Unieke, mini, zeer zeldzame hoge vibratie kristalletjes uit Pakistan

Algemeen

Veel van onze klanten die van zeldzame, kleine kristallen met een zeer hoge vibratie, zoals Jeremejeviet houden, kunnen hun hart ophalen. Deze die in de top 10 van meest zeldzame kristallen staan waren al een tijdje uitverkocht. We zijn zo blij dat we deze en nog meer andere hebben kunnen inkopen. Inmiddels hebben we contact met een hele aardige man die van oorsprong uit Pakistan komt en die regelmatig een tocht door zijn thuisland en door de Himalaya maakt, om deze uit Pakistan en ook soms kristalletjes uit Afghanistan in te kopen. Zijn specialiteit zijn dit soort hele kleine, vaak zeldzame krachtpatsertjes. Zo ontzettend fijn dat wij hem ooit zijn tegengekomen en dat hij ons iedere keer foto’s stuurt van kristalletjes als hij op reis is. Op dit moment is hij ook weer op reis en zijn we alweer nieuwe aan het bestellen. We hebben er nu ook, waar we nog nooit van gehoord hadden en die na opzoeken op internet zeer bijzonder blijken te zijn. Wat fijn toch dat de kristalwereld ons steeds weer opnieuw blijft voorzien van unieke kristallen die iedereen die de winkel bezoekt kunnen bijstaan in zijn of haar unieke pad op aarde. Kristallen in alle toonhoogten vol liefde en compassie voor ons niet altijd makkelijke pad wat we gaan. Deze keer zijn het dus kristallen met een zeer hoge vibratie, die niet iedereen zullen aanspreken, maar dat is juist zo mooi, de diversiteit.

Jeremejeviet

Dit is één van de meest zeldzame kristallen op aarde. Het verbind je direct met het Kristallijnen veld en andere hogere velden en met de Diamanten Straal die sinds kort weer op aarde is geïnstalleerd. Zo klein als het kristal is, zoveel avonturen en grote reizen kun je ermee maken tijdens meditaties. Het heeft een enorm energieveld. Achter de diamanten straal is er ook een zeer zachte lichtroze vibratie voelbaar, ondanks dat het kristal een blauw/paars uiterlijk heeft. De energetische uitstraling is totaal anders dan wat het kristal op het eerst gezicht laat vermoeden. Doordat het deze roze vibratie bevat, die voor vrouwelijkheid en onvoorwaardelijke liefde staat werkt dit kristal perfect samen met andere hoogenergetische kristallen zoals, Petaliet, Fenakiet, Danburiet, Morganiet etc. Jeremejeviet reinigt zeer krachtig, als een sterke bries die door al je lichamen waait en alles schoonveegt, maar die ook al je energielichamen heropent om nieuwe lichtcodes te kunnen downloaden. Als je het kristalletje vasthoudt kun je het gevoel hebben dat er aan je kruinchakra en je zielensterchakra getrokken wordt, alsof je naar boven wordt gezogen. Het wil je meenemen diep in het Universum om nieuwe ervaringen op te doen in andere dimensies en het opent poorten en andere werelden in jezelf. Het helpt je ook door diepe karmische reinigingsprocessen te gaan. Het is belangrijk stevig gegrond te zijn als je met dit kristal werkt. Dit is een echt Ascensiekristal met een extreem hoge vibratie.

Op het 3e en 4e voor het dieper openen en voor de spirituele gaven en giften die je in dit leven met je meebrengt is het goed te combineren met Tanzaniet en amethist. De Tanzaniet zal dieper werken op het heropenen van de spirituele gaven, terwijl Jeremeviet de poorten verder opent. De amethist zorgt ervoor dat dit proces rustig en sereen verloopt en een bescherming biedt bij de diepe reiniging die ermee gepaard gaat. Voor stevige innerlijke kracht zou je hem kunnen combineren met goudtopaas, Citrien, Heliodoor of Zonnesteen. Voor hen die hun krachten in het verleden misbruikt hebben of die jaren onderdrukt waren kan deze karmische imprint verwijderd worden. Je kunt het kristal ook voor de onderste chakra’s zoals de basis-, knie- en zielensterchakra’s gebruiken voor een diepe zuivering. Je neemt dan ook een deeltje van Moeder Aarde mee in deze zuivering. Je kunt dan ook verder de diepte in reizen naar de schatten van de aarde en haar binnenste bewoners. Dit gaat het beste in combinatie met robijn of granaat samen met een Danburiet. Zeer geschikt voor kinderen of mensen of dieren die moeite met het aardse leven hebben. Het werkt ook kalmerend voor hoog sensitieve en/of nieuwetijdskinderen of begaafde spirituele mensen. Het zorgt ervoor dat ze alles even kunnen loslaten en zich steviger kunnen gronden en een nieuw gevoel van veiligheid en harmonie in zichzelf kunnen integreren. Ook goed voor hen die spiritueel vastzitten, omdat het hen diep in de aarde trekt om daarna in de hogere chakra’s diepe nieuwe openingen toe te laten waardoor ze spiritueel sneller ontwikkelen. Gaan de processen te snel of te heftig met dit kristal, neem dan een Danburiet of Petaliet in je linkerhand en in je rechterhand een blauwe topaas met een blauw/groene Kyaniet.

Het volgende platte kristalletje is Brookiet uit Pakistan, we hebben er ook uit Brazilië gehad, maar deze uit Pakistan zijn ondanks dat ze klein zijn het meest krachtig.

Brookiet

Deze zeldzame steen is één van de krachtigste stenen om je bewustzijn te verruimen tot buiten je fysieke lichaam. Heel krachtig voor het 3e oog, het 6e en 7e chakra en alle etherische chakra’s boven je hoofd. Met Brookiet kun je in een toestand komen waarin je kunt communiceren of contact kunt maken met wezens van hogere vibratieniveaus, maar ook met buitenaardsen en interdimensionale wezens. Hij legt contacten met verdwenen beschavingen, universele kennis en multidimensionale lagen van de werkelijkheid en de Akashakronieken. . Deze steen inspireert en geeft energie en helpt je oude patronen te overwinnen en vooruit te gaan naar grotere innerlijke ontwikkeling. Brookiet activeert ook de chakrakolom, het kundalini-kanaal. Het is een perfecte steen als je de kloof tussen het fysieke en spirituele domein wilt overbruggen. Heel goed voor eenieder die een nieuwe richting in zijn leven zoekt of die in een uitzichtloze situatie vastzit. Hij geeft moed om verder te gaan, ook al weet je niet waarheen. Hij geeft energie aan de omgeving of aan andere kristallen. Brookiet geeft je op fysiek vlak toegang tot natuurwezens en in het spirituele domein tot etherische gidsen.  Brookiet helpt bij het herstel na een operatie, ondersteunt de lever, nieren, hart, botten, tanden en de bloedsomloop. Ook helpt het bij verzwakking en onvruchtbaarheid en helpt het bij de opname van mineralen en vitaminen. Het helpt ook het lichaam om elektromagnetische energie(licht) op te nemen. Dit is een ascensiesteen die je helpt de trillingsfrequentie van het fysieke lichaam te verhogen.

 Het volgende kristalletje is er eentje waar wij nog nooit van gehoord hadden, laat staan gezien hadden. Maar deze kwam gelijk bij ons binnen. Wat een kleine beauty, zo vol vuur en passie.

Väyryneniet van Shengus, Roudu District, Gilgit-Baltistan, Pakistan

Dit zeer krachtige, kleine, zeer hoge vibratie kristalletje is net als Jeremejeviet zeer zeldzaam en uniek in trilling. Het kristalletje is verbonden met het element vuur. Het kosmische vuur, Agni, Vuurdraken, maar ook met het element wind. Dit vuur verbrandt in een sneltreinvaart alles wat je hoogste goed niet meer dient, waar je klaar mee bent, wat je ervan weerhoudt naar het licht te gaan en je te verenigen met je hogere, kosmische delen. Het kristalletje bestaat uit gestold, kosmisch Drakenvuur. De naam Agni betekend vuur in het Sanskriet. Agni de Vedische God van het vuur werd zo’n 5000 jaar geleden in India aanbeden. Agni werd beschouwd als bron van het spirituele licht, levenskracht en onsterfelijkheid. Agnitiet stimuleert de vloeibare kristallen matrix van ons lichaam en helpt het lichaam te resoneren in totale eenheid. Dit vergroot kwaliteiten zoals intuïtie, heling en wilskracht. Het maakt je bewuster van je doel op aarde en vergroot je bewustzijn. Deze steen maakt je gevoeliger voor de energie van kristallen, ook voor deze zich in de aarde bevinden. Voor hen die met de “Planetary Crystal Grid of Light” werken zouden dit kristalletje mogen gebruiken, omdat deze ons hogere lichtlichaam harmoniseert en doet ontwaken. Deze helpt om het spirituele licht in je lichaam te aarden en de goddelijke blauwdruk van “heelheid’ in het fysieke lichaam te activeren. Fysiek werkt Väyryneniet scheppend. Draken zijn archetypen, maar worden ook gezien als heilige, engelachtige wezens die kosmisch vuur in zich dragen. Vuurdraken zijn verbonden met de zuidelijke windrichting en staan voor het volgen van je passie en het najagen van je dromen. Draken verbranden en ruimen niet alleen op, maar creëren ook weer. Dit kristalletje verwarmt en brengt wat afgestorven is geweest weer tot leven. Drakenenergie opent, brengt nieuw leven, wakkert het vuur en de passie weer aan. Kosmisch brengt deze vernieuwing, wat een heel natuurlijk proces is in de evolutie. Nieuw hoort bij het element tijd. Buiten de tijd bestaat er geen oud en nieuw en is er alleen het Nu. Deze beschermende Drakenenergie ondersteunt, geeft daadkracht, helpt angsten onder ogen te komen en alles wat je niet meer dient te transformeren. Het kosmische vuur wat dit kristalletje vertegenwoordigt, helpt je om je volledig potentieel met al je zielsdelen te openen. Zo kun je vanuit je multidimensionale en volledige potentieel gaan leven om alle heldere vermogens, kosmische kennis en genezende gaven op DNA- en galactisch niveau te activeren, je bewustzijn en innerlijke Kracht te vergroten en universele liefde te zijn en te leven.

We gaan maar gelijk door met de volgende die wij ook nog nooit gezien of van gehoord hadden en die na opzoeken online ook weer zo bijzonder blijkt te zijn. Deze komt uit hetzelfde gebied als het Väyryneniet kristalletje. Zo op het eerste gezicht is het een klein helder tot wit plat kristalletje die niet echt opvalt, maar deze vastgepakt komt deze gelijk met hoge snelheid bij je binnen. Wow wat een krachtpatsertje is dit!

Hambergiet uit Pakistan

Dit zeldzame en zeer krachtige, kleine kristalletje is gevonden in Shengus, Roundu District, Gilgit-Baltistan, Pakistan. Deze steen gaat direct naar plekken waar nog aandacht nodig is en brengt daar bewustzijn op. Hambergiet opent je krachtig. Het kan voelen alsof de energie van het kristalletje inslaat als een bom. Als je vastzit, of ergens doorheen wilt gaan, is dit een perfect kristalletje. Deze steen gaat zeer snel op zoek naar blokkades en laat dit met de snelheid van het licht voelen. Je kunt niet echt om dit kristalletje heen. Deze steen helpt ook om uit een slachtofferrol stappen en de verantwoording voor je eigen leven te nemen. Dit zeldzame kristalletje wordt erg gewaardeerd in de metafysische wereld en door hen die zich met kristalgenezing bezighouden. Hambergiet wordt beschouwd als een zeer krachtig, vibrerende edelsteen met een zeer hoge vibratie. Dit kristalletje wordt gebruikt om het gezondheidsbewustzijn te stimuleren door de drager aan te moedigen om bewust met zijn of haar gezondheid om te gaan en goed voor zichzelf te zorgen. De steen laat de 12 paradigma’s van healing, van Steve Rother, voelen. Genezing in de hogere vibraties van de Nieuwe Aarde kan alleen plaatsvinden als mensen in hun eigen kracht gaan staan. Elke gelegenheid tot genezing kan alleen op verzoek plaatsvinden. Het ondersteunen bij genezingsprocessen kan alleen nog maar werken bij healers die het ego voorbij zijn en werken vanuit de hoogste intentie. Hambergiet laat voelen dat het heel simpel en makkelijk kan gaan. Dit kristalletje brengt een healer of persoon in het helingsveld. Wees het veld, ben aanwezig in liefde, laat het gebeuren. Dit kristalletje is dus een perfect kristal voor healers, maar ook voor mensen die nu hun eigen healer willen zijn en bewust zijn geworden dat we onszelf kunnen helen. Blokkades en ziekte zijn meestal een signaal van het lichaam dat ons bewust wil maken dat we iets dienen te veranderen.

Een ander zeer zeldzaam kristalletje en de meest zeldzame uit de Beril familie is de rode Bixbiet. Beril mineralen behoren tot de aluminium-beryllium-silicaten. De hardheid is 7,50 tot 8 en dit zijn wat men halfedelstenen noemt in de juwelenbranche. De meest bekende Beril is Aquamarijn, deze zijn blauw tot groenblauw van kleur. Een roze Beril wordt Morganiet genoemd. Smaragd is meer bekend en groen van kleur. Heliodoor is geel tot geelgroen van kleur. Gosheniet is een heldere Beril en Bixbiet is dus de meest zeldzame van allemaal, deze is diep rozerood van kleur. Van deze laatste hebben wij een paar exemplaren kunnen bijkopen.

Bixbiet (rood Beril)

Bixbiet is een zeer zeldzame rode Beril die in de jaren tachtig in Colorado ontdekt is. Het geeft moed, passie, fysieke vitaliteit, doelgerichtheid en een dynamische persoonlijkheid. Bixbiet helpt je, je energie te aarden in je fysieke lichaam en je hele vibrationele veld te versterken, je aardester chakra onder je voeten te stimuleren en het eerste chakra. Zet aan tot actie en helpt je los te komen wanneer je geen uitweg ziet uit een ongewone situatie. Bixbiet helpt je om gecentreerd te blijven in je hart, meeleven tegenover anderen en jezelf en liefdevol te zijn. Hij combineert de energieën van het hart en het kruinchakra en helpt je levenskracht uit de aarde te putten en je emotionele band met de wereld en andere mensen te verbeteren. Wanneer je als healer werkt helpt hij bij het opleggen op de eerste vier chakra’s bij het geven van nieuwe vitaliteit aan cliënten die vermoeid of gestrest zijn of herstellende zijn van een langdurige ziekte. Het zet het lichaam krachtig aan tot actie, herstel en heling. Bixbiet opent het hartchakra, waardoor onderdrukte herinneringen aan letsel uit het verleden aan de oppervlakte kunnen komen en deze los te laten. Ook heel goed om een liefdesrelatie te verbeteren. Als steen van moed stimuleert en harmoniseert Bixbiet het hart en het kruinchakra, vergroot het zelfvertrouwen, versterkt loyaliteit en kameraadschap. Hij verjaagt irrationele angsten en slachtoffergevoelens zodat je vrij wordt om levenslustig en krachtig te leven. Bixbiet kan ondersteuning geven bij de energetische behandeling van leukemie en andere soorten kanker. Het stimuleert de geslachtsorganen, is behulpzaam bij vruchtbaarheidsproblemen en helpt mensen die seksueel misbruik hebben ervaren om zich evenwichtiger en gezonder te voelen tegenover seksuele expressie. Versterkt de lever, het beenmerg, vergroot de algemene vitaliteit, het uithoudingsvermogen en het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

We gaan weer door naar de volgende, alsof het niets is haha. Dit blauwe kristalletje heet Euklaas.

Euklaas

Deze zeldzame blauwe steen is een steen van innerlijke helderheid en kracht van het zelf. Hij versterkt de integriteit en laat zijn licht schijnen op alles wat niet in overeenstemming is met je hoogste manier van zijn. Ook verruimt hij de energieën van het denken, je waarnemingsvermogens en je heldere vermogens, zeker op je 5e, 6e,7e en de hogere chakra’s. Hij helpt je om je ideeën, gedachten gevoelens en intuïtieve informatie te communiceren. Euklaas helpt je in te zien dat karma geen Goddelijk Oordeel, of straf is, maar de manier van de ziel om ervaringen in balans te brengen. Euklaas vergroot je begrip van je eigen karmische invloeden en geeft je beter toegang tot informatie uit dit of vorige levens of uit de Akasha-kronieken om van te leren. Hij transformeert op krachtige wijzen negatieve gedachtevormen en is zeer nuttig om zowel personen als ruimtes helder te maken. Dus ook heel goed voor mensen die zich sterk inleven in anderen, daar helpt hij om hun energieveld schoon te maken. Ook goed voor helingswerk van Moeder aarde omdat het negativiteit of lagere energievelden zuivert. Euklaas is ook heel goed voor mensen die dingen voor zich uit schuiven, hij helpt je helderheid in het denken te krijgen en focust je. Hij helpt je om gezonde keuzes te maken ten aanzien van de zorg en voeding van je lichaam. Euklaas verbetert het zien met de ogen en het innerlijk zicht, ondersteunt de hersenen om mentaal dingen te verwerken. Ook behulpzaam bij mensen die stotteren of spraakstoornissen hebben.

De laatste van deze reeks is Berylloniet uit Sakardu, Pakistan. We zijn zo blij met deze, omdat we ze al een tijd niet meer in de collectie hadden. In het verleden konden we deze alleen maar bij 1 handelaar uit Brazilië inkopen, maar deze zijn gestopt doordat ze met pensioen zijn gegaan. Maar zo mooi, waar behoefte aan is, zal komen en ook nu is dit weer het geval.

Berylloniet

Dit kristal met een zeer hoge vibratie bevat gekristalliseerd licht en opent paranormale gaven. Hij verbindt je met de oorspronkelijke blauwdruk en creëert daardoor welzijn en haalt ongemak op alle niveaus weg. Dit kristal centreert je in jezelf en laat je zien dat alles wat je ervaart de perfecte basis voor evolutie is. Dit kristal helpt je moeilijke gevoelens zoals ellende, angst, haat en andere ‘donkere’ gevoelens te transformeren in Licht. Dit kristal leert dat je de illusie van het donker niet door vechten kunt overwinnen, je kunt alleen de illusie leren overstijgen door te beseffen dat deze niet bestaat. Dit geldt ook voor ziekten. Dit kristal activeert de hogere chakra’s, inclusief het 3e oog. Het doel van Berylloniet is hierbij is om je bewustzijn te verhogen. Dit kristal helpt ons herinneren dat de tijd zal komen dat we de verbinding met Gidsen en Engelen niet langer nodig hebben, dat we dan weer helemaal verbonden zijn met onze Goddelijke oorsprong, totaal bewust zijn dat wij de createurs zijn, God zijn. Als wij dit level van Meesterschap weer bereiken zal er feest gevierd worden door de hogere spirituele werelden.

De volgende hemelsblauwe steen die heel erg gewaardeerd wordt heeft al op facebook en Instagram gestaan, ook staan er exemplaren in de webshop, maar we hadden deze nog niet in de blog genoemd, dus dat doen we dan bij deze. Deze heerlijke steen is blauwe Hemimorfiet uit Congo.

Blauwe Hemimorfiet

Deze zachte steen is aardend en aarde genezend, de blauwe kleur komt van het koper wat erin zit, dit is weer verbonden met de planeet Venus waardoor de steen een sterke doch zachte vrouwelijke gevoelskracht bezit. Deze steen is zeer waardevol voor het ascensieproces, het helpt je om meer mee te gaan met het leven en je niet te verzetten tegen je groei, ook als deze in een stroomversnelling gaat. De steen verzacht gevoel en emoties, het is een zachte kracht die je diverse engelenverbindingen laat voelen. De steen draagt de hogere energie van het element water en helpt je dus in je emotionele, spirituele groei. Deze energie helpt je ook om oud denken en dogma’s los te laten en meer te vertrouwen op de goddelijke leiding. De steen maakt je zacht en open en ontvankelijk en heeft een positieve invloed op het innerlijke kind. Op fysiek niveau reinigt de steen je hele watersysteem. Dit kristal is sterk verbonden met Gaia’s droom, het paradijs op aarde, ze verbindt jouw bewustzijn hier dus directer mee, zo kun je beter in contact komen met je eigen zielendroom. Het helpt je ook om meer te leven vanuit je gevoel en om zonder weerstand mee te gaan met de flow van het leven, zonder tegenstand van het ego of denken, het zuivert je van oude patronen en opent je voor het hogere bewustzijn, daarnaast brengt het tederheid en zachtheid op diverse levels. Een bijzonder en zachtaardig kristal wat je stimuleert om meer te leven vanuit je hart en intuïtie, dus een echte nieuwetijdssteen.

Als laatste willen we met grote blijdschap laten weten dat we ondanks we zelf niet naar Amerika kunnen vliegen, dat ze toch naar ons toe zijn gekomen en dat zijn de gewaardeerde Bergkristal clustertjes uit Arkansas. Deze kristallen kunnen helemaal helder zijn of zichtbaar een gouden gloed hebben. Ook al is deze niet zichtbaar bij ieder exemplaar, de vibratie van de Gouden Vlam of Straal hebben ze allemaal.

Golden Healer Arkansas Kristallen

Deze zeldzame bergkristallen uit de staat Arkansas in Amerika hebben een gouden gloed en zijn ongelooflijk helder. Ze hebben net zoals de Golden Healer Lemurians verbinding met de gouden Straal van Opstanding en het Christusbewustzijn. Je ziet vanuit het kristal spiralen van goud-wit licht de aarde raken en naar de hemel rijken, dit is de goud-witte straal waarmee de steen verbonden is, net zoals met een gouden zon. Deze straal van Goddelijk vuur van het hart van het Universum kun je als golven door je heen voelen stromen. De energie is heel erg zacht, ze zijn verbonden met de onvoorwaardelijke liefde en hoge energie van Lemurië. Fysiek zijn ze harder dan gewoon bergkristal. Hun kracht en uitstraling is enorm groot. Het zijn echte lichtbakens, hun lichttrilling is bijzonder hoog, ze bevatten hoge galactische informatie die ze kunnen aarden. Door hun krachtige, stralende en hoge lichtfrequentie kunnen ze heel veel voor ons doen in onze ascensieontwikkeling. Ze zuiveren tot in heel diepe lagen van ons bewustzijn. Ze helpen bij het verankeren van het hogere zelf en verhogen je trilling waardoor blokkades worden aangepakt. Ze transformeren alles wat nog niet “licht” is. Deze kristallen helen niet alleen ons mensen, maar ook de wereld. Ze willen verspreid worden over de aarde om zo een web van licht te creëren, waar mensen en aarde met elkaar samenwerken, een co-creatie van de aarde als Planeet van Licht. Een cluster in een kamer geeft een heel fijn gevoel, ze geven een hele fijne energie aan een ruimte en stralen door het hele huis. Ze neutraliseren ook aardstralen. Arkansas kristallen zijn verbonden aan het hoogste goddelijke licht, het Kristallijne Licht en ook met de Meesters en Engelen. Ze  zorgen voor een enorme stroomversnelling in je groei. Dit is een echt Lichtwerkers en Ascensiekristal.

We willen ook nog laten weten dat onze container uit Madagaskar via de haven van Antwerpen eindelijk is aangekomen. Met de hulp van de vorkheftruck van onze aardige buurman van het bedrijf A3 Martens hebben wij deze kunnen uitladen. We konden het niet laten om een aantal pallets met ruwe Rozenkwarts gelijk nog dezelfde middag uit te pakken totdat de kisten met de 3 maten vol waren en er grotere stukken overal op het terras en de sokkels neergelegd waren. Wat een heerlijke energie van liefde golft je tegemoet als je langs ze loopt. Het voelt als een grote rijkdom dat deze nu zo volop bij ons aanwezig zijn. De kwaliteit is werkelijk top, de meeste zijn meer Maria Magdalena ofwel Roze Opaalkwarts dan alleen Rozenkwarts en sommige hebben een lichte Lavendelkleur. Wij verkopen deze beauty’s voor € 6,- per kilo. We hebben het afgelopen weekeinde gemerkt hoe blij ook onze klanten van deze zowel mooie als liefdevolle stenen werden, want ze werden enthousiast ingekocht, van klein tot groot. We zijn nog druk bezig met het uitpakken van alle gepolijste stenen, dus later in een andere blog meer hierover.

.    

       

Op onderstaande dagen is de winkel open van 10.00 uur tot 17.00 uur

9, 10 en 11 september (vrijdag, zaterdag en Zondag)

16, 17 en 18 september (vrijdag, zaterdag en Zondag)

23, 24 en 25 september (vrijdag, zaterdag en Zondag)

30 september en 1 en 2 oktober (vrijdag, zaterdag en Zondag)

7, 8 en 9 oktober (vrijdag, zaterdag en Zondag)

Menu