Inkoopreis Tucson 2020 deel 1

inkoopreis

Wij zijn al weer in Amerika, joepie! Wat gaat de tijd toch snel. We zijn een dagje naar Quartzsite gegaan, voordat we naar Tucson zijn gereden. Terwijl ik dit gedeelte van de blog typ zijn we nog in ons motel in Phoenix. Gisteren avond zijn we al om 19.00 uur gaan slapen, we waren nog best van slag door het tijdsverschil en de nacht die we hebben overgeslagen tijdens het vliegen. We vielen als een blok in slaap, maar werden natuurlijk weer absurd vroeg wakker. Toch maar blijven liggen want 2 uur in de morgen is veel te vroeg ha ha. Maar om 5 uur vonden we het acceptabel om het licht aan te doen.

Gisteren zijn we dus naar Quartzsite gereden. Dit is zo’n 2 uurtjes rijden van Phoenix en ligt in de woestijn. Deze keer was het weer niet best, want het regende toen we er naartoe reden. Het had ook in Phoenix en Tucson de hele dag geregend. Natuurlijk super voor de natuur en voor ons niet veel verschil met Nederland ook qua temperatuur. Het was hier nu 13 graden. Vandaag is het 17 met zon erbij en de rest van de week zal het rond de 20 graden zijn. Door het woestijn klimaat beginnen de ochtenden fris en loopt de temperatuur in de dag op en in de middag koelt het weer af. Maar de vele zonuren hier is heerlijk. Dat doet een mens goed. Dit was even het Hollandse weerpraatje, iets wat toch wel in onze genen zit ha ha.

Toen we in Quartzsite aankwamen hadden we toch wel weer even een cultuur-shockje. Het is daar zo rommelig met allemaal trailers en campers en veel rommel. Hele oude busjes waarin mensen reizen en slapen die bijna uit elkaar vallen en veel mensen die er net zo stoffig uitzien. Logisch als je weken of zelfs maanden hier verblijft. Het is heel stoffig hier en niet iedereen kan veel douchen. Ook zie je heel veel honden die met hun baasjes in deze rijdende huisjes wonen. Buiten staan er dan tafels of tentjes waar stenen of andere waren worden aangeboden. Er is een ‘Pow Wow’ show, waar voornamelijk mineralen worden aangeboden, maar deze show bleek al helemaal afgebroken te zijn. Er was niemand meer te bekennen. Andere jaren is deze show dan nog aan te gang, maar nu dus blijkbaar niet meer. Ook veel andere handelaren die we daar ontmoeten waren er al niet meer, dus voor ons weinig interessant dit jaar. Er was wel een gedeelte waar een grote vlooienmarkt was en waar je van alles kon kopen en natuurlijk kon eten. De vele foodtrucks deden goede zaken.

Maar we zijn niet voor niets gekomen, want we hadden een afspraak met Raymone en zijn vrouw die we op de parkeerplaats bij de McDonalds zouden ontmoeten. Ook zij waren al ruim voor onze afgesproken tijd aangekomen. Heerlijk om weer even bij te kletsen. In een andere blog zullen we hier wat meer over vertellen. Hopelijk met foto’s die ze zouden sturen van de berg Mount Shasta waar de mijn is en ook foto’s van de mijn ingang. We zijn zo benieuwd hoe dat eruit ziet. Raymone had niet alleen onze bestelling meegenomen, maar ook nog wat extra. Een paar grotere stukken van de Siskiyou Blue Opal, zoals de steen officieel heet en een groot stuk van de witte Opaal. Deze witte Opaal van dezelfde plek hebben we pas een paar jaar. Na alles gezien te hebben kwam Raymone met een cadeautje voor ieder van ons. We kregen allemaal een kleine ruwe steen in onze handen gedrukt. Wow wat een krachtige, zachte, liefdevolle energie. Wat een subtiele vibratie. Hoog en liefdevol, zacht en krachtig tegelijk. Hij zei dat wij en een vriend van hem de eerste waren die een stukje ervan kregen. Wow, wat lief! Hij bleek tot onze verbazing ook al 1 doosje ervan bij zich te hebben die hij uit de nieuwe ader in de mijn had gehaald. Wat een cadeau om deze mee naar Nederland te mogen nemen. Pas in het voorjaar zal hij weer de berg omhoog gaan om opnieuw de mijn in te gaan. 

Mount Shasta Opaal

Mount Shasta Opaal is een zeldzame Opaal afkomstig uit een van belangrijkste heilig plaats, vortex gebied van Moeder Aarde. Deze heeft een zeer voedende, hoge vibratie die een buitengewoon helend en zacht effect heeft. Mount Shasta is een heilige berg in het noorden van Californië waar een kleine groep Lemurianen voor de ondergang van Lemurië via de berg de aarde zijn in gegaan. Hier heeft de Lemurische beschaving zich gevestigd en herstelt in een stad die men Telos noemt. Deze beschaving bevindt zich in de vijfde dimensie waardoor de in de oudheid heilige plekken en tempels er in deze dimensie nog altijd zijn. Je hebt hier toegang tot multidimensionale gangen en tunnels en ingangen waar energie uit de kosmos de Aarde binnenkomt. Vortexen van energie, plaatsen waar elfen wonen en zelfs een gebied waar nog steeds grote groepen eenhoorns wonen in een dimensie die zich maar iets boven de onze bevindt en zichtbaar is voor diegenen wiens innerlijke gezichtsvermogen geopend is. Met behulp van deze opaal kun je makkelijk in contact komen met deze werelden en energie. Via Telos kun je ook naar de Binnen Aarde reizen. Als wij ons bewustzijn openstellen voor onze goddelijkheid en de dualiteit loslaten en in onschuld en eenheid willen leven zal zich voor onze ogen een nieuwe wereld gaan ontvouwen, een wereld die wij vaak Nieuwe Aarde noemen. Deze wereld wacht erop dat wij ontwaken in een werkelijkheid die er altijd is geweest, die alleen maar door onze lange reis door de illusie van afgescheidenheid van God voor onze ogen verborgen was. Dit is een wereld vol magie, liefde, wonderen en een enorme verscheidenheid. De terugkeer van de Lemuriërs en hun uiteindelijke verschijning in ons midden is niets anders dan dat het Christusbewustzijn terug keert op aarde. Wij zullen leren hoe we hier op de oppervlakte net zo’n paradijs kunnen scheppen als zij in Telos tot stand hebben gebracht. Zij gaan ons helpen om een gouden eeuw te creëren vol liefde en eenheid. Als je met de Mount Shasta opaal mediteert helpt deze je om met dit alles in contact te komen, en zullen kosmische poorten die oude kennis en sterrenhealing binnenlaten, ook verbindt hij je met de Aartsengelen Gabriël en Michaël en met de verrezen meesters, zoals Saint Germain en Sananda (Christus). Deze opaal is ook een krachtig sjamanistische steen, die je helpt standvastig te reizen tijdens alle soorten metafysisch werk en voor het reizen door lagere werelden en voor het terughalen van de ziel. Mount Shasta opaal opent en zuivert alle chakra’s. Hij brengt liefde in het emotionele lichaam en in de geest om een rustige binnenruimte te creëren. Hij helpt bij healing op alle niveaus en verjaagt stress en is goed bij slapenloosheid.

Na deze ontmoeting zijn we nog een rondje gaan lopen over het gedeelte waar nog wat mensen met mineralen stonden. Tot onze blijdschap zagen we de mensen, waar we een aantal jaren geleden hand gepolijste Healeriet van gekocht hadden. Hij had er gelukkig nog wat van op zijn kraam die we gelijk ingekocht hebben. Er lagen er ook nog wat die er anders uitzagen en die net als de nieuw gevonden Mount Shasta Opaal zo’n subtiele, zachte, liefdevolle energie bevatten. Het voelde alsof deze beide nieuwe stenen ergens gelinkt waren. Ook deze mijn eigenaar verkoopt zijn stenen samen met zijn vrouw. De mijnen van het Mount Shasta echtpaar en dit echtpaar zijn prive bezit. Ze halen beide de stenen met heel veel respect voor Moeder aarde uit de mijn. Ze verkopen geen hele grote hoeveelheden, maar mijnen rustig aan en beleven heel veel plezier met het uithakken en mooi maken van de stenen. Wat heerlijk om bij zulke mensen te kopen en onze liefde voor stenen te delen. Healeriet, ofwel Nobel Serpentijn, wordt in het noord westen in de bergen in Washington gevonden. Dus deze beide stenen komen uit het noorden van Amerika.  Het echtpaar vertelde ons vol liefde over deze speciale Serpentijn die door Robert Simmons Healerite genoemd is, wij in Nederland noemen de steen Healeriet. Deze prachtige lime groene steen heeft een hoge vibratie, straalt een innerlijk licht uit. De man vertelde dat hoe meer je hem vasthoudt en over wrijft, hoe mooier de steen gaat glanzen. Ook neemt de steen etherisch olie op vertelde hij. Als je de steen met etherisch olie inwrijft blijf je de geur heel lang ruiken. 

Wij vertelden hem dat we net Mount Shasta Opalen gekocht hadden en hij zei: dan hebben jullie de Siskiyou Blue Opal. Wat blijkt, deze beide echtparen kennen elkaar. Wat bijzonder. We kochten bij hem ook alles wat hij nog had van de nieuw gevonden Healeriet, hij noemt deze Lemon swirl Nobel Serpentine of Lemon swirl Healeriet. De steen is creme, grijs met het zacht limegroen erin. Steeds krijg ik een krachtig gevoel/weten door me heen dat deze beide nieuwe stenen ergens aan elkaar gelinkt zijn. Ook Wim en Cyrille hebben dat gevoel. De mijneigenaar vertelde dat hij deze stenen al zo’n 7 jaar steeds in zijn mijn tegenkwam, maar omdat ze er van buiten zo onaantrekkelijk uitzagen dat hij er niet in hakte. Hij had nooit gedacht dat ze van binnen heel anders zouden zijn.  Maar niet lang geleden is hij er toch in gaan hakken en wat bleek, ze waren allemaal van binnen zo mooi en zacht. Hij was nog steeds verbaasd dat hij de stenen al 7 jaar zag en pas nu pas echt.  

Wij voelen dat de stenen nu pas naar het oppervlak moesten komen, dat ze nu pas hun unieke energie wilden uitstralen en naar mensen gaan die hun nodig hebben, of met hen gaan werken. Tijdens het typen van deze blog voel ik dat ik moet gaan zoeken op internet. Alsof ik bepaalde antwoorden ga krijgen. Bij Mount Shasta, Siskiyou Blue vind ik ergens dat de berg een deel is van de “Ring of Fire” vulkanen. Toen ik dit las voelde/wist ik ergens dat de plek waar Healeriet gevonden wordt hier ook bij hoort en tot mijn grote verbazing lees ik dat sommige van de meest beroemde vulkanen op aarde zich in de “Ring of Fire” bevinden. Dit blijken ook Mount St. Helens te zijn, Mount Redoubt in Alaska en Mount Rainier in Washington State. Wow!!! Thuis zullen we kijken of we meer informatie zullen krijgen wat deze twee zo aan elkaar doen denken, wat ze gemeen hebben en waarom ze nu uit de aarde komen. To be contiuned dus!

Healeriet

Deze prachtige lime groene steen is een nieuw ontdekte steen uit het Noordwesten van Amerika. Ze zijn gevonden in een afgelegen berggebied en met de hand uit de aarde gehaald. Als je de steen vasthoudt voel je zijn zachte energie. Healeriet is een krachtige healings steen die op verschillende lagen werkt en die je chakra’s en meridianen weer uitlijnt. Hij werkt zowel in het fysieke lichaam als in de lichtlichamen en geeft je een heel goed en vredig gevoel. Hij resoneert krachtig met het hartchakra, de zonnevlecht en het 3eoog chakra. Healeriet verhoogt de trilling van je energieveld. Dit is een hele fijne steen voor healers, omdat hij een krachtige bondgenoot is. Hij geeft energie aan je vloeibare kristallen- lichtlichaam en revitaliseert op cellulair niveau. Healeriet brengt je cellen en je innerlijke systemen met elkaar in harmonie en lijnt ze uit met je Goddelijke Blauwdruk, waardoor je lichaam in perfecte balans kan komen. Op emotioneel niveau brengt hij vreugde, intimiteit en bewust te leven vanuit je hart. Hij optimaliseert je emotionele staat. Perfecte steen voor iedereen die oude pijnen en trauma’s wil helen, ook de onbewuste uit vorige levens. Healeriet helpt je dingen uit vorige levens herinneren en te leren van oude lessen en ook om oude patronen te doorbreken. Het is één van de meest zachte, heel-makende en balancerende energie stenen die er zijn. Hij helpt zodat er een verschuiving in je bewustzijn kan plaatsvinden. Op spiritueel niveau is het een steen van planetaire heling. Leg hem op plaatsen op Moeder Aarde waar trauma’s van oorlogen of rampen of vervuiling zijn. Healeriet helpt je bewust en ontvankelijk te worden voor de hoge helingsenergieën die in deze tijd naar de aarde gezonden worden. Je moet als mens wel bewust kiezen of je deze energie wilt ontvangen, zo ja, dan zal je spiritueel snel verder groeien. Healeriet werkt via de meridianen en vergroot je Chi of Levenskracht, dit is de reden waardoor de steen zo goed voor je is. Hij kalmeert de zenuwen en verhoogt je vitaliteit en energie en brengt innerlijke harmonie en spiritueel ontwaken. Door te werken met Healeriet kun je je jaren jonger gaan voelen. Hij opent je hart voor ‘Goddelijke Liefde’. Healeriet heeft een speciale verbinding met Shungit die de stroom van energie door de meridianen helpt versterken en je ook helpt om weer jonger te worden.

We hebben ook wat stukken ruwe Novaculiet kunnen inkopen. Deze unieke stenen uit Arkansas zien er uit als stukken rots, maar als je ze vast houdt voel je de bijzondere energie.

Novaculiet uit Arkansas.

Deze zeldzame steen heeft een uitermate lichte, hoge vibratie die Engelencontact en multidimensionale reizen bevordert. Deze uitstekende geleider van elektromagnetische energie heeft een positieve invloed op het etherische lichaam en helpt ongemakken uit de etherische blauwdruk te halen. Nuttig bij het vinden van het geschenk in elke situatie, hoe zwaar deze ook is. Ultiem instrument voor het verbreken van banden. Het snijdt door blokkades en problemen en door banden die mensen op etherische wijze bij elkaar houden. Novaculiet helpt bij paranormale chirurgie. Dit uitermate evenwichtig en kalmerend kristal is goed voor wanhopige of geobsedeerde mensen. Het bevordert uw persoonlijk magnetisme. Naar verluidt stimuleert de steen interstellair contact en helpt bij het ontcijferen van oude talen. Novaculiet werkt goed samen met nuummiet. Het scherpt zowel de geest als de psyche en is behulpzaam bij depressies, obsessies, wratten, verkoudheid en een gezonde huid.   

Van de prachtige Mangano Calciet uit Pakistan hebben we wat mooie bollen of sferes kunnen kopen. We hebben in de winkel al een grote hoeveelheid harten en trommelstenen. 

Mangano Calciet

Mangano Calciet

Mangano Calciet is verbonden met de zachtroze galactische straal en brengt hiermee veel liefdevolle, vrouwelijke zachtheid naar je toe. De steen is verbonden met Engelen en lichtmeesters als Isis, Maria en Quan Yin. Ze verbind je met de Moederenergie en heelt hiermee ook oude karmische pijnstukken die hiermee verbonden zijn. Ze heelt ook oude wonden van het innerlijke kind en eenzaamheid tot heimwee naar thuis. Hele goede steen voor het hart, ze brengt je in een toestand van dankbaarheid en evenwicht, hierdoor kun je met je eigen hart je op vrijwel alles of iedereen afstemmen, dus ook heel goed voor het helen op afstand. De energie van de steen versterkt en stabiliseert het hartgebied en vergroot je empathisch vermogen. Mangano Calciet is uitstekend voor ruimtes waarin mensen sterke emotionele beroering of trauma’s kunnen ervaren, zoals praktijkruimtes, spreekkamers of ziekenhuizen. Ze helpt je om emoties te uiten, terwijl het hart daarbij steun en opbeuring ervaart, ook heel goed voor mensen die zich moeilijk met hun emoties kunnen verbinden of die geneigd zijn die te verstoppen achter een masker of cynisme. Goed bij nachtmerries en ADHD, ook weldadig voor maag en darmen. Ook helpt het bij het herstel van lichaamsweefsel na verwonding of operatie en bij het opnemen van mineralen, met name calcium. Steen van gezondheid en heelheid. Kinderen zijn dol op deze steen, in hun slaapkamer straalt het kalmerende en liefdevolle energie uit.  

Een steen die we al lange tijd niet meer ingekocht hadden is Amethist Zielkwarts, Witte zielkwarts en de Amethist Citrien Zielkwarts. Deze stenen die ook wel Cactus Amethist of Spirit kwarts genoemd worden zijn de laatste jaren zo enorm in prijs gestegen dat we ze niet meer kochten. Vaak hadden de clusters ook een dikke bodem en als de prijs per kg dan hoog is, betekend dat hele dure kristallen. Maar nu konden we zulke prachtige punten en kleine clusters van topkwaliteit kopen voor een prijs die voor ons gevoel klopte. We zijn super blij dat we weer meer van deze krachtige kristallen, die gevonden worden in het Magaliesgebergte in Zuid Afrika, in onze collectie hebben.

Amethist-Zielkwarts of Spirit kwarts uit het Magaliesgebergte, Zuid Afrika.

Deze steen komt van een van de oudste gebergten op aarde, waar zich een Vortexenergie bevindt. Amethist is spiritueel zeer krachtig, vol mededogen en uitermate beschermend en kalmerend. Het focust de geest en schept evenwicht in het gevoelsleven. Het vergemakkelijkt de overgang naar andere zijnstoestanden en de toegang tot een hoger bewustzijn. Deze Ziel of Spirit kwarts bestaat uit punten die begroeid zijn met allemaal kleine puntjes. Het centrale kristal is de ‘oude ziel’ die de energieën van nieuwere zielen aantrekt in de vorm van de kleinere kristallen. Amethist Zielkwarts bevordert de samenhang en vergemakkelijkt de samenwerking tussen leden van een groep. Het is een kristal van harmonie en uitlijning. Het neemt alle kristalenergieën van de hoofdsteen en versterkt ze keer op keer op alle kleine punten, elk reflecterend licht heen en weer naar elkaar zodat iedereen kan baden in de gecombineerde uitstraling van het geheel. De resonantie ervan is spiritueel verheffend, straalt hoog-vibrerende energie in alle richtingen uit en is een perfecte bondgenoot in het uitlijnen van de aura, chakra’s, meridianen en het fysieke lichaam, evenals het uitdragen van de informatie van de geest, hogere zelf naar de wereld.

Amethist Zielkwarts varieert in tinten van licht lila tot diep paars en activeert de hogere kruinchakra’s, brengt spirituele informatie binnen en biedt multidimensionale genezing. Het is zeer reinigend voor de aura en kan negatieve gehechtheden en entiteiten verdrijven en gaten in het etherische lichaam repareren. Het is een medelevende steen die de overgang naar andere zijnstoestanden vergemakkelijkt. Het helpt een ziel die de dood onder ogen ziet en biedt enorme ondersteuning tijdens een terminale ziekte en gidsen voor de reis aantrekken. Amethist is een krachtige zuiverende en beschermende spirituele steen met een hoge vibratie die verbonden is met het derde oog, de kruinchakra, de hogere etherische chakra’s en de violette straal van transformatie. Hij verbindt je met je eigen goddelijke oorsprong, stimuleert het denken, de heldere vermogens en de intuïtie. Hij helpt je om diepere inzichten en de oorzaken van levenservaringen te krijgen. Amethist stimuleert je om verantwoordelijkheid te nemen voor je realiteit door je te herinneren aan je relatie met de kosmos, het hogere wezen dat je bent en waarmee je alles creëert. Amethist maakt je ontspannen, wat nodig is voor het afstemmen op je hogere zelf, hierdoor ook heel geschikt voor meditatie. Hij kalmeert je gedachten geeft ook innerlijke en mentale rust. Hij werkt beschermend bij psychische aanvallen en zet deze om in liefde. Hij zuivert tevens de aura, werkt kalmerend en blokkeert negatieve energieën en geopatische belasting doordat hij je helpt met het opbouwen van een energieschild, een veld van spiritueel licht rond het lichaam. Amethist helpt je bij het nemen van besluiten, bevordert het gezond verstand en spirituele inzichten, verdrijft woede, angst en bezorgdheid en verlicht leed en droefheid. De steen bevordert hogere bewustzijnstoestanden en helpt bij slapeloosheid en is weldadig voor pijnen, hoofdpijn, nachtmerries, woede, angst, verdriet, longen en huidproblemen.

Amethist Citrien Zielkwarts of Spiritkwarts

Amethist Citrien Zielkwarts wordt gevonden in een van de oudste gebergten op aarde, het Magalies gebergte waar zich een Vortexenergie bevindt. Citrien Amethist Zielkwarts varieert in de kleuren lichtgeel tot goud, vaak gecombineerd met Amethist. Het activeert de Sacrale en Solar Plexus chakra’s verbonden met het kruin en de hogere chakra’s. Het stemt de persoonlijke wil af op de Goddelijke Wil en maakt een meer gerichte manifestatie mogelijk van iemands gekozen doelen en die van het Hogere Zelf. Deze steen zuivert de intentie en verhoogt het gevoel van eigenwaarde en empowerment, waardoor toegang wordt gegeven tot ware overvloed terwijl gehechtheden aan materiële dingen worden losgelaten. Het is een goed kristal bij het harmoniseren van groepsinspanningen en het concentreren van kracht voor een collectieve zaak en tevens is het een prachtige steen voor conflictoplossing en bij het zoeken naar of verlenen van vergeving. Gouden kristallen bieden de eenvoudige geneugten van het leven, geven vreugde, opgewektheid en tevredenheid, enthousiasme en succes. Deze Zielkwarts beschermd de aura en milieu, geeft zelfvertrouwen. Helpt je in het middelpunt van je eigen kracht te staan. Beschermd tegen geopatische belasting en helpt bij oplossen van conflicten. Zeer geschikt voor bescherming van aura en milieu, schenkt zelfvertrouwen en motivatie. Leert je met de stroom mee gaan en onthecht van materie. Hij helpt je in je kracht te staan en van daaruit je leven vorm te geven. Amethist Citrien Zielkwarts is een steen vol mededogen en onzelfzuchtigheid die de overgang naar andere zijnstoestanden en de toegang tot een hoger bewustzijn vergemakkelijkt. Het kristal helpt multidimensionaal te genezen, ook niet geïncarneerde delen van de ziel. Vaak gecombineerd met rookkwarts die beschermt, aardt en zuivert en zorgt voor een goede wedergeboorte. Ook helpt het kristal bij het verkennen van het onderbewuste en reinigt en deblokkeert deze diepe emoties, ongemak en traumatische herinneringen. Deze steen biedt immense steun en troost tijdens een terminaal ziekteproces. Het is een effectief instrument voor de bevrijding van de ziel, moedigt deze aan om naar het licht te gaan en trekt gidsen voor die reis naar zich toe.

Wit Zielkwarts of Spiritkwarts

Wit Zielkwarts wordt gevonden in een van de oudste gebergten op aarde, het Magalies gebergte in Zuid Afrika, waar zich een Vortexenergie bevindt. Dit is een en buitengewoon zuivere spirituele steen, een ultieme genezer en krachtige energie-versterker. Het is een lichtschenker voor de aarde en haar bewoners die karmische patronen helpt doorbreken. Wit Zielkwarts heeft een hoge vibratiekracht in alle dimensies. Is zeer behulpzaam bij vibratieverschuivingen, het haalt het doel van de ziel naar voren en helpt je weer te richten op je levenspad. Wit Zielkwarts zorgt voor helderheid en helpt je om de waarheid te vinden. Het is een steen vol mededogen en onzelfzuchtigheid die de overgang naar andere zijnstoestanden en de toegang tot een hoger bewustzijn vergemakkelijkt. Wit Zielkwarts activeert alle energiecentra en biedt ondersteuning bij het fysieke genezingsproces en bij het revitaliseren van energieniveaus. Het helpt blokkades te verwijderen en stemt de aura af voor zowel genezing als evolutie.Het kristal helpt ook multidimensionaal te genezen, ook niet geïncarneerde delen van de ziel. Ook helpt het kristal bij het verkennen van het onderbewuste en reinigt en deblokkeert deze diepe emoties, ongemak en traumatische herinneringen. Deze steen beidt immense steun en troost tijdens een terminaal ziekteproces. Assisteert bij de dood en leidt de ziel door de verschillende dimensies naar de hoogst mogelijke. Het is een effectief instrument voor de bevrijding van de ziel, moedigt deze aan om naar het licht te gaan en trekt gidsen voor die reis naar zich toe. Troost degenen die achterblijven. Goed bij droomduiding en heilzaam bij problemen uit vorige levens. Stimuleert zelfvergeving, Witte kristallen vertegenwoordigen natuurlijke cycli, geboorte en regeneratie – het vrouwelijke geslacht, gemanifesteerd als de godin in veel culturen. Het is de kleur van reinheid, zuiverheid en eenheid.

We hebben ook weer mooie grotere Creediet uit Mexico voor een fantastische prijs ingekocht. 

Creediet

Creediet is een prachtig kristalletje met een hoge vibratie in de vorm van een stekelvarkentje dat in Mexico wordt gevonden. Creediet versnelt je spirituele evolutie en stemt je fysieke lichaam af op de veranderende vibraties op aarde. Zijn krachtige frequentie resoneert onmiddellijk met de chakra van het derde oog en de etherische chakra’s boven het hoofd. Dit zorgt voor een verruiming van je bewustzijn, maar ook reiniging waardoor je makkelijker boodschappen door kunt krijgen of een heldere meditatieve staat kunt bereiken. Het helpt je ook te verbinden met je oorspronkelijke zelf. Wanneer je blijft resoneren met Creediet zak je steeds dieper in je lichaam, met name tot in je hart waardoor de bewustzijnsverruiming in je hart wordt verankerd, wat het verlangen van het hart naar volledige verbondenheid met de geestwereld kan vervullen. Creediet helpt je om je af te stemmen op de Akasha kronieken. Als je met Creediet mediteert kun je een kwantumsprong naar een hoger bewustzijnsniveau maken. Het is een kristal van licht, verbonden met de Engelenwerelden maar die ook je auraveld vult met licht waardoor deze verruimt en opschoont. Creediet stimuleert je creatieve verbeelding en verhoogt de vibratie van een werkruimte. Doordat het je energieveld met licht kan vullen versnelt het kristal heling van jezelf en versterkt het je etherische blauwdruk.

Ook hebben we weer wat van de prachtige Citroen gele pas ontdekte Bruciet uit  Killa Saifullah distrikt in 

Pakistan kunnen inkopen. 

Bruciet

Bruciet is ideaal als je aan een nieuw project gaat beginnen, of bij een nieuwe relatie omdat deze steen een pure energie in je wakker maakt, een oneindige vlam die ervoor zorgt dat je krachtig voorwaarts kunt blijven gaan. Bruciet is een steen van doorzettingsvermogen die je helpt je doelen te bereiken en relaties te laten slagen, eigenlijk helpt hij je om je pad te bewandelen, de doelen die je gesteld hebt te bereiken. Bruciet helpt je om te gaan met mensen die veranderlijk of besluiteloos zijn, maar ook om afscheid te nemen van situaties en personen die niet meer in je leven passen, oude energieën. Hij schenkt de mentale flexibiliteit om de wendingen van intuïtieve denkprocessen te volgen en leidt tot diepe inzichten. Deze steen wordt ook gebruikt om op een stabiele manier ideeën en idealen uit te wisselen, hij maakt verhitte discussies zachter en zorgt voor een hele fijne energie in een groep, zodat de een groep op een fijne manier met elkaar kan discussiëren. Ook helpt hij je om inzicht te krijgen in jouw relatie met de ander, de karmische verbindingen die je bij elkaar hebt gebracht en het waarom, zodat je deze kunt begrijpen en/of uitwerken. Bruciet kan helpen meervoudige persoonlijkheidsstoornissen te stabiliseren doordat hij je op één persoon tegelijk helpt te focussen en helpt de wortels te onderzoeken, daar waar het trauma begon waardoor de stoornis ontstaan is en tevens kan het behulpzaam zijn bij het in evenwicht brengen van de bipolaire hoogte- en dieptepunten. Bruciet is ook een hele goede steen om mensen die bij een zielengroep horen weer te verenigen, hij zorgt voor een samenhangend doel. Bruciet ondersteunt je als je last hebt van afzettingen in slagaders en bij een te hoge alkaliteit in het lichaam, helpt spieren soepel te houden en reguleert de lichaamstemperatuur. Hij wordt ook gebruikt als je last hebt van je ingewanden, blauwe plekken en bij infecties. Bruciet geeft kracht tijdens het herstel proces van een ziekte.

We hebben ook hele mooie, kleine Marcasiet bolletjes ingekocht. Ze hebben op de Gouden kleur ook een hele mooie iriserende gloed. 

Marcasiet  

Marcasiet is chemisch gezien identiek aan pyriet, maar de kristalformaties waarin het ontstaat zijn verschillenden ook de energie is duidelijk verschillen. Marcasiet stimuleert mensen die ‘vastzitten’ in de verdichting van het aardse plan en moedigt hen aan hun lot in eigen hand te nemen door actie te ondernemen om hun leven mede te creëren. Een fijne steen voor wie zich van zijn krachten beroofd voelt of vastzit in actuele ervaringen. Marcasiet stimuleert je een pad te vinden dat voorwaarts leidt, het helpt je de beperkingen te zien die je ervan weerhouden voort te gaan op je spirituele pad. Het kan negatieve of destructieve gedragspatronen blootleggen en is nuttig na een verslaving, omdat het je helpt verantwoordelijkheid voor je daden te nemen. Hij helpt je spiritualiteit in de alledaagse wereld te integreren. Hij stimuleert metafysische (paranormale) vermogens. Het is een aardende steen, die je energie als een magneet naar het fysieke trekt. Het verbetert je kracht en uithoudingsvermogen en helpt je discipline te ontwikkelen. Het helpt blokkades weg te branden en helpt het lichaam te genezen. Tevens zuivert en beschermt het de aura en verwijdert het negatieve patronen uit de chakra’s. Ook helpt het aanhechtingen of entiteiten te verwijderen. Dit is de steen die je helpt om je licht te laten stralen en helpt je ware spirituele overvloed te vinden. Hij ondersteunt de milt en de reiniging van het bloed, helpt tegen wratten, moedervlekken en sproeten. Goed voor het geheugen, tegen hysterie en bij slachtoffermentaliteit. Brengt verlichting bij een burn-out en brengt de energieën van het fysieke lichaam balans, wat leidt tot optimaal welzijn en hoge energieniveaus.

Ook hebben we kleine doosjes met kleine ruwe kristalletjes, sommige zijn Chrysocolla, andere zijn Shattukiet met veel Azuriet. 

Shattukiet met veel Azuriet

Shattukiet is een zeer spirituele steen die vibraties verhoogt. Het stimuleert het derde oog en het keelchakra, brengt ze in harmonie en op één lijn. Het zorgt voor heldere paranormale visioenen en helpt u te begrijpen en te communiceren wat er is gezien. Dit kristal is heel nuttig wanneer paranormale vermogens door ervaringen uit vorige levens zijn geblokkeerd. Het doorbreekt hypnotische bevelen en verordeningen tegen paranormale visioenen. Goed tegen vloeken en bezweringen uit vorige levens. Helpt bij channelen, omdat het grote bescherming geeft en contact met de zuiverste bron legt. Gebruik het om paranormale vermogens zoals automatisch schrijven en telepathie te ontwikkelen en heldere communicatie met buitenaardse wezens te vergemakkelijken. Als elixer goed voor de weerstand.

Azuriet opent het derde oog en het kruinchakra en reinigt deze. Azuriet begeleidt paranormale ontwikkelingen en vergroot metafysische krachten, dus heel goed voor helderzienden, mediums, channelers of anderen, vooral op het derde oog geplaatst. Verhoogt het bewustzijn tot het hoogste niveau en bevordert een meditatie channel-toestand, brengt de ziel tot verlichting en is een krachtige healer en energie geleider. Hij verwijdert emotioneel afval en oude angsten en reinigt het emotionele lichaam en zorgt voor innerlijke vrede. Dat Azuriet het innerlijk zicht stimuleert en helpt je dromen makkelijker te duiden., is ook zinvol voor wie spiritueel zoekende is. Deze steen die een zuivere belichaming is van de blauwe straal kan het kaartenhuis van het ego laten omvallen en de waarheid onthullen achter de illusie die je ego je zo graag voorhoudt. Hij helpt je tot inzicht te komen, maar dan zonder oordeel omdat het je de ware motieven van jezelf en anderen beter doet begrijpen. Zeer goede steen voor als je een bedrijf begint, of een partnerschap aangaat, omdat dit kristal de waarheid boven tafel brengt. Ook goed voor het denken, en dus behulpzaam bij studeren, het geven van lezingen en het geheugen. Azuriet maakt je astrale en etherische lichamen krachtiger waardoor je minder kwetsbaar wordt voor geestelijke aanvallen of voor entiteiten. Het helpt gaten in je aura te dichten.  Het verzacht migraine, vermindert oorsuizingen en behulpzaam bij duizeligheid. Ook voor hen die uit angst onwaarheden vertellen.

Dit was het voor nu, maar er zullen nog wel meer blogjes volgen ha ha. Groetjes van ons uit Tucson, Arizona. Nikki, Natascha, Charissa en Ilse staan de weekeinden in de winkel.

Agenda

25 en 26 januari (zaterdag en Zondag)

1 en 2 februari (zaterdag en Zondag)

8 en 9 februari (zaterdag en Zondag)

14, 15 en 16 februari (vrijdag, zaterdag en Zondag)

22 en 23 februari (zaterdag en Zondag)

29 februari en 1 maart gesloten (Nieuwe kristallen van inkoopreis Amerika worden in de winkel gelegd)

6, 7 en 8 maart (vrijdag, zaterdag en Zondag)

14 en 15 maart (zaterdag en Zondag)

Menu