Webshop online en nieuwe stenen

Algemeen

IMG_7451Er zijn weer een paar dingen te melden die gebeurd zijn, eindelijk is de parkeerplaats achter, naast de winkel klaar. Door de eindeloze regenbuien kon het steeds maar niet afgemaakt worden. Maar gelukkig is het nu zo ver. Ook de grote gaten hebben we met beton kunnen vullen zodat je nu met de auto weer een rondje kunt rijden. Het makkelijkste is als je de winkel bezoekt, dat je het 2e hek, waar het bord “’t Lichtpuntje” zich bevindt, naar binnen rijdt.IMG_7448

We hebben nu ook, na heel veel vraag van veelal mensen die ver weg wonen, een kleine webshop gekoppeld aan onze website. Het is een webshop geworden van unieke kristallen. Je krijgt dus het kristal dat op de foto’s wordt afgebeeld. Vroeger stuurden we kristallen op, maar door de vele werkzaamheden die we hebben, hadden we hier helaas geen tijd meer voor. We zijn al een aantal jaren gestopt met het opsturen voor iedereen, het is wel zo eerlijk om geen uitzonderingen te maken. Maar omdat we het zo rot vonden voor mensen die wegens omstandigheden de winkel niet kunnen bezoeken hebben we een manier gevonden die voor ons ook nog erbij te doen is. Het is wel heel veel werk om alle gegevens in te voeren en de stenen zo natuurgetrouw te fotograferen, Wim maakt per steen wel zo’n 30 foto’s en zoekt dan de goede eruit. Ikzelf neem de maten en het gewicht op en schrijf dit allemaal op een lijst en Cyrille voert alles in de computer in. Ruud is degene die alles heel goed met veel zorg inpakt, zodat beschadigen bijna niet zou kunnen gebeuren en hij of Nikki brengt het pakketje naar het postkantoor. Dus een goede taakverdeling. Voor de rest is alles geautomatiseerd, dus dat scheelt ons heel veel werkt.
Helaas is het niet mogelijk om extra stenen toe te voegen, maar dit systeem zorgt ervoor dat wij het werk er nog bij kunnen doen. Dus we hopen dat we nu mensen die niet naar de winkel kunnen kopen toch nog blij kunnen maken met een prachtig kristal.

Voor wie wel de mogelijkheid heeft is de winkel bezoeken, veel leuker, je kunt dan onder het genot van een kopje koffie of thee op je gemak verschillende stenen bekijken en voelen welke bij je past. Maar deze webshop maakt het wel heel compleet voor ons. Net of de cirkel nu rond is. We zullen telkens nieuwe items op deze webshop plaatsen. Als we van stenen maar weinig exemplaren hebben, zullen ze eerst even in de winkel liggen en daarna als er nog zijn 1 of 2 exemplaren in de shop aanbieden. De kristallen worden met PostNL aangetekend, verzekerd verstuurd. Mocht er schade of verlies optreden dan kunt u met PostNL contact opnemen en de verzekering regelen. Maar we gaan ervan uit dat alle kristallen heel op hun plek van bestemming aankomen.

Twee weken geleden ben ik voor 2 dagen naar Engeland gevlogen omdat onze vriend nieuwe kristallen uit Afrika had binnen gekregen. Ik heb prachtige kristallen kunnen uitzoeken. Wij gaan deze binnenkort ophalen en kijken dan gelijk weer naar de nieuwe kristallen die alsnog bij hem zijn binnengekomen. Zodra we alles hebben zullen we weer op deze blog vermelden wat voor schatten we weer hebben. Ik kan al een tipje van de sluier oplichten van wat er gaat komen, nieuwgevonden rode Fantoom clusters en clustertjes uit Zambia en hele zachte melkwitte punten, veelal selfhealers ook uit Zambia. Prachtige punten van Witches Fingers, echt topkwaliteit. We hebben nog nooit zulke mooie gezien. Ook hele kleintjes, dus weer voor iedereen keus genoeg. Ook kunnen we van kleintjes hangertjes gaan maken.

Ook hebben we weer genoeg Kiwi Jaspis en Flamingo Jaspis, deze heerlijke stenen zijn heel fijn om bij je te dragen.

We hebben nu in de winkel een klein aantal unieke Super 5 uit Zambia, deze komen in verschillende vormen voor, kleine kristalletjes, vaak Elestiaal, soms scepter of dubbele scepter. Kleine bijzondere nieuw gevonden kristalletjes met een hoge vibratie.

Super 5 kristalletjes uit Zambia

super 5 kristal zambia.Deze zeldzame kristalletjes uit Zambia komen in verschillende vormen voor, het zijn kleine kristalletjes, dubbeleinders/selfhealers, scepters of elestialen. De basis is veelal Amethist, met Rookkwarts, Rutiel, Goethiet en Lepidicrokiet erin. Deze kristalletjes zijn verbonden met de hoogste bronnen van leiding en inspiratie en verbinden je krachtig met het hoogste deel dat je bent. Ze openen je en helpen je in contact te komen met je spirituele gaven. Ze overladen je met kristallijn licht vanuit de goddelijke werelden. Ze zuiveren en transformeren en geven energie aan alle chakra’s en je aura en zetten heel je systeem in een hogere lichttrilling. Zeer krachtige, genezende steentjes die werken op de hogere chakra’s, de pijnappelklier stimuleren en contact maken met interplanetaire wezens, gidsen en helpers. Tevens stimuleren ze je zelfgenezend vermogen, helpen bij het oplossen van blokkades en verjagen negatieve energieën van buitenaardse of andersoortige afkomst. De steen stelt gerust en kalmeert. Deze krachtige steentjes helpen bij fysieke genezing en brengen de ziel weer in contact met het goddelijke. Het kleinste exemplaar bevat de vibratie van het geheel, ongeacht of alle mineralen erin aanwezig zijn. Ze helpen ons herinneren dat we allen deel uitmaken van het geheel. Op het spirituele vlak is deze steen met hoge vibratie een spirituele krachtcentrale met buitengewone helderheid. super 5 kristal zambiaDeze unieke kristalletjes helpen je eigen monadische bewustzijn te ontwaken en te channelen naar andere delen van je eigen zelf. Ze verbinden je oorsprongsenergie en monadisch zelf opnieuw met je hoger zelf, persoonlijk zelf en innerlijk kind en helpen je deze energieën op aarde steeds meer op te nemen en uit te stralen. Emotioneel is dit een troostend en voedend kristal die de natuurlijke genezing van het lichaam stimuleert en het cellulair geheugen helpt te helen. Hij ondersteunt het immuunsysteem, huid en botten.

Ook hebben we een nieuwe Aurakwarts, deze is lichter van kleur dan de Cranberry Aura en wordt Rose Aura genoemd, naar de lieve roze kleur en energie.

Rose Aura Kwarts

rose aura kwartsRose Aura Kwarts is een pas ontwikkelde Aurakwarts. Aurakwartsen zijn bergkristalletjes waar door een zeer hoge temperatuur één of meerdere edelmetalen aan het oppervlak hechten waardoor het bergkristal een hogere energie krijgt. Rose Aura Kwarts lijkt erg op Cranberry Aura, maar is nog iets zachter van energie. Deze Aurakwartsen zijn heel erg bijzonder omdat deze wel 3 edelmetalen bevatten, een laagje zilver, platina en goud. Dit maakt de steen extra krachtig van energie. De zachte energie van Rose Aura geeft je energie maar niet op een overweldigende manier, maar op een hele liefdevolle, zachte manier die de pijnappelklier en het hart chakra stimuleert en helpt transformeren naar een hoger niveau. Rose Aura is een steen voor liefde die verbonden is met het hartchakra en met de energie van liefde en met de Roze Straal die weer verbonden is met de Godinnen energie en die van Isis, Quan Yin en Maria Magdalena. Het is een zeer beschermende aurakwarts, vooral in onrustige tijden en bij agressie. Rose Aura is heel goed voor jonge vrouwen, vooral die last hebben van een negatief zelfbeeld en moeite met hun lichaam hebben of die met een vorm van misbruik te maken hebben gehad of afgewezen zijn in de liefde. Het kristal zorgt voor een krachtige verbinding met onvoorwaardelijke liefde voor jezelf. Heel goed voor in de pubertijd en ondersteunt meisjes die vroeg menstrueren en hier problemen mee hebben. Het kristal brengt zachtheid en liefde in je leven, ook helpt het om je innerlijk Kind te helen. De steen kan helpen bij het losmaken van entiteiten en geblokkeerde energieën en helpt bij het dichten van gaten in de aura en lekkende chakra’s. Hij geeft het lichaam en de aura, energie en heling op alle vlakken.

We hebben ook weer prachtige gele en oranje Vuuropalen uit Mexico bijgekocht. Van deze Opalen wordt je al blij als je ze ziet, zulke heldere kleuren, de passie straalt ervan af.

Vuuropaal

vuuropaalDeze prachtige levendige gele, oranje steen wordt meestal in Mexico gevonden, maar komt ook op andere plaatsen voor. Het is een steen die passie doet ontwaken, zowel de lichamelijke als je verlangen tot de hoogste spiritualiteit. Vuuropaal zal de intensiteit en het plezier van ervaringen vergroten. Als je verlegen of angstig bent, of als schaamte je belemmert, zal vuuropaal je helpen. De steen stimuleert het eerste en tweede chakra en kan de kundalini-energie activeren zodat deze kan opstijgen langs de ruggengraat waardoor ook de energieën van ieder chakra geactiveerd wordt. De steen stimuleert zelfexpressie en creativiteit. Ook prikkelt het de chi(levenskracht) en het endocriene stelsel. Vuuropaal brengt yin en yang in balans. Hij kan je helpen om tot volledige spirituele overgave te komen en helpt je vertrouwen te hebben in je vermogens. Goed voor de vruchtbaarheid bij zowel mannen als vrouwen, ook goed bij chronische vermoeidheid en bij menstruatieproblemen die door  hormonale onbalans komen. Deze steen kan je helpen je hartsverlangens te vervullen.

Als laatste willen we graag vermelden dat we een klein aantal exemplaren van een voor ons nieuwe steen hebben en dat is Polluciet uit Pakistan. Het kan dat er over een paar maanden nog een aantal zullen komen, maar zeker weten doen we dit nooit.

Polluciet

polluciet:skarduPolluciet is een bijzondere steen uit Shardu Pakistan en behoort tot de Zeoliet groep. Polluciet is een steen van vernieuwing die steun bied aan therapeuten en healers, want hij stimuleert een snelle, diepe reactie op helende energieën. Door Polluciet op een chakra te leggen kun je deze weer opladen, de steen kan op ieder chakra gebruikt worden. Voor de hogere chakra’s leg je de steen boven je hoofd. Polluciet is een hulpmiddel bij het channelen van overledenen of om in contact te komen met Engelen. Ook is de steen heel krachtig op het hartchakra en geeft hij mentale helderheid. Polluciet werkt ondersteunend tijdens het stervensproces, het helpt bij het overgaan en assisteert je bij het loslaten van de materiele wereld. Ook is het een goede ondersteuning bij processen of het leren van spirituele lessen omdat de steen inzichten geeft. Bij Kirlian fotografie toont de steen aan dat als hij geactiveerd is, dat hij het gehele spectrum van kleur uitstraalt. Dit maakt de steen zo geschikt voor alle chakra’s en meridianen. Het activeert, stimuleert en reinigt deze. De steen helpt bij samenwerking en helpt je om tactvol te zijn in alle situaties. Polluciet geeft bescherming tegen vervuiling in ons milieu en is heel goed om in je energieveld te dragen tijdens reizen. Het doel van deze steen op aarde is verbroedering en om alle naties in vrede bijeen te krijgen. Deze spirituele steen werkt voorbij het fysieke niveau van healing, het werkt op de etherische blauwdruk en helpt deze te herstellen. Ook geeft Polluciet energie aan cellulaire en elektrische processen en geeft kracht als je lichaam zwakker is.

Dit was weer het laatste nieuws van ’t Lichtpuntje. De hele zomer zullen wij altijd 2 dagen in de week geopend zijn, het zullen meestal de weekeinden zijn. Wij gaan verspreid op vakantie, dus we kunnen altijd gewoon open zijn. Wij gaan nog wel een paar dagen op inkoopreis naar Frankrijk, Ruud en één van de kinderen is dan fijn thuis om de dieren te verzorgen. Daarna zijn we zo’n dag of 10 gesloten, omdat we alle kristallen en stenen moeten prijzen en de winkel helemaal leeggehaald en opnieuw ingericht wordt. Alle nieuwe kristallen zullen dan een plekje tussen de anderen krijgen.

Winkel van 10.00 tot 17.00 uur geopend:

Menu