Vrijdag 30 en zaterdag 31 maart winkel open

Algemeen

Deze week zullen wij vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend zijn. Met Pasen zijn wij gesloten. Afgelopen weekeinde was het wat rustiger waardoor er meer tijd was om mooie gesprekken te hebben. Toen we opstonden voelden we een serene, bijna magische energie in de lucht. Dit soort energie zorgt ervoor dat er vaak mooie uitwisselingen ontstaan. En inderdaad er waren prachtige gesprekken vol inzichten die soms ontroerden en soms verdrietig voelden, maar die vooral heel veel blijdschap door herkenning opleverden.

Dit zijn heerlijke dagen, je voelt je dan zo verbonden met alles en iedereen en ook dat er zoveel meer op deze aarde is en dat de plek die wij onze winkel noemen zoveel meer dan dat is. Dat mensen hier zichzelf kunnen zijn en dat het ook een plek is waar de kristallen ons troosten, vreugde geven en helpen helen. Wij merken dat veel mensen door diepe processen zijn gegaan of nog gaan en dat er grote uitzuiveringen aan de gang zijn. Ook de heftige griep die de afgelopen maanden heerste helpt bij het uitzuiveren en uitbranden van oude stukken. Maar net zoals het licht weer toeneemt met het aandienen van de lente, zo voelen ook velen hun innerlijke licht krachtiger worden.

Op onze inkoopreis naar Amerika hebben we deze keer het geluk gehad om een grote hoeveelheid prachtige Smithsoniet te kunnen inkopen. Deze steen uit Mexico kom je niet vaak tegen. Wij voelden dat de steen heel veel mensen in deze tijd iets kon bieden en dat blijkt nu ook uit de vele gesprekken die we horen en hebben. We hebben al een mooie beschrijving van deze steen, maar we wilden in deze blog nog graag wat extra informatie over Smithsoniet geven. Deze lieve steen komt in veel kleuren voor. Van wat wij hebben kunnen kopen zijn de meeste roze van kleur. Deze kleur die krachtig is verbonden met het hartchakra is altijd erg geliefd, dus heel fijn dat deze op ons pad is gekomen. De paarse hebben een krachtige verbinding met de hogere chakra’s, de groene net als de roze met het hartchakra en de blauwe met het keelchakra.

Smithsoniet is een van de belangrijkste stenen die troost geeft aan het emotionele lichaam, die ontspant en stress vermindert. Het helpt spanningen te laten verdwijnen en gaat angst tegen. Als je de steen bij je draagt of onder je kussen legt geeft deze je een gevoel van kalmte en helderheid en moedigt je aan om door te gaan, al voelt het nog zo moeilijk. Deze steen helpt je om weer helemaal bij jezelf te komen en vanuit je hart te leven. Het is een vriend of vriendinnentje die je helpt om je nooit meer eenzaam te voelen. Dit is ook een fantastische steen voor healers omdat het je cliënt heel ontspannen maakt en helpt hun energieveld te harmoniseren waardoor behandelingen beter werken. Omdat de steen je zo sterk verbindt met je hart komt je denken tot rust, daarom is de steen een heel fijn hulpmiddel bij meditaties. Ook helpt Smithsoniet je in een staat te komen waardoor je ontvankelijker wordt voor boodschappen uit andere dimensies. Deze roze variant stimuleert het hartchakra en helpt emotionele pijnen, ook die uit het verleden, los te laten en om weer vol vreugde, vrede en in liefde te gaan leven. De steen heeft een engelachtige hoge vibratie en met zo’n steen bij je, voel je je meer met de engelen en gidsen verbonden. Het is een steen van onvoorwaardelijke liefde voor alles en iedereen, maar vooral ook voor jezelf.

 

Smithsoniet

Smithsoniet komt in een regenboog aan kleuren voor, van intens roze, lichtblauw en groen tot oranje, en geel. De steen is verbonden met de vibratie van Quan Yin, de vrouwelijke Godin van mededogen. De kleur van de steen geeft aan op welk niveau van het emotionele lichaam zijn energie het sterkste is gericht. Deze liefdevolle steen die woede en wrok tot bedaren brengt geeft rust en ontspanning en kan op elk chakra worden gebruikt, maar de specifieke kleuren versterken bepaalde chakra’s extra. De frequentie van de steen zal ongeacht waar hij geplaatst wordt, direct een specifieke emotie beïnvloeden. Smithsoniet is een van de belangrijkste stenen die troost geeft, stress vermindert, geestelijke instorting verlicht en wrok en woede tot bedaren brengt. Dit is een steen van kalmte, bekoring, vriendelijkheid en gunstige resultaten. De energieën van deze steen staan voor de hoogste vibratie van emotie: vreugde, vrede, communicatie, begrip, mededogen en liefde. Op het kruinchakra stimuleert het de heldere vermogens en vormt het een verbinding met het Rijk der Engelen. Deze zachte steen vormt een buffer tegen de problemen van het leven. Ideaal kristal voor iedereen die een moeilijke jeugd heeft gehad. Hij helpt het innerlijke kind genezen en verzacht gevolgen van misbruik en emotionele mishandeling. Op het emotionele vlak biedt de steen steun in moeizame relaties. Smithsoniet stimuleert een veilig en evenwichtig leven, harmonie en helpt onplezierige situaties op te lossen. Een uitstekend kristal voor geboorte en wedergeboorte. De steen ondersteunt de behandeling van onvruchtbaarheid. 

Smithsoniet versterkt paranormale vermogens, vooral samen met Fenakiet en Ioliet en brengt alle chakra’s op één lijn. De steen bestrijdt negatieve energie en blokkades in het energieveld door er hogere vibraties van liefde voor in de plaats te stellen. Deze vibraties activeren het hart via het kruinchakra waardoor je je dichter bij de Engelen en je Gidsen voelt staan. Smithsoniet geeft een veilig gevoel en schenkt een evenwichtig leven. Goed voor het immuunsysteem. Vooral effectief in combinatie met Heliotroop/bloedsteen of groene Toermalijn. Leg hem onder uw kussen of op het nachtkastje. Bij vermindering van stress heel krachtig samen met Lepidoliet, Aquamarijn, Kunziet en Chrysopraas.

We hebben beloofd dat we nog uitgebreid op stenen zouden terugkomen die we in Amerika hebben ingekocht, dus in de volgende blogs zullen we er nog in het zonnetje zetten. Binnenkort vertrekken we ook weer naar Engeland waar weer nieuwe stenen uit Namibië zullen binnenkomen. Heel spannend wat we weer zullen aantreffen. Natuurlijk zullen we ook hier weer over berichten. Het is altijd superleuk om dit te delen.

We vertelden al toen we in Amerika waren hoe gelukkig we waren dat er een nieuwe soort Code Keeper, die ze in Brazilië ook wel root of Lemurian ofwel de wortel van de Lemurians noemen, een soort oermoeder van de Lemurians. Deze prachtige nieuw ontdekte soort hebben wij Code Keeper 2.0 genoemd omdat ze van weer een ander level voelen. We hebben al van meer mensen in de winkel gehoord dat de steen inderdaad veel makkelijker toegankelijk is. Dit is heel erg fijn omdat nu iedereen makkelijker bij de informatie van deze prachtige wezens kan komen. Wat ook heel erg fijn is, is dat het deze keer allemaal kleine exemplaren betreft die voor iedereen betaalbaar is. De eerst gevonden waren bijna allemaal groot en dus best wel kostbaar. Deze zijn naar mensen gegaan die echte ‘keepers’ voor deze kristallen zijn. Deze kleine kun je ook lekker bij je dragen. We hebben voor mensen die te ver weg wonen of door omstandigheden de winkel niet kunnen bezoeken er ook een groot aantal op de webshop staan.

Code Keeper of Freedom 2.0

Code Keeper of Freedom kristallen zijn pas nu gevonden omdat wij nu pas aan de informatie die ze bezitten, en willen vrijgeven, toe zijn. Deze 2.0 versie zijn een jaar na de eerste, meestal hele grote exemplaren gevonden. Ze zullen aan de mensen die door deze stenen geroepen worden hun informatie vrijgeven. Je zult persoonlijke informatie ontvangen die je ontwikkeling versnelt of informatie waarmee je anderen en de aarde kunt helpen. Iedereen zal andere informatie uit een kristal krijgen, precies de juiste die een persoon nodig heeft. Het zijn multidimensionale databanken. Als je de steen vasthebt, of tegen je derde oog houdt, komt de informatiestroom rustig op gang. De steen golft door je heen, hij bevrijdt je uit alle structuren waar je in vast zit. Hij gaat door heel je wezen heen. Tijdens dit proces houdt het kristal je geaard. Code Keeper of Freedom kristallen openen en activeren je derde oog-, kruin- en zielensterchakra. Tevens hebben ze verbinding met de kosmische chakra’s. Ze helpen je bewustzijn te verhogen en zorgen voor contact met het ultieme Goddelijke wezen dat we in essentie zijn. Ze laten je weer ontwaken, je pure zelf worden, zodat je alles kunt creëren wat je wenst, dit is je geboorterecht. Dit kristal met een unieke vrije vorm bevrijdt je zodanig dat je meer kunt gaan leven vanuit het Goddelijke wezen dat je werkelijk bent. Deze kristallen zorgen voor een hoger bewustzijn en maken verlichting voor allen op aarde mogelijk. Ze openen de verlichte geest en kunnen een verschuiving in vibratie veroorzaken op zowel persoonlijk als op planetair niveau. Ze zorgen voor diepe holistische, spirituele heling.

Dit zijn echte Ascensiekristallen die nu gevonden zijn om ons en Moeder Aarde te helpen om ons bewustzijn te verhogen naar het hoogste niveau en de wereld op aarde te creëren die wij wensen, vol Licht en Liefde en Eenheid met alles om ons heen.

Dat was het weer voor deze week. Wie weet tot in de winkel vrijdag en zaterdag, dus niet op zondag!

We wensen iedereen hele fijne Paasdagen toe.

Agenda: (winkel van 10.00 tot 17.00 uur geopend)

30 en 31 maart (vrijdag en zaterdag)

7 en 8 april (zaterdag en Zondag) 

14 en 15 april (zaterdag en Zondag) 

21 en 22 april (zaterdag en Zondag) 

28 en 29 april (zaterdag en Zondag) 

5 en 6 mei (zaterdag en Zondag) 

10 en 11 mei (donderdag en vrijdag

19, 20 en 21 mei (zaterdag, eerste en tweede pinksterdag)

Menu