Nieuwgevonden Stellar Beam Calciet uit Marokko

Algemeen

We zijn heel blij om te melden dat we een grote hoeveelheid van klein (enkele stuks), tot grote clusters, nieuwgevonden Stellar Beam Calciet met donkere fantomen hebben binnengekregen. Het is toch altijd spannend na een reis op pallets met de boot, of alles veilig aan zal komen. Ook hadden we deze alleen nog op foto gezien. Onze bevriende handelaar in Marokko had er net voor vertrek van de boot nog aan kunnen komen, zodat ze met onze andere spullen verscheept konden worden.

Waarom zijn we zo blij met deze kristallen? Dit is omdat wij de afgelopen 3 jaar niet naar Amerika hebben kunnen reizen, waar we vroeger de Stellar Beam Calciet, gevonden in the Elmwood mine in Tennessee kochten. Deze kristallen met een zeer hoge vibratie waren helaas toen al ontzettend kostbaar geworden, omdat de vraag groot was en er niet veel uit de mijnen gehaald mochten worden. Er waren problemen met de staat en vergunningen hadden we begrepen. Toen we hoorden dat er nu ook in Marokko gevonden waren deed dat onze hartjes sneller kloppen. De energie van deze zijn natuurlijk anders, want de plek, het land, de samenstelling en meer, bepalen de energie. Dat zie je al met de verschillen tussen menselijke bewoners in landen, soms verschilt dit al per provincie. Eigenlijk is alles natuurlijk één, zijn het allemaal delen van onszelf. In de vijfde dimensie leven we weer vanuit ons hart in verbinding met alles wat leeft. Als je beseft dat alles één is, en dat heden, verleden en toekomst in het NU plaatsvindt en je magie weer kunt toelaten in je leven, zal alles veranderen. Als we onze weerstand opgeven en ons overgeven, kan ons energieveld zich weer enorm uitbreiden. Niet meer denken in oude overtuigingen, maar in het Nu vanuit ons hart leven en alles om ons heen zien als delen van onszelf, dan kunnen we deze ook niet meer veroordelen, maar met liefde bejegenen. Als we geen strijd of afgescheidenheid meer in onszelf ervaren jegens anderen, pas dan kan oorlog verdwijnen en de geboorte van een tijdperk van licht mogelijk worden. Als we in alles wat we doen of denken in verbinding zijn met ons hart, dan kan ons hart weer aangesloten worden op het Universele veld van Onvoorwaardelijke liefde, waar alles één is. Dan transformeren we in wezens die vol compassie en mededogen zijn. Als we met onszelf beginnen zal de wereld om ons heen dit gaan spiegelen en kunnen we weer de hemel op aarde gaan ervaren. Onvoorwaardelijke Liefde is de sleutel tot dit alles.

Het mooie van deze Stellar Beam Calciet met fantomen is dat door de donkere fantomen, de kristallen behalve hun hoge vibratie, ook een krachtig aardend veld bezitten. Ze helpen ons om ons licht, onze essentie die we eigenlijk zijn, weer te herinneren en in ons lichaam te verankeren. Ook helpen ze oude patronen en overtuigingen, die ons hoogste goed niet meer dienen te doorbreken. Dit is zo belangrijk in deze tijd van transformatie die veel mensen als heftig ervaren. Zo blijft Moeder Aarde ons iedere keer weer voorzien van kristallen met eigenschappen die ons zo kunnen bijstaan en bewust helpen maken, zodat we makkelijker door transformatieprocessen kunnen gaan. Eigenlijk is het een bewijs dat alles met elkaar verbonden is. Er wordt door alles om je heen voorzien van in behoefte die je van binnen voelt. Als je dit meer en meer kunt gaan waarnemen, voel je je meer gedragen en niet meer alleen. Wij voelen grote dankbaarheid als een kristal of steen hun verhaal verteld en dat we dan voelen hoe deze met veel van onze klanten en onszelf resoneert.

Stellar Beam Calciet met fantomen uit Marokko

Deze nieuwgevonden Stellar Beam Calcieten uit het Atlasgebergte in Marokko bevatten veelal donkere fantomen en sprankelende inclusies. Deze kristallen zijn anders dan de alleen geelgouden exemplaren die in Amerika gevonden worden. Deze uit Marokko zijn behalve hun hoge vibratie, door de donkere fantomen ook krachtig met Moeder Aarde verbonden. Ze helpen ons om ons licht, onze essentie die we eigenlijk zijn, te herinneren en in ons lichaam te verankeren. Ze nemen je mee naar het hart van Alles Wat Is, zodat we sneller kunnen ontwaken en groeien. Op het psychische vlak helen deze kristallen oude patronen en overtuigingen, die ons hoogste goed niet meer dienen, te doorbreken. Ze vertellen dat ze helpen te overleven onder zware omstandigheden. Het gouden gedeelte verbonden met het Christuslicht trekt je uit heftige of zware omstandigheden. Dit kunnen innerlijke of omstandigheden buiten je zijn, die ook altijd weerslag op je innerlijk hebben. Ze zijn ook verbonden met krachtplekken op aarde en met de krachtige, schonende, reinigende energie van Drakenvuur. Ze helpen schoonblazen, schoonbranden. Dit kristal werkt versterkend voor de ademhaling, helpt om dieper te ademen. Adem is leven! Het zijn krachtige beschermstenen, omdat ze als versterker en zuiveraar van energie werken. Ook goed voor healers of zij die spirituele reizen maken en energieën hebben opgepakt, omdat ze deze weer helpen transformeren. Stellar Beam Calcieten helpen om het doel van je ziel en waarom je hier nu leeft te achterhalen. Ook oude wijsheid en vaardigheden die je ooit bezat helpt deze herinneren. Emotioneel helpen deze kristallen om vanuit je hart, om vanuit liefde voor ieder wezen en vooral ook voor jezelf te leven. Deze Calcieten met hun multi- en interdimensionale eigenschappen zijn verbonden met de bouwmeesters; ‘ontwerpers’ van de aarde. Ook vergemakkelijken deze kristallen innerlijke reizen via doorgangen van heilige geometrische vormen, waardoor je toegang kunt krijgen tot de Akasha kronieken en andere, waar je spirituele geheimen kunt vinden uit oude beschavingen die nu weer geleefd dienen te worden. De punten kunnen gebruikt worden, omdat ze als lasers werken. Je kunt ze gebruiken voor energetische energie, ze hebben een laserachtige precisie, waardoor ze heel nauwkeurig blokkades, entiteiten in de aura kunnen helpen verwijderen. Kristallen in een ruimte gezet helpen om zware, negatieve energie om te vormen. Ze vullen de ruimte weer met licht van een hoge frequentie. Persoonlijk helpen ze je zicht te krijgen waarom jij nog aanhaakt op negatieve patronen, mensen of wezens, of waarom je op een bepaalde plek woont. Ze helpen je tot inzicht te komen, waarom je iets nog tegenkomt, wat er in jou nog niet op zijn plek ligt. Na inzicht kun je veranderen en loskomen, kan er weer ademruimte in je komen. Je ervaart dat je weer lucht krijgt.

Deze kristallen liggen in de winkel en staan op de webshop kristallen, waar deze online te bestellen zijn. Je krijgt dan het exemplaar van de foto. De maten en het gewicht staan er ook bij.

Ook willen we heel graag in deze blog vertellen dat we weer een aantal Light Child kristallen op de webshop hebben gezet. Deze meestal kleine kristallen hebben een zeer hoge vibratie en ieder kristal heeft een unieke samenstelling van inclusies. Onze Braziliaanse vriend vertelde dat de mijn nu geen nieuwe exemplaren meer geeft. Wij hadden het geluk dat hij zijn eigen voorraad van de exemplaren die de eerste keer gevonden zijn aan ons heeft verkocht, omdat hij zijn voorraad ruimte niet meer zou gebruiken en aan het leegmaken was. Tot onze blijdschap zagen we dat er bij deze ook aardig wat grotere puntjes zaten, welke inderdaad bij de eerste lichting gevonden waren. We zagen na ze goed bekeken te hebben dat deze exemplaren ook veel inclusies bevatten, waaronder de unieke Anatase kristalletjes. Bijna allemaal bevatten ze mooie fantomen. Wat een liefde stralen deze kristallen uit.

Light Child (5e dimensie kristal) 

Light Child of Christuskind kristal is een kristal met een zeer hoge, liefdevolle vibratie die in verbinding staat met het hoogste wezen dat jij bent. De energie ervan komt zowel via de bovenste als de onderste chakra’s je lichaam binnen. Het opent en aardt tegelijk. Dit prachtige kristal aardt het goddelijke Witte Licht. Met vliegende vaart komt het binnen en trekt je uit je comfort zone. Het schudt de boel flink op, tilt je op en zet je ergens anders neer. Haalt je uit vaste patronen, geeft je een bewustzijns sprong, een Kwantum sprong, maar nog steeds verbonden met de aarde. We zitten nu in een grote overgang, we voelen aan de ene kant het licht en alle liefde en aan de andere kant trekt iets ons nog terug in oude groeven/patronen. Dit unieke Kristal helpt je met je Innerlijk kind, het helpt het Licht kind, het Christuskind in je geboren worden. Het witte licht, het Christus licht, komt via de bovenste en je onderste chakra’s je lichaam binnen. Het witte licht wordt geaard en daardoor wordt het Licht kind, Christuskind, geboren. Wat er geboren wordt als man en vrouw verenigd zijn, dat is de heelheid in jezelf en via de heelheid in jezelf kun je een overstap maken naar de 5e Dimensie. Alles wat je afhoudt van die heelheid in jezelf weerhoud je ervan naar de 5e Dimensie over te gaan. Er komen nu veel kristallen op ons pad die ons helpen met deze wedergeboorte. Vanuit die heelheid worden wij opnieuw geboren, kunnen we weer gaan spelen, ons licht en blij voelen. In de 3e dimensie is het kind in ons gestorven, met name door alle conditioneringen, overtuigingen, voorouderlijke karmalijnen, pijnen enz. We zijn bijna vergeten hoe het hoort te zijn, maar als je een glimp van het licht hebt gevoeld, besef je hoe vast je zit in oude patronen, gehechtheden, pijn en drama, waarna je deze kunt gaan loslaten. Dit kristal, die de geboorte van het licht bevat, een lichtzaad is, geeft je de voeding en ondersteuning om deze reis te maken. Dit kristal verhoogt aanzienlijk de overbrenging van licht en informatie tussen de hogere regionen en de aarde, helpt ons bewust te worden en het fysieke lichaam via de etherische blauwdruk te helen. Veel mensen zijn zo gevoelig en verlangen zo naar ‘thuis’ naar de 5e Dimensie dat ze bijna weg willen vliegen, maar dit kristal houd je ook echt hier, laat je beseffen dat je het hier op aarde wilt bereiken. Er bevinden zich vele inclusies en werelden binnen dit multidimensionale kristal. Ze kunnen de volgende elementen bevatten: Sand including, Lodoliet, Golden Healer, Hematiet, lithium, limoniet, het witte Kaoliniet en Anatase kristalletjes. Bijna allemaal bevatten ze een of meerdere fantomen, sommige in de vorm van een piramide. De Anatase zorgt ervoor dat mensen die er klaar voor zijn, waarin alles in hen Ja zegt, maar die nog die hardnekkige stukken, de groeven waar we in vast zitten, om daaruit te raken. De fantomen in het kristal helpen alle blokkades, lagen af te pellen en zorgen ervoor dat we verder kunnen groeien. De fantomen helpen ons naar vele dimensies of onze wezenskern te reizen. Dit magische Light Childkristal helpt ons te schouwen in ruimten van diepe universele liefde, zodat je helemaal vanuit je hart zult gaan leven. Dit ascensie kristal maakt ons bewust van onze eigen Goddelijkheid, dat Christus niet maar naar de aarde zal komen om ons te helpen, maar dat deze in ons geboren wordt.

Op de webshop hebben we ook weer een aantal van de unieke “Astralight Amethist” gezet. Ik besef tijdens het schrijven dat er blijkbaar weer even een ‘boost’ van ‘hoge vibratie kristallen’ nodig zijn. Wij gaan ook gewoon maar mee met de ‘flow’ van wat blijkbaar nodig is. Afgestemd op een collectief van kristallen en mensen waar ze naartoe gaan. Dit gaat zo natuurlijk dat we ons er bijna niet meer bewust van zijn. En dat is goed, want dan wordt het een natuurlijke stroom haha.

Kathedraal Amethist met fantoom en coderingen. (Astralight Amethist)

Deze unieke, nieuwgevonden Amethist kristalpunten uit Pará, Brazilië, vol met coderingen, hebben een zeer hoge vibratie. Ze zijn verbonden met de hogere dimensies en werelden en alle liefdevolle wezens die zich daar bevinden. Als je deze voelt, is het alsof je in een raket stapt en gelijk de kosmos inschiet, zo voelt deze reizigers steen, waarmee je astraal kunt reizen. Dit kristal, die is verbonden met de Sterren zegt: “Ga maar mee op reis, maar dan dien je wel je hoofd los te laten.” We kunnen alleen in totale vrijheid, astraal reizen als we alle meningen, overtuigingen en oordeel over alles loslaten. Wat wel en niet goed is, of we wel of niet geaard dienen te zijn, wat wel of niet spiritueel is, alle meningen en hersenspinsels loslaten. Te gaan reizen vanuit je gevoel en in vertrouwen, zonder beperkingen of obstakels vrij te reizen naar waar jij heen wilt gaan. Dit kristal breekt door barrières heen, voorbij beperkingen. We dienen wel het leven op aarde te leven, maar het is ook heel goed om vrij te reizen, zowel in de geest als in de stof, je wereld te vergroten, om verruimde velden te ervaren en deze weer mee terug te nemen naar je dagelijkse leven. De hoge wezens die met dit kristal verbonden zijn laten ons weten dat wij onszelf niet zo moeten beperken in wat we allemaal moeten en wat allemaal niet hoort, of wat niet goed zou zijn. Het is zo belangrijk om in je soevereiniteit te stappen. Uit het verhaal te stappen, de gehechtheid aan lijden los te laten, uit je beperkingen, uit je comfortzone te gaan. Uit het kleine wereldje waarin velen leven, die eigenlijk niet echt comfortabel is te stappen. Er is zoveel meer laten ze weten, dat gaat “beyond your immagination”. Het zal mooier zijn dan we kunnen bedenken. Daarom is het zo goed om eruit te gaan, uit wat sommige de Matrix noemen, om te ontdekken dat de wereld, ons leven zoveel groter en mooier en liefdevoller kan zijn. Dit is iets waar nu heel veel mensen zich bewust van worden. We kunnen nu de mooist mogelijke, meest fantastische versie van ons leven creëren die we kunnen bedenken. Dat alles moeiteloos, liefdevol, vredig en vol vreugde zal gaan. Maar als we op deze weg even boosheid ervaren, spui het dan even, gooi het eruit. Er is veel onderdrukt, omdat we vonden dat we niet boos mochten zijn. Ga uit het verhaal en de beperkingen. Zo prachtig dat alles in dit kristal aanwezig is, het geeft het woord ‘hemisfeer’, of halfrond. Op aarde het Noordelijke en het Zuidelijke halfrond, een cirkel die uit twee helften bestaat. Zo ook in ons mensen, de ene kant licht en de andere kant donker, dualiteit is onderdeel van het geheel, want de cirkel is rond, is een geheel. De patronen op het oppervlak zijn zowel coderingen, sleutels vol nieuwe mogelijkheden, maar ook littekens, als oude overtuigingen. Het slot en de sleutel in een. Dit kristal, die een ware Meester in kristalvorm is, is als een krachtige raket die ons helpt openingen te creëren, om los te komen, uit je beperkte zicht veld te gaan, uit de Matrix, en nieuwe mogelijkheden te kunnen zien en ervaren en daardoor een fantastisch leven te creëren.

In de blog van september schreven we over de Bloemvormige, gekristalliseerde roze Kwarts uit Marokko. We willen graag laten weten dat deze nu ook op de webshop staan en dus online te bestellen zijn. We hebben helaas niet altijd tijd om dit gelijk te doen.

Bloemvormige gekristalliseerde roze Kwarts uit Marokko

Deze prachtige, bloemvormige roze Kwarts uit Imilchil, een plaatsje in het Atlasgebergte in Marokko, krijgt de roze kleur door de aanwezigheid van Titanium en Mangaan. Marokko staat bekend om de meest verfijnde kwaliteit van roze Kwarts. Het kristal werkt krachtig op het hoofd, waar deze laat voelen hoe ons auraveld kan uitdijen, voorbij beperkt denken en alle oordelen. Deze helpt je om ruimte en innerlijke rust te voelen in welke omstandigheid je je ook bevindt. Als je deze rust en ruimte kunt voelen zul je overal vrij zijn. Deze kristallen hebben een zeer hoge trilling van liefde en acceptatie, ze laten je de onmetelijke liefde en vrede van de lichtwereld, van hogere dimensies ervaren. Het is een staat van zijn, verbonden met Quan Yin, de moeder van compassie. Als een bloem kunnen we opengaan, net zoals een lotus. De trilling van deze kristallen komt binnen via de kruin en het 3e oog, ze verlichten het hoofd en stemmen af op wijsheid, begrip en acceptatie. Vervolgens zuiveren ze het hart- en keelchakra en laten ze een universele liefde vanuit je kern ontwaken. Ze helpen verdriet, spanning en angsten uit het emotionele lichaam te transformeren in licht en kracht, zelfs tot op zielsniveau. Het is een stromende energie die altijd in beweging zal zijn en die expandeert. In deze energie ‘Ben je’, ervaar je en neem je waar. Als je dit eenmaal hebt ervaren, dan ga je meer naar deze staat verlangen, waardoor je ziel gedreven wordt tot meditatie, waardoor je meer in deze geluksstaat kunt verblijven, dit gaan leven. Deze kristallen die ook je gronding verbeteren en de doorstroming van helende energie bevorderen, nemen je wezen mee in een transformerende reis, waardoor je tot bloei kunt gaan komen tot het lichtwezen wat je bent.

Een steen welke al even in de winkel lag, maar waarvan de beschrijving nog niet gemaakt was, is een uniek exemplaar uit Brazilië. Deze is gelijktijdig met de ‘Keystone’, die we in de vorige blog beschreven hebben, binnengekomen. Het zijn Hematiet kristallen op roze Pegmatiet. Helaas hebben we hier nog maar 12 exemplaren van, waaronder een aantal grotere. Ik heb het gevoel dat dit oke is, want deze zullen niet iedereen aanspreken en gaan waar ze naartoe dienen te gaan.

Hematiet kristallen op Pegmatiet (Araçuaí, Bahia, Brazilië)

Deze mooie, krachtige, ruwe kristallen zijn een verbinding tussen het zachte, ‘vrouwelijke’, roze Pegmatiet en de prachtige kubussen van Hematiet, welke voor de ‘mannelijke’ energie staan. We gebruiken nog de termen ‘mannelijk’ en ‘vrouwelijk’ welke zich in alle mensen bevinden, om een verschil in energie aan te geven die we kennen onder deze termen. Deze alchemisten-steen komt als eerste in het hartchakra binnen. Deze steen is verbonden met alle harts-zaken, harts-frequenties. Het Pegmatiet helpt je om onbaatzuchtig je liefde te laten stromen naar alles en iedereen om je heen, maar ook jezelf onvoorwaardelijk lief te hebben. Pegmatiet is een stollingsgesteente, welke ook in hunebedden gevonden is. Het is een resonantie steen die krachtig helpt je te openen. Hematiet bevat ijzer en is een sterk aardend kristal. Veel mensen hebben door gedachten veel vastgezet, ook de angst om een sprong naar een volgend level te maken kan angst geven, de angst voor het onbekende. Deze angst is een emotie gekoppeld aan ervaringen uit het verleden. Hematiet op Pegmatiet zorgt voor doorstroming, helpt bij uitscheiding van emoties en angsten die je niet meer dienen. Dit combinatiekristal helpt je uit het denken te gaan, in het ‘Nu’ te zijn, mannelijk en vrouwelijk in balans, waardoor we ons weer compleet en ‘heel’ kunnen gaan voelen. In het ‘Nu’ kunnen deze angsten uit het verleden, of voor de toekomst niet aanwezig zijn. Het ‘Nu’ is een plek waar vrijheid bestaat, een staat van onverklaarbare vreugde en vrede. Deze steen helpt je ontvankelijk te zijn voor ‘nieuwe’ energiedeeltjes die nu al om ons heen, in onze aura zijn, maar op een of andere manier nog niet bij iedereen binnengekomen zijn. Deze kristallen helpen deze ‘nieuwe’ energie, een energie van ‘heelheid’, te verbinden met het hartchakra, te gronden in ons lichaam, waardoor we ons meer ‘thuis’ gaan voelen in ons lichaam. Dit is een alchemistische steen die voor verbindingen tussen elementen en werelden zorgt. Het is tevens een reizigerssteen die behulpzaam is bij astraal reizen.

Als laatste in deze blog willen we vermelden dat we weer een grote hoeveelheid handgemaakte Speksteen diertjes uit Peru hebben binnengekregen. Deze zijn in de winkel te koop voor €3,- per stuk. Kinderen zijn dol op deze en verzamelen ze soms. Het zijn ideale kleine cadeautjes, dus misschien een tip voor Sinterklaas of Kerst.

Op onderstaande dagen is de winkel open van 10.00 uur tot 17.00 uur

24, 25 en 26 november (vrijdag, zaterdag en Zondag)

1, 2 en 3 december (vrijdag, zaterdag en Zondag)

8, 9 en 10 december (vrijdag, zaterdag en Zondag)

15, 16 en 17 december (vrijdag, zaterdag en Zondag)

22, 23 en 24 december (vrijdag, zaterdag en Zondag)

28, 29, 30 en 31 december (donderdag, vrijdag, zaterdag en Zondag)

Menu