Pallet met nieuwe stenen binnengekomen

Algemeen

Afgelopen vrijdag middag kwam tot onze grote vreugde al vrij snel na versturen onze pallet met Roze Amethist plakken op ijzeren standaard en ook nog andere ‘lovelies’, waaronder heel veel sieraden binnen. Ik kon zelf niet wachten om alle sieraden die ik met heel veel liefde had uitgezocht weer uit te pakken, te prijzen en voor de webshop uitzoeken.  In het uitzoeken van sieraden gaat altijd veel tijd zitten, omdat ik als enige door de voorraad dozen mag zoeken. In deze zit ieder stuk in een cellofaan zakje. Om de steen goed te zien moet je deze eruit halen. Maar het geeft zoveel vreugde om dit zelf te kunnen doen en met ieder stuk blij te zijn. Ik was blij dat ze zo snel in Nederland aankwamen, want er waren inmiddels heel veel vakjes in de winkel leeg. En omdat de feestdagen eraan komen en ook sommige mensen van een kerstbonus graag iets moois voor zichzelf kopen ben ik blij dat we dan een groot assortiment kunnen aanbieden. We zijn ook nog druk bezig om deze op de webshop te zetten. Maar eerst zullen we een aantal foto’s laten zien van de prachtige Roze Amethist plakken die heel veel liefde uitstralen.

Ik had zoveel geluk toen ik deze sieraden aan het uitzoeken was, want er kwam de laatste dag weer een groot blik rechtstreeks uit de werkplaats/atelier van onze vriend. Hierin zaten unieke grote blauwe Topaas, Citrien, Kundalini Citrien en Ametrien hangers en ringen. Wat een prachtige kwaliteit zijn deze facet geslepen kristallen. We kregen zaterdag en zondag zoveel complimenten over de pracht en praal van de sieraden. Dat doet toch wel heel erg goed, geeft een groot geluksgevoel. Er staan er ook al van op de webshop. Welke er ook uit het blik kwamen, zijn kleine plakjes Watermeloen Toermalijn gezet in een randje Sterling Zilver. Wat een snoepjes zijn dit, zo ontzettend verfijnd en mooi. Ook de energie is fantastisch. We hadden de vorige keer al topkwaliteit trommelstenen van Watermeloen Toermalijn ingekocht en deze keer heb ik ook nog wat ruwe stukjes hiervan kunnen meenemen. Zo fijn dat we dan voor iedereen qua smaak iets hebben.

Watermeloentoermalijn

Dit is een combinatie van groene en roze toermalijn, die met elkaar versmolten lijken te zijn. Vaak omhult de groene toermalijn de kern van roze toermalijn. Doordat groene en roze toermalijn besloten om samen te werken bezit deze steen een enorme liefdeskracht en heeft hij een diepe impact op je hartengroei en –schoonmaak. Je kunt hem op elke chakra toepassen. Hij ontlaadt en werkt diepgaand helend. Dit is een super activator van het hartchakra, verbindt deze met het hogere zelf en koestert liefde, tederheid en vriendschap. Hij helpt karmische stukjes, die je nog steeds belemmeren in je groei, of die een diepe pijn of verdriet veroorzaken op te lossen. Deze steen leert je geduldig, tactvol en diplomatiek te zijn. Watermeloentoermalijn ondersteunt je ascensieprocessen tot op de hoogste niveaus door zijn enorme liefdesfrequenties.  Hij geeft verlichting bij depressies en angsten en bevordert innerlijke zekerheid. Hij laat je situaties begrijpen en bedoelingen duidelijk verwoorden. Hij helpt bij emotionele gebreken, verzacht oude pijn en is weldadig voor relaties. Deze toermalijn helpt eventuele weerstand tegen opnieuw ‘heel worden’ op te heffen. Hij bevordert het herstel van zenuwen en helpt ontspannen bij stress.

We zijn ook heel blij dat we weer een aantal facet geslepen hangers van de bijzondere Brandberg Amethist uit Namibië hebben kunnen inkopen.

Brandberg Kristallen

Brandberg Kristallen zijn Magie in een Kristal en voelen als Vloeibaar Licht.

Dit zijn allemaal Meesterkristallen die alleen worden gevonden in de Brandberg Mountains die in een cirkel in de rode woestijn in Damaraland in het noordwesten van Namibië liggen. De hoogste van deze bergen is 2500 meter hoog. Deze bergen zijn altijd als heilig beschouwd en zijn beroemd om zijn oude rotstekeningen, opgravingen en het 200 miljoen jaar oude Versteend Bos. De inheemse bevolking, de Damara noemen de berg Dâures, wat brandende berg betekend. Brandberg is het Duitse woord hiervoor. Dit door de prachtige oranje gloed die op de bergen te zien is bij zonsopgang. De Herero bevolking noemden deze berg Omukuruvaro, wat Berg van de Goden betekend. Alle Brandbergkristallen worden met de hand uit ondiepe beddingen gegraven, hierbij komt geen enkel elektrisch gereedschap aan te pas Alle gaten worden daarna weer met zand gevuld, zodat de heilige bergen onbeschadigd blijven.

Spiritueel gezien heeft de Brandberg regio een specifiek magnetische vibratie. Door deze unieke magnetische energie groeien de kristallen in meer individuele formaties i.p.v. de traditionele formaties zoals in Brazilië. Door deze unieke magnetische energie hebben de kristallen ook meer inclusies en een zeer hoge trilling.

De prachtige heldere bergkristal puntjes met vlammen of fantomen van amethist en/of rookkwarts, soms lepdicrokiet, goethiet, soms enhydro (oeroud water), hematiet, chloriet, epidoot erin en zeer zelden citrien horen bij de belangrijkste Aquarius Kristallen die ons begeleiden in deze tijd. Ze hebben een zeer oude ziel en een extreem hoge vibratie en verbinden je met het multidimensionale raster waar ze genezing in vorige incarnaties kunnen uitvoeren. Deze kristallen stralen oneindig veel mededogen uit naar de schepping. Ze zijn betoverd mooi en stralen zeer veel licht en kracht uit, ze voelen als vloeibaar licht. Healers en sjamanen van over de hele wereld gebruiken al zeer lang deze bijzondere kristallen voor energiewerk en heling en spirituele alchemie.

Energetisch brengen ze balans, vrede en daarna gelukzaligheid. Het zijn echte Nieuwe tijdskristallen die je helpen om spiritueel te groeien, ze laten je zien wat nog geheeld dient te worden en ze beschermen tevens je aura. Ze brengen je in het Nu, in je hart. Door alle drukte van het dagelijkse leven raken we hier vaak uit, maar als je even de tijd neemt om met een Brandberg kristal in je hand te gaan zitten of te mediteren kom je in het Goddelijke Nu, de creatieve bron in je hart, bij je werkelijke zelf. Ze brengen je lichaam weer in de pure staat/vibratie die het had voor deze aardse incarnatie. Ze zijn verbonden met de Witte Vlam van puur bewustzijn, stralen oneindige compassie uit en zorgen voor vergeving en diepe heling van de ziel. Tevens zijn ze een perfect instrument voor helingswerk op alle niveaus. Ze verbinden zich razendsnel met andere dimensie en helpen ons bewustzijn te vergroten.

Fysiek bevorderen ze genezing van een ziekte of na een ongeluk en hebben een positieve invloed op vitaliteit, herstel na ziekte, straling gerelateerde aandoeningen, chemotherapie, uitputting, immuundeficiënties, tandpijn en ME.

Rookbrandberg: Reinigt en aardt je kosmische anker. Perfect voor aarde heling omdat deze het aardegrid en haar chakra’s en meridianen herstelt naar de originele blauwdruk.  Ook het beste instrument om implantaten, aanhechtingen, entiteiten of mentale invloeden te verwijderen. Dit kristal brengt ook begrip en duidelijkheid bij het waarom van een ziekte of karma. Het laat de reden zien, waardoor je spiritueel kunt groeien.

Amethistbrandberg: Verbonden met de Violette Vlam die transformatie en heling brengt. Dit kristal bevrijdt van hartpijn uit vorige levens, zodat je vrij wordt om je tweelingziel, of zielenmaatje in dit leven te ontmoeten. Het zorgt ook voor een perfecte harmonie tussen je mannelijke en vrouwelijke delen. Het helpt je om in volheid als spiritueel wezen te leven

Ondanks de grote verscheidenheid resoneren alle Brandberkristalen met de heldere-, rook- en amethist vibratie. Ieder kristal heeft wel een krachtige eigen persoonlijkheid, dus kies een kristal vanuit je gevoel, eentje die jou roept.  Deze zal dan perfect voor jou zijn op dit moment in je evolutie. De grote van het kristal maakt in dit geval niet uit. Het gaat om de resonantie. Allen helpen je etherische blauwdruk te herstellen tot zijn originele perfecte staat.

Geplaatst op je soma-, zielenster- of kosmische chakra zal de Brandberg je afstemmen op je waarlijke spirituele identiteit, zelfreflectie bevorderen en je bewustzijn activeren.

Op het hart(zaad)chakra helpt het je te reizen naar de staat tussen levens in, om daar je zielenplan voor dit leven te zien en daar na te leven.

Op het 3e oogchakra verwijdert het blokkades en bevordert het begeleiding vanuit de puurste bron. Ook verwijdert het blokkades van het hogere hart- en de keelchakra, zodat vanuit onvoorwaardelijke liefde en compassie spirituele waarheid gesproken kan worden.

Dit is een echt Nieuwetijdskristal dat ons in deze tijd zal helpen op ons pad naar Ascensie.             

Toen ik de vorige keer supermooie Abalone schelp hangers had meegenomen waren deze in een mum van tijd uitverkocht. Ook van deze heb ik weer mooie hangers kunnen kopen. Er staan er ook een paar op de webshop.

Abalone schelp

Het parelmoer in deze schelpen heeft net zoveel kracht als edelstenen. De verschillende kleuren hebben een balancerend effect op alle chakra’s. De reflectie van het parelmoer zou het kwade oog afwenden. Vooral het hartchakra wordt verlicht van angst, verdriet en bezorgdheid. De link met het element water suggereert dat Abalone een krachtige reiniger is. Meditatie met de schelp helpt je nieuwe inzichten te verkrijgen, zodat oude gewoonten kunnen worden losgelaten. De schelp schenkt inspiratie en creativiteit, verzacht emoties, werkt positief en stimuleert de intuïtie. Algemeen wordt gezegd dat de Abalone rijkdom, kracht en een lang leven schenkt. Goed voor nervositeit, hartklachten en de spijsvertering.

In de winkel liggen een aantal voor ons speciaal gemaakte sieraden. Ik had onze vriend een aantal kleine Amethist rozen en Master Piece kristallen meegegeven om deze voor ons in gerhodineerd zilver te zetten toen hij naar zijn atelier in India ging. Deze zijn prachtig geworden. Het zijn grote hangers die echt een statement zijn. Wat een heerlijk energie ook om te dragen.

Amethist roos

Amethistrozen hebben een zeer hoge vibratie, waardoor de energie van deze bijzondere Amethist tot diep in je cellen en het DNA doordringen en deze reinigen en helen. Ook brengen ze je snel in bètagolftoestand. Deze bloemen brengen licht en liefde in de omgeving, ze stimuleren en kalmeren ook het keel- en hartchakra. Steen vol mededogen die spiritueel zeer krachtig is en uitermate beschermend en kalmerend werkt. Amethist roos geeft toegang tot een hoger bewustzijn en geeft innerlijke stabiliteit en helpt om antwoorden te krijgen om het eigen leven naar het hoogste doel en welzijn te voelen. Deze roos of bloem helpt je om oordeelloosheid en heelheid in jezelf te ontwikkelen. Hij verbindt je met je eigen goddelijke oorsprong. Amethist maakt je ontspannen, wat nodig is voor het afstemmen op je hogere zelf. Deze stenen zijn zeer beschermend en verbonden met de Violette Vlam of Straal van Meester Saint Germain. Ze verbinden je met je eigen goddelijke oorsprong, maken ontspannen en helpen je afstemmen op je hogere zelf. Deze prachtige bloemen geven innerlijke en mentale rust. Ze zuiveren je aura, werken kalmerend en transformeren negatieve energie in licht en liefde. Amethistroos helpt je bij het nemen van besluiten, bevordert het gezond verstand en spirituele inzichten, verdrijft woede, angst en bezorgdheid en verlicht leed en droefheid.  Deze bijzondere amethist bevordert hogere bewustzijnstoestanden en meditatie, helpt bij slapeloosheid en is weldadig voor pijnen, hoofdpijn, nachtmerries, woede, angst, verdriet, de longen en bij huidproblemen.

Master Piece (Zeca de Souza mijn, Minas Gerais)

Master Piece zijn unieke, nieuw gevonden, platte, zeer heldere Bergkristallen, veelal floaters (drijvers die niet vast hebben gezeten), selfhealers, met veelal inclusies in de basis. Ze zijn gevonden in de ‘Zeca de Souza’ mijn in Minas Gerais, Brazilië. Dit is een Meesterkristal met een zeer hoge vibratie, het is een ‘space holder’, die de ruimte bewaakt, die ervoor zorgt dat een energie stevig en veilig is, zodat er gedaan kan worden wat er gedaan mag worden. Je wordt door de steen gelijk meegenomen, het is een ‘traveler’ die je mee op reis neemt. Het kristal is net een soort ruimteschip, of een sleutel, een soort code. Het duurt vaak even voor je de energie van het kristal kunt waarnemen, dit komt omdat deze van heel ver weg komt. Het is een kristal van de ‘Beyond’. Ver voorbij ons universum met al zijn dimensies, andere universa en parallelle werelden en voorbij de blauwe creatie waarin ons universum zich bevindt, ligt een grens. Wat achter deze grens ligt, wordt ook wel de Beyond genoemd. Hier heerst een heel hoge Goddelijke energie, hier is alles ontstaan, het Al Wat Is. De plek waar onze zielen vandaan komen, onze oorsprong en waar het pure Goddelijke is. Dit kristal helpt ons om de drempel over te gaan en wanneer het tijd is naar de Beyond te reizen. Het zijn ware Meesters van de kristalwereld, hele wijze energieën die de kennis van de Beyond bevatten. Het is een collectief veld van Meesters bij elkaar geclusterd. Ze zijn hier en ze zijn hier niet. Ze komen hier bewustzijn brengen. Het zijn lichtpakketjes van wijsheid die zich voor je ontvouwen wanneer de tijd daar is. Soms ga je met het kristal zitten en als het tijd is, dan kunnen ze je mee op reis nemen naar hoeken en spelonken ver weg, waar jij nog iets mee af te ronden, of iets op te halen hebt. Je bent dan volledig door het kristal beschermd. Je kunt niets forceren, de kristallen, die een hoger deel van jezelf zijn, bepalen wanneer je daar klaar voor bent. Je kunt door het kristal ook meer in contact komen met de delen van jezelf van de Beyond. Vanuit de oorsprong, waar we allemaal vandaan komen, vanuit de oorsprong zijn we op reis gegaan en uitgedijd. Zij kunnen in dit uitgedijde veld reizen en wij kunnen dan met hen meereizen als het tijd is. Ze zijn onuitputtelijk, oneindig, zijn een sleutel, een voertuig om lichtpakketjes op te halen. Maar ze zijn tevens sleutels die je codes van jezelf uit andere werelden, uit andere dimensies zullen geven wanneer dit nodig is.

Welke sieraden ook altijd heel snel verkocht worden zijn blauwe of Regenboog Maansteen en de triplet Opaal uit Australië. Onze vriend had gelukkig van beide net een hele grote hoeveelheid binnengekregen. Je had mijn bureau daar moeten zien. Bezaaid met cellofaan zakjes en vol hangers, oorbellen, ringen en oorknopjes. Om maar de mooiste exemplaren, of die hard riepen met hun speciale energie uit te zoeken om mee te nemen. Wat word ik hier toch blij van. Deze inkooptripjes zijn zo heerlijk en tevens vermoeiend, want iedere keer weer werk ik van vroeg in de ochtend tot zo’n 19.30 in de avond om alles af te krijgen. Maar de tijd vliegt voorbij, pas thuis merk ik vaak hoe moe ik ben van alle indrukken en het geconcentreerde, aan een stuk door werken, want een pauze dat gaat gewoon niet. De stenen trekken te hard haha.

Regenboogmaansteen

Regenboogmaansteen wordt ook weleens blauwe maansteen genoemd, als de iriserende kleur voornamelijk blauw is. Deze prachtige stenen stralen grote vitaliteit, levenskracht en uitbundige vreugde uit. Ze fungeren als een prisma dat energie door je aura verspreidt. Ze helpen ons om in onze kracht te blijven en door transformaties heen te gaan. Ze helpen ook om de heldere zintuigen en het denken te reinigen en geven innerlijke vrede en harmonie. Regenboogmaansteen beschermt je aura tegen negativiteit, vooral een goede geestelijke beschermer. De steen activeert al je chakra’s en stemt deze op elkaar af, tevens zorgt deze dat je goed geaard blijft. Maansteen is sterk verbonden met de energie van de maan en dus met intuïtie. De steen weerkaatst en herinnert ons dat alles deel uitmaakt van een cyclus van verandering, zoals de maan ook wast en afneemt. Zijn krachtigste effect is het kalmeren van emoties. Maansteen maakt je bewust van het onbewuste, bevordert intuïtie en empathie. Het wordt al lange tijd gebruikt om paranormale vermogens te versterken en helderziendheid te ontwikkelen. Op psychisch vlak kalmeert het overdreven reacties op situaties. Maansteen is vol ontvankelijke, passieve, vrouwelijke energie. Het brengt het mannelijke en vrouwelijke in evenwicht. Geestelijk verzacht maansteen emotionele instabiliteit, verdriet en stress. Op de zonnevlecht gelegd haalt het oude emotionele patronen naar boven en werkt genezend. Goed bij spijsverteringsproblemen, voor de vrouwelijke voortplantingscyclus en werkt verlichtend bij menstruatieklachten en spanning. De steen neutraliseert vergiften, stopt vochtophoping en vertraagt de degeneratie van huid, haar, ogen en vlezige organen zoals de lever en alvleesklier. Erg nuttig bij PMS, conceptie, zwangerschap, bevalling en borstvoeding. Helpt vrouwen die zwanger zijn of willen worden.

Triplet betekend hier; drie-laags. De sieraden bestaan uit een laagje Opaal, daaronder Onyx en er bovenop een cabochon van Bergkristal. In de winkel hebben we er ook ringen van.

   

Boulderopaal

Boulder Opaal is een prachtig, maar vaak kostbaar kristal uit Australië die intensiteit en puurheid uitstraalt. De intensiteit van het Opaalgedeelte brengt helderheid in problematische situaties en zorgt dat je gecentreerd blijft in tijden van stress en wanneer je beslissingen moet maken. Boulder Opaal kalmeert de ziel, brengt mentale en emotionele balans en werkt erg goed voor het hart. Het helpt je om vanuit je ziel niveau te leven en jezelf en je omgeving weer te gaan ervaren. Het helpt je bij het loslaten van gevoelens waardoor je je laat provoceren. Het helpt ook om oude hindernissen en schuldgevoelens los te laten. Boulder Opaal is een steen van vooruitgang, expansie en ontwikkeling. Het verheldert de aura en stimuleert genezing van gebieden waar de aura donker is, ook lijnt hij de meridianen uit en verbindt ze met de etherische lichamen. Boulder Opaal bevordert de communicatie tussen je Oorspronkelijke Zelf, Hogere Zelf en je persoontje en helpt je duidelijk te krijgen wat je doel op aarde is, wat je verlangens hier zijn. Ook wordt deze Opaal gebruikt om verbinding met de Sterren te krijgen, communicatie tussen de Aardse- en de Sterren wezens. Het stimuleert contact met buitenaardse intelligenties en geeft inzichten en kennis over het ontstaan van de Creatie. Ook wordt Boulder Opaal gebruikt om makkelijker in contact te komen met je spirituele gidsen en je dieren gidsen. Hele fijne steen voor medicijnwiel ceremonies om energie te stabiliseren en om in contact met gidsen te komen. Deze Opaal geeft stabiliteit in ons leven, vooral in tijden van verandering. Hij zorgt ervoor dat je je pad helder blijft zien. De steen is zeer behulpzaam bij depressie, hij geeft je het gevoel het leven weer aan te kunnen. Hele goede steen voor homeopathie en remedies omdat het helende energie bevordert. Boulder opaal is een echte Opaal die ons jong houdt. Opaal confronteert je met je eigen innerlijk en je schaduwzijde. Voor mensen die liever onwetend willen blijven en hun innerlijk niet willen transmuteren wordt hij daarom soms als negatief ervaren. Leg een opaal af en toe in water, omdat ze uit kunnen drogen en barsten. Het is een delicate steen met een fijne vibratie. Het versterkt kosmisch bewustzijn en zorgt voor geestelijke en mystieke visioenen. Opaal is een beschermende steen en kan gebruikt worden als je je op gevaarlijke plaatsen begeeft. Opaal versterkt eigenschappen en brengt kenmerken aan de oppervlakte die transformatie nodig hebben. Het helpt je je eigenwaarde te vergroten en maakt je spontaan. Emotioneel werd opaal altijd geassocieerd met liefde, hartstocht, verlangen en erotiek. Opalen kunnen genezing naar het energieveld van de aarde sturen, waarbij tekorten worden aangevuld en het netwerk opnieuw van energie wordt voorzien. Opaal versterkt de wil om te leven, het zou verlichtend werken bij de ziekte van Parkinson, infecties en koorts en verbetert het geheugen. Opaal werkt ondersteunend voor het bloed en de nieren en zou het insulinegehalte reguleren.

Als laatste van de sieraden wil ik ook nog heel graag voor de liefhebbers melden dat we nu ook aardig wat Super 7 ringen in de winkel hebben liggen. Het is met de ringen wel altijd even passen of er eentje in je maat is. Maar gelukkig hebben we verschillende maten vingers haha. We hebben van deze heerlijke, krachtige steen ook hangers, oorhangers en oorstekers. Er staan er binnenkort ook van op de webshop sieraden.

Super 7

Combinatiesteen met een zeer hoge vibratie die bestaat uit Bergkristal, Amthist, Rookkwarts, Rutiel, Goethiet, Lepidokrokiet en Cacoxeniet, die verbonden is met de hoogste bronnen van leiding en inspiratie. Deze steen troost en voedt en opent alle spirituele gaven. Hij ondersteunt en verhoogt de vibratie van alle andere kristallen. De steen zuivert, schenkt evenwicht, geeft energie aan alle chakra’s en aura’s en stemt ze af op de verfijndste vibraties. Deze krachtige steen helpt bij fysieke genezing en brengt de ziel weer in contact met het goddelijke. Het kleinste exemplaar bevat de vibratie van het geheel, ongeacht of alle mineralen erin aanwezig zijn. Hij helpt ons herinneren dat we allen deel uitmaken van het geheel. Op het spirituele vlak is deze steen met hoge vibratie een spirituele krachtcentrale met buitengewone helderheid. Naar verluidt verschuift hij het vibratieniveau van de planeet en alles erop en laat ons kennismaken met het tijdperk van waterman. Het is heerlijk om met dit kristal te mediteren. Emotioneel is dit een troostend en voedend kristal. De steen is heel nuttig om het lichaam te harmoniseren. Hij stimuleert de natuurlijke genezing van het lichaam en heelt het cellulair geheugen. Hij ondersteund het immuunsysteem, huid en botten.                                                                                                                

Bij deze zending zaten ook nog een paar van die prachtige Aragoniet, Calciet, witte Onyx handgemaakt schalen uit Mexico. Onze vriend kocht deze altijd in grote hoeveelheden, dit ging per container, maar omdat ook hij geen plaats meer heeft zullen er voorlopig geen nieuwe meer komen. Dus heb ik nog 5 mooie witte exemplaren mee laten komen op onze pallet.

We hebben inmiddels ook twee beschrijvingen van kleine steentjes uit Pakistan die we ook pas op de webshop hebben gezet. In de winkel liggen er ook. De eerste is Xenotiem. Ik kreeg steeds het gevoel dat ik al ooit van deze gehoord had en wat bleek deze stond in een kistallen gids van Judy Hall. Ik heb de beschrijving van haar gebruikt.

Xenotiem, Zagi Mountains, Pakistan

Dit kleine kristalletje, wat een zeldzame Yttrium Fosfaat is, is heel erg krachtig. Beschrijving van Judy Hall: Xenotiem heelt wonden uit het verleden en helpt je om op je eigen benen te gaan staan. Dit kristalletje stimuleert je persoonlijke wil, zodat projecten in het hier en nu kunnen worden verwezenlijkt in plaats van een droom te blijven. Als mensen niet je hoogste goed ondersteunen of energie bij je aftappen kan dit kristalletje je helpen om de interactie te verbeteren of deze mensen uit je leven te verwijderen. Dit kristal kun je gebruiken om de energetische afdruk van vroegere, seksuele partners te neutraliseren, vooral als ongemak het gevolg ervan is. Xenotiem is een behulpzaam kristal als je het moeilijk vindt om te breken met een botte of verslaafde partner. Draag het kristalletje bij je als je te veel energie absorbeert of weggeeft. Je kunt deze ook onder je kussen leggen. Xenotiem ondersteunt je zelfvertrouwen. Fysiek ondersteunt het de darmen en voortplantingsorganen.

Het andere kristalletje is Champagne Topaas uit Sakardu, Pakistan. Ook deze hebben we op de webshop gezet, de rest ervan ligt in de winkel tussen alle andere mini krachtpatsertjes. Topaas zal belangrijk zijn in deze tijd, want er komen er veel op ons pad. Ook nu weer met de sieraden. Zelf voel ik steeds meer de alchemie van het leven tot me doordringen en nu las ik tijdens het maken van de beschrijving dat Topaas een krachtige steen van spiritueel inzicht is, die ons kan helpen onze goddelijke lessen versneld te leren, doordat deze steen kennis en wijsheid helpt aantrekken. Dat het een alchemistisch kristal met een connectie met de bovennatuurlijke ‘Steen der Wijzen’ is. Zo tof hoe alles altijd weer samen komt.

Champagne Topaas uit Sakardu, Pakistan

Deze Champagne Topaas kristallen hebben verbinding met de energie van Goud Topaas, ze schurken hier tegenaan. De zacht gouden energie laat voelen: Ga voor je hoogste doel en potentieel. Het is een kristal van spirituele verbinding die succes bevordert en inspireert om je creatieve verbeeldingskracht te gebruiken en helpt te manifesteren. Topaas staat bekend als de steen van ware liefde en succes bij alle inspanningen die individualiteit en creativiteit bevordert, terwijl het vertrouwen geeft in beslissingen. Het kristal helpt negativiteit te vervangen door liefde en vreugde. Champagne Topaas is een beschermend juweeltje dat ons helpt om ons comfortabeler in ons lichaam te voelen. Een heerlijk kristal om in stressvolle of uitdagende tijden bij de hand te hebben, omdat deze voorkomt dat je gedachten en emoties er met je vandoor gaan. Deze Topaas brengt mentale helderheid, verbinding met hogere werelden en diepe vrede. Deze Champagnevariant helpt bij het balanceren van het Wortelchakra. Als deze niet goed is uitgelijnd kun je je onrustig, angstig of duizelig voelen. Gevoelens van veiligheid, vertrouwen en comfort in het leven komen voort uit dit energiecentrum. Deze Topaas helpt je te begrijpen, waarom situaties plaatsvinden en helpt je vertrouwen te hebben in het waarom, leert je inzien dat jij de createur van je eigen leven bent. Topaas inspireert met de onschatbare wijsheid en het begrip van kosmische wetten. Dit kristal stimuleert wijsheid en helpt ons te leven in welvaart en vrijheid. Het is een heel goed kristal voor iedereen die zich verloren voelt in het leven, omdat deze een innerlijke stem van goddelijke wijsheid bevat en als een kompas kan fungeren. Er zijn veel paden om te kiezen in het leven, maar deze Topaas zal je helpen om het Gouden pad vol vreugde en liefde te lopen, het pad van vrijheid van de ziel. Dit is een beschermsteen voor op reis. Topaas is een krachtige steen van spiritueel inzicht die ons kan helpen goddelijke lessen versneld te leren, doordat deze steen kennis en wijsheid helpt aantrekken. Het is een alchemistisch kristal met een connectie met de bovennatuurlijke Steen der Wijzen.

Steeds vergeet ik te melden dat we nu voor de klanten die Orgonite maken of op een andere manier werken met de mini steentjes of split die wij in zakjes verkopen nu deze ook hebben van Kambaba uit Madagaskar, van de prachtige oranje Carneool en van Luipaard jaspis. Deze zijn een fantastische aanvulling op de steentjes die we al hadden. Vooral de Carneool springt er qua kleur heel erg uit. De kambaba is heel erg fijn, omdat het zwart in deze steen Aegirien is en krachtig beschermt tegen negativiteit. De beschrijving van Luipaardjaspis zal ik hieronder nog even plakken.

Luipaardjaspis

Herstelt het evenwicht tussen licht en duisternis. Symboliseert gedaanteverandering van hen die zich van de ene wereld naar de andere bewegen. Luipaardjaspis is zeer nuttig in het voldoen van karmische afspraken. Bij niet langer nuttige afspraken helpt de steen bij herroeping. De steen helpt u naar uw innerlijke stem te luisteren en helpt bij het spiegelen van de buitenwereld. Hij vermindert vrees, geneest het emotionele lichaam en versterkt het individualiteitsgevoel. Moedigt aan en beschermt. Versterkt de fysieke weerstand en zorgt zo voor een goede gezondheid. Helpt ook bij een mooie verbinding tussen mens en dier.

Als laatste voor deze blog, want anders wordt het zoveel haha, de rest komt weer in een volgende, willen we graag vermelden dat we unieke blauwe Andes Opaal hebben kunnen inkopen. Het is een kleine hoeveelheid, maar wat een cadeau. Ooit heb ik er in het buitenland gezien van deze kleur en kwaliteit, maar de prijzen waren exhorbitant. Stenen de maat van een ruwe, kleine Rozenkwarts voor prijzen per gram. Voor ons dus niet te betalen. Maar nu kwamen deze kleine, zeer blauwe en ook nog betaalbare steentjes op ons pad, wat heerlijk! We laten gelijk een foto zien van de ruwe Roze Andes Opalen die ik ook heb ingekocht.

Andesopaal

Dit kristal wat uit Peru afkomstig is helpt je bij het loslaten van beklemmende ideeën, hij zorgt dat je soepel op situaties reageert, hij brengt je visie en je hart samen. Andesopaal werkt sterk op het emotionele gebied, zeer goed bij familie karma wat vaak klachten van de waterhuishouding en de lymfe geeft. Hij schoont de emotionele laag, maar maakt ook connectie met je geestelijk hart en derde oog.

BLAUWE ANDESOPAAL is zacht zeeblauw, soms wat doorschijnend en soms met een groene zweem. Het zet aan tot grote schoonmaak van emotionele kwesties en brengt je direct tot de kern van een probleem. Het geeft inzicht en laat oude energie wegvloeien. Dit kristal kan confronterend werken, omdat het de emoties en gevoelens waar het om gaat direct, zonder pardon voor je plaats. Het kan dan ook direct heling brengen. Ondanks dat is het toch een bijzonder liefdevolle steen die een bijna onnatuurlijke liefde en aantrekkingskracht uitstraalt. Het bevordert het streven naar het hoogst goed en stimuleert de communicatie met het hart. Het kristal versterkt de levenswilskracht en heeft een sterke band met liefde en passie. Een echte Engelensteen die verbonden is met het nieuwe tijdperk en het Aquariusbewustzijn. Hiermee opent het hogere delen van jezelf voor de verbinding met het walvissen- en dolfijnenbewustzijn. Zo wordt heel je voelen gezuiverd en verbonden met je hoger bewustzijn, opdat je gevoel en intuïtie de leidraad in je leven mogen zijn. Sterk verbonden met Sirius. In het lichaam maakt het hoofd, neus, keel, oren en de holtes heel erg schoon. Het sterkt ook het afweersysteem bij virussen, bacteriën, droge huid en jeuk. Goed voor onrustige mensen en zij die veel aan hun hoofd hebben. Hij reinigt de lever, gal en pancreas.

ROZE ANDESOPAAL is zeer behulpzaam bij heling van jezelf en anderen, de zachte Engelenenergie heelt oude stukjes en brengt er zachte liefde voor in de plaats. Deze hele hoge fijne trillingen zorgen dat je meer begrip en acceptatie krijgt. Het heelt heel diepe oude stukken en pijnen en verbind je opnieuw met de tijd van voor Lemurië, toen je nog in de eenheid was, het brengt deze eenheidsenergie in heel je wezen terug. Het is als een warme liefdesdeken om je heen waarbij alle kou en verdriet en eenzaamheid opgelost wordt. Dit kristal opent met zachtheid je hart en helpt je jezelf lief te hebben en te accepteren zoals je bent. Het helpt je om je hart open en liefdevol te houden, wat er ook in en om je heen gebeurt. Het versterkt de botten en spierenstelsel, ook bij krampen. Goed voor onrustige baby’s die schokkende bewegingen maken of ADHD-achtig gedrag vertonen. Goed bij stotteren, leert je te uiten. Bevordert ook het zwanger worden, zorgt voor een betere vochtafdrijving en ondersteunt bij het afvallen. Ook bij maag- en darmkrampen en slechthorendheid en oorsuizen. Bij ontstoken of geïrriteerde ogen is het goed om met het elixer van deze steen te deppen.

Op onderstaande dagen is de winkel open van 10.00 uur tot 17.00 uur

25, 26 en 27 november (vrijdag, zaterdag en Zondag)

2, 3 en 4 december (vrijdag, zaterdag en Zondag)

9, 10 en 11 december (vrijdag, zaterdag en Zondag)

16, 17 en 18 december (vrijdag, zaterdag en Zondag)

22, 23 en 24 december (donderdag, vrijdag en zaterdag)

29, 30 en 31 december (donderdag, vrijdag en zaterdag)

Menu