Inkoopreis Amerika deel 6

inkoopreis

Dit wordt de laatste blog uit Amerika, we hebben als ik dit aan het schrijven ben de laatste stenen naar UPS gebracht. Het zijn 3 hele volle pallets geworden, dus dat wordt weer heel veel uitpak en prijswerk. We konden het niet laten om een paar lichtere dingen in onze handbagage mee te nemen. Deze kunnen we al prijzen en in de winkel leggen voordat de pallets binnen komen. Eigenlijk hebben we nog een 4epallet, deze gaat met een Duitse vriend mee in zijn zeecontainer. Hij zegt ons al jaren, dat als wij zware spullen hebben, om die dan aan hem mee te geven, maar dit hebben wij tot nu toe nooit gedaan. Dit omdat het een heel gedoe is, we moeten deze stenen dan ook weer bij hem in Duitsland ophalen en dit is toch ook weer zo’n 4,5 uur rijden. Maar deze keer hebben wij zijn aanbod toch aangenomen, omdat we op het laatst bij iemand uit Madagaskar hele grote clusters van bergkristal zagen liggen. Wij kopen normaal geen Madagaskar stenen in Amerika omdat we dat zonde vinden van de vervoerskosten, deze zijn best hoog. In Europa nemen we ze in de auto mee, dus dat kost niet veel. Maar we werden zo geroepen door deze clusters. Ze zijn enorm groot, twee wegen 95 kg, eentje 77 kg en eentje van 55 kg. Ze hebben een roze kleur, maar ook grijze fantoomrandjes. Ze zijn heel liefdevol en indrukwekkend, eigenlijk voelen ze als een samengaan van mannelijke en vrouwelijke energie. Voor de grap noemden wij ze Luna Rose kwartsen, omdat ze ook de roze en grijze kleur in zich hebben. Dit was ook al het geval met de unieke, nieuwgevonden Calcietjes uit China die op de hoofdfoto van blog 3 vermeld staan. We zeiden al tegen elkaar, dat deze wat wij Luna Rose combinatie noemen, een soort thema voor onze Tucson reis is.

Deze clusters konden we niet laten liggen, ze zijn fantastisch voor een grote ruimte waar ze hun unieke energie kunnen uitstralen, maar ook in een tuin zullen ze prachtig zijn. We zijn heel benieuwd wie zich tot deze kristallen aangetrokken zullen voelen. Omdat ze zo zwaar zijn is het voor ons een stuk voordeliger met onze vriend via de zee te vervoeren. Ze zullen alleen een week of 7 onderweg zijn, dus we moeten eventjes wachten tot we ze kunnen tonen. We kunnen niet wachten om ze in onze ruimte of op de buitentafels te zien stralen.

Roze Bergkristalcluster met hematiet 

Bergkristal is een zeer krachtige healer en energieversterker. Hij neemt energie op, slaat deze op, laat deze los en reguleert haar. Als u een kwarts kristal vasthoudt verdubbelt dat uw bio magnetische veld. Versterkt de spierspanning en beschermt tegen straling. Het brengt de energie in een volmaakte toestand door terug te gaan naar de toestand van voor de ziekte. Het reinigt en versterkt de organen en verfijnde lichamen. Op het spirituele vlak verhoogt dit kristal de energie tot het hoogst mogelijk niveau. Kwarts is een grote energie-bespaarder. Kwarts stimuleert het immuunsysteem. Samen met hematiet is het tevens een aardende en beschermende steen die veel yang kwaliteiten in zich heeft. Het hematiet in de steen heeft een uitermate positieve invloed op het bloed en voorkomt dat negatieve energieën in de fijnstoffelijke lichamen terechtkomen. Hij helpt het spirituele licht in je lichaam te aarden, tevens helpt hij de goddelijke blauwdruk van “heelheid’ in het fysieke lichaam te activeren. Dit kristal helpt de ziel om weer in het lichaam terug te keren na uittreding of spirituele reizen. Deze steen geeft veel energie en vitaliseert, verjongt en maakt blij. Door zijn roze energie is deze steen sterk op het hart gericht en afgestemd op de Roze Vlam van onvoorwaardelijke liefde en mededogen. De steen is verbonden met de Engelendomeinen en met de helende vrouwelijke energie die verbonden is met de Godinnen, Quan Yin, Isis en Maria. Het is een krachtige genezer en energieversterker, helemaal van het hart. Het is een steen van innerlijke waarheid die helderheid geeft en die innerlijke zorgen transformeert naar liefdevol weten. De steen beschermt tegen straling en reinigt en versterkt de organen en verfijnde lichamen. Hij helpt je af te stemmen op je spirituele doel. Bevordert je concentratie, stimuleert het immuunsysteem, is goed voor het hart en bij hartzeer, brengt het lichaam in evenwicht en harmoniseert alle chakra’s. De steen werkt zeer goed als u zich verloren of hopeloos voelt, hij herstelt de hoop en het vertrouwen in de toekomst en maakt de geest sterker. De steen helpt bij het oplossen van problemen ook bij technische problemen. Goed voor vrouwen die zeer verlegen zijn en zich moeilijk kunnen uiten, door deze steen leren ze hun ‘mannetje’ te staan. De steen is ook weldadig voor een relatie die een sleur geworden is. De steen trekt aardige, liefdevolle minnaars aan. Hematiet in kwarts heeft een positieve invloed op de bloedsomloop, de aanmaak van rode bloedcellen, de bloedkwaliteit, nieren, weefselherstel, psychische onrust, slapeloosheid en herstelt het evenwicht tussen yin en yang.

In Denver hadden we een oudere man ontmoet, een Amerikaan die stenen die hij overal in zijn land zelf  zoekt, of stenen die vrienden gezocht hebben, verkoopt. Hij heeft allemaal kleine bakjes staan met stenen of fossielen uit Amerika. In Denver hadden we bij hem de Sedona Sandstone ingekocht. Binnen een weekeinde waren ze allemaal verkocht. Hij had er nu weer een klein aantal van in een bakje, want zijn vriend Bob was daar geweest en had deze daar weer gevonden. Hij vertelde dat Bob dit jaar ook weer zou gaan zoeken, zodat we ze volgend jaar tijdens de Tucson show waarschijnlijk weer konden kopen. Zo leuk om ook met deze mensen zaken te doen. We zagen bij hem ook wat Fulgariet uit Sedona liggen. Deze hebben ook dezelfde zandkleur. Fulgariet is een uniek iets, het is ontstaan als zand door de bliksem wordt getroffen. Het voelt aan als een soort steen, vaak zie je een buisvorm, soms zijn ze hol, maar vaak ook niet. De steen bevat de energie van de bliksem. Fulgariet kom je niet veel tegen, maar als je ze ziet komt deze bijna altijd uit Algerije. We hebben nu dus ook exemplaren uit Sedona en de Amerikaan liet ons ook nog zien dat hij hele mooie donkergrijze exemplaren uit de Mojave Dessert California had. Deze voelden ook heel erg krachtig. We hebben nu dus Fulgariet uit 3 verschillende gebieden in de winkel, echt super!

Sedona Sandstone (Sedonalite)

Sedona is een plaats in Arizona die bekend staat om de legendarische energie draaikolken ofwel Vortexen. Deze zandstenen zijn gevonden in een afgelegen gebied op een van deze Vortex locaties. Deze energieke, kleine roodachtige bruine balletjes hebben dezelfde kleur als de rode rotsen waar Sedona beroemd om is. Sedonalite zijn zandsteenconcreties die zich in de buurt van de energiedraaikolken vormden. Ze bevatten een hoog percentage kwarts en kunnen dus veel van de energie waaraan ze zijn blootgesteld ontvangen, vasthouden en overbrengen. Omdat deze in zo’n energetisch krachtig geladen gebied worden gevonden zijn ze buitengewoon actieve stenen. Het is een steen van dynamisch, energetisch evenwicht. Ze kunnen je meridiaan stelsel zowel opladen als harmoniseren en tevens kunnen ze je astrale- en subtiele lichamen in resonantie afstemmen met je fysieke lichaam. De stenen zijn zowel aardend als stimulerend. Ze verhogen je gevoeligheid en je alertheid. Ze laden je zenuwstelsel op, versterken je denken en maken je communicatie krachtiger. Deze stenen maken je wakker, activeren zowel je chakra’s als je meridianen. Ze versterken je gevoeligheid, voegen dimensies toe en verhogen je paranormale vermogens. Sedona Sandstone lijkt in staat om mentale mist, vermoeidheid en saaiheid op te ruimen. Ze bevatten een zeer optimistische, inspirerend energie. Deze stenen kunnen je spirituele ontwikkeling versnellen. De stenen helpen dromen te duiden en kunnen spontane spirituele ervaringen teweegbrengen, dit door de krachtige Vortex energie uit de omgeving waar ze vandaan komen.

Fulgariet

Fulgariet ontstaat als zand door de bliksem wordt getroffen. Daarbij wordt enorm veel energie op een heel kleine plek gefocust. Ondanks zijn broosheid is Fulgariet een krachtig sjamaans hulpmiddel, want deze steen houdt de energie van de bliksem vast. Als je het op je hartchakra legt kun je verloren kind- of zielsdelen terughalen. De bliksem opent daarvoor de weg. De steen vervoert ook zielsdelen die zijn achtergebleven bij een traumatische dood, trauma, teleurstelling of andere gebeurtenis die de ziel in een ander leven vasthoudt. Fulgariet is traditioneel gebruikt om gebeden naar het universum te blazen en is een krachtig hulpmiddel om dromen te verwezenlijken. Spreek uw intentie uit en blaas door de Fulgariet om hem zo goed mogelijk voor uw hoogste goed te laten werken. De buis versnelt de spirituele groei van de mensheid en leidt goddelijke energie in het fysieke lichaam. Hij veroorzaakt een draaikolk van energie vanuit de chakra’s in de verfijnde lichamen. De draaikolk zuivert en geeft weer energie terwijl hij de frequenties doorloopt, hij neemt lichaam en ziel mee naar een hoger niveau en opent de weg voor nieuwe patronen. Fulgariet laat gedachten vorm aannemen en leert u zo alleen de hoogste en meest positieve bedoelingen na te streven. Als perfect sjamaans anker opent Fulgariet het aardse deel van een kosmisch anker en hecht u diep in de kern van de aarde. Hij verhoogt energieniveaus en het libido en heft blokkades op.

Op het terrein waar de Amerikaan met zijn zelfgezochte stenen stond vonden we ook een andere prachtige steen. Deze lag op een houten tafel van een Mexicaanse familie. Zij vertelden dat ze deze in hun eigen mijn in Chihuahua, Mexico gevonden hadden. Het waren lieve kleine knolletjes die ze open gemaakt hadden, van binnen zat zachtblauwe Hyaliet Opaal in de vorm van kleine bolletjes aan elkaar. Ze vertelden ook dat de stenen fluoriseren onder een UV-lampje. Meestal is Hyaliet opaal glashelder, waardoor het ook wateropaal genoemd wordt, maar deze zijn poederblauw. Wij hadden in de winkel al de heldere Hyaliet Opaal, maar omdat deze blauwe zo anders zijn konden we ze niet laten liggen. Wat een fijne, zachte energie hebben ze en wat zijn ze lief om te zien.

Hyaliet Opaal

Dit is meestal een heldere Opaalsoort die fluorescerend is en ook wel wateropaal genoemd wordt, soms komen ze ook in andere kleuren voor. Opaal is een beschermende en activerende steen, deze Hyaliet Opaal brengt de verlichting van het licht van de zon in je leven. Het maakt vrolijk, optimistisch, levenslustig, spontaan, creatief en stimuleert interesse in kunst en waardering voor mooie dingen. De steen heeft ook een sterke connectie met liefde, passie en genieten van seksualiteit. Opaal maakt trouw en loyaal. Deze steen helpt je meer te voelen en helder te zien, hij helpt je om je ware pad te zien en verbind je met je Goddelijke kern. Hij laat je zien waar je nog geblokkeerd bent en helpt je deze op te lossen, ook verbindt Hyaliet het basischakra met het kruinchakra en werkt stabiliserend. Hierdoor worden meditatieve ervaringen versterkt. Ook zeer behulpzaam bij dromen en het uittreden. Fysiek stimuleert Opaal het zelf genezend vermogen van het lichaam en werkt het zuiverend. De pure energie van de steen maakt je aura schoon en geeft deze energie.  De blauwe variant werkt kalmerend en centreert je, hij werkt krachtig op je keelchakra. Hij helpt je bij het ontdekken wat er in je leeft, wat jouw innerlijke waarheid is en wat je verlangens zijn, wat er in jouw hart leeft, daarna helpt hij je deze uit te spreken. Het heeft een positieve werking op het geheugen, de nieren, PMS, de ziekte van Parkinson, infecties, koorts en voor de bijnieren. Ook zuivert Opaal het bloed.

Bij een Braziliaan, die alleen maar de meer kostbare kristallen verhandeld, vonden we een klein aantal Berylloniet. We waren er al een tijdje naar op zoek, omdat ze in de winkel bijna uitverkocht waren. Het zijn mini, heldere, dubbeleinder kristalletjes met een zeer hoge vibratie. We hebben ze voor de rest nog nooit bij iemand anders gezien. Gelukkig had hij er nu weer een klein aantal van in zijn winkeltje. Ze komen uit Teliro mijn, Linópolis, Minas Gerais, Brazilië.

Berylloniet

Dit kristal met een zeer hoge vibratie bevat gekristalliseerd licht en opent paranormale gaven. Hij verbindt je met de oorspronkelijke blauwdruk en creëert daardoor welzijn en haalt ongemak op alle niveaus weg. Dit kristal centreert je in jezelf en laat je zien dat alles wat je ervaart de perfecte basis voor evolutie is. Dit kristal helpt je moeilijke gevoelens zoals ellende, angst, haat en andere ‘donkere’ gevoelens te transformeren in Licht. Dit kristal leert dat je de illusie van het donker niet door vechten kunt overwinnen, je kunt alleen de illusie leren overstijgen door te beseffen dat deze niet bestaat. Dit geldt ook voor ziekten. Dit kristal activeert de hogere chakra’s, inclusief het 3eoog. Het doel van Berylloniet is hierbij is om je bewustzijn te verhogen. Dit kristal helpt ons herinneren dat de tijd zal komen dat we de verbinding met Gidsen en Engelen niet langer nodig hebben, dat we dan weer helemaal verbonden zijn met onze Goddelijke oorsprong, totaal bewust zijn dat wij de createurs zijn, God zijn. Als wij dit level van Meesterschap weer bereiken zal er feest gevierd worden door de hogere spirituele werelden.

Wij schreven al over de Herkimer Diamanten die in de staat New York in Amerika gevonden worden. Dit zijn de echte Herkimer Diamanten, er worden er ook in China gevonden, maar deze hebben niet de energie van die uit New York, zijn lang zo krachtig niet. Je hebt ook een soort Herkimers die Vensterkwarts of Elestiaal of Light genoemd worden uit Mexico en Italië, je hebt ook een Amethist Herkimer uit Madagaskar, uit Italië hebben we inktzwarte Morella Diamanten op Anhydriet en in Australië heb je Morella Diamanten. Dit zijn de zwarte, of diepe Rookkwarts ‘Herkimers’ van Australië. Van deze laatste hebben we jaren geleden bij een Australiër een doosje vol met losse exemplaren gekocht. Nu zagen we bij een andere handelaar uit Australië een paar doosjes met deze Morella kwarts liggen, maar dan nog in hun Geode. Zo mooi om in die grotjes de Rook Diamanten te zien liggen. We hebben ze dan ook gelijk ingekocht.

Morella rookkwarts diamanten (Australië)

Deze kristallen zijn uitstekende psychische reinigers en zeer goede aardend. De zuiverende, ontgiftende energieën verhelderen op krachtige wijze de fysieke en fijnstoffelijke lichamen. De genezende kracht is gericht op de aarde. Goed bij stress, angsten, depressie en geeft emotionele rust. Zorgt voor acceptatie van het fysieke lichaam, helpt bij faalangst en reinigt de geest voor meditatie. Goed bij geopatische belasting, haalt de gevolgen ervan uit de fijnstoffelijke lichamen. Het kristal biedt troost aan terminale patiënten en schenkt genade-karma. Ook weldadig bij kwalen van de buik, heupen en benen. Verlicht pijn, ook hoofdpijn en heft krampen op. Zeer krachtig kristalletje.

In een motelkamertje, in een gedeelte waar wij meestal als laatste naartoe gaan, bevond zich een heel aardige Chinese dame. Ze sprak heel erg goed Engels, ze vertelde toen we haar een compliment erover gaven dat ze dit in Amerika gestudeerd had. Wij vonden bij haar twee Lemurians die ons heel erg aanstonden. Toen we de eerste doos zagen zeiden we tegen elkaar; volgens mij komen deze uit Inner Mongolië, ze had dit van ons verstaan en ze vertelde dat dit klopte. Iedere steen heeft zo zijn eigen energie en uiterlijke kenmerken dat je ze steeds beter leert herkennen. Deze raakten ons beide op dezelfde manier, we voelden bij allebei dat ze ook de energie van een Shift kristal bevatten, zo apart om allemaal hetzelfde te voelen wat eigenlijk een totaal andere energie is, dus dan krijg je ook de bevestiging dat dat dan blijkbaar zo is. Zoals veel lasers uit Mongolië zitten ook hier weer een groot aantal Self Healers tussen.

Lemurische lasers uit Mongolië

Deze lieve, maar toch krachtige Lemurians uit Mongolië hebben de vorm van een laser. Ze hebben een zacht witte coating en een hebben een prachtige klank. Wij voelden bij deze de energie van een Shift kristal. Deze unieke energie helpt je verplaatsen naar een nieuwe ruimte en versnelt je spirituele groei, tevens verhoogt deze laser je creativiteit. Het is een perfecte steen voor meditatie, manifestatie en dromen. Hij helpt je om je te openen en het pad van je ziel te gaan, ook opent hij je geneeskrachtige potentieel. Laserkwartsen werden als instrumenten gebruikt in de genezingstempels van Lemurië en Atlantis. Ze dragen niet alleen de kennis van deze beschavingen, maar ook van de stellaire ruimten waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Door je te verbinden met hun kennis, word je onderwezen in de geavanceerde genezingskunst van de Lemurianen en Atlantiërs. Door hun vorm kan energie met grote snelheid door het lichaam van het kristal reizen en bij de punt wordt het geprojecteerd als een laser. Zeer goed te gebruiken voor etherische chirurgie en het verwijderen van entiteiten en implantaten. Deze kristallen zenden zeer hoge lichtfrequenties uit. In het oude Egypte werden ze gebruikt voor klank en kleur healing. Ze zijn verbonden met de Hators, die weer verbonden zijn met de zachte en liefdevolle energieën en krachten van Venus. Wanneer je tijdens het tonen werkt met deze kristallen, dan zullen je lijf en energie enorm in vibratie stijgen. Dit kristal laat je beseffen dat alleen jij verantwoordelijk bent voor het creëren van je eigen welzijn en geluk. Ze helpen ons te creëren vanuit ons hoogste goed en het Nieuwe Gouden Tijdperk op aarde te gaan leven.

Bij deze lieve Chinese dame deden we ook een andere heerlijke vondst. Ze had ook nog een doosje staan met Lemurische lasers uit de Himalaya. We hadden in de winkel al wat clusters uit de Himalaya, maar nu dus ook laserpunten ervan. Deze reis is wel de reis van de kwartsen. We hebben er zoveel van ingekocht, heel veel uit Brazilië, maar ook uit Arkansas en Mongolië en uit de Himalaya, wow! Wat zullen deze een heling en helderheid aan ons gaan brengen. 

Lemurisch lasers uit het Himalaya gebergte

Deze bijzondere kristallen komen uit de hoogste gebergten van onze aarde. Ze hebben een unieke energie die bij deze bergen hoort. Ze absorberen energie en geven deze weer af en reguleren ze. Het zijn zeer krachtige stenen met een hoog bewustzijn, die ons juist in deze tijd sterk ondersteunen en openen. De stenen bevatten Lemurische energie, ze zijn namelijk door de Lemurianen geprogrammeerd om ons nu in deze tijd informatie te verschaffen en ons bewustzijn te verhogen. Deze energie is bijzonder liefdevol. De stenen helpen met het zuiveren en sterker maken van je chakra’s, vergroten van je aura en helpen goed bij slapeloosheid. Ze kalmeren je gedachten en zijn goed bij hoofdpijn. Ze verzachten tevens lichamelijke klachten en pijn. Het zijn krachtige genezers en energieversterkers. Deze steen beschermt tegen straling en brengt je energie in een volmaakte toestand door terug te gaan naar een toestand voor ziekte. Het reinigt en versterkt de organen en verfijnde lichamen. Het verhoogt je energie tot het hoogst mogelijk niveau. Dit kristal bevordert de concentratie, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in evenwicht. De laserkristallen onder hen werden gebruikt in de genezingstempels van Lemurië. Ze dragen niet alleen de kennis van Lemurië, maar ook van de stellaire ruimten waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Door je te verbinden met hun kennis word je onderwezen in hun geavanceerde genezingskunst. Door hun vorm kan energie met grote snelheid door het lichaam van het kristal reizen en bij de punt wordt het geprojecteerd als een laser. Deze kristallen zenden zeer hoge lichtfrequenties uit. Bergkristallen uit de Himalaya pulseren met een enorme levenskracht die uniek is op aarde. Dit is traditioneel ook het land van de Boeddha’s, de Yogi’s en Mystici waarvan er veel hun verlichting in deze bergen hebben bereikt en later zijn teruggekeerd om hun lichaam te verlaten. Deze bijzondere energie brengt mensen tot hun ultieme bloei.

In de winkel hebben we verschillende soorten Mica, de bekendste is de paarse Lepidoliet, de beige Moscoviet hebben we in plakjes maar ook in stervorm en we hebben een combinatiesteen, Lepidoliet samen met Moscoviet. Ook hebben we een combinatie van Moscoviet met Albiet en we hadden uit Namibië kleine plakjes zwarte Mica wat Biotiet heet. Deze hebben wij ook in een zeldzame vorm n.l. samen met ruwe oranje Calciet. Nu zagen we bij een Canadees grote stukken van deze zwarte Mica. Ze zijn in Canada gevonden. De man waar we ze kochten had deze zelf uit de mijn gehaald. Omdat mica erg beschermend werkt tegen wifi straling en helpt je aura te ontgiften en negatieve energie hieruit te verwijderen zijn deze grotere stukken heel fijn, maar ook omdat het er mooi uit ziet zo’n grote plak van het glanzende zwarte Biotiet. 

Biotiet

Biotiet is een beschermende steen tegen invloeden van buitenaf en die je helpt je lichaam en je aura te ontgiften en negatieve energie hieruit te verwijderen. Het hele systeem wordt weer uitgelijnd waardoor energie vrijelijk door zowel het fysieke als de subtiele lichamen kan stromen. Biotiet zorgt ervoor dat we objectief naar ons leven kunnen kijken, onszelf te ontplooien en beslissingen te nemen. Doordat de steen rationele en analytische denkprocessen versterkt helpt het alles wat niet relevant is terzijde te schuiven en je alleen te concentreren op wat belangrijk is. Biotiet beschermt je spiritueel maar geeft je leven ook richting, tevens verankert hij je lichtlichaam in de fysieke dimensie. Hij revitaliseert en geeft balans aan het lichaam en is goed voor de voortplantingsorganen, vergemakkelijkt de bevalling, activeert weeë, ontspant de bekkenbodem en baarmoedermond.  Geeft verlichting bij verzuring, reuma, jicht, verstopping, ischias en nierklachten. Ook helpt hij je te herstellen van trauma’s en wanordelijke cel patronen, helend voor de ogen en gezwellen en reguleert de gal.

Onze vriend uit Engeland is ook altijd op deze beurs in Tucson. Net voor vertrek had hij mij nog een foto geappt van nieuwe sieraden. Hij had een tijd geleden ruwe Kakortokiet gevonden, hele oude voorraad van deze zeer zeldzame steen uit Groenland. Wij hebben deze samen met de zeldzame Tugtupiet toen bij hem gekocht. Nu had hij van de Kakortokiet wat cabuchons laten slijpen en hier hangers en oorhangers van gemaakt. Wow, dat zijn echt unieke sieraden gemaakt van een heel krachtig kristalletje. We hebben een paar hangers en oorhangers ervan. Deze zal ik in de handbagage meenemen, dus wie ertoe geroepen voelt, vraag in de winkel even of ik ze wil pakken.

Kakortokiet

Deze zeldzame steen uit Groenland is een steen met hoge energie, levenskracht en vitaliteit. De steen leert je dat je terwijl je op aarde een fysiek leven leidt, je ook een spirituele verbinding met de oneindigheid van het bestaan kunt ervaren. Hij laat zien dat alles wat je om je heen ziet, de volmaakte manifestatie is van waar en wat je op dat moment moet zijn. Hij verbindt ons met het galactische centrum en werkt als een leiding voor de kosmische levenskracht om de aarde weer vruchtbaar te maken. Hij maakt energetische veranderingen mogelijk. Karmisch brengt hij zielsgenoten weer bij elkaar en laat de reden hiervan zien. Deze redenen kunnen complex zijn en een oud zielendoel hebben. Hij helpt ook bij het uitzoeken of sommige zielscontracten nog wel geldig zijn, hij helpt je loslaten van datgenen wat niet meer nodig is. Emotioneel helpt Kakortokiet tegen jaloezie, vijandigheid, woede en wrok en stimuleert vergeving. Als steen van vriendelijkheid overwint hij een depressie, want zijn heldere vibraties verheffen de geesten en verjagen somberheid. In fysiek opzicht geeft de steen nieuwe energie en zuurstof aan het lichaam en is goed voor de gezichtszenuw, de lever, het bloed, het zenuwstelsel en multidimensionale cellulaire healing. Kakortokiet bestaat uit rode Eudialiet, zwarte Arfvedsoniet in wit Syeniet, een krachtige versmelting van energie en kleur. Deze plutonische steen verenigt de aarde-, basis-, hart-, kruin- en zielensterchakra’s, opent de weg voor binnenstromend licht en activeert een kosmisch anker, dat hij in de kern van de aarde.

Als laatste zullen we onze laatste inkoop van deze reis vermelden. Een van de eerste dagen zijn we al naar de man gegaan waar we in Denver de prachtige roze Mangano Calcieten uit Pakistan hadden ingekocht. Ik schreef er in een eerdere blog over. Op het nippertje voor ons zijn de stenen toch nog bij de douane vrijgegeven. De shut down in Amerika was een dag na onze aankomst voorbij, wat ervoor heeft gezorgd dat er weer meer douanebeambten aan het werk gingen.  In Denver hadden we deze Mangano Calciet ook bij een ander persoon gezien, een vrouw uit Pakistan, maar haar prijzen waren zo hoog. We zagen nu dat zijn Mangano harten ook flink in prijs waren gestegen, wel 25% erop. Dit maakte ze voor ons te kostbaar. We hebben toen tegen hem het erover gehad en omdat we graag veel ervan wilden inkopen heeft hij ze ons voor dezelfde prijs al in Denver laten kopen. Echt zo fijn. We hebben toen een grote hoeveelheid ingekocht en het paste maar net in onze 3 pallets. Alle drie hebben ze een ‘kop’ erop. De laatste doos met zakken met kleine hartjes erin hebben we zelfs open moeten maken en de zakken tussen de dozen gestopt, anders had het niet gepast haha. In Denver hadden we 3 maten harten, nu bleek hij zelfs een nog grotere maat hart te hebben, deze hebben we natuurlijk ook ingekocht. Wat een beauty’s. Een mooie steen om de reis mee af te sluiten. Een steen van liefde, krachtig verbonden met het hartchakra. Een steen ook verbonden met de roze straal, de liefdevolle, vrouwelijke energie verbonden met Maria en Quan Yin. Zo heerlijk om een geliefd iemand cadeau te geven, maar ook fantastisch voor op een kinderkamer of een praktijk. 

Mangano Calciet

Mangano Calciet is verbonden met de zachtroze galactische straal en brengt hiermee veel liefdevolle, vrouwelijke zachtheid naar je toe. De steen is verbonden met Engelen en lichtmeesters als Isis, Maria en Quan Yin. Ze verbind je met de Moederenergie en heelt hiermee ook oude karmische pijnstukken die hiermee verbonden zijn. Ze heelt ook oude wonden van het innerlijke kind en eenzaamheid tot heimwee naar thuis. Hele goede steen voor het hart, ze brengt je in een toestand van dankbaarheid en evenwicht, hierdoor kun je met je eigen hart je op vrijwel alles of iedereen afstemmen, dus ook heel goed voor het helen op afstand. De energie van de steen versterkt en stabiliseert het hartgebied en vergroot je empathisch vermogen. Mangano Calciet is uitstekend voor ruimtes waarin mensen sterke emotionele beroering of trauma’s kunnen ervaren, zoals praktijkruimtes, spreekkamers of ziekenhuizen. Ze helpt je om emoties te uiten, terwijl het hart daarbij steun en opbeuring ervaart, ook heel goed voor mensen die zich moeilijk met hun emoties kunnen verbinden of die geneigd zijn die te verstoppen achter een masker of cynisme. Goed bij nachtmerries en ADHD, ook weldadig voor maag en darmen. Ook helpt het bij het herstel van lichaamsweefsel na verwonding of operatie en bij het opnemen van mineralen, met name calcium. Steen van gezondheid en heelheid. Kinderen zijn dol op deze steen, in hun slaapkamer straalt ze kalmerende en liefdevolle energie uit.    

Dit was de laatste dag vanuit Amerika, ik zit hem nu te typen op mijn bedje, het is nu ochtend hier en vanavond vliegen we weer naar Nederland. Deze blog zal niet meer hier geplaatst worden, maar verschijnen als wij weer in Nederland zijn. Dit weekeinde zullen wij gewoon weer open zijn. Waarschijnlijk staan we met een beetje duffe gezichtjes in de winkel, omdat we toch altijd wel een paar dagen last van jetlag hebben. Het tijdsverschil van 8 uur gaat je niet in de koude kleren zitten. Onze lichamen moeten zich weer even aan het nieuwe ritme aanpassen. Maar we hebben weer veel zin om naar huis te gaan, we voelden al 2 dagen de energie van de kristallen afnemen en wisten dat het ‘klaar’ was, dat we alles hadden ingekocht wat mee naar Nederland moest. De laatste dag is dan een beetje afsluiten, stenen versturen en weer wennen dat die heerlijke stroom van energie die de kristallen ons laten voelen en die ons drijft om hen te vinden weer afneemt. We danken de kristalwereld en alle lieve handelaren waar we ze kopen voor een fantastische inkoopreis.                                                 

Agenda

Op onderstaande dagen is de winkel open van 10.00 uur tot 17.00 uur

9 en 10 februari (zaterdag en Zondag)

16 en 17 februari (zaterdag en Zondag)

23 en 24 februari (zaterdag en Zondag)

2 en 3 maart GESLOTEN

8, 9 e 10 maart (vrijdag, zaterdag en Zondag)De nieuwe kristallen die we in Amerika ingekocht hebben zullen in de winkel liggen.

Menu