Inkoopreis Frankrijk 2022

inkoopreis

Wat hebben we genoten, sinds Covid zijn we niet meer naar een inkoopbeurs geweest, maar nu kon het weer. Het is bijna altijd heel erg warm op deze beurs, maar het weer was deze keer duaal, zonneschijn en regen, een energie net zoals veel mensen nu ervaren van wat we ook in de winkel horen. Dagen van vreugde en ook weer even diepe momenten. Maar ook al regende het soms even heel hard, wij hebben alleen maar genoten.

Weer zo fijn om bevriende handelaren een knuffel te geven en even bij te kletsen. We hebben ook fantastisch kunnen inkopen. We hebben het geluk om opbouwkaarten van vrienden te krijgen, waardoor we al eerder op de beurs aanwezig konden zijn.

 

We hadden deze keer een leuke gite in de bergen geboekt, een klein huisje met een heerlijk terras, waar we s’ avonds konden eten en nog een spelletje doen, voordat we weer vroeg gingen slapen. We staan altijd vroeg op, omdat we een parkeerplek in de buurt willen hebben en na een dag van flink sjouwen en heel wat metertjes afleggen, redden we het niet om nog lang s’ avonds op te blijven. Doordat er geen verlichting was rondom het huisje hadden we een prachtige sterrenhemel, zelf heb ik nog nooit zoveel sterren gezien, ze leken ook zo dichtbij. We kwamen hierachter toen Wim op een nacht naar de wc moest en omdat er geen enkel licht was, hij geen hand voor ogen kon zien. Nikki en ik hoorden flink gestommel en gemompel rond 2 uur in de nacht, wij waren toevallig ook wakker. Hij had vergeten zijn telefoon te pakken om een lichtje te hebben, we moesten zo lachen zo midden in de nacht van al dat spoken. Hij zei ons hoe mooi de sterrenhemel was. Met zijn drietjes hingen we uit het open raam. Ik werd er zo door overweldigd, dat ik er bijna van moest huilen. De prachtige sterrenhemel kwam zo direct via mijn hart bij me binnen.

 

We zouden vrijdag naar huis gaan, maar woensdag avond zat de bus al helemaal vol. Nikki zat klem tussen alle dozen op de achterbank en zelfs alle vakjes van de deuren zaten vol. We zijn toen donderdag ochtend vroeg naar huis gereden. Toen we de Herelsestraat , waar we wonen, inreden zeiden we tegen elkaar: “Zullen we morgen teruggaan.”. Nikki en Wim hadden nog een aantal stenen gezien die toch wel bleven roepen en ook ik had het gevoel dat we terug moesten. Op het moment dat we het met elkaar eens waren en dachten het te kunnen regelen, vloog er net voor de auto een buizerd uit een boom en voor de auto uit. Dit was voor ons het teken dat het inderdaad, blijkbaar nodig was om terug te gaan. We moesten wel snel even veel regelen. Cyrille moest nog wat langer op de kindjes van Nikki passen, we moesten weer toegangskaarten regelen en ook een overnachting. Nu zat alles bijna vol en deze keer zaten we nog verder in ‘ the middle of nowhere’ , deze keer in een oud boederijtje/watermolen, waar een deel van verhuurd werd. Prachtig gelegen, dat wel, met een stroompje wat van de heuvel afkwam, maar amper telefoonverbinding haha. We waanden ons weer in onze kindertijd, de slaapkamer was in ‘Holly Hobby’ stijl met de toen bekende schilderijtjes van dit Amerikaanse fictieve meisje, uit de jaren zeventig, waar popjes en posters van verkocht werden. De tijd had stilgestaan. Zo leuk.

De volgende dag weer teruggereden na een goede nacht slapen, de winkel bemand door onze lieve meiden en Cyrille nog een gebroken nacht met de kleintjes. Na aankomst bleken alle stenen, waarvoor we dachten terug te moeten gaan, niet geschikt te zijn. Zo apart, twijfel overviel ons even. Dat kon toch niet waar zijn. Het gevoel was zo sterk en het teken van onze buizerdvriend. Later bleek waarom we terug moesten komen. We hebben nog zoveel unieke, kleine, hoge vibratie kristalletjes kunnen inkopen, waaronder weer wat Jeremejeviet en anderen die we nog moeten channelen. En ook de volgende dag bleek, waarom we terug moesten. We hebben ook een grote hoeveelheid prachtige Larimar cabochons kunnen inkopen. Normaal kunnen we deze, voor deze goede prijs alleen in Amerika inkopen. Al deze stenen die ik nu opnoem liggen nog niet in de winkel. Omdat we ook nog de verbouwingen aan het afronden zijn, die nog het nodige schilderwerk vergde, staat bijna alles nog in dozen opgestapeld in het Pakhuis. Maar daar kunnen we bijna aan beginnen. Een paar nieuwe, maar toch ook oude bekenden hebben we wel al geprijsd en konden we in de winkel leggen, omdat we de beschrijving al hadden. Eentje daarvan is de prachtige, verfijnde blauwe Bariet kristallen uit Marokko. Nikki had al foto’s op facebook ervan geplaatst.

Bariet

Dit prachtige heldere kristal stimuleert dromen en het herinneren ervan. Als voor rituelen anonimiteit en onopvallendheid vereist zijn, zorgt Bariet daarvoor en leidt hij u veilig terug. Hij reinigt het hele chakrastelsel en brengt deze opnieuw in balans. Psychisch versterkt hij autonomie. Hij helpt je je eigen leven te leven en jezelf niet weg te cijferen. Deze steen overwint verlegenheid en bevordert interpersoonlijke communicatie en mentale focus. Als sterk motiverende steen is Bariet weldadig voor mensen wier energieën versnipperd of uitgeput zijn. Geestelijk ondersteunt hij het geheugen en vergroot je vermogen om dingen te organiseren en je gedachten uit te drukken. Emotioneel is Bariet weldadig voor platonische vriendschappen en moedigt hij intimiteit en inzicht in allerlei relaties aan.  Hij helpt bij het loslaten van oude patronen, obsessies en angsten. Hij bevordert vitaliteit, is weldadig voor het geheugen, de hersenen en het gezichtsvermogen. Hij werkt kalmerend op de maag en het zenuwstelsel en helpt bij chronische vermoeidheid, ontgifting, verslaving en keelpijn.

We hebben nu ook in de winkel van mooie witte Seleniet een kleiner maatje hartjes schaal en ook een kleine schijf met de dierenriem uit de Astrologie erin geëtst.

Seleniet (Engelensteen)

Heeft een zeer fijne vibratie, opent het derde oog, het kruinchakra en het zielensterchakra boven je hoofd en geeft toegang tot engelenbewustzijn en hogere leiding. Maar weinig stenen geven de hogere chakra’s een zo intense energie als Seleniet. Het is een kalme steen die diepe rust geeft, dus goed bij meditatie. Een groot stuk seleniet in huis zorgt voor een vredige atmosfeer. Maar om je huis kun je er ook een energieraster mee vormen, het geeft dan niet dat de steen door de regen dof wordt. Selenietstaven zijn te gebruiken om wezens van de aura los te maken of om te voorkomen dat iets van buiten de geest beïnvloed. De staven zijn instrumenten voor healers, ze werken als ‘scanners’ binnen het energieveld en kunnen daar blokkades opheffen en toegang geven tot kennis over de spirituele oorsprong ervan. Je kunt er goed je aura mee reinigen. De steen geeft inzicht en heft verwarring op. Seleniet kan je bewustzijn openstellen om je Gidsen en Beschermengelen te ontmoeten en informatie van hen te ontvangen. Deze informatieoverdracht gaat meestal zonder woorden. Als je een raster van zo’n 6 of meer stenen om iemand heen legt kun je een ervaring van spirituele ascensie krijgen. Seleniet combineert synergetisch met vrijwel alle stenen en combinaties van stenen. Seleniet bevat calcium en zwavel en deze elementen stimuleren het emotionele lichaam en helpen je om stagnaties te overwinnen en om niet in een veilige zone te blijven, maar om vooruit te blijven gaan in je leven. Deze steen hoef je nooit te reinigen, van water wordt hij ook dof. Seleniet ontlaadt en laadt andere kristallen op door deze op de steen te leggen.   

Ook uit Marokko hebben we zandkleurige Ammonieten ingekocht. Deze liggen buiten op de consoles die Wim gemaakt heeft naast de zwarte Toermalijn en de prachtige grote bollen van Oceaan Jaspis en Versteend Hout. We hebben ook 3 hele grote Ammonieten uit Madagaskar gekocht, bij eentje zie je een unieke paarse iriserende kleur.

 

Ammoniet

Deze Ammonieten zijn iriserend, soms wittig met groenige glans of bruin met een rode gloed. Ammoliet activeert metafysische krachten en interdimensionaal onderzoek. Hij is vooral effectief op de somachakra(haarlijn) en het 3e oog. Hij staat voor het voltooien van een cirkel en een eerste verkenning van een plaats. Hij heeft het pad van de ziel gecodeerd in zich en is een goede ondersteuner van wedergeboorte. Op het spirituele vlak brengt deze steen je diep in je centrum tot voltooiing. Ammoliet activeert persoonlijke kracht en spirituele wil en zet negatieve energie om in een zacht vloeiende positieve spiraal. Op het 3e oog geplaatst heft deze krachtige karmische reiniger mentale obsessies uit vorige levens op. Psychisch stimuleert hij overlevingsinstincten en het besef dat je er wel komt, als je maar volhoudt. Op fysiek niveau is ammoliet uitstekend voor alles wat structuur en duidelijkheid nodig heeft. Hij verlicht een geboortetrauma die de craniosacrale stroom verstoort en is nuttig bij al het craniosacrale werk. Het is een effectieve aardehealende steen. Feng-shuimeesters noemen Ammoliet de Zeven Kleuren Voorspoed Steen. Volgens hen stimuleert hij de stroom van Qi(levenskracht) door het lichaam. Iedereen zou er volgens hen eentje in zijn huis moeten hebben voor welvaar, gezondheid, vitaliteit en geluk. In een bedrijf voor succesvolle transacties. Als je de steen draagt verleent hij charisma en sensuele schoonheid. Goed voor het algeheel welzijn, een lang leven en celstofwisseling. Behulpzaam bij depressie, osteomyelitis, botontsteking en oorsuizingen. Hij wekt kundalini-energie, verbetert het cellulaire geheugen, stabiliseert de hartslag en verhelpt degeneratieve stoornissen. Hij ondersteunt de schedel en het binnenoor, de longen en de ledematen.

In de tuin staan op deze consoles prachtige grote stenen uit Madagaskar, een freeform van Polychroom Jaspis, een freeform en 3 enorme bollen van Oceaan Jaspis, een bol van Pink Fire Azeztuliet, of Agnitiet. Ook een mooie grote freeform van Flower Agaat en nog een Versteend Hout bol.

Oceaanjaspis (Atlantissteen)

Ontdekt in Madagaskar tijdens de millenniumwisseling en wordt bij eb gewonnen, waardoor het naar verluidt een band heeft met Atlantis en mystieke kennis bevat. Staat bekend als de “ultieme verzorger”. Door de aardende energie in het lichaam is de steen zeer geschikt voor het afstemmen van alle chakra’s, de fijnstoffelijke lichamen en de meridianen. Nuttig tijdens sjamanenreis. Waarborgt bescherming tegen allerlei negatieve energieën. De steen verenigt verleden en heden en zorgt voor heelheid. Meditatie met deze steen voert naar het verleden om uw wijsheid te herwinnen of om eventueel misbruik van uw spirituele kracht uit die periode te herschikken en te transmuteren. Deze steen biedt verjonging, kracht en helpt om uzelf en anderen te begrijpen en van te houden. De steen zorgt voor een positieve kijk op de toekomst en helpt ons door de verandering heen te gaan. De steen helpt bij het herstel en genezing na ziekte.

Flower Agaat

Flower Agaat is in 2017 nieuwgevonden in Madagaskar. Het is een prachtige Agaatsoort met 3D patronen van witte bloemen in helder Chalcedoon. Het is fossiel koraal geconserveerd in een transparante steen waardoor er prachtige bloempatronen ontstaan. Deze bijzondere, liefdevolle steen geeft troost en beschermt tegen angsten. Flower Agaat geeft rust, ontkrampt het lichaam en geeft deze ook kracht, goed bij een burn-out. Het zorgt voor acceptatie, zelfvertrouwen, een betere concentratie en moedigt oprechtheid en het spreken van de waarheid aan. Zeer goed voor mensen die zich onbegrepen voelen. Flower Agaat leert je in het Nu te leven, moedigt je aan om helemaal jezelf te zijn en niet meer bang te zijn om afgewezen te worden. Het leven in volheid en liefde te leven en met minder geen genoegen te nemen. Deze prachtige steen helpt je om alles lost te laten wat je hogere goed niet meer dient en in vrede en acceptatie te leven, dit met hulp van Lichtwezens, Engelen en je hogere zelf die met dit kristal verbonden zijn. Flower Agaat heeft een helende, vrouwelijke energie. Het is ook een aardende steen die je lichaam reinigt en voor fysiek, emotioneel en intellectueel evenwicht zorgt. Deze lieve steen maakt zacht, opent je hart en helpt verbittering, woede en negativiteit uit je systeem te laten stromen. Tevens geeft het je moed om opnieuw te beginnen. Spiritueel verhoogt Flower Agaat je bewustzijn en e met het leven. Het is een steen met grote helende eigenschappen. De zachte energie werkt kalmerend en is goed voor je gemoedsrust. Deze mystieke steen helpt je om in contact met je hogere zelf te komen waardoor je steeds meer stukjes van jezelf gaat ontdekken, maar ook de ander beter begrijpt. Ondersteunend voor de spijsvertering, de maag, de ogen, blaas, seksuele organen en de baarmoeder. De botopbouw, keel, longen, angina, verkoudheid, ontstekingen, zenuwstelstel, reumatische aandoeningen, emotie en verdriet. Ondersteunt en reinigt het lymfstelsel, de bloedvaten en bij huidaandoeningen. Helpt beter te slapen en bij enge dromen.

Uit India hebben we een hele mooie grote Robijn in Fuchsiet bol van rond de 17 cm. Dit is best groot voor deze steensoort.

Robijn in Fuchsiet

Robijn geeft kracht en energie om te leven en schept evenwicht en geeft passie. Krachtige beschermer van het hartchakra, bevordert positieve dromen en stimuleert de pijnappelklier. Deze steen van overvloed helpt u om rijkdom en hartstocht in stand te houden. Hij maakt een einde aan woede of negatieve energie en verscherpt het bewustzijn en zorgt voor een goede concentratie.

Fuchsiet geeft toegang tot oude kennis en leidt gezondheidskwesties in goede banen. Fuchsiet geeft inzicht in uw interactie met andere mensen en gaat martelaarschap tegen. Leert dienstbaar te zijn, zonder machtsstrijd of slachtofferrol. Hij overwint wederzijdse afhankelijkheid en geeft veerkracht na een trauma. Hij vermeerdert de energie van andere kristallen, heft blokkades op en is goed bij RSI, spieren en skelet.

Uit Spanje hebben we een grote hoeveelheid mooie goudkleurig Pyriet kubussen kunnen inkopen. Van hele kleintjes tot grote exemplaren. Voor de liefhebber hebben we ook een paar stukken waar de Pyriet in matrix zit, dus in het moedergesteente waarin het gevonden is.

Pyriet

Pyriet is een aardende steen die staat voor het ‘mannelijke’ aspect van Moeder Aarde, maar die zowel voor mannen als voor vrouwen het derde chakra krachtiger maakt. Hierdoor neemt je vitaliteit en je wilskracht om je taken hier op aarde af te maken toe. Steen van creativiteit, doorzettingsvermogen en ambitie. Hij maakt assertief en helpt je om angst te overwinnen en uit slechte relaties te stappen. Pyriet is een steen van manifestatie die je helpt angsten te overwinnen, actie te ondernemen en om voor overvloed in je leven te zorgen. Pyriet helpt een energieschild creëren die negatieve energie en vervuilde stoffen op allerlei niveaus blokkeert. Hij helpt ook voorkomen dat er energie uit je aura en fysieke lichaam lekt. Hij maakt positief en helpt dromen op aarde te manifesteren. Ondersteunende steen voor mensen met een minderwaardigheidscomplex. Hij helpt om bij de wortel van karmische en psychosomatische aandoeningen te komen. Pyriet helpt om hogere frequenties en kennis in het fysieke lichaam te integreren, dus heel goed om te gebruiken samen met kristallen die een hoge vibratie hebben. De steen resoneert zowel met het element aarde als met vuur en maakt het mogelijk je met de energie van de aarde te verbinden en deze door je lichaam te laten stromen. De frequentie van Pyriet stimuleert creatieve energie en helpt een gezonde seksualiteit te hebben. Geeft kracht om zorgen en slechte gewoontes te overwinnen. Deze steen is goed voor het uithoudingsvermogen en helpt lichamelijke prestaties te verbeteren. Energetisch ondersteunt Pyriet het bloed en het zuurstoftransport hierin. Goed voor vermoeidheid, geheugen, het spijsverteringskanaal, de longen, astma en bronchitis. Ook goed voor de mannelijke geslachtsorganen.

Uit Brazilië hebben we ook een enorme Golden Healer bol kunnen inkopen, wat raakte deze ons hart. De kleur is diep geelgoud. Onze Braziliaanse vriend zei dat hij een nog grotere bol heeft gehad, maar dat die niet kon tippen aan deze kleur en helderheid, dat die wij nu gekocht hadden kwalitatief veel mooier was. Deze bol is rond de 26 cm groot. Deze staat in het Pakhuis te pronken.

 

Golden Healer (Tangerien, hematoïd kwarts)

Dit kristal met een zeer hoge vibratie is heel bijzonder en brengt het Christusbewustzijn op aarde. Het is afgestemd op de Vlam van Opstanding die een goudgele, oranje gloed heeft. Het is een Meester Kristal en Healer die spirituele overvloed brengt en de healing power van kwarts naar een ander niveau brengt. Golden Healer kwarts bevat natuurlijk bio scalaire golven die heling op zowel multidimensionaal als op cellulair niveau geeft. Hierdoor veranderen je cellen en je blauwdruk in de meest optimale vorm waardoor schadelijke patronen in je voorouderlijke DNA-tijdlijn gedecodeerd worden. Het brengt balans in je cellen op celniveau en beschermd de matrix van het lichaam tegen elektromagnetische straling. Deze Bio-scalaire golven activeren de chakra’s en de meridianen en zorgen voor heling van de etherische blauwprint op het gebied tussen geest en materie, waarna het lichaam kan helen. Dit zorgt voor grote veranderingen in je leven die weinig moeite zullen kosten. Healers zouden een grote steen onder hun massagetafel kunnen plaatsen. Het versterkt heling op alle niveaus en is een prachtig instrument die het lichtlichaam voorbereid voor de instroom van kosmische energie die je bewustzijn zal vergroten. Het kristal helpt je om het Christusbewustzijn op aarde te leven zodat jouw hele wezen helpt Moeder Aarde te ascenderen. Het draagt ook de Goddelijke essentie van Al dat Is en bevat een hoge concentratie van de Universele levenskracht of Qi. Deze zeer actieve steen geeft kracht en creëert een multidimensionaal energetisch grid om de aarde en zorgt voor multidimensionale, interstellaire heling, tevens activeert en opent het je hogere kruinchakra’s. Dit is een echt Nieuwetijdskristal die je helpt op je pad naar ascensie.

Op de laatste dag van de beurs liepen we langs een kleine stand van 2 dames uit Argentinië. Ze hadden werkelijk de mooiste kwaliteit Lemurisch Aquatine Calciet die wij ooit gezien hadden. Zo diepblauw, ongelofelijk. Het was een moeder en dochter die het bedrijf runde, we hebben al hun diepblauwe bolletjes gekocht. Maar ook nog hele kleine schaaltjes, formaat mayonaise tipjes die wij vroeger in de horeca gebruikten, maar ook nog hangers van Engelenvleugels en Sterretjes, ook van deze hebben wij hangers gemaakt. Natascha zei spontaan, wat tof, Sirius is de blauwe Ster, wat een mooi symbool.

We hebben ook weer een kleine hoeveelheid van die mooie gepolijste kleine staafjes van Chrysopraas en van Roze Andes Opaal kunnen inkopen. De kwaliteit is echt top.

Uit Brazilië hebben we ook weer een aantal nieuwgevonden, zeer bijzondere kristallen binnengekregen. Deze kristallen hebben een zeer hoge vibratie en zijn wat we Nieuwetijdskristallen noemen. Ze dragen een energie die ons helpt bij onze processen op ons pad naar verlichting. De eerste die we noemen deed ons heel erg aan het Light Child kristal denken, zo mooi toen de naam kwam: Love Child. Ons gevoel was dus juist. Van deze zullen er ook op de webshop komen.

Love Child uit Corinto, Minas Gerais, Brazilië.

Love Child is een unieke Amfibool of Engelen fantoomkwarts met vlamachtige fantomen erin van witte Kaoliniet en perzik kleurige Limoniet. Soms bevinden zich ook Hematiet inclusies in het kristal en er zijn ook meerdere Manifestatie kristallen. Er groeit dan een kristal in het kristal. Deze kristallen hebben verbinding met het hoogste niveau van spirituele ervaringen en helpen verbinding maken met de Engelen en hogere wezens die we in essentie zelf zijn. Hun zachte, kalmerende energie brengt een vredig en vreugdevol gevoel. Deze kristallen activeren de hogere chakra’s en openen je om bewust in contact met je hogere delen te komen, waardoor je inzichten zult krijgen en het leven op een andere manier zult ervaren. Uit Corinto kwamen ook de Light Child kristallen, waaraan deze ons doen denken.

Love Child kristallen hebben een zeer hoge vibratie. Deze brengen helderheid, tillen je als het ware energetisch als de hand van God uit drama, angst, chaos en panieksituaties. Symbolisch zie je dit in het kristal gespiegeld als de witte wolken, samen met de ongelofelijke helderheid. Voorbij het ‘verhaal’, het verhaal eindigt hier. Om te gaan leven in een wereld waar niets hoeft, waar het vredig en liefdevol is. Velen ervaren dat we in een Matrix gevangen zitten, in een manipulatief spel op aarde. Velen zijn vergeten dat we zelf voor dit spel op deze prachtige dualiteitsplaneet gekozen hebben. Dat we uit de hemel zijn afgedaald, voor verdichting gekozen hebben om zo tot in onze diepste kern te voelen en ervaren wat het is om vrij te zijn. Eenmaal geïncarneerd zijn we ons bewustzijn verloren en hebben de zwaarte van de stof ervaren, waarna we eeuwig opzoek zijn gegaan naar bevrijding, naar wat men ook verlichting noemt. Zij die spiritueel of bewuster zijn, zij die wakker worden gaan meestal allemaal cursussen volgen, aan zichzelf werken. We hebben in dit verhaal zo gezocht naar onszelf, hebben zo hard aan onszelf gewerkt, van alles getransformeerd en geheeld. Het leek nooit klaar te zijn, maar we zijn er nu aan toe om te beseffen dat we al heel zijn. Vanuit heelheid worden we opnieuw geboren, zal het licht in ons weer ten volle gaan stralen. Dit kristal laat voelen dat we geen moeite meer hoeven te doen, dat we als we onze trilling verhogen door in liefde, vertrouwen en oordeelloosheid te leven, we zonder moeite een andere dimensie kunnen inglijden. We hoeven alleen maar te vertrouwen en geloven dat we liefdevolle wezens zijn. Dat we meer zijn dan dit deeltje van ons op aarde, dat we onderdeel zijn van ons hogere zelf, van het grote geheel. Dat we Goddelijke wezens zijn, die uit de Bron komen. Dat we alleen maar mee hoeven te gaan met de stroom van het leven, aanwezig te zijn in het Hier en Nu. Dat we op het juiste moment op de juist plaats zijn. Dit ascensie kristal helpt ons bewust te worden van onze eigen Goddelijkheid en te genieten van onze reis op aarde. Love Child kristallen laten ons voelen dat we een fantastische toekomst tegemoet gaan.

 Het tweede kristal is een Sugar Blade kristal, wij hebben al meerdere soorten en kleuren van deze speciale kristallen in de winkel, de ‘normale’ Sugar Blade kristallen en ook Sugar Blade lasers, die taps toelopen, maar deze nieuwe werd en in Brazilië Sugar Blade Lemurian genoemd. Ook deze lopen meestal taps toe in een laservorm. Zo heerlijk om deze nieuwgevonden kristallen ook weer in de winkel mogen tonen. Binnenkort komen er ook op de webshop mooie nieuwe, wat grotere witte exemplaren die heel erg gesuikerd zijn.

Sugar Blade Lemurian

Sugar Blade Lemurians zijn gevonden in Corinto, Minas Gerais, Brazilië, waar men ze deze naam gegeven heeft. Het verschil qua uiterlijk met een Sugar Blade kwarts, is de laser vorm en de Lemurische strepen op de zijkant. Het kristal laat witte wolken zien, die staan voor ‘ruis’, die wij ervaren in het leven. Als je in die wolk zit kun je normaal niets zien, maar deze kristallen laten zien, dat in deze wolken toch licht en helderheid zit, net als de glasheldere kern van dit kristal. Zo ook voor ons, onze kern, ons Monadisch licht is glashelder. Deze kristallen werken helend op ons lichaam en vooral op onze hersenen, klieren, lymfe, bloedvaten en botten. Ze blazen, stomen, je van binnenuit energetisch schoon, ruimen op en zuiveren uit in een notendop. Deze kristallen werken energetisch als een MRI-scan, scannen je lichaam verticaal af en schonen inwendig snel op. Sugar Blade Lemurians stralen niet zoals de meeste kristallen naar buiten uit, werken niet in de uitwendige auralagen of energetische lagen, maar werken in het lichaam. Ze zorgen voor een inwendige stroom.

Als laatste een hele bijzondere die ons diep raakte toen we de foto’s en filmpjes van deze nieuwe vondst uit Pará, Brazilië zagen. Ook onze bevriende handelaar had nog nooit zo’n bijzonder Amethist kristalletje gezien. We zagen op de foto dat de punt die uit 3 gelijke vlakken bestaat vol met coderingen zit, het leek op het eerste gezicht wel een Trigonic kristal. Deze zeer speciale Amethist heeft net als Sugar Blade een gesuikerd uiterlijk. Ze hebben een zeer hoge vibratie die je met hoge snelheid meeneemt naar andere werelden alsof je in een raket stapt. Dit kristal is een ware Meester in kristalvorm, deze is verbonden met de sterren, vandaar de naam Astralight. Deze helpt ons zo om helemaal vrij te komen, te onthechten aan oude structuren en beperkingen en laat ons voelen dat ons leven zoveel mooier kan zijn dan we nu kunnen bedenken. Wat een groot geschenk vanuit de kristalwereld is dit kristalletje, ook nog verbonden met de Violette Vlam van transformatie. Van deze zullen er ook op de webshop komen.

Kathedraal Amethist met fantoom en coderingen. (Astralight Amethist)

Deze unieke, nieuwgevonden Amethist kristalpunten uit Pará, Brazilië, vol met coderingen, hebben een zeer hoge vibratie. Ze zijn verbonden met de hogere dimensies en werelden en alle liefdevolle wezens die zich daar bevinden. Als je deze voelt, is het alsof je in een raket stapt en gelijk de kosmos inschiet, zo voelt deze reizigers steen, waarmee je astraal kunt reizen. Dit kristal, die is verbonden met de Sterren zegt: “Ga maar mee op reis, maar dan dien je wel je hoofd los te laten.” We kunnen alleen in totale vrijheid, astraal reizen als we alle meningen, overtuigingen en oordeel over alles loslaten. Wat wel en niet goed is, of we wel of niet geaard dienen te zijn, wat wel of niet spiritueel is, alle meningen en hersenspinsels loslaten. Te gaan reizen vanuit je gevoel en in vertrouwen, zonder beperkingen of obstakels vrij te reizen naar waar jij heen wilt gaan. Dit kristal breekt door barrières heen, voorbij beperkingen. We dienen wel het leven op aarde te leven, maar het is ook heel goed om vrij te reizen, zowel in de geest als in de stof, je wereld te vergroten, om verruimde velden te ervaren en deze weer mee terug te nemen naar je dagelijkse leven. De hoge wezens die met dit kristal verbonden zijn laten ons weten dat wij onszelf niet zo moeten beperken in wat we allemaal moeten en wat allemaal niet hoort, of wat niet goed zou zijn. Het is zo belangrijk om in je soevereiniteit te stappen. Uit het verhaal te stappen, de gehechtheid aan lijden los te laten, uit je beperkingen, uit je comfortzone te gaan. Uit het kleine wereldje waarin velen leven, die eigenlijk niet echt comfortabel is te stappen. Er is zoveel meer laten ze weten, dat gaat “beyond your immagination”. Het zal mooier zijn dan we kunnen bedenken. Daarom is het zo goed om eruit te gaan, uit wat sommige de Matrix noemen, om te ontdekken dat de wereld, ons leven zoveel groter en mooier en liefdevoller kan zijn. Dit is iets waar nu heel veel mensen zich bewust van worden. We kunnen nu de mooist mogelijke, meest fantastische versie van ons leven creëren die we kunnen bedenken. Dat alles moeiteloos, liefdevol, vredig en vol vreugde zal gaan. Maar als we op deze weg even boosheid ervaren, spui het dan even, gooi het eruit. Er is veel onderdrukt, omdat we vonden dat we niet boos mochten zijn. Ga uit het verhaal en de beperkingen. Zo prachtig dat alles in dit kristal aanwezig is, het geeft het woord ‘hemisfeer’, of halfrond. Op aarde het Noordelijke en het Zuidelijke halfrond, een cirkel die uit twee helften bestaat. Zo ook in ons mensen, de ene kant licht en de andere kant donker, dualiteit is onderdeel van het geheel, want de cirkel is rond, is een geheel. De patronen op het oppervlak zijn zowel coderingen, sleutels vol nieuwe mogelijkheden, maar ook littekens, als oude overtuigingen. Het slot en de sleutel in een. Dit kristal, die een ware Meester in kristalvorm is, is als een krachtige raket die ons helpt openingen te creëren, om los te komen, uit je beperkte zicht veld te gaan, uit de Matrix, en nieuwe mogelijkheden te kunnen zien en ervaren en daardoor een fantastisch leven te creëren.

Dat was het weer voor nu, we zijn achter de schermen hard aan het werk om alles uit te pakken, te prijzen, te fotograferen, te channelen, op de webshop invoeren en daarna in de winkel te leggen. Er zullen dus nog heel wat blogs volgen om alle schatten hier te vermelden.

We zullen de hele zomer op onze normale dagen geopend zijn, omdat we aan vakantiespreiding doen haha. We zijn dus iedere vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Met mooi weer kun je heerlijk buiten van een kopje biologische koffie of thee genieten.

Menu