Winkel of webshop

Algemeen, Joan

De meeste mensen die van stenen houden kiezen deze het liefst uit in de winkel, hier heb je natuurlijk veel meer keus, we hebben ze van klein tot groot, maar ook in alle prijsklassen. En het fijne is dat je de stenen kunt voelen. Dit is helaas niet mogelijk als je via een webshop besteld, al zijn er best veel mensen die via een foto kunnen voelen of een steen bij hen past. En natuurlijk is het fijn als je heel ver weg woont, of slecht ter been bent, dan is een webshop een ideale oplossing, maar in deze tijd waarin veel winkels verdwijnen en de webshops als paddenstoelen uit de grond schieten, merken wij dat het niet rustiger wordt in de winkel en dat vinden we heel fijn. Want voor ons staat het verkopen van de stenen niet voorop, het is alles bij elkaar. De fijne sfeer van mensen die blij zijn om bij ons te zijn en om omringt te zijn door prachtige kristallen en de heerlijke energie ervan ervaren, maken de open winkelweekeinden voor ons als een feestje. Laatst zei een man nog tegen mij; ik was vandaag best gestrest en nu na een tijdje in de winkel geweest te zijn voel ik me weer ontspannen en blij. Dit zijn van die dingen die ons dan weer heel blij maken en ook de soms prachtige of ontroerende gesprekken die spontaan plaats vinden. Heel grappig, op een middag kreeg ik opeens te voelen/weten dat onze winkel inderdaad meer is dan een plek om stenen te kopen, iets wat wij natuurlijk wel weten, maar het werd zo mooi gezegd; de winkel is een beleving. Dat woord dekt eigenlijk de hele lading en dat is waarschijnlijk de reden dat mensen zo graag naar ons toe komen, iets wat ons heel dankbaar en blij maakt. Ik denk dat het heel belangrijk is in deze tijd waarin er steeds minder contact met anderen is doordat iedereen zo druk is en omdat alles via een computer te bestellen is, dat er nog winkels over blijven waar mensen met liefde werken en die daardoor ook veel van hun producten weten. Zo gaan wij altijd naar de kaaswinkel op ons dorp, omdat deze vrouw met zoveel passie deze zaak runt en dan betalen we liever iets meer dan dat we kaas uit de supermarkt halen. Ook rijden wij eenmaal in de week naar de bio-winkel en bio-marktje in Roosendaal om de meeste van onze boodschappen te doen. Want je moet er toch niet aan denken dat er geen speciaalzaakjes meer zullen zijn, dat de winkelstraten leeg zijn. Nee dat zou er niet gezelliger op worden.

 

Als je iets op de webshop bestelde, konden wij het tot nu toe alleen maar opsturen naar Nederland en België, maar omdat wij een aantal Nederlandse klanten hebben die ook in Frankrijk en Duitsland wonen kregen wij meermalen de vraag of we niet ook naar die landen konden opsturen. Nu heeft Cyrille iets in het computerprogramma kunnen wijzigen zodat we ook naar Frankrijk, Duitsland en Luxemburg kunnen opsturen. Je moet dan alleen wel met een Nederlandse bankkaart via IDEAL je bestelling doen. Voor de Belgische klanten hebben wij Mister Cash, zij kunnen wel met hun Belgische bankkaart bestellen.

Naar de Webshop

Toen ik aan deze blog begon wist ik niet waar ik over moest schrijven omdat we alle nieuw ingekocht stenen en sieraden al gemeld hadden. Ik had het er met Nikki en Wim over. Wim begon over de prachtige waxinelichthouders van Seleniet. Deze geven, in deze tijd van kaarsjes aan, een prachtig licht in een ruimte, zowel letterlijk als figuurlijk, want de energie van deze Engelensteen is heel erg fijn. Deze steen zuivert energetisch ook je ruimte. Deze lampjes kosten € 7,90 per stuk en als je er twee neemt betaal je maar €15,-. Dus misschien een leuk idee om er eentje voor jezelf te kopen en er eentje aan iemand cadeau te geven.

Seleniet (Engelensteen)

Heeft een zeer fijne vibratie, opent het derde oog, het kruinchakra en het zielensterchakra boven je hoofd en geeft toegang tot engelenbewustzijn en hogere leiding. Maar weinig stenen geven de hogere chakra’s een zo intense energie als Seleniet. Het is een kalme steen die diepe rust geeft, dus goed bij meditatie. Een groot stuk seleniet in huis zorgt voor een vredige atmosfeer. Maar om je huis kun je er ook een energieraster mee vormen, het geeft dan niet dat de steen door de regen dof wordt. Selenietstaven zijn te gebruiken om wezens van de aura los te maken of om te voorkomen dat iets van buiten de geest beïnvloed. De staven zijn instrumenten voor healers, ze werken als ‘scanners’ binnen het energieveld en kunnen daar blokkades opheffen en toegang geven tot kennis over de spirituele oorsprong ervan. Je kunt er goed je aura mee reinigen. De steen geeft inzicht en heft verwarring op. Seleniet kan je bewustzijn openstellen om je Gidsen en Beschermengelen te ontmoeten en informatie van hen te ontvangen. Deze informatieoverdracht gaat meestal zonder woorden. Als je een raster van zo’n 6 of meer stenen om iemand heen legt kun je een ervaring van spirituele ascensie krijgen. Seleniet combineert synergetisch met vrijwel alle stenen en combinaties van stenen. Seleniet bevat calcium en zwavel en deze elementen stimuleren het emotionele lichaam en helpen je om stagnaties te overwinnen en om niet in een veilige zone te blijven, maar om vooruit te blijven gaan in je leven. Deze steen hoef je nooit te reinigen, van water wordt hij ook dof. Seleniet ontlaadt en laadt andere kristallen op door deze op de steen te leggen. 

Wat ook heel leuk is voor de Kerstdagen, bedacht ik tijdens ons brainstormen over deze blog, is dat je een Code Keeper of Freedom in de Kerstboom hangt. Wij hebben ze de hele zomer ook boven de koffietafel in de takken van de boom gehad. Veel mensen vonden het heerlijk om er onder te zitten, omdat de energie van deze steen zo fijn is. Wim heeft in kleinere exemplaren een gat geboord. Je kunt hier een mooi lintje doorheen halen en de steen net als een kerstbal in een Kerstboom hangen. De vorm lijkt op een mooie ijspegel, dus heel decoratief.

Code Keeper of Freedom 2.0

Code Keeper of Freedom kristallen zijn pas nu gevonden omdat wij nu pas aan de informatie die ze bezitten, en willen vrijgeven, toe zijn. Deze 2.0 versie zijn een jaar na de eerste, meestal hele grote exemplaren gevonden. Ze zullen aan de mensen die door deze stenen geroepen worden hun informatie vrijgeven. Je zult persoonlijke informatie ontvangen die je ontwikkeling versnelt of informatie waarmee je anderen en de aarde kunt helpen. Iedereen zal andere informatie uit een kristal krijgen, precies de juiste die een persoon nodig heeft. Het zijn multidimensionale databanken. Als je de steen vasthebt, of tegen je derde oog houdt, komt de informatiestroom rustig op gang. De steen golft door je heen, hij bevrijdt je uit alle structuren waar je in vast zit. Hij gaat door heel je wezen heen. Tijdens dit proces houdt het kristal je geaard. Code Keeper of Freedom kristallen openen en activeren je derde oog-, kruin- en zielensterchakra. Tevens hebben ze verbinding met de kosmische chakra’s. Ze helpen je bewustzijn te verhogen en zorgen voor contact met het ultieme Goddelijke wezen dat we in essentie zijn. Ze laten je weer ontwaken, je pure zelf worden, zodat je alles kunt creëren wat je wenst, dit is je geboorterecht. Dit kristal met een unieke vrije vorm bevrijdt je zodanig dat je meer kunt gaan leven vanuit het Goddelijke wezen dat je werkelijk bent. Deze kristallen zorgen voor een hoger bewustzijn en maken verlichting voor allen op aarde mogelijk. Ze openen de verlichte geest en kunnen een verschuiving in vibratie veroorzaken op zowel persoonlijk als op planetair niveau. Ze zorgen voor diepe holistische, spirituele heling.

Dit zijn echte Ascensiekristallen die nu gevonden zijn om ons en Moeder Aarde te helpen om ons bewustzijn te verhogen naar het hoogste niveau en de wereld op aarde te creëren die wij wensen, vol Licht en Liefde en Eenheid met alles om ons heen.

Nikki begon over de Golden Healers, om deze stenen te vermelden en daar heeft ze helemaal gelijk in. Kerst is natuurlijk een feest wat gaat over Christus en deze prachtige geel/gouden steen is verbonden met het Christus bewustzijn, met de Vlam van Opstanding. We hebben velen vormen van Golden Healer in de winkel. We hebben Golden Healer Lemurians, Golden Healer trommelstenen, feeform, bollen, hartjes, vlammen, mini Engeltjes die een hangertje zijn en hele mooie cabuchon hangers. Dus voor iedereen is er wel eentje bij.

Golden Healer (Tangerien, hematoïd kwarts)

Dit kristal met een zeer hoge vibratie is heel bijzonder en brengt het Christusbewustzijn op aarde. Het is afgestemd op de Vlam van Opstanding die een goudgele, oranje gloed heeft. Het is een Meester Kristal en Healer die spirituele overvloed brengt en de healing power van kwarts naar een ander niveau brengt. Golden Healer kwarts bevat natuurlijk bio scalaire golven die heling op zowel multidimensionaal als op cellulair niveau geeft. Hierdoor veranderen je cellen en je blauwdruk in de meest optimale vorm waardoor schadelijke patronen in je voorouderlijke DNA-tijdlijn gedecodeerd worden. Het brengt balans in je cellen op celniveau en beschermd de matrix van het lichaam tegen elektromagnetische straling. Deze Bio-scalaire golven activeren de chakra’s en de meridianen en zorgen voor heling van de etherische blauwprint op het gebied tussen geest en materie, waarna het lichaam kan helen. Dit zorgt voor grote veranderingen in je leven die weinig moeite zullen kosten. Healers zouden een grote steen onder hun massagetafel kunnen plaatsen. Het versterkt heling op alle niveaus en is een prachtig instrument die het lichtlichaam voorbereid voor de instroom van kosmische energie die je bewustzijn zal vergroten. Het kristal helpt je om het Christusbewustzijn op aarde te leven zodat jouw hele wezen helpt Moeder Aarde te ascenderen. Het draagt ook de Goddelijke essentie van Al dat Is en bevat een hoge concentratie van de Universele levenskracht of Qi. Deze zeer actieve steen geeft kracht en creëert een multidimensionaal energetisch grid om de aarde en zorgt voor multidimensionale, interstellaire heling, tevens activeert en opent het je hogere kruinchakra’s. Dit is een echt Nieuwetijdskristal die je helpt op je pad naar ascensie.

  

Een andere steen die toen ook naar boven kwam is de smaragdgroene Dioptaas. Deze steen wordt ook wel de mantel van Christus genoemd, dit waarschijnlijk door het gevoel dat de steen je geeft als je deze vasthoudt. Dan is het net alsof een mantel van liefde en geborgenheid om je heen geslagen wordt.

Dioptaas (de mantel van Christus)

Dit bijzondere kristal is een krachtige genezer van het hart, hij opent het hart- en hogere hartchakra en verbindt ons met onze innerlijke Meester. Hij brengt alle chakra’s op een hoger niveau. Dit kristal is verbonden met de Groene Straal die verbonden is met het hart en die staat voor goddelijke genezing, vormende kracht en overvloed. Het is één van de krachtigste genezende stenen voor emotionele patronen en karmische contracten die relaties beïnvloeden. Hij helpt je te bevrijden van het spelen van rollen gebaseerd op programmering uit het verleden en van karmische familie patronen. Hij helpt ons deze te begrijpen en dankbaar te zijn voor deze emotionele lessen. Dit kristal maakt ons volwassen, hij leert ons om anderen in hun waarde te laten i.p.v. dat ze aan onze verwachtingspatronen moeten voldoen. Iedereen in een relatie mag zijn wie zij of hij is. Dioptaas is één van de meest krachtige spirituele leraren van deze tijd, daarom wordt hij ook wel de mantel van Christus genoemd. Je voelt zijn liefde en vergeving als een warme deken om je heen. Hij leert je je hart te helen en jezelf te bevrijden van beperkende rollen uit het verleden, waardoor je weer in je volle kracht komt. Hij leert zowel onszelf als die ander te vergeven. Dit is de grootste daad van liefde. Hierdoor kun je met een open hart alle zegeningen van het leven ontvangen. Dit kristal is ook behulpzaam bij scheiding, overlijden en emotioneel of seksueel misbruik.

Maar waar we met zijn allen aan dachten is dat we op dit moment een hele grote collectie harten van verschillende stenen in de winkel hebben. En waar gaat het nu eigenlijk over met Kerst, dat is toch vrede op aarde en de ander liefhebben. Wat is een mooier gebaar dan een hart aan iemand geven. Dus deze moesten beslist ook nog in deze blog. We zullen een opsomming geven van de harten die we op dit moment in de winkel hebben. Celestien, Groene Opaal, Lazuliet, Rozenkwarts, Aardbeien Rozenkwarts, Labradoriet, Seleniet, Perzik Seleniet, Obsidiaan, Regenboog Obsidiaan, Rookkwarts, Mangano Calsiet, Rhodoniet, Amethist, Oceaan Jaspis, Carneool, Blauwe Calciet, Oranje Calciet, Fuchsiet Aventurijn, Flower Agaat, Polychroom jaspis, Bergkristal, Golden Healer en Agnitiet. Misschien dat we er vergeten zijn 😉Van sommige soorten hebben we alleen kleine hartjes, van anderen middelmaat en we hebben ook hele grote, dus voor iedereen wat.

           

Nu dat was het weer voor deze week. We zijn in december alle weekeinde van 10.00 tot 17.00 uur geopend en na de Kerst zijn we ook vrijdag 28 december geopend. Die week dus zelfs 3 dagen achter elkaar. Dit hebben we gedaan, omdat veel mensen vrij zijn deze dagen en als je dan na de kerst drukte even lekker wil ontspannen, of ontstressen, want deze dagen geven helaas toch voor veel mensen een hoop stress, kom dan gezellig naar de winkel.

Agenda (winkel open van 10.00 tot 17.00 uur)

Zaterdag 15 en zondag 16 december

Zaterdag 22 en zondag 23 december

Vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 december

Zaterdag 5 en zondag 6 januari

Zaterdag 12 en zondag 13 januari

Menu