Zeldzame, nieuwe kristallen met een zeer hoge vibratie in de winkel

Algemeen

We zullen maar gelijk met de deur in huis vallen, met een kristal die we al een tijdje in huis hebben, maar waar het er steeds niet van kwam om deze al op een blog te zetten. De steen liet voelen dat het nog geen tijd was. Ik heb dat nog een keer zo sterk meegemaakt en toen was het met Elestair, Siriuskwarts uit Zimbabwe, welke ook wel Shangaan Amethist genoemd wordt. Dit was ook een Meester kristal, een ascensie kristal. Met dit kristal moest ik wachten, omdat ikzelf door een hele reis met dit kristal heen moest, het verhaal moest zich nog vormen, wat ik toen allemaal in een blog eind juli 2020 geschreven heb. Nog nooit is voor mij een reis met een kristal om tot een beschrijving, een verhaal te komen zo intens geweest.

Wij kwamen ‘per toeval’ dit kristal met prachtige, piramidevormige Lepidicrociet fantomen erin tegen. We zagen er bij een Pakistaanse handelaar een paar op tafel liggen en we waren gelijk diep geraakt. We ‘wisten’ en voelden dat deze bijzonder waren. Toen hij ons vertelde dat deze uit Karur, India kwamen gingen onze haren helemaal overeind staan. We hebben ooit Karur Beta Amethist gehad en ook deze kristallen hadden een zeer hoge vibratie. Hij vertelde ons dat hij in de mijn geweest was en dat toen alleen deze kleine hoeveelheid van dit ‘nieuwe’ kristal uit de aarde gekomen was. Ook hij had deze nog nooit eerder gezien. Toen we vroegen of hij er meer had, schoof hij een grote plastic krat onder zijn kraam vandaan en zei: zoek maar uit. Daar veel kristallen wat beschadigingen aan de punten hadden, zijn we de beste exemplaren gaan uitzoeken. Ruim een half jaar later en als mensje weer een stuk wijzer beseften we dat wij zelf voorbij zijn aan dat een kristal helemaal puntgaaf dient te zijn. Het omarmen van onze butsen, littekens en gebreken heeft ons een mooier mens gemaakt, maar ook het besef van dat we van binnen ‘heel’ zijn, hoe we er ook uitzien, of welke gebreken we ook nog hebben. We merken dat dit bewustzijn zich spiegelt in het omarmen van kristallen die minder mooi van uiterlijk zijn, maar die een prachtige energie bevatten. Achteraf hadden we heel graag alles wat deze man had meegenomen, omdat deze kristallen zo hoog van vibratie zijn. Dat ze ondanks een beschadiging ‘heel’ zijn. Helaas wordt op aarde nog veel op het uiterlijk beoordeeld. Maar wij merken gelukkig dat er ook een andere stroming is, de energie op aarde is in een sneltreinvaart zo veranderd. Al lijkt het niet zo, als je naar tv kijkt en allemaal ellende ziet. Maar wij merken meer en meer hoe we met veel van onze klanten al op een nieuwe Aarde leven. Dat we in de winkel het feest en de liefde al zo kunnen voelen en beleven. Dat is ook wat deze kristallen ons ondermeer vertellen. Dat wij het gevoel van ‘thuis’, wat we vaak ver buiten ons plaatsen, hier kunnen gaan ervaren. Dat dit niet ver weg is, maar in ons zit.

Karur, Lepidocrociet fantoom kristallen

Kristallen uit Karur in India zijn behoorlijk zeldzaam en hebben een zeer hoge, pure vibratie. Deze met Lepidocrociet fantoom en soms ook Golden Healer erin, zijn misschien maar eenmalig in een zeer kleine pocket gevonden. Alle kristallen dragen ook de energie van Golden Healer in zich, omdat ze tezamen een krachtig, heilig veld vertegenwoordigen. De kristallen laten steeds het woord “holy” in overtreffende vorm horen. “Heilig”. Ze dragen een zeer hoog en ontroerend energieveld dat aan ‘thuis’ doet denken. Ze laten je de ruimte en sereniteit ervaren van wanneer alles in je gezuiverd en opgeruimd is, je vrij bent van alle ballast, je helemaal bevrijd en schoon bent. Hoe schoner je al bent, hoe meer je deze energie van thuis, van eenheidsbewustzijn van dit kristal kunt toelaten. Het kristal laat ons voelen dat wij het gevoel van thuis, wat we vaak ver buiten ons plaatsen, hier kunnen gaan ervaren. Dit is niet ver weg, maar zit in ons. Van Lepidicrociet is al bekend dat deze krachtsteen je voorbij tijd en ruimte voert en je afstemt op het hoogste, waardoor dromen en potentieel zich kunnen manifesteren. Lepidocrociet in kwarts is een kristal van energetische afstemming, die alle aspecten van het astrale, subtiele en etherische lichaam en het chakrastelsel van het lichaam in harmonie kan brengen. Dit kristal is ook een zeer krachtige opener van het hartchakra, omdat deze zo’n hoge vibratie van liefde bevat.

Karur is een soort ankerplaats op aarde, waar de energie door bepaalde, bewuste, verlichte personen daar al die tijd hoog en licht is gehouden, waardoor dit gebied een krachtplek, energieportaal is. Hierdoor kunnen dit soort speciale kristallen tevoorschijn komen wanneer de tijd daar is. Wat een cadeau dat juist deze via een ontmoeting met een lieve Indiër, die ze daar zelf uit de mijn heeft zien komen en opgekocht heeft, bij ons zijn gekomen. Soms vraag je je af, wat was er eerder, deze hoge energie, of de mensen die deze plek zo schoon en zuiver hebben gehouden door al hun meditaties en zuivere, liefdevolle energie. Er staan in dit gebied veel tempels en ook is het de plaats van de heilige koe van India. Er zijn zo meer heilige plekken op aarde waar mensen bijna geen weet van hebben, zodat deze puur blijven. Op een bepaald moment mag er wat van deze energie via dit soort kristallen verspreid worden en bij de juiste personen terecht komen. Deze kristallen openen je hogere chakra’s voor het goddelijke, waarna deze energie naar je hart kan stromen en deze op een nog hoger level kan openen en je ook je hogere zelf kunt omarmen en daar meer en meer één mee worden. Dit is een krachtig Ascensie kristal.

We hebben er een aantal op de webshop gezet, de rest is in de winkel te kijk en te koop. We weten helaas niet of er nog meer van gevonden zijn.

Als tweede wil ik heel graag een mini kristalletje uit Afghanistan benoemen. Deze Lila Apatiet hebben we al een tijdje in de winkel, maar omdat deze in een kastje vol andere minikristalletjes ligt valt deze niet gelijk op. Maar dit kleine, zeldzame wondertje verdient een eigen beschrijving. In een vorige blog dacht ik deze vermeld te hebben. Ik dacht dat we de beschrijving al gemaakt hadden. Dit bleek niet het geval. Het steentje was al gechanneld, maar nog niet uitgewerkt tot een beschrijving. Ik heb in de vorige blog toen de paarse Creediet genoemd. In mijn hoofd had ik deze twee door elkaar gehaald. Vandaar dat ik nu toch echt eerst met de Lila Apatiet begin.

Lila of purperen Apatiet uit Kunar, Afghanistan

Dit zeldzame mini kristalletje stimuleert en zuivert het derde oog, zorgt voor inzichten en stimuleert heldere en paranormale vermogens. Het is een kristalletjes van spirituele afstemming. Lila Apatiet laat voelen dat deze qua vorm, structuur of groeivorm te maken heeft met de heilige geometrie. Starre mensen of mensen met autistische eigenschappen, mensen die rechtlijnig denken, die eigenlijk niet willen veranderen of patronen vasthouden, kunnen baat hebben bij dit kristalletje, want deze stimuleert openheid, maar ook creativiteit en helpt verwarring op te heffen. Ook hyperactieve en autistische kinderen hebben baat bij alle soorten van Apatiet, dus ook de veelvoorkomende blauwe. Dit kristalletje heeft te maken met de ratio, rationeel. Deze werkt heel zacht op starre gedachtepatronen en hoofdpijn. Zeer goed voor mensen die een energetische helm op hun hoofd hebben, waardoor hun kruinchakra gesloten is, die vast in hun hoofd zitten. Dit kristal helpt de druk te verlagen en geeft inzichten in processen, zodat de helm af kan. De helm/kroon van de Horus valk, of in de Tarot de kaart Pentagrammen 9, waar de valk op het punt staat uit te vliegen: de jonkvrouw hoeft alleen nog maar het kapje van de valk te verwijderen en dan zijn zij en de valk helemaal vrij. Als de helm eraf is kunnen de twee hersenhelften, ratio en intuïtie weer communiceren, weer in een lemniscaat beweging met elkaar stromen. Dit zal gelijk doorwerken op de rest van je systeem en op je lichaam. Alles kan dan perfect gaan stromen. Het kristalletje laat voelen dat je zo vrij als een adelaar kunt zijn (liedje Fly like an Eagle komt) kunt gaan vliegen, maar wel op een gecentreerde en geaarde manier.

Omdat we nu toch met de mini kristallen bezig zijn, willen we graag een zeer zeldzaam exemplaar met heel bijzondere eigenschappen benoemen. Het is de groene Lazuliet uit Sakardu, Pakistan. Toen Natascha de steen aan het channelen was dachten we: Waar gaat dit naartoe. Het begon met de woorden; gif en Zwavel, Reptielen en Draken. We merkten dat wij mensen toch snel van slag zijn van woorden, of beelden die iets negatiefs representeren. Maar juist dit is waar dit prachtige kristalletje ons bewust van maakt en van helpt bevrijden. Van alles wat een negatieve associatie heeft, maar wat eigenlijk ook een deel van het Goddelijke geheel is. Wat prachtig dat juist in deze tijd dan zo’n steentje naar ons toekomt. Bedankt Moeder Aarde!

Groene Lazuliet uit Sakardu,Pakistan

Groene Lazuliet is een zeer zeldzaam mini kristalletje. Het kristalletje laat een hagedis (Lizzard) en Draken zien. De naam Lazuliet is afgeleid van het Perzische Lazhward, wat ‘blauw’ betekend. Lazhward lijkt gek genoeg op Lizzard. Eerst komen de woorden gif of toxic, de geur van Zwavel en drakeneieren. Er wordt een energie van een liefdevolle, groene moederdraak getoond. Het is een Draak van de binnen-aarde. Je kunt via dit kristal jezelf als die groene Draak op aarde voelen. De binnen-aarde bevat prachtige natuur, zo mooi groen, waar dit kristalletje mee resoneert. Deze helpt deze prachtige binnenwereld naar buiten te laten komen. Deze groene Draak komt van de binnen-aarde naar het aarde oppervlak. Hier wordt ze een schaduw magneet voor reptielachtigen. Zij kan ze weer naar het licht brengen. Reptielen hebben ook moeders nodig, een energie die vertrouwd is, waar ze zich aan kunnen laven, waar ze zich mee kunnen identificeren, want zij hebben niks met Maria afbeeldingen. Ze neemt ze onder haar vleugels. Zwavel staat veelal symbool als duivels, maar Zwavel is heel zuiverend en transformerend. Niets is wat het lijkt. Alles heeft een complementair deel, net als in de homeopathie, waar men van gif een hoog potentieel geneesmiddel maakt. We hoeven deze Reptielwerelden op aarde niet te ontkennen, of er bang voor te zijn. Ga ook maar door deze velden heen, deze horen ook bij de aarde, bij het geheel. Ontkennen heeft geen zin. Ook zij zijn goddelijk en horen bij het grote plan. Als je je hiermee kunt identificeren, dan kun je werkelijk bij compassie komen. Het omarmen van wat voor sommige mensen als angstaanjagend of gruwelijk is, waar deze energie voor kan staan, is helend en transformerend. Zolang je deze ontkent en wegduwt, blijf je het tegenkomen, blijf je vechten tegen het ‘nieuwe’. Het ‘nieuwe’ kan alleen geboren door worden door uit dualiteit te gaan, in eenheid te leven, alles als Goddelijk te zien. De Draken energie of Reptilians staan op aarde symbool voor het negatieve. Als jij voelt dat je voor je donkere delen wegloopt, of delen die je niet aan wilt kijken, ook bij verslavingen, dan is dit het perfecte kristalletje. Deze helpt je te bevrijden. De gifdelen, het gal, de angsten in je kunnen dan zichtbaar worden, naar buiten komen. Op aarde is zoveel verdraaid. Alles is gelabeld of gekaderd aan iets negatiefs, waardoor het mensen weghoudt om daarheen te gaan. Maar het is zo reinigend om er doorheen te gaan, het kan het laatste stukje zijn waar je nog doorheen moet/wilt om bevrijding te ervaren. Alle Lazuliet stenen of kristallen trekken zuivere, universele energie aan, stimuleren de intuïtie, bevorderen evenwicht en kosmische uitlijnen en geven je het gevoel een deel van het Goddelijke geheel te zijn. Op het derde oog gelegd stimuleert het helder zien en geeft het inzichten.

Moldaviet is zo’n steentje die door alle reclame op tik tok en door vooral Amerikaanse healers en ook door boeken enorm gewild is. De laatste paar jaar wordt er nog heel weinig uitgevoerd en door de grote vraag is de prijs exorbitant gestegen. Dit is de reden waarom wij deze niet meer hebben ingekocht. Voor iedereen die van een Tektiet met een zeer hoge vibratie houdt adviseren wij om eens een keer naar Libisch Goud Tektiet te kijken en er eentje te voelen. Het is onze favoriete Tektiet, omdat wij zo van de energie van de Zon houden en ons ook verbonden voelen met de energie van Ra van het oude Egypte. Wij hebben het geluk gehad een grote hoeveelheid in allerlei maten, voor een zeer goede prijs te hebben kunnen inkopen. In dit voorjaar met veel regen kunnen we dit zonnetje best gebruiken. Daar deze steen een zeer krachtige zonne-energie en overvloedige levenskracht in zich draagt.

Libisch Goud Tektiet (Tranen van Ra)

Libisch Goud Tektiet is zo’n 29 miljoen jaar geleden gevormd toen een meteoriet de Westelijke Woestijn, in de Gilf kebir regio het zand raakte, waarna een gouden, glasachtige substantie ontstond. Net als de Prophecy Stone is ook Libisch Goud Tektiet energetisch een combinatie van zand (blauwdruk van de aarde) en sterrenstof. Geboren uit een magisch, alchemistisch proces dat voorbij onze verbeelding gaat. Deze staan voor transformatie en alchemie, het omzettingsproces waar we allemaal doorheen gaan. Spiritueel draagt deze steen krachtige zonne-energie en overvloedige levenskracht. Hij werkt als een beschermende amulet op elke reis, zowel fysiek als metafysisch. Het is een steen van verlichting, tranen van de Zon (Ra de Zonnegod). De tranen kun je vergelijken met een parel. De parel die jij bent wordt geslepen, gevormd door de setting waarin jij je bevindt, je begeeft. Tranen, verdriet, zullen alchemistisch goud worden. Libisch Goud Tektiet is energetisch ook verbonden met de energie van Sirius. Ze zijn een balsem voor de ziel. De Gouden Straal van Christus, van onvoorwaardelijke liefde en wijsheid is permanent verbonden met Sirius. Vandaar dat alle wezens die daar vandaan komen, of dit stelsel zijn binnengekomen vreugde, vrijheid en vertrouwen komen brengen, net zoals deze steen. Deze leert je toeschouwer te zijn in wat er nu op aarde plaatsvindt, niet erin te gaan, want dan verlies je jezelf. Deze tijd is een mega kans om grote sprongen te maken, verschuivingen in bewustzijn te maken. In de nieuwe energie is alles al, gaat alles moeiteloos, staat niks meer vast. Deze Tektiet bevat Monoatomische elementen, waaronder Monoatomisch Goud. Tests uitgevoerd in de VS en Rusland bevestigen dat mono-atomaire metalen elementen supergeleiders zijn met een nul-magnetisch veld, die zowel de magnetische noord- als de zuidpool afstoten. Dit is bevorderlijk voor nulpuntsenergie. ‘Zero-Point Energy’ (ZPE) staat bekend als een energie die het weefsel van alle ruimte vult, die bestaat bij zeer hoge frequenties. Monoatomische metalen elementen hebben het vermogen om gebruik te maken van deze onbeperkte toevoer van energie op manieren die we net beginnen te begrijpen. Er is ook aangetoond dat mono-atomaire metalen elementen hun fysieke toestand daadwerkelijk kunnen veranderen en naar andere dimensies kunnen verschuiven. Wetenschappers kunnen niet verklaren hoe deze schijnbaar onmogelijke transmutatie plaatsvindt. Je kunt met dit soort kristallen grote verschuivingen in je bewustzijn maken. Ze helpen je vibratie te verhogen en geven een gevoel van vreugde en ontspanning. Deze kennis zijn herontdekkingen van een geavanceerde wetenschap die al werd begrepen en gekend door de oude Mesopotamische, Egyptische en Israëlitische priesters. Libisch Goud Tektiet helpt veranderingen op aarde in balans te brengen. Omdat deze uit zo’n krachtig proces is geboren is, bezit deze grote transformatie kracht die helpt alle dromen te verwezenlijken en alles wat niet meer nodig is te verwijderen. In Libisch goud Tektiet komt alles samen, het is een versmolten eenheid. Het bezit de wijsheid en de kennis van het grote geheel. Versmolten door de inslag van de meteoriet in een klein stukje steen. Prophecy Stone is meer de som der delen en Libisch Goud Tektiet is uitgekristalliseerd, de transformatie, de uitkomst. Samen bij elkaar is de cirkel rond, alles is met elkaar verbonden.

Een ander steentje met een gele, zonnige kleur is de Gouden Labradoriet. Deze lijkt in niks op de ‘gewone’ Labradoriet die altijd een groene basiskleur heeft. Deze Gouden Labradoriet zijn kleine heldergele steentjes die je snel met Citrien zou verwarren. Er is niet heel makkelijk aan ze te komen, dus we waren heel blij dat we er weer hebben kunnen inkopen, daar we ze al een tijdje niet meer in de winkel hadden. We hebben er nu ruwe en getrommelde steentjes van.

Gouden Labradoriet (Bytowniet)

Deze steen werkt zeer krachtig op je zonnevlechtchakra en leert je om je kracht en wil op de juiste wijst te gebruiken. Deze steen is niet alleen verbonden met de energie van de zon, maar ook met de centrale zon van ons Universum, wat de thuisbasis, het spirituele centrum en de oorsprong van bewustzijn in de kosmos is.  Als je mediteert en je verbindt met de Gouden Straal in dit kristal kun je hiermee in contact komen en ook met de Engelen die hierbij horen en de muziek der sferen die vanuit dit domein klinkt.  Hij geeft vreugde en kinderlijke speelsheid.  Gouden Labradoriet brengt moed, vitaliteit, uithoudingsvermogen, helder denken, innerlijke kracht, mentale activiteit, spirituele focus en doelgerichtheid. Deze steen helpt je het Goddelijke Patroon van het leven te zien, kalmeert je emoties en helpt je acties te ondernemen, vooral als je de neiging hebt om dingen uit te stellen. Goed voor hen die onzeker zijn in nieuwe situaties. Gouden Labradoriet sterkt je zelfrespect maakt je talenten zichtbaar. Goed voor de nieren, de galblaas, de milt en voor de spijsvertering. Het reinigt en ontgift het lichaam. Ook behulpzaam bij bedplassen.

Als laatste in deze blog vol unieke exemplaren, een zeldzame Regenboog Elestiaal uit Brazilië. Veel van onze klanten kennen waarschijnlijk de krachtige Elestiaal of Krokodillenkwarts wel. Nu vond onze Braziliaanse vriend een klein aantal, veelal wat grotere exemplaren met een regenboog patina op het oppervlak. Deze is alleen zichtbaar door naar de steen te kijken onder een bepaalde hoek of lichtinval. Na de channeling werd duidelijk wat deze bijzondere steen te vertellen had.

 Regenboog Elestiaal (Krokodillenkwarts) uit Brazilië

Deze naam is gegeven aan een unieke Elestiaal die door mineralen in de aarde een prachtige, regenboog patina heeft verkregen. Deze is alleen zichtbaar door naar de steen te kijken onder een bepaalde hoek of lichtinval. Net als de echte aura Kwarts die door verschillende mineralen een patina verkregen, waaronder Goud en Platina. Ook deze zeldzame Elestialen zijn verbonden met het element Goud. Deze steen vertelt ook dat deze alleen zichtbaar zal zijn voor hen die zich geroepen voelen door het kristal en deze ‘nodig’ hebben, anderen zullen aan de steen voorbijgaan. Zij die klaar zijn om de volgende stap te maken, het ankeren, indalen van je hogere zelf. Het vervolmaken. De mineralen uit de aarde die de steen deze prachtige regenboog patina geven, laten voelen dat deze bijzondere energie geïncarneerd is. Daarom worden er nu in verschillende werelddelen stenen met een unieke patina gevonden. Denk aan Regenboog Mayaniet uit Amerika en andere. Deze krachtige kristallen lijnen ons uit met onze Stellaire delen en helpen energetisch om ons junk DNA, (de losse filamenten), welke in verbinding met ons kosmisch bewustzijn staan, weer te activeren zodat ons DNA energetisch en lichamelijk weer kan evolueren van 2 naar 12 strengen DNA welke wij oorspronkelijk hadden. Het getal 13 komt ook nog door met de woorden: de cirkel rond. Deze kristallen helpen ons weer bij ons vertrouwen te komen, er is zoveel wantrouwen sinds er zoveel onwaarheden aan het licht zijn gekomen. Niets is wat het lijkt, dit kristal helpt je naar binnen te gaan, naar je hart en daar te ankeren, waardoor vertrouwen in jezelf, in jouw weten weer groeit. Het zijn kristallen ruimteschepen, zijn intergalactisch uitgelijnd en bevatten zeer oude codes.

Elestiaal is een Meesterkristal, een lichtwerkers steen, het zijn Meesterhealers en kunnen beschouwd worden als de koningen en koninginnen van de kristalwereld. Dit kristal bezit bijzondere krachten, het overlaad je met kristallijn licht vanuit de goddelijke werelden. Het zuivert en transformeert en zet heel je systeem in een hogere lichttrilling. Een Elestiaal veld bevat een speciale energie, een collectief, die op een bepaalde manier gecodeerd is en die je enorm laat groeien als in een stroomversnelling, dit gebeurt met zachtheid en kracht tegelijkertijd. Elestiaal zorgt voor de ultieme doorstroom van kristallijn licht tot diep in je aardse blauwdruk en geeft dus diepgaande healing, deze lijnt je uit met je oorspronkelijke blauwdruk, met het Goddelijke wezen dat je bent. Dit kristal is ook vaak verbonden met de kristallijne draak, die ook een enorme kracht aan dit kristal geeft. Het brengt inzicht, wijsheid en hogere lichtkennis. Elestiaal heeft een grootse energie die van de hogere dimensielagen afkomstig is en verbonden is met onder andere Sirius. Elestiaal helpt met het zuiveren en sterker maken van je hartchakra en het vergroten van je aura. Lichamelijk zorgt de steen voor een ontspannen staat van je lichaam en je wezen. Het is belangrijk dat we goed rechtop gaan lopen en zitten, zodat de energie goed kan doorstromen. Deze steen kan helpen lichamelijke klachten en pijn te verzachten. Deze bevorderen de algehele doorstroming en vermeerdering van energie in je lichaam, kalmeren gedachten en ondersteunen bij hoofdpijn.

Wij hebben in de winkel een grote hoeveelheid Elestialen, van klein tot groot. We hebben ook nog een paar unieke, grote exemplaren die we een aantal jaren geleden gevonden hebben. Dit zijn wat wij Zaad kristallen of floaters noemen. Behalve de eigenschappen die iedere Elestiaal bezit, zijn dit de extra eigenschappen bij deze unieke Elestiaalvorm:

Elestiaal Zaad kristallen

Deze speciale Elestiaal kristallen zijn allemaal floaters of zaad kristallen. Ze worden “zaad” genoemd, omdat ze los van elkaar in het zand worden gevonden, alsof ze ooit gezaaid zijn. Op de uiteinden van de stenen, waar ze ooit van de cluster zijn afgebroken, zijn ze opnieuw gaan groeien, waardoor er nieuwe puntjes zijn ontstaan, dit maakt de stenen zo uniek. Kristallen met deze groeivorm worden ook wel self-healer genoemd. Ze symboliseren vrijheid, dat je kunt zijn wie je bent en ze versterken je zelfgenezend vermogen. Zeer goed bij stress en depressie. Deze unieke exemplaren die nu gevonden zijn, zijn ook nog eens begroeid met melkwitte zaadkristalletjes, dus dubbel op. Ze zien eruit of ze bestrooid zijn met kristalsuiker met groen Epidoot erin. Deze unieke kristallen die lijken op een ruimteschip, zijn complex om te zien en het duurt even voordat deze zijn informatie prijsgeeft. De steen wil eerst even uitwisselen. Het Elestiaal is als een trap, een ‘stairway to heaven’. Er zit een complexe opbouw in de steen, hoe deze is ontstaan. Ideaal voor mensen die complex in elkaar zitten, die veel verschillende kanten, facetten bezitten. Hij helpt je om jezelf te begrijpen, alle lagen met de steen af te lopen en dan terug te komen en voorbij de complexiteit te kijken, de leegte/eenheid te voelen met alles en iedereen, waardoor je je vrij gaat voelen. Hij laat je zien dat je al die lagen niet bent. De steen zegt: Ik ben hier, maar ik ben niet van hier. Je bent meer dan die aardse persoon met al die vaak zware lagen, je bent meer, je bent licht!

Als deze nieuwgevonden Regenboog versie te groot of te krachtig voor je voelt, pak dan eens een Elestiaal vast zonder deze patina. Deze Lichtwerkers stenen zijn van zichzelf al zo enorm krachtig en werken met hetzelfde doel als die met patina. Het is zo belangrijk om te voelen welk kristal bij jou past, die jou het beste kan ondersteunen op jouw unieke pad. Hoger is niet beter, we kunnen bij dit soort kristallen die al zulke hoge vibraties bevatten, maar tevens o.a. door het Rookkwarts ook zeer geaard zijn, niet meer praten van “Hoger, beter best”. Ze zijn allemaal fantastische leraren en ieder mens volgt een eigen pad in het tempo wat voor hen het beste is. Ook ‘snel’ hoeven we niet te gaan. Tijd bestaat niet, belangrijk is dat je in het Nu leeft en een prachtig leven voor jezelf creëert, in jouw werkelijkheid leeft. Dus niet een werkelijkheid die voorgeschoteld wordt, die je via tv waarneemt, nee, ga een werkelijkheid leven waar jij van droomt, vol liefde, mededogen en plezier. Als jij je werkelijkheid verandert, verandert de wereld om je heen.

AGENDA WINKEL

Buiten dat wij iedere vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur geopend zijn, zullen wij donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag) en 1e en 2e Pinksterdag 28 en 29 mei met de winkel geopend zijn.

28, 29 en 30 april (vrijdag, zaterdag en Zondag)

5, 6 en 7 mei (vrijdag, zaterdag en Zondag)

12, 13 en 14 mei (vrijdag, zaterdag en Zondag)

18, 19 , 20 en 21 mei (donderdag, vrijdag, zaterdag en Zondag)

26, 27, 28 en 29 mei (vrijdag, zaterdag,  Zondag en maandag)(Pinksteren)

Menu