Inkoopreis Frankrijk deel 3

Joan

Op het moment dat ik deze blog schrijf gaan we door de bomen het bos weer zien. De meeste stenen die in de winkel nodig zijn, zijn al geprijsd en bijna alle hangertjes die nodig zijn voor de eerste winkeldagen zijn geboord en voorzien van een zilveren oogje. De foto’s en beschrijvingen zijn gemaakt en op de site gezet, maar alle voorraad prijzen dat gaat nog wel even duren. Het belangrijkste is dat we de winkel klaarkrijgen voor a.s. vrijdag, zaterdag en zondag. Wim en Nikki schieten ook al op met het schoonmaken en opnieuw inrichten van de winkel en het Pakhuis, dus dat is een hele opluchting, alles gaat gelukkig net weer passen. 

Ik ben net even wezen kijken en alles ziet er weer schitterend uit, we kunnen vaak niet bevatten dat we zoveel mooie stenen en kristallen op ons pad krijgen en mee naar de winkel mogen nemen. Wat hebben we toch een fantastisch beroep, alle spierpijnen van het zware sjouwen en de vermoeidheid en dan toch de stress om alles klaar te krijgen zijn dan snel weer vergeten. Na deze eerste winkeldagen met de nieuwe kristallen in de winkel gaan we weer stenen uitzoeken en fotograferen om op de webshop te zetten. Misschien dat we een weekje wachten, omdat het ook fijn zou zijn om even een of twee daagjes vrij te nemen, maar meestal gaan we daar toch weer gelijk mee aan de slag 😀.

We zullen in deze blog beginnen met de Septarie eieren of Drakeneieren. Een paar weekjes voor de beurs hadden we het laatste grote exemplaar verkocht. Wat zijn deze bijzondere exemplaren uit Madagaskar op dit moment geliefd. We hoopten zo dat we deze weer konden inkopen en dat de kwaliteit weer net zo mooi zou zijn als de afgelopen keer dat we ze gekocht hadden. Als eerste toen we op de beurs kwamen zijn we naar onze vaste handelaar uit Madagaskar gegaan, waar wij deze altijd kopen en wat waren we blij toen we zagen dat er weer prachtige exemplaren bij zaten. We hebben ze weer in alle maten ingekocht, ook enorm grote. Van binnen lijken ze wel uit donkerbruin tot zwart fluweel te bestaan, soms voorzien van heldere Calcietjes. Van Septarie hebben we ook de mooiste kwaliteit bollen ingekocht die we ooit gehad hebben, ze hebben zo’n mooie glans, ze zijn echt prachtig gepolijst. Meestal is de kwaliteit van polijsten in Madagaskar iets doffer en de prijs waarvoor we ze konden kopen is helemaal te gek. Onze vrienden die kwamen helpen prijzen konden niet geloven dat de bollen zo weinig kosten, dus dat is heel leuk, dan kunnen we weer veel mensen blij maken.

Septarie

Septarie is een prachtige voedende kalmerende en aardende steen, de meest voorkomende is die uit Madagaskar. Deze bestaat uit geel calciet met een randje van versteend organisch materiaal en grijze kalksteen. Een Septarie is tussen de 50 en 200 miljoen jaar oud, die uit Madagaskar is ongeveer 145-200 miljoen jaar oud. In vroegere tijden werd de Septarie Dragon Stone genoemd, het was een steen van sjamanen die een krachtige connectie met moeder aarde heeft. Deze vreugdevolle steen ondersteunt je terwijl je op ideeën broedt en helpt ze concreet te maken. Bevordert geduld, tolerantie en uithoudingsvermogen. De steen leidt de genezer naar de geschiktste middelen. Op spiritueel niveau harmoniseert dit kristal emoties en ratio met de hogere geest. Helpt bij spreken in het openbaar. Ideaal NLP-kristal. Dit kristal verbetert de communicatie en verstandhouding van een groep en vergroot het zelf genezend vermogen van het lichaam. Goed bij gezwellen, darmen, nieren, bloed, huidziekten en hart. De grote eieren worden ook wel Dragon Egg, of Drakenei genoemd. Deze zijn extreem krachtig en wachten tot men klaar voor hun energie is. Moeder aarde vraagt je met deze zwarte Drakeneieren, deze Shamanen stenen te gaan zitten in de baarmoeder waar geen tijd bestaat en je waarheid en levenslot te herinneren. Septarie werd gebruikt om gehoord en begrepen te worden, ze helpen in een sneltreinvaart het lichaam te helen. Ze laten je moeilijke situaties vanuit een hoger perspectief zien, de onderliggende oorzaken waarom dingen gebeurden en de lessen die erachter liggen.  Behulpzaam bij nachtmerries, negatieve energie en psychische aanvallen. Het medicijn van de draak is verandering, transformatie, wijsheid en beweging door tijd en ruimte. De drakenkracht is het vervellen en dus transformeren tot een nieuw wezen. Het staat ook voor het paranormale en de magie van het leven. De draak is ook een symbool van geluk en overvloed. Zeer krachtige sjamanensteen. Er bestaat ook een zwarte variant die een stuk harder zijn, samen zijn de twee een unieke mix die in synergie met elkaar zijn. 

Welke ook zo fantastisch van kwaliteit is dit jaar is blauwe Calciet uit Madagaskar. We hebben prachtige bollen, freeform en trommelstenen ervan. Nikki had deze met Wim ingekocht toen ze terug waren gegaan om de voorraad stenen uit Marokko op te halen. Ze jubelde helemaal toen ik haar aan de telefoon had, zo leuk en ook deze zijn fantastisch van prijs.

Blauwe Calciet

Calciet is een krachtige versterker en reiniger van energie. In een ruimte verwijdert het negatieve energieën uit de omgeving en verhoogt het je energieniveau. In het lichaam verwijdert het stagnerende energie. Calciet is een actief kristal dat ontwikkeling en groei versnelt. Het is een spirituele steen die verbonden is met het hogere bewustzijn. Blauw calciet werkt sterk op je keelchakra en opent deze met liefdevolle kracht en zachtheid. Het bevordert van hieruit het spreken vanuit je gevoel en vanuit je hart. Het brengt zachte healing op eventuele blokkades in het keelgebied. Hij helpt je met het uiten van gevoelens of het delen van ervaringen. Blauw calciet kalmeert en verzacht ook emoties die soms opgekropt zitten in dit keelchakra. Het heelt ook oude stukjes uit vorige levens, het kan karmische connecties bloot leggen en helen. Dit kristal brengt ook helderheid in je gevoelens. Het bevordert de creativiteit en brengt een vredig gevoel in je innerlijke kind. Het kristal brengt acceptatie van je groeiprocessen, verlaagd de bloeddruk, kalmeert de zenuwen, heft angsten op en laat negatieve emoties los.

Van de Fairy Dream hadden we alleen maar grotere staande stukken en grotere trommelstenen, nu hebben we er hele kleine steentjes van gevonden, waar we ook gelijk hangertjes van gemaakt hebben, zo lief en zo fijn. Regelmatig vroegen mensen of we deze niet hadden, maar de trommelstenen waren allemaal te groot om hangers van te maken.

Fairy dream uit Madagaskar

Fairy dream is een naam die wij gegeven hebben aan een prachtig nieuwgevonden steen in Madagaskar. Het is een combinatie van Agaat, Jaspis, Chalcedoon in kwarts. Deze steen uit het magische Madagaskar, met zijn prachtige natuur is verbonden met natuurwezens zoals Elven en Feeën. Fairy dream is een sjamanensteen die je helpt je dromen te duiden en indien nodig te veranderen. Hij helpt je ook je dromen op aarde te gaan leven. Dit unieke kristal dat prachtig is om te zien verbindt de onderste drie chakra’s met het kruinchakra. Zo kan informatie en inzichten makkelijk in het lichaam geaard worden en deze nieuwe wijsheiden in praktijk worden gebracht. Tevens helpt deze bijzondere zeldzame steen je in contact met je hogere zelf te komen, met wie jij eigenlijk in zijn totaliteit bent. Fairy dream zijn bijzonder liefdevolle en voedende stenen. Deze voedende steen geeft troost, werkt kalmerend, ondersteunt in tijden van stress en beschermd tegen angsten.  Hij zorgt voor acceptatie en zelfvertrouwen, helpt je concentreren en moedigt oprechtheid en het spreken van de waarheid aan. Hij helpt woede te genezen en geeft moed om opnieuw te beginnen. Hij verenigt alle aspecten van het leven. Het is een steen met grote helende eigenschappen die sjamanistische reizen bevordert en dromen helpt herinneren. Fairy dream beschermt en verwijdert negatieve energie, brengt je in balans en maakt vastberaden. Geeft moed om moeilijke problemen aan te pakken. Deze prachtige steen verbind je met de eenheid van het leven.

Ook van de lieflijke Flower Agaat hebben we nu hele kleine steentjes en hartjes, van beide hebben we hangertjes gemaakt, joepie! We hebben van deze prachtige steen ook grotere trommelstenen, freeform en vlammen.

Flower Agaat

Flower Agaat is in 2017 nieuwgevonden in Madagaskar. Het is een prachtige Agaatsoort met 3D patronen van witte bloemen in helder Chalcedoon. Het is fossiel koraal geconserveerd in een transparante steen waardoor er prachtige bloempatronen ontstaan. Deze bijzondere, liefdevolle steen geeft troost en beschermt tegen angsten. Flower Agaat geeft rust, ontkrampt het lichaam en geeft deze ook kracht, goed bij een burn-out. Het zorgt voor acceptatie, zelfvertrouwen, een betere concentratie en moedigt oprechtheid en het spreken van de waarheid aan. Zeer goed voor mensen die zich onbegrepen voelen. Flower Agaat leert je in het Nu te leven, moedigt je aan om helemaal jezelf te zijn en niet meer bang te zijn om afgewezen te worden. Het leven in volheid en liefde te leven en met minder geen genoegen te nemen. Deze prachtige steen helpt je om alles lost te laten wat je hogere goed niet meer dient en in vrede en acceptatie te leven, dit met hulp van Lichtwezens, Engelen en je hogere zelf die met dit kristal verbonden zijn. Flower Agaat heeft een helende, vrouwelijke energie. Het is ook een aardende steen die je lichaam reinigt en voor fysiek, emotioneel en intellectueel evenwicht zorgt. Deze lieve steen maakt zacht, opent je hart en helpt verbittering, woede en negativiteit uit je systeem te laten stromen. Tevens geeft het je moed om opnieuw te beginnen. Spiritueel verhoogt Flower Agaat je bewustzijn en verbind je met het leven. Het is een steen met grote helende eigenschappen. De zachte energie werkt kalmerend en is goed voor je gemoedsrust. Deze mystieke steen helpt je om in contact met je hogere zelf te komen waardoor je steeds meer stukjes van jezelf gaat ontdekken, maar ook de ander beter begrijpt. Ondersteunend voor de spijsvertering, de maag, de ogen, blaas, seksuele organen en de baarmoeder. De botopbouw, keel, longen, angina, verkoudheid, ontstekingen, zenuwstelstel, reumatische aandoeningen, emotie en verdriet. Ondersteunt en reinigt het lymfstelsel, de bloedvaten en bij huidaandoeningen. Helpt beter te slapen en bij enge dromen.

Niet lang geleden hadden we een voor ons nieuw trommelsteentje ingekocht, dit was Amazoniet in Veldspaat, nu hebben we er van Madagaskar kleine hartjes van ingekocht. Zo lief!

Amazoniet met Veldspaat

Deze steen verzacht trauma’s en heft zorgen en angsten op, tevens bevordert hij ook eigenliefde, zelfinzicht en innerlijke groei. Hij helpt negatieve energie en ergernis te verdrijven, vermindert stress en zorgen en werkt kalmerend. Mensen met verlatingsangst of die bang zijn voor nieuwe situaties of moeite hebben met afscheid nemen hebben veel baat bij deze steen. Hij laat je op een zachte en lieve manier aan de situatie wennen. De steen omhuld je met liefde en zonnewarmte, hij leert je vanuit je hart te leven en niet vanuit je hoofd. Hij geeft zelfvertrouwen, maakt doelbewust, geeft inzicht en daadkracht en brengt de mannelijke en vrouwelijke energieën met elkaar in evenwicht.  Goede steen voor groepen, omdat hij de samenwerking tussen mensen bevordert en inzicht geeft in groepsprocessen. De steen helpt ook bij het vinden van oplossingen van problemen. Hij kalmeert de hersenen en het zenuwstelsel en harmoniseert het fysieke lichaam met het etherische, waardoor een optimale gezondheid wordt verkregen. Amazoniet met Veldspaat blokkeert geopatische belasting en absorbeert alle vormen van straling. Hij beschermt ook tegen negativiteit van buitenaf. Deze steen versterkt het lichaam, waardoor je dynamischer en energieker wordt. Hij brengt de chakra’s op een lijn, heelt en opent het hart- en keelchakra en versterkt een liefdevolle communicatie, hij opent ook het derde oog. De steen helpt bij botontkalking, tandbederf, spierkrampen en als elixer lost het calciumproblemen op. Huidproblemen, zoals eczeem of onverklaarbare jeuk kun je met het water deppen.

Van de Pinguin Agaat hebben we kleine freeform kunnen inkopen. Hier was regelmatig vraag naar, omdat veel mensen de anderen te groot vonden. Het lijkt wel of alle verlangens van iedereen geholpen hebben om ze in de stof te manifesteren, want van alle stenen waar men graag kleine exemplaren van wilde zijn we ze nu tegen gekomen😀.

Van de voor veel mensen favoriete Golden Healer hebben we zoveel verschillende vormen, we hebben er hele mooie cabuchon geslepen stenen en hangers van gekocht en ook weer kleine Engeltjes waar we ook hangertjes van gemaakt hebben. Welke ook de moeite waard zijn om te bekijken zijn hele mooie geslepen dubbeleinders van deze zonnige steen. 

Golden Healer (Tangerien, hematoïd kwarts)

Dit kristal met een zeer hoge vibratie is heel bijzonder en brengt het Christusbewustzijn op aarde. Het is afgestemd op de Vlam van Opstanding die een goudgele, oranje gloed heeft. Het is een Meester Kristal en Healer die spirituele overvloed brengt en de healing power van kwarts naar een ander niveau brengt. Golden Healer kwarts bevat natuurlijk bio scalaire golven die heling op zowel multidimensionaal als op cellulair niveau geeft. Hierdoor veranderen je cellen en je blauwdruk in de meest optimale vorm waardoor schadelijke patronen in je voorouderlijke DNA-tijdlijn gedecodeerd worden. Het brengt balans in je cellen op celniveau en beschermd de matrix van het lichaam tegen elektromagnetische straling. Deze Bio-scalaire golven activeren de chakra’s en de meridianen en zorgen voor heling van de etherische blauwprint op het gebied tussen geest en materie, waarna het lichaam kan helen. Dit zorgt voor grote veranderingen in je leven die weinig moeite zullen kosten. Healers zouden een grote steen onder hun massagetafel kunnen plaatsen. Het versterkt heling op alle niveaus en is een prachtig instrument die het lichtlichaam voorbereid voor de instroom van kosmische energie die je bewustzijn zal vergroten. Het kristal helpt je om het Christusbewustzijn op aarde te leven zodat jouw hele wezen helpt Moeder Aarde te ascenderen. Het draagt ook de Goddelijke essentie van Al dat Is en bevat een hoge concentratie van de Universele levenskracht of Qi. Deze zeer actieve steen geeft kracht en creëert een multidimensionaal energetisch grid om de aarde en zorgt voor multidimensionale, interstellaire heling, tevens activeert en opent het je hogere kruinchakra’s. Dit is een echt Nieuwetijdskristal die je helpt op je pad naar ascensie.

Van Opaalkwarts hadden we Vlammen en staande geslepen punten, nu hebben we van de magische steen verbonden met de Godin Isis, de Maan en het rijk der Eenhoorns ook lieve kleine hartjes kunnen inkopen. Hier hebben we ook hangertjes van gemaakt.

Opaalkwarts

Deze zeldzame natuurlijke Opaalkwarts uit Brazilië heeft door zijn mooie glans een mysterieuze uitstraling. De energie van het kristal is verbonden met de Godin Isis en met die van de maan. De blauwe gloed komt door de aanwezigheid van aluminium. Deze in een punt geslepen kristal heeft een bijzonder zachte maar ook hoge lichttrilling, is zeer liefdevol en helpt je bij je Ascensie ontwikkeling. Het helpt alles wat nog niet in balans is te transformeren en brengt verdieping en groei. Hij transformeert ook de laatste emotionele stukken en helpt om vreugde, blijheid en het innerlijk-kond gevoel in je leven te houden. Deze healer en energieversterker is zeer sterk verbonden met de Engelensferen en die van de Natuurwezens zoals Elfen en Eenhoorns. De regenbogen en de zwemen erin verbinden je met het kosmische Witte Licht dat alle kleuren bevat en daarom bevatten deze kristallen een heel bijzondere lichttrilling van het hele kleurenspectrum. Ze verbinden alle mensen op aarde in liefde en zo dragen we gezamenlijk de Nieuwe Kosmos en geven de Nieuwe Aarde gestalte. Dit kristal bevordert innerlijke rust, helpt bij het verwerken van emoties en geeft energie. Het is een allround helende steen die negatieve blokkades verwijdert en depressie verlicht. Goed om mee te mediteren. Opaalkwarts verhoogt het bewustzijn naar een kosmisch bewustzijn. Hij helpt bij de opname van ijzer, ondersteunend voor het gezichtsvermogen, bij vermoeidheid, de stofwisseling, haaruitval en de lymfknopen en is goed bij stress, oud verdriet en helpt bij het verwerken van trauma’s.                 

Van Versteend hout hebben we weer hele grote plakken ingekocht. Zo mooi om te zien, zo’n miljoenen jaren oude stam die dan in plakken is gezaagd en dat je dan de ringen van de boom zo mooi kunt zien. Het is een heerlijke, rustige, liefdevolle energie die je in huis haalt. Tijdens ons vorige inkooptripje naar onze Madagaskar vriend hadden we al kleine plakjes en stammetjes ingekocht. Maar we hadden nog maar 1 grote plak over. Fijn dat we nu weer een grote keus hebben. We hebben er in verschillende maten, dus dat is fijn.

Versteend hout

Deze steen heeft een rustige, liefdevolle en blije energie en is voor iedereen goed. Daarom is het een goede steen om zomaar aan iemand cadeau te doen. Het is een steen voor zieners en een steen van wijsheid. Hij versterkt de paranormale gaven en haalt de angst hieromtrent weg. Hij is goed voor de algehele doorstroming en is goed voor de aderen. Versteen hout werkt goed voor de botten en wervels en versoepelt bij stijfheid en zorgt voor een betere, stabiele houding. Verder is hij goed voor keel, oren, ogen, holtes, tanden, kiezen en werkt hij reinigend op de lever. Hij geeft ook daadkracht bij het afvallen. Dep de huid met een elixer van de steen als deze jeukerig of geïrriteerd is. Het is ook een talisman en amulet. Versteend hout laat je zien wie je bent en wat je mogelijkheden zijn en dat je daar ook gelukkig mee kunt zijn. Hij zet ook aan tot ondernemen. Hij is heel goed voor apathische, angstige en/of nerveuze mensen. Bij onverwachte gebeurtenissen geeft hij rust ook bij vastzittend emoties of verdriet om het verlies van een dierbare geeft hij steun. 

De laatste steen en eentje die we al vanaf het begin van de winkel hebben is de prachtige hemelsblauwe Celestien met haar liefdevolle Engelen energie. Wat hebben we veel kunnen inkopen van werkelijk topkwaliteit, zulke heldere kristalletjes en zo’n mooie kleur blauw. We hebben ze nu van piepklein tot hele grote stukken. We hebben ook hartvormen en wat eieren, maar de meeste zijn ruwe stukken in hun natuurlijke vorm. Voor iedereen wat hij of zij zoekt. Veel van de grootste exemplaren staan in het Pakhuis.

Celestien (Engelensteen)

Heeft een hoge vibratie en bezorgt oneindige vrede van het spirituele en brengt u in contact met het rijk der Engelen. Versnelt uw spirituele ontwikkeling en brengt u dichter bij verlichting. Bevordert helderziendheid en de herinnering aan dromen en zuiverheid van het hart. Trekt voorspoed en geluk aan. Heelt de aura. Celestien stimuleert het keelchakra, 3eoog, kruinchakra en de etherische chakra’s boven het hoofd. Hele fijne steen voor in de slaapkamer, healing praktijk of meditatieruimte omdat hij de ruimte schoonmaakt en een bron is van positieve, liefdevolle energie. Dit hoge spirituele kristal wordt ook wel de steen van “het weten” genoemd. Helder weten is een hoge vorm van weten, dit ontstaat door puur vertrouwen in het onderbewustzijn en door geen actie te ondernemen. Doordat Celestien een krachtige vertegenwoordiger van de Blauwe straal is zorgt hij dat je helder horen zal toenemen en werkt hij kalmerend en verkoelend op alle levels. Omdat het ook een communicatie kristal is helpt hij Engelen informatie te vertalen. Dit kristal is verbonden met Aartsengel Rafaël, Meester Hilarion en Lord Maitreya. Celestien is een Lemurisch kristal en is ook hier op aarde om de nieuwe kinderen van het licht bij te staan. Ze is een specialist op het gebied van het etherische energieveld en werd hierom in de tijd van Atlantis geëerd. Deze energie zal na 2013 tot onze beschikking komen. Fysiek is Celestien goed voor onze spijsvertering en ontspant het de spieren. Zeer geneeskrachtige steen.                                                                                              

Uit Peru hebben we weer hele mooie bollen en harten van het schitterende Pyriet. We waren heel blij dat we er een doosje van konden kopen voor de prijs van vroeger, omdat deze stenen altijd veel wegen. 

Pyriet

Pyriet is een aardende steen die staat voor het ‘mannelijke’ aspect van Moeder Aarde, maar die zowel voor mannen als voor vrouwen het derde chakra krachtiger maakt. Hierdoor neemt je vitaliteit en je wilskracht om je taken hier op aarde af te maken toe. Steen van creativiteit, doorzettingsvermogen en ambitie.Hij maakt assertief en helpt je om angst te overwinnen en uit slechte relaties te stappen. Pyriet is een steen van manifestatie die je helpt angsten te overwinnen, actie te ondernemen en om voor overvloed in je leven te zorgen. Pyriet helpt een energieschild creëren die negatieve energie en vervuilde stoffen op allerlei niveaus blokkeert. Hij helpt ook voorkomen dat er energie uit je aura en fysieke lichaam lekt. Hij maakt positief en helpt dromen op aarde te manifesteren. Ondersteunende steen voor mensen met een minderwaardigheidscomplex. Hij helpt om bij de wortel van karmische en psychosomatische aandoeningen te komen. Pyriet helpt om hogere frequenties en kennis in het fysieke lichaam te integreren, dus heel goed om te gebruiken samen met kristallen die een hoge vibratie hebben. De steen resoneert zowel met het element aarde als met vuur en maakt het mogelijk je met de energie van de aarde te verbinden en deze door je lichaam te laten stromen. De frequentie van Pyriet stimuleert creatieve energie en helpt een gezonde seksualiteit te hebben. Geeft kracht om zorgen en slechte gewoontes te overwinnen. Deze steen is goed voor het uithoudingsvermogen en helpt lichamelijke prestaties te verbeteren. Energetisch ondersteunt Pyriet het bloed en het zuurstoftransport hierin. Goed voor vermoeidheid, geheugen, het spijsverteringskanaal, de longen, astma en bronchitis. Ook goed voor de mannelijke geslachtsorganen.

Ook hebben we een grote hoeveelheid Citrien Lemurians uit Zambia ingekocht. We hoorden van onze handelaar dat er steeds moeilijker aan te komen was. Dus fijn dat we deze krachtige puntjes nog hebben kunnen inkopen. Citrien is zo’n blije, krachtige steen die creatief maakt, zelfvertrouwen en innerlijke kalmte geeft, maar ook staat voor overvloed. Voor wie op zoek is naar natuurlijke dubbeleinders. Deze liggen er ook tussen.

Citrien Lemurian

Een Citrien Lemurian bevat aan de zijkanten fijne ribbeltjes. Deze ribbeltjes werken als codering die veel lijkt op de huidige barcodes. Alleen is het nu een spirituele code. Deze unieke markeringen bevatten de geheimen van het Universum. Er wordt gezegd dat ze naar de aarde gestuurd zijn door de Hoge Priesteressen van Lemurië, het verloren en heilige land dat miljoenen jaren geleden bestond. De zachtaardige wezens van Lemurië hadden een zeer hoog bewustzijn en hadden een grote liefde voor de aarde. Deze kirstallen bevatten de rijke en krachtige spirituele kennis van de Lemuriërs. Ze zijn een schatkamer van wijsheid. Wrijf met je vinger en nagel als je dit fijn vindt op en neer over de groeven. In je geest kunnen nu visies en berichten gedownload worden die je verder helpen in je geestelijke ontwikkeling of die helpen bij genezing.  Je kunt de liefde in je hart voelen groeien en je krachtiger verbinden met je goddelijke doel. Lemurians staan bekend als Meester Kristallen, omdat ze afstemmen op je spirituele kompas en je helpen om de geheime deuren van je ziel te ontsluiten. Ze bevatten tevens krachtige vrouwelijke zegeningen die genezing in je leven brengen. De ribbels lijken ook op laddertjes, daardoor symboliseert het Lemurische kristal een trap naar de hemel, een pad dat leidt naar hoge vibraties van licht en hoop. De antwoorden verschijnen misschien niet meteen, maar hoe meer je mediteert met Lemurian hoe dichter je bij het ontdekken van de ware verlangens van je ziel zult zijn. Lemurians helpen om blokkades in alle chakra’s op te heffen, maar geven ook de geest een grote detox van negatieve vibraties. Tijdens mediteren met de steen in je hand word je gevuld met zachte, liefdevolle energie. Dit is net zoals ‘gewoon’ Citrien een kristal van geluk, rijkdom en overvloed, geeft vreugde en energie aan allen die haar zien. Doordat ze de kracht van de zon draagt voelt ze zeer weldadig, warm en comfortabel. Maakt creatief, activeert, geeft kracht, zelfvertrouwen, bevordert innerlijke kalmte en natuurlijke wijsheid. Citrien bevat de Gouden Straal van het Christusbewustzijn wat staat voor onvoorwaardelijke liefde die verbonden is met Jezus en Maria. Citrien is een krachtige reiniger, hersteller, geeft moed en licht in zware tijden en gaat zelfvernietigend gedrag tegen. Ze absorbeert en transformeert negatieve energie en is daarom goed voor het milieu. Ook beschermt en reinigt citrien de aura en vergroot je concentratievermogen. Dit prachtige kristal hoeft nooit gereinigd te worden. Ze maakt optimistisch en helpt te genieten van nieuwe ervaringen en stimuleert het verkennen van alle mogelijke wegen. Geestelijk vergroot dit kristal je concentratievermogen en maakt je geest weer levendig. Fysiek versterkt ze het lichaam en ondersteunt het bij ernstige ziekten. Zeer nuttig bij het overwinnen van depressie, angsten en fobieën, nachtmerries, alzheimer, jeuk, ontgifting, ME, spijsvertering, milt, alvleesklier, nier en blaasinfecties, constipatie, cellulitis en schildklierproblemen. Als elixer is het ook goed bij menstruatieklachten en symptomen van de menopauze, zoals opvliegers.

Al een aantal jaren hebben wij hele mooie ruwe Azuriet uit Liufengshan Mine, Guichi, Chizou, Anhui, China. Kleine, maar ook grotere van een super kwaliteit. We begrijpen waarom ze zoveel verkocht worden, omdat we het geluk hebben om ze betaalbaar in te kopen. Vaak is Azuriet zo kostbaar. De energie is super. We hebben nu ook een voor ons nieuwe Azuriet soort. Dit zijn plakken die in Spanje gevonden zijn.

Azuriet

Geliefd in het oude Egypte, opent het derde oog en het kruinchakra en reinigt deze. Azuriet begeleidt paranormale ontwikkelingen en vergroot metafysische krachten, dus heel goed voor helderzienden, mediums, channelers of anderen, vooral op het derde oog geplaatst. Verhoogt het bewustzijn tot het hoogste niveau en bevordert een meditatie channel-toestand, brengt de ziel tot verlichting en is een krachtige healer en energie geleider. Hij verwijdert emotioneel afval en oude angsten en reinigt het emotionele lichaam en zorgt voor innerlijke vrede. Dat Azuriet het innerlijk zicht stimuleert en helpt je dromen makkelijker te duiden., is ook zinvol voor wie spiritueel zoekende is. Deze steen die een zuivere belichaming is van de blauwe straal kan het kaartenhuis van het ego laten omvallen en de waarheid onthullen achter de illusie die je ego je zo graag voorhoudt. Hij helpt je tot inzicht te komen, maar dan zonder oordeel omdat het je de ware motieven van jezelf en anderen beter doet begrijpen. Zeer goede steen voor als je een bedrijf begint, of een partnerschap aangaat, omdat dit kristal de waarheid boven tafel brengt. Ook goed voor het denken, en dus behulpzaam bij studeren, het geven van lezingen en het geheugen. Azuriet maakt je astrale en etherische lichamen krachtiger waardoor je minder kwetsbaar wordt voor geestelijke aanvallen of voor entiteiten. Het helpt gaten in je aura te dichten. Het verzacht migraine, vermindert oorsuizingen en behulpzaam bij duizeligheid. Ook voor hen die uit angst onwaarheden vertellen.

Uit Brazilië hebben we een paar ruwe hele grote Roze Toermalijn in kwarts stukken ingekocht, soms zit er ook wat Groene Toermalijn doorheen. We hadden nog nooit zulke grote ruwe brokken gezien. Kunstwerkjes van Moeder Aarde. Kleinere stukken hadden we al. Ze liggen nu prachtig bij elkaar.

Rubelliet (roze toermalijn)

Bezit een grote liefdeskracht die bijzonder diepgaand kan helen. Hij heelt niet alleen oude pijnen (ook uit vorige levens) en verdriet, maar aardt deze ook, zodat je het een plek kunt geven en de inzichten kunt benutten in je dagelijkse leven en groei. Roze toermalijn helpt je dichter bij je eigen hart te blijven. Het laat je inzien om van jezelf te houden en jezelf alle ruimte tot groei te geven. Het is ook een afrodisiacum dat liefde in de materiële en spirituele wereld aantrekt. Het biedt de zekerheid dat het veilig is lief te hebben, inspireert tot vertrouwen in liefde en bevestigt dat je eerst van uzelf moet houden voordat u kunt verwachten dat anderen van je houden. Roze toermalijn bevordert vrede en ontspanning, verbindt u met wijsheid en mededogen en stimuleert ontvankelijkheid voor genezende energieën. Dit kristal is goed voor hart, longen en huid en brengt balans in een gebrekkig functionerend endocrien stelsel.

Ook uit Brazilië is Lodoliet, we hebben hiervan weer wat exemplaren bij kunnen kopen. Ze zijn altijd zo mooi om te zien met hun prachtige inclusies gevangen in heldere Bergkristal punten, puntjes of clusters. In hun uiterlijk zie je hun verbinding met de natuur terug. Een lieve vriend van ons noemt de kristallen ‘de tuintjes’.

Lodoliet Sjamaan Kristal/Lemurian

Deze bijzondere en magische kristallen uit Minas Gerais in Brazilië worden ook wel sjamanen droomkristallen genoemd omdat ze je kennis van vorige levens via dromen brengen. Deze zeer heldere kristallen met inclusies, soms fantomen verhogen je trilling en versterken je communicatie met Engelen, Lichtwezens, Gidsen en als ze chloriet bevatten ook met de Devische Rijken, de planten en dierenrijken. Sommige van deze kristallen of clusters zijn lemurians die ons weer informatie van deze liefdevolle beschaving helpen herinneren. Door in Lodoliet kristallen te staren kun je in andere werelden schouwen en kan er een kosmische verschuiving van je bewustzijn plaats vinden. Je kunt naar verschillende niveaus en werelden reizen, zowel kosmische als persoonlijke als die van de ziel en ook in de ruimten van diepe universele liefde schouwen, waar je leert vanuit je hart te leven. Deze kristallen hebben een hoge vibratie ondanks hun aardse oorsprong, ook hebben ze een zeer vriendelijke en kalmerende energie. Op je kruinchakra gelegd of gericht activeren ze alle hogere chakra’s. Je krijgt dan makkelijker contact met je hogere zelven en op je 3eoog stemt hij je af op de wijsheden van de universele geest. Sommige inclusies stabiliseren en beschermen, anderen aarden en lossen negativiteit op en beschermen je aura. Fysiek zijn het krachtige healers die een helende werking op je cellen hebben en die de vochthuishouding in evenwicht houden. Ook goed voor de spijsvertering. Ze zuiveren chemische gifstoffen en andere vervuilingen in het lichaam. 

We hebben op dit moment een hele grote hoeveelheid Amethist Geodes in allerlei maten. Ook veel grote exemplaren. Sommige met Cacoxeniet erin of Calciet kristalletjes. We hebben ook nog een kleiner paartje ervan. Maar wat we nu hebben kunnen kopen is een aantal vlinders of Engelenvleugel Amethisten. Zo prachtig en uniek. Er is altijd moeilijk aan te komen, omdat ze niet veel gevonden worden en erg geliefd zijn.

Als laatste uit Brazilië een steen waar we al bijna 2 jaar naar op zoek waren om in te kunnen kopen en dat is plakken van Roze Amethist. Ze hebben zo’n liefdevolle energie, net zoals de kleine geodes uit Argentinië. Soms zie je in de plakken ook wat paarse Amethist erbij. 

Roze Amethist uit Brazilië

Roze Amethist plakken stralen een krachtige en tevens zeer liefdevolle energie uit. Ze helpen je om via je hart een verbinding met je eigen Goddelijke Zelf te maken. Roze Amethist is een steen van waarheid die je helpt om weer te gaan leven vanuit je hart i.p.v. uit je hoofd, in totale oprechtheid en verbinding vanuit je diepste wezen en Goddelijke zelf. Ze hebben ook een diepe verbinding met de geesteswereld en helpen je om makkelijker in contact te komen met overleden geliefden en met Gidsen en Engelen. Het is een ultieme hart steen die je een intens gevoel van vrede en ontspanning geeft. Deze energie is zo uitgesproken dat, als je een steen vasthebt, je hem eigenlijk niet meer weg wilt leggen. Roze Amethisten helen krachtig je emotionele en fysieke lichaam. Ze bevatten zowel een grote kracht als tederheid, op een manier die heel voedend is voor de ziel. Ze helpen en helen je op verschillende manieren. Roze Amethist is een fantastische steen voor healers, zowel voor henzelf als voor hun cliënten. De steent laat je hartchakra volstromen met helende vibraties, waarna deze energieën door je hele lichaam stromen. Het is extreem krachtig voor het hart en hartchakra, maar ook voor de longen. Daarom wordt de steen voor problemen in deze gebieden aangeraden. De steen is ook heel krachtig in combinatie met andere stenen in steenleggingen op het lichaam en in grids. Roze Amethist heeft een zeer krachtige, beschermende vibratie die voorkomt dat negatieve energieën kunnen aanhechten. Het helpt je om een bewuste, liefdevolle verbinding met je innerlijk kind te maken en je hele wezen in een staat van eenheid te brengen. Voor mensen die in zware processen zitten, trauma’s of misbruik hebben meegemaakt, of veel verdriet en spijt ervaren, helpt de steen je hart open te houden en door deze moeilijke tijd te gaan om daarna weer positief in het leven te staan. Roze Amethist brengt vreugde en plezier in ieders hart en ziel en helpt mensen te helen die een scheuring tussen hun hoofd en hart hebben, waarna ze weer voluit vanuit hun hart kunnen gaan leven. Voor hen die aan hun ziel werken of voor Shamanen die Soul Retrieval (het herstellen van wonden, trauma’s en verloren van delen van jezelf) beoefenen, is deze steen het perfecte gereedschap. Roze Amethist is ook een hele goede steen voor zwangere vrouwen, baby’s en kinderen. De liefdevolle, beschermende energie maakt het een perfecte steen voor in de slaapkamer, huiskamer, praktijk of werkomgeving. Het is ook een perfecte steen om aan een geliefde te geven, omdat deze liefdevolle gecentreerde hart energie, liefde en tederheid uitstraalt naar de ontvanger. Dit is een echt Nieuwetijdskristal die in deze tijd zo hard nodig is en ons helpt te transformeren naar een Wezen dat in het Nu vanuit zijn hart leeft en vandaaruit een fantastisch leven vol liefde creëert.

Het is een grote blog geworden omdat we graag alle stenen die we ingekocht hebben in het zonnetje wilden zetten. We zullen er vast wel vergeten zijn te noemen, maar die komen dan een andere keer weer aan de beurt. We kunnen niet wachten om a.s. vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli weer open te gaan. Heerlijk om samen met iedereen die de winkel bezoekt van de nieuwe stenen en kristallen te genieten.

Agenda (winkel open van 10.00 tot 17.00 uur)

Vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli

Zaterdag 20 en zondag 21 juli

Zaterdag 27 en zondag 28 juli

Zaterdag 3 en zondag 4 augustus

Zaterdag 10 en zondag 11 augustus

Zaterdag 17 en zondag 18 augustus

Zaterdag 24 en zondag 25 augustus

Menu