Inkoopreis Amerika deel 4

inkoopreis

We kopen hier zoveel gave stenen in dat ik iedere morgen aan een blog moet werken om alles op te kunnen schrijven. Wat een super inkoopreis hebben we. Gisteren zagen we in een doos grote trommelstenen liggen die ons hart even deden stilstaan. Het bleek een zeldzame, nieuw gevonden Sardonyx uit Madagaskar te zijn. We hebben nog nooit een Chalcedoon, Agaat of Sardonyx gezien met zulke mooie kleuren en patronen. De man vertelde dat hij ze gekocht had bij iemand uit Madagaskar die vertelde dat hij de enige was die ze gevonden had, dat ze heel exclusief waren en van de hoogste kwaliteit. Het zijn gewoon juwelen om te zien. De prijs is 3 tot 4 maal zo hoog als wij voor de meeste andere Madagaskar stenen betalen, maar de stenen lieten ons niet los, ze bleven roepen. We zijn bij een bevriende Madagaskar handelaar die hier ook is langs gegaan om een foto van ze te laten zien en kijken of zij er ook aan konden komen, maar ze hadden ze nog nooit gezien en zeiden dat deze waarschijnlijk zeldzaam waren. We zijn dezelfde middag terug gegaan en hebben ze toch ingekocht. Wat een schoonheden om te zien.

Sardonyx

Deze steen is net als Carneool een Chalcedoonsoort, maar bevat ook Onyx. Het is een beschermende steen vol kracht. Hij zet aan tot een zoektocht naar een zinvol bestaan en bevordert integriteit en deugdzaam gedrag. Sardonyx brengt blijvend geluk en stabiliteit in huwelijk en partnerschap en trekt vrienden en voorspoed aan. Je kunt er een netwerk om huis en tuin mee bouwen om inbrekers te weren. Op psychisch niveau vormt hij een aanvulling op de wilskracht en versterkt hij het karakter. Hij vergroot je doorzettingsvermogen, daadkracht en zelfbeheersing, verlicht depressies en overwint onzekerheid. In geestelijk opzicht verbetert Sardonyx de waarneming. Hij is behulpzaam bij de genezing van longen en beenderen en geeft de zintuigen hun gevoeligheid terug. Hij reguleert vloeistoffen en de celstofwisseling, versterkt het immuunsysteem en bevordert de opname van voedingsstoffen en de uitscheiding van afvalproducten.

In een vorige blog hadden we het over grotere zwarte Toermalijn punten, nu hebben we hele kleine, maar zeer krachtige, veelal dubbeleinder Toermalijnpuntjesingekocht. Zo mooi ook om hangertjes van te maken, echt een topkwaliteit. Deze zijn ook gevonden in Brazilië. Ook hebben we weer wat Agaatplakjesen een klein aantal grote Agaatplakkeningekocht. Wij merkten het laatste half jaar al dat mensen weer heel erg tot deze worden aangetrokken en ook op de beurs zien we een enorme toename in het verschijnen van Agaat plakken. We zien hier heel veel enorm grote exemplaren op een ijzeren standaard gezet voor in huizen of kantoren. Helaas zijn ze enorm kostbaar. Uit Brazilië hebben we ook een doosje met ruwe, fel roze/rode Rhodonietkunnen inkopen. Echt een prachtige, diepe kleur. Die uit Peru zijn veel zachter roze van kleur. Zo de moeite waard om deze eens te voelen, wat een krachtige energie. Deze felle kleur zie je ook in de Rhodoniet in kwarts trommelsteentjes die we in de winkel hebben.

Rhodoniet

Deze roze/rode steen met zwarte vlekjes stabiliseert emoties, geeft liefde en moedigt vriendschap tussen mensen aan. Dit kristal is goed voor het hart en hartchakra, het reinigt en activeert ze en laat bij conflicten beide kanten van de zaak zien .Rhodoniet ondersteunt bij paniek aanvallen en emotionele schokken. Hij is zeer genezend bij mensen die mishandelt zijn en last hebben van emotionele zelfvernietiging. Rhodoniet geneest emotionele wonden uit het verleden en transformeert pijnlijke emoties. De steen helpt om te vergeven en helpt bij verzoening na langdurige pijn en mishandeling. De steen helpt ook om verraad en verwaarlozing uit dit of een vorig leven te verwerken. Met zijn vermogen om onzelfzuchtige eigenliefde en vergeving te bevorderen helpt hij om projecties terug te trekken. Ook ketst de steen wraak gevoelens en beledigingen van anderen af. Deze steen brengt yin en yang in evenwicht, aardt energie en helpt u uw doel te verwezenlijken. De steen is behulpzaam bij mantra’s en brengt de ziel meer in harmonie met de vibratie. Leg de steen op het gewonde hart of op plekken van wonden. De zachtroze energie die de steen uitstraalt geneest emotionele kwesties. Dit kristal brengt de chakra’s op één lijn en verwijdert blokkades die zicht hierin bevinden en activeert de pijnappelklier en maakt zo intuïtieve waarnemingen gemakkelijker.

Afgelopen jaar hadden wij de nieuw gevonden Luna Rose uit Namibië in de winkel. Onze vriend had deze daar gevonden, helaas is het tot nu toe maar een eenmalige vondst geweest, op dit moment kunnen ze deze liefdevolle steen die een samensmelting van Rozenkwarts en een Zilverenkwarts die waarschijnlijk Grafiet bevat niet meer vinden. Veel mensen hebben een ruw stuk gekocht omdat de steen hen ook heel erg in het hart raakte. We wisten dat onze vriend er ook had opgestuurd om te laten polijsten. Hij appte ons eergisteren dat ze op dat moment de paar dozen waarin ze zaten aan het uitpakken waren. We hebben er nu grotere getrommelde stukjes van, een klein aantal donuts, kleine trommelsteentjes, bolletjes en kleine zeepsteentjes. We hebben het meeste wat er was gekocht, want we hebben deze steen zo lief en we weten niet of ze nog zal komen.

Luna Rose

Er wordt altijd gezegd dat als het tijd is er nieuwe kristallen gevonden gaan worden, Luna Rose is geboren door een samensmelting van twee verschillende kristallen. Doordat de trillingen en frequenties op aarde zich aan het verhogen zijn en veel mensen last hiervan kunnen ondervinden is dit de perfecte steen om je door de veranderingen heen te helpen, met de flow mee te gaan. Luna Rose is een steen van onvoorwaardelijke liefde en is krachtig verbonden met je hart en je gevoel, ze helpt je om oude energieën te transformeren. Als je veel denkt of negatieve gedachten hebt, helpt ze je om hier los van te komen. Deze steen van oneindige vrede brengt evenwicht en helpt twijfels te overwinnen, zowel geestelijk als lichamelijk. Luna Rose helpt je om je eigen leven te creëren, te leven zoals je je hebt voorgesteld in je dromen. Als er hobbels op je pad zijn helpt Luna Rose je deze aan te gaan en je angsten te overwinnen. De steen geeft een gevoel van helderheid en stabiliteit in chaos, daarom is dit zo’n steen van deze tijd waarin velen zich heen en weer geslingerd voelen. Zeer geschikt ook voor mensen die gevoelig zijn voor de energieën van de maan. Luna Rose leert je dat je een krachtig, liefdevol wezen bent en dat niemand anders macht over je heeft. Ze leert je weer te geloven in jezelf en stimuleert je om in je kracht te gaan staan. Ze maakt je flexibel en helpt je open te staan voor kansen en nieuwe ervaringen. Luna Rose is een zachte, aardende steen die in een ruimte of bij een persoon helpt om negatieve energieën te verwijderen en te vervangen door positieve, liefdevolle energieën. Ze zuivert en opent het hartchakra zowel aan de voor als aan de achterkant. Ze stimuleert innerlijke genezing en eigenliefde, haar energie wervelt als een liefdevolle vortex om je heen. Ze kalmeert, helpt bij trauma’s en bij het aantrekken van liefde. Luna Rose versterkt empathie en gevoeligheid en helpt om noodzakelijke veranderingen te accepteren. Ze helpt onderdrukte emoties en verdriet te bevrijden, jezelf en anderen te vergeven en in vrijheid te leven. Deze nieuwe tijdssteen helpt je om je dromen op aarde te verwezenlijken, het goddelijke wezen dat je bent hier op aarde te leven.

Bij de oudere man uit Canada hebben we weer nieuwe Calciet Fairy Stone ingekocht, hele kleintjes maar ook wat grotere exemplaren. Hij vindt deze al sinds dat hij een jonge jongen was. Zo leuk om altijd even met hem te kletsen, want hij is zo gepassioneerd over deze stenen. Hij vertelde dat hij er ook gevonden had die twee oogjes hadden, dat het net gezichtjes waren en dat hij deze allemaal apart had gelegd voor Chinezen en Japanners omdat die deze heel graag willen hebben. Zo leuk al die cultuurverschillen. 

Calciet Fairy Stone

Deze zeldzame steen uit Canada ziet er door de figuren erop uit als kleine buitenaardse wezens, insecten of oude aardegodinnen. Het zijn pseudomorfen die ontstaan zijn toen calciet in glaciale klei terecht kwam. Als een calciet fairy stone je adopteert, helpt hij je en biedt je een veilige, voedende ruimte waarin je spiritueel en praktisch kunt werken. Deze stenen hebben een sterke band met de voedende energieën van Moeder Aarde en met vrouwelijke kracht. De steen herinnert ons eraan dat als we onze vibraties verhogen we nog niet loskomen van aardse beslommeringen. Hij leert ons voor de planeet en alle wezens erop te zorgen. Hij is behulpzaam bij het channelen, hij geeft praktische, aardse informatie, dus is niet zweverig. Het is een sjamaans anker voor reizen naar de beneden wereld, hij verbindt je met de kern van de aarde, zodat je veranderingen in de aarde-energie kunt doorvoeren en aarden. Om het galactische centrum te bereiken dien je hem samen met een steen met een hoge vibratie te gebruiken. Hij is ook behulpzaam bij het afbreken van defensieve muren die rondom oud zeer zijn opgetrokken en je in oude pijn gevangen.

Danburiet is zo’n speciale steen, met zo’n liefdevolle, hoge vibratie. Ze bevatten een hele zachte roze kleur en hebben een unieke punt met een soort V-vorm in het midden. We schreven in een vorige blog al dat we er nu trommelstenen van hadden. We hebben nu weer een aantal nieuwe exemplaren ingekocht, omdat er dit jaar weer mooie heldere uit Moeder Aarde boven zijn gekomen. De laatste 2 jaren waren ze vrij dof.

Danburiet

Een lichtwerkerskristal bij uitstek met een zeer hoge trilling die je met de Engelen en het Christuslicht verbindt. Danburiet is verbonden met het pure witte licht, de goddelijke witte straal en met de energie van Aartsengel Michaël. Het helpt je met wat je op aarde moet doen. Brengt genade, overgave en zet je in meesterschap. Werkt ego-oplossend. Ascensiekristal dat je helpt bij je hoogste kosmische doel. Bevat heel veel liefdesenergie en werkt sterk op het hart. Verbonden met de regenboogenergie en is voorbij de dualiteit. Helpt je op het pad naar verlichting heeft verbinding met sereniteit en eeuwige wijsheid. Goed bij ingrijpende veranderingen en helpt het verleden achter te laten. Zeer geneeskrachtig en verwijdert miasma’s. Helpt bij allergieën en chronische kwalen en is sterk ontgiftend. Goede stervensbegeleider. 

Bij een andere Braziliaan waar we altijd wel iets kopen vonden we een hele grote cluster, deze weegt 27,5 kg. We hebben wel even getwijfeld, want het is een zwaar stuk om met het vliegtuig over te laten vliegen in onze pallet, maar omdat we alle grote stukken in de winkel al verkocht hebben en deze toch bleef roepen hebben we haar meegenomen. We vonden buiten voor zijn motelkamer winkeltje ook een doosje met daarin unieke, zeldzame Lemurians. Er is geloof ik een naam voor deze groeivorm, we zullen het in Nederland aan onze vriend “Loepje” ofwel Ton vragen, hij weet dit soort dingen altijd. Zo fijn om dingen na te kunnen vragen. Het heeft geloof ik te maken dat een punt is gegroeid en toen gebroken en weer verder gegroeid in een andere richting. Echt heel bijzonder om te zien. Op de foto kun je zien welke we gekocht hebben.

Bij hem hebben we ook ooit de Inner Source Lemurians ingekocht en tot onze grote verbazing had hij er nu 2 platte dozen met prachtige feloranje exemplaren van. We noemen ze Inner Source Tangarine Lemurians

Inner Source Tangarine Lemurian

Deze prachtige fel oranje Lemurians zijn van binnen zo helder, transparant. Hun trilling is heel erg hoog, maar doordat deze ook verbonden zijn met je zonnevlecht en 2echakra geven ze je ook aarding en doordat het kristal zoveel liefde bevat zal het de energie doseren voor wat jij of je cliënt aankan, tevens bevat dit unieke kristal hoge bioscalaire golven die heling op alle niveaus tegelijk teweegbrengen. Een bioscalaire golf is een statische energie die ontstaat als twee elektromagnetische velden vanuit verschillende hoeken op elkaar inwerken en elkaar neutraliseren, dit heeft direct effect op celweefsel op microscopisch niveau, waardoor een helende balans ontstaat. Dit kristal stimuleert krachtig je onderste chakra’s, maar vooral je tweede chakra die verbonden is met creativiteit en seksualiteit. Het stimuleert tevens de vreugdevolle, creatieve energie van het innerlijk kind en  moedigt je aan tot speelsheid en om de wereld onbevreesd met nieuwsgierigheid te verkennen waardoor je groeit. Het kristal geeft je passie op alle niveaus. Doordat de Inner Source Tangarine Lemurian ook sterker verbonden is met de aarde,  is het kristal ideaal als verbindingsinstrument tussen jou en je oorspronkelijke wezen die zich in de kosmos bevindt, maar ook met alle wezens van Licht die zich daar bevinden. Hij verbindt je met je oorsprong, die zich in jou bevindt maar ook met de delen van jou die zich in andere werelden en andere stelsels bevinden. Deze Lemurische Laser vol met prachtige ribbels en coderingen is krachtig en zacht tegelijk. De energie komt direct en liefdevol, zonder ruis, zonder barrières bij jou of je cliënt binnen. De ribbels vol coderingen hebben zachte rondingen. Je voelt de energie van de Inner Source Tangarine Lemurian door je heen golven, als een kundalini slang omhoog en omlaag. Dit Nieuwe Tijdskristal helpt om je angsten te verwinnen, vooral de angst om minderwaardig of niet goed genoeg te zijn en om snel en met gemak bij je kern te komen. Het helpt je om in totale helderheid te komen, je te focussen op je doel hier op aarde. Hij lasert direct maar op een zachte, liefdevolle manier naar jouw kern of naar het deel in jou wat aandacht nodig heeft. Je golft met de energie van de steen mee, gaat mee op reis. Dit unieke kristal voelt heel vrouwelijk aan, maar heeft de daadkracht van het mannelijke, het is in totale balans, yin en yang zijn in volmaakte eenheid. Dit bijzondere kristal helpt je trilling te verhogen, blokkades te verwijderen, je energie te laten stromen zoals oorspronkelijk bedoeld is, zonder invloeden van buitenaf, zodat je liefdevol gecentreerd blijft in jouw hart. Dit is een prachtig Nieuwe Tijdskristal dat nu weer gevonden is om ons te helpen op ons pad naar verlichting.

Nu ga ik weer stoppen voor deze blog, we gaan zo weer op pad en de dagen zijn nog niet voorbij, dus er zullen nog wel 1 of 2 blogjes volgen ha ha. Wat heerlijk dat alles zo goed stroomt en dat al deze stenen en kristallen op ons pad komen en dat we deze mee mogen nemen naar Nederland. We kunnen niet wachten om ze allemaal uit te pakken als ze eindelijk aangekomen zijn en om de hele winkel en Pakhuis weer opnieuw in te richten. In het Pakhuis zullen voornamelijk de grote stukken komen te staan omdat we daar in de winkel waarschijnlijk geen plek meer voor hebben. Heerlijk om deze ruimte erbij te hebben. Nu ga ik echt stoppen, tot de volgende blog.

Menu