Update Kristallen voor Fukushima (Littele Gandmother Kiesha)

Algemeen

Little Grandmother, Kiesha Crowter gaf drie weken geleden een lezing op de Lotusbeurs in Houten. Ook wij stonden daar weer met heel veel plezier als vanouds met onze Kristallen. Kiesha stond samen met haar vrouw op de beurs met een informatiekraampje.

Een lieve kennis van ons was twee weken daarvoor met hen beide op reis geweest om kristallen te plaatsen en om Moeder Aarde te helen. De dag dat hij vertrok kwam hij voordat hij naar Schiphol ging nog even snel de nieuwe kristallen van onze Amerika reis bekijken. Wij hebben hem toen een Auraliet 23 meegeven om deze achter te laten. Hij vertelde ons dat hij Kiesha een keertje naar ons toe zou brengen, omdat we elkaar echt moesten ontmoeten. Dat gebeurde dus sneller dan verwacht. Een uurtje voor opening van de Lotusbeurs kwam ze bij ons langs. Wat een lieve vrouw, ze is in het echt net zoals ze in haar filmpjes op internet is. Warm en hartelijk. Het was een hele fijne ontmoeting en we kregen van haar een heel lief compliment. Ze vertelde dat ze in veel kristalwinkels over de hele wereld was geweest, maar nog nooit een stenenwinkel had gezien waar alle kristallen zo gelukkig waren en zoveel liefde uitstraalden. En dat het werk dat wij doen volgens haar echt een opdracht van ‘Boven’ en van “Moeder Aarde” is. Dit wisten wij ergens wel, maar het is toch heel fijn om te horen van iemand die je eigenlijk helemaal niet kent, ahum. We kennen elkaar natuurlijk wel, alleen niet van dit leven. Het voelde meteen zo vertrouwd en dat is heel fijn.

In haar nieuwsbrief van maart verteld Kiesha dat we in een tijd van grote veranderingen leven. Dat we ons eindelijk aan het herinneren zijn wie we werkelijk zijn en waar we vandaan komen en dat we een groot potentieel hebben om onze planeet te helpen tijdens de grote verschuiving. De verschuiving van een Ego bewustzijn naar een bewustzijn van Liefde. Dat we in staat zijn om al onze dromen te realiseren. Kiesha heeft een hele mooie naam voor ons mensen op aarde en dat is ‘the Tribe of Many Colours”.

Zij verteld dat iedereen die kristallen vol liefde naar Japan heeft gestuurd of die via zijn of haar kristallen de liefdes energie naar Japan heeft gestuurd heeft bijgedragen aan een grote verandering. De straling daar is aanzienlijk verminderd. Wie meer hierover wil lezen en percentages wil weten, lees haar nieuwsbrief. Haar website is http://littlegrandmother.net

Op zaterdag 12 april geeft Kiesha in Amsterdam een “Global Healing Meditation” Ze neemt dan een oud healing kristal mee die in Fukushima in Moeder aarde geplaatst gaat worden. Ze gaat dit kristal persoonlijk naar Japan brengen. Dit kristal wordt daar in het water geplaatst. In Amsterdam wordt het kristal via liefde  opgeladen door iedereen die daar aanwezig is. Dit kristal gaat ook nog op 21 en 22 maart naar Cheltenham in Engeland. Voor iedereen die niet aanwezig kan zijn, je kunt ook in je hart aanwezig zijn en je liefde en healingskracht op afstand naar het kristal sturen.

Het weekeinde van 26 en 27 april zijn wij weer van 10.00 tot 17.00 uur met de winkel geopend. Voor wie deze datum niet kan, 17 en 18 mei zijn we wederom geopend. Op 24 en 25 mei is de laatste beurs van de zomer. De paranormaalbeurs in Rijswijk.

Wegens vakantie zijn we daarna een keertje alleen op zondag open en dat is zondag 1 juni. De data voor de winkeldagen staan op onze site bij “Agenda”

Het kristal dat wij meegegeven hebben is dus een Auraliet 23 Dit kristal hebben wij dit jaar voor het eerst betaalbaar kunnen kopen en daar zijn we ontzettend blij mee. Hieronder volgt de beschrijving van dit bijzondere kristal.

Auraliet -23

Een nieuwe ontdekking van zeer krachtige kristallen uit de heilige “Cave of Wonders” in het Boreal Forrest, ver in het noorden van Canada. Auraliet -23 is meer dan 1,2 miljard jaar oud. Elk kristal weerspiegeld zijn reis bevroren in de tijd. De steen lijkt op gewone Amethist, maar wetenschappers hebben 23 elementen en mineralen in de steen ontdekt, al zullen de verhoudingen en samenstelling bij ieder kristal anders zijn. Ze kunnen de volgende elementen bevatten: Titaniet, Cacoxeniet, Lepidoctrociet, Ajoïet, Hematiet, Magnetie, Pyriet, Goethiet, Pyrolusiet, Goud, Zilver, Platina, Nikkel, Koper, IJzer, Limoniet, Sfaleriet, Coveliet, Chalcopyriet, Epidoot, Gilalite, Borniet, en Rutiel. De kristallen zijn voornamelijk opgebouwd uit Amethist, Citrien en een zeldzame vorm van groene kwarts. De naam Auraliet komt van het prachtige verschijnsel van aarde en luchtverbinding dat ook wel bekend staat als het Noorderlicht, nl Aurora Borealis. Native Americans noemen dit fenomeen “het dansen van de geesten”. Auraliet heeft een krachtige verbinding met Eenheid, dat alles één is. Auraliet versterkt en vergroot de energie van andere kristallen, ook versterkt het de balans in het lichaam. Dit is een echt Ascensiekristal die   voor een verschuiving in je bewustzijn zorgt. Met dit kristal kun je echt een sprong maken. Hij stemt alle lichamen op elkaar af en stemt ze tevens af op de Universele Blauwdruk, wat een grote heling op alle niveaus teweegbrengt. Ook helpt hij je af te stemming op je Gidsen en de Engelenwerelden. De steen is verbonden met de kern van Moeder Aarde, maar ook met het Galactische Centrum. Als mens bewegen we ons hiertussen. Dit zorgt ervoor dat je eenheid in alles kunt zien, de goddelijke vonk in alles en iedereen. Ook is de steen perfect voor de healing van onze Aarde, het kan vastzittende energieën en trauma’s van plaatsen verwijderen. Auraliet kan zelfs gebruikt worden om nieuwe energiegritten te schrijven. Dit fantastische werkt op alle chakra’s en alle auralagen. Overal waar blokkades, energetische vervuiling of verzwakkingen zijn werkt dit kristal. In het begin kan het kristal onrustig aanvoelen omdat het zo krachtig werkt, maar als je het lange gebruikt zal er een gevoel van ruimte, vrede en een groter bewustzijn ontstaan. Met Auraliet kun je ook andere kristallen activeren. De steen is ook heel beschermend tegen allerlei vormen van negativiteit, het bevrijdt je van aanhechtingen, implantaten, maar verlost je ook van negatieve verbindingen en karmische patronen uit het verleden. Alles kan oplossen en bewegen naar Eenheid. Dit is een fantastisch Nieuwetijds Kristal.

 

Menu