Drusy Gouden Fantoom Seleniet clusters

Joan

In Tucson, begin van dit jaar, kwamen wij een man tegen die met grote plastic Ikea bakken stond waarin een voor ons unieke Seleniet lag, het waren puntvormige schijven met daarin Gouden Fantomen. Wij werden heel erg naar deze Seleniet toegetrokken. Wij hebben altijd al een grote collectie Seleniet in de winkel gehad. Deze Engelenstenen trekken ons erg aan, als er nieuwe gevonden worden komen ze vaak op ons pad. De man vertelde dat ze niet lang daarvoor, in juni 2018 in de Creamcicle Mine ten oosten van Utah gevonden waren. We hebben meteen aardig wat van hen ingekocht, omdat ze ons enorm aantrokken. We voelden dat ze een hele hoge, maar tevens liefdevolle vibratie hadden. Deze stenen stralen zoveel zonnige vreugde uit dat, als je niet goed in je vel zit, ze je helpen om je weer met jezelf te verbinden en je weer blijer te voelen. Inmiddels hebben heel veel mensen een exemplaar bij ons gekocht.

Op zo’n inkoopshow zijn niet alle plekken waar verschillende shows gegeven worden tegelijk geopend, soms zit er een dag tussen. Eigenlijk is dit heel fijn, want je kunt niet overal tegelijk zijn. Op een gegeven moment was er een bepaald gebouw open en die ochtend gingen wij daar ook naartoe. We kenden twee Amerikanen die daar ook altijd staan. We kennen hen van de show in Tucson. Ze hebben altijd aparte stenen die in Amerika gevonden worden. Altijd zo leuk om bij hen te snuffelen. Ook altijd leuk om lekker even te kletsen. Op een gegeven moment werd onze aandacht getrokken naar een stand naast hen. Daar stonden hele mooie clusters en toen we alles goed gingen bekijken zagen we dat het clusters waren van de ons inmiddels bekende Gouden Fantoom Seleniet. Sommige exemplaren waren wel heel erg mooi, ze leken wel bestrooid met witte sneeuw. De man die bij deze stand stond zag onze interesse en kwam naar ons toe. Hij begon over de clusters te vertellen. Hij vertelde dat hij deze samen met de mijn eigenaar verkocht. Wij vertelden dat we de losse exemplaren in januari in Tucson ingekocht hadden, maar dat we dachten dat dat de mijneigenaar was. Hij vertelde dat hij deze man geholpen had en ook dat hij hem zijn eigen grote standplaats had gegeven om de steen te introduceren, maar dat dit niet de eigenaar was. 

Wij vroegen hem naar de verschillen van de stenen, omdat ongeveer de helft van de clusters een soort witte sneeuw bevatten en de andere niet. De naam van de man is Paul, hij vertelde dat Cayden, de mijneigenaar deze pas sinds kort had gevonden, dat het een hele kleine pocket was waar deze waren uitgekomen. Ze hoopten dat er nog iets meer gevonden zou worden, want dan konden ze deze volgend jaar meenemen naar Tucson. Zij hadden zelf ook nog nooit zoiets gezien. Wat een prachtige clusters. Paul vertelde dat ze alleen maar deze hoeveelheid die op zijn kraam stond bij zich hadden. Er waren een paar grote clusters en de rest waren kleiner. Ze waren allemaal apart geprijsd. Wij vroegen wat de kilo prijs was als we alles zouden kopen. Daar ging toen best wat vanaf. We zijn toen heel goed gaan kijken, omdat de stenen toch nog vrij kostbaar waren. Wat we helemaal terecht vonden, want ze zijn zo bijzonder en zeker toen we hoorden hoe weinig er gevonden waren van deze Drusy gouden fantoom Seleniet. Wij zagen ook weer op deze show dat als er soms iets unieks gevonden wordt, dat de prijzen dan exorbitant hoog kunnen worden, maar deze mensen deden daar gelukkig niet aan mee. 

We zijn toen alle exemplaren nog eens goed gaan bekijken en hebben er ook op de weegschaal gezet om te kijken op wat voor bedrag we dan zouden uitkomen. We beseften dat ongeveer de helft ‘normale’ clusters waren, dus clusters van de Gouden Fantoom Seleniet, maar zonder die bijzondere witte sneeuw erop ofwel ‘drusy’. Van zichzelf ook al heel mooi, maar als je die andere gezien hebt, dan vielen deze toch wel in het niet. In verhouding vonden wij deze ‘normale’ dan best wel kostbaar worden. Dus vroegen wij aan Paul wat hij rekende als we de helft zouden kopen. Dit hebben we toen gedaan. Toen hij zag dat we al de unieke exemplaren uitgezocht hadden zagen wij aan zijn gezicht dat hij best wel spijt had en hij zei ook dat we alle unieke hadden uitgekozen. Hij vroeg toen of hij een wat hoger bedrag kon krijgen en dat vonden wij eigenlijk wel terecht. Hij was verbaasd dat wij dat toegaven en helemaal niet moeilijk deden, want normaal is een deal een deal. Hij verontschuldigde zich een paar keer, maar wij zeiden dat dat toch prima was. Hierdoor raakten we in een heel mooi gesprek. Over normen en waarden, hoe met elkaar om te gaan. Hoe het in Amerika gaat en hoe in Nederland. De oudste zoon van Paul bleek jaren in Nederland gewoond te hebben en vertelde zijn ouders altijd hoe vriendelijk en open hij de Nederlanders vond, hoe goed er voor ons gezorgd wordt met onze gezondheidszorg en hoe iedereen hier gelijk is. Zijn zoon vertelde dat hij heel graag in Nederland zou wonen vertelde Paul. We hebben bijna een uur met hem staan praten en zowel hij als wij hadden een aantal keren het kippenvel op onze armen staan. Dit van ontroering en vooral herkenning. Wat heerlijk om zo uit te kunnen wisselen en vooral om te merken dat er zoveel meer mensen zijn die liefdevol met anderen willen omgaan en zaken willen doen op een faire manier.

Tijdens ons gesprek kwam er een man van in de dertig aanlopen, dit bleek Cayden te zijn, hij is dus de eigenaar van de mijn. Paul stelde ons aan elkaar voor en na het gesprek met Paul begon Cayden te vertellen hoe hij aan de mijn en de stenen was gekomen. Hij vertelde dat hij al een aantal keren langs de berg had gereden waar hij later deze speciale Seleniet had gevonden. Hij zei dat hij steeds wat op het oppervlak zag glinsteren. Op een dag heeft hij zijn truck onderaan geparkeerd en is helemaal omhoog gaan lopen. Dit was een pittige tocht vertelde hij. Hij zag toen uit de zanderige grond punten van Seleniet steken. Toen hij ging graven vond hij eerst exemplaren die wij Mariaglas noemen. En zo is zijn avontuur begonnen. Hij ging regelmatig met een rugzak omhoog en kwam dan met zo’n 60 kg weer naar beneden. Het is geen licht werk, maar hij vertelde hoe hij ervan genoot. Hij is toen begonnen ze te verkopen aan Paul, een kennis van hem. Die zei toen dat hij een claim op de mijn moest nemen, want als andere mensen achter hem aan zouden gaan, dat die de berg dan zo zouden kunnen leeghalen en dat hij deze plek toch ontdekt had. Hij twijfelde eerst daarover, omdat ook Cayden een hele lieve man is. Niet iemand die met geld bezig is, maar meer een liefhebber van de natuur en van stenen. Hij vertelde ons ook dat hij ze op een respectvolle manier uit de aarde haalt en dat hij zo geniet van dit te doen en dat hij verkopen niet interessant vindt. Wij hadden ook met hem zo’n mooi gesprek over geld en materie en over dat genoeg, genoeg is en dat geld ook gewoon maar een energie is. Dat het heerlijk is als alles stroomt en in balans is, dat er genoeg is om van te leven en dat ervaarde hij ook zo vertelde hij.

Hij vertelde dat hij na een tijd een soort patroon zag, dat de Selenieten in een bepaalde laag zaten en dat hij later een andere laag vond en daar bleken de Selenieten met de Gouden Fantomen te zitten en later vond hij de pocket met deze bijzondere drusy, of besneeuwde exemplaren. Een claim is dan een soort vergunning die je ieder jaar moet betalen over een bepaald stuk grond en dan mag jij als enige daar mijnen. Ik vroeg hem wat zoiets nu kost en hij zei dat het hem maar $ 150,- in een jaar kost. We weten dat er in Brazilië claims over stukken land zijn die meer dan 1 miljoen dollar per jaar zijn. 

We hebben na onze gesprekken telefoonnummers uitgewisseld en dezelfde avond nog met Paul geappt. We hebben voor Tucson weer een bestelling gedaan voor mooie grotere schijven van het heldere Mariaglas met daarin de gouden fantomen. Omdat ze ons zo lief vonden, dit was wederzijds, zeiden ze dat ze een paar grote dozen met alleen maar deze grote stukken voor ons zouden uitzoeken voor Tucson. Zo ontzettend lief en dat als hij nog van deze drusy clusters zou vinden, dat hij dan foto’s zou appen en dat wij deze dan konden bestellen. Wij konden bijna niet geloven dat dit ons was overkomen. Wat een bijzondere dag was dit. Voordat we deze beursplek zouden verlaten gingen we nog even kijken bij de clusters die we gekocht hadden. Wat een schoonheid, gewoon een sprookje. Ze zouden ze goed voor ons inpakken, zodat ze veilig in Nederland zouden aankomen. We kunnen niet wachten om ze te laten zien. We vonden dat ze een aparte blog verdienden. 

Gouden Fantoom SelenietGouden Fantoom Seleniet is ontdekt in juni 2018 in de Creamcicle Mine, in het oosten van Utah. De steen licht op met UV. Gouden Fantoom Selenieten hebben een Elestiaal groeivorm en er zitten gouden fantomen in de stenen. Er kunnen ook water inclusies in stukken voorkomen en er wordt gedacht dat er koolstof fossielen in zitten. Gouden fantoom Seleniet is een van de zeldzaamste en meest unieke vormen van Seleniet, ze bevatten de boodschap van eenheid en heelheid. Deze Selenieten helpen dat iedereen op deze aarde weer verbonden wordt met elkaar. Ze openen je 3eoog chakra, je kruinchakra, je zielensterchakra boven je hoofd en je zonnevlecht. Gouden Fantoom Seleniet brengt eenheid in je geest, je denken en je hart. Ze brengen wijsheid en vertrouwen en helpen je om in je kracht te staan. Deze steen geeft toegang tot Engelenbewustzijn en hogere leiding. Seleniet is de poort naar de etherische chakra’s, ga je hierdoor, dan krijg je de mogelijkheid om de volgende stap in je evolutie van mens naar lichtwezen te zetten. Als je je met de energie van deze Selenieten verbindt zal dit je helpen het hoogste doel van je ziel in dit leven manifesteren. Dit kristal is verbonden met de goudgeel-witte straal die staat voor ‘eeuwig lichtwezen’, deze is verbonden met de Orde van Masterplan en de Aartsengelenrijken en Mozes. Het brengt je functioneren onder de hogere goddelijke wetten. Niets is toeval, leven in eenheid, het paradijs op aarde helpen realiseren. Alle vormen van licht en geen scheiding tussen dimensies. Alles is één en dualiteit is overstegen in dit licht. Dit brengt hele zachte subtiele healing teweeg, waarbij alles wat zwaar in je systeem is, wordt schoongemaakt en in het licht gezet. Deze Gouden Fantoom Seleniet behoort tot een van de Selenieten met een zeer hoge vibratie. Hij lift je op naar andere dimensie waar je je leven en het pad van je ziel kunt overzien. Dit prachtige kristal verbind je met je hogere zelf, je ziel en het goddelijke plan. Een perfect kristal om mee te manifesteren, maar alleen wat je plezier geeft en je hoogste goed dient. Ook geeft dit gouden kristal je toegang tot de hoogste niveaus die je richting geven, zorgen dat je contact met je ziel maakt en helpen bij multi-dimensionale reizen en die door de stellaire ruimten. Seleniet zendt een hoge trilling en lichtkracht uit en blijft dat doen om alles in de omgeving op gelijke trilling te brengen. Hij geeft gedachten en gevoelens weer vleugels, brengt innerlijke vrede, tevredenheid en creativiteit. Hij opent ja aura om al het goddelijke om je heen in de schepping te voelen en je ermee verbonden te laten voelen. Hij helpt je, je Engelen-bewustzijn te herinneren. Heel goed om over verslavingen en obsessies te komen, hij harmoniseert je lichaam en geest. Deze Seleniet is gekristalliseerd licht die een hoge dosis spiritueel zonlicht uitstraalt en daarom goed is voor hen die last hebben van winterdepressie.

Op onderstaande dagen is de winkel open van 10.00 uur tot 17.00 uur

5 en 6 oktober (zaterdag en Zondag)

12 en 13 oktober (zaterdag en Zondag)

18, 19 en 20 oktober (vrijdag, zaterdag en Zondag)

26 en 27 oktober (zaterdag en Zondag)

2 en 3 november gesloten (winkel wordt opnieuw ingericht na inkoopreis)

8, 9 en 10 november (vrijdag, zaterdag en Zondag)

16 en 17 november (zaterdag en Zondag)

23 en 24 november (zaterdag en Zondag)

29, 30 november en 1 december (vrijdag, zaterdag en Zondag)

Menu