Prachtige Granaten

Algemeen

Het afgelopen weekeinde was het weer nog heerlijk en de energie was heel erg bijzonder, eigenlijk nazomer weer met de herfst al in de lucht, maar waar normaal de energie zich al aan het terug trekken is voelde het nu nog vol verwachting, net zoals vaak het in de lente voelt. Er is energetisch veel gebeurd de laatste tijd, we horen van veel klanten hoeveel zware processen ze doormaken, aan het opruimen zijn van hele oude thema’s, pijnstukken uit vele levens. Zelf ben ik ook door veel diepe stukken gegaan en heb oude thema’s van pijn doorleefd en getransformeerd. Dus altijd heel fijn om te merken dat we allemaal in hetzelfde schuitje zitten. Toen we het in de winkel dit weekeinde hadden over hoe de energie aanvoelde, zo vol verwachting beaamden meer mensen dit, altijd fijn, want dan weet je dat je niet de enige bent die dingen voelt die anders zijn dan normaal en dat het dus waarschijnlijk iets is wat nu speelt.

Van een klant hoorde ik dat de bloedmaan die we nu gehad hebben buiten alle negatieve berichten van het vergaan op aarde veel meer betekend. Nu de aarde is niet vergaan, dus het zal ook een hele positieve betekenis hebben. Zij had gelezen dat Melchizedek had doorgegeven dat de Engelencodes nu compleet zijn en naar de aarde kunnen neerdalen en dat er van alles zal gaan openen en openbaren. Dat er een zeer krachtige poort is open gegaan die voor de afronding van het Licht op aarde gaat zorgen en dat alles nu klaar is om de nieuwe mens op aarde geboren te laten worden, zodat we hier weer een paradijs kunnen creëren, de Nieuwe Aarde. Deze poort kunnen wij in onszelf ontvangen vertelde ze mij en het zal een poort zijn met een natuurlijke tijd. Ze zei ook nog dat Melchizedek had doorgegeven dat iedereen deze code kan ontvangen, sommige mensen dragen deze al bij zich. Deze code zal ons diep raken, hij zal in golven naar ons toekomen. De kracht van licht dringt door in alles en het is nu heel belangrijk om in je liefde en om in vertrouwen te blijven en om niet in angst te schieten, want alles zal door deze liefdevolle golf van energie, van Licht, versterkt worden, dus ook angsten. Zoals de naam Maya, illusie betekend, zo is het ook op aarde, heel veel dingen op aarde zijn een illusie. Er is nu ook in veel landen geweld en chaos, maar wees niet bang, dit is niet jouw werkelijkheid, ga buiten de illusie waarnemen, zet je angsten om en stap in je hogere weten en liefde en vertrouwen. Ga leven vanuit je hart, leef je droom en niet je angsten. Doordat er nu zoveel liefde naar de aarde stroomt worden delen die nog niet in balans zijn geraakt en deze willen ook zo graag heel worden. Wees hiervan bewust en transformeer ze met je hart en gedachtekracht. In deze tijd wordt de pijnappelklier sterk geactiveerd, deze klier is heel erg belangrijk voor ons algehele welzijn, deze stuurt al onze klieren aan die er voor zorgen dat we gezond en gelukkig blijven. Dit is waar Ruud nu mee bezig is, met behulp van de healing code en informatie die hij zelf hierover door kreeg is hij bezig om deze klieren weer volledig te activeren waardoor het lichaam en geest weer totaal in gezondheid volgens je originele blauwdruk gaan functioneren.

Maar eigenlijk wilde ik het over kristallen hebben, soms gebeurt het dat er dan opeens iets heel anders op papier komt, maar dat moet dan zo zijn. Maar nu dus terug naar de kristallen, onze steunpilaren, generatoren van licht en liefde die ons zonder iets terug te verwachten ondersteunen en helpen bij onze ontwikkeling. Die hun monadisch licht nog in zich dragen, wat wij ooit zijn kwijtgeraakt, maar nu dus weer terug gaan krijgen. Heerlijke wezens, vrienden en ook zo prachtig om naar te kijken.

Een lieve klant, liet mij een foto zien van zijn prachtig Lemurische Laser die hij een tijdje geleden bij ons gekocht had en die hij meegenomen had op een healing reis. Deze foto hebben we met zijn toestemming gebruikt als hoofdfoto van deze blog. De kracht en liefde en grootsheid van het kristal spatten van de foto af. Zo mooi in de zee, waar ze haar energie en liefde en transformatiekracht doorgeeft aan iedere druppel en dus aan de gehele zee.

Vandaag willen we alle Granaten in het zonnetje zetten, we hebben er de laatste maand er weer een paar nieuwe soorten bijgekregen. Deze stenen zijn zo de moeite waard om even extra te vermelden omdat hun energie enorm krachtig is. Granaten reinigen je chakra’s en voorzien ze van nieuwe energie. Juist in deze hectische periodes op aarde zijn ze fantastisch, ze zorgen ervoor dat je goed geaard blijft en ze helpen je bij intens verdriet en door veranderingen heen te gaan en verruimen je bewustzijn. Granaten vergroten je zelfvertrouwen en zorgen dat je dicht bij jezelf blijft. Ook activeren granaten andere kristallen waardoor hun effect wordt versterkt.

Een nieuwe die wij nu hebben ingekocht is een oude vertrouwde, de Almandien granaat, maar deze is nu heel prachtig geslepen waardoor je de prachtige bruin/rode kleur zo goed kunt zien.

Almandien Granaat

granaat,Almandien Granaat werd al in vele oude beschavingen gebruikt. Hij kan je helpen je lessen uit vorige levens op het spoor te komen en laten zien wat de invloed daarvan is op actuele kwesties, vooral die te maken hebben met overvloed, liefdesrelaties en lichamelijk ongemak. Deze steen schenkt veel energie en herstelt krachtig. Hij reinigt de chakra’s en voorziet ze van nieuwe energie. Wanneer je in een hectische periode verzeild bent geraakt, helpt de Almandien Granaat je hoe eruit te komen en je leven te veranderen. Hij is krachtig verbonden met het stuitchakra en het hart, hierdoor zorgt hij ervoor dat wat je verlangt je kunt gaan manifesteren. Almandien activeert andere kristallen, waardoor hun effect wordt versterkt. Dit is een prima steen bij concentratiegebrek of bij ongecontroleerde driftbuien. Hij helpt om intens verdriet of hectische periode te verwerken, hij geeft hoop en moed en versterkt het overlevingsinstinct. Als je deze steen een tijd draagt zal hij je mensenkennis vergroten. Hij lost nutteloze ingesleten gedragspatronen op en gaat voorbij aan weerstand of onbewuste, zelf veroorzaakte sabotage. Emotioneel heft hij remmingen en taboes op, opent het hart en geeft zelfvertrouwen. Almandien Granaat helpt je om vreugde te vinden en om je gesteund te voelen in je behoeften en verlangens en om liefde te geven en te ontvangen. Hij leert je te vertrouwen in de oneindige overvloed van de kosmos en helpt om paniek en angsten te transformeren, hij zorgt ervoor dat je bij jezelf blijft. Rood Almandien Granaat stimuleert de beheerste opstijging van kundalini energie en vergroot de seksuele potentie. Het is een steen van verbintenis. Hij helpt om hoogtevrees en fobieën te overwinnen. Ook goed als je rugpijn hebt door de menstruatie. Stijfheid en verkramping van de spieren worden minder, mede omdat alle chakra’s met elkaar in verbinding worden gebracht. Verder is hij heel goed voor de eierstokken, testikels, blaas en de nieren, maar ook voor ontspanning op alle organen. Ook is hij heel goed bij vergeetachtigheid. Hij zuivert het bloed, hart en longen en herstelt DNA, daarnaast ondersteunt hij bij de opname van mineralen en vitaminen.

Oranje Hessoniet (Granaat)

hesonietOranje Hessoniet is één van de krachtigste stenen voor voorspoed, samen met Citrien. Op fysiek niveau heelt de steen beperkingen, of het nu die van gezondheid betreft of bij geldproblemen. Deze granaat stimuleert alle aspecten van je creatieve vermogens en energieën. Hij moedigt je aan om actie te ondernemen die is afgestemd op je dromen, innerlijke beelden en doelstellingen. Hessoniet reinigt het eerste t/m het derde chakra en geeft die een nieuwe impuls. Hij is vooral heel krachtig voor je 2e chakra. Hij kan de stroom van chi-energie door het lichaam vergroten, geeft kracht, energie, herstelt krachtig en helpt je om gezond te zijn. Ook een goede steen voor passie en seksuele energie. Helpt je te creëren en te manifesteren. Hij reinigt de chakra’s en voorziet ze van nieuwe energie. Wanneer je in een hectische periode verzeild bent geraakt, helpt de granaat je hoe eruit te komen en je leven te veranderen, dit is de steen van verzoening. Hij geeft aandacht en maakt dienstbaar voor de medemens. Granaten hebben een sterke band met de hypofyse en stimuleert een verruimd bewustzijn en het oproepen van herinneringen aan vorige levens. Deze steen activeert andere kristallen, waardoor hun effect wordt versterkt. Dit is een prima steen bij concentratiegebrek of bij ongecontroleerde driftbuien. Hij helpt een intens verdriet of hectische periode te verwerken, hij geeft hoop en moed en versterkt het overlevingsinstinct. Als je deze steen een tijd draagt zal hij je mensenkennis vergroten. Hij lost nutteloze ingesleten gedragspatronen op en gaat voorbij aan weerstand of onbewuste, zelf veroorzaakte sabotage. Emotioneel heft hij remmingen en taboes op, opent het hart en geeft zelfvertrouwen. Hij zorgt ervoor dat je bij jezelf blijft. Hij helpt om hoogtevrees en fobieën te overwinnen. Ook goed als je rugpijn hebt door de menstruatie. Stijfheid en verkramping van de spieren worden minder, mede omdat alle chakra’s met elkaar in verbinding worden gebracht. Verder is hij heel goed voor de blaas en de nieren, maar vooral voor ontspanning op alle organen. Ook is hij heel goed bij vergeetachtigheid. Hij zuivert het bloed, hart en longen en herstelt DNA, daarnaast ondersteunt hij bij de opname van mineralen en vitaminen. Ondersteunt bij artritis en reumatiek en vergroot de vruchtbaarheid.

Hessoniet in Wollastoniet

wollastoniet met hesonietOranje Hessoniet is één van de krachtigste stenen voor voorspoed, samen met Citrien. Op fysiek niveau heelt de steen beperkingen, of het nu die van gezondheid treft of bij geldproblemen. Deze granaat stimuleert alle aspecten van je creatieve vermogens en energieën. Hij moedigt je aan om actie te ondernemen die is afgestemd op je dromen, innerlijke beelden en doelstellingen. Hessoniet reinigt het eerste t/m het derde chakra en geeft die een nieuwe impuls. Hij is vooral heel krachtig voor je 2e chakra. Hij kan de stroom van chi-energie door het lichaam vergroten, geeft kracht, energie, herstelt krachtig en helpt je om gezond te zijn. Ook een goede steen voor passie en seksuele energie. Helpt je te creëren en te manifesteren. Hij reinigt de chakra’s en voorziet ze van nieuwe energie.

Wollastoniet werkt als een filter voor universele energieën, hij reinigt en verfijnt energieën de van buitenaf op je af komen. Het bevordert belangstelling op vele terreinen, laat je synchroniciteiten en het grote geheel achter alles zien. Hij helpt je om vol vertrouwen en jezelf te zijn. Het helpt je in te zien dat de kracht en wijsheid van een ander altijd minder is dan de kracht die in jezelf ligt, dus leer alles nu uit jezelf te halen en geeft de kracht niet meer weg aan die ander, dat die alles beter doet en weet dan jij. Stap weer in je Goddelijke kracht en weten, dat is je geboorterecht. De steen maakt succesvol en helpt je om de dualiteit in jezelf te zien. Ook helpt de steen de vrouwelijke kracht in jezelf te ontwaken en te ontladen door huilen voor hen die dit moeilijk vinden. Activeert helderhorendheid, de toekomst te voorspellen en contact met andere werelden terwijl het tegelijkertijd aardt. De steen wordt ook gebruikt in een ‘grid’ om buitenaardsen/ruimteschepen te verwelkomen, het geeft veiligheid voor beide, de wezens van andere werelden en voor jezelf. De steen balanceert ook je energie, lijnt meridianen uit en verbindt het fysieke lichaam met de hogere. Het heelt ook de structuur van het lichaam, ondersteunend voor de aderen, bij bronchitis en longontsteking. Werkt versterkend bij psychische problemen.

Grossulaar Granaat

grossulaar granaatGrossulaar is één van de krachtigste stenen voor voorspoed. Het is een uitstekende steen voor mensen die geldproblemen hebben en die de zaken anders willen gaan aanpakken, maar ook om paniek over geld te overwinnen Hij helpt je om bewust de gaven van het Goddelijke in ontvangst te nemen en te genieten van wat je hebt en om dankbaar te zijn. Grossulaar helpt je om ware overvloed in je leven te zien en om daar vol vreugde van de genieten. Deze liefdevolle steen die ook verbonden is met het hartchakra helpt om het gebrek aan eigenwaarde te overwinnen. Omdat de hartenergie heel goed geaard is, helpt het onbalans te helen die zijn ontstaan door afgescheidenheid van het aardse plan en onvermogen je op een liefdevolle manier met je lichaam te verbinden. Grossulaar is verbonden met de Groene Straal of Groene Vlam die hoort bij Aartsengel Rafaël, die staat voor genezing, hierdoor bezit deze steen een krachtige herstellende energie die op het fysieke niveau alle beperkingen heelt, of het nu die van gezondheid of die van rijkdom betreffen. Fysiek ondersteunt Grossulaar het herstel van een ziekte of een verwonding en is een krachtige bondgenoot om blokkades en trauma’s van het stuitchakra te helen. Ze helpen deze doormiddel van hun helende en liefdevolle energie te openen, te reinigen en te activeren. Ook helpt Grossulaar je om je doel op aarde te vinden. Het helpt het lichaam te regenereren en is dus perfect om te gebruiken na een operatie. Grossulaar zet je ertoe aan zelf verantwoordelijkheid voor je heling te nemen en om op zoek te gaan naar je eigen helende vermogens en die aan te wenden. De steen helpt de celgroei in evenwicht te brengen en het fysieke helingsproces na lichamelijk trauma te versnellen. Samen met Moldaviet is het een zeer krachtige combinatie die zijn gelijke niet kent om overvloed in je leven te realiseren.

Tsavoriet (groene granaat)

Deze steen behoort tot de Grossulaar Granaten en is in de mijnen van Noord Oost Tanzania in 1967 opnieuw ontdekt. De planeet die bij deze steen hoort is Venus. Tsavoriet is een steen van voorspoed, welvaart en overvloed. Hij is verbonden met de Groene straal die het hartchkra opent. Zeer goed voor vermoeide en/of depressieve mensen omdat hij je hartchakra schoonmaakt en je weer zin in het leven geeft. Alhoewel deze steen heel klein is, is hij enorm krachtig. Hij kan zijn kwaliteiten overbrengen naar mensen alleen al door naar de steen te kijken of door in contact te komen met iemand die er eentje bij zich draagt. Dus als je zo’n steentje draagt zal iedereen in je omgeving van de eigenschappen van dit steentje, zoals voorspoed, welvaart en overvloed profiteren. Tsavoriet helpt je verbinding te maken met hogere dimensies, Engelen en andere spirituele wezens. De steen helpt bij channelen en het ontvangen van visioenen. In vroegere tijden werd de steen gebruikt om in contact te komen met de Griekse en Egyptische Goden om informatie en wijsheid van hen te verkrijgen. Tsavoriet versterkt paranormale vermogens en telepathie. De steen helpt bij het overwinnen van uitdagingen van het leven en geeft de drager zowel fysiek als emotioneel rust, kracht en moed. Tevens helpt hij je om jezelf te leren kennen, naar binnen te gaan en de verborgen schoonheid in jezelf en die van anderen die je pad kruisen te zien. Fysiek verbetert Tsavoriet de stroom van energie in de meridianen en organen zoals de nieren en het hart. Goed voor het hormonaal- en immuunsysteem. Ook behulpzaam bij oogproblemen , verlicht het pijn en werkt het ontstekingsremmend, dus goed voor mensen met reuma of artritis. Ook ontgift het de nieren en helpt het bij nachtmerries.

Uvaroviet (groene granaat)

uvarovietDit is een bijzondere granaat die de frequentie van voorspoed en rijkdom bezit. Uvaroviet lijkt qua energie op Tsavoriet, dit is ook een groene granaat die voorspoed, welvaart en overvloed brengt. Uvaroviet kan je leren vreugdevol te aanvaarden wat de kosmos je toebedeelt. Hij leert je dat je niet meer hoeft te strijden om voorspoed te verkrijgen, maar dat strijd je juist belemmert. Deze steen die je hartchakra opent helpt je om emotionele wonden te helen en vooral die ontstaan zijn uit een tekort, b.v. gevoelens van niet voldoende liefde of steun uit het verleden. Uvaroviet helpt je om je af te stemmen op de kosmische bron van energie zodat je vreugde, liefde en overvloed zult ervaren. Ook stimuleert deze granaat individualiteit zonder egocentrisch te zijn en verbindt je ziel met zijn universele aard. Deze kalme, vredige steen helpt hen die alleen zijn om zich niet eenzaam te voelen. Hij bevordert ook spirituele relaties. Goed voor het hart en bij ontstekingen.

Granaat met Veldspaat

granaat in matrixGranaat schenkt veel energie en herstelt krachtig. Hij reinigt de chakra’s en voorziet ze van nieuwe energie. Wanneer je in een hectische periode verzeild bent geraakt, helpt de granaat je hoe eruit te komen en je leven te veranderen, dit is de steen van verzoening. Hij geeft aandacht en maakt dienstbaar voor de medemens. Granaat heeft een sterke band met de hypofyse en stimuleert een verruimd bewustzijn en het oproepen van herinneringen aan vorige levens. Deze steen activeert andere kristallen, waardoor hun effect wordt versterkt. Dit is een prima steen bij concentratiegebrek of bij ongecontroleerde driftbuien. Hij helpt een intens verdriet of hectische periode te verwerken, hij geeft hoop en moed en versterkt het overlevingsinstinct. Als je deze steen een tijd draagt zal hij je mensenkennis vergroten. Hij lost nutteloze ingesleten gedragspatronen op en gaat voorbij aan weerstand of onbewuste, zelf veroorzaakte sabotage. Emotioneel heft hij remmingen en taboes op, opent het hart en geeft zelfvertrouwen .Hij zorgt ervoor dat je bij jezelf blijft. Rood granaat stimuleert de beheerste opstijging van kundalini energie en vergroot de seksuele potentie. Het is een steen van verbintenis. Geef de granaat niet aan gejaagde mensen, of mensen met een te hoge bloeddruk. Hij helpt om hoogtevrees en fobieën te overwinnen. Ook goed als je rugpijn hebt door de menstruatie. Stijfheid en verkramping van de spieren worden minder, mede omdat alle chakra’s met elkaar in verbinding worden gebracht. Verder is hij heel goed voor de blaas en de nieren, maar vooral voor ontspanning op alle organen. Ook is hij heel goed bij vergeetachtigheid. Hij zuivert het bloed, hart en longen en herstelt DNA, daarnaast ondersteunt hij bij de opname van mineralen en vitaminen.

Veldspaat helpt om intergalactische kennis te ontwikkelen en daarmee in contact te komen en ook om intergalactische communicatie te bewerkstelligen. Het verbetert de waarneming, helpt om in deze harde materialistische wereld weer in contact te komen met het gevoelsleven. Maakt spontaan, geeft inspiratie, vergroot flexibiliteit en het vermogen om mee te gaan met de stroom van het leven. Geeft hoop, liefde, kracht, reinheid en helpt tegen ontevredenheid en hebzucht. Stimuleert overgave, spirituele groei, helpt dromen te duiden en helpt de ziel bij zijn of haar ontwikkeling. Steen die tevens je aura helpt te beschermen. Goed bij slapeloosheid, angsten en stress.

Granaat met kyaniet en mica

Deze unieke combinatiesteen uit de Alpen heeft fantastische eigenschappen en hoef je niet te reinigen.

granaat kyanietGranaat schenkt veel energie en herstelt krachtig. Hij reinigt de chakra’s en voorziet ze van nieuwe energie. Wanneer je in een hectische periode verzeild bent geraakt, helpt de granaat je hoe eruit te komen en je leven te veranderen, dit is de steen van verzoening. Hij geeft aandacht en maakt dienstbaar voor de medemens. Granaat heeft een sterke band met de hypofyse en stimuleert een verruimd bewustzijn en het oproepen van herinneringen aan vorige levens. Deze steen activeert andere kristallen, waardoor hun effect wordt versterkt. Dit is een prima steen bij concentratiegebrek of bij ongecontroleerde driftbuien. Hij helpt een intens verdriet of hectische periode te verwerken, hij geeft hoop en moed en versterkt het overlevingsinstinct. Als je deze steen een tijd draagt zal hij je mensenkennis vergroten. Hij lost nutteloze ingesleten gedragspatronen op en gaat voorbij aan weerstand of onbewuste, zelf veroorzaakte sabotage. Emotioneel heft hij remmingen en taboes op, opent het hart en geeft zelfvertrouwen. Hij zorgt ervoor dat je bij jezelf blijft. Rood granaat stimuleert de beheerste opstijging van kundalini energie en vergroot de seksuele potentie. Het is een steen van verbintenis. Geef de granaat niet aan gejaagde mensen, of mensen met een te hoge bloeddruk. Hij helpt om hoogtevrees en fobieën te overwinnen. Ook goed als je rugpijn hebt door de menstruatie. Stijfheid en verkramping van de spieren worden minder, mede omdat alle chakra’s met elkaar in verbinding worden gebracht. Verder is hij heel goed voor de blaas en de nieren, maar vooral voor ontspanning op alle organen. Ook is hij heel goed bij vergeetachtigheid. Hij zuivert het bloed, hart en longen en herstelt DNA, daarnaast ondersteunt hij bij de opname van mineralen en vitaminen.

Kyaniet is een zeer krachtige nieuwetijdssteen die kalmeert en paranormale vermogens en intuïtie versterkt. Hij aardt spirituele vibraties, legt een verbinding met gidsen en helpt bij meditatie. Hij brengt de chakra’s en de verfijnde lichamen op één lijn door de banen en de meridianen te reinigen. Hij herstelt de Chi in het fysieke lichaam. Zeer goed voor de keelchakra, versterkt de stem, geneest de keel en moedigt aan de waarheid te spreken en angsten en blokkades te doorbreken. Hij doorbreekt onwetendheid en laat de waarheid zien. Kyaniet gaat dwars door verwarring heen, verwijdert obstakels, illusies, woede, frustratie en stress. Leert u de rol van het zelf bij oorzaak en gevolg (karma). Ook zeer goed voor de spieren, de schildklier en de hersenen en verzachtend bij ovulatiepijn. Deze steen brengt yin en yang in evenwicht en je hoeft hem nooit te reinigen.

Mica is een mystieke steen met een krachtig Engelencontact die het bewustzijn van het hogere zelf bevordert. Het is een visionaire steen die je met de hoogste spirituele gebieden verbindt. Steen van onvoorwaardelijke liefde die onzekerheid, twijfel en onhandigheid verjaagt. Goed bij woede en nervositeit en laat je vol vreugde in de toekomst en in het verleden kijken om alle lessen die zijn geleerd te waarderen. Fysiek een goede steen voor je uiterlijk, hij maakt haren en ogen glanzend en helpt het lichaam zijn ideale gewicht te bereiken.

Regenboog Granaat

granaat regenboogRegenboog Granaten zijn Grossulaar Granaten die in kleur van allerlei groen tinten tot liefdevol roze/rood variëren. Deze fantastische stenen stralen een enorm blije energie uit. Hun uitbundige uitstraling maakt dat je ze vast wilt houden of bij je wilt dragen, waarna hun energie gelijk je bewustzijn instroomt. Ze brengen meteen een lacht op je gezicht. Deze stenen maken je speels en helen je innerlijke kind. Regenboog Granaten helen ook je volwassen kant op het gebied van zorgen, angsten en stress. Ze zorgen voor een goed humeur, vriendelijkheid, geestigheid en vrijgevigheid. Ze voeden je hart emotioneel en fysiek en maken het lichter. Als je een Regenboog Granaat bij je draagt helpt deze je om alles met zoveel meer plezier te doen en er ook nog van te genieten. Hij laat je de mooie kant van alle dingen te zien. Dit maakt de stenen ook fantastisch om cadeau te doen. Samen met Azeztuliet verenigt het hoge spirituele energieën met plezier en een goed humeur. Samen met Moldaviet zorgt het voor ontspanning en vreugde tijdens je transformatieproces.

Melaniet (Zwarte Andradiet Granaat)

melanietMelaniet is een magische zwarte Granaat die een krachtige en diepe aarding geeft. Het is een steen die de energie van magie en mystiek doet ontwaken en je in contact brengt met Elementalen en krachten van de aarde. Hij versterkt je creatieve energie en helpt je om positief in het leven te staan. Dit is een krachtige steen die je in contact brengt met je eigen kracht, een energie die diep in je wezen huist, een oerkracht die je misschien nog niet volledig hebt laten ontwaken. Het is ook een zeer krachtige paranormale beschermsteen die je beschermd tegen negativiteit op alle niveaus, zowel fysiek als spiritueel. Ook goed voor mensen die aan zelfmoord denken. Hij sluit je aura, dicht gaten en haalt negativiteit eruit. Als een magisch schild omringt hij je aura. Leg een steentje in de kamer bij kinderen met nachtmerries. Ook goed voor als je ziek bent, want dan is je aura gevoeliger en geeft deze bescherming. Voor healers heel goed omdat de steen negativiteit op kan nemen die los kan komen tijdens een behandeling. Spoel hem daarna goed af. De steen geeft moed en kracht, verbeterd relaties en verbindt je krachtig met geliefden Hij helpt om negatieve gevoelens in een relatie los te laten zoals jaloezie, achterdocht, wantrouwen en boosheid. Hij is sterk verbonden met het basis en aardester chakra en helpt gestagneerde energie daar weer te stromen. Bij mannen is de steen goed voor de gezondheid van de prostaat en behulpzaam bij erectieproblemen. Goed voor de lagere organen inclusief de seksuele organen van zowel mannen als vrouwen. Goed voor het bloed, de lever en het immuunsysteem. Ook goed bij verslavingen en slachtofferschap. Dit is een hele fijne steen om samen met hoge vibratiekristallen te gebruiken omdat hij je geaard houdt. Hij helpt je om alles te manifesteren wat je wilt en nodig hebt in dit leven. Hij helpt ook om de Qi of Levenskracht krachtig door je lichaam te laten stromen waardoor je vol in het even komt te staan en waardoor je alles kunt creëren. Goede meditatiesteen die toegang geeft tot de Akasha kronieken, ook wel het collectieve onderbewustzijn genoemd waar alle kennis in ligt opgeslagen. De steen helpt je om helder te zien, geeft zelfvertrouwen en helpt problemen te overwinnen.

 

Dit zijn alle prachtige granaten die wij op dit moment in onze collectie hebben.

Menu