Trommelstenen met de frisse, groene energie van nieuw leven

Algemeen

Hoe symbolisch dat op onze laatst gemaakte inkoopreis van trommelstenen er 2 nieuwe bij zitten die groen van kleur zijn en een energie bevatten die te maken heeft met het frisse, heldere groen van de lente. De energie van een frisse wind die schoon blaast en ons helpt om met frisse moed aan iets nieuws te beginnen. Als we naar buiten kijken en we zien de bomen zo mooi ontspruiten en de nieuwe, groene blaadjes die zich ontvouwen. Prachtige bloesems in allerlei kleuren. Wat geeft deze periode ons een prachtig kleurenspel en blije energie. Alsof de aarde weer ontwaakt na in slaap te zijn geweest. De natuur die keer op keer aan een nieuwe cyclus begint. Ook voor ons mensen geldt deze cyclus. We kunnen iets ouds afsluiten en weer met iets nieuws beginnen. Wat is het toch heerlijk dat we merken dat we met de inkoop synchroon lopen. Dat er 2 stenen komen die zo symbool staan voor wat er nu speelt en die veel mensen kunnen ondersteunen in processen van deze tijd. Eén van de stenen, waarvan ons hart gelijk opsprong, is die wij Groene Merliniet noemen. In de mineralenwereld wordt deze ook wel Groene dendriet Mosopaal genoemd. Wat een heerlijke energie. De kleur deed ons gelijk aan de lente denken.

Groene Merliniet uit Brazilië

Groene Merliniet of Groene Dendriet Mosopaal is een prachtig steentje die verbonden is met het frisse, heldere groen van de lente. Met de energie van een frisse wind, die het nieuwe kan aankondigen, maar ook helpt bij het achterlaten van wat ons niet meer dient. Dit magische steentje is verbonden met Pachamama (Pacha=aarde en mama=moeder) ofwel Moeder Aarde energie met al haar elementalen (natuurwezens), waar deze ons weer mee kan helpen verbinden op een dieper level. Pachamama is de Aarde in een diepere zin, maar ze is ook de kosmische hemel, eigenlijk is ze alles. Groene Merliniet helpt de deur voor ons te openen naar een uitwisseling van liefde met haar. Het is ook een steen van Magie en Magiërs. Magisch realisme, het onzichtbare wordt zichtbaar. Groene Merliniet kan voor ons werken als Chlorofyl of bladgroen in bladeren. De steen kan ons helpen om bepaalde kleurenspectra uit zonlicht op te nemen en om te zetten in energie, maar kan ook helpen om meer zuurstof in ons lichaam op te nemen. Het licht op aarde is aan het veranderen, je kunt andere kleuren aan de hemel zien. In deze stenen is licht gevangen van frequenties die nog niet op aarde waarneembaar waren. De steen is energetisch gestold licht met een hoge vibratie. Groene Merliniet bevordert zelfexpressie en groei en is dus heel erg fijn voor iedereen die voor een nieuw begin staat, die aan een nieuw hoofdstuk of leven wil beginnen. Met frisse moed weer aan iets beginnen staat voor de energie van deze steen. Ook geeft deze meer eigenwaarde. De donkere Dentriet takjes in de steen symboliseren het afsterven. Zoals in de natuur keer op keer een nieuwe cyclus begint, iets ouds afsluiten en met iets nieuws beginnen. Iedere keer de cirkel vervolmaken en omdat de cirkel rond is komen we weer in een nieuwe cyclus, in een nieuwe fase, nieuwe trilling. Het groen van de steen geeft rust en helpt je hart te openen voor het leven, maar ook voor de hogere trillingsfrequenties die naar de aarde komen. Deze steen helpt ons deze frequenties meer te kunnen gaan waarnemen en op te nemen. Ondersteunende steen voor wie verdriet ervaart, afscheid van het verleden wil nemen, maar ook bij scheiding, of overlijden. Steen van overvloed die ondersteunend op het lichaam werkt bij: krampen, overmatig slijm, de bloedsomloop en de huid.

De andere groene steen is een Jaspis die wij nog nooit gezien hadden. De energie voelde zo rustig. Als een oude bekende. Later tijdens het channelen kwam dit er ook uit. De verstilling die de steen laat voelen en de oer-energie die deze uitstraalt. Zo mooi zijn de zinnen die soms doorkomen. Dat deze Jaspis je oren opent voor de stilte. Wow, zo prachtig en later bleek ook, zo treffend. Want deze unieke steen blijkt in het bijzonder te werken op de holtes in het gezicht, de oren en op de slijmvliezen en verstoppingen die deze kunnen geven, waar zowel kinderen als volwassenen veel last van kunnen hebben. Deze steen kwam ook op een goed moment voor onszelf en één van de kindjes, omdat wij allemaal last hebben van slijm in de keel en sommige in holtes. We vroegen ons al langer af waarom dit zo hardnekkig blijft opspelen. Ook ervaren sommige na Covid dat ze nog steeds niet helemaal goed ruiken of proeven. Deze steen kan ons hierbij mogelijk verlichting gaan brengen. Deze Jaspis gaf zo’n mooie uitleg over onze gevoeligheid en het weer opengaan. Om weer meer te kunnen gaan helder zien, horen, ruiken, proeven. Ook kwam hier een uitleg over kinderen met oorontstekingen, waar veel volwassenen als kind ook last van gehad hebben. De steen liet voelen dat voor baby’s of kleine kindjes soms alles te veel is. Te veel prikkels of te grofstoffelijk in vergelijking met waar ze vandaan komen. Dat ze niet alles willen horen, zien of ruiken, waardoor oren, neusjes en holtes verstopt of ontstoken kunnen raken. Kinderen staan veelal nog erg open met hun zintuigen op een manier waar meerdere volwassen nu naar toe aan het gaan zijn, omdat de trilling en energie op aarde zo aan het verhogen is. Als we gaan helen is het vaak net als in de homeopathie. Dat kwalen even meer gaan opspelen en onze zintuigen overprikkelt raken door alles wat nu speelt. De steen had geen eigenlijke naam, we konden deze ook niet op internet vinden. Toen we om een naam vroegen kwam er een hele toepasselijke: Sensus Jaspis.

Sensus Jaspis

Sensus Jaspis is een bijzondere groene Jaspis die gevonden is in India. Deze steen met een oer-energie gaat terug naar een energieveld, tijdperk, voordat er verdeeldheid kwam. De steen kan je op een rustige manier in contact met je natuurlijke staat van zijn brengen. Sensus Japsis staat voor bron-energie, levensenergie gevangen in steen. Deze steen laat verstilling voelen. Sensus Jaspis opent je oren voor de stilte. Deze werkt krachtig op je zintuigen als horen, zien, proeven en ruiken. Veel mensen hebben last van slijm in de keel en neusholtes, kinderen hebben last van oorontstekingen en snotneuzen. Allemaal verstoppingen in holtes van de sinus en voorhoofd. Als je letterlijk en figuurlijk vol zit, overprikkeld bent, raak je verstopt. Dit ook omdat kinderen en veel mensen gevoelige zintuigen hebben. Deze Jaspis kan helpen bij het losmaken van taai snot en slijm. Kinderen hebben hier ook vaak last van, omdat ze ‘open’ geboren worden en uit bescherming dit slijm produceren. Soms is alles te veel en willen ze niet alles horen, zien of ruiken, waardoor oren, neusjes en holtes verstopt of ontstoken kunnen raken. Kinderen staan veelal al open met hun zintuigen op een manier waar meerdere volwassen mensen nu naar toe aan het gaan zijn. Dus meer het helder ruiken, voelen, proeven en zien. Deze steen kan helpen alle holtes in ons hoofd en keel op te schonen en kan ons letterlijk en figuurlijk verlichting brengen. Sensus Jaspis kan ook mensen die minder reuk of smaak na Covid hebben ondersteunen en ook zij die hooikoorts hebben. Als het voelt kun je deze steen ook in water leggen om de energie ervan te drinken. Je kunt er ook eentje onder je hoofdkussen leggen voor in de nacht, of op de holtes van je gezicht. De oer-energie die de steen uitstraalt is de energie die wij ooit ook waren, hoe onze zintuigen ooit open waren en in verbinding waren met alles om ons heen en daar kan deze steen ons weer naar terug helpen te brengen. In deze natuurlijke staat hoeven we onszelf niet meer te beschermen, dan zijn we weer uitgelijnd met ons oorspronkelijk, pure zelf, met onze bron-energie. Als de verstoringen verdwenen zijn en alles weer vrijelijk kan stromen kunnen je hypofyse en epifyse zich meer openen en je hormoonstelsel meer in balans komen. Ook energetisch kun je dan meer gaan helder zien, horen, ruiken en proeven, iets wat eigenlijk onze natuurlijke staat, onze oorspronkelijke blauwdruk is. Sensus Jaspis ondersteunt je in het proces om je zintuigen klaar te stomen voor de nieuwe frequenties.

De volgende 2 stenen die we heel graag willen vermelden komen beide uit Brazilië. Zo bijzonder dat beide in de basis uit Rookkwarts bestaan en hiermee krachtige en reinigende energieën bevatten. Rookkwarts helpt de delen in onszelf, die we nog ‘donkere delen’ noemen, of oude, niet meer dienende delen, in het licht te zetten en te transformeren. Beide zijn wat we Sjamanen stenen noemen en dragen sjamanistische energie in zich.

Wat we graag nog een keer willen vermelden, is dat we zo goed als het kan de energie van een steen proberen te vertalen in een beschrijving en een leidraad willen meegeven, omdat veel klanten dit fijn vinden. Maar het belangrijkste is dat je zelf een steen kiest, omdat deze jou roept als je deze ziet. Dat deze met jou resoneert, dat jij zelf voelt dat deze bij je past. Ook is het heel belangrijk om nog een keer te vertellen dat wij nooit beweren dat kristallen tovermiddelen zijn die ons kunnen genezen. Het zijn voor ons kristalvrienden van gestold licht met energievelden die ons kunnen helpen bewust te worden van wat er in ons of onze omgeving speelt. Elk kristal heeft eigen, unieke eigenschappen die met verschillende mensen kunnen resoneren. Dat kristallen met hun liefdevolle energieveld een ruimte kunnen vullen en een energie kunnen veranderen, voelen inmiddels veel mensen. Daarnaast horen we vaak van mensen met kristallen in huis, dat zij van kennissen of vrienden horen hoe fijn het in huis voelt. Zonder dat dat deze vrienden of kennissen bewust iets hebben met stenen of kristallen. Ook horen we veel over reacties van dieren en planten op stenen en kristallen.

Van de volgende steen hebben we maar een kleine hoeveelheid. Het is een unieke vondst uit Brazilië en, omdat de mijneigenaar dit zelf ook zag, is de steen helaas niet goedkoop. De stenen hebben grillige vormen en bestaan uit donkere, maar veelal heldere Rookkwarts en zitten vol met mooie, lange Rutielnaalden. De bovenkant van de stenen zijn gepolijst. De onderkant bestaat uit grillige holtes. Toen ze in Nederland aankwamen en we ze vasthielden, waren we heel blij dat we ze toch gekocht hadden.

Smoky Shaman Gold Rutile (Zonne-regen)

Deze unieke stenen die uit heldere, donkere Rookkwarts met Rutielnaalden bestaan zijn gevonden in Diamantina. De bovenkant is gepolijst en de onderkant is heel speciaal en ruw. Als je de steen vasthoudt voel je deze gelijk naar je hoofd gaan, waar deze helderheid brengt. De Rutiel naaldjes lijken overal doorheen te prikken, zijn snelle opruimers, gaan meteen naar de kern. De naalden zijn zonnestraaltjes en hebben een heldere, hoge vibratie, terwijl het Rookkwarts reinigt, beschermt en je tegelijkertijd met de aarde verbindt. Deze Sjamanistische steen symboliseert wolken en zonneschijn ineen, brengt licht in versluierde gebieden van lichaam en geest, maar ook lijnt deze je uit, helpt je in je as te komen. In het Sjamanisme draait alles om in je as of in je centrum en totale balans te zijn. Sjamanen zijn eigenlijk onzijdig, androgyn, dus niet man of vrouw, maar deze delen in zich verenigd. Deze kristallen vertegenwoordigen de som der delen. Heden, verleden en toekomst in een. Ze helpen ons naar het proces van eenheid te gaan. Op grote schaal zijn mensen op aarde op dit moment verdwaald, de weg behoorlijk kwijt, dit alles wordt nu zichtbaar. Het enige wat wij dienen te doen is alles in onszelf opruimen. Dit gaat in de energie van nu heel snel, de kernwoorden zijn: herken, erken, loslaten. De Rutielnaalden helpen alles in onszelf aan het licht brengen, waarna onze omgeving zal gaan mee resoneren en veranderen. Rookwolken zullen verdwijnen en je innerlijke zon kan gaan stralen, hierdoor kun je gaan leven wie je werkelijk bent en je doel op aarde verwezenlijken. Dit doen meer stenen die nu gevonden worden, omdat op dit moment op aarde dit een van de belangrijkste thema’s is. Alle kristallen met dit thema doen dit op een andere laag, op een andere frequentie, op hun eigen, unieke wijze, doordat ze allemaal door hun eigen alchemistische proces gegaan zijn. Dit is de reden waarom ieder mens tot een ander kristal aangetrokken wordt. Deze kristallen helpen je bewust worden dat we licht zijn, dat we als zonnen horen te stralen en daardoor onze omgeving veranderen. Toen we om een naam van het kristal vroegen, kwam het prachtige woord: “Zonne- regen”, hoe treffend, want na regen komt zonneschijn. Deze werken niet alleen persoonlijk, maar ook voor het collectief en zijn ideaal voor in praktijken, of ruimtes waarin met groepen gewerkt wordt. Deze steen zal dan helpen met de helings- en/of bewustzijnsprocessen.

De andere ruwe kristallen, die een vorm van Lodoliet zijn, bestaan uit clusters, waarbij de punten alle kanten uitgroeien. Zowel naar boven, als naar onderen, als naar opzij. Omdat er zich in deze tijd meerdere dimensies tegelijk manifesteren op aarde en je zoveel verschillende lagen en energievelden door elkaar kunt waarnemen, is het heel fijn dat er kristallen zijn die op verschillende frequenties kunnen opereren. Lange tijd hoorden we bijna alleen maar dat klanten zich wilden beschermen tegen negativiteit. We horen nu al dat steeds minder mensen daarmee bezig zijn, omdat ze zich bewust worden van het feit dat als ze zich verbinden met hun hogere delen, ze meer licht ervaren en bescherming voelen vanuit zichzelf. Dat je met jouw eigen licht vanzelf beschermd bent en je niet meer bewust hoeft te beschermen. Het ene is niet beter dan het andere. We zijn hier op aarde om onszelf te ontwikkelen en meer en meer bewust te worden. We gaan allemaal door dezelfde fases heen en als we eerlijk en zonder oordeel naar onszelf en anderen kijken, groeien we het snelste. Als je nog voelt dat je wel bescherming nodig hebt, of je ervaart veel negativiteit in je omgeving, kies dan een kristal die de voor jou behulpzame eigenschappen bevat. Deze volgende kristallen, waar we ook maar een kleinere hoeveelheid van hebben, zijn een soort stofzuiger voor ruimtes met negatieve energie. Prachtig dat ook deze er zijn. Ook zij bekrachtigen en versterken de positieve delen in onszelf, helpen ons met inzichten en helpen ons, in ‘the end’, om tot heelheid te komen. Stenen kennen gelukkig geen tijd, ha ha, en zijn er onvermoeibaar voor ons. Zij hebben alle geduld.

Shaman smokey lemurians, Serra do Cabral, Brazilië

Deze kristallen die een soort Lodoliet kristallen zijn, trekken het zwartste zwart uit een ruimte. Het is een enorme schoonmaker voor ruimtes, maar ook voor personen. Het is net een stofzuiger die uit alle hoeken in een ruimte negatieve energie opslurpt. In je lichaam gaat deze op zoek naar donkere energie of blokkades, waar deze weer ruimte of doorstroming creëert. Dit kristal scant je lichaam af via bio-scalaire golven, wat heling op zowel multidimensionaal als op cellulair niveau geeft. Hierdoor veranderen je cellen en je blauwdruk in de meest optimale vorm, waardoor schadelijke patronen in je voorouderlijke DNA-tijdlijn gedecodeerd worden. Het brengt balans in je cellen op celniveau en beschermt de matrix van het lichaam tegen elektromagnetische straling. Deze bio-scalaire golven activeren de chakra’s en de meridianen en zorgen voor heling van de etherische blauwprint op het gebied tussen geest en materie, waarna het lichaam kan helen. Ook helpt dit kristal je om bewust te worden van patronen, die deze negatieve energie of blokkades hebben veroorzaakt. Ze helpen ons tot heelheid te komen. De positieve delen in onszelf te bekrachtigen, te versterken en helemaal toe te laten. Als ons lichaam en geest nog gevuld zijn met negativiteit, is er niet genoeg ruimte. Dit kristal helpt deze ruimte te creëren.

 

Vorige week heeft Nikki al op Facebook vermeld dat we weer blauwe Andes Opaal hebben kunnen inkopen. Deze komen heel weinig voor, dus dan begrijp je dat we hier heel erg blij mee zijn. Samen met de blauwe Andes Opaal hebben we ook mooie Roze Andes Opaal en Machu Picchu stenen ingekocht. Allen komen uit Peru.

Andesopaal

Dit kristal wat uit Peru afkomstig is helpt je bij het loslaten van beklemmende ideeën, hij zorgt dat je soepel op situaties reageert, hij brengt je visie en je hart samen. Andesopaal werkt sterk op het emotionele gebied, zeer goed bij familie karma wat vaak klachten van de waterhuishouding en de lymfe geeft. Hij schoont de emotionele laag, maar maakt ook connectie met je geestelijk hart en derde oog.

 

 

BLAUWE ANDESOPAAL is zacht zeeblauw, soms wat doorschijnend en soms met een groene zweem. Het zet aan tot grote schoonmaak van emotionele kwesties en brengt je direct tot de kern van een probleem. Het geeft inzicht en laat oude energie wegvloeien. Dit kristal kan confronterend werken, omdat het de emoties en gevoelens waar het om gaat direct, zonder pardon voor je plaats. Het kan dan ook direct heling brengen. Ondanks dat is het toch een bijzonder liefdevolle steen die een bijna onnatuurlijke liefde en aantrekkingskracht uitstraalt. Het bevordert het streven naar het hoogst goed en stimuleert de communicatie met het hart. Het kristal versterkt de levenswilskracht en heeft een sterke band met liefde en passie. Een echte Engelensteen die verbonden is met het nieuwe tijdperk en het Aquariusbewustzijn. Hiermee opent het hogere delen van jezelf voor de verbinding met het walvissen- en dolfijnenbewustzijn. Zo wordt heel je voelen gezuiverd en verbonden met je hoger bewustzijn, opdat je gevoel en intuïtie de leidraad in je leven mogen zijn. Sterk verbonden met Sirius. In het lichaam maakt het hoofd, neus, keel, oren en de holtes heel erg schoon. Het sterkt ook het afweersysteem bij virussen, bacteriën, droge huid en jeuk. Goed voor onrustige mensen en zij die veel aan hun hoofd hebben. Hij reinigt de lever, gal en pancreas.

ROZE ANDESOPAAL is zeer behulpzaam bij heling van jezelf en anderen, de zachte Engelenenergie heelt oude stukjes en brengt er zachte liefde voor in de plaats. Deze hele hoge fijne trillingen zorgen dat je meer begrip en acceptatie krijgt. Het heelt heel diepe oude stukken en pijnen en verbind je opnieuw met de tijd van voor Lemurië, toen je nog in de eenheid was, het brengt deze eenheidsenergie in heel je wezen terug. Het is als een warme liefdesdeken om je heen waarbij alle kou en verdriet en eenzaamheid opgelost wordt. Dit kristal opent met zachtheid je hart en helpt je jezelf lief te hebben en te accepteren zoals je bent. Het helpt je om je hart open en liefdevol te houden, wat er ook in en om je heen gebeurt. Het versterkt de botten en spierenstelsel, ook bij krampen. Goed voor onrustige baby’s die schokkende bewegingen maken of ADHD-achtig gedrag vertonen. Goed bij stotteren, leert je te uiten. Bevordert ook het zwanger worden, zorgt voor een betere vochtafdrijving en ondersteunt bij het afvallen. Ook bij maag- en darmkrampen en slechthorendheid en oorsuizen. Bij ontstoken of geïrriteerde ogen is het goed om met het elixer van deze steen te deppen. Alleen een waterelixer gebruiken, niet die met alcohol.

Machu Picchu-steen

Deze zeldzame steen uit Peru is een mooie zachte steen. Als je hem draagt voelt dat als een streling van machtige wezens die het beste voor je wensen. Deze krachtige steen lijkt heel erg op merliniet. Gebruik hem voor een bezoek aan de Inca’s en oude culturen in Meso-Amerika, het is een sjamanen steen die de wijsheid van sjamanen, alchemisten en magiërs bevat. Hij geeft toegang tot multidimensies en helpt je te reizen tussen de werelden. Het is een steen van evenwicht die zorgt voor harmonie en balans tussen yin en yang, bewust en onbewust, intellect en intuïtie. Het brengt het goddelijke vrouwelijke en mannelijke bij elkaar en vermengt spirituele en aardse vibraties. Als je betrokken bent geweest bij offers of culturele beroering dan biedt de steen heling en de-energetiseert hij de herinneringen. Machu Picchu-steen heelt de ziel als tegengestelde van het fysieke lichaam. De steen helpt je ook bij het loslaten van beklemmende ideeën, hij zorgt dat je soepel op situaties reageert. Hij brengt je visie en je hart samen, ook helpt hij ingesleten gedragspatronen in de etherische blauwdruk te her programmeren. Steen van karmische genezing. Hij werkt sterk op het emotionele gebied en is ook zeer goed bij familie karma, wat vaak klachten van de waterhuishouding en de lymfe geeft. Hij schoont de emotionele laag, maar maakt ook connectie met je geestelijk hart en derde oog. Hij kan helpen het zenuwstelsel af te stemmen op een instroom van hogere vibraties.

Als laatste willen we nog heel graag een bijzondere trommelsteen vermelden. Deze hadden wij al in de collectie, maar die we nu hebben ingekocht komen uit een ander land. Deze Hessoniet Granaat in Wollastoniet komt uit Namibië. Ze zijn een stuk glanzender dan die we al hadden en hebben een andere vibratie. Wij werden heel erg blij van ze, dus we hebben ze gelijk ingekocht. Hessoniet is een oranje Granaat en deze bevindt zich in Wollastoniet. Twee stenen in één!

Hessoniet in Wollastoniet

Oranje Hessoniet is één van de krachtigste stenen voor voorspoed, samen met Citrien. Op fysiek niveau heelt de steen beperkingen, of het nu die van gezondheid treft of bij geldproblemen. Deze granaat stimuleert alle aspecten van je creatieve vermogens en energieën. Hij moedigt je aan om actie te ondernemen die is afgestemd op je dromen, innerlijke beelden en doelstellingen. Hessoniet reinigt het eerste t/m het derde chakra en geeft die een nieuwe impuls. Hij is vooral heel krachtig voor je 2e chakra. Hij kan de stroom van chi-energie door het lichaam vergroten, geeft kracht, energie, herstelt krachtig en helpt je om gezond te zijn. Ook een goede steen voor passie en seksuele energie. Helpt je te creëren en te manifesteren. Hij reinigt de chakra’s en voorziet ze van nieuwe energie.

Wollastoniet werkt als een filter voor universele energieën, hij reinigt en verfijnt energieën de van buitenaf op je afkomen. Het bevordert belangstelling op vele terreinen, laat je synchroniciteiten en het grote geheel achter alles zien. Hij helpt je om vol vertrouwen en jezelf te zijn. Het helpt je in te zien dat de kracht en wijsheid van een ander altijd minder is dan de kracht die in jezelf ligt, dus leer alles nu uit jezelf te halen en geeft de kracht niet meer weg aan die ander, dat die alles beter doet en weet dan jij. Stap weer in je Goddelijke kracht en weten, dat is je geboorterecht. De steen maakt succesvol en helpt je om de dualiteit in jezelf te zien. Ook helpt de steen de vrouwelijke kracht in jezelf te ontwaken en te ontladen door huilen voor hen die dit moeilijk vinden. Activeert helderhorendheid, de toekomst te voorspellen en contact met andere werelden terwijl het tegelijkertijd aardt. De steen wordt ook gebruikt in een ‘grid’ om buitenaardsen/ruimteschepen te verwelkomen, het geeft veiligheid voor beide, de wezens van andere werelden en voor jezelf. De steen balanceert ook je energie, lijnt meridianen uit en verbindt het fysieke lichaam met de hogere. Het heelt ook de structuur van het lichaam, ondersteunend voor de aderen, bij bronchitis en longontsteking. Werkt versterkend bij psychische problemen.

Dit was het weer voor deze keer. We zijn heel blij om te kunnen melden dat het nieuwe parkeerterrein achteraan de zijkant van de winkel helemaal klaar is. We hebben er een groot aantal parkeervakken bijgekregen, zodat er niet meer aan de weg geparkeerd hoeft te worden.

Op onderstaande dagen is de winkel open van 10.00 uur tot 17.00 uur

29 en 30 april en 1 mei (vrijdag, zaterdag en Zondag)

6, 7 en 8 mei (vrijdag, zaterdag en Zondag)

13, 14 en 15 mei (vrijdag, zaterdag en Zondag)

20, 21 en 22 mei (vrijdag, zaterdag en Zondag)

27, 28 en 29 mei (vrijdag, zaterdag en Zondag)

Menu