Veel kristallen en sieraden op de webshop

Algemeen

Wat is er veel gebeurd de afgelopen week, van een gezellig weekeinde in de winkel, vol lieve mensen, mooie gesprekken en een positief gevoel over de toekomst, naar een strenge lockdown, waarin we de winkel helaas moet sluiten. Een lichtpuntje is dat wij als groothandel fungeren voor een groot aantal winkels, webshops en therapeuten in Nederland en België. Klanten die dus een bedrijf hebben mogen van de overheid kristallen bij ons komen inkopen. We vragen hierbij wel of deze mensen met maximaal 2 personen tegelijk willen komen. We zijn op het moment heel druk bezig om heel veel kristallen en sieraden te fotograferen, meten en wegen, zodat er een grote keus op de webshop is voor wie heel graag een kristal of sieraad wil aanschaffen en/of cadeau geven. Er staat ook een grote collectie armbandjes op de webshop. Omdat we de grote stukken, zoals b.v. Amethist Geodes, zeer grote Calcieten, grote clusters en de grotere schalen uit Mexico niet kunnen en durven te versturen, kan om deze in te kopen ook een afspraak gemaakt worden.

   

Iedere dag komen er nieuwe kristallen en sieraden op de webshop bij. Ook blijven er uit het buitenland kristallen binnen komen, dus ondanks de sluiting hoeven wij ons niet te vervelen. Eigenlijk zijn we op het moment drukker dan ooit, omdat kristallen op de webshop zetten heel veel tijd kost, maar we zijn heel dankbaar dat we deze mogelijkheid hebben.

Altijd aan het einde van het jaar schrijven we iets in onze blog, dat we iedereen hele fijne feestdagen toewensen en veel geluk en gezondheid, maar dat voelt nu best een beetje raar. Hele fijne feestdagen, terwijl het voor veel mensen niet echt voelt als feest, omdat ze niet met al hun geliefden samen kunnen zijn door regels of angstgevoelens. We leven in een aparte tijd waarin zoveel gebeurt, het is soms zoveel, in wisselende emoties en gevoelens dat je het bijna niet bij kunt benen. Wie zien om ons heen en in ons eigen leven intense gebeurtenissen plaats vinden. Ook zien we intense emoties, van grote liefde tegenover boosheid en angst, saamhorigheid en afgescheidenheid. We voelen dat alles gerammeld wordt, dat er van alles aan het licht komt. Eigenlijk heel logisch, als de trilling op aarde omhooggaat, zal alles wat een lagere trilling heeft zich roeren. Ook wij gaan met zijn allen door deze processen heen. Wetenschappers weten ook dat de Schumanresonatie enorm gestegen is, dus het is niet alleen spiritueel geklets. Omdat alles een spiegel is, weten we dat we om veranderingen te creëren al onze moeilijke spiegels onder ogen dienen te komen en deze in onszelf te helen. Proberen niet meer de schuld bij de ander te leggen, maar te kijken wat de ander ons laat zien. Zoals de Maya’s zo mooi zeggen als ze je begroeten; In Lakech, wat betekend; Ik ben een andere Jij. Ook met elkaar zonder strijd in gesprek gaan en openen waar er nog spanning, pijn of verdriet zit. Hoewel dit heel eng is en vaak met verdriet gepaard gaat, werkt dit zo bevrijdend en is het een opluchting voor iedereen. Zo zullen we allemaal steeds vrijer en gelukkiger worden. Steeds gaan er luikjes vol inzichten open, die verwarren en oude zekerheden onderuithalen, maar die ook glimpen van hoop en geluk geven. Gevoelens en ‘weten’ die ontwaken, zich weer openen. Het gevoel dat alles goed zal komen. Het laatste jaar merken een aantal van ons van het Lichtpuntje dat we in een heftige rollercoaster zaten, van momenten van euforie, omdat je het gevoel hebt, dat je het eindelijk begrijpt en inzichten in je processen krijgt, maar daarna weer zo diep naar beneden valt, waarin alles zo zwaar voelt en je lichamelijk ook weer allemaal klachten ervaart. Het gaat op en neer in een sneltreinvaart. We horen dit ook van klanten in de winkel, dus we staan hier niet alleen in. Wij voelen en lezen ook op het internet bij spirituele sites, dat er veel aan de hand is, veel poorten zich openen en dat de energie zich meer en meer aan het verhogen is, waardoor wij steeds meer zullen ontwaken. Dit geeft hoop en maakt blij, geeft moed om door te gaan, te blijven vertrouwen.

21 December staan Saturnus, Jupiter en Pluto heel dicht bij elkaar, ze komen astrologisch samen in het teken Waterman. Als je naar de hemel kijkt lijken ze wel een hele grote ster, te vergelijken met de ster van Bethlehem. Eigenlijk gaan we dan echt het Aquariustijdperk binnen. De Waterman brengt bevrijding, wil vernieuwing en samenwerking, zal hokjes doorbreken en gaan zorgen voor meer verbroedering. Dit is iets waar velen van ons naar snakken. Jupiter is een geluks-planeet, deze geeft groei en maakt enthousiast, Saturnus daartegen is conservatief, pessimistisch en houdt van regeltjes. Door de samenkomst van deze planeten is het niet raar dat we dus op en neer gaan, ons heel blij en dan weer heel down voelen, maar Waterman helpt ons om te vernieuwen, uit onze vaste patronen te stappen en onze onzekerheden te overwinnen. Door deze samenstand is er zoveel energie en licht voor ons mensen op aarde beschikbaar, wat ons helpt door transformatieprocessen te gaan. We kunnen weer veel lichtcodes gaan downloaden, waardoor onze trilling omhoog zal gaan.

Zelf voelen wij ons heel erg blessed met de winkel, met lieve en blije klanten die ons bezoeken en zo gelukkig van de kristallen worden. De wereld van de winkel is een werkelijkheid die we zo graag op de hele aarde zouden zien. De ontmoetingen en gesprekken met onze klanten zullen we heel erg gaan missen, maar de tijd zal vast omvliegen.

In deze blog willen we heel graag een aantal stenen melden die afgelopen tijd zijn binnengekomen. We hebben van Aquamarijn hele lieve kleine hartjes en sterretjes binnengekregen, deze staan helaas niet op de webshop. We zullen nog een keertje uitleggen waarom wij geen losse steentjes op de webshop hebben staan. Dit is omdat wij minimaal 30 minuten met een steen bezig zijn om te fotograferen, meten, wegen en in een computerprogramma zetten. Je krijgt namelijk bij ons de steen van de foto. En om losse stenen op bestelling op te sturen, daar hebben we helaas geen tijd meer voor. We hebben nu wel een aantal trommelstenen die we per 100 gram op de webshop verkopen. Maar terug naar de Aquamarijn hartjes en sterretjes, van deze hebben we ook een paar sieraden setjes gemaakt, dit is een hangertje met een setje oorhangers van sterling zilver. Als we weer open zijn liggen deze losse exemplaren in de winkel.

Aquamarijn

Aquamarijn is een blauwe of blauwgroene variëteit van Beril. De naam is ontleend aan de Latijnse term voor ‘water van de zee’, volgens oude overleveringen was Aquamarijn de schat van zeemeerminnen. Zeelieden gebruikten het als talisman om hen te beschermen. Het werd ook gewaardeerd als steen van eeuwige jeugd en geluk. Aquamarijn straalt een bijzonder zachte en liefdevolle en toch heldere energie uit, sterk verbonden met de blauwe galactische straal en verbonden met de dolfijn- en walvisenergieën. Het brengt beweging, speelsheid en wijsheid, maar ook kalmte en verkoeling in allerlei omstandigheden, van opvliegers tot woede. Als steen van het element water brengt het je in contact met je onderbewuste, de spirituele wereld en je diepste emoties. Aquamarijn geeft vrouwen de moed en de helderheid om hun innerlijk weten te uiten en verbetert hun intuïtieve vermogens. Deze fantastische steen is een pad naar communicatie met de Godin in jezelf. Bij mannen verdrijft het emotionele verdoofdheid waardoor ze gemakkelijker hun gevoelens uiten. Ook heel goed voor verlegen kinderen en kinderen die een traumatische situatie hebben meegemaakt. Blauwe Aquamarijn is een van de krachtigste stenen om je keelchakra schoon te maken en te activeren, hij zorgt ook voor verbinding met je oren en innerlijk horen en zorgt dat je gevoeliger wordt voor subtiele energieën. De steen kalmeert en vermindert stress en bestrijdt de neiging te oordelen, hij brengt je in een ontspannen, alerte staat van bewustzijn, waarbij je je volledig gewaar bent van je eigen weten, wijsheid en gevoelens en deze helder en met overtuiging kunt verwoorden. Het heft blokkades in de communicatie op en bevordert zelfexpressie en je hoogste waarheid te communiceren en helpt onderliggende emotionele kwesties te begrijpen, verlicht angsten en vergroot de gevoeligheid.

Groene Aquamarijn heeft alle eigenschappen van de blauwe, maar is wat meer verbonden met het hartchakra. Het stimuleert de energiestroom en communicatie van het hart naar de keel. Het is de steen van loslaten. Helpt je te bevrijden van gehechtheid aan oude patronen, relaties en manieren van leven. Aquamarijn helpt je te werken aan verdriet, want het helpt je gehechtheid aan het lichaam van iemand die je na staat los te laten, maar een positieve verbinding met het spirituele wezen van de ander te behouden. Aquamarijn beschermt de aura en brengt de chakra’s op één lijn. Dankzij de diepe reinigende energie kun je overgangen en veranderingen snel doorlopen, weerstand opzijzetten en je angst voor het onbekende overwinnen. Perfect voor wanneer alle bagage je te zwaar is geworden, hij helpt je bij het loslaten en opruimen. Werkt ondersteunend bij keelpijn, gezwollen klieren, schildklierproblemen en versterkt de reinigende organen. Ondersteunt de ogen, gebit en de maag en goed bij hooikoorts en allergie.

We hebben een voor ons nieuwe steen in Pakistan kunnen inkopen. Deze liefdevolle, combinatiesteen is nieuw gevonden in 2019. Er staan ook exemplaren op de webshop, dit zijn freeform en bollen.

Caribbean Blue Calciet

Caribbean Blue Calciet is een nieuwgevonden combinatie steen die pas in 2019 is gevonden in Pakistan. Het is een combinatie van Calciet en Aragoniet. Deze steen die doet denken aan blauwe tropische zeeën met gouden stranden geeft rust en ontspanning. Deze liefdevolle steen is aardend en aarde genezend, de blauwe of soms groene kleur komt door het koper wat erin zit, welke weer is verbonden met de planeet Venus, waardoor de steen een sterke, doch zachte vrouwelijke gevoelskracht bezit. De steen maakt je zacht, open en ontvankelijk en heeft een positieve invloed op het innerlijke kind. Op fysiek niveau reinigt de steen je hele watersysteem. Caribbean Blue Calciet is sterk verbonden met Gaia’s droom, het paradijs op aarde. Ze verbindt jouw bewustzijn hier directer mee, zo kun je beter in contact komen met je eigen zielendroom. De steen helpt bij het zuiveren van oude, vastgeroeste patronen, helpt oude denkpatronen en dogma’s los te laten en meer te vertrouwen op de goddelijke leiding. Caribbean Blue Calciet helpt je hogere bewustzijn te openen, daarnaast brengt het tederheid en zachtheid op diverse levels. Een bijzonder en zachtaardig kristal wat je stimuleert om meer te leven vanuit je hart en intuïtie, een echte nieuwetijdssteen. Deze steen is waardevol voor het ascensieproces, het helpt je om meer te gaan leven vanuit je gevoel en om zonder weerstand mee te gaan met de flow van het leven, zonder tegenstand van het ego of denken, je niet te verzetten tegen je groei, ook als deze in een stroomversnelling gaat. De steen draagt de hogere energie van het element water en helpt je in je emotionele en spirituele groei. Caribbean Blue Calciet verzacht gevoelens en emoties, het is een zachte kracht die je diverse Engelenverbindingen laat voelen.

 

We hebben al een paar jaar een groene Calciet uit Pakistan, we hadden altijd het gevoel dat deze anders was dan de ‘normale’ groene Calciet uit Mexico. Doordat de Caribbean Blue op ons pad kwam, zijn we naar deze steen anders gaan kijken. Op internet zagen we dat deze ook bekend staat als Caribbean Green Calciet. We voelden dat dit de lading van de steen veel meer dekt, dus hebben we deze hele mooie, groene steen een eigen beschrijving gegeven. Er staan op de webshop een paar hele mooie grote harten van op.

Caribbean Green Calciet

Caribbean Green Calciet is een prachtige steen uit Pakistan. Het is een combinatie van Calciet en Aragoniet. Deze krachtige en toch zachte steen met zijn unieke groene kleur geeft rust en ontspanning. Hij helpt bij vernieuwing en bewust worden van je eigen mogelijkheden, waardoor deze veel voor je groei naar verlichting kan betekenen. Deze kan alleen via het hartchakra plaatsvinden, dus vanuit je eigen kern. Deze Calciet helpt je om heel diep in je eigen hart te komen en daar al je lichtmogelijkheden te ontdekken en te ontplooien. Hij brengt ook rust in je hart om alle indrukken, ervaringen en groei te kunnen integreren. De steen maakt je zacht, open en ontvankelijk en heeft een positieve invloed op het innerlijke kind. Caribbean Green Calciet is verbonden met zachte, helende Engelenkrachten die kunnen inwerken op je hartaspecten, voor healing en bewustwording. Hij verbindt ook je hart met Moeder Aarde en de natuurrijken der Elfen en Deva’s en helpt Gaia’s droom, het paradijs op aarde te creëren. Ze verbindt jouw bewustzijn hier directer mee, zo kun je beter in contact komen met je eigen zielendroom. Deze steen van diepgaande heling helpt bij het zuiveren van oude, vastgeroeste patronen, helpt oude denkpatronen en dogma’s los te laten en meer te vertrouwen op je hogere leiding. De steen bevordert overgave en geeft inzichten vanuit het hart en de universele liefde. Caribbean Geen Calciet helpt je hogere bewustzijn te openen, daarnaast brengt het tederheid en zachtheid op diverse levels. Deze steen is waardevol voor het ascensieproces, het helpt je om meer te gaan leven vanuit je gevoel en om zonder weerstand mee te gaan met de flow van het leven, zonder tegenstand van het ego of denken, je niet te verzetten tegen je groei, ook als deze in een stroomversnelling gaat. Ondersteunend bij vermoeidheid en rugpijn en versterkt de spieren. Hij zorgt voor een betere doorstroming van onder naar boven. Hij werkt ondersteunend bij mensen die problemen hebben van het hoofd, bij duizeligheid, flauwvallen, slaapproblemen, hartproblemen en/of hartritmestoringen. Ook goed bij spanningshoofdpijn en nek en schouderpijn. Bij afvallen is het een prima stimulator.

De mooie water Agaat die we nog niet lang geleden hadden ingekocht was heel snel uitverkocht. Niet vreemd, want ze bevatten allemaal een grote, zichtbare waterbel. Gelukkig zijn er vorige week een grote hoeveelheid van binnen gekomen. We hebben deze ook al op de webshop gezet.

Water Agaat (Enhydro)

Water Agaten zijn bijzondere stenen, ze zijn gevuld met veelal lucht en water. De vloeistof van een wateragaat kan van kortgeleden tot miljoenen jaren oud zijn. Ze kunnen een poreus oppervlak hebben waardoor het water kan verdampen, leg ze daarom regelmatig in een bakje water. Deze stenen bevatten dus het element water dat een connectie heeft met emoties, gevoelens en flexibiliteit. Er wordt gezegd dat deze kristallen je helpen de ware gevoelens van jezelf en van anderen te herkennen en te begrijpen. Ze stimuleren je empathische vermogen, maken gevoelig en verantwoordelijk en helpen je bij traumatische ervaringen en je transformatieproces. Ook zorgt de steen voor acceptatie en zelfvertrouwen. Ze zijn zeer behulpzame instrumenten bij heling omdat ze het lichaam ontvankelijk voor de behandeling maken. Ze versterken ook de genezende kracht van andere kristallen. De steen stabiliseert lichaam, geest en de aura en verwijdert negativiteit. Hij geeft liefde en bescherming en helpt bij woede en stress. Water Agaten zijn sterk verbonden met Moeder Aarde. Behalve dat de steen een aarde verbinding heeft is hij ook sterk verbonden met de hoger chakra’s die hij kan helpen te openen en helpt om in contact te komen met je hogere zelf en de Engelenwerelden. Daarom is hij zo geschikt in deze tijd van transformatie. Hij verhoogt je bewustzijn en verbind je met de eenheid van het leven. Hij activeert het 3e oog chakra en de kruinchakra. Het Licht dat deze steen uitstraalt zorgt voor oneindige schoonmaak van de chakra’s. Het is een steen van Verandering en van Licht die je helpt ontwaken. Door zijn aardende eigenschappen help de steen je om goed in je lichaam te blijven en om makkelijk door veranderingen die nodig zijn heen te gaan. Hij motiveert groei in alle aspecten van het leven. Ook is het een steen van communicatie die je aanmoedigt om de waarheid te spreken, hij stabiliseert de rechter- en linkerhersenhelft en zorgt voor een betere concentratie. Agaat transformeert negatieve energieën. Goed voor de spijsvertering, de maag, ogen en de baarmoeder. Reinigt het lymfstelsel en de alvleesklier, verstevigt de bloedvaten en geneest huidaandoeningen.   

Uit Mexico hebben we een aantal prachtige, handgemaakte schalen ingekocht. Deze schalen die een combinatie zijn van Aragoniet, Calciet en witte Onyx worden uit een groot stuk steen met de hand gevormd. Ze zijn dan ook allemaal uniek van vorm en samenstelling. De vormen zijn heel organisch. We hebben een paar kleine schaaltjes op de webshop gezet, omdat we voelen dat we deze wel veilig kunnen opsturen.

 

Van Lapis Lazuli hebben we ook weer nieuwe stenen binnengekregen. Van deze hadden we nog nooit freeform gehad. Deze zullen de komende tijd samen met bollen ervan op de webshop gezet worden.

Lapis lazuli

Prachtige blauwe steen met gouden pyrietspikkeltjes, soms met witte vlekjes. Deze steen werd in het oude Egypte veel gebruikt voor amuletten en sieraden en werd de zienerssteen genoemd. Ook bij de indianen werd hij om zijn oude wijsheden gewaardeerd, hij versterkt je paranormale vermogens. Hij stimuleert verlichting en bevordert het werken met dromen en paranormale vermogens en maakt spirituele reizen gemakkelijker. Hij draagt sterrenzaden in zich, die hij in je energie ‘plant’, waardoor je je weer gaat beseffen dat je een universeel wezen bent en niet slechts van de aarde. Dit kristal creëert dus meer bewustzijn en groei. Hij reinigt de vijfde en zesde chakra’s, hierdoor kun je inzichten beter uiten of uitleggen en zo bewustzijn helpen te verhogen. Hij is verbonden met lichtwezens, lichtmeesters, engelen en gidsen. Hij leert dus te channelen, een waar meesterkristal! Thema’s die verband houden met oud priesterschap en koningschap worden middels dit kristal geheeld. Deze steen verlicht stress en zorgt voor diepe vrede. Hij bezit een zeer grote sereniteit. Hij opent je derde oog en is heel goed voor het keelchakra, hij leert je om over je emoties en/of problemen te praten. De steen haalt verlegenheid weg en geeft zelfvertrouwen.
Hij beschermt ook heel erg goed je aura, dus is goed voor gevoelige mensen. Psychische aanvallen stuurt hij terug naar de bron. Hij brengt ook verborgen talenten aan het licht. Lapis lazuli schept liefdes- en vriendschapsrelaties en helpt gevoelens en emoties uit te drukken. Hij maakt een einde aan martelaarschap, wreedheid en lijden. Als elixer lost het de emotionele gebondenheid op. Lapis lazuli verlicht pijn, vooral die van migraine is goed voor spraak- en stemproblemen en stotteren. Ook goed bij verkoudheid, angina, griep en keelontsteking, het zenuwstelsel, het strottenhoofd en de schildklier. Hij reinigt organen, beenmerg, de thymus en het immuunsysteem, bij gehoorverlies, zuivert het bloed, verlaagd de bloeddruk, verlicht duizeligheid, versterkt de botopbouw van tanden, kiezen en nagels. Bij eczeem, huiduitslag of schrale huid en bij slapeloosheid.

Van de week zijn er ook een grote hoeveelheid Draken en Feniks of Phoenix binnen gekomen van de mooie Avaloniet, een blauwe Chalcedoon uit Turkije. Van de Draken zijn er ook gemaakt van Agaat met op hun voorhoofd prachtige holtes gevuld met kwartskristalletjes. Omdat we gesloten zijn en de vraag op het moment naar Draken en Feniks groot is, hebben wij een grote hoeveelheid van deze “vriendjes’ erop gezet.

 

Feniks of Phoenix

 De Feniks heeft alles met het element ‘vuur’ te maken, het is de Feniks of in het Engels de Phoenix. Deze heeft de laatste jaren meer bekendheid gekregen door de boeken en films van Harry Potter. Maar ook hier weer, alle sprookjes en mythen zijn waarheid. Wij vinden deze ‘carving’ in deze tijd van heftige transformatieprocessen een heel mooi symbool.

 Deze Feniks die ook wel ‘vuurvogel’ genoemd wordt, vertegenwoordigd transformatie, dood en wedergeboorte in zijn vuur. Het is een krachtige spirituele totem en het ultieme symbool van kracht, hoop, veerkracht en vernieuwing. Carl Gustav Jung zegt in een boek dat mensen een hoop gemeen hebben met de Feniks, het archetypische, vurige wezen, met het vermogen om op een wonderbaarlijke manier uit de as van zijn eigen vernietiging te herrijzen, iets wat nu zo aan de hand is op aarde. De Feniks symboliseert ook de kracht van onze fantastische veerkracht, ons vermogen om onszelf te transformeren in liefdevolle, wijze, dappere wezens. Een persoon die valt en weer opstaat is zoveel sterker dan iemand die nooit valt.

 Als zowel een vuur- als een zonnesymbool is de Feniks/Phoenix-dierengids symbolisch voor de zon. De onsterfelijke Feniks/Phoenix sterft nooit echt. Hij rijst voortdurend op uit zijn as, net zoals de vurige zon elke ochtend “sterft” en wordt “herboren”. Omdat de Feniks zichzelf vrijwillig aan de dood opoffert, is hij in staat om te regenereren en bewustzijn en spirituele groei te krijgen. De aanwezigheid van de Feniks vertelt je dat je klaar bent voor een belangrijke verandering, een nieuw perspectief en een vernieuwing van jezelf. Door de reinigende energie van vuur te gebruiken, helpt de Feniks je onmogelijke kansen te overwinnen en hoop i.p.v. wanhoop te ervaren. De Feniks symboliseert het vermogen om fysieke en emotionele wonden te genezen.

 De Feniks is ​​een oude en wijze gids, die over de hele wereld onder verschillende namen terug te vinden is:

  • Egyptische Bennu
  • Native American Thunderbird
  • Russische Vuurvogel
  • Chinees Fèng Huáng
  • Japanse Hō-ō
  • Pauwen zijn ook nauw verbonden met de Feniks als aards symbool van deze mythische vogel.

Ik vond op internet een heel mooi stukje dat ik hier graag wil delen:

Mensen zouden hun vleugels moeten spreiden om over hun innerlijke wereld te vliegen en uit te kijken naar de takken van hun zelfvertrouwen, de bloem van hun motivatie, de hars van hun waardigheid, het gebied van hun hoop en de warme wateren van hun zelfliefde…

Al deze componenten zullen de Feniks helpen herrijzen maar niet voordat het zich bewust is van één specifiek aspect. Dit aspect is dat er een einde aan zal zitten, dat een gedeelte van zijn wezen hem ook zal verlaten, as zal worden, de overblijfselen van een verleden dat nooit meer terug zal keren. Maar de wind zal deze as niet wegblazen, juist het tegenovergestelde. Het zal een deel van zijn nieuwe ‘zijn’ vormen, om vorm te geven aan een wezen dat sterker, groter en wijzer uit het vuur komt… Iemand die wellicht een inspiratie wordt voor andere mensen, maar die, bovenal, ons zal helpen om voorwaarts te gaan met onze hoofden opgeheven en onze vleugels wijd open.

Avaloniet (blauwe Chalcedoon)

Biedt toegang tot het collectieve onderbewuste en mythische domeinen. Je maakt contact met elfen, feeën en deva’s en dus met oude magie, zoals in Avalon in de tijd van Koning Arthur en Merlijn. Dit kristal opent het paranormale bewustzijn, stimuleert telepathie tussen zielsverwanten. Je komt in contact met uw incarnaties (wijze vrouw, priesteres) Avaloniet helpt bij faalangst en biedt rust en neutraliseert negatieve gedachtepatronen. Blauwe chalcedoon is een steen met grote helende eigenschappen en zijn zachte energie is verkoelend en kalmerend en zorgt voor gemoedsrust. Hij is met name effectief bij het activeren en helen van het keelchakra en maakt het uiten van gevoelens makkelijker. Deze mystieke steen stelt je in staat om bij je hogere zelf te komen, waardoor je steeds meer stukjes van jezelf gaat ontdekken, maar ook de ander beter gaat begrijpen. Zeer goed bij mensen die zich onbegrepen voelen. Dit is een steen die ondersteunt en voedt en woede, infecties en ontstekingen neutraliseert. Hij helpt je bij onderdrukte gevoelens die voortkomen uit de angst om afgewezen te worden zowel uit de kindertijd als tijdens de volwassenheid. Deze steen lost oude patronen van onderdrukking op en moedigt een nieuwe manier van uiten aan. Bij alles op het gebied van de keel, keelontsteking, angina, verkoudheid, praten, slikken, emotie, verdriet kan deze steen uitkomst bieden. Ook goed voor de botopbouw, versterkt tanden en kiezen, maar ook bij reuma achtige pijnen. Ook goed bij problemen met de schouders en nek, een slecht werkende schildklier en het lymfestelsel. Werkt koortsverlagend en verwijdert blokkades in het zenuwstelsel. Bij genezing met geluid helpt deze steen te focussen en richt geluid naar de juiste plaats. Hij helpt je in het Nu te zijn.

Van de sieraden hebben we gelukkig ook weer hele mooie items van de krachtige Herkimmer Diamant binnengekregen. We hebben er een grote hoeveelheid hangers en een aantal oorbellen en 2 armbanden van op de webshop gezet.

Herkimmer-Diamant (New York)

Deze kristallen hebben een enorme lichtkracht en zijn krachtige healers. Het zijn manifestaties van spiritueel licht dat vaste vorm heeft aangenomen. De donkere insluitsels helpen dit licht te aarden. Herkimers zijn verbonden met het helderwitte licht van de Goddelijke Essentie en stralen een heel helder kristallicht uit die je energieveld zuivert. Als je een Herkimer diamant draagt dan kun je een voortdurende, bijna onmerkbare verbondenheid met de hogere spirituele werelden ervaren. Je komt hierdoor gemakkelijker in contact met de Engelenwerelden. Deze steen geeft energie en bevordert creativiteit. Zeer krachtig kristal om mee af te stemmen. Het stimuleert helderziendheid, telepathie en spirituele visie en roept leiding op uit hogere dimensies. Ze zijn zeer behulpzaam bij het herinneren en duiden van dromen, omdat ze je helpen in de droom bewust te blijven terwijl je dat fysiek niet bent. Ook zijn ze zeer behulpzaam bij het astraal reizen, verplaatsingen tussen dimensies en interdimensionaal werk. De steen bevrijdt en transformeert en brengt het doel van uw ziel naar boven.  Door hun vorm zijn ze ideaal om zowel energie uit te zenden als te ontvangen. Ze ontgiften en beschermen krachtig tegen Electro smog, radioactiviteit, straling en besmettelijke ziekten. Ze maken je aura glashelder en je energie schoon. Deze kristallen geven je een gevoel van gelukzaligheid en verhogen je trilling en helpen je op je pad naar ascensie, terwijl je toch in je fysieke lichaam blijft en verbonden blijft met de aarde. Dit is het proces waarbij materie van geest wordt doordrongen en waarvoor velen nu geïncarneerd zijn. Ze worden ook gebruikt om vortexen tot stand te brengen voor heling van Moeder aarde of om een ruimte te reinigen. Je kunt een kristal ook onder een behandeltafel leggen om de vrijgekomen energieën te zuiveren. Ze zijn goed voor de ogen en kunnen je algehele fysieke uithoudingsvermogen en energie peil ondersteunen.

 We hebben ook weer nieuwe triplet Opaal uit Australië binnengekregen. De hangers, oorhangers en armband heten triplet, omdat ze uit 3 laagjes bestaan. In Australië schaven ze dan een laagje hele mooie Opaal van een Boulder af, deze wordt op een Onyx laag bevestigd en bovenop komt een beschermende laag van helder kwarts. Door deze methode bestaat het hele zichtbare oppervlak uit het schitterende Opaal. Normaal bij een Boulder Opaal zie je in de bruine Boulder een adertje van het stralende Opaal en nu is het hele oppervlak vol mooie schittering. Deze staan nu al op de webshop.

 

 

Boulderopaal

Boulder Opaal is een prachtig, maar vaak kostbaar kristal uit Australië die intensiteit en puurheid uitstraalt. De intensiteit van het Opaalgedeelte brengt helderheid in problematische situaties en zorgt dat je gecentreerd blijft in tijden van stress en wanneer je beslissingen moet maken. Boulder Opaal kalmeert de ziel, brengt mentale en emotionele balans en werkt erg goed voor het hart. Het helpt je om vanuit je ziel niveau te leven en jezelf en je omgeving weer te gaan ervaren. Het helpt je bij het loslaten van gevoelens waardoor je je laat provoceren. Het helpt ook om oude hindernissen en schuldgevoelens los te laten. Boulder Opaal is een steen van vooruitgang, expansie en ontwikkeling. Het verheldert de aura en stimuleert genezing van gebieden waar de aura donker is, ook lijnt hij de meridianen uit en verbindt ze met de etherische lichamen. Boulder Opaal bevordert de communicatie tussen je Oorspronkelijke Zelf, Hogere Zelf en je persoontje en helpt je duidelijk te krijgen wat je doel op aarde is, wat je verlangens hier zijn. Ook wordt deze Opaal gebruikt om verbinding met de Sterren te krijgen, communicatie tussen de Aardse- en de Sterren wezens. Het stimuleert contact met buitenaardse intelligenties en geeft inzichten en kennis over het ontstaan van de Creatie. Ook wordt Boulder Opaal gebruikt om makkelijker in contact te komen met je spirituele gidsen en je dieren gidsen. Hele fijne steen voor medicijnwiel ceremonies om energie te stabiliseren en om in contact met gidsen te komen. Deze Opaal geeft stabiliteit in ons leven, vooral in tijden van verandering. Hij zorgt ervoor dat je je pad helder blijft zien. De steen is zeer behulpzaam bij depressie, hij geeft je het gevoel het leven weer aan te kunnen. Hele goede steen voor homeopathie en remedies omdat het helende energie bevordert. Boulder opaal is een echte Opaal die ons jong houdt. Opaal confronteert je met je eigen innerlijk en je schaduwzijde. Voor mensen die liever onwetend willen blijven en hun innerlijk niet willen transmuteren wordt hij daarom soms als negatief ervaren. Leg een opaal af en toe in water, omdat ze uit kunnen drogen en barsten. Het is een delicate steen met een fijne vibratie. Het versterkt kosmisch bewustzijn en zorgt voor geestelijke en mystieke visioenen. Opaal is een beschermende steen en kan gebruikt worden als je je op gevaarlijke plaatsen begeeft. Opaal versterkt eigenschappen en brengt kenmerken aan de oppervlakte die transformatie nodig hebben. Het helpt je je eigenwaarde te vergroten en maakt je spontaan. Emotioneel werd opaal altijd geassocieerd met liefde, hartstocht, verlangen en erotiek. Opalen kunnen genezing naar het energieveld van de aarde sturen, waarbij tekorten worden aangevuld en het netwerk opnieuw van energie wordt voorzien. Opaal versterkt de wil om te leven, het zou verlichtend werken bij de ziekte van Parkinson, infecties en koorts en verbetert het geheugen. Opaal werkt ondersteunend voor het bloed en de nieren en zou het insulinegehalte reguleren.

Als laatste in deze blog willen we ook nog sieraden van Serafiniet noemen, de Groene en de zeldzame Gouden variant. Beide staan al op de webshop sieraden. Maar dit zijn maar 3 soorten die we even opnoemen, er staat op dit moment al best veel op, maar er komt nog veel meer aan. We werken stug door om de keus groot te maken, zodat iedereen die een sieraad zoekt zich gelukkig voelt.

Serafiniet

Deze olijfgroene steen is verbonden met de energie van de Serafijnen, dit is een hogere engelenorde. Serafiniet is een spirituele naam voor een mineraal dat Clinochloor heet. Het kristal wordt Serafiniet genoemd vanwege de witte strepen die vaak de vorm hebben van engelachtige witte veren, engelenvleugels. Het is een zeer belangrijk en geneeskrachtige steen van deze tijd. Het activeert engelencontact met de hoogste gebieden van genezing. De steen reinigt de twee grote kanalen waardoor energie langs de ruggengraat omhooggaat, zodat het hartchakra stabiel wordt. Daarna wordt afstemming met en opening van het kruinchakra mogelijk. De steen helpt in hartkwesties, laat voelen wat goed is en helpt je in volmaakte harmonie met je ware verlangens van je ziel te komen. De steen helpt los te komen van het denken en helpt negatieve emoties te verdrijven. Fysiek zorgt het voor genezing op alle niveaus van het lichaam, het zuivert het bloed, ontspant het bovenste gedeelte van de borst, zodat de longen beter werken en er meer zuurstof in het bloed komt. De steen verbeterd de fysieke conditie. Ook goed bij verkoudheid en helpt gewichtsverlies te bevorderen.

Gouden Serafiniet

Gouden Serafiniet wordt gevonden in de Lake Baikal regio in Siberië, Rusland. Bekender is de groene Serafiniet, maar ook deze Gouden Serafiniet is verbonden met de Serafijnen, een hogere Engelenorde. Het is een steen met een zeer hoge vibratie. In de steen zie je strepen die de vorm hebben van Engelachtige veren, Engelenvleugels. De steen is tevens verbonden met de Gouden Straal van het Christus bewustzijn en straalt positieve energie naar de omgeving uit. Dit kristal helpt ook te balanceren. Gouden Serafiniet ondersteunt relaties en leert onvoorwaardelijke liefde te voelen voor alles en iedereen. Gouden Serafiniet activeert Engelencontact met de hoogste gebieden van genezing. De steen reinigt de twee grote kanalen waardoor energie langs de ruggengraat om hoog gaat, zodat het hartchakra stabiel wordt. Daarna wordt afstemming met en opening van het kruinchakra mogelijk. Als je de steen op je kruinchakra legt activeert hij de kundalini energie, hij laat deze dan van de stuit, tot het kruinchakra stromen en weer terug waardoor het lichaam ontspannen en ontvankelijk wordt.  De steen helpt in hartkwesties, laat voelen wat goed is en helpt je in volmaakte harmonie met je ware verlangens van je ziel te komen. De steen helpt los te komen van het denken en helpt negatieve emoties te verdrijven. Fysiek zorgt het voor genezing op alle niveaus van het lichaam. Gouden Serafiniet werkt ondersteunend bij diabetes en hypoglykemie, geeft kracht aan het zenuwstelsel, zorgt voor een goede bloedcirculatie, helpt gifstoffen te verwijderen en bij griep en verkoudheid geeft de steen verlichting. Gouden Serafiniet verbetert de fysieke conditie en helpt gewichtsverlies te bevorderen.

Wij willen iedereen ondanks alles wat er op aarde gaande is, toch fijne feestdagen wensen, maar helemaal een heel gelukkig en gezond 2021.

Helaas moeten ook wij onze deuren sluiten voor particuliere klanten, wij zullen op afspraak geopend blijven als groothandel, ook bedrijven uit België zijn welkom (maximaal 2 personen). Je kunt ons bereiken op nummer 0630595146

Vanaf zaterdag 2 januari zijn we ook zonder afspraak te bezoeken voor zakelijke klanten.

Vergeet je mondkapje alsjeblieft niet!

Op onderstaande dagen is de winkel open van 10.00 uur tot 17.00 uur

2021

2 en 3 januari (zaterdag en Zondag) Niet voor particuliere klanten.

9 en 10 januari (zaterdag en Zondag) Niet voor particuliere klanten.

16 en 17 januari (zaterdag en Zondag) Niet voor particuliere klanten.

22, 23 en 24 januari (vrijdag, zaterdag en Zondag)

29, 30 en 31 januari (vrijdag, zaterdag en Zondag)

Menu