Pallet Amethist Geoden en kristallen uit Colombia binnengekomen

Algemeen

Dat was weer sjouwen zo’n pallet vol met Amethist Geoden uit Brazilië. Zo spannend om te zien wat we eigenlijk gekocht hebben. Deze zien wij niet van tevoren, laten we aan het lot haha. Vertrouwen wat bij ons moet zijn zal komen. Het lijkt dan wel Sinterklaas met het uitpakken en bewonderen van al deze unieke persoonlijkheden. Tot onze verbazing zagen we dat er een aantal dubbele Geoden tussen zaten. Dit gebeurt niet vaak dat deze in een pallet zitten. Ook zagen we de twee helften van een Twin geode. Dus twee aan elkaar gegroeid. Wow, de hele week komt het thema Tweeling Vlam of Ziel al om de hoek kijken. Klanten in de winkel die hun Tweeling Ziel ontmoet hebben en stenen die op ons pad komen. Ook de gesprekken die wij onderling de laatste weken hebben gaan over dit onderwerp. Zo zie je dat niets toevallig is en alles in een soort Goddelijke stroom, synchroniciteit verloopt. Later in deze blog zal ik iets dieper op dit onderwerp ingaan. Een aantal van deze Amethist Geoden hebben ook Stellar Beam kristallen in zich. Wow wat geeft dit toch een prachtige energie. En we ontdekten in een geode van 67 kg, die ook een speciale vorm heeft met 2 punten en ook een versmolten twee eenheid lijkt, zelfs een Seleniet kristal op de bodem, zo helder, deze lijkt op de Naica Seleniet uit Mexico die we vroeger hadden. Helaas staan deze mijnen onder water.

Wat een cadeautjes weer allemaal. Iedere Geode heeft een uniek uiterlijk en energie. Veel mensen denken dat alleen hele donkere, zeer kostbare Geoden goed zijn, dat deze de meeste kracht bezitten, maar wij denken daar anders over. Die hele donkere exemplaren, die meestal uit Uruguay komen hebben inderdaad een hele krachtige energie, sterk verbonden met de paarse straal, maar dat wil niet zeggen dat een hele lichte, een lila Amethist geen krachtige trilling kan hebben. Vaak hebben lichte stenen een subtiele, hoge vibratie, meer verbonden met hogere chakra’s, of natuurwerelden, verbonden met Elven en Eenhoorns. We hebben ook Geodes die op het eerste gezicht wat bruin bevatten, als je goed kijkt zie je dat de Amethist kristallen Cacoxeniet en vaak Goethiet bevatten. Deze zijn complexer in energie, gaan richting de energie van een Super 7. Het is eigenlijk zo belangrijk om niet na te denken over wat nu goed en wat minder is, want dit bestaat helemaal niet. Ieder kristal is uniek, net zoals wij dat zijn. Kies waar je hart van gaat zingen, waar je blij van wordt. Welke je aantrekt, dat is het kristal wat het beste bij jou, je familie of in je zaak of praktijk past.

Amethist Geode

De vorm van de geode is symbolisch een baarmoeder waar de kristallen veilig in groeien. Deze Amethist Geodes geven ons een gevoel van veiligheid en geborgenheid. De energie van de kristallen stralen naar buiten door de open kant, maar blijven toch ook in een beschermde holte. De steen neemt energie op, slaat deze op, laat deze los en reguleert haar. Amethist is een krachtige zuiverende en beschermende spirituele steen met een hoge vibratie die verbonden is met het derde oog, de kruinchakra, de hogere etherische chakra’s en de violette straal van transformatie. Hij verbindt je met je eigen goddelijke oorsprong, stimuleert het denken, de heldere vermogens en de intuïtie. Hij helpt je om diepere inzichten in de oorzaken van levenservaringen te krijgen. Amethist stimuleert je om verantwoordelijkheid te nemen voor je realiteit door je te herinneren aan je relatie met de kosmos, het hogere wezen dat je bent en waarmee je alles creëert. Amethist maakt je ontspannen, wat nodig is voor het afstemmen op je hogere zelf, hierdoor ook heel geschikt voor meditatie. Hij kalmeert je gedachten geeft ook innerlijke en mentale rust. Hij werkt beschermend bij psychische aanvallen en zet deze om in liefde. Hij zuivert tevens de aura, werkt kalmerend en blokkeert negatieve energieën en geopatische belasting doordat hij je helpt met het opbouwen van een energieschild, een veld van spiritueel licht rond het lichaam. Amethist helpt je bij het nemen van besluiten, bevordert het gezond verstand en spirituele inzichten, verdrijft woede, angst en bezorgdheid en verlicht leed en droefheid. Een geode in huis of in je praktijk geeft je het gevoel dat je bent omgeven en beschermd door een bel van licht. Het is een steen die voor iedereen fijn is, ongeacht of je in spiritualiteit gelooft of niet. Ze zijn ook een goed hulpmiddel voor meditaties, ideaal ook om te gebruiken bij spirituele workshops, groepsmeditaties en elke ander vorm van gezamenlijk spiritueel werk, omdat ze rust geven en stress verminderen. Ze harmoniseren een groep en helpen zelfliefde ontwaken. Het zijn universele genezers. In de kamer van een zieke helpt een Amethist Geode de energie zuiver houden. De steen bevordert hogere bewustzijnstoestanden en helpt bij slapeloosheid en is weldadig voor pijnen, hoofdpijn, nachtmerries, woede, angst, verdriet.

 Stellar Beam Calciet

Deze calciet wordt zo genoemd vanwege zijn multi- en interdimensionale eigenschappen en vermeende vermogen om contact met ruimteschepen en buitenaardse wezens te leggen. Op spiritueel niveau opent deze steen de hogere chakra’s en maakt afstemming mogelijk op goddelijke energie, hogere leiding en verhoogde bewustzijnsniveaus. Hij neemt je mee naar het hart van Alles Wat Is en helpt je te herinneren wat er gebeurt, zodat je spiritueel sneller kunt groeien. Hij vergemakkelijkt innerlijke reizen via doorgangen van heilige geometrische vormen, waardoor je toegang kunt krijgen tot de Akasha kronieken en andere, waar je spirituele geheimen kunt vinden ut oude beschavingen zoals Atlantis en Egypte (met zijn verbinding met Sirius).  Op het psychische vlak helpt hij oude patronen te doorbreken, inclusief spirituele overtuigingen of paden die je doel niet meer dienen. Hij helpt je het doel van je ziel en je leven te achterhalen. Hij haalt wijsheid en vaardigheden uit het verre verleden naar voren en stemt af op je zielengroep. Emotioneel helpt hij je in wederzijdse liefde, verlangen en tederheid onder te dompelen.  Het is een ideale beschermsteen, omdat hij als versterker en zuiveraar van energie reinigt hij al het negatieve dat je tijdens een spirituele reis of healingswerk hebt opgepakt. Stellar Beam calcieten zijn geweldige stenen voor psychische chirurgie, ze hebben een laserachtige precisie, waardoor heel nauwkeurig blokkades, entiteiten of andere verdichtingen in de aura kunnen worden verwijderd. Ze kunnen de etherische blauwdruk herstructureren en helen, om inbreuk te herstellen door toedoen van operatief ingrijpen. Letsel, verwijdering van een lichaamsdeel of een andere schending van de energetische blauwdruk van het lichaam. Dit kristal is een van de krachtigste middelen om een goud-wit licht op te roepen. De steen vult je aura en de ruimte om je heen met licht van een hoge frequentie, waardoor negatieve

Behalve Amethist Geoden hebben we ook andere prachtige Amethist kristallen binnengekregen, waaronder ook weer wat Amethist ringen op een zwarte ijzeren standaard. Deze nieuwe zijn kleiner dan die we al hadden. Dat is heel fijn, want dan hebben we voor iedereen wat. Deze zijn net als de Agaat plakken op standaard een eyecatcher voor in je interieur.

 

We hebben ook hele mooie kleine, staande, geslepen Amethist Amfiboolkwarts puntjes binnengekregen. Ook al zijn ze klein, ze hebben een liefdevolle, krachtige energie.

 

Amethist Amfiboolkwarts

Deze prachtige kristallen worden zo genoemd vanwege de innerlijke vleugels en Engelenvibratie, vaak bevatten ze ook nog fantomen, inclusies en andere insluitsels. Deze Amethist Amfiboolkwarts is een krachtige zuiverende en beschermende spirituele steen met een hoge vibratie die verbonden is met de violette Vlam en Saint Germain, waardoor het innerlijk rust geeft en helpt bij transformatieprocessen. Het kristal is verbonden met het derde oog, de kruinchakra en de hogere etherische chakra’s. Hij verbindt je met je eigen goddelijke oorsprong, stimuleert het denken, de heldere vermogens en de intuïtie. Hij helpt je om diepere inzichten en de oorzaken van levenservaringen te krijgen. Amethist stimuleert je om verantwoordelijkheid te nemen voor je realiteit door je te herinneren aan je relatie met de kosmos, het hogere wezen dat je bent en waarmee je alles creëert. Amethist maakt je ontspannen, wat nodig is voor het afstemmen op je hogere zelf, hierdoor ook heel geschikt voor meditatie. Hij kalmeert je gedachten geeft ook innerlijke en mentale rust. Hij werkt beschermend bij psychische aanvallen en zet deze om in liefde. Hij zuivert tevens de aura, werkt kalmerend en blokkeert negatieve energieën en geopatische belasting doordat hij je helpt met het opbouwen van een energieschild, een veld van spiritueel licht rond het lichaam. Amethist helpt je bij het nemen van besluiten, bevordert het gezond verstand en spirituele inzichten, verdrijft woede, angst en bezorgdheid en verlicht leed en droefheid. Als er zich fantomen in het kristal bevinden symboliseren deze de vele levens van de ziel en nemen je mee op reis door multidimensies. Ze doorbreken oude patronen en helpen weer contact met oude wijsheid te krijgen. Het is een fantastisch kristal die energieën naar het hoogst mogelijk verschuift en voor samenwerking en harmonie zorgt. Deze Amfiboolkwarts heeft toegang tot de hoogste bewustzijnsniveaus en concentreert krachtige energie in het lichaam. Het is ook behulpzaam bij het verwijderen van entiteiten, beschermt tegen paranormale aanvallen en transformeert negatieve energie in positieve. Als je het kristal op het kruinchakra legt activeert het alle hogere chakra’s en opent een ladder voor bewustzijn om contact met je Hogere Zelf te krijgen en om de hoogste begeleiding te ontvangen. Dit kristal helpt je inzicht te krijgen, vooral op het derde oog en stemt je af op de wijsheid van de universele geest. Geplaatst op het somachakra (haarlijn) stemt het af op je zuivere spirituele zelf, reinigt het hogere-hart-chakra en opent het keelchakra. Het bevordert het uiten van je eigen waarheden en verhoogt je vibraties. Dit kristal geeft kracht om een ingeworteld trauma uit een vorig leven te transformeren. Werkt ondersteunend bij slapeloosheid, pijn, angsten, depressie, woede, verdriet en slapeloosheid.

Als laatste van Amethist, mini Scepertjes recent gevonden in Bahia, Brazilië. Twee jaar geleden vond men al kleine puntjes, maar deze zijn heel bijzonder, want het zijn kleine Sceptertjes, met een coating aan de buitenkant die op een suikerlaagje lijkt en in de punt bevindt zich ook nog een fantoom. Wat veel bijzonderheden in zo’n klein kristalletje. Het zijn ook echte krachtpatsertjes met een fantastische energie, verbonden met Aartsengelen, vandaar ook de naam Aartsengelen Amethist.

Nu tijdens het schrijven van deze blog besef ik dat deze ook heel geschikt zijn om als je via het Violette Vuur van transformatie nog oud karma wil transformeren, je deze heel goed als hulpmiddel kunt gebruiken. Transformatie betekent niet altijd dat je van alles waar je niet blij mee bent moet transformeren, je kunt ook geloven dat je al Liefde en Heelheid bent. Dit ben je ook in essentie, in heel je wezen.

Amethist sugar fantoom sceptertjes uit Bahia (Aartsengelen Amethist)

De meeste van deze nieuw ontdekte, kleine scepters met een fantoom erin hebben ook een Dow punt. Dow kristallen hebben een punt met 3 zevenzijdige facetten, met daartussen 3 kleine driezijdige vlakjes, driehoekjes. Het is een combinatie van een Generator en een Channeling kristal. Dit kristal helpt spirituele volmaaktheid in de materiële wereld te manifesteren en contact te krijgen met onze innerlijke waarheid. Dit Meesterkristal helpt de hogere chakra’s te openen en versterkt je verbinding met je bron. Deze helpt je aura te beschermen en je chakra’s en meridianen te balanceren. De punt lijkt op een dakje en ze helpen ons ook “uit ons dak gaan”, beperkingen overschrijden en boven onszelf uitstijgen. In een andere werkelijkheid te stappen, in je Meesterschap. Ze zijn ook sterk verbonden met Aartsengelen. Je kunt via deze stenen meer in contact komen met je Engelen Zelf en je Al-ziel, je goddelijke oorsprong en dit meer gaan leven. Ze helpen je om je etherische vleugels te voelen, want dit bijzondere kristalletje helpt deze ontvouwen, ook je aura kun je meer voelen uitdijen. Je lichtlichaam wordt groter, beperkingen kun je achter je laten. Dit kristal houd je ook op één lijn met het doel van je Ziel, jouw waarheid. Als je van je pad bent afgedwaald, maakt Amethist je hiervan bewust en helpt je rustig terug. Er is heel veel Amethist op aarde, omdat de energie van transformatie, verbonden met de violette straal zo hard nodig is. Het is een krachtige, zuiverende en beschermende, spirituele steen die verbonden is met de hogere chakra’s. Het is een van de zachtste, maar krachtigste hulpmiddelen om je derde oog te openen of een nieuwe fase van spirituele ontwikkeling en groei te beginnen. Dit kristalletje is een uitstekend hulpmiddel voor meditatie en om naar binnen gaan. Deze helpt om onze Geest te verankeren terwijl we naar een hogere staat van zijn gaan. Het Fantoom in het kristal symboliseert de energie van het kristal die je helpt verder te groeien en blokkades achter te laten. Fantoomkwarts verzoent je met je schaduwkanten, laat zien dat deze ook Goddelijk zijn en je gediend hebben op je pad van groei. Ze helpen het fysieke lichaam via de etherische blauwdruk te genezen.

Zoals je in de titel van deze blog al kon lezen, hebben we tot onze grote vreugde ook weer kristallen uit Colombia binnengekregen. We zaten met smart op ze te wachten, want nog best veel klanten hadden zo graag een Blue Smoke Mist Lemurian met Cookeite gewild. Die we hadden waren al snel uitverkocht. Ook nu hebben we niet een hele grote hoeveelheid van deze vrij zeldzame kristallen binnengekregen, maar we hebben gevraagd dat als ze er weer hebben, of ze deze naar ons willen opsturen. Maar voor nu hebben we er gelukkig nog.

Blue Smoke Mist Lemurian met Cookeite uit Colombia (Pilaar van licht)            

Deze zeldzame Lemurians uit Colombia zijn een gloednieuwe vondst uit de provincie Santander. Ze hebben een magische, blauwgrijze mist in zich, die wordt veroorzaakt door het zeldzame Lithiummineraal Cookeite. Deze glasheldere kristallen met een zeer hoge vibratie vergroten je bewustzijn en zetten mentale velden in een ander licht. Het zijn krachtige, liefdevolle Ascensiekristallen die ons helpen herinneren dat we unieke goddelijke wezens zijn. Ze bevatten een ‘gedachten zuiveringsfilter’. Ze helpen je gedachten minder onderhevig te zijn aan alle mentale velden om je heen, hierdoor zal je minder moe of prikkelbaar worden, of minder negativiteit van je omgeving ervaren, dit omdat je veel meer met je centrum, met je licht verbonden blijft en waardoor je autonomer zult worden. Dit kristal werkt heel krachtig op de rechterhersenhelft, de intuïtie. Gedachten zijn krachten, met je gedachten kun je krachtig manifesteren, zowel positief als negatief. Dit kristal helpt je in jezelf te kunnen geloven. Deze blauwgrijze waas van Cookeite staat symbool voor gezuiverde gedachten, waardoor je boven alles uitstijgt, zie symbolisch de heldere punt van het kristal. Achter wolken schijnt de zon. Net als obelisken in Egypte houden deze pilaren, of zuilen van licht verbinding met je hogere zelven en hogere werelden. Als je in verdichting of beperkingen zit, zoals nu veelal, in deze dimensie op aarde, helpt deze je achter de sluier te kijken, in zuivere gedachten te blijven. Om in magie en mogelijkheden te blijven denken en leven. De verdichting, de sluier, het plafond wat je kan voelen is eigenlijk een illusie. Deze kristallen helpen je zelf een lichtzuil te worden en gaten in het gecreëerde net of de matrix te maken. Wij zijn zelf een onderdeel van de matrix, wij zijn er zelf ingekomen en kunnen er ook weer uitkomen. Eenmaal hier doorheen is alles lichter en ruimer, het is een wereld of dimensie vol magische mogelijkheden, waar je zelf een schepper bent. Deze kristallen zijn niet persoonsgebonden, ze zijn gekomen om verspreid te worden. Op de plekken waar ze zich bevinden creëren ze zuilen van licht, ook de mensen waar ze zijn zullen lichtzuilen worden en zo weer andere mensen verlichten. Zo zal deze hoge, liefdevolle energie zich als een golf verspreiden. Als oordeel en verdeeldheid, veelal ontstaan door verschillende religies, verdwijnen en er liefde voor alles en iedereen zal zijn, kunnen we bij een oer wijsheid komen die alles omvattend is. Deze wijsheid is verstopt geweest, maar bepaalde kristallen, zoals deze, bevatten die oorspronkelijke blauwdruk. Deze kristallen zijn verbonden met een hogere, blauwe vibratie. Ze reinigen onze aura, zuiveren de chakra’s en in een ruimte creëren ze een beschermend veld. Ze helpen ons herinneren dat we stralende zielen zijn en dat schoonheid en goddelijkheid ons geboorterecht is.      

Ook hebben we nog een hoeveelheid van de unieke, kleine Mango kwarts puntjes binnengekregen. Deze die eigenlijk de naam “Corona” hadden en die staan voor de Kroon op je werk, voor het ascensie proces waar we doorheen gaan. Beide zijn prachtige Nieuwetijds Kristallen.

Mango kwarts uit Colombia 

Mango kwarts uit Colombia werd herontdekt in 2017 in Boyaca, Colombia en is een zeer zeldzame variëteit van kwarts met een natuurlijk oranjeachtig geelpigment van Halloysiet erin, dat zich in de punt van het kristal bevindt. Dit mineraal komt maar zelden in kristal voor. Pas in 2020 kwamen ze voor het eerst op de markt. Mango kwarts is ook bekend als Corona kwarts, dit omdat veel punten uit een kroon van gouden punten bestaan. Dit symboliseert onze Ascensie. Deze is waarschijnlijk nu boven de aarde gekomen, omdat we in een overgangsperiode zitten en het nu tijd is om onze verantwoordelijkheid te aanvaarden en onze trilling zowel als individu en als collectief te verhogen. Ik werk door en voor jou, is het eerste wat bij het channelen van het kristalletje komt. Mango kwarts gaat naar binnen en het voelt alsof deze snel door je lichaam reist via de ruimtes tussen je cellen. Hij gaat op zoek naar een blokkade of trauma en maakt daar ruimte. Deze kan je snel bewust maken van waar de blokkade door komt, maar het is geen ‘Quick fix’, het is een instrument waar je mee samen dient te werken. Dit krachtige zonnetje helpt je lichtlichaam te activeren en te versterken, het Halloysiet resoneert en werkt met elementen in je lichaam en lichtlichaam. Deze zal bij iedereen een andere weg door het lichaam zoeken naar waar deze ‘licht ontsteekt’. Het is een echt Ascensie kristal die op een bijzondere manier het licht in al je lichamen, zowel het fysieke als het etherische versterkt. Alles wat er nodig is om deze omzetting te bewerkstelligen ondersteunt dit kristal, het is een schoonmaker en verruimer. Deze kwartsen uit Colombia bevatten net als die met Cookeite een ‘gedachten zuiverings filter’, die je gedachten helpen om minder onderhevig te zijn aan alle mentale velden om je heen, waardoor je meer bij jezelf en trouw aan jezelf kan blijven. Hierdoor zal je minder moe of prikkelbaar worden, of minder negativiteit van je omgeving ervaren, dit omdat je veel meer met je centrum, met je licht verbonden blijft. Dit krachtige, liefdevolle, blije, mysterieuze kristalletje komt niet voor niets in deze tijd van grote veranderingen uit de aarde om ons te helpen om terug te keren naar de meest authentieke versie van onszelf. Het is een ‘Nieuwetijdskristal’, die ons helpt om onze verantwoordelijkheid als mens te nemen voor ons eigen leven, na eeuwen deze te hebben overgelaten aan systemen die ons als mens zwakker hebben gemaakt en die nu ons hoogste goed niet meer dienen. Op lichamelijk niveau ondersteunt het kristal met het maken van een diepe verbinding met jezelf, waardoor je meer bewust wordt van waar energetische onbalans, die ons geestelijk of lichamelijk ziek kan maken, vandaan komt. Dit gebeurt op een zachte, liefdevolle manier waardoor je lagen kunt afpellen. Mango kwarts geeft je een gevoel dat alles goed komt. Het kristalletje is krachtig verbonden met het 2e en 3e chakra, het stimuleert creativiteit en geeft je energie om te gaan leven waar je hart blij van wordt. Lichamelijk werkt deze krachtig op heling op cellulair niveau. De oranje/gouden kleur laat zien en voelen dat dit kristal ook verbonden is met de Gouden straal van het Christusbewustzijn, de Vlam van Opstanding. Dit kristalletje vertegenwoordigd de “Gouden Kroon” op ons werk. De kroon die aan het einde van de reis op je hoofd wordt geplaatst als je bij je authentieke, soevereine zelf bent gekomen. Als meer mensen deze hogere frequenties uitstralen zal dit een collectief veld geven, waardoor de mensheid en de aarde kunnen opstijgen in een nieuwe energie. Als we onszelf veranderen zal ook onze omgeving veranderen. Zo creëren wij met zijn allen een nieuwe, prachtige, liefdevolle wereld. Mango kwarts werkt krachtig samen met de Lemurians met Cookeite, deze kristallen versterken elkaar. 

Kwarts of Laser kristallen uit Colombia zijn voor ons, sinds ze lang geleden voor het eerst op ons pad kwamen, een van de meeste “licht” kristallen die wij zijn tegengekomen. Het “licht” wat deze uitstralen is zo diep en helder, met vaak een gouden gloed met de energie van onvoorwaardelijke liefde, de energie van het Christusbewustzijns licht. Ze zijn bijna oogverblindend. Wij hebben van deze kristallen nooit clusters gehad, maar nu zijn ze eindelijk gekomen. Toen we ze uitpakten waren we allemaal diep geroerd door de energie die ze bevatten. Wat prachtig. Ze zijn zo helder en bevatten prachtige ribbels op de zijkanten, het toppunt van een Lemurisch kristal. Maar eigenlijk voor ons is dit weer een hokje beseffen we nu, ze gaan ver voorbij een hokje, ook in trilling reiken ze ver.

Lemurische lasers en clusters uit Colombia (Lemurian Light Crystals)

‘Crystal Clear’ zijn de woorden die doorkomen bij deze kristallen. In Amerika worden ze ook wel Lemurian Light Crystals of Blades of Light genoemd. Dit zijn Lemurische lasers of clusters met een van de hoogste en helderste vibraties van kwarts die er zijn. Onder deze kristallen komen ook Lemurisch Zaad kristallen ofwel zelf-helers voor. De ribbels aan de zijkanten die het kristal zijn Lemurische uiterlijk en energie geeft, zijn de mooiste die er te vinden zijn. Deze diepe ribbels zijn zeldzaam en kunnen alleen onder specifieke groeiomstandigheden ontstaan. Ze zijn door de Engelen van Licht, die met klank werken voor het aardse rijk gecodeerd. Ze zijn sterk verbonden met de Hators, de hogere energie van water, Venus en Lemurië. Ze werden gebruikt als healing instrumenten in de genezingstempels van Lemurië. De Hators werken met licht, geluid of DNA-codes en ook nu kunnen we op die manier met ze helen. De laserpunten werken ook sterk in je hoofd en in je nek, ze kunnen het energiepunt “Mond van God” aan de achterkant van de schedel openen en krachtig mystiek ontwaken initiëren. Deze prachtige kristallen verhogen je trilling en kunnen gebruikt worden om mee te helen en om oude lading en patronen los te laten, omdat ze hun licht schijnen op onze schaduw kanten. Clusters komen veel minder voor dan losse punten. Behalve dat ze glashelder zijn, hebben er ook een gouden gloed die laat zien dat ze verbonden zijn met de onvoorwaardelijke liefde van het Christusbewustzijnsveld. Ze geven een gevoel van vrede en innerlijke stilte. Lemurian Light Crystals zijn zo ongelooflijk helder en stralen zo’n krachtig, liefdevol licht uit die je tot tranen kan roeren. Ze stralen hun licht en energie alle kanten uit als sterren of zonnestralen. Hun licht is verbonden met regenbogen en werkt op alle chakra’s. Ze brengen helderheid op alle niveaus, zowel fysiek als geestelijk. Ze weerspiegelen volmaaktheid, stralen uit hoe je als mens de beste versie van jezelf op aarde kunt zijn. Als je alle delen, alle dualiteit hebt omarmd, in heelheid bent, ga je liefde en licht uitstralen. Dit is je doel op aarde. Waar nog lading of oude patronen in je aanwezig zijn, helpen deze kristallen dat zichtbaar te maken, zodat deze uitgewerkt kunnen worden. Deze kristallen op je lichaam gelegd stralen hun energie alle kanten op, werken vanuit hun centrum alles wat in de weg zit er naar buiten toe uit. Je kunt dan volledig vanuit je hart gaan spreken, denken en leven. Ze vergroten ook je eigenliefde. Hun bereik is zo groot, waardoor je in je afstemming kunt stappen, terwijl je toch geaard blijft, met je lichaam verbonden blijft. Als je met deze kristallen op de achterkant van je lichaam werkt, wordt deze kant die met het verleden te maken heeft verlicht. Ze geven een steun in de rug, dragen je, laten je de schoonheid van het verleden inzien. Belichten en verlichten oude kwesties, maken het verleden schoon, waarna je in het Hier en Nu aanwezig kunt zijn. Het stralende wezen dat we zijn nu helemaal kunnen gaan leven. Ze maken de weg vrij voor de toekomst, een toekomst vol licht en liefde. Ze creëren een ruimte van licht waarin alles mogelijk is. Ze helpen je weer diep te ademen en rechtop te gaan staan, trots te zijn op wie je bent, hersenspinsels zijn gezuiverd, waardoor je ‘crystal clear ‘wordt. Deze kristallen zijn verbonden met het Kristallijne Veld, met ons Kristallen Zelf en helpen ons om deze weer op aarde bewust te worden. Door onze trilling te helpen verhogen helpen ze ons uit de matrix te breken. We kunnen ons niet indenken hoe ons leven dan zal zijn. Er zal een nieuwe afstemming komen, we zullen er nieuwe zintuigen bij krijgen, er zulle nieuwe dingen in ons geopend worden die we niet voor mogelijk kunnen houden. Er ligt nog zo’n veld aan potentieel voor ons klaar, dat is wat dit kristal symboliseert. We zullen steeds meer vanuit een “wij” in plaats van ‘ik” en “jij” bewustzijn gaan leven. Beseffen dat alles en iedereen een deel van onszelf is. Deze kristallen bevatten de blauwdruk van heelheid.

Als laatste uit Colombia hebben we een zeldzame nieuwgevonden Pyriet. Helaas hebben we niet veel exemplaren hiervan, maar ook van deze hebben we gevraagd als er meer gevonden worden of deze naar ons gestuurd worden. Dus laten we duimen.

In het begin van deze blog schreef ik al over Tweeling Ziel of Tweeling Vlam, dat dit onderwerp zeker de laatste tijd weer vaak op ons pad komt. Toen ik op internet ging opzoeken over deze nieuwgevonden Pyriet uit Gachalá, Colombia, zag ik dat deze kristallen Twin cross Pyriet genoemd worden. Wow, dat is toch allemaal geen toeval meer haha, zeker na wat we meegemaakt hadden met het getal 11.11 op mijn telefoon die ik zag toen Natascha de steen ging channelen op datum 11-11-2021, toen er een krachtige meditatie voor de wereld gaande was. We hebben toen de betekenis van 11.11 opgezocht, deze staat ook voor “De Tweelingvlam connectie”. Wow! En ook dat ik afgelopen zondag de beschrijving aan het maken was en op mijn telefoon zag dat het weer 11.11u was, ik voelde dat ik dit in de beschrijving van de steen moest vermelden, omdat deze steen een connectie met deze energie heeft.

Twin cross Pyriet, Gachalá Colombia

Twin cross Pyriet wordt ook wel IJzerenkruis Pyriet genoemd. Dit is een zeldzame nieuwe vondst uit Gachalá, Colombia. Ze hebben een unieke geometrische vorm en wat ze heel speciaal maakt is dat deze Pyriet kristallen eigenlijk pseudomorf Goethiet na Pyriet zijn, vandaar dat ze niet goudkleurig zijn. Deze Pyriet zegt: “Ik ben er wel maar je ziet me niet.”, de gouden kern is verborgen onder het matgrijze Goethiet. Zo symbolisch, donker is niet donker, heeft ook een gouden kern, dit is iets waar dit kristal ons weer bewust van maakt. Oordeel niet over anderen, of over ‘het donker’, ook dit is ‘licht’ vanbinnen. Veel mensen ervaren dat ze van hoog naar laag gaan, op en neer. Zien prachtige delen van zichzelf, maar ook de schaduwkanten. Dit kristal helpt al deze delen samen te brengen. De vorm van het kristal symboliseert dit prachtig. Ook in vriendschappen of op liefdesgebied zullen meer mensen, zielen waarmee ze innig verbonden zijn, of hun tweelingziel tegenkomen. Deze fijne steen helpt al dit samenkomen van delen krachtig in het lichaam te aarden, waardoor we meer en meer uit heelheid kunnen gaan leven. Ego-delen zullen ook meer gaan samenwerken met hogere delen. Scheiding tussen hoofd en hart, het versnipperd voelen, wat veel mensen ervaren kan dan verdwijnen. De steen hebben wij gechanneld op 11/11/2021 om 11.11u. Op deze dag en tijd was er een wereldwijde meditatie over verandering op aarde, voor een liefdevolle wereld. Op zondag typ ik de beschrijving en zie dat het 11.11u is. 11.11 staat voor spiritueel ontwaken door het ervaren van het grotere geheel, een portaal opent zich, waardoor gedachten zich zeer snel kunnen manifesteren. Dat het directe kanaal tussen jou en je hogere zelf geopend is. Een andere betekenis van 11.11 is “De tweelingvlamconnectie” en is een manier van het universum om je aan te sporen aandacht te schenken aan je hart, ziel en intuïtie. Het is een wake-up call van hogere werelden dat we onze ogen gaan openen en om je weer bewust te verbinden met je hogere zelf. Maar ook om eenheid te ervaren met al het leven, ook wat buiten de sluier van illusie ligt. Dit getal staat voor de groei van de ziel, dat je innerlijke wereld aan het veranderen is, maar ook dat je tweelingziel of vlam zich in je leven zal manifesteren, mits deze natuurlijk op aarde is. Maar het staat ook voor zielsverwanten. Dus ook voor alle zielen op aarde die naar een liefdevolle aarde verlangen en zich geestelijk steeds meer gaan verbinden, waardoor de energie van dit liefdevolle veld steeds krachtiger zal worden. Deze energie van 11.11 is krachtig verbonden met dit kristal die al deze energieën helpt te aarden in ons fysieke lichaam. We moeten niet vergeten dat we een schepper van ons eigen leven zijn.

Het onderwerp tweelingziel heeft iets magisch, iets waar zoveel mensen naar opzoek zijn. Het ultieme geluk dat we zoeken, de versmelting met die ander. We hebben de mooiste, romantische dromen over zo’n liefde. In de praktijk is het meestal anders. Je tweelingziel is niet altijd op aarde, of kan iemand zijn met een groot leeftijdsverschil ten opzichte van jou, wat voor de liefde natuurlijk niets uitmaakt. De aantrekking tot deze persoon zal heel groot zijn, dit omdat er vaak nog veel is uit te werken, oud karma wat geheeld dient te worden voordat je in liefde samen kunt zijn. In boeken kun je lezen dat veel beroemde tweeling zielen die op aarde geleefd hebben, niet altijd een happy end hadden, omdat er nog van alles tussen hun liefde stond, maar wat een feit is, is dat je door zo’n relatie veel verder in je ontwikkeling kunt komen, heel snel bewust kunt worden van delen die nog niet in balans zijn. Niemand kan je verder helpen om bewust te worden en vanuit onvoorwaardelijke liefde te gaan leven dan je tweelingziel, mocht je deze dit leven ontmoeten. Dit zijn in de praktijk vaak heftige relaties, waarvan vaak de ene persoon bewuster is dan de andere. Het onderwerp zal niet voor niets nu zo sterk spelen, want het schijnt dat er in deze tijd op aarde er meer tegelijk geboren zijn om elkaar te helpen heel te worden. De weg die we dienen te gaan is om je tweelingziel te zijn, om te besluiten om zelf compleet te worden, onvoorwaardelijke liefde te worden.

Eigenlijk zijn we op zoek naar heelheid in onszelf. Als je ‘heel’ bent, zal je als een magneet heelheid in de ander aantrekken. Je kunt niet eisen dat iemand anders een aanvulling is van je menselijke persoonlijkheid. Een tweelingziel is niet op zoek naar iemand om voor te zorgen of die een kloon van zichzelf is, deze is op zoek naar jouw heelheid, om zijn of haar heelheid aan te vullen, zodat je als je samen bent een eenheid bent, yin en yang verenigd. Daarom is het zo belangrijk om helemaal jezelf te zijn. Deze eenheid heeft zo’n krachtige energie die je omgeving en de aarde mooier zal maken. Men zegt vaak een en een wordt dan drie. Je moet eigenlijk besluiten om zelf compleet te worden, zo prachtig te worden als de persoon bij wie je wilt zijn. Iedere dag te genieten van het leven, dankbaarheid en vreugde te ervaren. Maar ook van het leven en iedereen om je heen te houden. Op deze manier kun je de ander aantrekken. Blijf geloven dat je tweelingziel er is, hier op aarde of achter de sluier. Weet dat je ooit samen zal zijn, want we blijven natuurlijk mens en we willen heel graag deze vereniging ook in de stof ervaren. Maar eigenlijk ben je al samen. Als je kunt voelen dat je volledig bent, liefde bent, kun je alles wat je wenst in het leven aantrekken wat nodig is en het doel waarvoor je naar de aarde gekomen bent leven. Dit kan al of niet met je tweelingziel, maar dat doet er dan eigenlijk niet meer toe, want je bent je tweelingziel geworden. Je bent dan nooit meer alleen, je ‘Bent’. Geen tijd of ruimte kan je dan meer van je tweelingziel scheiden, want dan besef je dat je al vanaf het begin een was. Dit is wat iedereen ergens in zijn leven zoekt.

Durf een mens te zijn, je kunt geen fouten maken en zeker niet in de liefde, enkel processen ervaren die ons verder helpen een betere versie van onszelf te worden.

Dit was het weer voor deze blog. Het zijn roerige tijden en we zijn blij dat de winkel een plek is waar iedereen zichzelf kan zijn, waar harmonie is en waar we met zijn allen genieten van de liefde en schoonheid van de kristallen welke zo’n gevoel van saamhorigheid geven.

Menu