Pallets met stenen uit Mexico binnengekomen.

Algemeen

Er zijn niet zo lang geleden weer een aantal pallets van onze lieve vrienden uit Mexico binnengekomen. Wat fijn weer om te zien tijdens het uitpakken dat ze inderdaad voor ons de mooie exemplaren die wij normaal allemaal zelf uitkiezen, voor ons hebben ingepakt en opgestuurd. Dit vertrouwen in elkaar maakt heel blij en dankbaar. De pallets kwamen mooi op tijd, want we hadden net de laatste witte Aragoniet kristallen in de winkel gelegd. Deze prachtige kristallen die zo’n mooie vorm hebben, welke op wit koraal lijkt, hebben een zeer hoge, liefdevolle vibratie die veel klanten aantrekt. Dus je begrijpt hoe blij we zijn dat we deze weer hebben binnengekregen.

Soms lijkt het voor de buitenwereld zo makkelijk, als iets op is, dan bestel je toch gewoon. Zelf dachten wij dit in het begin ook, maar dit geldt niet voor alle stenen en kristallen en zeker in deze tijd waarin stenen en kristallen meer en meer gewaardeerd worden over de hele wereld. We zijn afhankelijk van wat Moeder Aarde ons geeft. Ook kunnen kwaliteiten van de kristallen iedere keer anders zijn. Logisch want het is een natuurproduct. Dus soms betekent dit dat een steen niet meer gevonden wordt, maar deze kan ook een aantal jaren later op een andere plek weer opduiken. Wij gaan ervan uit dat waar behoefte aan is, wat we op dit moment energetisch nodig hebben, dat deze boven de aarde komen. Gelukkig was er nog Witte Aragoniet, want we merken dat deze nog erg gewild is, dat er veel klanten door geroepen worden.

Witte Aragoniet

Deze prachtige Aragoniet die eruitziet als koraal is verbonden met de Engelendomeinen en resoneert zowel met Moeder Aarde als met Vader Hemel. De zachte lichtkracht van witte Aragoniet is ongekend en zeer bijzonder en uniek, energetisch behoren ze tot de meest verheffende stenen. Iedere steen is een uniek individu, al behoren ze tot dezelfde familie. Ze stralen een innerlijk licht uit wat net zo prachtig is als hun uiterlijk. Deze goddelijke lichtkracht, vervuld van Engelenzang brengt op zeer zachte wijze diepe transformaties teweeg. Het opent je bewustzijn en verhoogt je lichttrilling. Witte Aragoniet stimuleert de hypofyse en ervaringen met het Witte Licht. Het zijn kristallen van interdimensionale communicatie. Als je met de steen mediteert helpt deze je af te stemmen en telepathisch te communiceren met je Beschermengelen en andere Engelen. Dit kristal zuivert je aura en de ruimte waar hij staat, hij vult de ruimte met een hoge trilling, dus heel goed in de slaapkamer, woonkamer, praktijk of kantoor, het zuivert deze van negatieve energieën.

Maar we hebben een tijdje moeten wachten tot onze pallets verzonden werden, want we hebben gewacht tot de fijne en ook mooie Engelenvleugel Seleniet gemijnd kon worden. Onze bevriende handelaar vertelde maanden geleden dat de mijn onder water stond na hevige regenval. Dus dat betekende in ons geval dat we 3 maanden hebben moeten wachten, eer deze er weer waren. Ons geduld werd beloond, want behalve dat we deze Engelenstenen weer kregen, kregen we ook een andere steen waar onze vrienden al een tijd niet meer konden aankomen. Dit is een steen waarvan we vroeger dachten dat deze er altijd zou zijn, de groene Calciet. Je hebt twee kleuren groene Calciet in Mexico, de meer mosgroene met banden van andere kleuren en de Smaragd Groene. Deze laatste werd al niet altijd gevonden, maar al een aantal jaar konden wij niet aan de ‘normale’ groene komen. Nu in de tijd dat wij aan het wachten waren op de Engelenvleugel Seleniet appte onze vriend dat hij wat van de oude, normale groene Calciet kon inkopen en of wij deze wilden. Nu dolgraag! Dus we zijn heel blij om te melden dat ook deze nu weer in de winkel liggen. We hadden regelmatig de vraag naar deze fijne Calciet, dus heerlijk om deze weer te kunnen aanbieden.

Groene Calciet

Deze krachtige en toch zachte Calciet kan heel veel voor je groei naar verlichting betekenen. Deze helpt je te resoneren met de energie van liefde en brengt rust in je hart, om alle indrukken, ervaringen en groei te kunnen integreren. Groene Calciet stimuleert het hartchakra en helpt je om te voelen waar je in je hart naar verlangt en hiernaar te handelen, dus te gaan leven vanuit je hart, waardoor je veel gelukkiger wordt. Ook stimuleert deze je om je meer af te stemmen op de natuur en de natuurwezens. Een steen in een ruimte zorgt voor een fijne sfeer, is als een opgewekte, frisse wind, die eventuele aanwezige negatieve energie reinigt en de trilling in de ruimte verhoogt. In een ruimte waar groepswerk of meditaties gegeven worden, helpt deze meditaties te verdiepen, doordat deze de energie van het hoofd, het denken, naar het hart helpt te verplaatsen. De energie van Groen Calciet kan diepgaande heling geven, met name om oude, ongezonde patronen te doorbreken en los te laten. Ook stress, woede en wrok door pijn die is aangedaan. Het is een steen die mededogen en welwillendheid tegenover anderen helpt te leven en die helpt jezelf en anderen te vergeven, waarna je je weer durft open te stellen naar anderen. Dit omdat de steen je verbindt met liefde, met je hart, waardoor je meer kan begrijpen waardoor een ander is zoals die is, maar ook dat jij de keus hebt om met iemand om te blijven gaan of niet. Dat je bewust mag worden waar je nog in pijn resoneert. Dit zorgt voor positieve groei en veranderingen in je leven. Groen Calciet bevordert overgave aan het leven en geeft inzichten vanuit het hart en de universele liefde. Doordat deze steen is verbonden met zachte, helende Engelenkrachten is het bij uitstek een steen van heling, vernieuwing en bewustwording. Ook van de mogelijkheden die je als ziel op aarde hebt en om deze te ontplooien. Groen Calsiet geeft een gevoel van welbevinden, helpt om te ontspannen en stimuleert een betere doorstroming in je lichaam. In de slaapkamer kan deze helpen om beter te slapen, fijn te dromen en spanning in het lichaam los te laten.

We hebben in de winkel verschillende soorten Obsidiaan, maar wat we nog nooit hadden zijn grote stukken van ruwe zwarte Obsidiaan. Deze hebben we nu voor een fantastische prijs kunnen inkopen. We verkopen deze in de winkel voor maar €15,- per kilo. Als je deze stenen in de winkel pakt, pas dan op, want de randen kunnen scherp zijn. In de oudheid werd Obsidaan gebruikt om pijlpunten en messen van de maken door deze eigenschap. We zijn heel blij dat we deze grote stukken nu hebben, omdat het krachtige stenen zijn die helpen bij het verwerken van pijnlijke emoties of trauma’s, spanning helpt te verlichten, energieblokkades te verwijderen, maar die ook je aura beschermen en de ruimte waar deze staan. Het is een steen die groei op alle niveaus stimuleert. Het is een steen die ons bewust kan maken van onze schaduwzijden, dit is een groot cadeau, want na inzichten kun je veranderingen aanbrengen in je leven, waardoor je steeds gelukkiger zult worden. We hebben er ook een paar van op de webshop gezet.

Obsidiaan

Dit is eigenlijk gesmolten lava, dat zo snel is afgekoeld dat het niet heeft kunnen kristalliseren. Het is een steen zonder grenzen of beperkingen en daardoor werkt deze snel en krachtig, deze biedt toegang tot de kern van een probleem en verwijdert ook energieën die daarbij vrijkomen. De waarheidlievende, weerspiegelende eigenschappen leggen gebreken, zwakheden en blokkades bloot. Je kunt met de steen een reis de diepte in maken, naar onverwacht licht. Men denkt dat licht in de hemel te vinden is, maar voor de meeste mensen is naar binnen gaan en innerlijke verwondingen helen een reis naar het werkelijke licht. Het is een steen van relativeren, volhouden en overeind blijven in moeilijke situaties. Obsidiaan brengt je op een hoger niveau en stelt je in staat om de aardse en paranormale invloeden beter in balans te brengen. Deze steen stimuleert je ontwikkeling, maar kan onplezierige waarheden aan het licht brengen, oude emoties doorbreken en verwerken. Obsidiaan biedt diepgaande genezing van de ziel en vergemakkelijkt de terugkeer naar vorige levens om pijnlijke emoties of trauma’s van vroeger te genezen. Deze krachtige steen vormt een schild tegen negativisme. Deze is zeer aardend, absorbeert negatieve energieën en geeft kracht in tijden van nood. Obsidiaan beschermt je aura en weert psychische aanvallen af. Als je hem te krachtig vindt, gebruik dan Regenboogobsidiaan, of Apachetraan, deze vormen zijn milder. Spiritueel versterkt Obsidiaan de doelgerichtheid van de ziel. Deze helpt energieblokkades te verwijderen, spanning te verlichten en de geest in het lichaam te verankeren. Deze steen bevordert groei op alle niveaus. Obsidiaan kan door de oorzaak aan het licht te brengen voor een heldere geest zorgen en helpen verwarring en hinderlijke overtuigingen op te heffen. Deze confronteert je met je schaduwzijde. De grootste gave van Obsidiaan is het kunnen geven van inzicht in de oorzaak van een ziekte of probleem. Fysiek ondersteunt Obsidiaan bij trauma aan weefsels, verlicht spanning en stress. Kan verlichting bij artritis en gewrichtspijn geven.

Als laatste uit Mexico hebben we een voor ons nieuwe steen. Deze zijn voor het eerst in 2021 in San Benito, Chihuahua, Mexico gevonden. Benito betekend gezegend, wat heel treffend is voor deze kleine, magische kristallen die wel uit een sprookje lijken. Deze stenen hebben een zeer hoge, liefdevolle vibratie. De uitdrukking klein maar fijn is op deze zeker van toepassing. De maat van een kristal of steen zegt niet altijd iets over kracht, dat weten we inmiddels wel, ook de energie van deze kristalletjes is groots.

Spirit Flower Geode

Een Spirit Flower is een prachtige, kleine geode die een combinatie is van Chalcedoon met paarse Fluoriet en kwarts. Deze zijn voor het eerst gevonden in 2021 in San Benito, Chihuahua, Mexico. Benito betekend gezegend, wat heel treffend is voor deze kleine, lieve, magische kristallen die wel uit een sprookje lijken. Ze Fluoresceren onder UV licht. Robert Simmons schrijft het volgende over de steen: Als je deze steen tegen je hartchakra houdt met de intentie om deze te voelen, wordt je borst onmiddellijk gevuld met zachte, kalmerende energieën die diep rustgevend zijn voor het emotionele lichaam. Je hart vult zich met liefde en de energie stroomt ook omhoog naar het derde oog. De hele ruimte van het hart tot het derde oog vult zich met zoetheid, alsof daar een mooie bloem groeit en honderden kleine bloesems opent. Deze energie is opmerkelijk stabiel en verleent een gelukzalige kracht aan je energieveld – gecentreerd in de kolom van het hart naar het derde oog, en straalt uit door je hele trillingsveld. Spirit Flower Geodes zijn behulpzame bondgenoten voor degenen die innerlijk werk doen op het gebied van emotionele genezing. De vredige, liefdevolle energieën zijn behulpzaam bij het reinigen van echo’s uit het verleden, de schaduwen van oude wonden en fixaties die eraan vastzitten. Ze ondersteunen innerlijke helderheid van geest, evenals emotionele stabiliteit. Als iemand worstelt met verwarring of humeurigheid, kan deze steen helpen om stress te vervangen door sereniteit. Degenen die met stenen mediteren, zullen een Spirit Flower Geode als heel fijn ervaren, want als je jezelf opent voor hun vibratie, wordt je bewustzijn gevuld met een aangename, geduldige gerichtheid die een rusteloze geest kalmeert en iemand in staat stelt om gemakkelijk in diepe innerlijke staten te gaan. Spirit Flower Geodes ondersteunen het lichaam om al zijn systemen in harmonie te brengen, wat essentieel is voor een goede gezondheid of voor herstel van ziekte. Ze hebben een bijzondere resonantie met het keelchakra en kunnen dat gebied kalmeren. Voor degenen die spiritueel genezingswerk doen, kan het nuttig zijn om een Spirit Flower Geode vast te houden, voordat een sessie begint, omdat de energieën iemands energiesysteem zullen zuiveren, waardoor iemand een meer open kanaal voor genezing wordt. Spirit Flower Geodes zijn bronnen van liefde, maar ook van sereniteit. Het zijn uitstekende stenen om te geven aan degenen van wie we houden. En meditatie met deze stenen kan de wijsheid van iemands hart naar voren brengen, waardoor liefde een groter deel van iemands dagelijks leven wordt.

In deze blog willen we nog heel graag een kristal uit Brazilië noemen, dit is de Tangerine Lemurian. We hebben van deze prachtige, diep oranje Lemurische kristallen losse punten, maar nu ook clusters. Deze clusters die we net hebben binnengekregen zijn gevonden in Corinto, Brazilië. Het zijn kristallen met een hoge vibratie die vreugde en liefde stimuleren, krachtig verbonden met het 2e of sacrale chakra.

Tangerine Lemurian

Tangerine Lemurians hebben een diepe oranje tot soms bijna bruine kleur. Deze donkere versie van de Golden Healer Lemurians stimuleren krachtig je onderste chakra’s, maar vooral je tweede chakra die verbonden is met creativiteit en seksualiteit. Dit kristal stimuleert tevens de vreugdevolle, creatieve energie van het innerlijk kind. Deze moedigt je aan tot speelsheid en om de wereld onbevreesd met nieuwsgierigheid te verkennen waardoor je groeit. Het kristal geeft je passie op alle niveaus. Ook kan het kristal je helpen om angst te overwinnen, vooral de angst om minderwaardig of niet goed genoeg te zijn. Als je met een Tangerine Lemurian mediteert kunnen nieuwe ideeën en inspiratie diep uit je binnenste opwellen, tevens geeft het kristal je energie en de wil om ze uit te voeren. Ook de Tangerine Lemurian, afgestemd op de Vlam van Opstanding die een goudgele, oranje gloed heeft, helpt net als de Golden Healer Lemurian om het Christusbewustzijn naar de aarde te brengen. Deze kristallen van spirituele overvloed brengen de healing power van kwarts naar een hoger niveau. Omdat dit kristal seksualiteit vanuit liefdevolle verbinding stimuleert is het een goed kristal om een relatie te verbeteren. Ook kan deze helend werken voor mensen die negatieve seksuele ervaringen hebben gehad. Deze mooie steen kun je ook gebruiken om je op een hogere spirituele creativiteit te richten, dit wordt nog versterkt als je deze samen met andere hoge vibratie kristallen gebruikt. Dit maakt het een perfecte steen voor kunstenaars. Energetisch kan deze de klieren stimuleren en behulpzaam zijn bij traag werkende bijnieren en vruchtbaarheidsproblemen. Deze bijzondere kristallen helpen het kosmische licht in je lichaam te verankeren, waardoor je lichtlichaam kan gaan uitdijen en je bewustzijn kan vergroten. Hierdoor worden we meer het lichtwezen wat we in essentie zijn en zullen we dit veld van liefde uitstralen naar onze omgeving, waardoor alles in onze werkelijkheid positief kan veranderen. Dit zorgt tevens voor een gevoel van thuiskomen in onszelf, wat heel gelukkig maakt.

Op onderstaande dagen is de winkel open van 10.00 uur tot 17.00 uur

Ook tijdens carnaval houden wij onze normale openingstijden aan

17, 18 en 19 februari (vrijdag, zaterdag en Zondag)

24, 25 en 26 februari (vrijdag, zaterdag en Zondag)

3, 4 en 5 maart (vrijdag, zaterdag en Zondag)

Menu