. Doe dit wel met een heldere intentie, want als je twijfelt, of iets niet echt wilt, dan zal het kristal niet reageren. Met dit kristal werk je met de kracht van de vrouwelijke vruchtbaarheid en het vermogen te laten groeien en te ontvangen. Het is een zeldzame sjamanensteen die een hele pure vibratie bezit. Het kristal zorgt voor innerlijke vreugde en stimuleert artistieke creativiteit en creatief te denken. De steen is ook heel goed te gebruiken bij healing en bij meditatie. Er wordt gezegd dat het kristal mentale helderheid en duidelijkheid in zaken die moeilijk zijn brengt. Het kristal helpt je te begrijpen en daarna te helen. Ook goed voor hen die zwanger willen worden.

Welke steen we al vanaf de reis naar Denver hebben en die we ook vergeten zijn in het zonnetje te zetten is de niet veel voorkomende bruine Toermalijn, Draviet genaamd. We hadden in de winkel ervan al hele mooie trommelstenen en armbandjes, maar in Denver hebbenwe ook een kleine hoeveelheid zeldzame dubbeleinders uit India kunnen inkopen. Ze lijken op zwarte Toermalijn, maar als je ze voor een lamp plaatst dan zie je de bruin/gouden kleur.

Uit Madagaskar hebben we weer prachtige blauwe Apatiet Freeform kunnen inkopen. Je hebt verschillende blauwe Apatiet, de ene is donkerblauw, de andere heeft een lichtere, maar wel felblauwe kleur, deze aparte kleur wordt ‘Electric Blue Apatiet’genoemd. Leuk misschien om te weten.

Blauwe Apatiet

Blauwe Apatiet is een blije steen, hij stimuleert en zuivert het derde oog, zorgt voor inzichten en stimuleert heldere en paranormale vermogens. Het is een steen van spirituele afstemming. Blauwe Apatiet verdiept meditatie, wekt de kundalini op en draagt bij aan communicatie en zelfexpressie op alle niveaus. Onder je kussen stimuleert het je visionaire staat en ondersteunt het lucide dromen en astraal reizen. In dromen helpt het je creatieve oplossingen te vinden voor problemen. Apatiet stimuleert creativiteit en het intellect en heft verwarring op. De trilling van dit kristal trekt ‘blauwe wezens’ van andere werelden aan, waardoor je makkelijker contact met hen kan maken. Ook krachtig om te gebruiken bij het terug gaan naar herinneringen uit vorige of paralelle levens omdat de steen toegang geeft tot de Akashakronieken en je eigen zielspatronen. De steen leidt tot openheid en sociale flair en ondersteunt hyperactieve en autistische kinderen. De steen verzacht verdriet en woede, ondersteunt bij het helen van botten en stimuleert de vorming van nieuwe cellen. De steen onderdrukt honger en verhoogt de snelheid van de stofwisseling en moedigt gezond eten aan. Apatiet helpt tevens de bloeddruk te verlagen en is goed voor de klieren. Blauwe Apatiet ondersteunt mensen die hoogtevrees hebben.

Uit Mexico hebben we weer een nieuwe voorraad Creediet kristalletjes, we hadden nog kleintjes, maar de zeldzamere grote exemplaren waren allemaal op. We hebben het geluk gehad deze in Denver weer bij onze Mexicaanse vriend te kunnen inkopen.

Creediet

Creediet is een prachtig kristalletje met een hoge vibratie in de vorm van een stekelvarkentje dat in Mexico wordt gevonden. Creediet versnelt je spirituele evolutie en stemt je fysieke lichaam af op de veranderende vibraties op aarde. Zijn krachtige frequentie resoneert onmiddellijk met de chakra van het derde oog en de etherische chakra’s boven het hoofd. Dit zorgt voor een verruiming van je bewustzijn, maar ook reiniging waardoor je makkelijker boodschappen door kunt krijgen of een heldere meditatieve staat kunt bereiken. Het helpt je ook te verbinden met je oorspronkelijke zelf. Wanneer je blijft resoneren met Creediet zak je steeds dieper in je lichaam, met name tot in je hart waardoor de bewustzijnsverruiming in je hart wordt verankerd, wat het verlangen van het hart naar volledige verbondenheid met de geestwereld kan vervullen. Creediet helpt je om je af te stemmen op de Akasha kronieken. Als je met Creediet mediteert kun je een kwantumsprong naar een hoger bewustzijnsniveau maken. Het is een kristal van licht, verbonden met de Engelenwerelden maar die ook je auraveld vult met licht waardoor deze verruimt en opschoont. Creediet stimuleert je creatieve verbeelding en verhoogt de vibratie van een werkruimte. Doordat het je energieveld met licht kan vullen versnelt het kristal heling van jezelf en versterkt het je etherische blauwdruk.

Als laatste hebben we wat ruwe exemplaren van een nieuwe Aurakwarts soort, deze kleine kristalletjes zijn zeer heldere Bergkristalletjes die een coating hebben van een of meerdere edelmetalen die het kristalletje of trommelsteentje een hoge vibratie geeft. Deze ‘echte’ Aura kwartsen zijn dus niet geverfd zoals men in China doet, maar zijn op een speciale, kostbare manier onder druk en een temperatuur van zo’n 1000 graden verneveld met edelmetalen. Er onstaat dan een soort Alchemie van kristal met een edelmetaal, waardoor de energie van het kristal een hogere vibratie krijgt. Veel kinderen worden aangetrokken door dit soort nieuwe tijds kristalletjes. Deze nieuwe Aurakwarts heet Luna Rose aura omdat ze net als het unieke kristal ook uit de kleuren grijsblauw met een roze zweem bestaat.

Luna Rose Aura Kwarts

Luna Rose Aura Kwarts is een pas ontwikkelde Aurakwarts. Aurakwartsen zijn bergkristalletjes waar door een zeer hoge temperatuur één of meerdere edelmetalen aan het oppervlak hechten waardoor het bergkristal een hogere energie krijgt. Luna Rose Aura Kwarts is een mengeling van Rose Aura en het grijze Luna die de energie van de maan vertegenwoordigt. Van deze Aurakwartsen laten ze helaas niet weten uit welke edelmetalen ze zijn opgebouwd, maar je voelt de hoge trilling van het kristalletje uitstralen. De zachte, liefdevolle energie van Luna Rose Aura geeft je energie, niet op een overweldigende manier, maar op een hele liefdevolle, zachte manier die de pijnappelklier en het hart chakra stimuleert en helpt transformeren naar een hoger niveau. Luna Rose Aura is een steen voor liefde en emoties die verbonden is met het hartchakra, met de energie van liefde en met de Roze Straal die weer verbonden is met de Godinnen energie en die van Isis, Quan Yin en Maria Magdalena. Het is een zeer beschermende aurakwarts, die zeer behulpzaam is in onrustige tijden en bij agressie. Luna Rose Aura helpt je om los te komen van angsten en negatieve gedachten en helpt twijfels te overwinnen en deze negatieve energieën te vervangen door positieve, liefdevolle. Deze aurakwarts stimuleert innerlijke genezing en eigenliefde en helpt om noodzakelijke veranderingen te accepteren. Luna Rose Aura helpt je de ander te vergeven en in vrijheid te leven. Het geeft het lichaam, en de aura, energie en heling op alle vlakken.

Dat was het weer voor deze week. Ik ben even op en neer naar Engeland en hoop met prachtige sieraden thuis te komen, want de feestdagen komen er weer aan. Veel mensen zijn dan opzoek naar een mooi cadeautje voor een geliefde, voor familie, of verwennen zichzelf. We hebben hangers, oorbellen en wat armbanden gemaakt van prachtige kristalletjes gezet in Sterling Silver. Er zullen er ook weer op de ‘webshop sieraden’ komen zodat deze online te bestellen zijn.

Agenda (winkel open van 10.00 tot 17.00 uur)

17 en 18 november (zaterdag en Zondag

24 en 25 november (zaterdag en Zondag

1 en 2 december (zaterdag en Zondag

8 en 9 december (zaterdag en Zondag

Menu