Armbandjes

Algemeen

parel engelen

Toen we afgelopen donderdag en het weekeinde daarvoor met de winkel geopend waren kregen we van meerdere klanten te horen hoe fijn ze het vonden dat we nu ook wat meer armbandjes in onze collectie hebben, dus vandaar dat we deze nu graag op de site vermelden.

armbanden rek., armbanden rek.

Het dragen van stenen op de huid is de meest directe maner om in contact met de energie van een steen of kristal te komen en deze in je lichaam op te nemen. Van de meeste stenen hebben wij al een tijdje ook hangertjes en dat is niet alleen fijn qua energie, maar ook mooi om te zien. Ze zijn voorzien van een zilveren oogje of hebben een boorgat waar een koordje doorheen kan. Het dragen van een steen in je zak of onder je kussen werkt ook prima want dan komt de energie via je aura binnen. Stenen in de ruimte geplaatst werken weer op een andere manier. Het contact vindt dan vaak plaats via het aankijken of via de uitstraling van het kristal. Het is dan heel fijn om het kristal af en toe aan te raken, b.v. als je er langs loopt. Sommige kristallen zijn gewoon fijner om in een ruimte uit te stralen terwijl andere fijner zijn om bij je te dragen. Men vraagt ons regelmatig of je meerdere kristallen bij elkaar in je zak kunt dragen. Volg hierin je gevoel. Zelf merken we dat je soms periodes lang een bepaalde steen bij je wilt dragen, maar soms wissel je per dag. Net als kleding, soms heb je behoefte aan een bepaalde kleur en zo is het ook met stenen. Gewoon je gevoel volgen, dan doe je het nooit fout.

Het fijne van het dragen van een armband is, dat er heel veel meridianen in de pols lopen en dat het contact met de steen dan heel direct is. We hebben nu armbanden van de volgende stenen in onze collectie: Amazoniet, Amethist, Ametrien, Apatiet, Bergkristal, Blauwe Chalcedoon, Carneool, Charoïet, Chroom Diopsiet, Groene Fluoriet, Regenboog Fluoriet, Hessoniet Granaat, Hematiet, Infinity Stone (lichtgroene Serpentijn), Ioliet, Royal Sahara Jaspis, Blauwe Kyaniet, Labradoriet, Lapis Lazuli, Larimar, Lavendelkwarts, Lepidoliet, Maansteen, Morganiet, Prehniet, Rhodoniet, Rhodochrosiet, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Sugiliet, Zwarte Toermalijn, Toermalijnkwarts en Zonnesteen.

IMG_1861IMG_1876IMG_1889IMG_1897IMG_1932

 

Waarschijnlijk komen er na onze inkoopreis eind juni er nog een aantal bij. We kunnen nooit garanderen dat deze soorten in de collectie blijven omdat het aanbod zo wisselend is en helaas zijn wij daar ook afhankelijk van.

We hebben nu ook hele mooie zoetwater parel hangertjes, deze zijn natuurlijk gevormd en we zagen tijdens het prijzen dat ze op Engeltjes lijken. Dus niet alleen heel mooi om te zien, maar ook de energie is heel erg fijn.parel

Parel (koningin van de zee) is eigenlijk geen echte steen, maar een zeeproduct. Op grond van haar schoonheid wordt zij sinds eeuwen als edelsteen beschouwd. parel hangersParels worden gevormd in schelpen, eigenlijk door irritatie. Als een korreltje zand wordt zij door de schelp omhuld met een kalkachtige substantie. Zo groeit de parel in de schelp, veilig en beschermd. Dit is tevens de psychische werking op de mens. Zij schenkt ons geborgenheid, veiligheid en beschermt vooral het vrouwelijke, ontvankelijke deel in ons. Parels worden ook wel de “tranen van geluk” genoemd, zij ondersteunt diepe emotionele reinigingsprocessen. Zij zijn ook verbonden met de maan, onze emoties.

Van de zeldzame Lavendel Calcieten uit Madagaskar hebben we nu ook weer trommelstenen, kleine sculptuurtjes en bollen. Dit zijn transpartante Calcieten met een lichte lavendelkleur, hoe dikker de stenen hoe intenser de kleur, maar al zijn ze klein en licht van kleur, de energie is hetzelfde. Veel Calcieten zijn aardend, maar deze hebben een zeer hoge vibratie.

Lavendel Calciet

lavendel calsiet trommelDeze zeldzame transparante Calcieten uit Madagaskar worden af en toe gevonden. Ze stralen zachtheid, onschuld, vitaliserende energie en een hoge liefde uit. De vrouwelijke, zachte Lemurische energie helpt je bewust te worden van je eigen Goddelijkheid. Ze zijn verbonden met de hoge lagen van de 7e dimensie, de magische energie van Merlijn en met Meester Saint Germain van de Violette Vlam. Het Merlijnbewustzijn kan je lichaam alchemisch reinigen en je trilling verhogen. Deze heldere stralende calcieten met een lavendel zweem en inwendige regenbogen zijn echte “Nieuwetijds Kristallen” die ons helpen op zowel ons Ascensiepad als die van onze Aarde. Deze kristallen zijn sterk verbonden met de regenboog van het volgende universum en brengen hierdoor een heel bijzondere lichttrilling in heel het kleurenspectrum met zich mee. Ze helen je op alle lichtlichamen en verbinden deze weer met elkaar. Ze zorgen voor een grote bewustzijnsgroei. Je voelt de aanwezigheid van de Engelensferen in deze kristallen, die op zeer zachte wijze helen en transformeren. Ze openen je bewustzijn, verhogen je lichttrilling en brengen nieuwe hoop, moed, kracht en vertrouwen. Deze kristallen brengen verlicht denken en het bewustzijn dat je lichaam een tempel van licht is.    

Menu