Wellnesswater

Algemeen

Het is weer heerlijk zonnig weer en dat betekend dat we meer behoefte aan drinken hebben en wat is er nu gezonder dan schoon helder water te drinken. Helaas is het water dat uit de kraan komt vaak energetisch arm, niet meer zo levendig. Energetisch zuiver water heeft een positieve werking op het fysieke lichaam en de aura. Wanneer je stenen toevoegt aan water blijkt uit testen dat de drinkwaterkwaliteit verbetert of dat er zelfs een genezende kracht vanuit gaat. Edelstenen geven informatie af aan het water, water neemt deze op en bewaart die voor een bepaalde tijd.

Sommige edelstenen in het drinkwater stimuleren en vitaliseren het water, dat wil zeggen dat ze energie aan het water geven, het water beter laten smaken, lichter maken, negatieve informatie neutraliseren en de houdbaarheid verlengen. In Duitsland zijn hier testen mee uitgevoerd. Er is getest met de volgende waterstenen, een edelsteencombinatie van, Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts. Na een week was al het edelsteenwater nog kiemvrij. Deze combinatie heeft kennelijk een positieve invloed op de houdbaarheid van drinkwater. Er verschijnen dus minder bacteriën, algen en andere micro-organismen. Het water blijft verser en is langer houdbaar.

De combinatie van Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts noemen we Wellnesswater. Deze drie kwartsen zijn mineralogisch zo verwant waardoor ze goed met elkaar gecombineerd worden. Amethist stimuleert de geestelijke waarneming en de inspiratie, geeft rust en harmoniseert het zenuwstelsel. Bergkristal neutraliseert en is goed voor de zintuigen en het instinct en harmoniseert de energie- en waterhuishouding evenals het hormoonstelsel. Rozenkwarts stimuleert en verbetert de intuïtie en empathie en harmoniseert de bloedsomloop en het hart.

Dit Wellnesswaterbrengt yin en yang in evenwicht, zorgt voor een vloeiende afwisseling tussen activiteit en rust. Het harmoniseert hartslag en ademhalingsritme, stimuleert een allesomvattend waarnemingsvermogen. Dus heerlijk en gezond om te drinken.

Deze stenen zijn dus ‘veilig’ om direct in water te leggen, maar dit kan niet met alle stenen, wees daar dus voorzichtig mee. Er zijn stenen die giftig zijn. Er is een heel goed boek waar hier over geschreven wordt, over het maken van Elixers en hoe dit te doen. ‘De genezende kracht van water en edelstenen’ van Michael Gienger en Joachim Goebel.

Wij verkopen in de winkel watersetjes van Wellnesswater in een zakje met een kaartje van de werking erbij. Dit zijn ruwe kristallen. Wij raden altijd aan om de stenen voor gebruik eerst even onder de kraan goed af te spoelen omdat er door het vervoer toch wat schilfers van de stenen in het zakje kunnen liggen. Voor mensen die hier bang voor zijn hebben we nu ook zakjes met grote trommelstenen, deze zijn dus helemaal glad.

 

Hoe te gebruiken. Leg de stenen in een glazen kan en vul deze met kraanwater, liefst de avond voor gebruik, na zo’n 6 uur zit de energie van de stenen in het water, dus als je het ‘s avonds doet kun je de kan gelijk de volgende dag gebruiken. Als de kan bijna leeg is, vul hem dan weer bij met water. De informatie van het restje water in de kan wordt gelijk doorgegeven aan de rest van het water. Je kunt de kan in de zon zetten voor extra kracht van de zon, of in de maan, wat je fijn vindt. Experimenteer maar wat je wilt. Na een paar weken halen wij de stenen uit de kan en boenen ze even schoon met een borsteltje, want er kunnen wat algen op komen. Doe zoals het voor jou goed voelt.

 

 

Menu