Winkel bijna open

Algemeen

We zijn nog steeds ontzettend druk bezig met het prijzen van alle stenen en het helemaal opnieuw inrichten van de winkel, maar alles loopt voorspoedig. Soms is het stressen geblazen om alles af te krijgen, maar we zien nu dat we het gaan redden en dat is een heel fijn, ontspannen gevoel. We hebben waarschijnlijk volgende week ook een dagje vrij, dus even bijkomen voordat de drukte begint. De winkel gaat er al heel mooi uitzien dankzij de prachtige kristallen die staan te schitteren en te stralen op hun nieuwe plekje. Ook bijzonder deze keer is dat we veel grote kristallen ingekocht hebben, naast alle kleinere exemplaren die we altijd wel kopen. Dit is weer een mooie uitbreiding op ons assortiment.

Waar we ontzettend blij mee zijn is dat we nu wat hele mooie grotere stukken van de Amethist roos hebben, dit zijn speciale Amethisten uit Brazilië die een hele andere trilling/vibratie hebben dan ‘normale’ Amethist. Ze hebben een hele zachte uitstraling die bijna lijkt voort te komen uit de magische wereld van Peter Pan en Tinkelbel of de Elvenwereld en Feeënwereld. Bij sommige stukjes zie je ook gekristalliseerd Rozenkwarts en sommige hebben ook wat groen erin. We konden van deze speciale steen normaal alleen maar kleine stukjes kopen, maar nu dus ook een aantal prachtige grotere exemplaren.

amethist roos kopie

Amethist roos

Amethistrozen hebben een zeer hoge vibratie, waardoor de energie van deze bijzondere Amethist tot diep in je cellen en het DNA doordringen en deze reinigen en helen. Ook brengen ze je snel in bètagolftoestand. Deze bloemen brengen licht en liefde in de omgeving, ze stimuleren en kalmeren ook het keel- en hartchakra. Steen vol mededogen die spiritueel zeer krachtig is en uitermate beschermend en kalmerend werkt. Amethist roos geeft toegang tot een hoger bewustzijn en geeft innerlijke stabiliteit en helpt om antwoorden te krijgen om het eigen leven naar het hoogste doel en welzijn te voelen. Deze roos of bloem helpt je om oordeelloosheid en heelheid in jezelf te ontwikkelen. Hij verbindt je met je eigen goddelijke oorsprong. Amethist maakt je ontspannen, wat nodig is voor het afstemmen op je hogere zelf. Deze stenen zijn zeer beschermend en verbonden met de Violette Vlam of Straal van Meester Saint-Germain. Ze verbinden je met je eigen goddelijke oorsprong, maken ontspannen en helpen je afstemmen op je hogere zelf. Deze prachtige bloemen geven innerlijke en mentale rust. Ze zuiveren je aura, werken kalmerend en transformeren negatieve energie in licht en liefde. Amethistroos helpt je bij het nemen van besluiten, bevordert het gezond verstand en spirituele inzichten, verdrijft woede, angst en bezorgdheid en verlicht leed en droefheid.  Deze bijzondere amethist bevordert hogere bewustzijnstoestanden en meditatie, helpt bij slapeloosheid en is weldadig voor pijnen, hoofdpijn, nachtmerries, woede, angst, verdriet, de longen en bij huidproblemen.

amethist roos, kopie   amethist roos,,. amethist roos,,   amethist roos,., amethist roos.,.   amethist roos.

We verkochten al ruwe stukjes Brookiet en Brookiet kristalletjes, maar nu hebben we ook Brookietfantomen in kwarts. Dit zijn natuurlijke bergkristalpunten waarin het Brookiet in Fantoomvorm voor komt. We hadden deze in de catalogus van Robert Simmons gezien en nu hebben we deze ook in ons assortiment.

Brookietfantoom in kwarts

brookietfantoom in kwartsBrookietfantoom in kwarts is één van de krachtigste stenen om je bewustzijn te verruimen tot buiten je fysieke lichaam. In deze kristallen zit het Brookiet als een fantoom in een kwartskristal. Het kwarts versterkt de eigenschappen van het Brookiet. Heel krachtig voor het 3e oog, het 6e en 7e chakra en alle etherische chakra’s boven je hoofd. Met Brookiet kun je in een toestand komen waarin je kunt communiceren of contact kunt maken met wezens van hogere vibratieniveaus, maar ook met buitenaardsen en interdimensionale wezens. Hij legt contacten met verdwenen beschavingen, universele kennis en multidimensionale lagen van de werkelijkheid en de Akashakronieken. Deze steen inspireert en geeft energie en helpt je oude patronen te overwinnen en vooruit te gaan naar grotere innerlijke ontwikkeling. Brookiet activeert ook de chakrakolom, het kundalini-kanaal. Het is een perfecte steen als je de kloof tussen het fysieke en spirituele domein wilt overbruggen. Heel goed voor eenieder die een nieuwe richting in zijn leven zoekt of die in een uitzichtloze situatie vastzit. Hij geeft moed om verder te gaan, ook al weet je niet waarheen. Hij geeft energie aan de omgeving of aan andere kristallen. Brookiet geeft je op fysiek vlak toegang tot natuurwezens en in het spirituele domein tot etherische gidsen.  Brookiet helpt bij het herstel na een operatie, ondersteunt de lever, nieren, hart, botten, tanden en de bloedsomloop. Ook helpt het bij verzwakking en onvruchtbaarheid en helpt het bij de opname van mineralen en vitaminen. Het helpt ook het lichaam om elektromagnetische energie(licht) op te nemen. Dit is een ascensiesteen die je helpt de trillingsfrequentie van het fysieke lichaam te verhogen.

Een fantastische nieuwe trommelsteen is de werkelijk prachtig roze/rode Rhodoniet in kwarts. We hadden al normale Rhodoniet, maar nu ook Rhodoniet vermengd met kwarts. De kleur is werkelijk spetterend en ze glanzen je tegemoet. Deze steen is sterk verbonden met het hartchakra.

Rhodoniet in kwarts

rhodoniet in kwartsRhodoniet in kwarts is een prachtige en krachtige steen. Het kwarts versterkt alle eigenschappen van het Rhodoniet. Deze roze/rode steen met zwarte vlekjes stabiliseert emoties, geeft liefde en moedigt vriendschap tussen mensen aan. Dit kristal is goed voor het hart en hartchakra, het reinigt en activeert ze en laat bij conflicten beide kanten van de zaak zien. Rhodoniet ondersteunt bij paniek aanvallen en emotionele schokken. Hij is zeer genezend bij mensen die mishandelt zijn en last hebben van emotionele zelfvernietiging. Rhodoniet geneest emotionele wonden uit het verleden en transformeert pijnlijke emoties. De steen helpt om te vergeven en helpt bij verzoening na langdurige pijn en mishandeling. De steen helpt ook om verraad en verwaarlozing uit dit of een vorig leven te verwerken. Met zijn vermogen om onzelfzuchtige eigenliefde en vergeving te bevorderen helpt hij om projecties terug te trekken. Ook ketst de steen wraakgevoelens en beledigingen van anderen af. Deze steen brengt yin en yang in evenwicht, aardt energie en helpt u uw doel te verwezenlijken. De steen is behulpzaam bij mantra’s en brengt de ziel meer in harmonie met de vibratie. Leg de steen op het gewonde hart of op plekken van wonden. De zachtroze energie die de steen uitstraalt geneest emotionele kwesties. Dit kristal brengt de chakra’s op één lijn en verwijdert blokkades die zicht hierin bevinden en activeert de pijnappelklier en maakt zo intuïtieve waarnemingen gemakkelijker.

Uit Mexico hebben we een ruwe nieuwe steen gevonden, de naam is Hickoryite, het is een hele mooie Wonderstone die pas in 2008 ontdekt is.

Hickoryite of Wonderstone

Hyckoryite of WonderstoneHickoryite is een vorm van Rhyoliet Wonderstone die pas in 2008 op de markt gekomen is, de steen komt niet veel voor en is gevonden in de buurt van Rodeo, Durango, Mexico. Deze gestreepte steen draagt de kracht van het element water en vertegenwoordigt de behoefte om dwarrelende emoties rustig te krijgen, zodat de ziel haar volledig potentieel kan bereiken. De Wonder Stone is behulpzaam bij regressie en diepe meditatie waarin je innerlijke reizen kunt maken. Hickoryite stimuleert het potentieel van de ziel. Hij vergemakkelijkt verandering zonder deze te forceren en helpt je om kennis op zielsniveau te verwerven. Hij ondersteunt zoektochten en kan toegang bieden tot karmische wijsheid. Hickoryite brengt problemen tot een oplossing, ongeacht de bron van de problemen en moedigt je actief aan voorwaarts te gaan. Hij houdt je stevig verankerd in het hier en nu en weerstaat de neiging het verleden op te roepen. Hij vergroot je gevoel van eigenwaarde en geeft een gevoel van zelfrespect. Hij maakt je bewust van je eigen kracht. De steen versterkt de natuurlijk weerstand van het lichaam en de ziel. Het helpt bij de genezing van de aderen, bij huidproblemen, uitslag en infecties, ook bevordert het de opname van vitamine B. Ook kan de steen helpen om stenen, zoals nier- of galstenen uit het lichaam te verwijderen. Als elixer geeft het kracht en verbetert het de spierspanning. Plaats de steen op je voorhoofd bij regressietherapie.

Uit Brazilië hebben we nieuwe Lemurische punten die we Silver Lemurians noemen omdat ze insluitsels (soms in de vorm van fantomen) van magnesium hebben. Dit geeft de kristallen een zilveren energie en uitstraling.

Silver Lemurians

silver lemurianSilver Lemurians zijn nieuw gevonden Lemurians uit Serra do Cabral, Minas Gerais, Brazilië. Deze bijzondere Lemurische punten bevatten magnesium en hebben soms fantomen. De kristallen hebben een mysterieuze uitstraling. Hun lichttrilling is liefdevol, zacht, maar ook hoog, ze vergroten je bewustzijn met spiritueel zilver licht. Ze geven een gevoel van vrede en innerlijke stilte. Ze zuiveren en maken je hartchakra krachtiger en vergroten je aura. Deze punten focussen je energie waar je naar toe wilt, het werkt als een vergrootglas. De steen helpt je om makkelijker in de verte en door de sluiers heen in andere werelden of dimensies te kijken. Ook lichamelijke klachten en pijnen worden door dit kristal verzacht. De soms aanwezige fantomen helpen krachtig blokkades verwijderen, vooral die zich in dit leven manifesteren. Dit kristal helpt je om in contact te komen met je wezenskern, ook als deze zich in andere dimensies bevindt. Ook heeft het toegang tot de Akashakronieken en geneest het kristal het fysieke lichaam via de etherische blauwdruk. Via het zilver wat komt door de aanwezigheid van magnesium in het kristal wordt licht en informatie uit de hogere regionen naar de aarde gebracht. De steen is een echt healingsinstrument en energieversterker die sterk verbonden is met de Engelensferen en de wereld van Natuurwezens zoals Elven, Feeën en Eenhoorns. De kristallen verbinden alle mensen en dieren op aarde in liefde en zo dragen we gemeenschappelijk de Nieuwe Kosmos en geven de Nieuwe Aarde gestalte. Silver Lemurians dragen niet alleen de kennis van Lemurië en Atlantis, maar ook van de stellaire ruimten waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Door je te verbinden met hun kennis, wordt je onderwezen in de geavanceerde genezingskunst van de Lemurianen en Atlantiërs. Dit is een echt Ascensie kristal die je helpt alle laatste restjes te zuiveren en die je bewustzijn verhoogt naar een kosmisch bewustzijn. Deze steen is een hogere frequentie van bergkristal.

Ook uit Brazilië hebben we weer ruwe Aquamarijn brokken gekocht, deze zijn nu groen van kleur, de blauwe hadden we al in onze collectie.

Groene AquamarijnAquamarijn

Aquamarijn is een blauwe of blauwgroene variëteit van Beril. De naam is ontleend aan de Latijnse term voor ‘water van de zee’, volgens oude overleveringen was Aquamarijn de schat van zeemeerminnen. Zeelieden gebruikten het als talisman om hen te beschermen. Het werd ook gewaardeerd als steen van eeuwige jeugd en geluk. Aquamarijn straalt een bijzonder zachte en liefdevolle en toch heldere energie uit, sterk verbonden met de blauwe galactische straal en verbonden met de dolfijn- en walvisenergieën. Het brengt beweging, speelsheid en wijsheid, maar ook kalmte en verkoeling in allerlei omstandigheden, van opvliegers tot woede. Als steen van het element water brengt het je in contact met je onderbewuste, de spirituele wereld en je diepste emoties. Aquamarijn geeft vrouwen de moed en de helderheid om hun innerlijk weten te uiten en verbetert hun intuïtieve vermogens. Deze fantastische steen is een pad naar communicatie met de Godin in jezelf. Bij mannen verdrijft het emotionele verdoofdheid waardoor ze gemakkelijker hun gevoelens uiten. Ook heel goed voor verlegen kinderen en kinderen die een traumatische situatie hebben meegemaakt. Blauwe Aquamarijn is één van de krachtigste stenen om je keelchakra schoon te maken en te activeren, hij zorgt ook voor verbinding met je oren en innerlijk horen en zorgt dat je gevoeliger wordt voor subtiele energieën. De steen kalmeert en vermindert stress en bestrijdt de neiging te oordelen, hij brengt je in een ontspannen, alerte staat van bewustzijn, waarbij je je volledig gewaar bent van je eigen weten, wijsheid en gevoelens en deze helder en met overtuiging kunt verwoorden. Het heft blokkades in de communicatie op en bevordert zelfexpressie en je hoogste waarheid te communiceren en helpt onderliggende emotionele kwesties te begrijpen, verlicht angsten en vergroot de gevoeligheid. Groene Aquamarijn heeft alle eigenschappen van de blauwe, maar is wat meer verbonden met het hartchakra. Het stimuleert de energiestroom en communicatie van het hart naar de keel. Het is de steen van loslaten. Helpt je te bevrijden van gehechtheid aan oude patronen, relaties en manieren van leven. Aquamarijn helpt je te werken aan verdriet, want het helpt je gehechtheid aan het lichaam van iemand die je na staat los te laten, maar een positieve verbinding met het spirituele wezen van de ander te behouden. Aquamarijn beschermt de aura en brengt de chakra’s op één lijn. Dankzij de diepe reinigende energie kun je overgangen en veranderingen snel doorlopen, weerstand opzijzetten en je angst voor het onbekende overwinnen. Perfect voor wanneer alle bagage je te zwaar is geworden, hij helpt je bij het loslaten en opruimen. Werkt ondersteunend bij  keelpijn, gezwollen klieren, schildklierproblemen en versterkt de reinigende organen. Ondersteunt de ogen, gebit en de maag en goed bij hooikoorts en allergie.

Als laatste willen we prachtige bollen uit Brazilië noemen, ze zien er allemaal anders uit, sommige hebben Amethist puntjes vanbinnen, anderen Bergkristal, sommige hebben mooie Agaatbanden aan de buitenkant. Energetisch zijn ze ook echt verschillend.

Inner Light Crystal Sfere

Inner Light Crystal Sfere, zijn witte/heldere of Amethist-kwartsbollen soms met chloriet en agaat die een hoge vibratie hebben. Velen hebben holtes met drusy kristalletjes erin. Deze bollen bestaan uit honderden ingegroeide kristallen die een massieve massa vormen, waardoor ze eruitzien als een kristallen honingraat. Ze worden Inner Light Crystal genoemd omdat ze een krachtig innerlijk licht bezitten en dit uitstralen in hun omgeving. Ze zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ze hebben ook een hele hoge vibratie. Als je de bollen vast houdt voel je hun energie als snelle pulsaties die toenemen en intenser worden naarmate je de bol langer vast houdt. Ze activeren je kruin-, zielensterchakra en 3e oog en stimuleren visioenen en laten je achter de sluier zien. Ze verhogen je ontvankelijkheid voor de stralen van het Celestiale Vuur, het Hemelse Licht, dat op dit moment naar de aarde komt en ze helpen je om “Levend Licht” te worden. Iedere bol is een uniek wezen van eenzelfde familie van krachtig licht. Ze hebben heel veel kracht, maar werken alleen positief. Je kunt ze programmeren voor helingwerk. Ze wuiven beperkingen weg, openen je bewustzijn en maken interdimensionaal reizen mogelijk.

inner light crystal sfere,,, inner light crystal sfere,, inner light crystal sfere, inner light crystal sfere., inner light crystal sfere.., inner light crystal sfere...

Voordat we met de winkel open gaan op 26, 27 en 28 februari zullen we nog met één laatste blog komen met alle foto’s en beschrijving van de laatste nieuwe stenen.

Winkel open (van 10.00 tot 17.00 uur)

Menu