Nog meer nieuwe stenen in de winkel

Algemeen

Als eerste willen we met veel vreugde vertellen dat, nu er op dit moment geen nieuwe Luna Rose kristallen uit Namibië binnen komen, er nu ook in Brazilië gevonden zijn. Van de Luna Rose uit Namibië, die als eerste gevonden was, wist men niet zeker wat het donkere element was, maar van die uit Brazilië weet men dat deze uit een combinatie van Rozenkwarts en zwarte Kyaniet bestaat. Deze steen past in de tijdsgeest van nu, het balanceren van licht en donker. Iedere steen heeft een andere kleurbalans, je zult automatisch de steen die bij jouw energie past uitzoeken. Het Kyaniet werkt sterk helend op je fysieke lichaam en speciaal op de longen. Luna Rose helpt alle delen in je verenigen, om liefde te voelen voor je schaduwkanten en deze niet te ontkennen. Zodra je deze kunt zien, en daarna de ruimte geeft, zal je bevrijding ervaren. Alles wegstoppen of tegenhouden gaat in deze tijd van transformatie niet meer werken. Diep van binnen willen we bevrijd worden. Je kunt dit allemaal zelf keren. Het polariserend denken zit zo ingesleten in ons DNA, maar het is onze diepste wens om dit spel af te sluiten, we hebben het zo ervaren, geleefd, tot in den treuren tot ons genomen en nu is het klaar. Er is nu een mogelijkheid om het spel te keren en vanuit een andere dimensie/energie te gaan leven. Het is nu tijd en dat is prachtig, de energie is er klaar voor, we hoeven het alleen maar te geloven en te gaan leven.

Luna Rose

Er wordt altijd gezegd dat als het tijd is er nieuwe kristallen gevonden gaan worden, Luna Rose is geboren door een samensmelting van twee verschillende kristallen. Doordat de trillingen en frequenties op aarde zich aan het verhogen zijn en veel mensen last hiervan kunnen ondervinden is dit de perfecte steen om je door de veranderingen heen te helpen, met de flow mee te gaan. Luna Rose is een steen van onvoorwaardelijke liefde en is krachtig verbonden met je hart en je gevoel, ze helpt je om oude energieën te transformeren. Als je veel denkt of negatieve gedachten hebt, helpt ze je om hier los van te komen. Deze steen van oneindige vrede brengt evenwicht en helpt twijfels te overwinnen, zowel geestelijk als lichamelijk. Luna Rose helpt je om je eigen leven te creëren, te leven zoals je je hebt voorgesteld in je dromen. Als er hobbels op je pad zijn helpt Luna Rose je deze aan te gaan en je angsten te overwinnen. De steen geeft een gevoel van helderheid en stabiliteit in chaos, daarom is dit zo’n steen van deze tijd waarin velen zich heen en weer geslingerd voelen. Zeer geschikt ook voor mensen die gevoelig zijn voor de energieën van de maan. Luna Rose leert je dat je een krachtig, liefdevol wezen bent en dat niemand anders macht over je heeft. Ze leert je weer te geloven in jezelf en stimuleert je om in je kracht te gaan staan. Ze maakt je flexibel en helpt je open te staan voor kansen en nieuwe ervaringen. Luna Rose is een zachte, aardende steen die in een ruimte of bij een persoon helpt om negatieve energieën te verwijderen en te vervangen door positieve, liefdevolle energieën. Ze zuivert en opent het hartchakra zowel aan de voor als aan de achterkant. Ze stimuleert innerlijke genezing en eigenliefde, haar energie wervelt als een liefdevolle vortex om je heen. Ze kalmeert, helpt bij trauma’s en bij het aantrekken van liefde. Luna Rose versterkt empathie en gevoeligheid en helpt om noodzakelijke veranderingen te accepteren. Ze helpt onderdrukte emoties en verdriet te bevrijden, jezelf en anderen te vergeven en in vrijheid te leven. Deze nieuwe tijdssteen helpt je om je dromen op aarde te verwezenlijken, het goddelijke wezen dat je bent hier op aarde te leven.

Via de doorgeving of channeling van de nieuwe Luna Rose kwam er ook dat het nu tijd is voor een nieuwe energie op aarde die zo totaal anders zal zijn dan wij kunnen bedenken. Er kunnen nieuwe uitvindingen komen van schone energie. Deze uitvindingen hangen al in het veld, als het nijpend wordt op aarde, dan komen deze vanzelf, dan gaan mensen deze uitvindingen doorkrijgen. De schone energie staat ook voor wat wij zelf tot ons nemen, we zijn ook wat we eten en hoe we leven. Wij zijn zo dankbaar dat wij stenen tot ons krijgen die op een behoorlijk zuivere manier verkregen worden. We zeggen behoorlijk zuiver, want je kunt natuurlijk nooit zeggen of beweren dat alle kristallen 100% duurzaam gewonnen zijn. Dit bestaat nu nog niet op aarde, veel mineralen zijn altijd een ‘bijvangst’ geweest van bijvoorbeeld het winnen van koper of zilver. Wij zijn daar altijd bewust van geweest en hebben onszelf ook regelmatig afgevraagd of het goed is dat we stenen, kristallen en mineralen verkopen die uit de aarde gehaald zijn. We houden zoveel van de aarde met al haar bewoners, dat we het verschrikkelijk zouden vinden dat zij leeggeroofd zou worden. We hebben toen via Moeder Aarde ‘doorgekregen’ dat de kristallen die gevonden willen worden, boven de aarde komen, maar die in haar moeten blijven voor de energiebalans niet gevonden worden. De kristallen gaven ook door dat zij gevonden willen worden, omdat ze door bewustwording te brengen, heel veel voor de mensen en dus ook voor onze aarde met al haar andere bewoners kunnen doen. Dat ze onvoorwaardelijke liefde uitstralen en dat ze door boven de aarde te komen, energetisch helpen om de aarde een liefdevollere wereld te maken. Door de verspreiding van deze ‘zuivere’ kristallen wordt er een positief, liefdevol veld gecreëerd waar mensen op kunnen inpluggen. We kregen ook te horen dat dit werk is waarvoor wij onder anderen geboren zijn, dat dit een afspraak is en dat er daarom zoveel hoogenergetische kristallen op ons pad komen. Dit hebben wij al vaker van mensen die kunnen invoelen gehoord, maar vonden dat altijd een beetje beschamend om te zeggen. Een opdracht klinkt zo hoogdravend, alsof we bijzonder zijn. Dat zijn we ook niet, iedereen doet waarvoor hij of zij gekomen is, iedereen draagt zijn steentje bij. Hoe meer we bij onszelf komen, hoe meer we zien dat we allemaal één zijn.

We kregen toen ook al te horen dat de klanten die dit soort kristallen zoeken of nodig hebben dan op ons pad zouden komen. We hebben ons ook vele jaren afgevraagd waarom we dan niet in het midden van Nederland een zaak hadden, als we deze taak hebben. Pas jaren laten kregen we ‘door’ dat we precies in het midden van onze verste klanten uit het noorden en zuiden van Nederland en onze Belgische klanten zitten. In het midden van een soort driehoek. Dit verzin je toch zelf niet ha ha. Zo leuk dat je met je hoofd een gedachte hebt, dat we het als mens beter denken te weten en dan blijkt na jaren dat er een groter plan achter zit, wat zoveel beter is. Hoe meer je dit zelf ervaart hoe meer je jezelf kunt overgeven en in vertrouwen kunt gaan leven.

Wat wij altijd wel doen is kopen bij handelaren die voor ons goed en zuiver voelen, we hebben met de meeste ook een mooie band die verder gaat dan de handel. Met deze mensen is het fijn zakendoen, is het elkaar gunnen en genieten van de mooie kristallen. Als eerste moet de energie van de kristallen natuurlijk goed voelen. De kristallen die op ons pad komen resoneren met de trilling hoe wij willen leven, in liefde en in zuiverheid. In een ‘doorgeving’ werd er laatst verteld dat dit steeds verder zal uitzuiveren. Dat we dus niet bang hoeven te zijn. Dat de juiste voor onze klanten en voor ons zullen komen. Hoe meer wij in eenheid komen en liefdevol resoneren met alle delen van onszelf, er oude systemen zullen instorten en plaats maken voor liefdevolle nieuwe. Er zullen op een gegeven moment geen kristallen meer komen die met enige vorm van negativiteit te maken hebben, zo zal de lijn steeds schoner en zuiverder worden. En dit is toch zó wat we allemaal graag willen en wat dus ook zal gebeuren, want waar je met heel je hart naar verlangt en geen angst of oordeel meer op hebt, zal zich manifesteren. Dit zijn kosmische wetten die we steeds meer kunnen voelen en zien, omdat we meer en meer lagen van angsten, schaamte, valse ego en onzekerheden aan het afpellen zijn.

Zo bijzonder dat in dezelfde periode dat Luna Rose in Brazilië gevonden is, er ook een ander kristal uit dit prachtige land uit de aarde kwam. Dat Luna Rose het al had over dat het tijd is voor nieuwe, zuivere energie op aarde, over uitvindingen die gedaan zullen worden en dat dan ook deze nieuwe kristallen komen die de naam “Innovation Crystal” lieten horen. Innovation Crystals zijn unieke Lemurians in een beetje licht roze/perzik kleur met coderingen die eruitzien als gladde zilverkleurige plaatjes die op het kristal liggen. Een vriend van ons die kristallen altijd met een loepje bekijkt vond ze uit mineralen oogpunt alleen al zeer fascinerend. Toen Natascha de stenen ging invoelen en deze hun verhaal gingen vertellen werden we heel blij. Toen we ze zagen wisten we dat ze heel apart waren en dat we ze moesten inkopen, maar dat ze zo’n unieke energie bij zich droegen hadden we niet kunnen bedenken. Dat ze een trilling van een hoge, technisch ver geëvolueerde beschaving bezitten en mensen gaan helpen om met deze energie in verbinding te komen, waardoor er meer en meer prachtige uitvindingen gedaan kunnen worden. Zo apart!

Lemurians met zilverkleurige coderingen (Innovation crystal)

Deze unieke Lemurians uit Serra do Cabral, Brazilië, waarvan er veel Selfhealers zijn, hebben coderingen op hun oppervlak die eruitzien als gladde zilverkleurige plaatjes die op het kristal liggen. Als een laag met een buitenaardse energie die ooit het kristal heeft omhuld, maar die bijna niet meer zichtbaar is. Dit kristal heeft een zeer hoge vibratie en is verbonden met liefdevolle, rustige, lange, etherische wezens met een zilveren kleur rondom het gebied van het hoofd, uit andere dimensies ver weg van de aarde. Ze komen van een beschaving die technisch hoog geëvolueerd is, maar toch heel liefdevol is. Het is een collectief van wezens, delen, een veld die bewakers zijn van een unieke energie. Ze zijn ooit hier op aarde geweest, zijn onze voorouders. Dit zilverkleurige laagje vertegenwoordig een deeltje van de energie die zich nog op aarde bevindt. Ze laten zien dat ze een bepaalde weg hebben afgelegd en als wij ons daarmee verbinden komen we weer in verbinding met wie wij ook zijn. Zij die tot dit kristal aangetrokken worden resoneren met de energie van hen, vaak zijn dit mensen die zich willen verbinden met technische noviteiten in combinatie met een hoge liefdes trilling. De energie van deze wezens, gecodeerd in deze kristallen bevatten beide. Hun veld laat zien en voelen dat als we alles opgeschoond hebben, weer uitgelijnd zijn, we een nieuwe wereld gaan creëren, dat er dan weer ruimte is voor schone energie, voor technologie die ons positief gaat dienen. Deze kristallen helpen de mensen die tot hen getrokken worden om nieuwe creaties te creëren, een nieuwe aarde gestalte te geven in een mix van hoofd en hart. Dus ontwikkeld vanuit liefde. Technologie die ons liefdevol zal dienen. Dit zal ons verstand te boven gaan. We kunnen nu nog niet indenken hoe dit kan zijn.

We hebben ook mooie grote bollen van zwarte Obsidiaan kunnen inkopen. We hebben in de winkel een grote variëteit van Obsidiaan stenen in verschillende vormen. Op de webshop hebben we deze bollen nu ook gezet.

Obsidiaan

Dit is eigenlijk gesmolten lava, dat zo snel is afgekoeld dat het niet heeft kunnen kristalliseren. Het is een steen zonder grenzen of beperkingen en daardoor werkt deze snel en krachtig, deze biedt toegang tot de kern van een probleem en verwijdert ook energieën die daarbij vrijkomen. De waarheidlievende, weerspiegelende eigenschappen leggen gebreken, zwakheden en blokkades bloot. Je kunt met de steen een reis de diepte in maken, naar onverwacht licht. Men denkt dat licht in de hemel te vinden is, maar voor de meeste mensen is naar binnen gaan en innerlijke verwondingen helen een reis naar het werkelijke licht. Het is een steen van relativeren, volhouden en overeind blijven in moeilijke situaties. Obsidiaan brengt je op een hoger niveau en stelt je in staat om de aardse en paranormale invloeden beter in balans te brengen. Deze steen stimuleert je ontwikkeling, maar kan onplezierige waarheden aan het licht brengen, oude emoties doorbreken en verwerken. Obsidiaan biedt diepgaande genezing van de ziel en vergemakkelijkt de terugkeer naar vorige levens om pijnlijke emoties of trauma’s van vroeger te genezen. Deze krachtige steen vormt een schild tegen negativisme. Deze is zeer aardend, absorbeert negatieve energieën en geeft kracht in tijden van nood. Obsidiaan beschermt je aura en weert psychische aanvallen af. Als je hem te krachtig vindt, gebruik dan Regenboogobsidiaan, of Apachetraan, deze vormen zijn milder. Spiritueel versterkt Obsidiaan de doelgerichtheid van de ziel. Deze helpt energieblokkades te verwijderen, spanning te verlichten en de geest in het lichaam te verankeren. Deze steen bevordert groei op alle niveaus. Obsidiaan kan door de oorzaak aan het licht te brengen voor een heldere geest zorgen en helpen verwarring en hinderlijke overtuigingen op te heffen. Deze confronteert je met je schaduwzijde. De grootste gave van Obsidiaan is het kunnen geven van inzicht in de oorzaak van een ziekte of probleem. Fysiek ondersteunt Obsidiaan bij trauma aan weefsels, verlicht spanning en stress. Kan verlichting bij artritis en gewrichtspijn geven.

 Uit Brazilië hebben we mooie staande punten van Mozaïek Chalcedoon binnengekregen, deze hebben mooie, warme kleuren en een hele fijne energie.

Mozaïek Chalcedoonkwarts

Mozaïek Chalcedoonkwarts is een kristal gevonden in Brazilië, dat uit verschillende stenen bestaat, zoals Chalcedoon, Agaat, Kwarts, Oranje Aventurijn en soms roze Amethist. Uiterlijk is het een drukke steen. Deze unieke steen waarvan ieder exemplaar uit een andere samenstelling bestaat vertelt:” Je hebt je in je leven aangepast, er is veel druk op je gezet, waardoor je ook jezelf weer onder druk hebt gezet. Je bent je gaan conformeren/aanpassen aan je omgeving, waardoor je je trilling verlaagd hebt. De druk mag van de ketel.” Je ziet de chaos en de druk in het uiterlijk van de steen die wel uit geperste materie gemaakt lijkt, maar dat is hij niet. De Mozaïek Chalcedoonkwarts geeft je inzicht in je schaduwkanten en helpt je om negativiteit los te laten, de steen staat voor bevrijding van al je beperkingen. Het kwarts in de steen helpt bij de bevrijding en acceptatie van jezelf. “Het is nu de tijd om jezelf niet meer kleiner te maken, maar om werkelijk vrij te worden, ook van beperkende gedachtes, om niet alleen vrij te worden in de geest, maar om dit ook te gaan leven.” Dit kristal leert je te leven vanuit je hart. Deze staande Mozaïek Chalcedoonkwartspunt symboliseert jouw lichaam, dat je stevig rechtop gaat staan. Hij stimuleert besluitvaardigheid, assertiviteit, doorzettingsvermogen, daadkracht en creativiteit en helpt je om doelen te stellen en deze tot uitvoering te brengen. Je gaat staan en je bent wie je bent. Al wijk je af, al ben je anders, zie je dingen anders; zeg het, want het is juist nu nodig om jouw waarheid te spreken, iets wat velen altijd onderdrukt hebben. Die onderdrukkingsenergie mag bevrijd worden. Laat de ‘hele’ jij maar zien, zowel je donkere als je lichte delen. Heb geen angst meer om deze allemaal te laten zien. In de steen zie je allerlei kleuren en ook licht en donker. Het aanpassen is voorbij, is klaar, en veel mensen zullen zich hierin gaan herkennen. Als we echt vrij willen zijn, dienen we onszelf totaal te laten zien, alle schaamte te overwinnen. Als jij jezelf bevrijdt, dan kan de ander dat ook gaan doen, je geeft deze energie dan vrij, spiegelt deze. Als je het allemaal kan ‘leven’, kan snappen en kan doorvoelen, dan kun je het zijn. Je bent dan een lichtend voorbeeld voor je omgeving.

In dezelfde staande punten geslepen hebben we ook weer Roze Amethist Chalcedoon. Deze prachtige punten zijn in kleurschakeringen van voornamelijk oudroze met grijs, wit en zwart tinten. Deze staan ook op de webshop.

Roze Amethist Chalcedoon uit Brazilië

Roze Amethist straalt een krachtige en tevens zeer liefdevolle energie uit. Ze helpen je om via je hart een verbinding met je eigen Goddelijke Zelf te maken. Roze Amethist is een steen van waarheid die je helpt om weer te gaan leven vanuit je hart i.p.v. uit je hoofd, in totale oprechtheid en verbinding vanuit je diepste wezen en Goddelijke zelf. Ze hebben ook een diepe verbinding met de geesteswereld en helpen je om makkelijker in contact te komen met overleden geliefden en met Gidsen en Engelen. Het is een ultieme hart steen die je een intens gevoel van vrede en ontspanning geeft. Deze energie is zo uitgesproken dat, als je een steen vasthebt, je hem eigenlijk niet meer weg wilt leggen. Roze Amethisten helen krachtig je emotionele en fysieke lichaam. Ze bevatten zowel een grote kracht als tederheid, op een manier die heel voedend is voor de ziel. Ze helpen en helen je op verschillende manieren. Roze Amethist is een fantastische steen voor healers, zowel voor henzelf als voor hun cliënten. De steent laat je hartchakra volstromen met helende vibraties, waarna deze energieën door je hele lichaam stromen. Het is extreem krachtig voor het hart en hartchakra, maar ook voor de longen. Daarom wordt de steen voor problemen in deze gebieden aangeraden. De steen is ook heel krachtig in combinatie met andere stenen in steenleggingen op het lichaam en in grids. Roze Amethist heeft een zeer krachtige, beschermende vibratie die voorkomt dat negatieve energieën kunnen aanhechten. Het helpt je om een bewuste, liefdevolle verbinding met je innerlijk kind te maken en je hele wezen in een staat van eenheid te brengen. Voor mensen die in zware processen zitten, trauma’s of misbruik hebben meegemaakt, of veel verdriet en spijt ervaren, helpt de steen je hart open te houden en door deze moeilijke tijd te gaan om daarna weer positief in het leven te staan. Roze Amethist brengt vreugde en plezier in ieders hart en ziel en helpt mensen te helen die een scheuring tussen hun hoofd en hart hebben, waarna ze weer voluit vanuit hun hart kunnen gaan leven. Voor hen die aan hun ziel werken of voor Shamanen die Soul Retrieval (het herstellen van wonden, trauma’s en verloren van delen van jezelf) beoefenen, is deze steen het perfecte gereedschap. Roze Amethist is ook een hele goede steen voor zwangere vrouwen, baby’s en kinderen. De liefdevolle, beschermende energie maakt het een perfecte steen voor in de slaapkamer, huiskamer, praktijk of werkomgeving. Het is ook een perfecte steen om aan een geliefde te geven, omdat deze liefdevolle gecentreerde hart energie, liefde en tederheid uitstraalt naar de ontvanger. Dit is een echt Nieuwetijdskristal die in deze tijd zo hard nodig is en ons helpt te transformeren naar een Wezen dat in het Nu vanuit zijn hart leeft en vandaaruit een fantastisch leven vol liefde creëert.   

Het Chalcedoon in de steen geeft inzicht en zelfvertrouwen en helpt je om alles los te laten en in vrede en acceptatie vol vertrouwen te leven. Deze steen creatieve steen is goed voor het geheugen, helpt stress verlichten. Deze steen helpt je om eerlijk te leven. Zweverige mensen helpt deze beter te aarden. Chalcedoon brengt rust voor mensen die overspannen zijn. Deze fijne steen kan voor een betere balans tussen ziel, geest en lichaam zorgen.

Ook uit Brazilië, hebben we mooie staande Chevron Amethist punten binnengekregen. Chevron Amethist heeft mooie patronen door de afwisseling van witte kwarts met paarse Amethist. Ook deze staan op de webshop.

Chevron Amethist

Chevron Amethist, is een Amethist met mooie zigzag patronen van Amethist afgewisseld met witte kwarts. Deze meer opake steen werkt net anders dan ‘gewone’ Amethist. Zijn uiterlijk met de zigzag patronen laat zien wat hij doet en dat is vastgeroeste patronen doorbreken, vooral het vastzitten in het denken. Chevron Amethist straalt stellaire golven uit, werkt krachtig op de hersenen, ontspant deze en helpt je afstemmen op je hogere zelf. Hij verbindt je met je eigen goddelijke oorsprong en helpt je om diepere inzichten en de oorzaken van levenservaringen te krijgen. Structuren, hardnekkige patronen, een tunnel visie waarin je vast kunt zitten, uit dit alles kan hij je helpen bevrijden. De stellaire golven die hij uitstraalt, golven en licht vanuit de kosmos, zorgen ervoor dat je meerdere perspectieven waarneemt. Er is zoveel gebeurd de afgelopen tijd, velen van voelen zich gevangen in een dichtheid, ervaren een vacuum gevoel. Zitten niet meer helemaal in de 3e dimensie, maar ook niet in de 5e, meer in de 4e tussenlaag wat soms heel zwaar kan aanvoelen. De Chevron Amethist helpt ons dit gevoel toe te laten en geeft het gevoel dat we hier weer uitkomen. Hij stimuleert je om verantwoordelijkheid te nemen voor je realiteit door je te herinneren aan je relatie met de kosmos, het hogere wezen dat je bent en waarmee je alles creëert. Hij helpt je door de weerstand die je voelt van in het grijze gebied te zitten te doorbreken. Dit gaat rustig aan, want iets wat heel lang heeft vastgezeten, is meestal niet gelijk omgezet, al zou het buiten de tijd in een split second gebeurd kunnen zijn. Chevron Amethist komt rustig je lichaam via je hoofd binnen, hij scant lagen in je lichaam af, hij werkt langzaam maar grondig. Hij geeft je kalmte, ga maar zitten, neem rust, adem er maar doorheen. Hij kalmeert je gedachten, helpt woede, angst en bezorgdheid de verdrijven. Verlicht leed en droefheid en geeft ook innerlijke en mentale rust. Spoel hem bij intens gebruik af en toe af onder stromend water. 

Als laatste in deze blog zijn we super blij om te vermelden dat we deze keer een grotere hoeveelheid van de prachtige en zeer krachtige Rozenkwarts Ster-dodecaëder ingekocht hebben. Dit is een dubbele MerKaBa vorm met 12 punten. Heel mooie dat deze van Rozenkwarts gemaakt zijn, omdat dit een steen van onvoorwaardelijke liefde is.

Ster-dodecaëder (dubbele MerKaBa)

Deze prachtige 12 puntige stervorm is een dubbele MerKaBa. Een MerKaBa is een lichtlichaam, of lichtraster, een dubbele tetraëder die ons lichaam omgeeft en ons verbindt met het licht van de schepping. Drunvalo Melchizedek die twee boeken erover geschreven heeft noemt deze vorm een levend roterend veld van licht, geest en bewustzijn, tussen je hart en brein. Het is tevens een energetisch lichtvoertuig, waarmee we naar verschillende dimensies kunnen reizen. Via dit lichtvoertuig zijn we ook ooit naar de aarde gekomen. Een MerKaBa is een beschermend krachtveld, verbonden met alle chakra’s in het fysieke lichaam. Deze vorm representeert een zeer mystieke kracht die vroeger alleen voor ingewijden toegankelijk was. In de tijd waar we nu leven, is deze voor iedereen beschikbaar, omdat deze ons kan helpen op ons spirituele pad naar verlichting. Deze vorm is ook een Christus bewustzijns ster. Het Christusbewustzijn staat voor onvoorwaardelijke liefde en zuiverheid, het is een staat van ‘zijn’. Het is een vorm van bewustzijn die universeel is en zich niet alleen tot het Christendom beperkt. Er bestaat geen afgescheidenheid meer, alles is in volledige harmonie. Een Ster-dodecaëder kan alle 13 niveaus van DNA- bewustzijn wekken en activeert en stemt alle 64 DNA-lichtcodes af en helpt dit bewustzijn in je lichaam te aarden. Hierdoor kunnen we onze vibratie en ons bewustzijn verhogen tot zeer hoge niveaus en dit op aarde gaan leven. Deze vorm helpt je om steeds meer te worden wie je bent in alle werelden en helpt je te verbinden met je oorspronkelijke blauwdruk en met het bewustzijn dat je in essentie alles zelf bent. Een Ster-dodecaëder verhoogt de trilling en werkt harmoniserend en balancerend voor jezelf en de ruimte waar deze staat.

Heel mooi dat we deze nu hebben binnengekregen in deze donkere dagen voor de Kerst. Het is net een Kerstster, dus een prachtig symbool in deze tijd. Er komen er ook op de webshop kristallen voor wie niet naar de winkel kan komen.

Met de winkel zijn wij gewoon van 10.00 tot 17.00 uur geopend. I.v.m. de Feestdagen zullen de dagen dat we open zijn wat afwijken, dus kijk even op de ‘agenda’ op de site voor de juiste dagen.

 

Agenda:

Op onderstaande dagen is de winkel open van 10.00 uur tot 17.00 uur

3, 4 en 5 december (vrijdag, zaterdag en Zondag)

10, 11 en 12 december (vrijdag, zaterdag en Zondag)

17, 18 en 19 december (vrijdag, zaterdag en Zondag)

23 en 24 december (donderdag en vrijdag)

27 december (maandag)

31 december (vrijdag)

2 en 3 januari (Zondag en maandag)

Menu