Inkoopreis Tucson 2020 deel 3

inkoopreis

Het is nu niet meer extreem vroeg in de morgen dat ik aan deze blog begin, want we hebben best lang geslapen. We zijn na ruim een week al meer in het ritme en merken ook dat de lange dagen veel energie van het lichaam vragen. We gaan iedere avond al heel vroeg naar bed, omdat we onze ogen niet meer open kunnen houden. We zijn dan ook de hele dag buiten aan het inkopen, van hot naar her rijden om alles op te halen of te regelen dat UPS de pallets ophaalt. Dit jaar hebben we nu al zoveel meer gekocht dan andere jaren en we merken dat het regelen, de logistiek ook best veel tijd in beslag neemt. Maar het blijft een feestje. Wat een schatten mogen we mee naar Nederland nemen, ook hebben we tussendoor even hele leuke, korte gesprekken met de verkopers wat ook veel voldoening geeft. 

Gisteren hebben we voor het eerst een ‘vlogje’ of video boodschap opgenomen. We zien ook hier best veel twintigers en dertigers met hun telefoon of camera allemaal vlogs maken voor Youtube of Instagram. Ze wandelen dan tussen de kristallen met de camera en vertellen hun volgers van alles over de stenen. Ook zagen we bij een van onze Braziliaanse vrienden een jonge vrouw met hoed en aparte kleding voor een heel duur object staan. Dit was een grote Amethist Geode waar je in kon zitten, het was net een soort troon. We hoorden van onze vriend dat zij veel volgers heeft en die steen zo probeert te verkopen. Dit hoorden we ook al bij een ander. Deze mensen filmen dan stenen, deze zijn vaak kostbaar en laten deze dan online zien en bieden ze te koop aan. Ze hoeven dan niet te investeren en kopen de steen pas als deze verkocht is. Zo’n andere wereld. Gisteren zijn we naar een ander terrein gegaan, waar wat trailers en caravans staan van mensen die stenen verkopen die ze zelf gevonden hebben of die een kleine mijn hebben. Dit zijn altijd Amerikanen, hier staan geen buitenlanders. Op de andere shows zie alle nationaliteiten, maar hier dus niet. We zagen ook de oudere Amerikaanse man waar we al een paar jaar Boji stenen of Pop Rocks zoals ze deze hier noemen, van kopen. We zeiden tegen elkaar, best leuk om dit even kort te filmen zodat diegenen in Nederland die het leuk vinden om te weten wat wij hier allemaal doen dit kunnen zien. Als we tijd hebben zullen we proberen wat te filmen en op Instagram of op Facebook te plaatsen.

We hebben dus weer Boji stenen ingekocht, ook veel hele grote exemplaren. We zijn heel blij met Boji Barry zoals wij hem noemen want deze stenen kom je in de ‘handel’ bijna niet meer tegen. Barry is een oudere Amerikaan die in zijn camper naar gebieden reist, waar hij zelf stenen gaat zoeken zoals de Boji maar ook de Sedona Sandstone. Hij staat dan op verschillende mineralenshows waar hij ze verkoopt en zo voorziet hij zichzelf in zijn levensonderhoud. 

Boji-steen (glad=vrouwelijk, hoekig=mannelijk)

Deze zeldzame stenen zijn 450-500 miljoen jaar oud en behoren tot de krachtigste aardende stenen, vooral goed na spirituele bezigheden. Ze bestaan voornamelijk uit pyriet en Marcasiet.  Zeer goed voor mensen die moeite met hun incarnatie hebben. Zeer krachtige beschermer die ook blokkades opheft. Ze zorgen voor evenwicht in de mannelijke en vrouwelijke energie en balanceren de chakra’s en helen op alle niveaus. Ze verhelderen geblokkeerde emoties en helen pijnlijke herinneringen en leren je in het Nu te leven. Ze zijn verbonden met Meester Seraphis Bey, Aartsengel Gabriël en met planten, dieren en het Devische Rijk, waardoor je via deze stenen makkelijker mee kunt communiceren. Fysiek stimuleren deze stenen de energiestroom via de meridiaan systemen van het lichaam. Boji stenen kunnen pijn helpen verlichten en het herstel van weefsels stimuleren. Ze kunnen je ook helpen bewust te worden waarom een ziekte heeft plaatsgevonden.  Ze helpen een beschadigde aura weer te herstellen en geven er weer kracht aan.                                                                                    

We hebben dit jaar heel veel Calciet ingekocht, een paar pallets vol. Dit omdat we nu hele mooie exemplaren konden kopen voor de oude prijs en omdat er weer oude bekende zoals Smaragd Calciet uit Moeder Aarde omhoog is gekomen. Al een aantal jaren werd deze niet meer gevonden en nu dus wel. Wat een prachtige groene kleur heeft deze Calciet. We hebben ook nog wat van de ‘normale’ groene Calciet ingekocht. Ook dit jaar weer ruwe brokken van Oranje Calciet, omdat de kwaliteit top was. De laatste 2 jaar vonden we de kleur niet mooi genoeg. Net wat te flets en te geel, niet dat spetterende oranje. Ook hebben we mooie blauwe calciet ingekocht. Ze zijn echt heel diep blauw van kleur, vaak zie je overal fletser blauwe kleuren. We hoorden van de Mexicaanse familie waar we altijd veel van kopen, dat deze blauwe in de zon dieper van kleur worden. Ze hakken de stenen zeggen ze en leggen ze dan een tijdje buiten in de zon, keren ze dan een paar keer waardoor ze een diepere kleur krijgen. Ik vroeg hem hoe het dan kon dat een blauw Calciet bolletje dat ik heel lang geleden gekocht had voordat wij zelf stenen verkochten helemaal was verkleurd in de zon. De ene kant was bijna wit geworden. Hij vertelde dat de blauwe Calciet uit Madagaskar in de zon verbleekt. Wow dit is bijzonder om te weten. In de winkel hebben wij bollen en freeform en trommelstenen uit Madagaskar en de ruwe stukken zijn uit Mexico. Dus de ene kan wel in de zon en de andere niet.

We hebben deze keer ook weer kleine, ruwe Regenboog Calciet kunnen kopen, we hadden alleen nog maar grote stukken van deze populaire Calciet.

Groene Calciet

Deze krachtige en toch zachte calciet kan heel veel voor je groei naar verlichting betekenen. Hij helpt bij vernieuwing en bewust worden van de eigen mogelijkheden. Deze kan alleen via het hartchakra plaatsvinden, dus vanuit de eigen kern. Deze calciet soort helpt je om heel diep in je eigen hart te komen en daar al je  lichtmogelijkheden te ontdekken en te ontplooien. Hij brengt ook rust in je hart om alle indrukken, ervaringen en groei te kunnen integreren. Deze calciet is een krachtige reiniger van energie, die negatieve energieën uit de omgeving verwijdert en je energie niveau verhoogt. Groene calciet brengt diepgaande healing met zich mee, met name om oude, vastzittende patronen los te laten, maar ook om je dichter bij je gevoel te brengen. De steen bevordert overgave en geeft inzichten vanuit het hart en de universele liefde. Dit kristal is verbonden met de zachte helende Engelenkrachten die kunnen inwerken op je hartaspecten, voor healing en bewustwording. Groen Calsiet verbindt ook je hart met Moeder Aarde en de natuurrijken der Elfen en Deva’s. Ondersteunend bij vermoeidheid, rugpijn en versterkt de spieren. Hij zorgt voor een betere doorstroming van onder naar boven. Hij ordent het hoofd en helpt bij duizeligheid, flauwvallen, slaapproblemen, hartproblemen en/of hartritmestoringen. Ook goed bij spanningshoofdpijn en nek en schouderpijn. Bij afvallen is het een prima stimulator.

Blauwe Calciet

Calciet is een krachtige versterker en reiniger van energie. In een ruimte verwijdert het negatieve energieën uit de omgeving en verhoogt het je energieniveau. In het lichaam verwijdert het stagnerende energie. Calciet is een actief kristal dat ontwikkeling en groei versnelt. Het is een spirituele steen die verbonden is met het hogere bewustzijn. Blauw calciet werkt sterk op je keelchakra en opent deze met liefdevolle kracht en zachtheid. Het bevordert van hieruit het spreken vanuit je gevoel en vanuit je hart. Het brengt zachte healing op eventuele blokkades in het keelgebied. Hij helpt je met het uiten van gevoelens of het delen van ervaringen. Blauw calciet kalmeert en verzacht ook emoties die soms opgekropt zitten in dit keelchakra. Het heelt ook oude stukjes uit vorige levens, het kan karmische connecties bloot leggen en helen. Dit kristal brengt ook helderheid in je gevoelens. Het bevordert de creativiteit en brengt een vredig gevoel in je innerlijke kind. Het kristal brengt acceptatie van je groeiprocessen, verlaagd de bloeddruk, kalmeert de zenuwen, heft angsten op en laat negatieve emoties los.

Regenboog Calciet

Dit is een prachtige combinatie van Calcieten, deze hebben de kleuren rood, groen en wit sterk in zich vertegenwoordigt. Door deze kleurencombinaties, samen met de zwarte zeer aardende randjes erin zijn zowel de lagere en de hogere chakra’s in dit kristal vertegenwoordigt, alsmede het hartchakra door de groene kleur. Dit maakt deze Calciet zo bijzonder, hij werkt krachtig op je gehele lichaam. Calciet is een krachtige versterker en reiniger van energie. In een kamer verwijdert het negatieve energieën. Het is een spirituele steen die verbonden is met het hogere bewustzijn dat onze groei en ontwikkeling versnelt. Rood calciet doet de energie toenemen, verheft emoties, helpt de wilskracht en opent het hartchakra. Het verwijdert stagnerende energie, inclusief constipatie en heft blokkades op. Het resoneert met de basischakra’s, geeft ze energie en geneest ze. Vrees ruimt het uit de weg door inzicht in de oorzaak te bieden. Op fysiek niveau geneest het problemen met de heupen en benen en maakt het gewrichten los, op een verfijnd niveau verwijdert het blokkades die uw voortgang in het leven belemmeren. Deze krachtige en toch zachte calciet kan heel veel voor je groei naar verlichting betekenen. Hij helpt bij vernieuwing en bewust worden van de eigen mogelijkheden. Deze kan alleen via het hartchakra plaatsvinden, dus vanuit de eigen kern. Deze calciet soort helpt je om heel diep in je eigen hart te komen en daar al je  lichtmogelijkheden te ontdekken en te ontplooien. Hij brengt ook rust in je hart om alle indrukken, ervaringen en groei te kunnen integreren. Deze calciet is een krachtige reiniger van energie, die negatieve energieën uit de omgeving verwijdert en je energie niveau verhoogt. Groene calsiet brengt diepgaande healing met zich mee, met name om oude, vastzittende patronen los te laten, maar ook om je dichter bij je gevoel te brengen. De steen bevordert overgave en geeft inzichten vanuit het hart en de universele liefde. Dit kristal is verbonden met de zachte helende Engelenkrachten die kunnen inwerken op je hartaspecten, voor healing en bewustwording. Groen Calciet verbindt ook je hart met Moeder Aarde en de natuurrijken der Elfen en Deva’s. Ondersteunend bij vermoeidheid, rugpijn en versterkt de spieren. Hij zorgt voor een betere doorstroming van onder naar boven. Het witte element zorgt ervoor dat de goddelijke lichtkracht, vervuld van Engelen energie op zeer zachte wijze enorm diepe transformaties teweeg brengt. Ze opent je bewustzijn en verhoogt je lichttrilling. Brengt diepgaande healing en nieuwe hoop, kracht en moed. Deze kristallen zijn vrijwel altijd sterk verbonden met de regenboog van het volgende universum. Ze helen alle lichtlichamen. De vrouwelijke, zachte Lemurische krachten kun je ook in deze kristallen tegenkomen. Wit Calciet helpt je, opdat je een ware Meester en God over jouw bewustzijn mag worden. Dit is een bijzondere leermeester van hoog licht in een fysiek kristallen jasje.                                                                                              

We hadden ook een afspraak gemaakt met de Mexicaanse dame die de Geel/Gouden Calciet met Bariet verkoopt. We hadden haar voor het eerst 2 jaar geleden in Denver ontmoet. Daarvoor hadden we de steen nog nooit gezien. We hadden het jaar daarop in Tucson aan onze Mexicaanse familie gevraagd of zij er ook aan konden komen, maar dat bleek niet het geval. Deze dame heeft een contract met de mijn waar deze unieke ‘zonnetjes’ van de Calcietwereld uitkomen en onze familie zei dat ze voor hen heel duur waren om in te kopen. Toen hebben we bij haar besteld, zodat we deze nu in Tucson konden ophalen. We zijn er zo blij mee, de kwaliteit is wederom top. 

Geel/gouden Calciet met Bariet   

Geel/gouden Calciet met Bariet is weer een recente vondst uit Mexico. Deze stralende Calciet is verbonden met de Gouden Vlam van het Christusbewustzijn en het Licht van de Grote Centrale Zon. Hij werkt op de hoogste frequentie van het hart en de hogere hartenergie. Deze steen verbonden met Engelen is zeer liefdevol. Hij schenkt sereniteit en wijsheid en diepe kracht. Hij werkt tevens bijzonder transformerend rondom de zonnevlecht. Daar verwarmt en verzacht hij oude pijnstukken en helpt deze te helen. Ook is dit kristal verbonden met de Zonnekracht waardoor je zelf weer in je eigen lichtkracht komt. Bij meditatie brengt hij je in een zuivere bewustzijnstoestand. Calciet is een krachtige versterker en reiniger van energie. In een kamer verwijdert het negatieve energieën uit de omgeving en verhoogt het je energieniveau. Deze spirituele steen is verbonden met je hogere bewustzijn en versnelt je ontwikkeling en groei. Op psychisch niveau verbindt het de emoties met het intellect, geeft hoop en motivatie en bestrijdt luiheid en helpt energieker te worden. Tevens kalmeert het de geest en versterkt het je geheugen. Ook verlicht het emotionele stress en vergroot de steen je zelfvertrouwen. Goede chakra reiniger die ze weer in balans brengt en energie geeft. Calciet is goed voor het skelet, de botten en gewrichten en brengt verlichting bij darm- en huidziekten en stimuleert het bloedstolling en helpt het bij weefstelherstel. Versterkt het immuunsysteem.

Bariet stimuleert dromen en het herinneren ervan. Hij reinigt het hele chakrastelsel en brengt deze opnieuw in balans. Bariet helpt je je eigen leven te leven en jezelf niet weg te cijferen. Deze steen overwint verlegenheid en bevordert interpersoonlijke communicatie en mentale focus. Als sterk motiverende steen is Bariet weldadig voor mensen wier energieën versnipperd of uitgeput zijn. Geestelijk ondersteunt hij het geheugen en vergroot je vermogen om dingen te organiseren en je gedachten uit te drukken. Emotioneel is hij weldadig voor vriendschappen en moedigt hij intimiteit en inzicht in allerlei relaties aan.  Hij helpt bij het loslaten van oude patronen, obsessies en angsten. Hij bevordert vitaliteit, is weldadig voor het geheugen, de hersenen en het gezichtsvermogen. Hij werkt kalmerend op de maag en het zenuwstelsel en helpt bij chronische vermoeidheid, ontgifting, verslaving en keelpijn.

Als laatste van de ruwe Calciet hebben we weer nieuwe Angelwing Calciet kunnen inkopen. De laatste keer was 2 jaar geleden en we dachten dat ze er niet meer waren. Onze vriend uit Engeland zocht ze ook al tijden en tot onze grote vreugde had de man waar we ze ooit hadden gekocht er weer liggen. We hebben alle mooie exemplaren ingekocht. Dozen met kleinere, maar ook losse grote stukken die echt een sculpture in je huis zijn.

Angel Wing Calciet

Angel Wing Calciet uit Mexico is een zeldzame steen met een zeer hoge vibratie die de zielenster-, sterrenpoort- en andere hoge kruinchakra’s stimuleert, zodat er spiritueel licht binnenkomt. Hijmaakt afstemming mogelijk op goddelijke energie, hogere leiding en verhoogde bewustzijnsniveaus. Hij neemt je mee naar het hart van Alles Wat Is en helpt je te herinneren wat er gebeurt, zodat je spiritueel sneller kunt groeien.Hij opent paranormale vermogens, zorgt voor contact met Engelen en Lichtwezens en harmoniseert de hersenhelften. Angel Wing Calciet is echt een steen voor Lichtwerkers of voor mensen die zich bewust zijn dat ze niet alleen van deze aarde komen en voor hen die heimwee hebben naar andere werelden, want de steen helpt je om je prettig te voelen in je incarnatie.De steen vult je aura en de ruimte om je heen met licht van een hoge frequentie, waardoor negatieve energie of gedachtevormen verdwijnen.Het integreert het lichtlichaam en aardt energieën van hogere dimensies in het fysieke niveau. Deze steen maakt je blij en is ook heel geschikt op een babykamer. Normaal werken Calcieten meer op het niveau van het lichaam, maar Angel Wing Calciet werkt met name voorbij het fysieke niveau om het etherische lichaam te harmoniseren. Het helpt tegen psychosomatische ongemakken en de onderliggende oorzaken van diabetes en aandoeningen zoals multiple sclerose.

Bij onze Mexicaanse familie hebben we ook tussen al hun mineralen gekeken of er nog iets nieuws was wat wij graag wilden kopen. We zagen een kleine soort clustertjes, Calcietjes op matrix die ze rode Calciet noemden. Het zijn mooie heldere Calciet kristalletjes op matrix. Soms zie je in de Calciet een rode fantoom.  Ook hebben we een paar flatjes (platte dozen) gekocht met een mineraal met een bijzondere groei vorm, het bleek Goethiet te zijn die begroeid is met een laagje Calciet. Echt heel apart. We hebben de doosjes met de stenen met de mooiste groeivorm uitgekozen. 

Rood met helder Calciet uit Mexico

Calciet is een krachtige versterker en reiniger van energie. In een kamer verwijdert het negatieve energieën. Het is een spirituele steen die verbonden is met het hogere bewustzijn dat onze groei en ontwikkeling versnelt. Rood calciet doet de energie toenemen, verheft emoties, helpt de wilskracht en opent het hartchakra. Het verwijdert stagnerende energie, inclusief constipatie en heft blokkades op. Het resoneert met de basischakra’s, geeft ze energie en geneest ze. Vrees ruimt het uit de weg door inzicht in de oorzaak te bieden. Op fysiek niveau geneest het problemen met de heupen en benen en maakt het gewrichten los, op een verfijnd niveau verwijdert het blokkades die uw voortgang in het leven belemmeren. De zachte lichtkracht van helder calciet is zeer bijzonder en uniek in zijn soort. Deze goddelijke lichtkracht brengt op zeer zachte wijze enorm diepe transformaties teweeg. De steen opent je bewustzijn en verhoogt je lichttrilling. Hij brengt diepgaande zachte healing en nieuwe hoop, moed, kracht en nieuw vertrouwen. Deze kristallen zijn sterk verbonden met de regenboog van het volgende universum en brengen hierdoor heel bijzondere lichttrillingen van heel het kleurenspectrum met zich mee. Ze helpt de lichtlichamen te helen en met elkaar te verbinden en dat heeft een grote bewustzijnsgroei en diepe transformatie tot gevolg. De vrouwelijke, zachte Lemurische krachten kun je ook in deze kristallen tegenkomen. Helder calciet helpt je om je bewuster te worden van je monadisch licht en dit ook meer in je bewustzijn te trekken en te verankeren, opdat je een ware meester over je bewustzijn mag worden. 

Goethiet begroeid met Calciet uit Mexico

Deze Goethiet geeft gelijk een gevoel van verbinding met natuurwezens. Hij is sterk afgestemd op de geneeskracht van de natuur en stemt af op de toon van de aarde. Hij laat je deva’s en de ziel van de aarde ontmoeten. Als een Peter Pan of Elfje laat Goethiet je in je fantasieën vliegen tussen de wolken, maar ook weer dalen in je lichaam. Hij maakt je gevoelig voor verfijnde energieën en helpt je afstemmen op de energiemeridianen van de aarde. Goethiet reinigt de aarde- en basischakra’s en brengt het hele chakrastelsel op één lijn om de aarde en de hogere geest met elkaar te verbinden. Tevens werkt deze verlichtend bij depressies, zwaarmoedigheid en wanhoop en brengt licht en hoop in je leven. Voor healers is het de steen om hun cliënt met hun verdriet te confronteren, de steen helpt je bewust te worden van je gevoelens. Hij versterkt je paranormale gaven en vooral helderhorendheid. Het is heerlijk om met deze steen te mediteren, hij zorgt er voor dat je helemaal in het Nu bent. Spiritueel resoneert hij met het getal 44, het getal van metamorfose. Goethiet zuivert het emotionele lichaam. Hij lost gevoelens en overtuigingen over jezelf uit vorige levens op als ze geen nut meer hebben, vult je hart met mededogen om wat je hebt doorgemaakt en laat je het geschenk van een ervaring zien. Fysiek geeft de steen energie en helpt je van je reis te genieten en helpt trauma’s te verwerken. Hij ondersteunt gewichtsverlies en helpt bij epilepsie en bloedarmoede. Ook is hij goed voor de oren, neus, keel, aderen, slokdarm en het beenmerg. De lichtkracht van het heldere Calciet op de steen brengt op zeer zachte wijze enorm diepe transformaties teweeg. Deze heldere vorm stimuleert alle chakra’s, reinigt deze en brengt ze in balans. Het Calciet versterkt de werking van Goethiet. De steen opent je bewustzijn en verhoogt je lichttrilling. Het brengt diepgaande zachte healing en nieuwe hoop, moed, kracht en nieuw vertrouwen. Calciet stimuleert de stofwisseling, het immuunsysteem, de spijsvertering en versterkt slijmvliezen, huid, darmen, bindweefsel, botten en gebit. Het is goed voor het hart, skelet en gewrichten. Het bevordert groei van kinderen. Helpt bij de opname van Calcium.

We verkopen altijd veel Borniet die door zijn prachtige kleuren niet voor niets ook Pauwen Pyriet genoemd wordt. Veel kinderen worden ook altijd door deze aardende steen aangetrokken. Deze steen zie je veel in de kleinere brokken. Grote komen niet veel voor. Deze keer hebben we een paar dozen grotere stukken kunnen kopen. Echt iets voor de liefhebbers.

Borniet (Pauwen Pyriet)

Deze prachtige, kleurige Pyriet maakt blij, transformeert moeilijke situaties en maakt het leven nieuw en fris. Hij maakt positief en helpt dromen op aarde te manifesteren. Ondersteunende steen voor mensen met een minderwaardigheidscomplex. Hij helpt om bij de wortel van karmische en psychosomatische aandoeningen te komen. Deze Pauwen Pyriet is een aardende steen die staat voor het ‘mannelijke’ aspect van Moeder Aarde, maar die zowel voor mannen als voor vrouwen het derde chakra krachtiger maakt. Hierdoor neemt je vitaliteit en je wilskracht om je taken hier op aarde af te maken toe. Het is een steen van creativiteit, doorzettingsvermogen en ambitie.Hij maakt assertief en helpt je om angst te overwinnen en uit slechte relaties te stappen. Borniet is een steen van manifestatie die je helpt angsten te overwinnen, actie te ondernemen en om voor overvloed in je leven te zorgen. Hij leert obstakels met weinig stress te overwinnen en stimuleert je om je geluk in het huidige moment te vinden. De steen geeft bescherming tegen negativiteit die hij omzet, de bron ervan vaststelt en uitfiltert wat niet belangrijk meer is. Tevens helpt hij een energieschild creëren die negatieve energie en vervuilde stoffen op allerlei niveaus blokkeert. Hij helpt ook voorkomen dat er energie uit je aura en fysieke lichaam lekt. Borniet helpt om hogere frequenties en kennis in het fysieke lichaam te integreren, maar ook om informatie die je door krijgt te vertrouwen. Het is een goede steen om te gebruiken samen met kristallen die een hoge vibratie hebben. De steen resoneert zowel met het element aarde als met vuur en maakt het mogelijk je met de energie van de aarde te verbinden en deze door je lichaam te laten stromen. De frequentie van Pyriet stimuleert creatieve energie en helpt een gezonde seksualiteit te hebben. Pauwen Pyriet geeft kracht om zorgen en slechte gewoontes te overwinnen. Deze steen is goed voor het uithoudingsvermogen en helpt lichamelijke prestaties te verbeteren. Energetisch ondersteunt de steen het bloed en het zuurstoftransport hierin. Werkt ondersteunend voor het geheugen, het spijsverteringskanaal, de longen, astma en bronchitis. Ook goed voor de mannelijke geslachtsorganen.

We konden het niet laten om toch nog een grote Vera Cruz cluster en een paar zakjes met dubbeleinders van deze prachtige steen mee te nemen. Wat is dit toch een uniek lid van de Amethist familie. Voor ons zijn het Lemurische lasertjes van de Amethisten, verbonden met de Violette Vlam van transformatie. Dubbeleindertjes of Selfhealers worden van deze steen maar heel weinig gevonden.

Vera Cruz Amethist dubbeleinders/selfhealers

Vera Cruz is een amethist met een zeer hoge vibratie die is afgestemd op de violette vlam van transformatie. Deze steen zuivert, vooral op spiritueel niveau. Het is een beschermende steen die veilige buitenlichamelijke ervaringen en spirituele reizen mogelijk maakt. Naar verluidt brengt dit kristal je meteen in een bètaritme wat de meditatie, de trance en spiritueel reizen bevordert. Het stimuleert de profetische vermogens, helpt paranormale gaven te openen. Een krachtig instrument voor sjamanisme op hoog niveau. Op de zielensterchakra heeft hij toegang tot de vibratieniveaus waar zielen elkaar ontmoeten en versmelten. Hij activeert en reinigt alle chakra’s, vooral de bovenste. Hij is behulpzaam bij het begrijpen van verslavingen, helpt deze te doorbreken en helpt onvoorwaardelijk lief te hebben en de andere ziel zijn eigen reis te laten maken. Eigenlijk zijn het de lemurische lasertjes onder de Amethisten. Lasers zijn bijzondere kristallen die taps toe lopen en werden gebruikt als instrumenten in de genezingstempels van Lemurië en Atlantis. Ze dragen niet alleen de kennis van deze beschavingen, maar ook van de stellaire ruimten waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Door je te verbinden met hun kennis, wordt je onderwezen in de geavanceerde genezingskunst van de Lemurianen en Atlantiërs. Door hun vorm kan energie met grote snelheid door het lichaam van het kristal reizen en bij de punt wordt het geprojecteerd als een laser. Zeer goed te gebruiken voor etherische chirurgie en het verwijderen van entiteiten en implantaten. Ga op je gevoel te werk, het kristal zal je helpen aanvoelen hoe het te gebruiken. Deze kristallen zenden zeer hoge lichtfrequenties uit. In het oude Egypte werden ze gebruikt voor klank en kleur healing. Ze zijn verbonden met de Hators, die weer verbonden zijn met de zachte en liefdevolle energieën en krachten van Venus en door hun paarse kleur zijn de Vera Cruz Amethisten verbonden met de Violette Vlam van transformatie die hoort bij Meester Saint Germain. De ribbeltjes aan de zijkanten bevatten informatie en coderingen. Als je met je vinger over deze gaat, kan de informatie tot je komen. Deze Amethist lasertjes helpen op ons pad naar ascensie. Ze helpen je bij het transformeren van alles wat nog niet in balans is omdat ze werken met de etherische blauwdruk en verfijnd DNA voor diepe interdimensionale cellulaire healing. Bij dubbeleinders kan de energie in beide richtingen door de steen heen stromen, ideaal om blokkades en gaten in het energieveld of meridiaansysteem te overbruggen. Selfhealers stimuleren ons zelfgenezend vermogen omdat de ooit afgebroken kant van het kristal weer is gaan aangroeien. Deze kristallen kunnen je helpen moeilijke ervaringen en trauma’s te accepteren en te integreren waardoor je de vele facetten van je ware zelf leert kennen. Het zijn uitzonderlijke leermeesters.

Voor liefhebbers van Tektiet, we hebben een klein doosje met 45 exemplaren die in Charlotte waters, North Territory, Australië gevonden zijn. Het zijn zijn kleine ronde exemplaren die een mooie subtiele, zachte, hoge en tevens aardende energie bevatten.

Cyrille en ik hadden vorig jaar een hartje van Larimar gekocht, deze zijn helaas niet heel goedkoop, maar als we de hanger die Wim ervan gemaakt had droegen kregen we vaak de vraag of we deze ook verkochten. We vonden een kaartje waar een aantal hele kleine exemplaren op geplakt waren, daar kunnen we mooie hangertjes voor meisjes van maken. Ze zijn zo klein en snoezig. Daarna zagen we wat hartjes in een grote zak tussen andere cabachons liggen. We vroegen aan de handelaar die we inmiddels al aardig kennen of we deze eruit mochten halen. Dit mag normaal niet, maar lachend zei hij dat dit goed was, omdat hij ons lief vond. Dit was echt heel fijn, omdat de prijs per gram lager was dan de hartjes die wij voor onszelf hadden ingekocht. Joepie, daar maken we weer een aantal vrouwen en meisjes heel blij mee. 

Larimar (dolfijn/Atlantissteen)

Zeer spirituele steen die nieuwe dimensies opent en daarmee de evolutie van de aarde stimuleert. Larimar is sterk verbonden met de vrede van de zachtblauwe straal, maar ook met Atlantis. Het brengt de energie van harmonie en hogere zijnsaspecten in de chakra’s zodat je vanuit je hogere zijnsaspect kunt gaan leven. Hij herstelt de goddelijke verbinding tussen denken en voelen, waardoor negatieve gevoelens, innerlijke conflicten en vertroebelingen in je geest opgelost en verhelderd worden. Hij helpt je je eigen Engelen-zelf beter herinneren en is hierdoor ook erg geschikt voor nieuwetijdskinderen. Deze steen geeft spirituele kracht en leidt de ziel op zijn ware levensweg. Hij vergemakkelijkt het contact met Engelen en de communicatie met andere gebieden, ook goed als je een zielsverwant zoekt, hij vergemakkelijkt de genezing van relaties in vorige levens of van een gewond hart. Op psychisch vlak verwijdert Larimar blokkades en beperkingen, maakt ook een einde aan zelfvernietigend gedrag. Hij helpt bij het verlichten van schuldgevoel en angsten. De steen zorgt voor sereniteit en evenwicht. De dolfijnen energie maakt een mens weer speels en geeft hem vreugdevolle, kinderlijke energie. De steen geneest trauma’s van het hart. Ook goed voor het keelchakra.

We zijn al weer meer dan een week in Tucson, wat vliegt de tijd snel om. Voor we het weten zijn we al weer op weg naar huis. Er zal nog een blogje volgen voordat we naar huis gaan, want ik heb nog niet alle stenen die we al ingekocht hebben gemeld en we hebben ook nog even te gaan. Al denken we dat we het meeste nu al wel in huis hebben, maar dat is maar goed ook, want we hebben nog nooit zoveel pallets vol met stenen gekocht. Waar moeten we alles gaan laten? Nu dat is voor latere zorg ha ha.

Menu