Inkoopreis Amerika deel 3

inkoopreis

Het is weer vroeg in de morgen, tijd voor een nieuw bericht. Helaas is het internet dit jaar weer wat zwakker, waardoor Cyrille meer tijd nodig heeft om de blogs met alle foto’s te uploaden. We delen de laptop en moeten nu op elkaar wachten tot de ene weer klaar is, dan kan de ander weer verder. Maar tot nu toe gaat het precies. Het is nog steeds heel druk met alles inkopen, er openen nog steeds nieuwe shows. Volgende week hebben we meer tijd, dan hoeven we niet perse op bepaalde plaatsen op bepaalde dagen te zijn. Het gaat hier anders dan ander beurzen, die hun deuren een bepaalde dag openen en dat je van te voren weet, deze beurs is 4 dagen of zo. Hier duurt het hele gebeuren zo’n 3 weken. Verschillende tenten, motelcomplexen of groothandels openen allemaal op verschillende dagen, dus je moet alles goed in de gaten houden en rijdt in het begin van hot naar her. Deze morgen gaan we ook weer om 8.00 uur op pad, dus nog snel even tijd om weer op te schrijven wat we allemaal al hebben ingekocht.

Bij onze Mexicaanse vrienden hebben we weer van alles kunnen bijkopen. Mooie grote stukken groen Calciet, de heerlijke Engelenvleugel Seleniet. We vonden in een doos nog een paar Naica Selenieten, wat een cadeautje dat deze vrienden af en toe nog uit een verdwaalde doos te voorschijn komen. Van oranje Calciet hebben we weer prachtige feloranje hartjes en kleine bolletjes kunnen inkopen. De ruwe stukken die dit jaar gevonden zijn, zijn helaas niet van de kwaliteit die wij graag zien, dus kopen we ze niet in. Nieuw voor ons uit Chihuahua, Mexico zijn hele mooie halve Agaat bollen, deze kleine Geodes zijn prachtig om te zien, sommige zijn wit en anderen zijn wat wij Avaloniet noemen, blauw/grijs van kleur, ook hebben we uit deze omgeving Thunder Eggs kunnen inkopen. Dit zijn ook van zulke Geodes, maar die hebben vaak een ster vorm van binnen. 

Thunder Egg 

Deze steen haalt je hoogste bewustzijn op en koppelt dit aan al je chakra’s en je aarding, Hij zorgt ervoor dat meer strengen DNA actief gaan worden, waardoor we meer het goddelijke wezen in de stof worden die we van oorsprong zijn. Hij beschermt je tegen energieën die niet voor jou bestemd zijn en hij reinigt het bloed en reguleert de hormoonproductie. Hij vergroot je weerstand en je vitaliteit. Dit kristal is goed bij rimpels en allergische reacties, versterkt de huid, huidspieren, bindweefsel en huidoppervlak bij uitslag en eczeem. Hij kalmeert de zenuwen en is goed bij nerveuze aandoeningen van de maag, migraine en pijn door gevoeligheid voor weer. De steen harmoniseert de stofwisseling en bloedsomloop is goed bij depressies, boosheid en woede uitbarstingen. Hij geeft innerlijke balans, vreugde en harmonie. Dit is een persoonlijke krachtsteen.

We hebben ook de mooie Woestijnroos uit Mexico ingekocht, dit is ook een Seleniet soort. We hebben mooie kleine bolletjes, maar ook hele grote exemplaren, die een prachtig kuntstwerkje voor in een huiskamer zijn en die hun heerlijke, zachte Engelen energie daar kunnen uitstralen.

Woestijnroos

Deze steen heeft niet alleen de algemene eigenschappen van seleniet of bariet, maar bevrijdt ook van zelfopgelegde negatieve programma’s of geloofssystemen. Deze steen heeft een zeer fijne vibratie, opent het derde oog, het kruinchakra en het zielensterchakra boven je hoofd  en geeft toegang tot Engelenbewustzijn en hogere leiding. Maar weinig stenen geven de hogere chakra’s een zo intense energie als Seleniet. Het is een kalme steen die diepe rust geeft, dus goed bij meditatie. Een groot stuk  in huis zorgt voor een vredige atmosfeer. Meditatie met deze steen zet oude haat om in liefde of helpt terug te reizen om het conflict op te lossen. Hij leert u liefde zowel te ontvangen als te geven en te versterken en houdt emotionele uitbarstingen binnen de perken. Als uitstekende healer voor de aarde is de woestijnroos te gebruiken om plaatsen met verstoorde aarde-energie met een raster te omgeven. Hij versterkt doelgerichte affirmatie en verbindt u met de voeding en bescherming van Moeder Aarde.

Bij onze handelaar uit Colombia hebben we weer ruwe Barnsteen kunnen bijkopen, deze is een stuk goedkoper dat de gepolijste Barnsteen, hij vertelde dat het proces van polijsten erg lang duurt en dat dat de steen daarom kostbaar maakt. Hij had geen Andara Obsidianen op zijn tafel staan, maar hij vertelde toen we hem erom vroegen dat hij 2 doosjes met kleinere exemplaren achter nog had staan, deze waren nog van de eerste keer dat hij ze uit Colombia had meegenomen. Hij had ze in zijn warehouse gevonden. Hij had wel nieuwe exemplaren ingekocht, maar deze waren allemaal nog in Brazilië om geslepen te worden. Deze zouden pas volgend jaar op de beurs te koop zijn. Sommige van de ruwe brokken die wij nu hebben meegenomen zijn helemaal helder, andere bevatten lava sliertjes. De kleuren variëren ook allemaal iets. Maar tot deze steen moet je echt geroepen worden en dan pak je precies het exemplaar dat bij jou past.

Andara Obsidiaan uit Colombia

Deze smaragdgroene Andara is in 2012 gevonden op de Ruiz vulkaan. Veel exemplaren bevatten nog een stukje gesteente van de berg en hebben vanbinnen soms gasbelletjes en streepjes van bruin lava. Andara is net zoals Obsidiaan een vulkanisch glas, daarom is het zo moeilijk om te zien of een steen ‘echt’ of ‘namaak’ is. Er zijn op dit moment heel veel ‘namaak’ exemplaren in omloop, omdat het zo’n bijzonder, zeldzaam en dus vaak kostbaar kristal is. Maar wie de bijzondere energie kan voelen, twijfelt niet, sommige bevatten sporen van Crystobaliet, het bewijs dat de steen Obsidiaan is. Er hangt een soort dimensiesluier over dit kristal, waardoor de één het ziet als een waardeloos stuk glas en de ander de zeer hoge dimensies waarmee het verbonden is voelt. Het mooie is dat het kristal dus alleen gaat naar hen, meestal “lichtwerkers” die ermee werken. Deze bijzondere kristallen waren bekend bij Indianen en bij hogere oude beschavingen, zoals o.a. Atlantis, Lemurië, de Maya’s en die in Egypte. Ze worden nu weer gevonden omdat hun energie nodig is voor de verandering waar de Aarde en de mensheid doorheengaan. Dit is een echt Ascensiekristal, één van de hoogste trillingen die ooit in kristal zijn gevonden. Het is verbonden met de Heilige Geometrie en de Kubus van Metatron. De energie lijkt op die van Diamant, alleen dan subtieler, vrouwelijker. Dit diamanten licht versnelt je transformatieproces tot je verlichting bereikt. Het verhoogt dus je trillingsniveau, waardoor je bij universele kennis komt en dat je meer in contact met je Hogere Zelf komt, je chakra’s worden schoongemaakt en gebalanceerd en je channelings vermogens worden geactiveerd. Het kristal is krachtig ontgiftend en beschermend en ontdoet je van iedere vorm van negativiteit. De helende trilling is niet van deze wereld. Je spirituele evolutie versnelt en helpt je leven te leven en te manifesteren wat je wilt, maar net zoals ieder Obsidiaan doorbreekt het oude patronen en angsten. Alles wat niet in balans is kom aan het licht, dan zal er een transformatie plaatsvinden waarna je in liefde kunt leven met begeleiding van de Engelen, maar totaal verbonden met jezelf. Je zult spiritueel thuiskomen.  Daarom zal dit kristal je pas roepen als je hier aan toe bent. Deze smaragdgroene Andara’s uit Colombia voelen ook aan als vloeibaar goud, alsof ze ontstaan zijn uit een alchemisch proces, wat eigenlijk ook zo is. De één zal ze daarom als ‘lood’ zien, terwijl de ander het ‘goud’ ziet. 

Deze Andara obsidianen ook wel Monatomic Andara genoemd bestaat dus uit vulkanisch glas met de hoogste vibratie van alles wat ooit op aarde gevonden is omdat deze “Prima Matra” bevatten in een combinatie van 70 mineralen.

Deze Monatomic Elements bestaan o.a. uit Goud, Zilver, Iridium, Rhodium, Chroom, Platina en anderen. Deze Monatomic metaal elementen hebben een enkel atoom en gedragen zich anders dan normale metalen. Als voorbeeld, Monatomic Goud bestaat uit een fijn wit poeder dat bijna niks weegt, terwijl goud zwaar is. De frequentie van dit monatomic goud is veel hoger. Als dit materiaal verhit wordt, bij hoge temperaturen transformeert het in een glasachtig materiaal. Nieuwe wetenschappelijke technieken hebben aangetoond dat deze monatomic elementen super conductoren zijn met een Nul-magnetisch veld. Ze bezitten dus zowel een noord als een zuid magnetische pool. Dit is de Zero-Point energie. Er is aangetoond dat deze elementen vanuit hun fysieke vorm kunnen “shiften” naar andere dimensies.

Dit Meesterkristal is dus een echt bewustzijnskristal die hier op aarde gecreëerd is om te helpen bij de overgang naar de Nieuwe Tijd. Een heus Nieuwetijdskristal.

Bij ons vaste Chinese en Mongolische adres hebben we het geluk gehad dat er ook dit jaar een prachtige nieuwe steen gevonden is, eigenlijk bijna ieder jaar heeft zij een nieuw gevonden steen uit China of Mongolië die ons hartje sneller laat kloppen. Deze keer is het een roze/perzik kleurige Starburst Calciet waarin zich donkere fantomen bevinden. Op de foto die we gemaakt hebben is de kleur niet zo mooi als in het echt. Ze hebben een heerlijke zachte, liefdevolle energie. De beschrijving zullen we nog in een blog vermelden als we thuis zijn en de steen opnieuw laten zien met foto’s die Wim gemaakt heeft. Dit is echt weer zo’n nieuwetijds steen met een prachtige trilling van Nu.

Een andere, werkelijk unieke vondst die ons heel erg blij en dankbaar maakt is een heel klein steentje met een vibrerende, sprankelende vibratie. Het is net een kleine Tinkelbel die je tussen je vingers houdt. We zagen de steentjes in een platte doos liggen en ze trokken ons aan als een magneet. Hij had planken staan met Geodes die behoorlijk prijzig waren. En in deze Geodes zag je af een toe zo’n klein vleugeltje zitten. Al deze losse vleugeltjes lagen dus in die platte doos. Hij vertelde dat hij in Oregon zelf deze Geodes uit de grond heeft gehaald, hij heeft deze mijn geclaimd, dus niemand anders dan hij had deze. De plek is Mc Donald Ranch, Madras, Oregon. Hij vertelde dat deze kostbare geodes door verzamelaars gretig werden gekocht omdat ze zo uniek zijn. Wij werden niet tot deze geodes getrokken, maar wel naar het doosje. Hij vertelde dat deze ‘vleugeltjs’ unieke groeivorm van Agaat waren die dan in deze Geodes soms gegroeid waren. Dat maakte ze zo bijzonder en zeldzaam. Normaal is een Agaat heel aardend van energie, maar deze dus totaal niet. Ze voelen wel verbonden met Moeder aarde en zeker met de natuurwezens, vandaar het Tinkelbel gevoel, het is net een klein Elfje.  Deze man die helemaal niet spiritueel was heeft de Agaat ‘Angelwing Agaat’genoemd. Misschien door de vorm van een Engelenvleugeltje of hij heeft onbewust de energie gevoeld. Deze in de doos waren allemaal losse, afgebroken exemplaren die hij gevonden had. Omdat we het hele doosje kochten kregen we ze voor een fantastische prijs. Hij vertelde dat wij de enige waren die deze nu hebben. Wat fantastisch dat zo’n steentje met zo’n unieke energie dan mee mag naar Nederland. Blijkbaar omdat daar de mensen wonen die verbonden zijn met deze energie.

We verkopen in de winkel altijd heel goed de lieve zacht, limegroene Healeriet, de steen waar Robert Simmons in zijn boek ‘De Wijsheid van Stenen’ over schrijft. We hadden in de winkel alleen getrommelde exemplaren, nu hebben we er ook een zak ruwe stenen van kunnen inkopen. Dus voor mensen die meer van ruw houden is dit heel fijn.

Healeriet

Deze prachtige lime groene steen is een nieuw ontdekte steen uit het Noordwesten van Amerika. Ze zijn gevonden in een afgelegen berggebied en met de hand uit de aarde gehaald. Als je de steen vasthoudt voel je zijn zachte energie. Healeriet is een krachtige healingssteen die op verschillende lagen werkt en die je chakra’s en meridianen weer uitlijnt. Hij werkt zowel in het fysieke lichaam als in de lichtlichamen en geeft je een heel goed en vredig gevoel. Hij resoneert krachtig met het hartchakra, de zonnevlecht en het 3eoog chakra. Healeriet verhoogt de trilling van je energieveld. Dit is een hele fijne steen voor healers, omdat hij een krachtige bondgenoot is. Hij geeft energie aan je vloeibare kristallen- lichtlichaam en revitaliseert op cellulair niveau. Healeriet brengt je cellen en je innerlijke systemen met elkaar in harmonie en lijnt ze uit met je Goddelijke Blauwdruk, waardoor je lichaam in perfecte balans kan komen. Op emotioneel niveau brengt hij vreugde, intimiteit en bewust te leven vanuit je hart. Hij optimaliseert je emotionele staat. Perfecte steen voor iedereen die oude pijnen en trauma’s wil helen, ook de onbewuste uit vorige levens. Healeriet helpt je dingen uit vorige levens herinneren en te leren van oude lessen en ook om oude patronen te doorbreken. Het is één van de meest zachte, heel-makende en balancerende energie stenen die er zijn. Hij helpt zodat er een verschuiving in je bewustzijn kan plaatsvinden. Op spiritueel niveau is het een steen van planetaire heling. Leg hem op plaatsen op Moeder Aarde waar trauma’s van oorlogen of rampen of vervuiling zijn. Healeriet helpt je bewust en ontvankelijk te worden voor de hoge helingsenergieën die in deze tijd naar de aarde gezonden worden. Je moet als mens wel bewust kiezen of je deze energie wilt ontvangen, zo ja, dan zal je spiritueel snel verder groeien. Healeriet werkt via de meridianen en vergroot je Chi of Levenskracht, dit is de reden waardoor de steen zo goed voor je is. Hij kalmeert de zenuwen en verhoogt je vitaliteit en energie en brengt innerlijke harmonie en spiritueel ontwaken. Door te werken met Healeriet kun je je jaren jonger gaan voelen. Hij opent je hart voor ‘Goddelijke Liefde’. Healeriet heeft een speciale verbinding met Shungit die de stroom van energie door de meridianen helpt versterken en je ook helpt om weer jonger te worden.

In Denver hadden we sinds een aantal jaren weer Arkansas Bergkristal ingekocht. Bergkristal uit Arkansas heeft een unieke, Lemurische energie die anders is dan de kristallen uit Brazilië. Helaas zijn de prijzen een stuk hoger, omdat ze erg gewild zijn en de handelaren onderling een prijsafspraak hebben. Maar deze glasheldere exemplaren trekken ons enorm aan. We hebben in Denver er van gekocht om te kijken of onze klanten deze toch ook graag wilden kopen en dat bleek het geval, dus nu hebben we een groter aantal clustertjes en ook een aantal losse punten weer ingekocht. We hebben deze keer ook de Gouden Regenboogmayaniet clustertjes uit Arkansas gekocht.

Arkansas Kristallen

Deze bergkristallen uit de staat Arkansas in Amerika zijn ongelooflijk helder en stralend. Het zijn één van de krachtigste bergkristallen ter wereld. De energie is heel erg zacht, ze zijn verbonden met de onvoorwaardelijke liefde en hoge energie van Lemurië, de Gouden tijd van Atlantis, de Pleïaden en Sirius. Onder de aarde bevinden zich in Arkansas enorme kristallen tot wel 40 meter in lengte en kristallen grotten van een schoonheid waar wij geen voorstelling van kunnen maken. Deze grote kristallen, wat we ook wel Moeder kristallen noemen worden beschermd en kunnen niet door de mijnbouw bereikt worden, ze zijn zeer oud en worden al millennia in een slaapstand gehouden. Ze werden door de Atlantiërs geprogrammeerd en worden nu weer langzaam geactiveerd. Er bevindt zich hier een enorm netwerk van hyperdimensionale tunnels die naar enorme kloven en kristallen grotten leiden. Op dit moment hebben wij nog niet de kennis om deze te kunnen waarnemen. Wat ook bijzonder is aan deze plek is de unieke combinatie magnetische mineralen, waterhoudende lagen die geladen zijn met radium en diamanten. Dit geeft een hele bijzondere energie en daarom is de kristallen vortex van Arkansas de meest krachtige van deze aarde. Fysiek zijn ze harder dan gewoon bergkristal. Hun kracht en uitstraling is enorm groot. Het zijn echte lichtbakens, hun lichttrilling is bijzonder hoog, ze bevatten hoge galactische informatie die ze kunnen aarden. Door hun krachtige, stralende en hoge lichtfrequentie kunnen ze heel veel voor ons doen in onze ascensieontwikkeling. Ze zuiveren tot in heel diepe lagen van ons bewustzijn. Ze helpen bij het verankeren van het hogere zelf en verhogen je trilling waardoor blokkades worden aangepakt. Ze transformeren alles wat nog niet “licht” is. Een cluster in een kamer geeft een heel fijn gevoel, ze geven een hele fijne energie aan een ruimte en stralen door het hele huis. Ze neutraliseren ook aardstralen. Arkansas kristallen zijn verbonden aan het hoogste goddelijke licht, het Kristallijne Licht en ook met de Meesters en Engelen. Ze zorgen voor een enorme stroomversnelling in je groei. Dit is een echt Lichtwerkers en Ascensiekristal.

Regenboogmayaniet 

Regenboogmayaniet is een zeldzame, nog niet lang geleden ontdekte steen uit Amerika. Deze is gevonden in Arkansas, waar de Lemurische energie op aarde heel sterk vertegenwoordigd is. Het is een Golden Healer kwarts met iriserende oppervlakjes die nu gevonden wordt om te helpen bij ons evolutieproces en dat van alles om ons heen. Hij ondersteunt ook bij planetaire veranderingen. De steen is zelfreinigend en is verbonden met de regenboogwerelden en, doordat het alle kleuren bevat, met alle chakra’s en stralen. Het geeft nieuwe impulsen aan vreugde, focus, doel en het bewandelen van je ware pad en meer, zijn potentie is nog oneindig groter. Het is een kristal met een zeer hoge vibratie die helende bioscalaire golven uitstraalt, die heling op zowel multidimensionaal als op cellulair niveau geven. Hierdoor veranderen je cellen en je blauwdruk in de meest optimale vorm, waardoor schadelijke patronen in je voorouderlijke DNA-tijdlijn gedecodeerd worden. Het brengt balans in je cellen op celniveau en beschermt de matrix van het lichaam tegen elektromagnetische straling. Deze Bio-scalaire golven activeren de chakra’s en de meridianen en zorgen voor heling van de etherische blauwprint op het gebied tussen geest en materie, waarna het lichaam kan helen. Dit zorgt voor grote veranderingen in je leven die weinig moeite zullen kosten. Regenboogmayaniet helpt gifstoffen die je uit de omgeving hebt opgenomen en die tussen de verfijnde lichamen van je etherisch lichaam zijn gaan zitten op. Ook helpt de steen bij het opbouwen van nieuwe, beter steunende structuren op elk niveau terwijl je het verruimde bewustzijn van de new age binnengaat. De mineralen die het kwarts deze donkergele coating en talloze regenbogen hebben gegeven werden sterk geconcentreerd en deze steen zal je dan ook meenemen naar je diepste zelf om je innerlijke regenboogschatten te ontdekken. Deze bijzondere steen ondersteunt je en helpt je om door energetische veranderingen heen te gaan. Hij verbindt je met je Gidsen en Engelenhelpers. Ook zal hij je troosten in moeilijke tijden en als een zijdezachte balsem voor je aura zijn, die iedere cel van je lichaam reinigt van oude patronen, puin en karmische afzettingen en verenigt daarna je cellen die volledig worden geactiveerd waarna je lichtlichaam wordt verankerd. De steen helpt je de waarheid te spreken en in je kracht te komen. Hij is zeer krachtig als je hem op de zonnevlecht legt, waar hij oude emotionele pijn naar buiten trekt en onvoorwaardelijke liefde naar binnen laat stomen. Regenboogmayaniet creëert een ondoordringbare interface rondom de buitenkant van de aura om het biomagnetische omhulsel en multidimensionale lichamen te beschermen. De steen herziet het energieveld, opdat het optimaal kan functioneren en zijn hoogste frequentie kan bereiken. Zelfs de kleinste beetjes giftige of negatieve energie die in je aura zijn achtergebleven lost deze steen op, wist deze ook uit het geheugen van je cellen en vervangt haar door goddelijke vonken. Het is de perfecte steen voor multidimensionale en intercellulaire healing. Ook kun je met de steen perfect op afstand healen. Dit is een echt ascensiekristal.

Hieronder zullen we nog een stukje plaatsen, voor wie het leuk vindt, over de energie van de Kristallen uit Atlantis, de grote kristallen vortexen die zich in de aarde bevinden.

Arkansas kristallen en hun verbinding met Atlantis

Gedurende 20.000 jaar leefde men in Atlantis in harmonie en vrede, dit tijdperk wordt ook wel het Gouden Tijdperk van Atlantis genoemd. Veel mensen die toen leefden zijn ook nu weer op Aarde geïncarneerd.  De beschaving uit het Gouden Tijdperk bereikte de hoogste frequentie fysiek mogelijk, tot er oorlog kwam. In deze tijd werd er misbruik gemaakt van de Kristallen.

De kristallen ontwaken nu langzaam uit hun slaapstand. De activiteit van de kristallen vortex versnelt. Op verschillende plaatsen op aarde bevinden zich kristallen vortexen. Één van de meest belangrijke is die van Arkansas. Veel ongewone fenomenen worden nu in deze kristallen vortex opgemerkt sinds ze langzaam weer opnieuw geactiveerd worden, zoals het vallen van vogels uit de lucht. 

In Arkansas bevindt zich de grootste voorraad natuurlijke kwarts op het noordelijk halfrond, zo’n 270 kilometer lengte, de op één na grootste voorraad ter wereld.  Onder de aarde bevinden zich enorme kristallen tot wel 40 meter in lengte en kristallen grotten van een schoonheid waar wij geen voorstelling van kunnen maken. Deze grote kristallen, wat we ook wel Moeder kristallen noemen worden beschermd en kunnen niet door de mijnbouw bereikt worden, ze zijn zeer oud en worden al millennia in een slaapstand gehouden. Ze werden door de Atlantiërs geprogrammeerd en worden nu weer langzaam geactiveerd. Er bevindt zich hier een enorm netwerk van hyperdimensionale tunnels die naar enorme kloven en kristallen grotten leiden. Op dit moment hebben wij nog niet de kennis om deze te kunnen waarnemen. Wat ook bijzonder is aan deze plek is de unieke combinatie magnetische mineralen, waterhoudende lagen die geladen zijn met radium en diamanten. Dit geeft een hele bijzondere energie en daarom is de kristallen vortex van Arkansas de meest krachtige van deze aarde. Hierdoor werden de Atlantiërs tot dit gebied aangetrokken en bouwden de Siriërs en Pleiadiërs hier hun ondergronds bases, ook bevindt zich hier een kolonie van de blauw-getinte Lemuriërs, deze vormen samen de hoeders van de slapende kristallen.

Kristallijne energie is een almachtige krachtbron die vele implicaties heeft. De kristallijne structuur is multidimensionaal en coherent en bestaat in zowel materie als antimaterie. Dit vormt de matrix van elk bestaansniveau. Kristallen zijn krachtige zenders en ontvangers en door het ontwaken ontstaat een uitgebreid communicatienetwerk. De twee meest krachtige vortexen op deze planeet bevinden zich rond Arakansas en Brazilië. In Brazilië bevinden zich twee grote kristallen in Bahia en in Minas Gerais, deze zijn net zoals die in Arkansas gekweekt door inwoners van Atlantis en Lemurië. Het activeren van de kristallen vortex van Arkansas is belangrijk voor de kristallijne transformatie van Moeder Aarde en voor ons Ascensie proces. Vele kristal kinderen kunnen door deze bijzondere energie op aarde incarneren.

Wat de Arkansas kristallen ook zo’n bijzondere energie geeft is de zeer zeldzame vorm van goud die zich onder deze kristallen in de aarde bevindt. Het gaat om een vorm van kristallijn elektrum. Het meeste hiervan is inmiddels gewonnen en naar buiten de Aarde vervoerd, maar de voorraden in Arkansas zijn nog in tact. Deze worden beschermd. De grote Atlantische Tempelkristallen zijn met hulp van Arcturiaanse technologie gemaakt van een legering van kwarts, zilver en goud. De frequentie van het kristallijne elektrum kan dimensionale velden in combinatie met specifieke soorten kwarts buigen en kneden zodat de atomaire structuur wordt getransformeerd. Op deze manier werden door de Atlantiërs in de buurt van leylijnen vaak wormgaten gecreëerd om dimensionale tunnels in de Aarde te maken.

De overgang naar het kristallijne tijdperk vindt nu plaats, ons proces en dat van Moeder Aarde naar Ascensie gaat in een stroomversnelling. Het is belangrijk om je angst en je schuldgevoel los te laten, velen van ons zijn aanwezig geweest ten tijden van het misbruik van de kristalenergie op Atlantis. Vanuit een hoger perspectief  heeft deze gebeurtenis moeten plaatsvinden, het is zo bedoelt, het was niet het hoogste goed, maar nu kunnen we vanuit het hoogste goed creëren.

Hier volgt voor hen die dat leuk vinden nog wat specifiek informatie over de grote Moederkristallen die zich op onze Aarde bevinden, doorgegeven door Aartsengel Metatron:

De drie kristallen in Arkansas zijn nu afgestemd op een systeem dat de overige vijf meester kristallen in Brazilië, Mount Shasta, Bimini en de twee Arcturische kristallen onder het Titicacameer omvat. Dit zijn speciale healing-, wijsheid-, energie- en transportkristallen, die werden gebruikt in de Helingtempel, de Tempel van Klank en Licht, de Tempel van Kennis, de Tempel van de Ene, de Tempel van Thoth, de Robijnen Tempel van Vuur en de Tempel van Regeneratie. 

De kristallen werden specifiek geplaatst in gebieden die extreem belangrijk zijn voor de Nieuwe Aarde die verrijst na Ascensie. Ze bevinden zich in gebieden die gemakkelijk konden worden bereikt via het Atlantische interdimensionale tunnelstelsel. Ze zijn gedefinieerd en geplaatst als volgt:

Arkansas: 1. Blauwe Kristal van Kennis, 2. Smaragd Kristal van Healing, 3. Platinum Kristal van Communicatie 

Bimini-bank: 1. Het Robijnen Vuurkristal van Energie

Brazilië: 1. Gouden Kristal van Healing Regeneratie, 2. Violette Kristal van Klank

Mount Shasta: 1. Het Kristal van Multidimensionale Interface.

Tiajuanaco meer Titicaca, Bolivia: 1. Zon-Maan Kirstal van Licht, 2. Kristal van Toth.

Geen van de kristallen werkte op volle kracht voor 2012, alleen het Blauwe Kristal van Kennis, het Smaragden Kristal van Healing en het Zon-Maan Kristal werken sinds 2012 op volle kracht. De anderen ontwaken daarna en er zal een herstart proces beginnen, gevolgd door nieuwe downloads en herprogrammering. Deze herprogrammering zal met name plaatsvinden met het Bimini-Vuurkristal, dat voor 2020 niet geheel functioneel zal zijn. 

Hun energieën zullen aan elkaar gekoppeld worden met de Kwantum Kirstallijnen frequentie van de Ascensie en worden verbonden met de energetische patronen van de Gouden Zonneschijf, die de nieuwe blauwdruk vertegenwoordigt, het DNA zogezegd, voor het 144-raster. Het gezamenlijke effect van het kristal-ontwaken, de voltooiing van het 144-raster en de voltooiing van de 12-helix Gouden Zonneschijf zal de aarde voorbereiden op de Ascensie en de nieuwe planeet  van het kristallijnen veld. 

De eerste fase vertegenwoordigt wijsheid en de tweede fase zal de healing van Atlantis zijn en de verbinding met het nieuwe Gouden Tijdperk. Er zal een gouden ruit worden gevormd tussen Brazilië, het Titicacameer, Arkansas en Mount Shasta en in 2020 zal dit een vijfpuntige ster worden die een wereldwijd netwerk zal vormen met alle oneindigheidspunten op de planeet.

De ontwakende kristallen, te beginnen in Arkansas, zal de poort openen voor de ontvankelijke dimensie die de terugkeer markeert van de sterrenbroeders. Eigenlijk zijn ze in werkelijkheid nooit weggeweest. 

Tenslotte: De Atlantische Kristallen openen de etherische poort, de dimensionale portalen waardoor de mensheid van koolstof-gebaseerd leven zich kan verbinden met diegenen van bio-plasmisch leven. Wij bestaan in beiden binnen de multidimensionale parallel. Diegenen die zich verbinden met het blauwe kristal zal mettertijd vreugdevol en makkelijk hun eigen multidimensionaliteit kunnen ervaren.

Binnen de energie van de Arkansas Vortex bevindt zich een kristallijnen energie zoals we niet meer hebben ervaren sinds het gouden Tijdperk van Atlantis 20.000 jaar geleden. Binnen de kwantum kristallijnen frequentie kun je helen wat geheeld moet worden. Binnen deze opkomende energie kun je je kunnen verbinden met een levende kristallijnen kracht die zal helpen met onze merkabische expansie naar onze multidimensionale Goddelijkheid. Naar het Goddelijke Zelf, en die tijd is NU                

Dit was het weer voor deze blog, we gaan nu snel weer op pad, op naar nieuwe avonturen en nieuwe stenen en kristallen.

Menu