Open winkeldagen

Algemeen

De feestdagen komen er weer aan, december is een maand van cadeautjes. Wij zullen alle weekenden tot de Kerst geopend zijn, dit omdat de meeste mensen toch in het weekeinde vrij zijn. Ook zullen we donderdag en vrijdag voor de kerst nog open zijn, handig voor iedereen die nog graag een cadeautje vlak voor de kerst zou willen kopen. Omdat veel mensen vrij zijn tussen kerst en nieuwjaarsdag zullen we ook 3e kerstdag, dinsdag 27 december geopend zijn. Zie voor de open winkeldagen de ‘agenda’ op de site en onderaan deze blog.

Wat hebben we heerlijke winkeldagen achter de rug. We hebben zoveel lieve reacties gekregen over de prachtige kristallen die we ingekocht hebben en hoe mooi de winkel er weer uit ziet, dat doet toch wel heel erg goed. Er gaat altijd zoveel tijd in zitten, natuurlijk maakt het ons ook heel erg blij, maar toch ook altijd fijn als anderen dit ook vinden. We hebben ook al een aantal van de nieuwe kristallen op de webshop geplaatst, binnenkort zullen er voor de feestdagen nog meer kristallen op de webshop geplaatst worden en iets later ook een aantal sieraden. De Sterling zilveren sieraden van Violane zijn ook onderweg. Zodra ze er zijn zullen we in een blog het over deze prachtige, zeldzame steen uit Rusland hebben.

In de vorige blog hadden we beloofd dat de nieuwe ingekochte trommelstenen met foto en beschrijving genoemd zouden worden, nu is het dan zover.

Uit Zweden hebben we een hele aparte Hematiet ingekocht, deze heeft mooie streepjes op zijn oppervlak. Wij hebben veel soorten Hematiet in de winkel, ook ruwe vormen, maar ook Hematiet in kwarts soorten, dus heel veel keus. Deze stenen werken altijd fijn aardend.

Gestreepte Hematiet uit Zweden

hematiet-gestreeptGestreepte Hematiet uit Zweden is een bijzonder mooie Hematiet met een prachtig streeppatroon. Deze zilveren steen wordt ook wel ‘bloedsteen’ genoemd, omdat bij het slijpen het water rood kleurt door het ijzer wat hematiet in zich draagt. Het is een zeer aardende en beschermende steen. Hij trekt je als het ware de aarde in. Dit is erg goed voor je als je wankelt of moeite hebt om je staande te houden in je groeiprocessen, vooral als deze in een stroomversnelling gaan. Hematiet wordt soms ervaren als een zware steen, omdat hij zo krachtig geaard is. Schrik hier niet van, want hij zorgt door zijn sterke aarding dat afvalstoffen en –energieën sneller en gemakkelijker afgevoerd kunnen worden. Hij is dus heel nuttig in deze tijd van reiniging en transformatie. Door de schoonmaak wordt het steeds makkelijker om je eigen hoger licht en doelen werkelijk op aarde te realiseren. Op het psychische vlak is hematiet krachtig, hij ondersteunt timide vrouwen, vergroot het zelfrespect en de overlevingsdrang en versterkt de wilskracht. Goed bij verslavingen en dwanghandelingen. In geestelijk opzicht bevordert hematiet de concentratie en verbetert het geheugen. Fysiek heeft hematiet een krachtige band met bloed. Het herstelt, versterkt en reguleert de bloedvoorziening en kan hitte aan het lichaam onttrekken, ook goed bij bloedarmoede. Het ondersteunt de nieren en herstelt weefsels. Ook goed bij kramp in de benen, bezorgdheid en slapeloosheid.

Een nieuwe steen voor ons is een combinatie van Hematiet met Jaspis, het is de Hematiet Jaspis Brecci uit Frankrijk. Dit is een combinatie van twee aardende stenen.

Hematiet Jaspis Brecci 

Hematiet Jaspis Brecci is zoals de naam al laat zien een combinatie van Hematiet met een Jaspis Brecci. Deze steen is gevonden in Frankrijk.

Hematiet is een zilverkleurige steen, die ook wel ‘bloedsteen’ genoemd wordt, omdat bij het slijpen het water rood kleurt door het ijzer wat hematiet in zich draagt. Het is een zeer aardende en beschermende steen. Hij trekt je als het ware de aarde in. Dit is erg goed voor je als je wankelt of moeite hebt om je staande te houden in je groeiprocessen, vooral als deze in een stroomversnelling gaan. Hematiet wordt soms ervaren als een zware steen, omdat hij zo krachtig geaard is. Schrik hier niet van, want hij zorgt door zijn sterke aarding dat afvalstoffen en –energieën sneller en gemakkelijker afgevoerd kunnen worden. Hij is dus heel nuttig in deze tijd van reiniging en transformatie. Door de schoonmaak wordt het steeds makkelijker om je eigen hoger licht en doelen werkelijk op aarde te realiseren. Op het psychische vlak is hematiet krachtig, hij ondersteunt timide vrouwen, vergroot het zelfrespect en de overlevingsdrang en versterkt de wilskracht. Goed bij verslavingen en dwanghandelingen. In geestelijk opzicht bevordert hematiet de concentratie en verbetert het geheugen. Fysiek heeft hematiet een krachtige band met bloed. Het herstelt, versterkt en reguleert de bloedvoorziening en kan hitte aan het lichaam onttrekken, ook goed bij bloedarmoede. Het ondersteunt de nieren en herstelt weefsels. Ook goed bij kramp in de benen, bezorgdheid en slapeloosheid.hematiet-jaspis-brecci

Jaspis Brecci maakt je lichaam krachtiger, energetisch neutraliseert de steen alles in de omgeving, zowel lichamelijk als geestelijk. Alles wat je gezondheid in de weg staat. Deze Jaspis verwijdert negatieve energie en vervangt deze door positieve. Perfecte steen voor mensen met een negatief zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen omdat hij je verandert in een optimistisch persoon die zich goed over zichzelf voelt en vol zelfvertrouwen het leven gaat zien. Deze positieve houding zal je leven op alle vlakken verbeteren. Deze steen ondersteunt chronische zieken en helpt mensen die aan het ‘sick building syndroom’ lijden. De steen bevat werende eigenschappen tegen virussen en bacteriën en werkt ondersteunend bij breekbare botten. Leg er een aantal in je huis om je leefomgeving schoner te maken en om een ziekbed heen voor ondersteuning.

Een heel aparte Jaspis, eentje met mooie lijntjes en patroontjes op zijn oppervlak is de Elfenbeen Jaspis uit Amerika. Wij wilden deze al langer hebben, maar steeds kwam het er op een op andere manier niet van, maar nu was het eindelijk tijd. Zoals de naam al doet vermoeden is deze speciale Jaspis verbonden met natuurwezens zoals Elfen en Feeën. De Jaspis familie is heel erg groot, op dit moment hebben wij wel 20 soorten in onze collectie.

Elfenbeen Jaspis

Elfenbeen Jaspis is gevonden in Amerika. De steen is verbonden met de natuur en de wezens die hierbij horen zoals de elfen en feeën. Als je met de steen mediteert kun je bewust met alle energieën die hiermee verbonden zijn in verbinding komen. Die van Moeder aarde en ook met alle niveaus van Godinnenenergieën. elfenbeen-jaspisElfenbeen Jaspis bevordert sjamanistische reizen, pendelen en het herinneren van dromen. Je kunt met deze bijzondere Jaspis ook makkelijker in verbinding komen met het meridiaanstelsel van de aarde, haar leylijnen. De steen helpt je ook met het ‘reizen’ naar krachtplekken op aarde en om contact te maken met oude beschavingen. De energie van deze bijzondere Jaspis stabiliseert en balanceert de chakra’s. De steen geeft kracht aan de onderste drie chakra’s, bevordert vitaliteit, creativiteit en versterkt de wil, maar resoneert ook op een liefdevolle manier met het hart, waar het een hele zachte liefdevolle energie naar stuurt. Elfenbeen Jaspis helpt je extremen te vermijden. Hij helpt je om los te komen van vreemde of obsessieve gedachten. Elfenbeen Jaspis geeft veel voeding en biedt steun in tijden van stress. Hij verenigt alle aspecten van het leven. De steen is ook goed voor het verteringssysteem, werkt ontgiftend en vitaliseert de lever en de milt. Lichamelijk werkt helpt de steen te ontslakken en is goed voor de huid en het bindweefsel. Ook geeft de steen doorzettingsvermogen en zelfdiscipline. Hij werkt aardend, beschermt en helpt negatieve energie te verwijderen. Deze bijzonder jaspis brengt je in balans, maakt vastberaden, geeft moed om moeilijke problemen aan te pakken. Behulpzaam bij straling en elektrosmog. Werkt ondersteunend bij langdurige ziekte en de spijsvertering.

Uit Australië hebben we een soort Versteend hout ingekocht, deze noemt men Versteend Hout Opaal, het is geopaliseerd Versteend hout. Dit is een heerlijke, liefdevolle en blije steen die eigenlijk voor iedereen goed is. Dit is zo’n steen waar veel mensen in deze tijd behoefte aan hebben omdat hij je het gevoel geeft dat je altijd op de juiste plek op het juiste moment bent, hij laat je thuis voelen waar je ook bent, dus ook fijn voor mensen die heimwee hebben naar hun ‘thuis’ in de sterren.

Versteend houtopaal

Versteend houtopaal wordt ook wel geopaliseerd Versteend hout genoemd. Deze is gevonden in Australië. Versteend hout is fossiel hout waarbij alle organische componenten zij vervangen door mineralen. In het Engels wordt dit Petrified wood genoemd. houtopaalDeze steen heeft een rustige, liefdevolle en blije energie en is voor iedereen goed. Daarom is het een goede steen om zomaar aan iemand cadeau te doen. Het is een steen voor zieners en een steen van wijsheid. Hij versterkt de paranormale gaven en haalt de angst hieromtrent weg. Versteend houtopaal bevordert onze connectie met de aarde en vermindert heimwee. De steen geeft je het gevoel om altijd op de goede plek te zijn en je daar thuis te voelen. Versteend houtopaal bevordert een nuchtere houding, brengt concentratie en beheersing en helpt je dingen af te maken of af te sluiten. Hij is goed voor de stofwisseling en algehele doorstroming en is goed voor de aderen. Versteend hout werkt goed voor de botten en wervels en versoepelt bij stijfheid en zorgt voor een betere, stabiele houding. Verder is hij goed voor keel, oren, ogen, holtes, tanden, kiezen en werkt hij reinigend op de lever. Hij geeft ook daadkracht bij het afvallen. Dep de huid met een elixer van de steen als deze jeukerig of geïrriteerd is. Het is ook een talisman en amulet. Versteend hout laat je zien wie je bent en wat je mogelijkheden zijn en dat je daar ook gelukkig mee kunt zijn. Hij zet ook aan tot ondernemen. Hij is heel goed voor apathische, angstige en/of nerveuze mensen. Bij onverwachte gebeurtenissen geeft hij rust ook bij vastzittende emoties of verdriet om het verlies van een dierbare geeft hij steun.

Een steen die er voor ons erg uitsprong is de Hyalofaan uit Bosnië. De klanten die deze heldere steen de laatste weken gekocht hebben ervaren deze ook als zeer krachtig. Het is een klein steentje met een zeer hoge vibratie die je aanmoedigt om je doel op aarde te bereiken. Ook zo bijzonder dat de steen uit Bosnië komt. Op dit moment horen wij veel over Bosnië, over de piramides bij de stad Visoko, de grote Zonnepiramide en nog twee kleinere, de maanpiramide en de draakpiramide. Veel mensen voelen zich tot deze energie aangetrokken, dus heel leuk dat we nu ook een steen uit dit bijzondere land hebben.

Hyalofaan

hyalofaan-bosnieDeze Hyalofaan is gevonden in Bosnië, het is een bariumveldspaat. In Bosnië bevinden zich belangrijke krachtplaatsen. Deze prachtige steen heeft ook een hoge vibratie, hij helpt en moedigt je aan om je doel op aarde te bereiken, hoe onconventioneel je pad ook is. Hij helpt je om op een dunne lijn te lopen, een lijn tussen twee versies van het ‘zijn’, tussen twee ‘kanten’ van een verhaal en tussen de fysieke en etherische werelden. Hyalofaan helpt je te begrijpen waarom je in dit lichaam op deze tijd en plaats geboren bent. De steen maakt diplomatiek, dat je geen partij hoeft te kiezen. Hyalofaan geeft je zelfkennis, leert je in het Nu te zijn, te genieten van elk moment, van elke situatie en dat alles komt zoals het komt en dat dit goed is. Helpt je te verbinden met alle aspecten van het leven en te begrijpen of te accepteren waarom je pad is zoals die is en dat dit pad tot innerlijke groei leidt. Hij leert je het begrip ‘ziel’ te begrijpen en het begrip van liefde en vergeving. Tevens leert hij je ook het begrip ‘innerlijk Zelf’ die krachtige energie, die innerlijke stem te begrijpen. Fysiek wordt Hyalofaan gebruikt bij problemen van de ingewanden en de knieën en kan verlichting bieden bij bijverschijnselen van chemotherapie. De steen is verbonden met het getal 55 en het getal 9.

 Een ander apart steentje is de witte Kascholong Opaal uit de Oeral. Dit is een hele zachte steen met een fijne vibratie die je auraveld zuivert, helpt te vergeven en voor liefde in je hart zorgt. Zoals zijn uiterlijk al doet vermoeden staat de steen voor zuiverheid. Een hele fijne steen, die door de bewoners van Mongolië ook wel ‘Schone Steen” wordt genoemd. Deze is ook fijn voor kinderen.

Kascholong Opaal

Deze unieke Kascholong Opaal is gevonden in de Oeral, de mensen uit Mongolië noemen de steen ook wel ‘Schone Steen’. Deze steen die ook Parelmoeropaal wordt genoemd, maar ook Chalcedoon bevat werd voor het eerst in 1830 in de Oeral bij de Tokowaja rivier gevonden. kascholong-oeralDeze prachtige zachte, delicate steen heeft een fijne vibratie, de steen is wit, maar heeft ook een lila energie bij zich die de steen verbindt met het Aquarius tijdperk en helpt de mensheid in het Christusbewustzijn te brengen. Dit maakt de steen tot een reiniger en zuiveraar van het auraveld. Deze liefdevolle steen helpt vergeven en zorgt voor liefde in je hart, helpt woede om te zetten in vreugde en helpt je om met een open hart vol vertrouwen zonder angsten te leven. De steen helpt je kosmische bewustzijn en je emotionele gevoeligheid te versterken. Hij helpt je makkelijker te ‘zien’. Dit is een beschermende steen, een warme, vriendelijke leraar die binnen je aura werkt als een prisma en verstrooit licht in zijn regenboogfrequenties waardoor je aura gevuld raakt met licht van het volledige spectrum en daardoor intens gevoed wordt. Je donkere plekjes worden uitgelicht waardoor je deze kunt waarnemen en hierdoor zullen ze transformeren. Deze zachte steen staat voor zuiverheid en brengt balans in lichaam, geest en emoties. Kascholong Opaal werkt kalmerend, stimuleert dromen, geeft innerlijke inspiratie en is behulpzaam bij nachtmerries en slaapproblemen. Deze steen stimuleert de genezende krachten in ons en wekt moederlijke gevoelens voor alle levende wezens. Lichamelijk is de steen heel goed voor huid, haar en vingernagels.

We hebben ook weer twee nieuwe Aura Kwartsen in onze collectie. De eerste is een prachtige zachtgroene, deze bestaat uit een laagje Titanium met Goud op Kwarts. Zoals de kleur en naam al doet vermoeden is deze Aura kwarts krachtig verbonden met de natuur en het hartchakra.

Forrest Green Aura Kwarts

forrest-green-auraForrest Green Aurakwarts is bergkristal dat doormiddel van hitte en een vacuüm een permanent laagje Titanium met Goud heeft gekregen waardoor er prachtige kleuren op het kristal ontstaan. Het geeft een meerwaarde aan energie van Bergkristal. Forrest Green Aura Kwarts is krachtig verbonden met de natuur en met het hartchakra, ook wordt gezegd dat het de steen van Astrale reizen is, van uittreden uit je lichaam. Het is een krachtige zuiveraar, heeft een hoge energie en is behulpzaam bij het verwijderen van energetische blokkades, vooral die je creativiteit belemmeren. Hij opent en geeft kracht aan alle chakra’s en stimuleert het opstijgen van de kundalini energie, waarbij de energie alle fijnstoffelijke lichamen passeert. Forrest Green Aura is behulpzaam bij slechte relaties, hij laat je zien wat er aan de hand is en helpt om negatieve emoties zoals boosheid, wrok en pijn los te laten. Hij geeft diepe inzichten in je relaties op alle niveaus en helpt bij het verbreken van karmische banden die problemen in dit leven geven. De getransformeerde relatie zal vitaal en harmonieus worden. Het kristal is een meester heler voor alle aandoeningen en heelt tevens op multidimensionaal celniveau. Met dit unieke kristal kun je het lichaam opnieuw programmeren volgend de originele blauwdruk waardoor het weer totaal in balans kan komen. Het kristal zorgt ervoor dat iedereen krijgt wat hij nodig heeft voor zijn of haar evolutionaire reis. Ook activeert en opent Forrest Green Aura Kwarts je hartchakra, hogere hartchakra, je keelchakra en het derde oog. Het is behulpzaam bij het helder zien en het doorgronden van mensen. Goed voor mediums en voor andere paranormale activiteiten. De steen geeft kracht en vitaliteit, is goed voor de ogen, hersenen, oren en het centrale zenuwstelsel.

Als tweede nieuw in onze collectie is de Sunset Aura Kwarts, we hadden al de Sunshine Aura Kwarts. Deze Sunset heeft behalve de gele kleur ook wat roze in zich. Deze bijzondere Aura kwarts bestaat uit een laagje Iridium met Goud wat zich heeft gehecht aan een heldere kwarts.

Sunset Aura Kwarts

sunset-auraSunset Aura Kwarts is Bergkristal dat doormiddel van hitte en een vacuüm een permanent laagje Iridium met Goud heeft gekregen waardoor er prachtige iriserende gouden kleuren op het kristal ontstaan. Het geeft een meerwaarde aan energie van Bergkristal. Sunset Aura Kwarts is een ultieme steen van liefde en niet gewoon zo maar liefde, maar een Universele liefde die alles overschrijdend is. Deze prachtige Aurakwarts activeert je hart en sacrale chakra’s op het diepste niveau. Sunset Aura wikkeld je in een warme deken van stralende liefdes energie. Of je nu ooit je hart hebt gebroken of het moeilijk hebt met het vertrouwen van anderen, Sunset Aura Kwarts laat deze barieres smelten en opent je zodat je de heling en liefde en creatieve energieën kan gaan ontvangen waarnaar je zo gesnakt hebt. De steen kalmeert ook de geest en helpt bij het loslaten van angsten, zorgen en trauma’s die in het verleden hebben plaatsgevonden. Hij geeft aan dat het nu tijd is om alles wat je blokkeert op het ontvangen van de liefde die jij verdient achter je te laten. Laat de magie weer in je leven komen en de steen je ziel helpen helen.

Dit was het voorlopig weer. Hieronder zullen wij de open winkeldagen voor de komende tijd vermelden.

Winkel open van 10.00 tot 17.00 uur

Zaterdag 26 en zondag 27 november

Zaterdag 3 en zondag 4 december

Zaterdag 10 en zondag 11 december

Zaterdag 17 en zondag 18 december

Donderdag 22 en vrijdag 23 december

Dinsdag 27 december (3e Kerstdag)

Zaterdag 7 en zondag 8 januari

 

Menu