Vlammen van Kristal

Algemeen

Welke stenen heel erg hard riepen deze week, of we ze alsjeblieft in het zonnetje wilde zetten zijn de prachtige nieuw in Amerika ingekochte Amethist Vlammen. Deze vlammen uit Amethist Amfiboolkwarts zijn zo prachtig delicaat geslepen waardoor ze mooi transparant zijn. Je kunt hierdoor de innerlijke vleugels zo prachtig zien. Wegens ruimtegebrek staan ze hoog op een kast waardoor ze niet meteen opvallen en dit verdienen ze eigenlijk heel erg. Ze hebben zo’n hoge vibratie, verbonden met de Violette Vlam van transformatie, en geven ook innerlijke rust en inzichten. Ze herinneren ons wie we in wezen zijn, de hogere wezens die alles kunnen creëren, mits we ons ontspannen overgeven aan het leven zelf en dat is nu juist wat deze prachtige kristallen ons leren. Om zonder angst en piekeren in het Nu te leven, helpen ze oude patronen te doorbreken en in ons lichaam aanwezig te zijn. Ze helpen ons hogere hart en ons keelchakra te openen en onze waarheid te leven en spreken. Ook heerlijk voor in de slaapkamer omdat deze steen helpt bij slapeloosheid.

Amethist Amfiboolkwarts

Deze prachtige kristallen worden zo genoemd vanwege de innerlijke vleugels en Engelenvibratie, vaak bevatten ze ook nog fantomen, inclusies en andere insluitsels. Deze Amethist Amfiboolkwarts is een krachtige zuiverende en beschermende spirituele steen met een hoge vibratie die verbonden is met de violette Vlam en Saint Germain, waardoor het innerlijke rust geeft en helpt bij transformatieprocessen. Het kristal is verbonden met het derde oog, de kruinchakra en de hogere etherische chakra’s. Hij verbindt je met je eigen goddelijke oorsprong, stimuleert het denken, de heldere vermogens en de intuïtie. Hij helpt je om diepere inzichten en de oorzaken van levenservaringen te krijgen. Amethist stimuleert je om verantwoordelijkheid te nemen voor je realiteit door je te herinneren aan je relatie met de kosmos, het hogere wezen dat je bent en waarmee je alles creëert. Amethist maakt je ontspannen, wat nodig is voor het afstemmen op je hogere zelf, hierdoor ook heel geschikt voor meditatie. Hij kalmeert je gedachten geeft ook innerlijke en mentale rust. Hij werkt beschermend bij psychische aanvallen en zet deze om in liefde. Hij zuivert tevens de aura, werkt kalmerend en blokkeert negatieve energieën en geopatische belasting doordat hij je helpt met het opbouwen van een energieschild, een veld van spiritueel licht rond het lichaam. Amethist helpt je bij het nemen van besluiten, bevordert het gezond verstand en spirituele inzichten, verdrijft woede, angst en bezorgdheid en verlicht leed en droefheid. Als er zich fantomen in het kristal bevinden symboliseren deze de vele levens van de ziel en nemen je mee op reis door multidimensies. Ze doorbreken oude patronen en helpen weer contact met oude wijsheid te krijgen. Het is een fantastisch kristal die energieën naar het hoogst mogelijk verschuift en voor samenwerking en harmonie zorgt. Deze Amfiboolkwarts heeft toegang tot de hoogste bewustzijnsniveaus en concentreert krachtige energie in het lichaam. Het is ook behulpzaam bij het verwijderen van entiteiten, beschermt tegen paranormale aanvallen en transformeert negatieve energie in positieve. Als je het kristal op het kruinchakra legt activeert het alle hogere chakra’s en opent een ladder voor bewustzijn om contact met je Hogere Zelf te krijgen en om de hoogste begeleiding te ontvangen. Dit kristal helpt je inzicht te krijgen, vooral op het derde oog en stemt je af op de wijsheid van de universele geest. Geplaatst op het somachakra (haarlijn) stemt het af op je zuivere spirituele zelf, reinigt het hogere-hart-chakra en opent het keelchakra. Het bevordert het uiten van je eigen waarheden en verhoogt je vibraties. Dit kristal geeft kracht om een ingeworteld trauma uit een vorig leven te transformeren. Werkt ondersteunend bij slapeloosheid, pijn, angsten, depressie, woede, verdriet en slapeloosheid.

We hebben op dit moment een groot aantal Vlammen in de winkel. Deze vorm van slijpen is op dit moment populair. Vroeger zag je meer punten, bollen en freeform, maar nu ook de mooie vlammen. We hebben ze in alle maten, ook heel betaalbare kleine van Bergkristal en van Golden Healer.

Golden Healer (Tangerien, hematoïd kwarts)

Dit kristal met een zeer hoge vibratie is heel bijzonder en brengt het Christusbewustzijn op aarde. Het is afgestemd op de Vlam van Opstanding die een goudgele, oranje gloed heeft. Het is een Meester Kristal en Healer die spirituele overvloed brengt en de healing power van kwarts naar een ander niveau brengt. Golden Healer kwarts bevat natuurlijk bio scalaire golven die heling op zowel multidimensionaal als op cellulair niveau geeft. Hierdoor veranderen je cellen en je blauwdruk in de meest optimale vorm waardoor schadelijke patronen in je voorouderlijke DNA-tijdlijn gedecodeerd worden. Het brengt balans in je cellen op celniveau en beschermd de matrix van het lichaam tegen elektromagnetische straling. Deze Bio-scalaire golven activeren de chakra’s en de meridianen en zorgen voor heling van de etherische blauwprint op het gebied tussen geest en materie, waarna het lichaam kan helen. Dit zorgt voor grote veranderingen in je leven die weinig moeite zullen kosten. Healers zouden een grote steen onder hun massagetafel kunnen plaatsen. Het versterkt heling op alle niveaus en is een prachtig instrument die het lichtlichaam voorbereid voor de instroom van kosmische energie die je bewustzijn zal vergroten. Het kristal helpt je om het Christusbewustzijn op aarde te leven zodat jouw hele wezen helpt Moeder Aarde te ascenderen. Het draagt ook de Goddelijke essentie van Al dat Is en bevat een hoge concentratie van de Universele levenskracht of Qi. Deze zeer actieve steen geeft kracht en creëert een multidimensionaal energetisch grid om de aarde en zorgt voor multidimensionale, interstellaire heling, tevens activeert en opent het je hogere kruinchakra’s. Dit is een echt Nieuwetijdskristal die je helpt op je pad naar ascensie.

Ook hebben we in Amerika vlammen kunnen kopen van wat men blauwe Paraiba kwarts noemt. Dit is een zeldzame steen uit Brazilië die Blauwe kwarts, donkerblauw Lazuliet en vlekken van Troilite bevat. De naam van de steen komt door de prachtige blauwe kleur vernoemd naar de beroemde Paraiba Toermalijn die in Brazilië gevonden wordt.

Blauwe Paraiba kwarts

Blauwe Paraiba kwarts is een zeldzame steen uit Brazilië die lichtblauwe vlekken erin heeft van Troilite en donkerblauw van Lazuliet. De steen wordt Paraiba kwarts genoemd omdat de blauwe kleur net zo prachtig is als die van de Paraiba toermalijn. Deze zeldzame, rustige steen helpt om op een gemakkelijke manier een spirituele metamorfose door te maken. Op het geestelijke vlak heft blauwe kwarts wanorde op met geestelijke helderheid en zelfdiscipline. Blauwe Paraiba kwarts is een zeldzame steen, die turkooisblauwe vlekken bevat die je verbinden met Engelen van waarheid en wijsheid. Hij verbindt je met de turkooizen vlam van een zuiver, mededogend bestaan, verhoogt je bewustzijn en stimuleert dienstbaarheid aan de mensheid. Deze steen met een hoge vibratie brengt harmonie en licht en helpt de gave van spirituele evolutie te vinden. Hij stimuleert vergeving op multidimensionale niveaus en bevrijdt je van je karmische verleden. Hij kalmeert de geest, verlicht angst en inspireert hoop en creativiteit. Op de keelchakra gelegd reikt hij naar anderen en helpt u uw spirituele aard te begrijpen. De steen is ook verbonden met de ‘normale’ blauwe straal, die voor de waarheid staat. Deze straal helpt bij het oplossen van oude blokkades en oude conditioneringen. Hij leert je mild en zacht en respectvol voor jezelf te zijn, zonder oordeel. Leert je houden van jezelf zoals van God. Deze energie brengt ook healing. De blauwe straal schoont het ego. De blauwe straal is verbonden met Neptunus en de Plejaden. Deze straal is verbonden met het keelchakra en helpt je hierdoor om tot je hogere zelf te spreken.

We hadden al Rozenkwarts en Lavendel Rozenkwarts vlammen uit Madagaskar, deze hebben een wat meer gedraaide vorm, maar in Amerika hebben we een klein aantal van topkwaliteit uit Brazilië kunnnen kopen. Ook deze hebben de strakke, gladdere vorm, net zoals de Amethist Vlammen. Deze Rozenkwarts heeft een hele warme, diepe roze kleur, dit is echt een hele hoge kwaliteit die je niet veel tegenkomt. Deze vlammen zijn allemaal wat kleinere exemplaren. Zo’n prachtige nieuwe tijds energie! We hebben van deze kwaliteit ook nog een prachtige handgrote schedel.

Rozenkwarts

Dit is een steen van onvoorwaardelijke liefde en oneindige vrede. Hij brengt evenwicht op het lichamelijke als op het psychische vlak. Hij is heel goed voor het hart en hartchakra en leert je de ware essentie van liefde. Hij zuivert en opent het hart op alle niveaus en zorgt voor innerlijke genezing en eigenliefde. Hij kalmeert, stelt gerust en helpt bij trauma’s. Hij helpt je bij het aantrekken van liefde, leg hem daarvoor bij je bed of in de relatiehoek van je huis (als je de voordeur binnenkomt, rechts achterin). In bestaande relaties zal Rozenkwarts vertrouwen en harmonie herstellen. Hij vervangt negatieve energie door liefdevolle vibraties. Hij versterkt empathie en gevoeligheid en helpt om noodzakelijke veranderingen te accepteren. Deze steen bevordert de ontvankelijkheid voor alle soorten schoonheid. Emotioneel bevrijdt hij onderdrukte emoties en verdriet, verandert conditioneringen die geen nut meer hebben, verzacht pijn en vult verlies aan. Als je nooit liefde hebt ontvangen, opent rozenkwarts je hart, zodat je ontvankelijker wordt. Bij een onbeantwoorde liefde troost hij je verdriet. Hij leert je van jezelf te houden en moedigt je aan jezelf te vergeven en te accepteren. Hij geeft een gevoel van eigenwaarde. Goed voor het hart en de bloedsomloop. Op de thymus geplaatst helpt de steen bij borst- en longkwalen. Goed voor de nieren en bijnieren en helpt bij duizeligheid. Rozenkwarts zou de vruchtbaarheid vergroten. Behulpzaam bij de ziekte van alzheimer, parkinson en dementie.

Op dit moment hebben we ook een klein aantal massage stenen in de winkel. We vonden nog een doos in ons magazijn. Dus voor de mensen die willen masseren met etherische olie en de energie van stenen willen gebruiken, koop een setje en ga ermee aan de slag. Ook heerlijk om kinderen mee te masseren. Het is zo rustgevend dat je er bijna bij in slaap valt. Ook heerlijk om zo’n massage te geven. Vroeger gaven wij cursussen hierin, maar daar hebben we helaas geen tijd meer voor. Maar eigenlijk is het niet zo moeilijk. Warm een basis olie, b.v. amandelolie en voeg een paar druppels etherische olie toe, bv Lavendel wat heerlijk ontspant. Vet het lichaamsdeel wat je wilt masseren in met deze olie, bv de rug en ga dan zachtjes met lange strijkbewegingen of in cirkeltjes of lemniscaat of wat er maar in je opkomt met je handen waarin de warme stenen liggen over de rug of wel lichaamsdeel dan ook. De energie van de olie en steen geven hun rustgevende, helende energie af aan het lichaam, maar ook aan degene die masseert.

Dit was het weer voor deze week. Wij zijn het weekeinde van 17 en 18 maart weer van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Neem voor de zekerheid nog maar niet de afslag Wouwse Plantage, maar afslag 19 Roosendaal West of afslag Heerle.

Agenda: (winkel van 10.00 toto 17.00 uur geopend)

17 en 18 maart (zaterdag en Zondag)

24 en 25 maart (zaterdag en Zondag)

30 en 31 maart (vrijdag en zaterdag)

Menu