Nieuwe stenen uit Brazilië en schalen uit Mexico binnen.

Algemeen

Een lichtpuntje voor ons is dat er toch nog nieuwe kristallen uit het buitenland bij ons binnen komen. Heerlijk om deze kristalvrienden uit te pakken en een mooi plekje in de winkel en het pakhuis te geven. Een paar weken geleden zijn er 9 olievaten vol prachtige Rozenkwartsvlammen AAA kwaliteit, Vlammen van Amazez en een zeer grote hoeveelheid Vlammen met inclusies, Opaalkwarts vlammen, Bergkristalvlammen en staande punten binnen gekomen. Heerlijk om deze met zijn allen uit te pakken. Sommige zullen de foto’s die Nikki en Cyrille op facebook en instagram gezet hebben, vast gezien hebben. We hadden het zo druk met uitpakken en prijzen, dat ik nog niet tot een blog gekomen was. Maar nu was daar weer ruimte voor.

Wat vinden we het jammer dat we alleen maar voor klanten met een Kamer van Koophandel inschrijving open mogen zijn. We horen van veel klanten die bellen en mailen hoe graag ze in de winkel zouden zijn om de nieuwe stenen te bewonderen en van de energie te genieten. Dit maakt ons best verdrietig, maar helaas zijn het de regels van dit moment. De winkel is juist zo’n heerlijke plek om in deze heftige tijden even in een andere energie te zijn. Om hier letterlijk even een Lichtpuntje te zijn. We hopen dat alle winkels en horeca snel weer open mogen.

We zijn al dankbaar dat we toch nog op zaterdag en zondag open kunnen zijn als groothandel, dus voor iedereen die een KvK inschrijving heeft. Om toch zoveel mogelijk van dienst te kunnen zijn zetten we iedere week weer nieuwe kristallen en sieraden op de webshop, zodat iedereen toch nog een nieuw binnen gekomen kristal kan aanschaffen. Helaas hebben we geen tijd om losse bestellingen op te sturen. Dit doen we al een aantal jaren niet meer. De meeste mensen beseffen niet hoeveel werk we achter de schermen hebben met de webshop en alle nieuwe stenen te prijzen en op te bergen, maar dat snappen we helemaal. We redden het amper om 1 dag in de week vrij te hebben voor onszelf. Maar we klagen niet, want de stenen en kristallen zijn onze passie. Maar we vinden het altijd verdrietig als we ‘nee’ moeten zeggen tegen de vraag om stenen op te sturen. Maar juist in deze tijd van versnippering en verdieping is het zo belangrijk om bij onszelf te komen en voor ons is het snel een valkuil om dan maar als een gek door te blijven werken. Even ruimte hebben of nemen om tot inzichten en bezinning te komen is nu zo belangrijk.

De Rozenkwarts die we hebben binnengekregen is de mooiste kwaliteit die wij ooit gezien hebben. Onze Braziliaanse vriend had dit al gezegd, maar toen we ze zagen vonden wij dit ook. Wat een diepe kleur hebben deze vlammen, bollen en enkele harten. We hebben er ook op de webshop gezet, zodat ze ook online te bestellen zijn.

Rozenkwarts

Dit is een steen van onvoorwaardelijke liefde en oneindige vrede. Hij brengt evenwicht op het lichamelijke als op het psychische vlak. Hij is heel goed voor het hart en hartchakra en leert je de ware essentie van liefde. Hij zuivert en opent het hart op alle niveaus en zorgt voor innerlijke genezing en eigenliefde. Hij kalmeert, stelt gerust en helpt bij trauma’s. Hij helpt je bij het aantrekken van liefde, leg hem daarvoor bij je bed of in de relatiehoek van je huis (als je de voordeur binnenkomt, rechts achterin). In bestaande relaties zal rozenkwarts vertrouwen en harmonie herstellen. Hij vervangt negatieve energie door liefdevolle vibraties. Hij versterkt empathie en gevoeligheid en helpt om noodzakelijke veranderingen te accepteren. Deze steen bevordert de ontvankelijkheid voor alle soorten schoonheid. Emotioneel bevrijdt hij onderdrukte emoties en verdriet, verandert conditioneringen die geen nut meer hebben, verzacht pijn en vult verlies aan. Als je nooit liefde hebt ontvangen, opent rozenkwarts je hart, zodat je ontvankelijker wordt. Bij een onbeantwoorde liefde troost hij je verdriet. Hij leert je van jezelf te houden en moedigt je aan jezelf te vergeven en te accepteren. Hij geeft een gevoel van eigenwaarde. Goed voor het hart en de bloedsomloop. Op de thymus geplaatst helpt de steen bij borst- en longkwalen. Goed voor de nieren en bijnieren en helpt bij duizeligheid. Rozenkwarts zou de vruchtbaarheid vergroten. Behulpzaam bij de ziekte van alzheimer, parkinson en dementie.

We hebben ook een grote hoeveelheid Amazez Vlammen en enkele staande punten in deze zending uit Brazilië binnengekregen. Amazez is een spirituele naam voor een soort Amethist met een energie van Azeztuliet. Ze zijn zo mooi en veelal transparant en ook deze vlammen zijn zo mooi van vorm. Hun energie, lichttrilling, is erg hoog. We zijn super gelukkig dat deze op ons pad zijn gekomen.

Amazez (Amethist Azeztuliet)

De Azez Engelen hadden al voorspel dat er Azeztulieten (energie van het naamloze licht) op alle continenten van onze aarde gevonden zouden gaan worden waardoor het ascensie proces van onze aarde versneld wordt. Ze bezitten de hoogste vibratie van de Violette straal van alle amethist soorten. Amazez stimuleert en brengt licht in alle chakra’s en subtiele energie-lichamen. Het zuivert het hele lichaam en vult het met zegeningen. Het kristal is tevens geprogrammeerd om spiritueel licht in de aarde te gronden, iets wat alle Azeztulieten doen. Dit is een fantastisch kristal voor healers omdat het lichaam krachtig wordt gereinigd en zwakke plekken in balans worden gebracht. Ook maakt het grijze gebieden in de aura weer helder en doet het je Goddelijke Blauwdruk ontwaken waardoor je heelheid op alle niveaus kunt bereiken. Amazez is een perfect instrument voor etherische chirurgie. De genezer kan ermee alle vormen van negativiteit zoals aanhechtingen, negatieve gedachten en entiteiten verwijderen, zowel onbewuste negatieve programma’s meegenomen uit vorige levens als negatieve ervaringen uit dit leven. Dit kristal reinigt negatieve energie uit iemands energieveld alsmede uit iemands omgeving. Bij je gedragen zorg het ervoor dat je aura in een zuivere en gezonde staat blijft. In een omgeving geplaatst zorgt het voor een fijne atmosfeer. Deze stenen brengen niet alleen licht, ze houden ook het donker op afstand. Omdat Amazez je aura reinigt kun je gemakkelijker bewust in contact komen met hogere wezens zoals Gidsen en Engelen. Omdat dit kristal je trilling heel erg verhoogd helpt het je gemakkelijker met uittreden. Ook is het behulpzaam bij sjamanistische reizen naar de bovenwereld. Dit kristal vergroot alle paranormale gaven, de intuïtie en creatieve inspiratie. Amazez activeert krachtig de “Mond van God” chakra, die zich op de top van de ruggengraad aan de achterkant van het hoofd bevindt. Dit is en extreem belangrijk punt in het energielichaam en is de bron van vele mystieke ervaringen. Het is verbonden met onze oudste hersenen die een spiritueel kanaal zijn voor de rijzende kundalini. Het wordt zo genoemd omdat via deze poort, als de omstandigheden goed zijn, de adem van God in ons stroomt, waardoor we verlichting kunnen bereiken. Voor dit doel kun je het beste 2 kristallen gebruiken, eentje gehouden op het 3e oog en eentje om het “Mond van God” punt.

Dit is echt een Ascensiekristal, een steen van het nieuwe bewustzijn en zijn aanwezigheid is voor ons een zegen.

Er zaten ook vlammen en staande punten van Rookkwarts in deze bestelling. Ze zijn zo mooi helder en donker Rookkwarts, vol met zwemen en regenbogen. Wat een prachtige kwaliteit. Maar ook een grote hoeveelheid vlammen van Bergkristal en van Opaalkwarts, wat in Madagaskar Girasol genoemd wordt. Er zijn ook nog een paar vlammen die Opaalkwarts en Maria Magdalena Opaalkwarts samen met Merliniet zijn zo bijzonder. Maar ook alleen vlammen of staande punten van Maria Magdalena Opaalkwarts. Daarbuiten ook nog allerlei vlammen met andere inclusies, zoals Lodoliet, Sacred Heart en Desiriet kristallen. Alle kristallen zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en energie. Het maakte zo gelukkig deze allemaal uit te pakken en door onze handen te laten gaan.

Opaalkwarts met Merliniet

Deze zeldzame natuurlijke Opaalkwarts uit Brazilië heeft door zijn mooie glans een mysterieuze uitstraling. De energie van het kristal is verbonden met de Godin Isis en met die van de maan. De blauwe gloed komt door de aanwezigheid van aluminium. Deze in een punt geslepen kristal heeft een bijzonder zachte maar ook hoge lichttrilling, is zeer liefdevol en helpt je bij je Ascensie ontwikkeling. Het helpt alles wat nog niet in balans is te transformeren en brengt verdieping en groei. Hij transformeert ook de laatste emotionele stukken en helpt om vreugde, blijheid en het innerlijk-kond gevoel in je leven te houden. Deze healer en energieversterker is zeer sterk verbonden met de Engelensferen en die van de Natuurwezens zoals Elfen en Eenhoorns. De regenbogen en de zwemen erin verbinden je met het kosmische Witte Licht dat alle kleuren bevat en daarom bevatten deze kristallen een heel bijzondere lichttrilling van het hele kleurenspectrum. Ze verbinden alle mensen op aarde in liefde en zo dragen we gezamenlijk de Nieuwe Kosmos en geven de Nieuwe Aarde gestalte. Dit kristal bevordert innerlijke rust, helpt bij het verwerken van emoties en geeft energie. Het is een allround helende steen die negatieve blokkades verwijdert en depressie verlicht. Goed om mee te mediteren. Opaalkwarts verhoogt het bewustzijn naar een kosmisch bewustzijn. Hij helpt bij de opname van ijzer, ondersteunend voor het gezichtsvermogen, bij vermoeidheid, de stofwisseling, haaruitval en de lymfknopen en is goed bij stress, oud verdriet en helpt bij het verwerken van trauma’s.                

Merliniet

Deze steen zorgt voor magie en geluk in je leven. Deze dendritische steen bevat de wijsheid van sjamanen, alchemisten en magiërs. Hij geeft toegang tot multidimensies en is nuttig gezelschap op reizen tussen de werelden. Merliniet ondersteunt sjamaanse praktijken of magische rituelen. Hij biedt blikken in het verleden of de toekomst en zorgt voor een succesvolle afronding van spirituele activiteiten. Het is een combinatie van Kwarts en Psilomelaan, die glanzend kan zijn en gloeiende vlammen kan bevatten. Hij is afgestemd op de elementen aarde, lucht en water. Hij is perfect voor het middelpunt van het medicijnwiel, als symbool van de eenheid en van de elementen en de werelden. Dit is een steen van evenwicht die zorgt voor harmonie en balans tussen yin en yang, bewust en onbewust, intellect en intuïtie. Het is de volmaakte steen om het goddelijke vrouwelijke en mannelijke bij elkaar te brengen. Hij vermengt spirituele en aardse vibraties en aardt ze in het lichaam of de omgeving. Hij her-programmeert ingesleten gedragspatronen in de etherische blauwdrukken en zorgt voor diepgaande verandering. Hij helpt negatieve ervaringen te verwerken en zet ze om in positieve lessen. Merliniet is zeer effectief voor karmische genezing en helpt overtuigingen en geloften die blokkades vormen te her-kaderen. In fysiek opzicht bevordert Merliniet de circulatie van energie en zuurstof om het lichaam. Zijn dendritische slierten resoneren met zenuwvezels en versterken de energiestroom langs de ruggengraat en door de hersenen. Hij kan helpen het zenuwstelsel af te stemmen op een instroom van hogere vibraties. Ook goed voor de ademhaling, het zenuwstelsel, de bloedsomloop, darmen en het hart.

Bergkristal uit Minas Gerais Brazilië

Alle bergkristallen uit Minas Gerais hebben een zachte hartfrequentie en zijn verbonden met het grote Gouden Kristal van heling en regeneratie die in dit gebied ligt en die door de Atlantiers daar geplaatst is. Deze is inmiddels geactiveerd en biedt nu de gelegenheid tot zelfbekrachtiging dmv de kennis en potentie van de kristallijnen codes waardoor etherische heling van Atlantis plaats vindt en de verbinding met het nieuwe Gouden Tijdperk voor de mensheid. De overgang naar het kristallijne tijdperk vindt nu plaats, ons proces en dat van Moeder Aarde naar Ascensie gaat in een stroomversnelling. Het is belangrijk om je angst en je schuldgevoel los te laten, velen van ons zijn aanwezig geweest ten tijde van het misbruik van de kristalenergie op Atlantis. Vanuit een hoger perspectief heeft deze gebeurtenis moeten plaatsvinden, het is zo bedoelt, het was niet het hoogste goed, maar nu kunnen we vanuit het hoogste goed creëren. Het zijn zeer krachtige healers en energieversterkers. De steen of punt neemt energie op, slaat deze op, laat deze los en reguleert haar. Helder kwarts belichaamt het concept van helderheid en leert je om een voertuig voor het Goddelijke Licht te worden. Het brengt helderheid van denken en doelstelling in hoofd en hart en helpt verwarring te overwinnen. Ook helpt het je om een heldere verbinding te leggen met je hogere zelf en hogere leiding. Als je een kwarts kristal of bergkristal vasthoudt verdubbelt dat je biomagnetische veld, versterkt het de spierspanning en beschermt tegen straling. Bergkristal brengt de energie in een volmaakte toestand door terug te gaan naar de toestand voor de ziekte. Het reinigt en versterkt de organen en verfijnde lichamen en resoneert met alle chakra’s. Op het spirituele vlak verhoogt dit kristal de energie tot het hoogst mogelijk niveau. Kwarts is een grote energiebespaarder en stimuleert het immuunsysteem.

Ik vergeet bijna een hele fijne steen te noemen, dit is Toermalijn in kwarts, de vier die we nu binnengekregen hebben zijn hele mooie Vlammen met Toermalijnnaalden in een Bergkristal Vlam. Behalve dat ze mooi zijn om te zien hebben ze een hele fijne energie. Ze hebben zowel een hoge als een aardende energie, iets wat in deze tijd zo belangrijk is. Ze helpen ons licht in ons lichaam te aarden en helpen ons heel goed bij onszelf te blijven. Dit is een echt EHBO-kristal dat helpt bij angsten, nervositeit, hyperventilatie, benauwdheid, paniek en shock. De steen werkt ontkrampend op de zonnevlecht, ons emotie chakra. Een groter stuk in huis straalt een hele fijne, rustgevende energie uit, tevens werkt het beschermend tegen allerlei soorten van negativiteit, ook elektromagnetische smog, zoals straling van telefoons, computers en meterkasten.

Toermalijnkwarts

Toermalijnkwarts zijn stenen die zowel Kwarts als zwart Toermalijn bevatten. Vaak is het helder tot melkwit Kwarts waarin zich Toermalijn naaldjes bevinden. Maar soms een combinatie van grotere stukken van beide. Deze steen bevat zowel hoger licht als aarding. Dit maakt het de ultieme combinatie van hemel en aarde ineen.

Dit zorgt voor een diep schoonmaakproces, oude blokkades en schaduwstukken worden getransformeerd, hoger licht stroomt je systeem binnen en oude gewoontes en karmische patronen worden doorbroken. Dit is een echte EHBO-steen die helpt bij angsten, nervositeit, hyperventilatie, benauwdheid, paniekaanvallen, trauma’s of shock. Net als Rescue remedie. Hij brengt je weer terug in het hier en nu, verder ordent hij de gedachten en doorbreekt hij vaste patronen. Zwarte Toermalijn werkt beschermend tegen alle soorten van negativiteit ook tegen elektromagnetische smog, straling, computers, telefoons. Hij creëert een verbinding met het basischakra, aardt energie en vergroot de fysieke vitaliteit, waarbij spanning en stress worden teruggedrongen.

Hij moedigt een positieve houding aan, ongeacht de omstandigheden, leert je opkomen voor jezelf en geeft steun en daadkracht bij moeilijke situaties zoals een begrafenis of scheiding. Goed voor doorstroming van de aderen en alle chakra’s, helpt bij benauwdheid op de longen en maakt deze schoner. Ontspant nek en hoofd en helpt heel goed bij spanningshoofdpijn. Ontkrampt het gebied rondom de zonnevlecht. Helpt bij verslavingen, zoals stoppen met roken. Deze steen geeft aarding, balans en kracht. Ook behulpzaam bij vermoeide benen, doordat er een betere doorstroming plaatsvindt. Hij werkt ook ondersteunend bij reumatische klachten, pijnlijke gewrichten of spieren en geeft rust bij hyperactieve mensen.

Uit India hebben we Phurba’s en een paar Dorjé en Viswa Varja binnengekregen. Vaak zijn deze niet helemaal helder, want het Himalaya bergkristal, waaruit ze gemaakt worden zijn helder vaak erg kostbaar. Daarom gebruiken ze vaak een kwaliteit die niet helemaal transparant is. Maar de Phurba’s die we nu binnen hebben gekregen zijn glashelder, we hebben nog nooit zo’n mooie kwaliteit gezien.

Bergkristal uit de Himalaya

Bergkristal kristallen uit de Himalaya absorberen energie en geven deze weer af en reguleren ze. Deze die soms helder, maar vaak een roze of gouden gloed uitstralen hebben een hoge, liefdevolle vibratie, zijn sterk op het hart gericht en afgestemd op de vlam van onvoorwaardelijke liefde en mededogen. Het zijn krachtige genezers en energieversterkers. Deze steen beschermt tegen straling en brengt je energie in een volmaakte toestand door terug te gaan naar een toestand voor ziekte. Het reinigt en versterkt de organen en verfijnde lichamen. Het verhoogt je energie tot het hoogst mogelijk niveau. Het is ook een spirituele bibliotheek die wacht tot er gebruik van wordt gemaakt en stemt je af op je spirituele doel. Dit kristal bevordert de concentratie, stimuleert het immuunsysteem, brengt het lichaam in evenwicht en harmoniseert alle chakra’s. Het zijn zeer krachtige clusters met een hoog bewustzijn, die ons juist in deze tijd sterk ondersteunen en openen. De stenen bevatten Lemurische energie, ze zijn nl door de Lemurianen geprogrammeerd om ons nu in deze tijd informatie te verschaffen en ons bewustzijn te verhogen. Deze energie is bijzonder liefdevol.

Bergkristal kristallen uit de Himalaya helpen met het zuiveren en sterker maken van je hartchakra, vergroten van je aura en helpen goed bij slapeloosheid. De Himalaya is de jongste bergketen op aarde en deze bergen pulseren met een enorme levenskracht die uniek is op aarde. Dit is traditioneel ook het land van de Boeddha’s, de Yogi’s en Mystici die veel hun verlichting in deze bergen hebben bereikt en later zijn teruggekeerd om hun lichaam te verlaten. Deze bijzondere energie brengt mensen tot hun ultieme bloei.

 Phurba (Wapen van Licht)

Een phurba is een Tibetaanse rituele dolk waarmee negatieve krachten of emoties kunnen worden verslagen. Men zegt ook wel dat de Phurba het symbool van doorbrekend inzicht is. De dolk bestaat uit 3 zijden met elk een eigen gezicht en staat voor het overwinnen en transformeren van onwetendheid, begeerte en haat. Tevens staat het symbool voor het beheersen van tijd: verleden, heden en toekomst. De Phurba’s hebben een krachtige werking en zijn geschikt voor: – Healingen – Meditatie – Transformatieprocessen

 Dorje of Vajra

Deze bliksemschicht is een van de talrijke hindoestische symbolen die werden overgenomen door de boeddhisten en die door hen van brede, metafysische dimensies werden voorzien. Het is een Tibetaans object dat symbolisch staat voor het hoogste principe, het symboliseert ook de weg naar verlichting, de essentie van het bestaan. Het behoort tot de basisuitrusting van de Tibetaanse monnik. De 8 delen beduiden de 8 deugden van het Boedhisme (de 4 uiterlijke en 4 innerlijke wegen). De letterlijke vertaling is: onverstoorbare diamant. Hier verbindt de mens zich met de 8 hemelsrichtingen. Hij is een symbool van de diamantharde kern van de boeddhistische filosofie, de staat van nirvana die niet kan worden tenietgedaan. Een Dorje heeft 2 energiepolen yin en yang, er is dus een energiestroom van positief naar negatief. Sommige kunnen dit voelen. Het neemt de duistere energie in zich op en transformeert het in zich, in het nulpunt, naar zuiver licht. Neem de Dorje in je hand en richt een punt naar je toe, de energie stroomt nu naar je toe of van je af. Zelfs een klein exemplaar heeft al een grote werking. In het Hindoeïsme wordt het instrument een Vajra genoemd en volgens de traditie helpt het psychologische storingen op te lossen en demonen te verdrijven. Ook helpt het je Kundalini energie te ondersteunen en te versterken. Als hanger is het een amulet die energie geeft en je beschermt. Hij helpt de gebruiker te ontwikkelen en je energielichaam te reinigen.

Viswa Vajra, Tibetaanse dubbele dorje

Als twee dorjes worden gekruist, spreekt men van een viswa vajra en wordt ook wel dubbele dorje genoemd. Staat symbool voor het kruis van hemel en aarde. Deze helpt verbindingen te leggen tussen lichaam en geest. Dit is het symbool van Amoghassiddhi, de Dhyani Boeddha van het noorden. In de rituelen en voorschriften van het Boeddhisme vertegenwoordigt het ook de Leegte die niet kan worden verwoest, maar wel alle slechte eigenschappen, zoals jaloezie, en onwetendheid vernietigt. Het volbrengen van alle handelingen van het Absolute dat in alle windrichtingen aanwezig is. Hij is ook symbool van harmonie, alwetendheid en onveranderlijkheid.

Uit Mexico hebben we een grote hoeveelheid handgemaakte schalen binnengekregen. Van klein tot enorm groot. Ze zijn gemaakt van witte Onyx gemengd met witte Aragoniet en Calciet. Sommige hebben ook zonnig geel Calciet in zich, andere ook weer wat bruin Aragoniet. Buiten dat ze heel decoratief zijn hebben ze een prachtige energie die veel voor de ruimte waar ze staan doet.

Witte Aragoniet

Deze prachtige Aragoniet is verbonden met de Engelendomeinen en resoneert zowel met Moeder Aarde als met Vader Hemel. De zachte lichtkracht van witte Aragoniet is ongekend en zeer bijzonder en uniek, energetisch behoren ze tot de meest verheffende stenen. Iedere steen is een uniek individu, al behoren ze tot dezelfde familie. Ze stralen een innerlijk licht uit wat net zo prachtig is als hun uiterlijk. Deze goddelijke lichtkracht, vervuld van Engelenzang brengt op zeer zachte wijze diepe transformaties teweeg. Het opent je bewustzijn en verhoogt je lichttrilling. Witte Aragoniet stimuleert de hypofyse en ervaringen met het Witte Licht.

Het zijn kristallen van interdimensionale communicatie. Als je met de steen mediteert helpt deze je af te stemmen en telepathisch te communiceren met je Beschermengelen en andere Engelen. Dit kristal zuivert je aura en de ruimte waar hij staat, hij vult de ruimte met een hoge trilling, dus heel goed in de slaapkamer, woonkamer, praktijk of kantoor, het zuivert deze van negatieve energieën.

Wit Calciet

Wit Calciet is een zachte, liefdevolle steen die voornamelijk hoort bij het hart en het kruinchakra, maar die ook alle andere chakra’s reinigt en in balans brengt. De lichtkracht, vervuld van Engelen energie brengt op zeer zachte wijze transformaties teweeg. Ze opent je bewustzijn en verhoogt je lichttrilling. Ze verwijdert stagnerende energie in het lichaam en verhoogt je energieniveau. Wit Calciet Brengt diepgaande healing en nieuwe hoop, kracht en moed, stimuleert groei op allerlei gebied, zowel spiritueel als de groei bij kinderen. Wit Calciet verenigt gevoel en verstand, kalmeert je geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust. Het kalmeert heftige emoties, vergroot het zelfvertrouwen en vergroot het concentratievermogen. Het reinigt alle lichtlichamen en verbindt deze. Dit heeft een grotere bewustzijnsgroei en diepe transformatie tot gevolg. De vrouwelijke, zachte Lemurische krachten kun je ook in deze kristallen tegenkomen. Wit Calsiet helpt je, opdat je een ware Meester en God over jouw bewustzijn mag worden. Dit is een bijzondere leermeester van hoog licht in een fysiek kristallen jasje. De steen stimuleert de stofwisseling, het immuunsysteem, de spijsvertering, versterkt slijmvliezen, huid, darmen, bindweefsel, botten en gebit. Het is goed voor het hart, skelet, gewrichten en bevordert groei van kinderen. Helpt bij de opname van Calcium.

 Onyx

De onyx versterkt het contact met het bovennatuurlijke waardoor spirituele groei tot ontwikkeling komt. Hij geeft kracht en biedt steun in moeilijke omstandigheden en in tijden van grote stress. Hij zorgt ervoor dat je je energie gemakkelijker kunt centreren en op één lijn met een hogere macht kunt brengen en dat je verbinding met het geheel kunt maken. Hij leert je je lot in eigen hand te nemen. Dit kristal geeft kracht, standvastigheid en volharding, schenkt zelfvertrouwen en draagt ertoe bij dat je je in je omgeving op je gemak voelt. Hij brengt je hoofd tot rust en geeft structuur en richting aan. Mensen die erg in zichzelf gekeerd en opvliegerig zijn zullen met de onyx toegankelijker worden. De communicatie verloopt soepeler omdat het emotioneel uiten eenvoudiger wordt. Voor een zwarte steen is deze onyx een hele zachte en lieve steen. Hij zal je situaties leren te accepteren zoals ze zijn en verruimt je horizon. Als je een stuk onyx vasthoudt leidt hij je aandacht naar de plek van een vroegere verwonding of trauma uit een vorig leven, dat je in dit leven beïnvloed. Hij herkent en integreert tegenstellingen in jezelf en geneest oud verdriet. Onyx versterkt geestelijk en verlicht zorgen en angsten.

Wat ook een paar weken geleden is binnengekomen zijn trommelstenen en mini bolletjes van Fire and Ice kwarts. We hadden hier al jaren staande punten van, maar de trommelstenen waren al een tijdje uitverkocht. Ze zijn heel erg helder, echt een super kwaliteit. Helaas zijn deze alleen in de winkel te koop.

Fire and Ice Kwarts

Deze krachtige lichtbrenger met een bijzondere hoge vibratie heeft een eigen verhaal te vertellen. Dit kristal ziet er gebarsten uit en dat komt omdat het eerst aan hitte is blootgesteld waarna het snel is afgekoeld. Dit kristal vol barstjes, zwemen en inclusies bevat talrijke regenboogjes die een groter bewustzijn in je activeren. Als drager van kosmisch vuur is het zeer inspirerend en vergemakkelijkt het spiritueel werk. Deze kwartsen bevatten afbeeldingen van de levensboom, heilige geometrie en sjamanistische medicijn symbolen. Deze symbolen geven adviezen die met transformatie te maken hebben. Fire and Ice kwarts verbindt polariteiten en bevatten het volledige spectrum van bewustzijn. In het bijzonder is het kristal verbonden met het hartchakra van de Andes. Het maakt alle chakra’s schoon, lijnt ze uit en activeert het soma-, zielenster- en sterrenpoortchakra. Een kristal voor lichtwerkers. Het resoneert met de linkerhand. Tevens harmoniseert het dualiteit die donkere energieën met licht omringt. Het draagt de energie van Boeddhistische diamantheling en is verbonden met Raphael, de Aartsengel van genezing. Bij heling van vorige levens is het sterk verbonden met het oude Egypte en helpt het machtsmisbruik uit die tijd op te lossen. Fire and Ice kwarts bevat pure liefde en de ziel van het leven. Omdat het krachtig resoneert met de wet van aantrekking is het heel goed om spiritueel mee te manifesteren. Het is een kristal voor een nieuw begin en diepzinnige groei, omdat het door oude lagen heen gaat en het doel van de ziel op aarde laat zien. Het opent je 3e oog waardoor je verschillende tijdslijnen kunt waarnemen en in andere werkelijkheden en dimensies kunt zien. Het verhoogt de frequentie van andere kwartskristallen en fungeert als een batterij voor het grid van Moeder Aarde. Wanneer de energie haar hart bereikt helpt hij haar bij haar transformatie. Zet het kristal overdag op een zonnige plaats waardoor het helemaal opgeladen wordt en visualiseer iedere avond dat het licht naar het hart van Moeder Aarde straalt. Fire and Ice laat je de schoonheid van alles zien en helpt je tijdens processen, hij brengt zaken aan het licht en helpt ze liefdevol te transformeren. Ook bevat het bio scalaire golven voor multidimensionale en intercellulaire heling op alle niveaus. Het kristal stimuleert je pijnappelklier, hypofyse en het endocriene systeem. Hij activeert de kundalini en zuivert het lichaam en alle lichtlichamen.

We hebben nu ook uit Brazilië hele bijzondere trommelstenen. Het is een combinatie van Rutielkwarts met Hematiet erin. Dit is een hele mooie combinatie van een hoge trilling samen met een aardende energie.

Rutiel met hematiet in Kwarts

Deze steen met een hoge vibratie is ook krachtig verbonden met de aarde. Hij helpt het spirituele licht in je lichaam te aarden, tevens helpt hij de goddelijke blauwdruk van “heelheid’ in het fysieke lichaam te activeren. Hij bevat een volmaakte balans van kosmisch licht, verlicht de ziel, bevordert spirituele groei, reinigt de aura en voorziet deze van energie. Hij bevordert je daadkracht en helpt om je eigen levensenergie en levensritme in te nemen. Hij reinigt, verheldert, verdrijft negatieve energie, laat het verleden los. Dit is een zeer doeltreffende steen die energie op elk niveau integreert. Rutielkwarts versterkt intenties, emoties en zuiver bewustzijn en versnelt het proces van manifestatie, intuïtie, ontwikkeling van paranormale vermogens en interdimensionaal reizen. Hij helpt je om spirituele kennis te vergaren en te aarden, hij aardt lichtenergie op cellulair niveau en brengt verlichting naar alle niveaus van je wezen. Ook werkt deze steen heel krachtig op de etherische blauwdruk, heelt blokkades, scheuren in het energielichaam, voordat deze zich uiten als ziekte. Hij vult je energieveld met lichtenergie en vergemakkelijkt contact met de hoogste spirituele gids. Heel goed voor de zonnevlecht, want rutielkwarts brengt je de kracht van de zon en helpt je meer in je eigen kracht te komen. De steen geeft geestelijke vrijheid en maakt je bewust van je levensdoelen. Hij helpt je de gevolgen van vroegere daden te begrijpen en helpt je bij het plan van het huidige leven. Rutielkwarts is nuttig voor therapeuten, want hij filtert negatieve energie van cliënten en beschermt tegen een psychische aanval. Gebruik deze steen om ongemakken uit vorige levens te verhelpen en inzicht hierin te krijgen. Het zoekt de kern van oorzaken en gevolg van vroegere daden en leert deze te begrijpen en helpt dan ook van richting te veranderen indien nodig. De steen kan verlichting geven bij angsten, fobieën en bezorgdheid. Rutiel met Hematiet in Kwarts reinigt, aardt en beschermt, maar deze krachtige, herstellende steen biedt ook hulp bij verzoening. Bij alles wat in je leven in evenwicht gebracht dient te worden kan deze steen helpen en hij kan een bijdrage leveren aan diepe reiniging en herstel van karma en ziel. Hij kan ook inzicht geven in psychosomatische ziekten. Deze steen bevordert vergeving op alle niveaus. Rutielkwarts werkt energetisch ondersteunend bij problemen als impotentie, onvruchtbaarheid, bij uitputting en energieverlies, het ademhalingskanaal en de schildklier. Het Hematiet in de steen heeft een uitermate positieve invloed op het bloed en voorkomt dat negatieve energieën in de fijnstoffelijke lichamen terechtkomen. Deze steen geeft veel energie en vitaliseert, verjongt en maakt blij. Hematiet heeft een positieve invloed op de bloedsomloop, bloedkwaliteit, nieren, slapeloosheid en helpt evenwicht tussen yin en yang herstellen.

Dit was het weer voor nu. Laten we duimen dat we elkaar allemaal snel weer kunnen zien.

Voorlopig is de winkel alleen geopend voor klanten met een kamer van koophandel inschrijving. Zodra we weer voor iedereen geopend mogen zijn zullen we dit op de agenda zetten. We zullen de eerste week dat dit zal zijn meerdere dagen in de week opengaan om de drukte een beetje te spreiden.

Menu