Inkoopreis Amerika deel 5

inkoopreis

Elke dag lopen we meerdere shows af die geopend zijn of binnenkort open gaan. Sommige shows of plaatsen waar men staat kun je al eerder op en dan kun je al kijken bij handelaren die aan het opbouwen zijn. Er zijn er ook altijd die al heel vroeg zijn gekomen en al eerder dan de anderen klaar zijn. Natuurlijk slim om eerder klaar te zijn, want dan kun je ook eerder verkopen. Op andere plaatsen, meestal is dat in de grote tenten, kun je niet eerder naar binnen. Er staat dan bewaking bij de ingangen die alleen de handelaren die een pas hebben, omdat ze in deze tent staan, naar binnen laten om op te bouwen. Als deze plekken openen staan er altijd hele rijen voor de deur. Vandaag gaan we ook weer naar zo’n plek, dit is een terrein met tenten van enorme lengte, wel een half voetbalveld groot denk ik. Bij deze tenten is het altijd heel chaotisch en een mega opstopping bij het naar binnen gaan, omdat iedereen een hele lijst moet invullen met al je gegevens, je bedrijfsnaam, kamer van koophandel, je VAT nummer, ofwel btw nummer enz. Anders kom je er niet in. Het zou beter zijn als ze dat al van te voren zouden doen, via mail of zo en dan mensen een pas toesturen die je uit kunt printen, maar dat werkt blijkbaar nog niet. Er zijn wel hallen waar ze dit wel zo doen. Maar hier maar weer met zijn allen in een hele lange rij. We willen in deze hal heel graag naar 2 handelaren, dus moeten we het ongemak maar voor genoegen nemen haha.

Gisteren liepen we op een grote vlakte met tenten en stands die niet afgesloten zijn, je kunt dus iedere dag even een kijkje nemen wie er geopend is. Er was daar een man die allemaal van die grote plastic Ikea bakken had staan vol met een soort Mariaglas Seleniet. Ze trokken ons gelijk heel erg aan. Wij hebben in de winkel al een grote collectie Seleniet, omdat we dol op deze Engelensteen zijn. We zagen dat in de stenen geel/gouden vlekken zaten. Verderop zagen we een bord staan met informatie over de steen. Ze hebben de steen Gouden fantoom Selenietgenoemd. De steen is ontdekt in juni 2018 in het oosten van Utah, in de Creamcicle Mine, er stond dat de steen met UV licht oplicht, dat er gouden fantomen in de stenen zitten, dat ze een Elestiaal groeivorm hebben, dat er water inclusies in stukken voorkomt en dat er wordt gedacht dat er koolstof fossielen in zouden zitten. Ze hebben ook een stukje geschreven over de spirituele werking van de steen, ze schrijven; Gouden fantoom Seleniet is een van de zeldzaamste en meest unieke vormen van Seleniet, ze bevatten de boodschap van eenheid en heelheid. Deze Selenieten helpen dat iedereen op deze aarde weer verbonden wordt met elkaar. Ze openen je 3eoog chakra en je zonnevlecht en brengen eenheid in je geest, je denken en je hart. Ze brengen wijsheid en vertrouwen en helpen je om in je kracht te staan. Als je je met de energie van deze Selenieten verbindt zal dit je helpen het hoogste doel van je ziel in dit leven manifesteren. 

De eigenaar van deze stand, en degene die deze Selenieten gevonden heeft, vertelde dat ze zo uit de aarde gekomen waren, dat hij niets aan de stenen gedaan had en dat ze nog nooit ergens tentoongesteld waren, dat dit de eerste keer was. Wij vonden ze prachtig dus hebben er 3 grote dozen van ingekocht. Heerlijk om deze nieuw gevonden steen mee te mogen nemen naar Nederland, zodat iedereen ermee kennis kan maken.

We zijn gisteren ook naar een andere plaats gegaan die opende, eigenlijk vinden we in deze grote tent nooit iets, er staan veel decoratie artikelen, ook de meer kostbare sieraden en voorwerpen als ingelegde messen en kunst objecten. Maar wat we ineens zagen waren prachtige Drakenmet een hemelsblauwe kleur, ze zijn gemaakt uit een prachtige blauwe Chalcedoon die wij Avalonietnoemen. Wat mooi om een Draak met deze energie te hebben. We hebben er 5 mooie uitgekozen en we hebben er ook bollenvan ingekocht. Dus voor liefhebbers of verzamelaars van bollen, ze zijn uniek. Opeens voelden we hoe prachtig het is dat er Draken van deze steen gemaakt zijn, omdat de energie van Avaloniet zo past bij de magische wereld van de Draken. De mooiste Draken worden gesneden in China, dit land heeft de energie van de Draak in een hoog vaandel staan. Voor hen is de Draak het belangrijkste en meest geluks-brengende teken van de horoscoop. De Draken energie is ook al door de eeuwen heen verbonden met Schotland en wordt ook in Engeland erg gewaardeerd. De laatste jaren worden ook in Nederland meer mensen tot deze krachtige, maar tevens liefdevolle en ook aardende energie van de Draken geroepen. Deze Draken zijn geboren, omdat de eigenaar van de mijn in Turkije waar de stenen gevonden zijn een Chinees is. Veel Chinezen met geld investeren in kristalmijnen. En deze man heeft blijkbaar gedacht, wat een mooie steen, hier wil ik ook Draken van maken. Zo mooi hoe zo’n prachtige Draak dan geboren kan worden. 

In een oudere blog hadden we een stukje over de Draken energie geschreven, voor wie het leuk vindt om dit te lezen vermelden we het nu nog even:

In Schotland gelooft men al eeuwenlang in de energie van Draken, er zijn velen mythen en legenden over. Deze energie is daar sterk aanwezig. Draken zijn liefdevolle wezens afkomstig uit zowel de aarde, als kosmische rijken die nu hun intrede weer doen in het bewustzijn van de mens. Heel lang is hun prachtige en liefdevolle energie ontkracht en waren hun krachten niet beschikbaar omdat de mensheid niet zuiver met deze energieën omging. Nu is de mensheid er weer aan toe om te gaan werken met deze voor moeder aarde, krachtige en dienstbare energie. Je kunt ze vergelijken met de andere die dit doen, de Walvissen en Dolfijn-achtigen, de natuurvolken zoals de Deva-rijken en natuurlijk ook het Mineralen-rijk.

Wat kan Draken energie voor ons betekenen; Draken zijn spirituele lichtwezens, hun energie is vooral met onze innerlijke zintuigen waarneembaar. Ze zijn diep verbonden met het ontstaan van de aarde en ze vervullen nog een rol als hoeder en beschermer van de aarde. Draken energieën zijn zeer krachtig en helpen ons tot de kern van niet doorleefde of geblokkeerde energie te komen, onze schaduwkanten onder ogen te zien. Ze brengen meer evenwicht en harmonie in je leven. De Drakenenergie komt binnen via het voelen, via je hart. Je hoeft geblokkeerde emoties of energie niet meer uit te werken, maar alleen maar onder ogen te zien en te voelen, dan kan het transformeren.

Draken zijn helers, ze zuiveren je systeem van alles wat je verlichting in de weg staat. Ze brengen je in contact met je ware zelf, je innerlijke kracht en passie. Ze helpen je om met een open hart en mind te leven in eenheid en gelijkheid. Tevens verbinden ze je krachtig met moeder aarde, verankeren je als het ware met haar. Dit is heel belangrijk, want zonder goed geaard te zijn zullen we nooit onze hoogste kracht kunnen belichamen. Verbinding met Engelen, buitenaardse werelden, Gidsen en Meesters is mooi, maar feitelijk hebben we hier niet veel aan als we ook niet goed geaard zijn.

Voor veel mensen zijn Walvissen en Dolfijnen een bekend gegeven, ze voelen zich tot hen aangetrokken. Deze bijzondere, liefdevolle wezens helpen ons ook in deze tijd, maar Draken zijn voor velen nog onbekend. Maar we merken dat  steeds meer mensen het over Draken hebben en in hen geïnteresseerd zijn. Als het tijd is zullen ze in je leven verschijnen, zul je bv als je dit leest iets voelen, er iets bij je resoneren. Dit betekent dat de Drakenenergie nu in jou geactiveerd kan worden. Draken verschijnen vaak pas als je met een open hart en zuivere intentie durft te leven. Als je hun pure liefdevolle oerkracht durft toe te laten. Hun energie kan pittig of vurig aanvoelen, maar is tevens zo liefdevol. Draken helpen ons net als Walvissen en Dolfijnen op ons pad naar ascensie, naar de 5edimensie en de hogere. Deze medescheppers van de kosmos hebben zich beschikbaar gesteld om in onvoorwaardelijke liefde van eenheid en gelijkheid met alle rijken samen te werken. Hun sterk transformerende energie geeft heling, zuiveren en reiniging. Draken zijn krachtige, liefdevolle beschermers die over je waken.

Avaloniet (drusy blauwe chalcedoon)

Biedt toegang tot het collectieve onderbewuste en mythische domeinen. U maakt contact met elfen, feeën en deva’s en dus met oude magie, zoals in Avalon in de tijd van Koning Arthur en Merlijn. Dit kristal opent het paranormale bewustzijn, stimuleert telepathie tussen zielsverwanten. U komt in contact met uw incarnaties (wijze vrouw, priesteres) Avaloniet helpt bij faalangst en biedt rust en neutraliseert negatieve gedachte patronen. Blauwe chalcedoon is een steen met grote helende eigenschappen en zijn zachte energie is verkoelend en kalmerend en zorgt voor gemoedsrust. Hij is met name effectief bij het activeren en helen van het keelchakra en maakt het uiten van gevoelens makkelijker. Deze mystieke steen stelt je in staat om bij je hogere zelf te komen, waardoor je steeds meer stukjes van jezelf gaat ontdekken, maar ook de ander beter gaat begrijpen. Zeer goed bij mensen die zich onbegrepen voelen. Dit is een steen die ondersteunt en voedt en woede, infecties en ontstekingen neutraliseert. Hij helpt je bij onderdrukte gevoelens die voortkomen uit de angst om afgewezen te worden zowel uit de kindertijd als tijdens de volwassenheid. Deze steen lost oude patronen van onderdrukking op en moedigt een nieuwe manier van uiten aan. Bij alles op het gebied van de keel, keelontsteking, angina, verkoudheid, praten, slikken, emotie, verdriet kan deze steen uitkomst bieden. Ook goed voor de botopbouw, versterkt tanden en kiezen, maar ook bij reuma achtige pijnen. Ook goed bij problemen met de schouders en nek, een slecht werkende schildklier en het lymfestelsel. Werkt koortsverlagend en verwijdert blokkades in het zenuwstelsel. Bij genezing met geluid helpt deze steen te focussen en richt geluid naar de juiste plaats. Hij helpt je in het Nu te zijn.

Twee dagen later gingen de tenten pas open waar voornamelijk sieraden verkocht worden. In deze tent zou de Chinese familie staan die de prachtige Amethist of Kwarts Draken verkocht die wij ook in Denver ingekocht hadden. We wilden graag heel vroeg bij hen zijn, omdat ze maar een beperkt aantal bij zich hebben en we hoopten ook dat er wat kleinere exemplaren bij zouden zitten. Omdat deze tenten zo enorm groot zijn, zijn er wel 16 ingangen. Wij wisten niet waar een stand zich zou bevinden, we hadden alleen een nummer die later ook niet bleek te kloppen. Na 10 minuten zoeken hadden we ze gelukkig gevonden. Het was al zo druk bij hun stand dat we er nog net bij konden, we hebben alle Draken die ons riepen in twee mandjes gedaan en aan de dochter gegeven. We zeiden dat we ze de volgende ochtend wel zouden komen ophalen, zodat ze tijd had om ze goed in te pakken. Ze was hier heel blij mee ,want het was zo druk. Door de drukte hebben we geen foto van de Draken die mee naar Nederland gaan kunnen maken. Cyrille heeft nog even een foto gemaakt van de exemplaren die nog op de tafel stonden. Dus die van de foto hebben wij niet ha ha, maar dan heb je wel een idee hoe ze er ongeveer uitzien.

In een bakje in de winkel verkopen we ook zoetwater Parels, voor vertrek kreeg ik nog een mailtje of we daar nog hangertje van hadden, maar die hadden we niet meer. We hadden nog maar een klein aantal Pareltjes liggen. Ooit hadden we in Tucson een grote handelaar in Parels gezien, maar vorig jaar stond deze niet meer op de plek waar wij hem gezien hadden. Dit jaar kwamen we deze grote zaak opeens weer tegen. De eigenaar vertelde vol trots over allerlei verschillende Parels. Die wij hebben zijn natuurlijk gekweekt, maar dat zijn tegenwoordig bijna alle Parels. Hij vertelde dat er nog maar heel weinig wilde South Pacific Parels gevonden worden en dat ze nu de juiste omstandigheden kunnen creëren, waardoor ze deze Parels optimaal kunnen laten groeien in de Moederschelp. Die van ons hebben er 2 jaar over gedaan. We hebben een mengeling van natuurlijke kleuren ingekocht, de ene is meer beige, de andere gaan meer naar roze, zie de foto. We zijn er heel blij mee, omdat ze een prachtige energie uitstralen. Hier kunnen we ook weer mooie hangers van gaan maken. Vrouwen die handig zijn zouden er ook hun eigen oorhangers van kunnen maken.

Parel (koningin van de zee)

Dit is eigenlijk geen echte steen, maar een product van de zee. Op grond van haar schoonheid wordt zij sinds eeuwen als edelsteen beschouwd. Parels worden gevormd in schelpen, eigenlijk door irritatie. Als een korreltje zand, wordt zij door de schelp omhuld met een kalkachtige substantie. Zo groeit de parel in de schelp, veilig en beschermd. Dit is tevens de psychische werking op de mens. Zij schenkt ons geborgenheid, veiligheid en beschermt vooral het vrouwelijke, ontvankelijke deel in ons. Parels worden ook wel de “tranen van geluk” genoemd, zij ondersteunt diepe emotionele reinigingsprocessen. Zij zijn ook verbonden met de maan, onze emoties. De zachte en zuiverende energie van parel brengt je warmte, zachtheid, rust, vrede en verlichting. Ze maakt het hoogste liefdeswezen in je wakker. De zuiverende werking heeft niet alleen betrekking op het lichaam maar ook op de geest en ziel. Het stimuleert eigenschappen als eerlijkheid, integriteit, begrip, inzicht, wijsheid en acceptatie (van jezelf en anderen). Tevens helpt een Parel stress en negatieve emoties zoals boosheid en schuldgevoelens te absorberen en verdriet weg te nemen. Ze stimuleert de innerlijke groei en het besef dat we Goddelijke wezens zijn die alles kunnen creëren. Fysiek heeft Parel een positieve werking op het hele buikgebied, goed bij maagklachten, stimuleert de milt en de opname van calcium, waardoor het goed voor de tanden is. Goed voor de gewrichten en bij reumapijnen. Ook heeft Parel een gunstige invloed op de zwangerschap en borstvoeding. Van wege haar ronde vorm en haar ondoorgrondelijke glans is zij in veel culturen het symbool van de eeuwigheid.

Een Herkimer Diamant is echt een favoriete steen van ons, ze zijn zo krachtig en helder en beschermen je aura vanuit een hoog licht. Sommige mensen ervaren de steen als te krachtig en dat kan natuurlijk en dat is ook zo mooi van stenen en kristallen, voor iedereen is er een steen die bij hem of haar past. Maar helaas komen er minder kleinere Herkimers uit de aarde en de vraag is enorm gestegen, dus gaan de prijzen omhoog en word het aanbod kleiner. Wij hadden in de winkel geen kleinere Golden Healer Herkimers meer. Toen we bij de mijn eigenaar van de Ace of Diamond mijn waren, had hij geen doosjes met deze gouden exemplaren meer, een paar zakjes had hij geselecteerd, maar de prijs was 3 maal zo hoog als vorig jaar. Wat blijkt, omdat deze nu zo geliefd zijn bij spirituele mensen en de vraag dus groter is, is de prijs gestegen. Vroeger waren de gouden exemplaren goedkoper omdat ze dat als vervuiling van kleur zagen. Dit was lang geleden in de Diamanthandel ook zo, alleen de meest heldere kleur met geen of heel weinig inclusies waren heel kostbaar. Gele, roze en ander gekleurde diamanten waren waardeloos en kon je voor weinig kopen. In de jaren 90 werden deze opeens heel erg gewaardeerd omdat dure juwelenhuizen sieraden met ze gingen maken, ze stegen zo in waarde dat ze zelfs kostbaarder werden dan de heldere exemplaren. Maar gisteren vonden we bij een andere Herkimer Diamant handelaar een doosje met de gouden exemplaren. Dus zo fijn dat we er nu weer een aantal hebben. Voor vertrek hadden al een paar klanten in de winkel erom gevraagd, dus hun verlangen zal er vast voor gezorgd hebben dat deze met ons meegaan.

Golden Healer Herkimer-Diamant (New York)

Dit zijn Herkimers met geel, gouden oliezwemen in de steen. Deze kristallen hebben een enorme lichtkracht en zijn krachtige healers. Het zijn manifestaties van spiritueel licht dat vaste vorm heeft aangenomen. Het kristal verjaagt armoedebewustzijn, ingewortelde programma’s en overtuigingen die je in die ontbering houden. De donkere insluitsels helpen dit licht te aarden. Golden Healer Herkimers hebben een oranje/gouden kleur en brengen het Christusbewuszijn op aarde. Ze zijn afgestemd op de Vlam van Opstanding die een goudgele/oranje gloed heeft en verbonden is met Meester Sananda wel bekend als Jezus Christus. Herkimers zijn verbonden met de hogere chakra’s maar deze Gouden kristallen zijn ook verbonden met de onderste chakra’s, vooral met je tweede chakra die verbonden is met creativiteit en seksualiteit. Deze Golden Healer Herkimer stimuleert tevens de vreugdevolle, creatieve energie van het innerlijk kind. Hij moedigt je aan tot speelsheid en om de wereld onbevreesd met nieuwsgierigheid te verkennen waardoor je groeit. Het kristal geeft je energie en passie op alle niveaus. Ook helpt het om angst te overwinnen, vooral de angst om minderwaardig of niet goed genoeg te zijn. Als je een Herkimer diamant draagt dan kun je een voortdurende, bijna onmerkbare verbondenheid met de hogere spirituele werelden ervaren tevens zuivert hij je energieveld en beschermd krachtig je aura. Met de steen kom je makkelijker in contact met de Engleenwereld en die van Meesters en Gidsen. Zeer krachtig kristal om mee af te stemmen. Het stimuleert helderziendheid, telepathie en spirituele visie en roept leiding op uit hogere dimensies. Ze zijn zeer behulpzaam bij het herinneren en duiden van dromen, omdat ze je helpen in de droom bewust te blijven terwijl je dat fysiek niet bent. Ook zijn ze zeer behulpzaam bij het astraal reizen, verplaatsingen tussen dimensies en interdimensionaal werk. De steen bevrijdt en transformeert en brengt het doel van uw ziel naar boven.  Door hun vorm zijn ze ideaal om zowel energie uit te zenden als te ontvangen. Ze ontgiften en beschermen krachtig tegen Electro smog, radioactiviteit, straling en besmettelijke ziekten. Ze maken je aura glashelder en je energie schoon. Deze kristallen geven je een gevoel van gelukzaligheid en verhogen je trilling en helpen je op je pad naar ascensie, terwijl je toch in je fysieke lichaam blijft en verbonden blijft met de aarde. Dit is het proces waarbij materie van geest wordt doordrongen en waarvoor velen nu geïncarneerd zijn. Ze worden ook gebruikt om vortexen tot stand te brengen voor heling van Moeder aarde of om een ruimte te reinigen. Golden Healer Herkimer verjaagt armoedebewustzijn, ingewortelde programma’s en overtuigingen die je in die ontbering houden. Je kunt een kristal ook onder een behandeltafel leggen om de vrijgekomen energieën te zuiveren. Ze zijn goed voor de ogen en kunnen je algehele fysieke uithoudingsvermogen en energie peil ondersteunen.

Waar we ook intens gelukkig van worden is dat we weer Inner light sferes uit de Santa Elena mine, Artigas, Uruguy hebben kunnen inkopen. We hadden ze in September in Denver, na ze velen jaren niet te hebben gezien, ingekocht. We hadden er best veel van, maar op 3 na allemaal verkocht. We wisten dat deze mensen ook in Tucson zouden staan. We konden niet wachten om te gaan kijken of ze ook deze weer bij zich hadden. Toen we bij ze kwamen zagen we wel andere bollen op tafel liggen, maar niet die wij wilden. Ze vertelden dat deze nog ingepakt waren en dat ze die middag zouden komen. Toen we middags kwamen hadden ze er net een klein aantal uitgepakt, later hebben we helpen uitpakken en we hebben een grote hoeveelheid prachtige exemplaren van klein tot groot geselecteerd die mee naar Nederland gaan. Wat een prachtig cadeau. We weten dat we hier veel mensen blij mee gaan maken. 

Inner Light Crystal Sfere

Inner Light Crystal Sferes, zijn witte/heldere of Amethist-kwartsbollen soms met Chloriet en veelal met Agaat die een hoge vibratie hebben. Allen bevatten holtes met drusy kristalletjes erin. Ze worden Inner Light Crystal genoemd omdat ze een krachtig innerlijk licht bezitten en dit uitstralen in hun omgeving. Ze zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ze hebben ook een hele hoge vibratie. Als je de bollen vasthoudt voel je hun energie als snelle pulsaties die toenemen en intenser worden naarmate je de bol langer vasthoudt. Ze activeren je kruin-, zielensterchakra en 3eoog en stimuleren visioenen en laten je achter de sluier zien. Ze verhogen je ontvankelijkheid voor de stralen van het Celestiale Vuur, het Hemelse Licht, dat op dit moment naar de aarde komt en ze helpen je om “Levend Licht” te worden. Iedere bol is een uniek wezen van eenzelfde familie van krachtig licht. Ze hebben heel veel kracht, maar werken alleen positief. Je kunt ze programmeren voor helingwerk. Ze wuiven beperkingen weg, openen je bewustzijn en maken interdimensionaal reizen mogelijk. Ze bezitten een krachtig innerlijk licht die ze naar je spiegelen, waardoor ze je helpen je om je eigen prachtige licht te zien, het goddelijke wezen dat je bent weer te herkennen en je licht op aarde uit te stralen.

Een paar jaar geleden hebben Wim en Cyrille in Denver bij een bekende handelaar van ons heel bijzondere Calcieten uit Mexico gekocht. Deze waren in een week verkocht, omdat de mensen die ze zagen zo gegrepen waren door hun krachtige energie. Ze zijn behoorlijk zeldzaam en we kwamen zie niet vaak meer tegen, als we ze zagen waren ze zo kostbaar dat we ze niet meer hebben ingekocht. Tot onze grote verbazing zagen we ze nu voor een meer betaalbare prijs bij een andere bevriende handelaar liggen. Ze hadden ze waarschijnlijk al wat langer en daarom in prijs verlaagd. Wat een groot cadeau om van deze nu weer een klein aantal exemplaren mee te mogen nemen. We weten dat er mensen waren die er dolgraag eentje wilden, dus dat is heel fijn.

Tweelingziel Calciet

Tweelingziel Calciet is een hele zeldzame Calciet met een zeer hoge vibratie die gevonden is in Palmerejo, Chihuahua, Mexico. Het zijn er twee die versmolten zijn tot één tweelingziel. Tweelingziel Calciet helpt je bij het aantrekken van je tweelingziel, maar ook met mensen wiens spirituele niveau gelijkwaardig is aan die van jou. Hierdoor kunnen diepe spirituele relaties vol liefde ontstaan. Jouw Twin flame is je hoogst liefdesrelatie met de hele planeet. Tweelingziel kristallen zijn spiegels die je laten zien hoe je innerlijke niveau zich aan de buitenwereld toont. Deze unieke kristallen bestaan uit helder witte Calciet met daarin een Rookfantoom. Tweelingziel Calciet is zeer bijzonder, ze helpt alle lichtlichamen te helen en verbindt deze opnieuw met elkaar en trekt deze in je bewustzijn, dit geeft een grote bewustzijnsgroei. De afgelopen periode zijn de krachten van Calciet enorm toegenomen. Deze goddelijke lichtkracht, vervuld van Engelen energie brengt op zeer zachte wijze enorm diepe transformaties teweeg. Ze opent je bewustzijn en verhoogt je lichttrilling. Brengt diepgaande healing en nieuwe hoop, kracht en moed. Deze kristallen zijn vrijwel altijd sterk verbonden met de regenboog van het volgende universum. Ze helen alle lichtlichamen. De vrouwelijke, zachte Lemurische krachten kun je ook in deze kristallen tegenkomen. De Rookfantoom in dit kristal helpt bij het verwijderen van blokkades, ook helpt deze je om in vorige levens te kijken of naar het huidige, of naar toekomstige levens op aarde reizen. Heel goed voor mensen die met hogere dimensies werken, ze activeert de somachakra om je in de werkelijkheid terug te brengen. Deze unieke Calciet helpt je om bewuster te worden van je Goddelijke Licht en dit meer in je bewustzijn te trekken en te verankeren, hier helpen de donkere fantomen bij, maar ook dat als je met dit kristal werkt toch geaard blijft. Tweelingziel Calsiet helpt je, opdat je een ware Meester en God over jouw bewustzijn mag worden. Dit is een bijzondere leermeester van hoog licht in een fysiek kristallen jasje.

Deze Mexicaan had ook een paar doosjes met kleinere exemplaren van de zeldzame pas gevonden Fluoriet met Aragoniet liggen. We hadden hier alleen maar grotere exemplaren van. Nu hebben we dus grote en kleine in de winkel. 

Fluoriet met Aragoniet 

Fluoriet met Aragoniet is gevonden in Chihuahua, Mexico. Deze harmoniserende steen is verbonden met de Engelendomeinen, de Violette Vlam van Transformatie en resoneert zowel met Moeder Aarde als met Vader Hemel. Tevens is het een kristal dat beide hersenhelften met elkaar verbindt en tevens het vrouwelijke en het mannelijke in onszelf. Het zuiver witte Aragoniet bevat een zachte lichtkracht die uniek is, energetisch is het een zeer verheffende steen. Deze kristallen stralen een innerlijk licht uit wat net zo prachtig is als hun uiterlijk. Fluoriet met Aragoniet helpt je op zachte wijze door diepe transformaties heen te gaan. Het kristal opent je bewustzijn en verhoogt je lichttrilling. Het is een beschermende en emotioneel stabiliserende steen die de aura reinigt en elektromagnetische straling zuivert. Steen van balans en zelfvertrouwen die structuur en inzichten geeft.  Het is een kristal van interdimensionale communicatie die de ruimte waarin hij staat met een hoge vibratie vult, maar die tevens deze hoge energieën helpt te aarden en integreren.

Bij een andere Mexicaan vonden we een paar doosjes met een Woestijnroosje die we nog nooit gezien hadden. Ze blijken uit hetzelfde gebied te komen als waar de ‘normale’ met de witte gepoederde randjes vandaan komen. Hij had er maar een paar doosjes van, maar ze riepen ons heel erg. Ze hebben een hele zachte, lieve uitstraling. 

Woestijnroos

Deze steen heeft niet alleen de algemene eigenschappen van seleniet of bariet, maar bevrijdt ook van zelfopgelegde negatieve programma’s of geloofssystemen. Meditatie met deze steen zet oude haat om in liefde of helpt terug te reizen om het conflict op te lossen. Hij leert u liefde zowel te ontvangen als te geven en te versterken en houdt emotionele uitbarstingen binnen de perken. Als uitstekende healer voor de aarde is de woestijnroos te gebruiken om plaatsen met verstoorde aarde-energie met een raster te omgeven. Hij versterkt doelgerichte affirmatie en verbindt u met de voeding en bescherming van Moeder Aarde.

Dit was het weer voor deze blog, er zal er nog eentje volgen.

Menu