Prachtige informatie over Madagaskar stenen.

Algemeen

Tijdens het channelen door Natascha van een nieuwgevonden Azuriet in moedergesteente uit Madagaskar kwam er prachtige informatie over dit schitterende land dat ons zo overvloedig van kristallen voorziet. Achteraf is er wel vaker tijdens een channeling informatie gekomen over stenen die naar boven geschoven werden in de aarde, omdat ze nu nodig waren, (iets wat geologisch eigenlijk niet mogelijk zou zijn) maar de informatie hoe het werkt in Moeder Aarde kwam nog nooit zo duidelijk als nu.

Omdat we steeds meer naar een hogere trilling evolueren, naar dimensies waar magische dingen gebeuren, klinkt dit voor ons niet raar meer. Zelf hebben we ook al zoveel magische gebeurtenissen mogen ervaren die je verstand te boven gaan. Omdat de informatie ons zo diep roerde wilden wij deze heel graag delen. Natuurlijk hebben wij onszelf ook wel eens afgevraagd waarom er zoveel kristallen uit Madagaskar maar blijven komen. Wij waren ons wel al lang bewust dat de Lemurische beschaving in dit gebied gelegen was en de stenen en kristallen deze energie bij zich dragen. Ook hebben wij ons vaker verbaasd dat er zulke grote hoeveelheden maar uit de aarde daar blijven komen, zoveel dat het wel een onuitputtelijke bron blijkt. Nu hierover kwam er voor ons ontroerende informatie die zo krachtig met ons lichaam resoneerde, dat deze voor ons als ‘waar’ voelt. Maar iedereen moet voor zichzelf voelen, eigenlijk met alle informatie die tot je komt, hoe deze voor jou resoneert. Wat is jouw waarheid, dat is nu ook erg belangrijk. Om onze eigen waarheid te leven. Er is geen goed en fout meer, alles heeft zijn nut en doel, er bestaan zoveel lagen en dimensies door elkaar. Zonder donker zouden we nooit het licht kunnen ervaren en zo geldt het eigenlijk voor alles. Dit te ervaren hoort bij ons avontuur wat we door op aarde te incarneren zijn aangegaan, hoort bij onze reis naar heel wording, naar verlichting op een dualiteit planeet.

Tijdens de channeling zei Natascha: het lijkt wel of Madagaskar een broedplaats van kristallen is. Ze kreeg te zien dat in het gebied tussen Madagaskar en Afrika, welke ooit aan elkaar vastzaten, dat daar onder de zee een ingang naar de Binnen Aarde is. Dat de kristallen die nu nodig zijn vanuit daar via meridianen stelsels naar boven gestuurd worden. Deze meridiaan stelsels die vandaar uit lopen zijn verbonden met alle plekken op aarde. We kunnen met ons hoofd niet bedenken hoe dit nu kan of hoe dit mechanisme dan werkt, maar kijk hoe deze informatie voelt, of je ermee resoneert. Als je vanuit een hogere trilling ervaart, is dit niet meer vanuit het hoofd, maar vanuit het hart en vanuit een weten. De beelden van het portaal daar, onder de zee bleven maar komen en ze zag ook de verbinding van de zee met onderaardse rivieren. Alles staat met elkaar in verbinding, net als een meridiaan stelsel in een lichaam. Ze kreeg ook nog een kleiner portal in Colombia als voorbeeld te zien, waar veel kristallen met een hoge vibratie ‘geboren’ worden, in Brazilië zijn er, maar er zijn er veel meer over de aarde verspreid. Dus zo is het dus mogelijk dat de nieuwgevonden Azuriet in moedergesteente die zo doet denken aan de Azuriet van de K2 dus werkelijk met elkaar in verbinding zijn. Zoals in ons lichaam alles verbonden is, zo ook met alle kristallen in het lichaam van Moeder Aarde.

Azuriet in moedergesteente uit Madagaskar 

Deze nieuwgevonden Azuriet uit Madagaskar lijkt op de Azuriet K2 die al jaren eerder gevonden is. Deze twee stenen staan energetisch met elkaar in verbinding. Madagaskar is een plek die een broedplaats van kristallen is. Dit prachtige land staat in verbinding met een portal naar de Binnen-aarde, welke zich ergens onder de zee tussen Madagaskar en Afrika bevindt. De energie van daar is zo liefdevol, zo oer, zo lemurisch en zelfs meer. Op deze bijzonder plek worden de kristallen gecodeerd met onze oorspronkelijke energie, waardoor ze ons kunnen helpen transformeren en ondersteunen op ons pad naar Ascensie.

Deze bijzondere Azuriet in moedergesteente brengt rust en werkt krachtig op de keel en het keelchakra, waar deze opent. Deze steen helpt ons te verbinding met onze oorspronkelijke blauwdruk en tegelijkertijd alles wat ons goddelijke wezen heeft ervaren op zijn reis, waarna nieuwe geboorte kan plaatsvinden. Azuriet was erg geliefd in het oude Egypte, deze krachtige steen helpt het derde oog en het kruinchakra te reinigen en te openen. Azuriet begeleidt paranormale ontwikkelingen en helpt metafysische krachten te doen ontwaken en/of te openen. Azuriet helpt het bewustzijn te openen tot het niveau wat je op dit moment aankunt, tevens bevordert deze een meditatie channel-toestand. Deze fijne steen helpt oude angsten en emoties onder ogen te komen en achter je te laten, waarna rust en vrede ervaren kan worden, ook helpt deze het emotionele lichaam te reinigen. Dat Azuriet het innerlijk zicht stimuleert en helpt je dromen makkelijker te duiden, is ook zinvol voor wie spiritueel zoekende is. Deze steen die een zuivere belichaming is van de blauwe straal kan helpen het kaartenhuis van het ego te laten omvallen en de waarheid te onthullen achter de illusie, die je ego je zo graag voorhoudt. Deze helpt je tot inzicht te komen, maar dan zonder oordeel, omdat de steen je de ware motieven van jezelf en anderen beter doet begrijpen. Zeer goede steen voor als je een bedrijf begint, of een partnerschap aangaat, omdat dit kristal de waarheid boven tafel brengt. Ook goed voor het denken, en dus behulpzaam bij studeren, het geven van lezingen en het geheugen. Azuriet maakt je astrale en etherische lichamen krachtiger, waardoor je minder kwetsbaar wordt voor geestelijke aanvallen of voor entiteiten. Het helpt gaten in je aura te dichten. Azuriet kan ondersteunend en verzachtend werken bij migraine, oorsuizingen en duizeligheid.

We hebben ook weer nieuwe Amazez uit Madagaskar binnengekregen. Behalve trommelstenen die we nog hadden, nu ook weer bollen en hartjes.

Amazez (Amethist Azeztuliet)

De Azez Engelen hadden al voorspel dat er azeztulieten (energie van het naamloze licht) op alle continenten van onze aarde gevonden zouden gaan worden waardoor het ascensie proces van onze aarde versneld wordt. Ze bezitten de hoogste vibratie van de Violette straal van alle amethist soorten. Amazez stimuleert en brengt licht in alle chakra’s en subtiele energie-lichamen. Het zuivert het hele lichaam en vult het met zegeningen. Het kristal is tevens geprogrammeerd om spiritueel licht in de aarde te gronden, iets wat alle azeztulieten doen. Dit is een fantastisch kristal voor healers omdat het lichaam krachtig wordt gereinigd en zwakke plekken in balans worden gebracht. Ook maakt het grijze gebieden in de aura weer helder en doet het je Goddelijke Blauwdruk ontwaken waardoor je heelheid op alle niveaus kunt bereiken. Amazez is een perfect instrument voor etherische chirurgie. De genezer kan ermee alle vormen van negativiteit zoals aanhechtingen, negatieve gedachten en entiteiten verwijderen, zowel onbewuste negatieve programma’s meegenomen uit vorige levens als negatieve ervaringen uit dit leven. Dit kristal reinigt negatieve energie uit iemands energieveld alsmede uit iemands omgeving. Bij je gedragen zorg het ervoor dat je aura in een zuivere en gezonde staat blijft. In een omgeving geplaatst zorgt het voor een fijne atmosfeer. Deze stenen brengen niet alleen licht, ze houden ook het donker op afstand. Omdat Amazez je aura reinigt kun je gemakkelijker bewust in contact komen met hogere wezens zoals Gidsen en Engelen. Omdat dit kristal je trilling heel erg verhoogd helpt het je gemakkelijker met uittreden. Ook is het behulpzaam bij sjamanistische reizen naar de bovenwereld. Dit kristal vergroot alle paranormale gaven, de intuïtie en creatieve inspiratie. Amazez activeert krachtig de “Mond van God” chakra, die zich op de top van de ruggengraad aan de achterkant van het hoofd bevindt. Dit is en extreem belangrijk punt in het energielichaam en is de bron van vele mystieke ervaringen. Het is verbonden met onze oudste hersenen die een spiritueel kanaal zijn voor de rijzende kundalini. Het wordt zo genoemd omdat via deze poort, als de omstandigheden goed zijn, de adem van God in ons stroomt, waardoor we verlichting kunnen bereiken. Voor dit doel kun je het beste 2 kristallen gebruiken, eentje gehouden op het 3e oog en eentje om het “Mond van God” punt.

Dit is echt een Ascensiekristal, een steen van het nieuwe bewustzijn en zijn aanwezigheid is voor ons een zegen.

Natascha kreeg ook nog te voelen dat alle stenen die uit Madagaskar komen, uit de ‘Broedplaats” komen, zo veelomvattend zijn, dat ze een energie van het nieuwgeborene, van nieuwe leven, de Nieuwe Aarde energie bevatten. Doordat ze deze energie bevatten doen ze zoveel op allerlei vlakken. Hier een paar voorbeelden, om een beeld te krijgen: Voor bedrijven die stagneren helpen ze de eigenaren en het personeel bewust te worden en positieve veranderingen te laten gebeuren, zodat het bedrijf opnieuw geboren kan worden en vanuit een andere energie gaat opereren. Een steen in huis bij families waar onderlinge relaties vastlopen. Deze kristallen zijn fantastisch om in ruimtes te plaatsen, waar ze helpen om een shift te maken naar de ‘nieuwe’ energie, een energie van deze tijd die wel stroomt. Ook de Lemurische energie van onvoorwaardelijke liefde stralen deze kristallen uit. De verscheidenheid en toegankelijkheid van de meeste kristallen uit Madagaskar zorgt ervoor dat deze onvoorwaardelijke liefde, het licht en de transformerende energie in alle lagen van de bevolking terechtkomt. Bijna iedereen die wel eens een steentje koopt heeft er eentje uit dit prachtige land in huis, denk maar aan Rozenkwarts, Labradoriet of Carneool.

Een ander zeer speciaal nieuwgevonden kristal uit Madagaskar, die ons diep raakte is op ons pad gekomen. Deze heeft een zeer hoge vibratie, maar is ook heel toegankelijk door de gouden warmte en liefde die deze uitstraalt. We hebben het geluk dat we er een grote hoeveelheid van hebben kunnen inkopen. Het zijn kleine juweeltjes die Gouden Enhydro kristal of Petroleumkwarts genoemd worden. Onder een UV-lampje kleuren ze. Deze kristalletjes die uit prachtige puntjes, kathedralen, Elestiaal, dubbeleinders en ook Scepter-vorm bestaan, bevatten belletjes of insluitsels van zuiver Petroleum, welke deze een gouden kleur geeft. Maar ze bevatten soms ook andere insluitsels.

Gouden Enhydro kristal of Petroleumkwarts

Deze prachtige juweeltjes zijn gevonden in het Andranotokana massief, Andilamena district, Alaotra-Mangoro, Toamasina, Madagaskar. De gouden kleur komt door zuiver Petroleum wat zich in het kristal bevindt. Het Petroleum kleurt heel mooi op onder een UV-lamp. Dit prachtige kristalletje wat in de vorm van een natuurlijk puntje, kathedraal, elestiaal, dubbeleinder, of zelfs Sceptervorm voorkomt, is als de lamp van een Geest, beladen met gouden magie die je diepste verlangen, passie en wilskracht zal doen ontbranden om je te helpen je diepste visioenen te manifesteren. De olie in dit kristal dient als brandstof of smeersel voor ons als mens, deze gaat ons helpen om de nieuwe energie in ons lichaam toe te laten. Op de energie van veel van onze delfstoffen zit een smet. Hier een paar voorbeelden. Op goud, omdat we als mens hiervoor ooit genetisch gemanipuleerd zijn en meer, maar ook op olie welke veelal negatief in het nieuws komt door de vervuiling. Op granen die prachtig voedsel zijn, maar nu ook genetisch gemanipuleerd worden. De negatieve energie komt door hoe deze delfstoffen gebruikt en misbruikt worden, maar eigenlijk bezitten deze een hoge, goddelijke energie die ons heel erg kan dienen. Het kristal geeft aan dat het heel belangrijk is dat alles energetisch weer in het ware potentieel teruggezet wordt. Zo ook die van ons mensen, dat de smet die op ons zit, de vuile laag, wat allemaal best heel precair aanvoelt, dat deze gereinigd gaat worden en dat wij ook weer vanuit ons ware potentieel en heelheid gaan leven. Dit Gouden Enhydro kristal kan je helpen met het in balans brengen van je innerlijke energie. Deze stimuleert je innerlijke kracht en geeft je brandstof om je verlangens tot leven te brengen. De gouden energie resoneert magisch met je lichaam, welke deze helpt versterkten. ‘Master your emotions’, laat het kristal weten, kom in balans, in je centrum, je as. Op de zonnevlecht stimuleert deze o.a. vertrouwen, overvloed, kracht en wilskracht. Ook werkt dit kristal diepgaand in het bekken gebied. Petroleum kwarts stimuleert emotionele balans, zuivering en een diepe verbinding met Moeder Aarde. Ook de doorstroming door ons Prana-kanaal kan deze bevorderen, zodat we een beter ontvangstkanaal worden. Deze alchemistische kristallen helpen ons op een andere manier te gaan kijken, met een grote helderheid alles te belichten. Ze helpen ons door alchemistische veranderingen te gaan. Ieder exemplaar is uniek, maar ze hebben allemaal te maken met Verlichting, helpen ons het licht herinneren op plekken waar geen licht was. In de aarde, ook in de Binnen aarde, plekken waar geen licht zou zijn, is licht. Deze kristallen werken als lichtbakens, als generatoren die van binnenuit licht op alles schijnen. Ze belichten ook al onze nog ‘donkere’ stukjes, waarna we steeds lichter zullen worden. Ook bevordert dit kristal mentale helderheid, concentratie en te focussen bij creëren, werken, studeren of het manifesteren van je visies op welke manier dan ook. Deze kristallen die ons helpen op ons pad naar verlichting zijn brandstof voor onze ziel.

Tijdens het channelen van de Azuriet in moedergesteente werd er ook bij gezegd dat ook de Blauwe Paraiba kwarts zo fijn is om bedrijven, of andere situaties, die stagneren van een transformerende energie te voorzien. Dat deze heel goed zijn om in een huis of ander ruimte te plaatsen. Zo grappig dat dit gezegd werd, omdat wij kortgeleden een zending met een hele mooie kwaliteit uit Brazilië hebben binnengekregen. Behalve de mooi gestileerde vlammen zitten er ook staande harten en prachte maan sculpturen bij. We waren dolgelukkig met de zending en de zeer hoge kwaliteit van de stenen met de diepblauwe kleurschakeringen. We hebben een aantal vlammen op de webshop gezet. De harten en de manen zijn alleen in de winkel te bewonderen.

Blauwe Paraiba kwarts (met Troilite)

Blauwe Paraiba kwarts is een steen uit Brazilië waar lichtblauwe vlekken in zitten van het zeldzame Troilite en donkerblauwe van Lazuliet. De steen wordt Paraiba kwarts genoemd, omdat de blauwe kleur net zo prachtig is als die van de Paraiba toermalijn. Troilite is een mineraal van snelle groei, genezing en ascensie. Deze rustige steen helpt om op een gemakkelijke manier een spirituele metamorfose door te maken. Deze steen met een hoge vibratie moedigt aan om meer in overeenstemming met je ziel te gaan leven en je doel op aarde te verwezenlijken. Op het geestelijke vlak heft blauwe kwarts wanorde op met geestelijke helderheid en zelfdiscipline. Troilite werkt met alle chakra’s op spiritueel, emotioneel, mentaal of fysiek niveau. De turkooisblauwe gevlekte Troilite verbind je met Engelen van waarheid en wijsheid en met de turkooizen vlam van een zuiver, mededogend bestaan. Tevens verhoogt deze steen je bewustzijn en stimuleert dienstbaarheid aan de mensheid. Troilite werkt op cellulair niveau, waar de energie zacht en diep binnenkomt. Wanneer je er klaar voor bent, kan het oude herinneringen, ervaringen en coderingen die in onze cellen opgeslagen liggen naar boven halen. Zo kun je een emotioneel of mentaal trauma loslaten of verwerken. Het is een steen die inzichten geeft, daarom is dit een fantastische steen voor hen die aan zichzelf werken. De steen kalmeert de geest, verlicht angst en inspireert hoop en creativiteit. Op de keelchakra gelegd reikt hij naar anderen en helpt u uw spirituele aard te begrijpen. De steen is ook verbonden met de ‘normale’ blauwe straal, die voor de waarheid staat. Deze straal helpt bij het oplossen van oude blokkades en oude conditioneringen. Hij leert je mild en zacht en respectvol voor jezelf te zijn, zonder oordeel. Deze energie brengt ook healing. De blauwe straal die verbonden is met het keelchakra schoont het ego en helpt je om vanuit je hogere zelf jouw waarheid te spreken. Blauwe Paraiba kwarts is verbonden met Neptunus en de Plejaden.

 Bij deze zending zaten ook 160 kwartsschedels die door een oud-leerling van Leandro zijn gemaakt. We hebben deze nu een paar weken staan en zo fijn om van onze klanten te horen hoe mooi ze vinden dat de schedels gecarfd zijn en dat het zo voelbaar is dat iedere schedel een eigen identiteit heeft. Het is absoluut geen massa productie, je voelt en ziet dat de maker verbonden met het kristal de schedel heeft gecreëerd. We hebben ze van heel klein tot groot, ze bestaan uit Bergkristal, Rookkwarts, een paar Ametrien, Citrien, Lodoliet en Golden Healer exemplaren. Er zitten ook nog een paar ‘traveler’ schedels bij. We hebben ook voor de liefhebbers een paar schedels op de webshop gezet, maar ze in de winkel bekijken en voelen is natuurlijk het fijnste.

         

Dit was het weer voor nu. Belangrijk om te weten is dat wij met Pasen andere openingstijden hebben. Wij zijn van 10.00 tot 17.00 uur geopend op:

Vrijdag 7 en zaterdag 8 april. Eerste Paasdag (zondag) zijn we gesloten, maar tweede Paasdag Maandag 10 april zijn we weer open.

Op onderstaande dagen is de winkel open van 10.00 uur tot 17.00 uur

7 en 8 april (vrijdag en zaterdag)

9 april 1e Paasdag zijn we gesloten!

10 april (maandag, tweede Paasdag)

14, 15 en 16 april (vrijdag, zaterdag en Zondag)

Menu