Inkoopreis Amerika deel 2

inkoopreis

Het is weer vroeg in de morgen dat we wakker zijn, eigenlijk wil ik in het ritme van hier komen, maar dan voel ik dat er nog zoveel te doen is en dat er toch weer een blogje moet komen. Ook omdat we zoveel per dag meemaken dat als ik lang wacht met het opschrijven, ik gewoon allemaal niet meer weet wat we nu ingekocht hebben ha ha. Dus toch Wim en Cyrille maar even laten schrikken door het licht al aan te doen en de laptop te pakken. Ook zij waren al wakker, maar dwingen zich ook nog te blijven liggen. Zo fijn dat we elkaar door en door kennen en daardoor ook een kamer kunnen delen zonder irritaties te hebben. We leven hier het leven van de stenen, we praten erover tot we gaan slapen en we staan er weer mee op.

Gisteren hebben we nog veel kristallen uit Brazilië ingekocht. We hebben een grote hoeveelheid getrommelde natuurlijke Citrien gekocht, omdat daar over het algemeen niet makkelijk aan te komen is. Dus als je ze dan kunt kopen, hebben wij zoiets van; koop dan gelijk maar veel, want dan hebben we ze tenminste in huis. We vonden ook 2 doosjes met Sugar Blade kristallen, dit zijn prachtige feloranje Lemurians die een aantal jaren geleden voor het eerst gevonden werden. Ze hebben op hun oppervlak een soort suiker coating.

Sugar Blade kwarts uit Brazilië

Sugar Blade kwartsen zijn nieuw ontdekte Lemurische kristallen die gevonden zijn in Minas Gerais. Ze zijn heel bijzonder. Er zijn verschillende varianten; Golden Healers, Tangarine, Lithium, maar ook witte exemplaren die licht citrien van binnen zijn. Ieder kristal is daardoor anders van energie. Je zult automatisch het kristal kiezen die bij jouw energie past. Bijna alle exemplaren zijn van buiten bedekt met een coating vol etsen en coderingen en van binnen zijn ze transparant. Deze kristallen laten zien hoe zuiver wij van binnen zijn, dat we na onze lange incarnatie cyclus van buiten getekend kunnen zijn, met littekens, groeven, maar ook prachtige ervaringen met ons meedragen, maar dat onze kern, ons monadisch licht glashelder is. Deze kwartssoort heeft een bijzonder sterke resonantie met de soma- en zielensterchakra’s en het Hogere Zelf. Hij helpt je af te stemmen op de reikwijdte van je spirituele identiteit en helpt je deze aan de wereld te laten zien. Dit kristal draagt de levenskracht-energie van Alles Wat Is en een hologram van je multidimensionale zelf in zich. Hij helpt je te verbinden met je Hogere Zelf en met de oneindigheid van het bestaan en helpt je om je levensrichting te kiezen. Hij laat je zien welke deur naar de toekomst opengaat en met welke deur je het verleden kunt afsluiten. Deze steen is ook uitermate geschikt om in contact te komen met buitenaardsen, zoals de sterrenmensen voor toegang tot de lessen van deze wezens. Om te weten van welke ster je afkomstig bent, leg je de steen op de soma- of sterrenpoortchakra. In combinatie met sterrenzaad kwarts activeert hij je voorhoofd- en somachakra’s en brengt hij hart en ziel tot eenheid. Deze bijzondere en zeldzame stenen bieden diepe healing voor metafysische vaardigheden die in vorige levens geblokkeerd zijn en helpt hij helderziendheid te openen. De steen geeft troost aan mensen die de aarde niet als hun thuisplaneet ervaren. Hij maakt de fysieke incarnatie aangenamer en beschermt die door het lichtlichaam in het fysieke te aarden. Het kristal werkt voorbij het fysieke bestaansniveau om het lichtlichaam te genezen.

We hebben ook een aantal zakjes met inimini Lemurische puntjes, deze gaan we in zakjes verkopen, want het is geen doen om deze allemaal per stuk te prijzen, de stickertjes zijn ook bijna te groot voor hen ha ha.  We hebben ooit per ongeluk een zakje daarvan gehad en heel veel mensen bleken ze te willen hebben, je kunt ze ook voor zoveel verschillende dingen gebruiken, ook om kristal rasters te maken, om je huis of om een lichaam of om in kracht instrumentjes te stoppen. Heel leuk om creatief mee te zijn. 

Wat nieuw is, zijn  geslepen, staande punten van zwarte Toermalijn, deze zien er heel mooi uit en zijn ook fijn om bij de computer te zetten of waar dan ook in huis. Het zijn mooie beschermers tegen allerlei straling. Deze mooie staande punten zijn een mooie aanvulling in ons assortiment van zwarte Toermalijn stenen. We hebben al trommelstenen in groot en klein, grote bollen, ruwe stukken van klein tot groot en hangertjes.

Zwarte toermalijn (schorl)

Beschermt je tegen alle soorten van negativiteit ook tegen elektromagnetische smog, straling, computers, telefoons. Hij creëert een verbinding met het basischakra, aardt energie en vergroot de fysieke vitaliteit, waarbij spanning en stress worden teruggedrongen. Hij moedigt een positieve houding aan, ongeacht de omstandigheden, leert je opkomen voor jezelf en geeft steun en daadkracht bij moeilijke situaties zoals een begrafenis of scheiding. Goed voor doorstroming van de aderen en alle chakra’s, helpt bij benauwdheid op de longen en maakt deze schoner. Ontspant nek, hoofd en helpt heel goed bij spanningshoofdpijn. Ontkrampt het gebied rondom de zonnevlecht. Helpt bij verslavingen, zoals stoppen met roken. Hij geeft aarde, balans en kracht.

Ook super leuk, lief en krachtig zijn mini Vogel of Phi kristallen. Prachtig helder en zo makkelijk om mee te nemen. We zullen er ook hangers van gaan maken. Deze kristallen zijn perfect om energie mee te sturen. Mensen die dubbeleinders gebruiken in healing of voor andere doeleinden kunnen deze ook heel goed gebruiken. We hebben er ook wat in Rookkwarts en van Amethist. We hebben ook prachtige grotere Vogel kristallen gemaakt uit Amethist ingekocht, echt super blij zijn we hiermee.

Vogelkristallen of Phi kristallen

Dit zijn uniek geslepen kristallen, ze zijn zeer krachtig omdat ze licht op een speciale manier focussen of bundelen. Deze bijzondere kristallen hebben een verbinding met Atlantis. In die tijd werden ze gebruikt omdat ze licht konden versterken en om energie op te wekken. Ze worden nu gebruikt om mee te helen, zowel op dna nivo, als van het fysieke lichaam en alle lichtlichamen. De man die ze opnieuw heeft ontwikkeld, Marcel Vogel is inmiddels gestorven, dus alle kristallen die nu verkocht worden zijn door anderen gemaakt. Deze kristallen worden in facetten geslepen waardoor het licht in een kristal wordt gespiegeld en versterkt. Er ontstaat een naar buiten gericht vorm van laserlicht die met de juiste intentie gedachten versterkt. Je kunt dus met deze ‘instrumenten’ licht bundelen, sturen en het (licht)lichaam helen. De vorm van de kristallen is afgeleid van de Heilige Geometrie en wel ‘de levensboom’, die weer in de ‘levensbloem’ (flower of life) pas. De ene kant van het kristal, de stompere kant is de vrouwelijke kant, de andere kant, de scherpere, is de mannelijke kant. Deze zend een laserachtige energie uit die zeer krachtig op het energetische lichaam inwerkt en kan worden gebruikt voor etherische chirurgie. Ze zijn er al met 4 of 6 facetten, maar wij verkopen die van 12 en 24 facetten. Deze laatste zijn moeilijker verkrijgbaar en kostbaarder.  

We vonden bij onze vriend ook een doosje met wat grotere Lemurisch zaad of Selfhealer kristallen die ook Rutiel bevatten, echt bijzonder. We hebben ook 3 dozen van Albiet met Moscoviet gekocht in hele aparte vorm, niet te omschrijven, maar geen plakken, maar echt een vrije groeivorm. Als we thuis zijn en de stenen zijn aangekomen, dan gaan we in deze blogs weer foto’s van alle nieuwe kristallen laten zien.

Albiet met Moscoviet

We hebben mooie trommelstenen van Lodoliet en mooie groene Prasioliet kunnen kopen en voor ons heel speciaal is trommelstenen van Amfiboolkwarts, echt super gaaf zijn deze. Net als de grote exemplaren bevatten ze hele werelden. Deze te zien maken ons heel blij. 

Amfiboolkwarts of Engelfantoomkwarts

Deze zeldzame steen wordt zo genoemd vanwege de innerlijke vleugels en Engelenvibratie. Het zijn heldere bergkristallen met witte, gele, rook, amethist, rode of perzikkleurige inclusies, fantomen, lagen, vensters, elestiaal en ‘vleugels’. Hij geeft een verbinding met het hoogste niveau van spirituele ervaring en roept jouw beschermengel en hogere wezens aan en geeft diepe innerlijke vreugde. Hij heeft een zeer vriendelijke en kalmerende energie. Als je deze steen op het kruinchakra legt activeert hij alle hogere chakra’s. Hij opent een ladder voor bewustzijn om contact met je Hogere Zelf te krijgen en om de hoogste begeleiding te ontvangen. Dit kristal helpt je inzicht te krijgen, vooral op het derde oog en stemt je af op de wijsheid van de universele geest, zodat je een onthechtere visie op leven en evolutie krijgt. Met een blik in zijn diepten ga je naar een ruimte van diepe universele liefde en word je geholpen altijd vanuit een plaats van liefde te handelen. De fantomen en inclusies binnen dit kristal hebben verschillende eigenschappen, sommige stabiliseren en beschermen, andere aarden en lossen negativiteit op. De witte zwemen openen het innerlijke oor en de gele, perzikkleurige limoniet beschermt tegen occulte aanvallen of geestelijke invloed, zodat deze steen een nuttige metgezel op spirituele reizen is. De fantomen die de vele levens van de ziel symboliseren nemen je mee op reis door multidimensies. Ze doorbreken oude patronen en helpen weer contact met oude wijsheid te krijgen. Het is een fantastische steen die energieën naar de hoogst mogelijk verschuift en voor samenwerking en harmonie zorgt.                                        

 Zo apart, voor vertrek hadden wij de prachtige schalen uit Mexico binnen gekregen. Binnen twee weken hebben we de meeste verkocht, we hebben nog maar een paar exemplaren over en nu kwamen er weer een aantal schalen op ons pad. Deze bij een andere Braziliaan die ze met een aardige korting aan ons heeft verkocht, omdat hij ruimte nodig had. Hij vertelde dat deze niet meer gemaakt worden omdat de kosten zo hoog zijn en ze nu liever grote Agaatplakken slijpen, omdat ze daar veel meer aan verdienen en veel minder tijd in beslag neem. Dus wij zijn heel blij met deze schalen, gemaakt uit wat men wel witte Amethist noemt, het is dus Bergkristal maar dan gemaakt uit soort geodes zoals meestal de Amethist zijn.

gele Lepidoliet

Toen we een vat bij onze Braziliaan hielpen uitpakken kwamen er een klein aantal mosterdgele ruwe stukjes uit, wij dachten dat het Moscoviet was, maar hij vertelde ons dat het Lepidoliet was die hij 2 jaar geleden gevonden had. Wij hadden nog nooit gele Lepidoliet gezien. We hebben bij hem ook een kleine hoeveelheid prachtige ruwe paarse Lepidoliet brokken met felroze stukjes Roze Toermalijn erin gevonden. Deze beide zijn echt iets voor liefhebbers van Lepidoliet. Maar het grootste cadeau van die ochtend vond iets later plaats. Het is altijd heel druk met iedereen die in de opengemaakte vaten duikt, op een gegeven moment opende hij een vat om te kijken wat daar ook alweer in zat, op dat moment stond ik met hem te kletsen en was er niemand anders in de buurt. In dit vat zaten een aantal grote zakken met kleine puntjes, ik vroeg wat het was en hij liet mij een zak zien en daar werd ik zo blij van, Wow! Hij zei dat zijn bi-colour en tri-colour puntjes. De bovenkant is van Amethist en de onderkant van Bergkristal in een hele strakke scheiding, alsof er een streep in het midden is getrokken van tot hier deze kleur en daaronder de andere en de tri-colour hebben dan onderaan het puntje nog net een stipje rood. Wat een snoepjes, gewoon schattige wezentjes, echte Kristalvriendjes. De andere zakken bleken kleine Amethist puntjes te zijn, dus wat waren wij zielsgelukkig dat deze op ons pad zijn gekomen, dat wij ze mee naar Nederland mogen nemen. We weten zeker dat heel veel mensen zich tot ze aangetrokken zullen voelen.

Het weekeinde voor we vertrokken verkochten we het grootste Amethist hart wat we nog hadden, deze had ook prachtige Calcietjes erop. We hadden het er nog over wat een prachtig kristal het was en dat het dan altijd weer even leeg op de plek waar deze stond voelde. Bij een van de Brazilianen zagen we wat harten liggen en twee riepen ons, eentje van prachtige Prasioliet ofwel groene Amethist en de andere was een Amethist met een paar prachtige hele dunne Calcietjes erop. Dit grote Amethist hart is niet alleen maar paars van kleur, hij bevat ook zwemen van Prasioliet, echt een heel unieke steen. De lege plaats is dus weer snel opgevuld.

In de eerste blog schreven we over de getrommelde Maria Magdalena Opaalkwartsen en nu we hebben er ook nog prachtige kleine ruwe brokjes van gevonden. Welke ons hart ook raakten en die we hebben gekocht zijn hele mooie vlammen van de witte Opaalkwarts. Ze zijn echt magisch en als je ze ziet kun je hun verbinding met de Godinnen en Elfen en Eenhoorn energie er echt aan afzien.

Opaalkwarts

Deze zeldzame natuurlijke Opaalkwarts uit Brazilië heeft door zijn mooie glans een mysterieuze uitstraling. De energie van het kristal is verbonden met de Godin Isis en met die van de maan. De blauwe gloed komt door de aanwezigheid van aluminium. Deze in een punt geslepen kristal heeft een bijzonder zachte maar ook hoge lichttrilling, is zeer liefdevol en helpt je bij je Ascensie ontwikkeling. Het helpt alles wat nog niet in balans is te transformeren en brengt verdieping en groei. Hij transformeert ook de laatste emotionele stukken en helpt om vreugde, blijheid en het innerlijk-kond gevoel in je leven te houden. Deze healer en energieversterker is zeer sterk verbonden met de Engelensferen en die van de Natuurwezens zoals Elfen en Eenhoorns. De regenbogen en de zwemen erin verbinden je met het kosmische Witte Licht dat alle kleuren bevat en daarom bevatten deze kristallen een heel bijzondere lichttrilling van het hele kleurenspectrum. Ze verbinden alle mensen op aarde in liefde en zo dragen we gezamenlijk de Nieuwe Kosmos en geven de Nieuwe Aarde gestalte. Dit kristal bevordert innerlijke rust, helpt bij het verwerken van emoties en geeft energie. Het is een allround helende steen die negatieve blokkades verwijdert en depressie verlicht. Goed om mee te mediteren. Opaalkwarts verhoogt het bewustzijn naar een kosmisch bewustzijn. Hij helpt bij de opname van ijzer, ondersteunend voor het gezichtsvermogen, bij vermoeidheid, de stofwisseling, haaruitval en de lymfknopen en is goed bij stress, oud verdriet en helpt bij het verwerken van trauma’s                  

Normaal kopen we onze Herkimer Diamonds bij de eigenaar van de Ace of Diamonds mijn, maar hij is nooit als een van de eerste aanwezig. Deze man rijdt met zijn grote Fourwheeldrive helemaal van de staat New York naar Arizona. Vorig jaar waren er bijna geen kleine, heldere Herkimer Diamanten te vinden vertelde hij en ook wij waren bijna door onze voorraad heen, dus we hoopten er weer bij te kunnen kopen. Nu liepen we langs een Amerikaan die een kleine stand had met stenen uit allerlei werelddelen. Wim zag er opeens 3 flatjes met Herkimers liggen die ons echt tegemoet straalden. Op de kaartjes stond dat ze uit de Ace of Diamonds mijn kwamen. Wij zeiden tegen de man dat wij ze altijd van de eigenaar kochten. Hij zei dat hij deze van iemand had gekocht die ze in deze mijn zelf had mogen zoeken. De kwaliteit is werkelijk prachtig dus we hebben ze gelijk gekocht. Later gaan we bij de mijneigenaar wel weer kijken naar de grote exemplaren, maar deze hebben we gelukkig alvast.

Herkimmer-Diamant (New York)

Deze kristallen hebben een enorme lichtkracht en zijn krachtige healers. Het zijn manifestaties van spiritueel licht dat vaste vorm heeft aangenomen. De donkere insluitsels helpen dit licht te aarden. Herkimers zijn verbonden met het helderwitte licht van de Goddelijke Essentie en stralen een heel helder kristallicht uit die je energieveld zuivert. Als je een Herkimer diamant draagt dan kun je een voortdurende, bijna onmerkbare verbondenheid met de hogere spirituele werelden ervaren. Je komt hierdoor gemakkelijker in contact met de Engelenwerelden. Deze steen geeft energie en bevordert creativiteit. Zeer krachtig kristal om mee af te stemmen. Het stimuleert helderziendheid, telepathie en spirituele visie en roept leiding op uit hogere dimensies. Ze zijn zeer behulpzaam bij het herinneren en duiden van dromen, omdat ze je helpen in de droom bewust te blijven terwijl je dat fysiek niet bent. Ook zijn ze zeer behulpzaam bij het astraal reizen, verplaatsingen tussen dimensies en interdimensionaal werk. De steen bevrijdt en transformeert en brengt het doel van uw ziel naar boven. Door hun vorm zijn ze ideaal om zowel energie uit te zenden als te ontvangen. Ze ontgiften en beschermen krachtig tegen electrosmog, radioactiviteit, straling en besmettelijke ziekten. Ze maken je aura glashelder en je energie schoon. Deze kristallen geven je een gevoel van gelukzaligheid en verhogen je trilling en helpen je op je pad naar ascensie, terwijl je toch in je fysieke lichaam blijft en verbonden blijft met de aarde. Dit is het proces waarbij materie van geest wordt doordrongen en waarvoor velen nu geïncarneerd zijn. Ze worden ook gebruikt om vortexen tot stand te brengen voor heling van Moeder aarde of om een ruimte te reinigen. Je kunt een kristal ook onder een behandeltafel leggen om de vrijgekomen energieën te zuiveren. Ze zijn goed voor de ogen en kunnen je algehele fysieke uithoudingsvermogen en energie peil ondersteunen.

Halverwege de middag zijn we naar onze Braziliaanse handelaar gegaan waar we al 5 dagen lang iedere ochtend tussen 8.00 en 8.30 uur waren om mee te helpen de vaten uit te pakken. Het was tijd om alle stenen die we onder de tafel hadden verzameld, voorzien van ons kaartje en bordjes met ‘sold’ erop, te laten wegen en inpakken. Er werden buiten de tent 2 grote tafels neergezet om alles op te zetten, twee inpakkers haalden een leeg vat vol kranten en met zijn allen begonnen we de stenen aan te leveren, te wegen en alles goed in te pakken. Mensen die rondliepen om ook kristallen te kopen wilden steeds van onze tafel stenen pakken, omdat ze ze zo mooi vonden ha ha. We moesten steeds zeggen dat dit al verkocht was. We konden zelf ook bijna niet geloven dat we zoveel moois verzameld hadden. We hebben deze keer naast alle kleine stenen ook een aardig aantal hele grote kristallen ingekocht. Omdat we vergeten waren foto’s te maken hebben we tijdens het inpakken nog snel een aantal foto’s van de stenen gemaakt, deze zullen we in deze blog nog laten zien. Al 2 jaar keken we of er een hele grote blauwe Kyaniet bij zat die ons aansprak en vandaag hebben we deze gevonden. Ook hebben we een grote Sacred heart cluster, een zeer grote Lodoliet punt, een hele grote natuurlijk lemurische Bergkristalpunt van uit mijn hoofd rond de 15 kg en een groot stuk Bergkristal met coating van rood Hematiet en groen Chloriet. Een uniek groot stuk wat we nog nooit gezien hadden bestaat uit Groene, Roze en Zwarte Toermalijn met Lepidoliet, een ander uniek stuk bestaat uit een groot stuk Rookkwarts met daaraan zwarte Toermalijn met een stuk blauwe Toermalijn en Lepidoliet, een groot stuk Bergkristal met zwarte Toermalijn naalden erin en als laatste voor deze blog een vondst waarvan we onze ogen niet konden geloven. Het is een hele grote geslepen Bergkristal Vlam waarin zich een Golden Healer Lemurian bevindt, dus echt een super Manifestatie kristal. Deze vinden we zo prachtig dat we hem als hoofdfoto voor deze blog gebruiken. Wie het leuk vindt om onze avonturen te volgen, over een paar dagen komt er weer een nieuwe blog.

Menu