Weer een aantal dozen uitgepakt

Algemeen

Tussen al het ‘normale’ werk door hebben we weer een aantal dozen met nieuwe stenen en kristallen kunnen uitpakken, dit gaat allemaal niet zo snel als we zouden willen, omdat we ook de schuren aan het reorganiseren zijn. Dit is flink sjouwen met zware dozen, dus we hoeven niet naar de sportschool. Het is zo heerlijk om na het openen van de dozen weer te zien hoe mooi de stenen zijn en om ze vervolgens een fijne plek in de winkel of het Pakhuis te geven. Er is ook nog van alles onderweg, binnenkort komt er weer een zending uit Marokko, er is er eentje uit Mexico onderweg en ook uit Madagaskar. Hierin bevindt zich 7000 kg ruwe Rozenkwarts in allerlei maten tot zo’n 90 kg. Zo fijn om deze in je tuin te leggen. We weten dat er best veel klanten op deze wachten. Waarschijnlijk komt de boot met de container in augustus in de haven van Antwerpen aan. We laten dan gelijk via facebook weten dat deze er zijn en daarna zullen we het ook in een blog hier op de site vermelden.

Er is ook een pallet met Amethist geodes binnengekomen. Deze hebben we uitgepakt en in het Pakhuis gezet. Er zitten veel kleinere geodes bij, dat is heel fijn, omdat deze overal passen en ook betaalbaar zijn. Er zitten een aantal “Twins” of sets tussen, ook twee die Bergkristal geodes zijn. Voor hen die niet van de paarse kleur van Amethist houden, deze zijn prachtig helder/wit van kleur. Sets of ‘Twins’ zijn erg gewild, omdat de energie samen een geheel vormt. Veel mensen zijn bezig met hun andere deel en dit symboliseren deze kristallen dan heel mooi.

Amethist Geode

De vorm van de geode is symbolisch een baarmoeder waar de kristallen veilig in groeien. Deze Amethist Geodes geven ons een gevoel van veiligheid en geborgenheid. De energie van de kristallen stralen naar buiten door de open kant, maar blijven toch ook in een beschermde holte. De steen neemt energie op, slaat deze op, laat deze los en reguleert haar. Amethist is een krachtige zuiverende en beschermende spirituele steen met een hoge vibratie die verbonden is met het derde oog, de kruinchakra, de hogere etherische chakra’s en de violette straal van transformatie. Hij verbindt je met je eigen goddelijke oorsprong, stimuleert het denken, de heldere vermogens en de intuïtie. Hij helpt je om diepere inzichten in de oorzaken van levenservaringen te krijgen. Amethist stimuleert je om verantwoordelijkheid te nemen voor je realiteit door je te herinneren aan je relatie met de kosmos, het hogere wezen dat je bent en waarmee je alles creëert. Amethist maakt je ontspannen, wat nodig is voor het afstemmen op je hogere zelf, hierdoor ook heel geschikt voor meditatie. Hij kalmeert je gedachten geeft ook innerlijke en mentale rust. Hij werkt beschermend bij psychische aanvallen en zet deze om in liefde. Hij zuivert tevens de aura, werkt kalmerend en blokkeert negatieve energieën en geopatische belasting doordat hij je helpt met het opbouwen van een energieschild, een veld van spiritueel licht rond het lichaam. Amethist helpt je bij het nemen van besluiten, bevordert het gezond verstand en spirituele inzichten, verdrijft woede, angst en bezorgdheid en verlicht leed en droefheid. Een geode in huis of in je praktijk geeft je het gevoel dat je bent omgeven en beschermd door een bel van licht. Het is een steen die voor iedereen fijn is, ongeacht of je in spiritualiteit gelooft of niet. Ze zijn ook een goed hulpmiddel voor meditaties, ideaal ook om te gebruiken bij spirituele workshops, groepsmeditaties en elke ander vorm van gezamenlijk spiritueel werk, omdat ze rust geven en stress verminderen. Ze harmoniseren een groep en helpen zelfliefde ontwaken. Het zijn universele genezers. In de kamer van een zieke helpt een Amethist Geode de energie zuiver houden. De steen bevordert hogere bewustzijnstoestanden en helpt bij slapeloosheid en is weldadig voor pijnen, hoofdpijn, nachtmerries, woede, angst, verdriet.

Onze klanten die vaker komen, en van hoge vibratie kristallen houden, kennen waarschijnlijk de bruin/oranje Creediet uit Mexico. Deze hebben wij al heel lang in onze collectie. Maar nu hebben we een ander, zeer speciaal exemplaar uit de Creediet familie kunnen inkopen. Het is een lavendel/paarse Creediet die is gevonden in Qinglong, Guizhou, China. Deze heeft een zeer hoge vibratie, verbonden met de ‘hogere’ liefde. Zo mooi dat dit verfijnde kristalletje nu op ons pad is gekomen. Deze vertegenwoordigd een persoonlijke identificatie met het Oneindige, eenheid met het Goddelijke en met liefde, vrede, vrijheid en wijsheid.

Paarse Creediet

Deze unieke, lavendel/paarse Creediet die is gevonden in Qinglong, Guizhou, China, heeft een zeer hoge vibratie. Dit kristalletje is krachtig verbonden met de ‘hogere’ liefde. Niet alleen met de liefde van ons voor een ander mens, maar ook met de onvoorwaardelijke liefde voor alle delen die een ander spiegelt in ons. De liefde voor de zielenmens, de God en Godin in onszelf, die wij door gebrek aan kennis in onszelf gevangen kunnen houden. Wanneer we naar de verlossing van de oorspronkelijke mens in onszelf verlangen en wij onszelf in al onze delen en op alle vlakken lief kunnen hebben, pas dan kan de ander ons ook werkelijk zien en liefhebben. Dan kunnen wij ook waarlijk liefde voor alle mensen hebben en sluiten wij niemand meer uit. Paarse of Lavendel Creediet is verbonden met de hogere Chakra’s, zoals het Kruinchakra, de Zielester chakra en de Stellaire chakra. Deze chakra’s bevinden zich bovenop en boven ons hoofd. Zij zijn toegangspoorten naar onze hogere bestaansniveaus en naar onze bron van universele waarheid. Wanneer ons kruinchakra in balans is, kennen we onze plaats in het universum, zien we de dingen zoals ze werkelijk zijn en gaan we buiten de dualiteit. Dit kristal kan helpen om deze chakra’s in balans te krijgen en ons bewustzijn te verruimen, waardoor je makkelijker boodschappen door kunt krijgen of een heldere meditatieve staat kunt bereiken. De violette stralen van het kristal bevatten de universele levenskracht van magie, dromen, inspiratie en bestemming. Deze bieden niet alleen de wijsheid van het zelf, maar richten zich ook op onze gevoelens en het begrijpen van onze verborgen verlangens. Paarse Creediet kan ons helpen met onze zielsverbinding, met de hoogste zelfverlichting en kan een kosmische doorgang naar andere werelden bieden. Het kristalletje vertegenwoordigt een persoonlijke identificatie met het Oneindige, eenheid met het Goddelijke en met liefde, vrede, vrijheid en wijsheid.

 

Uit Madagaskar hebben we ook weer de speciale Nautilus fossielen kunnen inkopen. Deze kom je niet zo vaak tegen, in tegenstelling tot Ammoniet. We hadden alleen nog maar grotere, zwaardere exemplaren hiervan, maar nu hebben we ook weer kleinere en zelfs doorgezaagde, die net als bij sommige Ammoniet de binnenkant laten zien. De prachtige gulden snede verhouding is dan zichtbaar.

Nautilus Fossiel

Nautilus Fossiel uit Madagaskar wordt niet zo veel gevonden. Deze Nautilus is een geslacht van inktvissen die al vanaf het begin van het Trias bestaat. Deze dieren hebben een uitwendige schelp die het drijfvermogen regelt en die hun huisje is en die bescherming geef. Deze schelp staat voor het uit de schulp komen, om jezelf kwetsbaar te durven geven, jezelf blootgeven. Hun groei die helemaal is afgestemd op de maanstand is heel bijzonder, hierdoor verbindt dit fossiel ons met de krachten van de maan. Dit Nautilus Fossiel staat voor verbinding, hij heeft 95 armen waarmee hij voedsel naar binnen haalt en staat tevens symbool voor liefdevolle omarming. Het is een symbool van verbinding met jezelf, je verleden en je omgeving. Het geheim van deze Nautilus fossiel zit in zijn binnenste, hij herbergt hier de gulden snede, een perfecte maatvoering. Als je hem doorzaagt zie je een spiraal, deze verbeeldt een weg naar het midden, naar de kern. Het is een symbool wat het evolutionaire proces representeert van leren en groeien. Het leven en ook onze tijd is niet lineair zoals men denkt, beweegt zich niet via een rechte lijn, maar in een spiraalvorm, ook ons levenspad loopt zo. We passeren steeds eenzelfde punt lijkt het, maar iedere keer vanuit een verschillend perspectief en hoger level. De spiraalvorm staat voor komen tot bewustzijn. De Nautilusschelp is een evolutionair voorbeeld van perfectie, de spiraal is een perfect gulden snede. Deze gulden snede heeft een nauwe relatie met het getal 5. De 5e dimensie wordt gekenschetst als de dimensie van mededogen, onvoorwaardelijke liefde en acceptatie van alles als deel uitmakend van het Goddelijke plan, als zijnde een Goddelijk Spel. Dit Fossiel helpt ons op ons pad naar de 5e dimensie, naar Ascensie.

   

Uit Brazilië hebben we een uniek kristalletje kunnen inkopen, dit is waarschijnlijk een eenmalige vondst. De kristalletjes hebben een zeer speciaal uiterlijk, ze zijn heel donker Rookkwarts met een witte suiker coating, wat men Sugarblade noemt. De vorm loopt taps toe als een laser en een groot aantal heeft ook nog een Sceptertopje. Deze specials zijn gevonden in Aracuai. Ook hun energie is heel bijzonder. Ze helpen ons verbinden met ons Monadisch licht, ons oorspronkelijke licht en met de oneindigheid van het bestaan. Ook helpen ze dit en de ‘nieuwe’ energie diep in ons en moeder aarde te wortelen. Tevens werken ze diep zuiverend en ontgiftend op alle niveaus.

Morion Rookkwarts Sugarblade, veelal Scepter kristal (Discovery stone)

Deze zeldzame, nieuwgevonden Morion Rookkwarts punten met een witte ‘sugar‘ coating en met veelal een Sceptertopje, komen uit Araçuai, Brazilië. Ze hebben een unieke vorm en de kleurschakering van donker en licht verenigd in een. Deze kristallen helpen het licht voeten in aarde krijgen, om de ‘nieuwe’ energie diep in ons en moeder aarde te wortelen. Het kristal laat weten: ”Het nieuwe is er al en wat verborgen is zal aan het licht komen.” Dit geldt zowel voor ons lichaam als voor onze aarde. Ook op aarde ligt nog veel verborgen, zoals bijvoorbeeld piramides, hoge verdwenen beschavingen en veel meer, onder zand, ijs of sneeuw. Zo symbolisch dat deze kristallen met een sugar-coating, wat op een laagje sneeuw lijkt, bedekt zijn. Ze helpen je ook te verbinden met je Hogere Zelf, met je Monadisch licht en met de oneindigheid van het bestaan en al deze delen in je lichaam te aarden. Ze laten donker en licht zien, oude en nieuwe energie. Ze helpen poorten openen, waardoor weer mooie, nieuwe dingen en energieën aan het licht komen. Er is veel op aarde afgebroken en vernietigd, maar er komt tegelijkertijd weer iets nieuws vrij. Dit is hoe energie werkt. Als er iets kapotgaat, komt er weer iets nieuws vrij, alles is in balans. Dit is ook hoe het met ons als mens werkt. We breken oude, niet meer dienende patronen en verbindingen af en nieuwe poorten en wegen zullen zich voor ons openen. Vertrouwen zal helpen soepel door deze processen te gaan. Dit is een kristal van balans en nieuwe ontdekkingen. Het donkere Rookkwarts helpt diepgaand te zuiveren en te ontgiften. Het is ook goed voor hen die veel stress, angsten en burn-out ervaren. Dit is een kristal van acceptatie die helpt om negatieve energie om te vormen. De sceptervorm helpt ook om het emotionele lichaam te stimuleren en om vastzittende of begraven woede, wrok of angst los te laten. Dit unieke kristal helpt je je eigen monadische bewustzijn te laten ontwaken en te verbinden met je hogere zelf, persoonlijke zelf en innerlijk kind. Om deze energieën op aarde steeds meer op te nemen en uit te stralen.

 Ook uit Brazilië komen staande geslepen punten die we voorheen nog niet gezien hadden. We hebben er geen grote hoeveelheid van, maar misschien komen ze weer een keer op ons pad. Deze prachtige oranje stenen hebben blauwe Apatiet vlekken in zich. Buiten de unieke energie die deze combinatie vertegenwoordigd kun je ook de losse beschrijving van Apatiet en Oranje Calciet lezen.

Apatiet in oranje Calciet en Veldspaat, Brazilië.

Deze bijzondere nieuwgevonden combinatiesteen laat een beeld zien van de Amazone. Deze stenen helpen ons de kennis en kunde van de natuur weer te herinneren. Helpen de kennis van heilzame planten, bomen en geneeskrachtige kruiden, het medicijn van hen, op een veel diepere laag dan die wij tot nu toe kennen, vanuit een eigen weten, onze innerlijke sjamaan, weer te doen ontwaken. Er is nog zoveel waar we nu geen weet van hebben. Deze steen helpt ons op te schonen, zodat we ons hele diepe weten weer kunnen aanboren, zonder dit altijd bij een ander te willen halen. Deze helpt ons uit te lijnen, te verbinden met ons hoogste zelf. Het is nu tijd dat deze kennis weer vrijgegeven mag worden, weer voor iedereen toegankelijk wordt, zodat we daar weer mee kunnen gaan werken, op een manier die we nu nog niet voor mogelijk houden. De steen laat voelen dat het bijna een heilig moeten is, dat deze kennis weer vrijkomt, dat het hard nodig is. We zijn van deze energie als maatschappij zo ver verwijderd geraakt, dat deze kennis in pakketjes, gedoseerd vrij mag komen en deze weer vele generaties doorgegeven kan worden, zodat deze kennis weer in het veld mag verankeren. Dit kan alleen als veel mensen deze bron weer aanboren in zichzelf. Blauwe Apatiet stimuleert en zuivert het derde oog, zorgt voor inzichten en stimuleert heldere en paranormale vermogens. Het is een steen van spirituele afstemming. Oranje Calciet geeft warmte en levensblijheid en heeft op mens en dier een positieve uitwerking. Deze steen van eigenwaarde geeft kracht om veranderingen door te voeren.

Uit India hebben we ook weer een aantal stenen kunnen inkopen. We hebben deze keer hele mooie bollen en palmstenen, dit zijn platte, hand gepolijste stenen van Spinel in Biotiet, kunnen inkopen. De kwaliteit van deze is erg hoog. Judy Hall, die de schrijfster is van vele kristalboekjes heeft deze steen ooit Victoriet genoemd.

Victoriet (Spinel in Biotiet)

Dit is een combinatie rood, violette Spinel met zwarte Biotiet en Sneeuwkwarts die heel vitaliserend werkt. Spinel vernieuwt energie, moedigt je aan in moeilijke omstandigheden en verjongt. Hij opent de chakra’s en vergemakkelijkt de beweging van kundalini energie langs de ruggengraat. Op psychisch niveau versterkt Spinel positieve aspecten van je persoonlijkheid. Hij helpt je om succes te bereiken en dat nederig te accepteren. Ook helpt hij je spiritueel te ontwikkelen, helder te zien en ondersteunt hij bij reizen buiten het lichaam. Biotiet helpt je lichaam en je aura te ontgiften en verwijdert negatieve energie hieruit. Het hele systeem wordt weer uitgelijnd waardoor energie vrijelijk door zowel het  fysieke als de subtiele lichamen kan stromen. Het Sneeuwkwarts element ondersteunt je bij het leren van lessen en helpt je jezelf te ontdoen van grote verantwoordelijkheden en beperkingen. Dit component geeft op een rustige manier stabiliteit en energie aan de meridianen en chakra’s. Victoriet stimuleert alle chakra’s van stuit tot kruin en moedigt de kundalini kracht aan om op te stijgen naar de hogere chakra’s, deze te openen en om hoge vibratie energie weer terug in het lichaam te laten stromen. Hij brengt je in contact met je ziel en helpt je het doel in je leven te vinden. Deze unieke combinatie beschermd je spiritueel maar geeft je leven ook richting, tevens verankerd hij je lichtlichaam in de fysieke dimensie. Hij revitaliseert en geeft balans aan het lichaam en is goed voor de voortplantingsorganen. Ook helpt hij je te herstellen van trauma’s.

   

Ook uit India hebben we weer van die leuke boompjes hangers kunnen kopen. Met de chakrasteentjes, maar ook met één soort stenen. Hier was veel vraag naar, dus we zijn blij dat we ze weer hebben. De grotere exemplaren zijn ook heel leuk om aan een touwtje op te hangen in huis, of b.v. in een kinderkamer. We hebben ook weer Robijn in Fuchsiet trommelstenen, prachtige Saffiertjes, Scolesiet palmstenen en Scolesiet met Stilbiet trommelstenen en ook hele mooie Sterrobijnen kunnen inkopen. Deze laatste gepolijste zijn exemplaren die ruw zijn met alleen het topje waar de ster zichtbaar is gepolijst.

Sterrobijn

Sterrobijn is een zuivere uitdrukking van het licht van de geestwereld, omdat deze steen geaard is door het 1e chakra en de aardster. Het licht van de ziel wordt gereflecteerd in de opmerkelijke ster die ontstaat door de lichtbreking in de steen. Dit licht wordt vervolgens in de robijn geaard, zodat het geïntegreerd wordt in de dagelijkse aspecten van je leven en daar uitdrukking van vinden. Deze directe manifestatie van spiritueel licht door het 1echakra maakt Sterrobijn tot een krachtige steen voor tantrisch werk. Het is een steen voor de belichaming van licht die gebruikt kan worden door lichtwerkers en healers om hoogfrequente energie in het lichaam te integreren. Sterrobijn kan je de waarachtige overvloed in je leven tonen en kan een waardevol licht werpen op oorzaken van seksuele disfunctionaliteit en kan seksuele trauma’s helpen helen. Robijn geeft wijsheid, inzicht en een eigen mening. Deze steen van overvloed helpt je om rijkdom en hartstocht in stand te houden. Hij versterkt de eigenwaarde en hij laat zien en voelen wat goed en niet goed is. Bij stress of nare situaties helpt hij je bij jezelf te blijven. Hij brengt je hart in verbinding met je hoofd, brengt het voelen en denken dichter bij elkaar, zodat je orde op zaken kunt stellen. Je kunt dan afscheid nemen van het verleden zonder rancune en verdriet. Hij geeft kracht en energie om te leven, schept evenwicht, maar kan prikkelbare of overgevoelige mensen te veel stimuleren. Deze steen is een krachtig schild tegen psychische aanvallen en het stelen van je hartenergie. Hij bevordert positieve dromen en duidelijke visualisaties en stimuleert de pijnappelklier. Hij maakt een einde aan woede of negatieve energie, hij helpt deze te transformeren. Hij moedigt een positieve houding aan en verscherpt je bewustzijn en verbetert je concentratie. Hij voedt de hartstocht, wakkert enthousiasme aan en trekt seksuele activiteit aan. In fysiek opzicht overwint hij uitputting en lethargie en schenkt hij potentie en kracht, maar tevens kalmeert hij hyperactiviteit. Hij ontgift het lichaam, het bloed en de lymfe, goed bij koorts en besmettelijke ziekten en een trage bloedstroom. Weldadig voor het hart en de bloedsomloop. Hij stimuleert de nieren, bijnieren, voortplantingsorganen en de milt. Hij werkt goed op het gehele verteringssysteem. Hij reinigt de lever en darmen en helpt bij galaanvallen. Je kunt de steen dragen, maar ook een elixer ervan drinken. Omdat deze steen je zo goed aardt, is hij heel goed bij misselijkheid of wagenziekte. Ook goed bij diabetes en fantoompijn. Ook bij allerlei soorten huiduitslag, zoals een koortslip, zweren, wratten, jeugdpuistjes, acne of eczeem.

We hebben deze keer ook een groot aantal prachtige AAA kwaliteit Merliniet hangers gezet in Sterling Zilver kunnen inkopen. De geslepen cabochons hebben de meest prachtige patronen, je ziet het heldere Opaal met de mooie Dendrieten erin, die als kleine takjes een prachtig natuurlandschap lijken te vormen, gecontrasteerd door een witte achtergrond. Ze zijn in India in zilver gezet. De mooie Merliniet of Dendrieten Opaal komt uit Turkije.

Merliniet

Deze steen zorgt voor magie en geluk in je leven. Deze dendritische steen bevat de wijsheid van sjamanen, alchemisten en magiërs. Hij geeft toegang tot multidimensies en is nuttig gezelschap op reizen tussen de werelden. Merliniet ondersteunt sjamaanse praktijken of magische rituelen. Hij biedt blikken in het verleden of de toekomst en zorgt voor een succesvolle afronding van spirituele activiteiten. Het is een combinatie van Kwarts en Psilomelaan, die glanzend kan zijn en gloeiende vlammen kan bevatten. Hij is afgestemd op de elementen aarde, lucht en water. Hij is perfect voor het middelpunt van het medicijnwiel, als symbool van de eenheid en van de elementen en de werelden. Dit is een steen van evenwicht die zorgt voor harmonie en balans tussen yin en yang, bewust en onbewust, intellect en intuïtie. Het is de volmaakte steen om het goddelijke vrouwelijke en mannelijke bij elkaar te brengen. Hij vermengt spirituele en aardse vibraties en aardt ze in het lichaam of de omgeving. Hij her-programmeert ingesleten gedragspatronen in de etherische blauwdrukken en zorgt voor diepgaande verandering. Hij helpt negatieve ervaringen te verwerken en zet ze om in positieve lessen. Merliniet is zeer effectief voor karmische genezing en helpt overtuigingen en geloften die blokkades vormen te her-kaderen. In fysiek opzicht bevordert Merliniet de circulatie van energie en zuurstof om het lichaam. Zijn dendritische slierten resoneren met zenuwvezels en versterken de energiestroom langs de ruggengraat en door de hersenen. Hij kan helpen het zenuwstelsel af te stemmen op een instroom van hogere vibraties. Ook goed voor de ademhaling, het zenuwstelsel, de bloedsomloop, darmen en het hart.

   

We zijn heel erg gelukkig dat we weer een hele grote hoeveelheid Larimar cabochons en trommelstenen hebben kunnen inkopen. Ook de prijs is super voor deze vrij kostbare steen. We zijn helemaal blij dat we nu ook een groot aantal hartjes en grotere harten ervan hebben. Zelf draag ik al jaren met veel plezier een hartje als hanger en voor deze heb ik op een inkoopbeurs best veel geld moeten betalen. Dit is de reden dat we ze nooit voor de winkel hebben ingekocht. Maar nu hebben we ze voor 60% goedkoper dan wat ik ervoor heb betaald, dus dat is super! We hebben van zowel de harten als de andere vormen, cabochon geslepen stenen, hele kleine tot vrij grote exemplaren die je heerlijk in je hand kunt houden tijdens bv een meditatie. Maar ook heel mooi om ergens neer te leggen. Larimar die alleen in de Dominicaanse Republiek gevonden wordt is over de hele wereld erg geliefd om het uiterlijk, maar ook om de energie die verbonden is met Dolfijnen, Sirius en de mooie tijden van Atlantis.

Larimar (dolfijn/Atlantissteen)

Deze unieke, liefdevolle steen wordt maar op één plek gevonden en dat is in het Zuidwesten van de Dominicaanse Republiek. In 1916 is deze unieke blauwe steen voor het eerst door een priester/geoloog gevonden, pas in 1979 werd deze officieel als edelsteen erkend. Deze zijn al wel lang bekend onder de inheemse bevolking. Larimar bevat een hoge vibratie van zuiverheid en liefde die krachtig werkt op je hart en de hogere chakra’s. Deze liefdevolle steen helpt je te verbinden met je hogere delen en helpt deze in je lichaam te gronden, helpt je thuis te komen bij jezelf en zodoende thuis op aarde te voelen. Larimar is sterk verbonden met de vrede van de zachtblauwe straal, maar ook met Atlantis. In de tijd van Atlantis leefde men nog in volledige harmonie, in een hoge trilling vanuit het hart, in perfecte harmonie zonder enig conflict. Deze energie helpt Larimar weer op aarde te brengen. Op deze manier ondersteunt deze steen ons mensen en de aarde om in trilling te verhogen, om een liefdevolle wereld te helpen creëren. Deze steen die doet denken aan een tropische, blauwe zee is verbonden met het element water en de energie van Dolfijnen. De dolfijnen energie maakt een mens weer speels en geeft hem vreugdevolle, kinderlijke energie. De steen is ook verbonden met het element licht wat staat voor gedachten en de Geest, dit helpt ons ook met relativeren.

Larimar helpt de energie van harmonie en hogere zijnsaspecten in de chakra’s te brengen, zodat je vanuit je hogere zijnsaspect kunt gaan leven, meer de Engel te worden die we werkelijk zijn. Deze steen herstelt de goddelijke verbinding tussen denken en voelen, waardoor negatieve gevoelens, innerlijke conflicten en vertroebelingen in je geest opgelost en verhelderd worden. Deze helpt je je eigen Engelen-zelf beter herinneren en is hierdoor ook erg geschikt voor nieuwetijdskinderen. Larimar zorgt voor innerlijke vrijheid, geeft spirituele kracht en leidt de ziel op zijn ware levensweg. Deze geeft kracht en het geloof om eigen grenzen te verleggen en om op jezelf te vertrouwen. Larimar vergemakkelijkt het contact met Engelen en de communicatie met andere gebieden, ook goed als je een zielsverwant zoekt, hij vergemakkelijkt de genezing van relaties in vorige levens of van een gewond hart. Op psychisch vlak helpt Larimar blokkades en beperkingen te verwijderen en biedt verlichting bij schuldgevoel, angsten, woede en jaloezie. Het is een steen van vrede, sereniteit en evenwicht, dus ook een fijne steen voor nerveuze mensen. Larimar helpt trauma’s en pijn van het gewonde hart te verzachten. Ook heel goed voor het keelchakra, waar deze verzachting van emoties kan geven.

Dit was het weer voor deze keer. Wij wensen iedereen die op vakantie gaat of is, een hele fijne tijd toe. Zo heerlijk dat het nu ook in Nederland fantastisch weer is voor iedereen die thuisblijft.

Op onderstaande dagen is de winkel open van 10.00 uur tot 17.00 uur

29, 30 en 31 juli (vrijdag, zaterdag en Zondag)

5, 6 en 7 augustus (vrijdag, zaterdag en Zondag)

12, 13 en 14  augustus (vrijdag, zaterdag en Zondag)

19, 20 en 21 augustus (vrijdag, zaterdag en Zondag)

26, 27 en 28 augustus (vrijdag, zaterdag en Zondag)

Menu