Pallets vol nieuwe stenen en kristallen binnengekomen.

Algemeen

Het was weer even een grote drukte hier, er kwam van alles bijna tegelijk binnen. Heerlijk om weer nieuwe stenen en kristallen uit te pakken. We hebben nog niet alles uitgepakt, want dat was te veel in ene, maar we zijn al heel ver gekomen. Gelukkig waren we met Charissa en Natascha, dus dat ging een stuk sneller. We kunnen dan ook nooit stoppen, want we zijn zo benieuwd hoe alles eruitziet. Ook geven de stenen en kristallen zoveel vreugde en energie om door te gaan. We hebben pallets binnengekregen uit Brazilië en ook eentje uit Amerika. De ene met het vliegtuig en de anderen met de boot. Gelukkig is alles weer heel aangekomen.

Wat reizen stenen toch wat af, uit Amerika kwamen prachtige Mangano- en groene Calciet -harten uit Pakistan, die dan weer doorreizen naar ons in Nederland. We hebben van de Mangano Calciet een hele grote hoeveelheid harten kunnen inkopen, hele grote exemplaren van 15 en zelfs 20 cm, maar ook hele kleine. Dit zijn fantastische cadeaus van liefde, iets waar we nu zoveel behoefte aan hebben. Super voor jezelf maar ook om tijdens de feestdagen cadeau te doen. We hebben van deze liefdevolle steen ook palmstenen.

Mangano Calciet

Mangano Calciet €114

Mangano Calciet is verbonden met de zachtroze galactische straal en brengt hiermee veel liefdevolle, vrouwelijke zachtheid naar je toe. De steen is verbonden met Engelen en lichtmeesters als Isis, Maria en Quan Yin. Ze verbind je met de Moederenergie en heelt hiermee ook oude karmische pijnstukken die hiermee verbonden zijn. Ze heelt ook oude wonden van het innerlijke kind en eenzaamheid tot heimwee naar thuis. Hele goede steen voor het hart, ze brengt je in een toestand van dankbaarheid en evenwicht, hierdoor kun je met je eigen hart je op vrijwel alles of iedereen afstemmen, dus ook heel goed voor het helen op afstand.

Mangano Calciet €222

De energie van de steen versterkt en stabiliseert het hartgebied en vergroot je empathisch vermogen. Mangano Calciet is uitstekend voor ruimtes waarin mensen sterke emotionele beroering of trauma’s kunnen ervaren, zoals praktijkruimtes, spreekkamers of ziekenhuizen. Ze helpt je om emoties te uiten, terwijl het hart daarbij steun en opbeuring ervaart, ook heel goed voor mensen die zich moeilijk met hun emoties kunnen verbinden of die geneigd zijn die te verstoppen achter een masker of cynisme. Goed bij nachtmerries en ADHD, ook weldadig voor maag en darmen. Ook helpt het bij het herstel van lichaamsweefsel na verwonding of operatie en bij het opnemen van mineralen, met name calcium. Steen van gezondheid en heelheid. Kinderen zijn dol op deze steen, in hun slaapkamer straalt deze steen kalmerende en liefdevolle energie uit.

Ook uit Pakistan komt een smaragdkleurige, groene Calciet. Hier hebben we heel veel kleine hartjes van en een kleiner aantal grote exemplaren. Ook dit is een steen die verbonden is met het hartchakra, maar ook met de natuur.

 

Groene Calciet

Groen Calciet €129

Deze krachtige en toch zachte calciet kan heel veel voor je groei naar verlichting betekenen. Hij helpt bij vernieuwing en bewust worden van de eigen mogelijkheden. Deze kan alleen via het hartchakra plaatsvinden, dus vanuit de eigen kern. Deze calciet soort helpt je om heel diep in je eigen hart te komen en daar al je lichtmogelijkheden te ontdekken en te ontplooien. Hij brengt ook rust in je hart om alle indrukken, ervaringen en groei te kunnen integreren. Deze calciet is een krachtige reiniger van energie, die negatieve energieën uit de omgeving verwijdert en je energieniveau verhoogt. Groene calciet brengt diepgaande healing met zich mee, met name om oude, vastzittende patronen los te laten, maar ook om je dichter bij je gevoel te brengen. De steen bevordert overgave en geeft inzichten vanuit het hart en de universele liefde. Dit kristal is verbonden met de zachte helende Engelenkrachten die kunnen inwerken op je hartaspecten, voor healing en bewustwording. Groen Calsiet verbindt ook je hart met Moeder Aarde en de natuurrijken der Elfen en Deva’s. Ondersteunend bij vermoeidheid, rugpijn en versterkt de spieren. Hij zorgt voor een betere doorstroming van onder naar boven. Hij ordent het hoofd en helpt bij duizeligheid, flauwvallen, slaapproblemen, hartproblemen en/of hartritmestoringen. Ook goed bij spanningshoofdpijn en nek en schouderpijn. Bij afvallen is het een prima stimulator.

In deze pallet zaten ook Onyx Raven uit Peru. In januari hadden we er al uit Tucson meegenomen, maar ze waren best snel verkocht. Deze zijn een slagje kleiner, maar ook supermooi gecarfd. We zullen er ook op de webshop gaan zetten, omdat het ook hele leuke, betaalbare cadeaus zijn.

  

Onyx

De Onyx versterkt het contact met het bovennatuurlijke waardoor spirituele groei tot ontwikkeling komt. Hij geeft kracht en biedt steun in moeilijke omstandigheden en in tijden van grote stress. Hij zorgt ervoor dat je je energie gemakkelijker kunt centreren en op één lijn met een hogere macht kunt brengen en dat je verbinding met het geheel kunt maken. Hij leert je je lot in eigen hand te nemen. Dit kristal geeft kracht, standvastigheid en volharding, schenkt zelfvertrouwen en draagt ertoe bij dat je je in je omgeving op je gemak voelt. Hij brengt je hoofd tot rust en geeft structuur en richting aan. Mensen die erg in zichzelf gekeerd en opvliegerig zijn zullen met de Onyx toegankelijker worden. De communicatie verloopt soepeler omdat het emotioneel uiten eenvoudiger wordt. Voor een zwarte steen is deze Onyx een hele zachte en lieve steen. Hij zal je situaties leren te accepteren zoals ze zijn en verruimt je horizon. Als je een stuk onyx vasthoudt leidt hij je aandacht naar de plek van een vroegere verwonding of trauma uit een vorig leven, dat je in dit leven beïnvloed. Hij herkent en integreert tegenstellingen in jezelf en geneest oud verdriet. Onyx versterkt geestelijk en verlicht zorgen en angsten. Hij is weldadig voor het gebit, de botten, het beenmerg, het verteringssysteem, zoals maag, darmen, gal en de lever.  Hij geeft meer lucht en ruimte op het borstgebied bij intens verdriet. Verder is de onyx een reinigende steen, hij is goed bij aambeien, voor de nieren, blaas en blaasgruis bij dieren. Bij huidproblemen, zoals puistjes, acne of eczeem kan men naast het dragen van de steen ook het water ervan drinken of de huid ermee deppen.

We hebben via een lieve kennis nu ook hele kleine sterretjes van blauwe Aquamarijn. Wim heeft er al een klein aantal geboord en ik heb er een zilveren pinnetje in gelijmd. Het is een super lief hangertje geworden. Omdat ze zo leuk zijn wil ik van de week zilver bestellen om er oorhangers van te maken. Stenen geven zoveel inspiratie ha ha. Alsof we het nog niet druk genoeg hebben, maar iets creëren geeft ook weer veel energie. Van Aquamarijn hebben we ook mooie ronde schijfjes.

Aquamarijn

Aquamarijn is een blauwe of blauwgroene variëteit van Beril. De naam is ontleend aan de Latijnse term voor ‘water van de zee’, volgens oude overleveringen was Aquamarijn de schat van zeemeerminnen. Zeelieden gebruikten het als talisman om hen te beschermen. Het werd ook gewaardeerd als steen van eeuwige jeugd en geluk. Aquamarijn straalt een bijzonder zachte en liefdevolle en toch heldere energie uit, sterk verbonden met de blauwe galactische straal en verbonden met de dolfijn- en walvisenergieën. Het brengt beweging, speelsheid en wijsheid, maar ook kalmte en verkoeling in allerlei omstandigheden, van opvliegers tot woede. Als steen van het element water brengt het je in contact met je onderbewuste, de spirituele wereld en je diepste emoties. Aquamarijn geeft vrouwen de moed en de helderheid om hun innerlijk weten te uiten en verbetert hun intuïtieve vermogens. Deze fantastische steen is een pad naar communicatie met de Godin in jezelf. Bij mannen verdrijft het emotionele verdoofdheid waardoor ze gemakkelijker hun gevoelens uiten. Ook heel goed voor verlegen kinderen en kinderen die een traumatische situatie hebben meegemaakt. Blauwe Aquamarijn is een van de krachtigste stenen om je keelchakra schoon te maken en te activeren, hij zorgt ook voor verbinding met je oren en innerlijk horen en zorgt dat je gevoeliger wordt voor subtiele energieën. De steen kalmeert en vermindert stress en bestrijdt de neiging te oordelen, hij brengt je in een ontspannen, alerte staat van bewustzijn, waarbij je je volledig gewaar bent van je eigen weten, wijsheid en gevoelens en deze helder en met overtuiging kunt verwoorden. Het heft blokkades in de communicatie op en bevordert zelfexpressie en je hoogste waarheid te communiceren en helpt onderliggende emotionele kwesties te begrijpen, verlicht angsten en vergroot de gevoeligheid.

Groene Aquamarijn heeft alle eigenschappen van de blauwe, maar is wat meer verbonden met het hartchakra. Het stimuleert de energiestroom en communicatie van het hart naar de keel. Het is de steen van loslaten. Helpt je te bevrijden van gehechtheid aan oude patronen, relaties en manieren van leven. Aquamarijn helpt je te werken aan verdriet, want het helpt je gehechtheid aan het lichaam van iemand die je na staat los te laten, maar een positieve verbinding met het spirituele wezen van de ander te behouden. Aquamarijn beschermt de aura en brengt de chakra’s op één lijn. Dankzij de diepe reinigende energie kun je overgangen en veranderingen snel doorlopen, weerstand opzijzetten en je angst voor het onbekende overwinnen. Perfect voor wanneer alle bagage je te zwaar is geworden, hij helpt je bij het loslaten en opruimen. Werkt ondersteunend bij keelpijn, gezwollen klieren, schildklierproblemen en versterkt de reinigende organen. Ondersteunt de ogen, gebit en de maag en goed bij hooikoorts en allergie.

In Brazilië hebben we heel veel Amethist ingekocht, waaronder kleine, staande stukjes wat cutbase Amethist genoemd wordt. Dit omdat ze een platte onderkant hebben, waardoor de steen mooi staat. Deze exemplaren komen uit Uruguay. We hebben deze in verschillende kwaliteiten en prijsklassen. Ruwe stukjes die super betaalbaar zijn. Deze vliegen altijd de winkel uit, omdat ze ook heel leuk zijn om cadeau te geven. Binnenkort komt er nog een grote hoeveelheid vanbinnen, zodat we voorlopig niet zonder komen te zitten. In deze bestelling uit Brazilië zaten ook kleine, staande exemplaren met een geslepen rand. Echt heel erg mooi. We hebben ze in kwaliteit A, B en excellent. Deze laatste zijn een stuk kostbaarder, maar wel dieppaars van kleur. Heerlijk om nu zoveel verschillende kwaliteiten te hebben. Dan is er voor iedereen wel eentje die hem of haar blij maakt.

 

Amethist

Amethist is een krachtige zuiverende en beschermende spirituele steen met een hoge vibratie die verbonden is met het derde oog, de kruinchakra, de hogere etherische chakra’s en de violette straal van transformatie. Hij verbindt je met je eigen goddelijke oorsprong, stimuleert het denken, de heldere vermogens en de intuïtie. Hij helpt je om diepere inzichten en de oorzaken van levenservaringen te krijgen. Amethist stimuleert je om verantwoordelijkheid te nemen voor je realiteit door je te herinneren aan je relatie met de kosmos, het hogere wezen dat je bent en waarmee je alles creëert. Amethist maakt je ontspannen, wat nodig is voor het afstemmen op je hogere zelf, hierdoor ook heel geschikt voor meditatie. Hij kalmeert je gedachten geeft ook innerlijke en mentale rust. Hij werkt beschermend bij psychische aanvallen en zet deze om in liefde. Hij zuivert tevens de aura, werkt kalmerend en blokkeert negatieve energieën en geopatische belasting doordat hij je helpt met het opbouwen van een energieschild, een veld van spiritueel licht rond het lichaam. Amethist helpt je bij het nemen van besluiten, bevordert het gezond verstand en spirituele inzichten, verdrijft woede, angst en bezorgdheid en verlicht leed en droefheid. Amethist samen met Sugiliet helpen je om slechte gewoonten of verslavingen te doorbreken. Een groot stuk of een geode in huis of in je praktijk geeft je het gevoel dat je bent omgeven en beschermd door een bel van licht. Het is een steen die voor iedereen fijn is, ongeacht of je in spiritualiteit geloofd of niet. In de kamer van een zieke helpt Amethist de energie zuiver houden. Spoel hem bij intens gebruik af en toe af onder stromend water.  De steen bevordert hogere bewustzijnstoestanden en helpt bij slapeloosheid en is weldadig voor pijnen, hoofdpijn, nachtmerries, woede, angst, verdriet, longen en huidproblemen.

Om bij Amethist te blijven, we hebben ook Engeltjes ervan bijgekocht. Hele kleine, maar ook middelgrote die we ook op de webshop zullen zetten. Vooral in deze tijd rondom de Kerst zijn Engelen heel populair. Maar zelf vind ik ze altijd een prachtig symbool om in huis of een praktijk neer te zetten. We hebben deze ook in Rozenkwarts, Bergkristal en Rookkwarts ingekocht. Je kunt dus zelfs een ‘Gouden Driehoek’ van Engelen maken als je wilt.

We hebben in de winkel van Amethist, Rozenkwarts en Bergkristal ook kleine Dolfijntjes. Van Bergkristal hebben we nu ook nieuwe, staande Dolfijntjes. Zo mooi gemaakt.

Ook hebben we deze keer een grote hoeveelheid, staande, geslepen punten van Bergkristal uit Minas Gerais ingekocht. We hebben kleine, maar ook veel grote punten. We hebben 3 kwaliteiten ingekocht. De mooiste heeft het predicaat ‘Excellent’, nou dat is ook echt te zien. Deze zijn zo helder en stralend. Volgens onze vriend zijn deze exemplaren geslepen uit Lemurians. Maar de ‘A’ kwaliteit punten zijn ook helemaal super. Ook zo helder met zulke mooie sluiers erin. De B kwaliteit punten zijn zo ‘value for money’, zij zijn wat minder helder, maar zijn soms bijna Opaalkwarts. Ze hebben vaak een bijna magische waas in zich.

We hebben ook een aantal Maria Magdalena en Sacred Heart punten ervan. Deze namen vertegenwoordigen de energie die deze kristallen uitstralen. Voor de liefhebbers hebben we ook een aantal setjes geslepen Geometrische figuren van Bergkristal.

Bergkristal uit Minas Gerais Brazilië

Alle bergkristallen uit Minas Gerais hebben een zachte hartfrequentie en zijn verbonden met het grote Gouden Kristal van heling en regeneratie die in dit gebied ligt en die door de Atlantiers daar geplaatst is. Deze is inmiddels geactiveerd en biedt nu de gelegenheid tot zelfbekrachtiging dmv de kennis en potentie van de kristallijnen codes waardoor etherische heling van Atlantis plaats vindt en de verbinding met het nieuwe Gouden Tijdperk voor de mensheid. De overgang naar het kristallijne tijdperk vindt nu plaats, ons proces en dat van Moeder Aarde naar Ascensie gaat in een stroomversnelling. Het is belangrijk om je angst en je schuldgevoel los te laten, velen van ons zijn aanwezig geweest ten tijde van het misbruik van de kristalenergie op Atlantis. Vanuit een hoger perspectief heeft deze gebeurtenis moeten plaatsvinden, het is zo bedoelt, het was niet het hoogste goed, maar nu kunnen we vanuit het hoogste goed creëren. Het zijn zeer krachtige healers en energieversterkers. De steen of punt neemt energie op, slaat deze op, laat deze los en reguleert haar. Helder kwarts belichaamt het concept van helderheid en leert je om een voertuig voor het Goddelijke Licht te worden. Het brengt helderheid van denken en doelstelling in hoofd en hart en helpt verwarring te overwinnen. Ook helpt het je om een heldere verbinding te leggen met je hogere zelf en hogere leiding. Als je een kwarts kristal of bergkristal vasthoudt verdubbelt dat je biomagnetische veld, versterkt het de spierspanning en beschermt tegen straling. Bergkristal brengt de energie in een volmaakte toestand door terug te gaan naar de toestand voor de ziekte. Het reinigt en versterkt de organen en verfijnde lichamen en resoneert met alle chakra’s. Op het spirituele vlak verhoogt dit kristal de energie tot het hoogst mogelijk niveau. Kwarts is een grote energiebespaarder en stimuleert het immuunsysteem.

We hebben ook een paar freeform, staande exemplaren van Smaragd uit Brazilië, helaas had onze vriend maar een klein aantal exemplaren, echt iets voor de liefhebbers. We hadden er dolgraag een grote hoeveelheid van gehad.

Smaragd

Deze steen is verbonden met Aartsengel Rafael en de smaragdgroene straal van genezing. Geen andere edelsteen trekt zo’n krachtige genezende energie aan. Al duizenden jaren wordt deze steen gewaardeerd en hij is doordrenkt van mystieke kennis. Het is een steen voor inspiratie en eindeloos geduld. Het is een levensbevestigende steen met grote integriteit die ook bekend stat als de steen van succesvolle liefde. Hij versterkt eenheid, onvoorwaardelijke liefde en partnerschap en bevordert vriendschap. Hij opent het hartchakra en heeft een kalmerend effect op de emoties. Deze steen zorgt voor fysiek, emotioneel en geestelijk evenwicht. Hij elimineert negativiteit en zet aan tot positieve daden. Smaragd vergroot geestelijke vermogens, maakt helderziendheid mogelijk en stimuleert het verzamelen van wijsheden die afkomstig zijn van de geestelijke niveaus. Traditioneel werd van smaragd gezegd dat het beschermde tegen betoveringen van magiërs en dat het de toekomst kon voorspellen. Smaragd zorgt voor een sterk karakter om de tegenslagen van het leven het hoofd te kunnen bieden. Het is een steen die herstelwerk verricht en negatieve emoties kan genezen. Hij vergroot het vermogen om ten volle van het leven te genieten en is nuttig bij aanvallen van claustrofobie. Hij biedt geestelijke helderheid, versterkt het geheugen, inspireert tot diepe innerlijke kennis en verbreedt de visie. Deze steen van wijsheid bevordert waarheid en onderscheidingsvermogen en laat iemand vloeiend en welluidend spreken. Hij helpt boven tafel te krijgen wat onbewust al bekend is. Hij bevordert herstel na een infectieziekte. Hij is goed voor neusbijholten, longen, hart, ruggengraat en spieren en verzacht de ogen. Smaragd heeft een ontgiftende werking op de lever en werkt ondersteunend bij epilepsie, reumatiek en diabetes.

Dit was het weer voor deze week, vanaf 1 december is het wettelijk verplicht om een mondkapje te dragen, dus ook wij zullen van af deze datum hieraan moeten voldoen.

Op onderstaande dagen is de winkel open van 10.00 uur tot 17.00 uur

27, 28 en 29 november (vrijdag, zaterdag en Zondag)

4, 5 en 6 december (vrijdag, zaterdag en Zondag)

11, 12 en 13 december (vrijdag, zaterdag en Zondag)

18, 19 en 20 december (vrijdag, zaterdag en Zondag)

27 en 28 december (Zondag en maandag)

 

Menu