Nieuwe stenen uit Brazilië en Madagaskar binnengekomen

Algemeen

Zoals we in de vorige blog al schreven zullen we in deze stenen en kristallen uit Brazilië maar ook uit Madagaskar laten zien. Die uit Brazilië zijn een tijdje geleden met het vliegtuig bij ons gekomen en die uit Madagaskar hebben we in Zuid-Duitsland met ons busje opgehaald. Gelukkig waren we net klaar met het Pakhuis opruimen en alle Pakistan stenen ordenen, zodat we alle Madagaskar stenen konden uitladen en ook een plek in het Pakhuis konden geven.

Uit Madagaskar hebben we gelukkig weer een grote hoeveelheid middel tot grote Celestien stenen kunnen kopen. Deze prachtige stenen met hemelsblauwe kristallen erop zijn heel erg geliefd. Ze hebben een hoge vibratie en zijn verbonden met het rijk der Engelen. Deze stenen zijn zo fijn voor in huis of in de slaapkamer, ook voor kinderen. De laatste tijd was er voor ons moeilijk om aan te komen. Ze waren soms al verkocht voordat de container was aangekomen. Vroeger hadden we ook hele kleine stukjes hiervan, maar daar zijn we tot nu toe nog niet in geslaagd om weer aan te komen, maar we blijven ons best doen. Maar tot onze grote vreugde nu weer best veel kunnen kopen en ook nog voor een ouderwetse topprijs en dat is fijn in deze tijd dat alles zoveel duurder is geworden.

Celestien (Engelensteen)

Heeft een hoge vibratie en bezorgt oneindige vrede van het spirituele en brengt u in contact met het rijk der Engelen. Versnelt uw spirituele ontwikkeling en brengt u dichter bij verlichting. Bevordert helderziendheid en de herinnering aan dromen en zuiverheid van het hart. Trekt voorspoed en geluk aan. Heelt de aura. Celestien stimuleert het keelchakra, 3e oog, kruinchakra en de etherische chakra’s boven het hoofd. Hele fijne steen voor in de slaapkamer, healing praktijk of meditatieruimte omdat hij de ruimte schoonmaakt en een bron is van positieve, liefdevolle energie. Dit hoge spirituele kristal wordt ook wel de steen van “het weten” genoemd. Helder weten is een hoge vorm van weten, dit ontstaat door puur vertrouwen in het onderbewustzijn en door geen actie te ondernemen. Doordat Celestien een krachtige vertegenwoordiger van de Blauwe straal is zorgt hij dat je helder horen zal toenemen en werkt hij kalmerend en verkoelend op alle levels. Omdat het ook een communicatie kristal is helpt hij Engelen informatie te vertalen. Dit kristal is verbonden met Aartsengel Rafaël, Meester Hilarion en Lord Maitreya. Celestien is een Lemurisch kristal en is ook hier op aarde om de nieuwe kinderen van het licht bij te staan. Ze is een specialist op het gebied van het etherische energieveld en werd hierom in de tijd van Atlantis geëerd. Deze energie zal na 2013 tot onze beschikking komen. Fysiek is Celestien goed voor onze spijsvertering en ontspant het de spieren. Zeer geneeskrachtige steen.                                                                                             

We rijden dan met ons busje naar het zuiden van Duitsland, gaan de eerste dag naar een andere handelaar daar en overnachten dan om weer om 7.00 uur in de morgen onze Madagaskar vriend te ontmoeten in zijn opslagplaats. Zo vroeg omdat we na inkopen weer op tijd naar huis kunnen rijden en meestal einde van de middag weer thuis aankomen. Als er files zijn, wordt het begin van de avond. Onze vriend was zelf ook door Corona lange tijd niet in zijn thuisland geweest, maar was nu weer van plan om heel veel heen en weer te vliegen. Voor ons heel fijn, want dan kan hij weer op zoek naar mooie stenen en door het verkopen veel families daar van een inkomen voorzien. Het is altijd heerlijk om met hem te praten, want hij is zo begaan met zijn volk en helpt ook met sociale projecten als bouw van scholen en huisvesting. We zijn nog van plan om hem ooit een keertje in Madagaskar op te zoeken.

Een tijdje geleden is er een nieuwe Fluoriet in dit land met zijn prachtige flora en fauna gevonden. Het zijn clusters van Fluoriet met grote kristallen erop in een Petrol groene kleur, een kleur die aan Dioptaas doet denken. Hij had een aardig grote voorraad staan van een super kwaliteit en omdat we alles kochten kregen we ze voor een fantastische prijs. Hij en wij helemaal blij. We hebben veel grote stukken in het Pakhuis staan. Echt een eyecatcher voor in huis, maar behalve dat is de energie zo mooi. Het zijn werkelijk fantastische kristallen. Ook zeer geschikt voor in een praktijk of ruimte waarin met groepen wordt gewerkt.

Ruwe groene Fluoriet uit Madagaskar

Deze krachtige Fluoriet is recent in Madagaskar gevonden. Deze zijn een heler van het hart, opent het hart- en hogere hartchakra en brengt je hart in harmonie met het denken, zodat je gedachten, woorden en daden zijn afgestemd op hartenergie. Verbonden met de Groene Straal die staat voor goddelijke genezing, vormende kracht en overvloed. De energie van Fluoriet kan helpen om de etherische blauwdruk die aan alle fysieke materie ten grondslag ligt te doorgronden en te veranderen. Fluoriet geeft je toegang tot de hogere niveaus van je energieveld en kan healers en lichtwerkers helpen om op deze niveaus energie te verplaatsen. Het vormt chaotische vibraties om tot een samenhangend patroon en kan behulpzaam zijn om verwarring rondom de manifestatie van je levensdoel op te lossen. Ook helpt deze steen te ontspannen bij stress en negativiteit. Tijdens meditatie help het kristal je af te stemmen op hogere leiding en zal je vaak rijke beelden en inzichten opleveren. De steen werkt harmoniserend en brengt je energie in balans. Fluoriet is een beschermende steen, vooral op psychisch niveau. Fluoriet werkt met diverse lichtmeesters en galactische stralen samen, dit varieert per kristal en hangt met de kleur samen. De steen helpt de aura te stabiliseren en reinigen en beschermd bij straling.  Het aardt en integreert spirituele energieën, lost vastgeroest gewoonten op, brengt onderdrukte gevoelens naar boven en vergroot het zelfvertrouwen.

Uit Brazilië hebben we een oude voorraad van Agaat knollen die doormidden of soms met een extra plakje erbij, dus in drievoud, kunnen inkopen. We weten dat het oude voorraad is, want de handelaar had dit gezegd, maar we konden het ook zien aan de datum van de vergeelde kranten waar ze ingepakt waren. Agaten zijn de laatste jaren erg gewild, omdat ze zo een sieraad voor in het interieur zijn. Ze hebben prachtige patronen en kleuren. We hoorden al een paar jaar geleden van een bevriende Braziliaan dat er steeds moeilijker aan Agaat plakken te komen was voor een ‘normale’ prijs, omdat deze door ‘scouts’, mensen die zijn ingehuurd door grote bedrijven, gelijk al worden opgekocht. Ze gaan dan naar grote bedrijven die ze voor hoge prijzen aan interieurzaken of designers van huizen verkopen. Maar iedere keer hebben wij het geluk dat we er toch weer op een aparte manier aan kunnen komen. Dank je wel lieve kristalwereld.

Een grote Agaat groeit dus in een knolvorm en deze worden dan in plakken gezaagd. Soms zijn er ook middelkleine Geoden van, deze hebben wij pas ook kunnen inkopen en zijn naar ons onderweg. Maar dat we nu dus een knol doormidden gezaagd hebben kunnen kopen, zodat je beide helften hebt, dat is best uniek. In het hart zie je unieke patronen en sommige bevatten ook Chalcedoon kristallen. Deze Agaten stralen constant stabiliserende energie uit en versterken elke positieve energie waarmee ze in contact komen. Het zijn stenen die ons voeden, koesteren en motiveren om onze dagelijkse dingen hier op aarde te doen. Deze fijne stenen versterken onze creativiteit en versterken het intellect, waardoor het ook hele fijne stenen zijn voor mensen die studeren als voor kunstenaars. Agaten werken heel goed op ons fysieke lichaam en geven energie wanneer we dat nodig hebben. Deze mooie stenen liggen nu in het Pakhuis te schitteren.

Agaat

Agaat is een aardende, stabiliserende steen die krachtig reinigt en voor fysiek, emotioneel en intellectueel evenwicht zorgt. Ze bevorderd innerlijke rust, zorgt voor een aardse, nuchtere houding en laat je objectief naar zaken kijken. Agaat geeft kracht, geeft psychisch een gevoel van bescherming, zekerheid en veiligheid en helpt innerlijke spanningen op te lossen. Tevens maakt het ons krachtiger tegen invloeden van buitenaf en helpt negatieve energieën te verwijderen en/of transformeren. De steen bevordert een rustige, bespiegelende kijk op het leven en helpt ons om onze zaken op een geconcentreerde en positieve manier af te handelen. Agaat stimuleert een bewuste ‘vertering’ van levenservaringen en leidt tot spirituele volwassenheid. Deze lieve steen bevordert groei, innerlijke stabiliteit en een gezond werkelijkheidsbesef. Het is een steen van acceptatie en zelfvertrouwen die helpt om beter te concentreren en moedigt oprechtheid en het spreken van de waarheid aan. Emotioneel overwint dit kristal negativisme en verbittering van het hart. Agaat verzacht innerlijke woede en geeft moed om opnieuw te beginnen. Spiritueel verhoogt Agaat het bewustzijn, verbind je met de eenheid van het leven en helpt negatieve energieën transformeren. Het is een steen van alle chakra’s maar vooral die van de onderste. Agaat beschermt, reinigt en lijnt de chakra’s uit. Angsten en fobieën worden minder met het dragen van Agaat en vastgeroeste problemen helpt deze doorbreken. In India, Nepal en Tibet werd Agaat beschouwd als een steen die bescherming en fortuin bracht, er werden daar amuletten van de steen gemaakt. Het is een uitstekende steen voor zwangere vrouwen en het ongeboren kind, dit door haar beschermende werking en haar vermogen tot het stimuleren van groei, ook na de bevalling stimuleert Agaat de melkproductie. Agaat helpt bij vruchtbaarheidsproblemen en werkt helend op aandoeningen van de baarmoeder. Goed voor de spijsvertering, de maag, de blaas, de ogen en de baarmoeder. Reinigt het lymfstelsel en de alvleesklier, verstevigt de bloedvaten en goed bij huidaandoeningen. 

 

Nu we het toch over Agaat hebben. Achter in de winkel hebben we zakjes van 250 gram gevuld met split steentjes. Deze worden veel verkocht aan klanten die Orgonite voorwerpen maken, maar ook aan creatieve mensen die ze gebruiken in kunstvoorwerpen. Laatst hoorde ik van een klant dat ze deze bij planten legde of ook iemand die een schaal ermee vulde en daar objecten in legt. Er zijn zoveel mooie toepassingen voor deze piepkleine steentjes. We hebben er nu ook Botswana Agaat in de kleur roze van. Deze kunnen we helaas niet meer bijkopen, maar we hebben voorlopig genoeg, dus dat is fijn.

Botswana agaat

De banden van deze agaat bevorderen reizen naar andere realiteiten, verschillende bewustzijnsstromingen, of naar vorige levens. Zeer effectief voor multidimensionale genezingsprocessen en werken met de ziel. Programmeer de steen ter bescherming van jou en je familie en ter bevordering van ondersteunende, objectieve, niet-verstikkende liefde. Op het derde oog geplaatst verbreekt de steen de mentale banden met een goeroe, partner of ouder die door een vroegere band een manipulatieve invloed blijft uitoefenen. De steen is dan zeer geschikt voor het aanvullen van energie van een hogere levenskracht. Hij beschermt de aura, stimuleert het kruinchakra, harmoniseert de relatie tussen fysieke en fijnstoffelijke lichamen. De steen zorgt voor doorstroming en beweging, daarom is hij zeer goed bij spierpijn en verkramping van de spieren. Deze agaat leert je te accepteren en het oude los te laten, versterkt de concentratie, het logisch denken en zet aan tot vernieuwing in lichaam en geest na een moeilijke periode. De steen geeft troost bij panieksituaties, verdriet, of na een verlies, bijvoorbeeld het overlijden van een dierbare. Hij versterkt ook de eigenwaarde bij mensen met faalangst. Hij werkt ontgiftend voor lichaam en geest. Deze steen leert je oplossingen te zoeken en je niet te fixeren op problemen. De steen heeft een positieve invloed op het cellulair geheugen, bij depressie, emotionele onderdrukking, ontgifting, sensualiteit, seksualiteit, vruchtbaarheid, hersenen, zuurstofopname, borstkas, bloedsomloop, zenuwstelsel, huid, maag- en darmkrampen, misselijkheid en multidimensionale genezing.

De laatste tijd was er veel vraag naar Donuts. We hebben nu in de winkel een grote schaal vol verschillende donuts liggen. We hebben er die gemaakt zijn uit: Bergkristal, Amethist, Rozenkwarts, Sodaliet, Rode Jaspis, Groene Aventurijn, Carneool, Tijgeroog in geel en blauw, Hematiet, Mookaïet, Sneeuwvlok Obsidiaan en Chrysantsteen.

Zoals beloofd in de vorige blog, nog twee nieuwgevonden stenen uit Brazilië. We zijn zo blij dat deze uit Moeder Aarde zijn gekomen en dat ze op ons pad zijn gekomen. De eerste steen komt voor in de vorm van clusters, dus meerdere stenen aan elkaar gekoppeld, wat hun kracht versterkt. De steen ziet eruit als een soort Kaarskwarts en is sneeuwwit. Deze kristallen met een unieke, hoge energie van een Moeder vol compassie, is verbonden met de energie van het uitdijende witte licht. Deze kristallen helpen ons weer verbinden met deze energie, waardoor we ons rustig, veilig, geliefd en ontspannen kunnen gaan voelen.

Kaarskwarts clusters uit Bahia Brazilië (Moeder vol compassie)

Deze kristallen uit Brazilië zijn als een witte deken met de energie van het uitdijende witte licht. Een deken van rust en verstilling. We wachten al zo lang en willen nu zo graag veranderingen, willen snel gaan. Deze kristallen helpen ons toch te rusten en te vertrouwen op het proces. Deze kristallen zijn heelmeesters. Ze zeggen niet alleen dat het tijd is om te helen, maar ook om jezelf tijd te geven om te helen. De steen geeft steeds het woord ‘melk’.  Ze zijn als een liefdevolle moeder die een kind aan haar borst houdt, voeding geeft. De melk staat hierin symbool voor kosmisch licht, Milky Way (Melkweg), de voeding van de grote moeder. De deken is de grote Moeder energie die voelt als een warme deken van troost en onvoorwaardelijke liefde. “Rust maar uit lieverd”. Dit is een steen van compassie. Compassie naar jezelf en naar de ander. Neem de tijd, rust genoeg om alles te integreren. We willen zo graag snel gaan, maar transformatie is een geleidelijk proces. Een goede moeder weet wanneer kinderen rust nodig hebben. We kunnen voor onszelf deze moeder zijn. Het kind in ons heeft behoefte aan een moeder. De energie van dit kristal helpt je verbinden met de grote Moeder en de moeder in jezelf. Het kristal helpt je deze energie weer te herinneren. De moeder energie staat ook voor gezien worden, gezien worden wie jij bent. Door de liefde, rust, veiligheid en ontspanning die deze kristallen uitstralen, durf je weer openen en te vertrouwen. Er is zoveel wantrouwen op aarde, maar open je hart maar, je kunt opgelucht ademhalen. Dan kan de zucht van verlichting komen. 

 

De tweede en voor nu laatste kristal die we in deze blog behandelen is er eentje die ons deed huilen van blijdschap en ontroering. Wat een fantastische combinatie zijn deze kleine puntjes Golden Amethist uit Goiás, Brazilië. De kristallen zijn een combinatie van Golden Healer met in de punt Amethist. We hebben een korte beschrijving van dit kosmische, Nieuwetijds kristal, die de driekleurige Vlam van Lemurië, de Vlam van Verlichting in zich draagt. Als je meer over de steen wilt weten, kun je ook nog de uitgebreide beschrijving van Golden Healer Lemurian lezen en die van Amethist. Deze kristalpuntjes voelen als heel belangrijk voor deze tijd van overgang. Ze verbinden ons weer met de energie van Lemurië, met de Gouden Eeuw, toen het leven op aarde een waar paradijs was. De meeste puntjes die gevonden zijn, zijn niet heel groot, waardoor je deze makkelijk bij je kunt dragen, of onder je kussen kunt leggen. Het zijn ook fantastische cadeautjes om aan vrienden en geliefden te geven. Ik besef net dat dieren deze ook heel fijn zullen vinden.

Wat wel heel speciaal was, dat toen deze net binnengekomen waren er een klant was die Aura Soma kleuren therapie beoefend. Ik hoorde haar het met een van de meisjes over hebben. De kleurentherapie van Aura-Soma brengt een holistische en harmonieuze genezing tot stand en brengt de energieën in de aura om ons heen in evenwicht. De kleuren van kristallen hebben ook een energie en vibratie en zijn een onderdeel van hun energieveld. Ik voelde dat ik even moest opzoeken waar in de Aura Soma de kleuren Goud met Paars voor staan en dat bleek dus voor “De Kentering der Tijden”. Wow, wat een mooie energie en hoe symbolisch voor nu, hoe treffend.

Golden Amethist uit Goiás, Brazilië

Deze combinatie van Golden Healer met Amethist in de punt is nieuw gevonden in Goiás, Brazilië. Dit is een wat men een ‘Nieuwetijds kristal’ noemt. Deze steen staat voor ‘thuis’. Dit kristal opent alle chakra’s in je lichaam en zorgt voor een totale doorstroming van het licht door je lichaam en etherische lichamen. De paarse kleur van Amethist is een combinatie van roze/rood en blauw en samen met het goud van de Golden Healer krijg je de alchemie van de driekleurige Vlam van Lemurië, de Vlam van Verlichting, maar dan verenigd in één kristal.

Lemurië was lang geleden een waar paradijs op aarde. Men noemt het wel de Gouden Eeuw. Er was daar een uiterst hoog materieel en spiritueel ontwikkelingsniveau van de totale bevolking.
De Lemuriërs waren allemaal bewust van hun goddelijke oorsprong en hun Goddelijk Licht die zich bevindt in je hart. De mensen waren wezens van licht en ware Meesters met al de vermogens van een God en de uitstraling van een Engel. Ze waren zuivere Liefde en Licht en alle levende wezens straalden met al de kleuren van de regenboog.
De Lemurische beschaving was vol liefde en vanuit het hart verbonden met de bron van alle leven. De mensen hadden een hartconnectie met alle levende wezens op onze planeet. Ze leefden volgens het Goddelijke Plan, er was volmaakt evenwicht. Kristallen speelden ook een belangrijke rol in deze beschaving. De bewoners waren verbonden met diverse Vlammen van Verlichting, eentje daarvan wordt de Drievoudige Vlam van Lemurië genoemd. Als we de Drievoudige Vlam van Lemurië in ons hartchakra doen ontwaken krijg je weer meesterschap over je leven. Je eigen liefde en liefde voor ieder wezen om je heen zal krachtiger worden. In dit kosmische kristal komt alles samen, dualiteit en polariteit zullen oplossen. Golden Amethist laat voelen dat we allemaal Goddelijke wezens zijn, één zijn. Dit kristal helpt om alle ruis te verwijderen, te ontspannen, je hogere chakra’s te openen, zodat het dak eraf kan. Je bent vrij. In de Aura Soma staat de combinatie van goud met paars voor “De Kentering der Tijden”, iets wat heel symbolisch voelt voor de tijd waarin we nu leven.

 

We zullen voor eenieder die de beschrijvingen van Golden Healer Lemurian en van Amethist nog even willen lezen, deze hieronder nog even zetten. Dan hoef je deze niet apart op te zoeken.

Golden Healer Lemurian

Dit kristal met een zeer hoge vibratie is heel bijzonder en brengt het Christusbewustzijn op aarde. Het is afgestemd op de Vlam van Opstanding die een goudgele, oranje gloed heeft. Het is een Meester Kristal en Healer die spirituele overvloed brengt en de healing power van kwarts naar een ander niveau brengt. Golden Healer kwarts bevat natuurlijk bio scalaire golven die heling op zowel multidimensionaal als op cellulair niveau geeft. Hierdoor veranderen je cellen en je blauwdruk in de meest optimale vorm waardoor schadelijke patronen in je voorouderlijke DNA-tijdlijn gedecodeerd worden. Het brengt balans in je cellen op celniveau en beschermd de matrix van het lichaam tegen elektromagnetische straling. Deze Bio-scalaire golven activeren de chakra’s en de meridianen en zorgen voor heling van de etherische blauwprint op het gebied tussen geest en materie, waarna het lichaam kan helen. Dit zorgt voor grote veranderingen in je leven die weinig moeite zullen kosten. Healers zouden een grote steen of punt onder hun massagetafel kunnen plaatsen. Deze kristallen werden gebruikt in de genezingstempels van Lemurië. Ze dragen niet alleen de kennis van Lemurië, maar ook van de stellaire ruimten waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Door je te verbinden met hun kennis, word je onderwezen in de geavanceerde genezingskunst van de Lemurianen. Door hun vorm kan energie met grote snelheid door het lichaam van het kristal reizen en de punt projecteert het als een laser. Via de ribbels kun je informatie uitlezen. In het oude Egypte werden ze gebruikt voor klank en kleur healing, ze zijn verbonden met de Hators, die van Venus komen. Het versterkt heling op alle niveaus en is een prachtig instrument die het lichtlichaam voorbereid voor de instroom van kosmische energie die je bewustzijn zal vergroten. Het kristal helpt je om het Christusbewustzijn op aarde te leven zodat jouw hele wezen helpt Moeder Aarde te ascenderen. Het draagt ook de Goddelijke essentie van Al dat Is en bevat een hoge concentratie van de Universele levenskracht of Qi. Deze zeer actieve steen geeft kracht en creëert een multidimensionaal energetisch grid om de aarde en zorgt voor multidimensionale, interstellaire heling, tevens activeert en opent het je hogere kruinchakra’s. Dit is een echt Nieuwetijdskristal welke je helpt op je pad naar ascensie.

 Amethist

Amethist is een krachtige zuiverende en beschermende spirituele steen met een hoge vibratie die verbonden is met het derde oog, de kruinchakra, de hogere etherische chakra’s en de violette straal van transformatie. Hij verbindt je met je eigen goddelijke oorsprong, stimuleert het denken, de heldere vermogens en de intuïtie. Hij helpt je om diepere inzichten en de oorzaken van levenservaringen te krijgen. Amethist stimuleert je om verantwoordelijkheid te nemen voor je realiteit door je te herinneren aan je relatie met de kosmos, het hogere wezen dat je bent en waarmee je alles creëert. Amethist maakt je ontspannen, wat nodig is voor het afstemmen op je hogere zelf, hierdoor ook heel geschikt voor meditatie. Hij kalmeert je gedachten geeft ook innerlijke en mentale rust. Hij werkt beschermend bij psychische aanvallen en zet deze om in liefde. Deze zuivert tevens de aura, werkt kalmerend en blokkeert negatieve energieën en geopatische belasting doordat hij je helpt met het opbouwen van een energieschild, een veld van spiritueel licht rond het lichaam. Amethist helpt je bij het nemen van besluiten, bevordert het gezond verstand en spirituele inzichten, verdrijft woede, angst en bezorgdheid en verlicht leed en droefheid. Amethist samen met Sugiliet helpen je om slechte gewoonten of verslavingen te doorbreken. Een groot stuk of een geode in huis of in je praktijk geeft je het gevoel dat je bent omgeven en beschermd door een bel van licht. Het is een steen die voor iedereen fijn is, ongeacht of je in spiritualiteit geloofd of niet. In de kamer van een zieke helpt Amethist de energie zuiver houden. Spoel hem bij intens gebruik af en toe af onder stromend water.  De steen bevordert hogere bewustzijnstoestanden en helpt bij slapeloosheid en is weldadig voor pijnen, hoofdpijn, nachtmerries, woede, angst, verdriet, longen en huidproblemen.

Dit was het weer voor nu. Voor de oplettende klant met een geheugen voor telefoonnummers, er staat een nieuw telefoonnummer op onze site en op Google. Het oude nummer was ook mijn privé nummer en dat betekende dat, ook al was ik een dag vrij of op inkoopreis was, ik altijd de zakelijke telefoontjes kreeg. Dit was niet altijd makkelijk als er vragen over stenen kwamen die in de winkel lagen, want die kon ik dan niet beantwoorden. Of soms door het tijdsverschil in een land waar ik verbleef. We hebben nu dus een aparte telefoon, met een eigen nummer, die iedereen die in de winkel werkt, kan beantwoorden. Dit werkt veel beter. Het nieuwe nummer is: 06-15236038

Wij zijn iedere vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur geopend.

Met Pasen zullen we ook nog de maandag open zijn. Die week zijn we dus 4 dagen geopend.

Agenda

Op onderstaande dagen is de winkel open van 10.00 uur tot 17.00 uur

25, 26 en 27 maart (vrijdag, zaterdag en Zondag)

1, 2 en 3 april (vrijdag, zaterdag en Zondag)

8, 9 en 10 april (vrijdag, zaterdag en Zondag)

15, 16, 17  en 18 april (vrijdag, zaterdag en Zondag en maandag) (Pasen)

22, 23 en 24 april (vrijdag, zaterdag en Zondag)

29 en 30 april en 1 mei (vrijdag, zaterdag en Zondag)

 

Menu