Paul Jongerius Flowers and More

Algemeen

Voor deze keer hebben wij onze lieve vriend Paul Jongerius uitgenodigd een tekst te schrijven over zijn werk met bloemen, planten en kristallen. Paul heeft onze winkel al een aantal keer voorzien van prachtige decoratie, die een heel speciale energie uitstraalt. Waarvoor nogmaals heel veel dank Paul😘

 

Paul Jongerius Flowers and More staat voor Florale vormgeving, events en styling. Wij maken van uw huis een thuis We werken vaak op lokatie voor zowel particulieren als bedrijven. Onze grootste inspiratie is de natuur. De natuur is al perfect en daardoor voor ons bij uitstek geschikt om mee te mogen werken. Kristallen, mineralen, planten, bloemen en andere krachtobjecten die wij combineren om de wereld nog mooier te maken. In alle facetten van het leven, Van geboorte tot uitvaart, kunnen we natuurlijke producten gebruiken om te vieren of te herdenken.

Al van kinds af aan was ik gefascineerd door kristallen en mineralen en voelde me daar heel prettig bij. Intuïtief maakte ik kristallen schoon, maakte setjes en gaf ze de aandacht die ze verdienden. Later ontdekte ik dat dat niet zonder reden was. Ik leerde dat de uitwisseling van energie tussen kristallen onderling, maar ook naar mensen toe, moest kunnen stromen. Maar ook dat kristallen in een ruimte veel kunnen oplossen. Het verlagen van zware energie en het vergroten van positieve energie. Kristallen gaan dan een samenwerking aan met mens en dier en resoneren in ruimtes. Door mijn werk kwam ik op veel verschillende plekken. En mensen zeiden vaak: “Zodra jij hier binnenkwam voelde de energie al anders.” Ik vond dat fijn om te horen maar was zelf achteraf vaak leeg en moe. Nadat ik me er bewust van werd dat dit proces mij energie kostte kon ik het omdraaien en nu krijg ik er energie van als ik werk met kristallen in ruimtes. Dat is het mooie van bewustwording.

In deze reis van bewustwording leerde ik een aantal zeer bijzondere mensen kennen, waaronder Kiesha Crowter (Little Grandmother). Zijn leerde mij de woorden te spreken over kristallen die ik voorheen niet kon vinden. Op veel reizen heb ik haar vergezeld om kristallen te plaatsen over de hele wereld. De kracht van kristallen is zoveel groter dan we beseffen. Kijk naar het voorbeeld van dokter Imoto. Zijn onderzoek over de invloed van positieve woorden op waterkristallen maakte me veel duidelijk. Zeker gezien het feit dat we zelf voor 80 % uit water bestaan. We kunnen onze eigen gezondheid en gemoedstoestand beïnvloeden. Dit effect op ons eigen lichaam kan nog worden vergroot als we het verder doortrekken naar ons eigen huis en leefomgeving.

Niet alleen decoratieve waarde als blikvanger in een interieur is belangrijk maar nog veel meer waarde is de energie die het kristal uitstraalt. Ik probeer me altijd af te stemmen op de trilling van een omgeving en de mensen die er wonen. Zo kan ik door de juiste combinaties van elementen toe te voegen de trilling verhogen tot een optimaal resonantie veld waarbij iedereen beter gedijt.

De reden waarom ik bij het lichtpuntje graag kristallen haal is dat deze met ontzettend veel zorg, liefde en aandacht worden ingekocht. Ze hebben altijd de meest bijzondere kristallen die voor mij op het juiste moment aandienen. Deze energie is essentieel voor de bezieling van mijn werk. Daarom zeg ik:”Wees je bewust van kristallen, geniet ervan en geef ze de aandacht die ze verdienen!”

 

 

Facebook Pagina:Paul Jongerius Flowers and More

Website: Paul Jongerius Flowers and More

Menu