Pallet nieuwe stenen en nieuwe sieraden binnen.

Algemeen

Wat is het toch heerlijk om nog steeds nieuwe stenen en kristallen binnen te krijgen, al zijn de zendingen wel meer vertraagd, we moeten iets meer geduld hebben, ha ha. Het voelt nog steeds iedere keer weer als het krijgen van cadeautjes, waar we heel gelukkig van worden. Er zaten bij de laatste bestelling ook weer zilveren sieraden, maar meer daarover in een volgende blog.

Op deze pallet zaten weer een paar prachtige schalen uit Mexico, deze zijn van Witte Aragoniet, soms met Onyx en soms ook met Calciet. We hebben er ook weer op de webshop kristallen gezet. Deze schalen worden met de hand uit een groot stuk steen geslepen of gecarved, zoals ze het in de stenen wereld noemen. In het Pakhuis hebben we ook een paar hele grote exemplaren.

Witte Aragoniet

Deze prachtige Aragoniet is verbonden met de Engelendomeinen en resoneert zowel met Moeder Aarde als met Vader Hemel. De zachte lichtkracht van witte aragoniet is ongekend en zeer bijzonder en uniek, energetisch behoren ze tot de meest verheffende stenen. Iedere steen is een uniek individu, al behoren ze tot dezelfde familie. Ze stralen een innerlijk licht uit wat net zo prachtig is als hun uiterlijk. Deze goddelijke lichtkracht, vervuld van Engelenzang brengt op zeer zachte wijze diepe transformaties teweeg. Het opent je bewustzijn en verhoogt je lichttrilling. Witte Aragoniet stimuleert de hypofyse en ervaringen met het Witte Licht. Het zijn kristallen van interdimensionale communicatie. Als je met de steen mediteert helpt deze je af te stemmen en telepathisch te communiceren met je Beschermengelen en andere Engelen. Dit kristal zuivert je aura en de ruimte waar hij staat, hij vult de ruimte met een hoge trilling, dus heel goed in de slaapkamer, woonkamer, praktijk of kantoor, het zuivert deze van negatieve energieën.

Onyx

De Onyx versterkt het contact met het bovennatuurlijke waardoor spirituele groei tot ontwikkeling komt. Hij geeft kracht en biedt steun in moeilijke omstandigheden en in tijden van grote stress. Hij zorgt ervoor dat je je energie gemakkelijker kunt centreren en op één lijn met een hogere macht kunt brengen en dat je verbinding met het geheel kunt maken. Hij leert je je lot in eigen hand te nemen. Dit kristal geeft kracht, standvastigheid en volharding, schenkt zelfvertrouwen en draagt ertoe bij dat je je in je omgeving op je gemak voelt. Hij brengt je hoofd tot rust en geeft structuur en richting aan. Mensen die erg in zichzelf gekeerd en opvliegerig zijn zullen met de onyx toegankelijker worden. De communicatie verloopt soepeler omdat het emotioneel uiten eenvoudiger wordt. Voor een zwarte steen is deze onyx een hele zachte en lieve steen. Hij zal je situaties leren te accepteren zoals ze zijn en verruimt je horizon. Als je een stuk onyx vasthoudt leidt hij je aandacht naar de plek van een vroegere verwonding of trauma uit een vorig leven, dat je in dit leven beïnvloed. Hij herkent en integreert tegenstellingen in jezelf en geneest oud verdriet. Onyx versterkt geestelijk en verlicht zorgen en angsten.

Schaal € 259,-

Schaal € 139,-

Nieuw voor ons zijn Fuchsiet en Mookaïet freeform, het zijn ruwe stenen die een platte onderkant hebben en daardoor mooi kunnen staan. Echt een mooi sculptuurtje voor in de woonkamer, slaapkamer of praktijk, omdat de energie van de stenen overal fantastisch is. De stenen hebben een heel mooi formaat wat eigenlijk overal wel past. Deze beide stenen hebben we ook op de webshop kristallen gezet.

Fuchsiet is een groene Mica, een groene variant van Muscoviet die in Brazilië gevonden wordt. Mica is soms vrij zacht, maar deze mooie Fuchsiet met zijn poeder groene uiterlijk met glittertjes is toch vrij hard.

 

Fuchsiet

Fuchsiet is een groene Mica, een groene variant van Muscoviet, de kleur groen ontstaat door het hoge chroomgehalte in de steen. Deze mystieke steen is sterk verbonden met de Engelen en de Devische rijken, die van de natuurwezens.  Het is een visionaire steen die ons verbindt met de hoogste spirituele gebieden. Het is een steen van liefde die krachtig verbonden is met het hartchakra en die ons leert te leven vanuit ons hart. Visionaire steen die waarnemingen stimuleert en die ons verbindt met de hoogste spirituele gebieden, maar wel verbonden met je eigen hart. Deze steen vergemakkelijkt astrale of paranormale reizen in de geest en helpt de intuïtie te openen. Fuchsiet versterkt leiderschapskwaliteiten en besluitvaardigheid en bevordert mededogen en inlevingsvermogen en moedigt volharding aan. Hij neemt je mee naar het verleden om oorzaken van ongemakken te zoeken. Fuchsiet helpt je om in je kracht te gaan staan maar ook om van diens te zijn zonder in een machtsstrijd of valse nederigheid verstrikt te raken. Goed voor mensen die neigen om in hun drama-laag te blijven hangen. Hij laat zien wat nodig is om de ziel te laten groeien. De steen helpt wederzijdse afhankelijkheid en emotionele chantage overwinnen en geeft veerkracht na een trauma of emotionele spanning. De steen verbindt het intellect met de emotie, kalmeert woede en irritatie en helpt je emotioneel te herstellen.  De steen geeft een gevoel van welzijn, brengt yin en yang in evenwicht en beschermt het hartchakra. Als je de steen draagt, helpt hij elektromagnetische vervuiling te absorberen. Fuchsiet is goed voor het hart, de thymus, het bindweefsel, spieren, skelet en het zenuwstelsel. Goede steen die energetisch ondersteunt bij het normaliseren van de bloeddruk, voor de stofwisseling en bij cholesterolproblemen. Fuchsiet vermeerdert de energie van andere kristallen. Fuchsiet werkt ondersteunend op de flexibiliteit van spieren en skelet.

Mookaïet komt in verschillende kleuren en tinten voor, het meeste in roze/rood, geel en bruintinten. De meeste exemplaren zijn gemengd van kleur, wat ieder exemplaar uniek maakt. Mookaïet is een Jaspis soort die in Australië gevonden wordt.

Mookaïet

Deze Australische jaspis zorgt voor evenwicht tussen innerlijke en uiterlijke ervaringen. Het is een steen van hoop en vernieuwing voor mensen die emotioneel vast zitten en verhard zijn door het leven. Hij leert je voor jezelf op te komen en ook eens nee te zeggen. Ook geeft hij zelfvertrouwen. Hij lost ook karmische blokkades op, zoals verlies en liefdesverdriet en geeft weer eigenliefde, daadkracht en inzicht om opnieuw te beginnen. Mookaïet is heel goed voor driftige en gejaagde mensen die van de hak op de tak springen doordat hij rust in het hoofd en in het lichaam brengt. Verder sterkt hij de eigen overtuigingen en de paranormale vermogens. Flexibel mookaïet moedigt beweeglijkheid aan en wijst je de weg naar het maken van de juiste keuze. Mookaïet is een fysiek stabiliserende steen die het immuun stelsel versterkt, wonden geneest en het bloed zuivert. Hij ontspant maag en darmen en zorgt voor een beter verteringsproces. Hij helpt ook uitstekend bij het verwerken van emoties. Door een betere doorstroming is de mookaïet goed te gebruiken bij vermoeide benen, nekkramp of bij een whiplash. Verder is hij goed bij slaapproblemen en bevordert hij fijne dromen (leg hem dan onder je kussen). Hij is ook heel goed om bij dieren toe te passen.

Op deze pallet zaten ook een grote hoeveelheid werkelijk prachtige Agaat schijven op een ijzeren standaard die speciaal voor de steen gemaakt wordt. Ze zijn ongeveer tussen de 35 en 50 cm hoog en een eyecatcher voor in een interieur. Door hun schoonheid worden ze steeds geliefder bij interieur stylisten. We konden het zelf ook niet laten en hebben er ook in ons eigen huis gezet. Bijna alle exemplaren bevatten mooie kristalletjes, of openingen met kwartskristallen in het midden. Deze grote Agaatplakken worden gezaagd van grote knollen gesteente, soms zie je dan ook opvolgende exemplaren.

Veel mensen, waaronder mezelf vroeger, weten eigenlijk niet wat een Agaat nu precies is, want het zijn er zoveel, bestaande uit verschillende kleuren en vormen. Agaat is een grotendeels fijne kristallijne, doorzichtige, maar soms ook opake variëteit van Kwarts maar ook van Chalcedoon. Je ziet in veel exemplaren vaak Kwarts in het midden met prachtige Chalcedoonranden eromheen. Agaten ontstaan in gesteente die een holle ruimte bevatten, veelal is dit vulkanische lava. In de lava bevonden zich gasbellen en toen het gesteente afkoelde en de stenen scheurden konden deze gassen ontsnappen, waarna een holle ruimte ontstond. In deze holtes hebben zich door veranderingen in druk, temperatuur en door verschillende mineralen die daar aanwezig waren, lagen van gesteente in verschillende kleuren gevormd. Als de holtes zich ook nog vulden met vloeistoffen die rijk waren aan silica moleculen, opgeloste kwarts en soms andere mineralen, ontstonden er ook hele mooie kwartskristallen in het binnenste van de Agaat. Vaak zijn deze van helder kwarts, maar soms ook Amethist. Iedere Agaat is door dit ontstaansproces en de verschillende mineralen die aanwezig waren uniek.We waren zo blij met de zending Agaten dat we gelijk weer een nieuwe bestelling geplaatst hebben. Het duurt toch altijd weer snel 2 maanden eer dat ze dan per boot uit Brazilië zijn aangekomen. Ook van de Fuchsiet en Mookaïet hebben we meer besteld.

 

Agaat

Agaat is een aardende, stabiliserende steen die krachtig reinigt en voor fysiek, emotioneel en intellectueel evenwicht zorgt. Ze bevorderd innerlijke rust, zorgt voor een aardse, nuchtere houding en laat je objectief naar zaken kijken. Agaat geeft kracht, geeft psychisch een gevoel van bescherming, zekerheid en veiligheid en helpt innerlijke spanningen op te lossen. Tevens maakt het ons krachtiger tegen invloeden van buitenaf en helpt negatieve energieën te verwijderen en/of transformeren. De steen bevordert een rustige, bespiegelende kijk op het leven en helpt ons om onze zaken op een geconcentreerde en positieve manier af te handelen. Agaat stimuleert een bewuste ‘vertering’ van levenservaringen en leidt tot spirituele volwassenheid. Deze lieve steen bevordert groei, innerlijke stabiliteit en een gezond werkelijkheidsbesef. Het is een steen van acceptatie en zelfvertrouwen die helpt om beter te concentreren en moedigt oprechtheid en het spreken van de waarheid aan. Emotioneel overwint dit kristal negativisme en verbittering van het hart. Agaat verzacht innerlijke woede en geeft moed om opnieuw te beginnen. Spiritueel verhoogt Agaat het bewustzijn, verbind je met de eenheid van het leven en helpt negatieve energieën transformeren. Het is een steen van alle chakra’s maar vooral die van de onderste. Agaat beschermt, reinigt en lijnt de chakra’s uit. Angsten en fobieën worden minder met het dragen van Agaat en vastgeroeste problemen helpt deze doorbreken. In India, Nepal en Tibet werd Agaat beschouwd als een steen die bescherming en fortuin bracht, er werden daar amuletten van de steen gemaakt. Het is een uitstekende steen voor zwangere vrouwen en het ongeboren kind, dit door haar beschermende werking en haar vermogen tot het stimuleren van groei, ook na de bevalling stimuleert Agaat de melkproductie. Agaat helpt bij vruchtbaarheidsproblemen en werkt helend op aandoeningen van de baarmoeder. Goed voor de spijsvertering, de maag, de blaas, de ogen en de baarmoeder. Reinigt het lymfstelsel en de alvleesklier, verstevigt de bloedvaten en goed bij huidaandoeningen. 

 

We hebben eind vorige week ook een zending van stenen uit Colombia binnengekregen, hierbij zat een nieuwe voorraad Cintamani ook wel Colombianiet genoemd. Deze keer zijn het prachtige, wat grotere exemplaren. We zijn hier enorm blij mee, want we kregen ze voor hetzelfde bedrag per gram als de hele kleintjes. Bij de Cintamani uit Arizona moeten we hoe zwaarder de kristalletjes zijn, meer per gram gaan betalen, dus soms wel 4 verschillende bedragen. Dit is ook altijd het geval met Moldaviet, wat ervoor zorgt dat de grotere exemplaren behoorlijk kostbaar zijn. We hebben deze nieuwe Cintamani uit Colombia in de winkel, maar er ook gelijk wat op de webshop gezet.

Er zaten bij deze bestelling ook weer prachtige mini lasertjes die ze ook wel blades of light, of Lemurian Light crystals noemen. Ze zijn glashelder, met diepe ribbeltjes aan de zijkant en als je ze tegen elkaar tikt hoor je een prachtige klank. We verkopen de kleinste in zakjes en de grotere los.

Lemurische lasers en clusters uit Colombia

Dit zijn unieke kristallen met een zeer hoge vibratie. Ze zijn door de Engelen van Licht, die met klank werken voor het aardse rijk gecodeerd. Deze kristallen zijn sterk verbonden met de Hators, de hogere energie van water, Venus en Lemurië. Ze werden gebruikt als healing instrumenten in de genezingstempels van Lemurië. Door je te verbinden met hun kennis word je onderwezen in hun geavanceerde genezingskunst. Hun zachte, kalmerende energie is bijzonder liefdevol. Ze helpen je om snel en diep in meditatie te gaan, je innerlijk licht te laten ontwaken en je bewustzijn te vergroten. Deze kristallen helpen met het zuiveren en sterker maken van je hartchakra en vergroten je aura. Ze geven een gevoel van vrede en innerlijke stilte. Ze worden ook wel Lemurian Light Crystals genoemd, omdat ze je bewustzijn vergroten met spiritueel wit licht. De laserpunten werken heel sterk in je hoofd en in je nek, ze kunnen het energiepunt “Mond van God” aan de achterkant van de schedel openen en krachtig mystiek ontwaken initiëren. Waar je de punt richt, daar stroomt het zachte witte licht je hoofd in. Door hun vorm kan energie met grote snelheid door het lichaam van het kristal reizen en bij de punt wordt het geprojecteerd als een laser. Deze kristallen zenden zeer hoge lichtfrequenties uit. Ze werken verzachtend op lichamelijke klachten en pijn. Tevens kunnen deze kristallen worden gebruikt om het centrale zenuwstelsel te ondersteunen.

De derde en laatste steen uit Colombia is voor ons helemaal nieuw. Het zijn stukjes ruwe Smaragd in een hele mooie zachtgroene kleur. De energie is erg zacht en liefdevol, maar net als bovenstaande kristallen uit Colombia erg hoog in trilling of energie. Voorheen hadden we voornamelijk trommelstenen van Smaragd uit Brazilië in de winkel. Deze ruwe uit Colombia is een stuk kostbaarder, maar de energie is echt heel bijzonder. Voor de liefhebber een krachtig kristalletje verbonden met de energie van Aartsengel Rafael en met de smaragdgroene straal van genezing.

Smaragd

Deze steen is verbonden met Aartsengel Rafael en de smaragdgroene straal van genezing. Geen andere edelsteen trekt zo’n krachtige genezende energie aan. Al duizenden jaren wordt deze steen gewaardeerd en hij is doordrenkt van mystieke kennis. Het is een steen voor inspiratie en eindeloos geduld. Het is een levensbevestigende steen met grote integriteit die ook bekend stat als de steen van succesvolle liefde. Hij versterkt eenheid, onvoorwaardelijke liefde en partnerschap en bevordert vriendschap. Hij opent het hartchakra en heeft een kalmerend effect op de emoties. Deze steen zorgt voor fysiek, emotioneel en geestelijk evenwicht. Hij elimineert negativiteit en zet aan tot positieve daden. Smaragd vergroot geestelijke vermogens, maakt helderziendheid mogelijk en stimuleert het verzamelen van wijsheden die afkomstig zijn van de geestelijke niveaus. Traditioneel werd van smaragd gezegd dat het beschermde tegen betoveringen van magiërs en dat het de toekomst kon voorspellen. Smaragd zorgt voor een sterk karakter om de tegenslagen van het leven het hoofd te kunnen bieden. Het is een steen die herstelwerk verricht en negatieve emoties kan genezen. Hij vergroot het vermogen om ten volle van het leven te genieten en is nuttig bij aanvallen van claustrofobie. Hij biedt geestelijke helderheid, versterkt het geheugen, inspireert tot diepe innerlijke kennis en verbreedt de visie. Deze steen van wijsheid bevordert waarheid en onderscheidingsvermogen en laat iemand vloeiend en welluidend spreken. Hij helpt boven tafel te krijgen wat onbewust al bekend is. Hij bevordert herstel na een infectieziekte. Hij is goed voor neusbijholten, longen, hart, ruggengraat en spieren en verzacht de ogen. Smaragd heeft een ontgiftende werking op de lever en werkt ondersteunend bij epilepsie, reumatiek en diabetes.

Dat was het weer voor deze week. Zie voor de dagen dat we geopend zijn de “Agenda” op de site. Na iedere persconferentie kunnen er wijzigingen in de Agenda optreden.

 

Menu