Inkoopreis Frankrijk

Joan

Even geen tijd gehad om een blogje te schrijven en eigenlijk nu ook nog niet haha. Wat een drukte en dan ook nog met deze hitte, al geniet ik heel erg van het zonnige weer en de warmte. Net terug van een inkooptripje sieraden en veel Amethisten, het weekeinde werken en maandag weer op pad naar de beurs in Frankrijk. Na terugkomst gelijk de bus uitladen, samen met Cyrille zaterdag de winkel bemand, omdat Wim en Nikki om 12 uur weer terug naar Frankrijk reden met de bus en aanhanger. Er stond nog zoā€™n 3000 kg stenen uit Marokko op ons te wachten. We weten bijna niet waar we alles weer moeten bergen, maar omdat we zo in een flow hebben ingekocht, zal het vast allemaal wel passenšŸ˜€.

Natascha was zo lief om zondag te komen werken, gelijk na haar vakantie. Dus ook zij valt gelijk weer met haar neusje in de boter om na een ontspannen vakantie gelijk in de drukte van alles uitzoeken, prijzen, winkel leeghalen, schoonmaken en opnieuw inrichten te komen. Maar we klagen niet, want ondanks het vele werk is het toch echt onze passie.

Ik weet niet waar te beginnen en ook Wim moet nog allemaal fotoā€™s van de nieuwe stenen en kristallen maken, dus er zal nog zeker wel een blog over deze inkoop komen. Zoals iedereen op het nieuws gezien heeft was het heel erg warm in Frankrijk. Gelukkig niet zo heet als in het zuiden, maar toch 33 en later 37 graden. Onder een parasol en af een toe een duik in een zwemband of verkoelende zee is dit heerlijk, maar om eerlijk te zijn, in een stadje waar zo goed als geen wind was en dan met steekwagens vol met dozen einden rijden en ook nog heuveltje op om bij je auto te komen is geen pretje. Wim en Nikki hebben al het zware werk gedaan, zij zijn allebei behoorlijk sterk en echte doorbijters. De steekwagens waren meestal zo zwaar, denk wel 150 kg met vracht erop, dat er hulp nodig was om ze rechtop te zetten. Ik liep er maar achteraan te rennen of vooruit om de weg vrij te maken. In de smalle straatjes lopen de mensen meestal een beetje te zwalken tussen de kraampjes en hebben niet door dat jij er met je zware vracht aankomt. Voor mij zijn het goede testen in schuldgevoel haha. Nooit leuk als je anderen zo ziet afzien, maar lichamelijk is dit voor mij echt te zwaar. Ik heb avonds voor ons gekookt en de afwas gedaan, dat geeft dan een goed gevoel. Mijn kracht ligt meer in het onderhandelen, zo hebben we allemaal onze talenten. Met zijn drietjes zijn we altijd ingeplugd in de energie van de stenenwereld en zo vinden we altijd de stenen die bij ons moeten komen. Ieder vindt iedere keer weer iets anders en soms zien we een steen alle drie. Normaal zijn we 3 dagen op de beurs, maar deze keer liep het anders. Wim zei tegen ons: volgens mij zijn we klaar en ook wij hadden dit gevoel. Dit was best vreemd, want we waren nog niet overal geweest. De bus was wel al bijna vol, maar het voelde echt zo. We hebben toen besloten om de volgende morgen al vroeg naar huis te gaan. Op zich was dit heel fijn, want dan konden Nikki en Wim ook nog 2 nachtjes thuis slapen en hoefden we niet te haasten om de bus leeg te halen. Cyrille die thuisgebleven was om op kleine Sara te passen en de dieren te verzorgen, pakketjes weg te brengen en al het overige werk, keek ook wel even verbaasd dat we al zo snel weer terug waren.

Nikki had op facebook al vermeld dat we Wolven kopjes als hanger hadden, nu dat hebben we geweten. We kregen zoveel reacties erop. Ook kwamen er mensen speciaal voor naar de winkel. Gelukkig hebben we er wat van bij kunnen kopen, omdat ze al na een weekeinde bijna uitverkocht waren. 

Uit BraziliĆ« hebben we een nieuwe Moscoviet, deze heeft een groene gloed. Meestal zijn deze Micaā€™s meer bruin of goud, maar deze hebben een smaragdgroene gloed.

Moscoviet

Moscoviet is een vorm van mica. Het is een mystieke steen met een sterk Engelencontact, die het bewustzijn van het hogere zelf bevordert. Bij het waarzeggen met kristallen verbindt deze visionaire steen ons met de hoogste spirituele gebieden. Moscoviet stimuleert het hartchakra, vergemakkelijkt astrale reizen en opent de intuĆÆtie en paranormale visioenen. Hij spiegelt projecties terug, geeft steun bij pijnlijke gevoelens en stimuleert onvoorwaardelijke liefde en acceptatie. Hij helpt ons vol vreugde naar de toekomst en het verleden te kijken, zodat we geleerde lessen kunnen waarderen. Heft spanningen binnen de aarde en het fysieke lichaam op zodat er evenwicht ontstaat. Hij verjaagt onzekerheid, twijfel en onhandigheid en heft woede en nervositeit op. Goed bij slapeloosheid, allergieĆ«n, stress, bloedsuiker, nieren, RSI. Maakt haren en ogen glanzend en helpt het lichaam zijn ideale gewicht te bereiken.

Een andere steen uit Braziliƫ is Lepidoliet, dit is ook een Mica soort. We hebben nu hele mooi tot punten geslepen Lepidoliet met Clevelandiet combinatie. Het paarse is de Lepidoliet en het beige/witte, soms blauwig is Clevelandiet.

Lepidoliet met Clevelandiet 

Lepidolietzuivert elektromagnetische vervuiling en dient op computers te worden geplaatst om hun uitstraling te absorberen. Als lepidoliet mica-achtige vormen aanneemt, worden zijn eigenschappen zeer versterkt en is het een zeer efficiĆ«nt schoonmaakmiddel. Lepidoliet verjaagd negativisme, activeert en opent de chakraā€™s van de keel, het hart, het derde oog en de kruin, heft blokkades op en wekt kosmisch bewustzijn. Deze steen helpt bij spirituele reizen en heeft toegang tot de Akasha kronieken. Het kristal stemt u af op gedachten en gevoelens uit vorige levens die nu een blokkade in uw leven vormen en kan u tevens meenemen naar de toekomst.

Lepidoliet is zeer nuttig bij het verlichten van stress en depressiviteit. Het maakt een einde aan dwanggedachten, neemt wanhoop weg en helpt tegen slapeloosheid (leg een plakje onder het kussen). Doordat het lithium bevat, draagt het bij aan het stabiliseren van stemmingswisselingen. Uitstekend voor het overwinnen van emotionele afhankelijkheid. Ondersteunt het opheffen van verslavingen en helpt bij anorexia. Emotioneel laat lepidoliet u steviger in uw schoenen staan, vrij van de invloeden van anderen. Goed bij slaapstoornissen en emotionele stress. Het verlicht allergieƫn, versterkt het immuunsysteem, herstructureert DNA, verlicht uitputting, epilepsie en Alzheimer.

Clevelandietis een uitstekende steen voor een grondige verandering in je leven. Hij helpt je de toekomst gelijkmoedig tegemoet te treden en voorziet in een veilige reis naar je doel. Dit kristal bevordert gerichtheid op de precieze soort verandering die je behoeft en toont je de gaven en instrumenten die tot je beschikking staan om je doel te bereiken. Clevelandiet is voor dit doel een initiatiesteen. De steen houdt verband met de drie fasen omtrent godin en vrouw zijn: maagd, moeder en oude wijze vrouw. Het kristal bevordert transitie en waarborgt ā€˜wedergeboorteā€™. De perfecte steen voor rituelen daaromtrent. Clevelandiet helpt negatieve situaties te veranderen in positieve omstandigheden die het leven omarmen. Geplaatst op de zonnevlecht bevrijdt en transformeert het de diep verborgen emotionele angsten omtrent verlatenheid, afwijzing en verraad. Hij bevordert zelfkoestering. De steen werkt positief bij stress, genetische aandoeningen, cellulair geheugen, maagklachten (spanning), spijsvertering en hoofdpijn.

Als laatste in deze blog uit Braziliƫ zijn een nieuwgevonden Rookkwarts Kathedraal clustertjes, deze bestaan uit aan elkaar gesmolten dubbeleinders, zo lijkt het wel. Ze komen uit Minas Gerais. Een handelaar had er een aantal exemplaren van, helaas vonden we ze bij niemand anders meer. Dus het is een beperkt aantal. Wie weet duiken ze later weer een keertje ergens op.

Kathedraal Rookkwarts dubbeleinder cluster

Kathedraalkwartsen zijn goed te herkennen, aan Ć©Ć©n of meerdere zijden hebben ze aangegroeide vlakken of facetten, net zoals bij kerken en kathedralen. Dit zijn heel bijzondere kristallen die zich niet aan Ć©Ć©n persoon binden, maar in feite universeel zijn. Ze werken heel graag samen met ascensiehealers, om zo veel mogelijk licht en bewustzijn te verspreiden. Grote universele meesters werken door deze kristallen heen, waardoor ze als een soort doorgeefluik fungeren om hart en bewustzijn te openen. Ze bevatten heel specifieke informatie over de komende Nieuwe Tijd. Het is een kosmische computer die de wijsheid van eeuwen bevat, een Lichtbibliotheek waarin zowel de goddelijke eenheid volledig aanwezig is als goddelijke kennis en bewustzijn. Als je met de steen mediteert krijg je hier toegang tot. Veel kathedraalkwartsen werden in LemuriĆ« al gebruikt en bevatten dus erg veel kosmische informatie.  Hij biedt ook toegang tot de Akasha-kronieken. Je kunt hem programmeren om van deze wereld een betere te maken. Op een pijnlijke plek gelegd zorgt dit kristal voor een aanzienlijke vermindering van de pijn. Het dubbele einde in deze kristallen zorgt ervoor dat de energie aan beiden kanten kan worden verspreid of geabsorbeerd. Dit kristal kanaliseert energie naar twee richtingen tegelijk. Dubbeleinders integreren geest en materie (vrouwelijk en mannelijk) en zorgen zo voor harmonie tussen deze twee energie punten. Ze zijn heel goed te gebruiken om je energieveld te balanceren. Bij genezingen zijn dubbelpunters graag geziene gasten. Ze absorberen negatieve energie en doorbreken blokkades. Ze kunnen ook geblokkeerde delen van het eigen zelf weer helpen te her-integreren. Op het hart chakra (liefde, liefhebben) geplaatst brengt een dubbeleinder bewustwording en bevordert het liefhebben van jezelf en van anderen, door de dubbele punt stroomt de liefde van jou naar anderen, maar ook andersom.

Rookkwarts is een van de krachtigste stenen voor aarding en zuivering die er bestaan. De steen zuivert de aura en de energetische systemen, net zoals een bosje salie dat doet. Heel goed om zweverige mensen op aarde te krijgen, zodat ze volledig als lichamelijk wezen kunnen functioneren. Deze beschermende steen heeft een sterke band met de aarde. Wanneer je in de hogere werelden werkt, helpt rookkwarts je weer in je lichaam te komen. Tevens helpt het spirituele informatie te aarden. Het absorbeert geopatische en elektromagnetische smog en helpt bij uitscheiding en ontgifting op alle niveaus en vult de ruimte met een positieve vibratie. Goed bij stress, angsten, burn-out, depressie en geeft emotionele rust. Zorgt voor acceptatie van het fysieke lichaam. Helpt bij faalangst en reinigt de geest voor meditatie. Rookkwarts biedt bescherming tegen negatieve energieƫn en kan deze vrijwel onbeperkt opnemen en omvormen. Leg de steen wel regelmatig op een stuk Seleniet om te reinigen, of spoel het af onder de kraan. Het is een goede steen om zaken zuiver te houden. Zeer weldadig bij kwalen van de buik, heupen en benen. Verlicht pijn, ook hoofdpijn. Heft krampen op. Rookkwarts kan ook tegen negatieve gevolgen van straling worden ingezet, bijvoorbeeld wanneer je aan radioactief materiaal bent blootgesteld, radiotherapie hebt ondergaan, of met elektromagnetische velden te maken hebt gehad.

In de winkel verkopen we al velen jaren de prachtige paarse CharoĆÆet uit Rusland. We hebben er ook hangers van. Soms in combinatie met het donkere Aegirien. Omdat de steen steeds kostbaarder is geworden kopen wij meestal een B-kwaliteit. Deze bevatten dan andere elementen zoals Aegirien of andere mineralen. Qua energie zijn deze namenlijk ook heel erg fijn. Natuurlijk hadden we ook heel graag de meer paarse A-kwaliteit willen verkopen, maar deze was zo kostbaar om in te kopen. Nu hebben we het geluk gehad een plat doosje met mooie grote exemplaren te kunnen kopen voor een betaalbare prijs. Dank je wel lieve stenen wereld.

CharoĆÆet

Dit is een steen van transformatie, een zielensteen die vrees overwint. CharoĆÆet stimuleert innerlijke visioenen en spirituele inzichten en helpt bij de verwerking van grote veranderingen op spiritueel niveau. Hij reinigt het hart- en kruinchakra, reinigt de aura en stimuleert onvoorwaardelijke liefde. De steen zorgt tevens voor diepe fysieke en emotionele genezing. Hij helpt je het huidige moment als volmaakt te accepteren, ook anderen te accepteren zoals ze zijn en helpt bij bevrijding van diepe angsten. Slachtofferschap en dienstbaarheid ten koste van jezelf helpt hij ook helen. Oude karmische stukjes omtrent magie, alchemie en oud priesterschap kunnen door deze steen uitgewerkt en getransformeerd worden. Dit kristal helpt je met je groei naar verlichting. CharoĆÆet is sterk verbonden met het transformerende Violette vuur en de magie van Merlijn. Hij bezit informatie over de mysteriĆ«n van de energie van Stonehenge en de Heilige Graal. De energieĆ«n van magie en alchemie kunnen weer ontwikkeld worden, vanuit een zuiver hart. De steen geeft het lichaam nieuwe energie als het uitgeput is en heelt dualiteiten. Goed voor het hart, de alvleesklier en de lever en verzachtend bij krampen en pijnen. Hij helpt je diep te slapen en krachtig te dromen. Ook behulpzaam bij autisme en bipolaire stoornissen

Bij dezelfde handelaar hebben we ook twee zakjes met Vuur Opaal kunnen inkopen, dit zijn heldere, melkwit, gele en geel/oranje exemplaren. We zijn ook met deze hele blije, passionele stenen super gelukkig.

Vuuropaal

Deze prachtige levendige gele, oranje steen wordt meestal in Mexico gevonden, maar komt ook op andere plaatsen voor. Het is een steen die passie doet ontwaken, zowel de lichamelijke als je verlangen tot de hoogste spiritualiteit. Vuuropaal zal de intensiteit en het plezier van ervaringen vergroten. Als je verlegen of angstig bent, of als schaamte je belemmert, zal vuuropaal je helpen. De steen stimuleert het eerste en tweede chakra en kan de kundalini-energie activeren zodat deze kan opstijgen langs de ruggengraat waardoor ook de energieƫn van ieder chakra geactiveerd wordt. De steen stimuleert zelfexpressie en creativiteit. Ook prikkelt het de chi(levenskracht) en het endocriene stelsel. Vuuropaal brengt yin en yang in balans. Hij kan je helpen om tot volledige spirituele overgave te komen en helpt je vertrouwen te hebben in je vermogens. Goed voor de vruchtbaarheid bij zowel mannen als vrouwen, ook goed bij chronische vermoeidheid en bij menstruatieproblemen die door hormonale onbalans komen. Deze steen kan je helpen je hartsverlangens te vervullen.

Ook had hij nog getrommelde Ethiopische Opaaltjes. Wij hadden in de winkel al ruwe exemplaren. Op mijn sieraden inkooptripje heb ik van deze Opaal ook hele mooie hangertjes, oorknopjes en 2 armbanden kunnen inkopen. Deze zijn van de allermooiste kwaliteit. Vol met de vuurglitters. Dit zijn echte juweeltjes.

Ethiopische Opaal

Deze mooie steen met een hoge vibratie is een kristal van oneindige expansie die het karma van het verleden wegbrandt en de weg naar wedergeboorte opent. Hij bezit oude wijsheid en stimuleert alle metafysische gaven. Hij bevat een zielenholograaf die toegang verleent tot verleden, heden en toekomst en die bescherming biedt wanneer je door multidimensies of binnen in jezelf reist. Deze steen van diep inzicht is een voertuig voor de vuur- aardewezens, zorgt voor zuivering door een innerlijke ā€˜vuurloopā€™ en aardt de transmutatie in het fysieke lichaam. Hij laat je je diepste angsten onder ogen zien en transformeert ze tot je grootste gaven. De steen werkt me je ziel samen om situaties te creĆ«ren die diepere lagen van onderdrukte emoties, angst en trauma loslaten, ook die uit vorige levens. Hij deā€“energetiseert deze zodat er ruimte komt voor nieuwe patronen en groei. Dit kristal bevat positieve drakenenergie en reinigt en activeert je 1een 2echakra zodat je creativiteit gestimuleerd wordt en deze verenigd wordt met de dynamische liefde van je hogere hartchakra en het alta-majorchakra, zodat je hoogste wil op aarde verwezenlijkt. Als je de steen onder en bovenaan de ruggengraat legt, activeert hij de kundalini-kracht en onder aan de schedel opent hij de alta-majorchakra. Midden op de schedel zet hij woede om in vreugdevolle wil en een verlangen naar vrede. Op krachtpunten van Moeder aarde ondersteunt hij de reiniging en herstel van het milieu en lijnt hij de meridianen uit, ook creĆ«ert hij een schild tegen negatieve vibraties. Deze opaal ondersteunt gewichtsverlies door de onderliggende psychische oorzaken aan te pakken, vooral als ze verband houden met kwetsbaarheid of diepe woede. Hij harmoniseert het hele lichaam. Reinig en laadt de steen regelmatig op, bv op kwarts in de zon of op seleniet. Door regelmatig met deze steen te werken wordt je gevoeligheid voor de energie van kristallen, mensen en de aarde vergroot. Ethiopische opaal werkt het best op het psychosomatische zielsniveau van healing. Hij zuivert en versterkt het biomagnetische omhulsel en emotionele lichaam en brengt de etherische blauwdruk in balans. Behulpzaam bij huidaandoeningen, vooral die met een psychosomatische basis.

We hebben ook weer prachtige Draken ingekocht. De meeste die we nu hebben ingekocht zijn ā€œLuchtdrakenā€. Draken zijn er in vele kleuren en energieĆ«n. Ze zijn verbonden met de vier elementen. Deze zijn heel krachtig verbonden met het element ā€˜luchtā€™. Ze zijn gemaakt van prachtige blauwe Chalcedoon. Deze unieke kwaliteit, gevonden in Turkije, hebben niet de witte strepen zoals de Blauwe Chalcedoon uit Afrika heeft. Wij noemen deze blauwe Chalcedoon Avaloniet, omdat deze zo de energie en magie bevat zoals die van Avalon in de tijd van Koning Arthur en Merlijn. Sommige van deze Draken hebben zelfs een uiterlijk wat aan wolkjes in de lucht doet denken. Luchtdraken geven je vleugels om je dromen en passie te leven, ze brengen je naar waar je zijn moet. Draken zijn lichtwezens uit andere dimensies die diep verbonden zijn met het ontstaan van onze Moeder Aarde. Ze zijn net als de Walvissen in de Zee, energetische hoeders en beschermers van de aarde. Ze helpen ons op ons ontwikkelingspad, brengen evenwicht en harmonie. Ze brengen je in contact met je ware zelf, je innerlijke kracht en passie. Ze helpen je om het leven dat je droomt te manifesteren. Draken hebben krachtige helende energieĆ«n, ze zuiveren je, maken je bewust, zodat je kunt groeien tot de persoon die je graag wilt zijn. Ze helpen ons op ons pad naar verlichting. Ze doen dit op een liefdevolle, vurige manier. Maken blokkades los en breken vastgeroeste patronen open. Je kunt met Draken ook werken aan de heling van anderen en van onze Moeder aarde.

Avaloniet (drusy blauwe chalcedoon)

Biedt toegang tot het collectieve onderbewuste en mythische domeinen. U maakt contact met elfen, feeĆ«n en Devaā€™s en dus met oude magie, zoals in Avalon in de tijd van Koning Arthur en Merlijn. Dit kristal opent het paranormale bewustzijn, stimuleert telepathie tussen zielsverwanten. U komt in contact met uw incarnaties (wijze vrouw, priesteres) Avaloniet helpt bij faalangst en biedt rust en neutraliseert negatieve gedachtepatronen. Blauwe chalcedoon is een steen met grote helende eigenschappen en zijn zachte energie is verkoelend en kalmerend en zorgt voor gemoedsrust. Hij is met name effectief bij het activeren en helen van het keelchakra en maakt het uiten van gevoelens makkelijker. Deze mystieke steen stelt je in staat om bij je hogere zelf te komen, waardoor je steeds meer stukjes van jezelf gaat ontdekken, maar ook de ander beter gaat begrijpen. Zeer goed bij mensen die zich onbegrepen voelen. Dit is een steen die ondersteunt en voedt en woede, infecties en ontstekingen neutraliseert. Hij helpt je bij onderdrukte gevoelens die voortkomen uit de angst om afgewezen te worden zowel uit de kindertijd als tijdens de volwassenheid. Deze steen lost oude patronen van onderdrukking op en moedigt een nieuwe manier van uiten aan. Bij alles op het gebied van de keel, keelontsteking, angina, verkoudheid, praten, slikken, emotie, verdriet kan deze steen uitkomst bieden. Ook goed voor de botopbouw, versterkt tanden en kiezen, maar ook bij reuma achtige pijnen. Ook goed bij problemen met de schouders en nek, een slecht werkende schildklier en het lymfestelsel. Werkt koortsverlagend en verwijdert blokkades in het zenuwstelsel. Bij genezing met geluid helpt deze steen te focussen en richt geluid naar de juiste plaats. Hij helpt je in het Nu te zijn.

Van deze topkwaliteit Blauwe Chalcedoon hebben we nu ook grotere trommelstenen, wat hartjes (we hebben al een grote bestelling voor Denver gedaan) en we hadden er al kleine bolletjes van.

Moldaviet is een bijzondere groene Tektiet die ooit is gevormd toen een reusachtige meteoriet tegen de aarde sloeg. Deze komt van een gebied langs de oevers van de Moldau. Andere tektieten die wij verkopen zijn de goedkope zwarte uit China en de geelgouden uit de Libisch/Egyptische woestijn, deze heet Libisch Goud Tektiet. Veel spirituele mensen in de hele wereld voelen zich aangetrokken tot Moldaviet, waarvan men zegt dat het een fusie is tussen buitenaardse energieĆ«n en die van de aarde. Vooral in Engeland en Amerika wordt deze tektiet zeer veel verkocht. Ook in Nederland waardeert men de kracht en hoge trilling van Moldaviet. Wij verkopen al een paar jaar ook sieraden gezet in Sterling Silver ervan, vaak in combinatie met Herkimer Diamant, maar ook losse exemplaren om bij je te dragen of mee te mediteren zijn erg geliefd. Als je Moldaviet inkoopt zie je dat de prijzen enorm verschillen. De steentjes zijn prijzig en worden per gram verkocht. De kwaliteit bepaalt de prijs. Dus als ze gaaf zijn en bepaalde vormen hebben zijn ze kostbaarder dan de dunne platte en de stukjes met afgebroken randjes. Ook de grotere exemplaren kosten vaak aanzienlijk meer. Wij zijn altijd dol op de wat wij ā€˜egeltjesā€™ noemen, de dikkere, beetje ronde organische vormen. Wij hebben het geluk gehad deze inkoopreis dat een vriend van ons die enorm veel Moldaviet inkoopt ons in contact heeft gebracht met zijn leverancier. Hierdoor konden we mooie exemplaren inkopen voor een hele goed prijs. Wij hebben nu dus weer een nieuwe voorraad van kleintjes tot grotere in de winkel. We hebben er ook zelf weer hangers van gemaakt, voorzien van een zilveren oogje.

Moldaviet

Dit is een vorm van Tektiet en zou van buitenaardse oorsprong zijn, ooit gevormd toen een reusachtige meteoriet tegen de aarde sloeg. Het is een fusie tussen buitenaardse energieĆ«n en die van de aarde. De steen wordt langs de oevers van de Moldau gevonden. De steen wordt al sinds de steentijd gebruikt als talisman en amulet voor geluk en vruchtbaarheid. Het kan het effect van andere kristallen aanzienlijk versterken en deze tot hun hoogste vibratie opvoeren. Moldaviet brengt u in contact met uw hogere zelf en met buitenaardse wezens. Het heeft zijn eigen kosmische bewustzijn dat u in contact kan brengen met de opgestegen Meesters. Als u de steen tegen het licht houdt en erin kijkt, verandert dat uw bewustzijn. De steen neemt u mee naar de hoogste spirituele dimensies. Het is ook goed om u tijdens het werken met deze steen goed te aarden, dit kan heel erg goed met een paar Boji-stenen. Het kristal heeft een zeer hoge vibratie, die de chakraā€™s opent, reinigt en op Ć©Ć©n lijn brengt en obstakels verwijdert. De steen integreert de goddelijke blauwdruk en versnelt de spirituele groei. Moldaviet resoneert met het kruinchakra, opent het zodat het de hoogste spirituele leiding kan ontvangen. Het is een steen die tijd overstijgt. Op het derde oog gelegd kan het u in staat stellen de toekomst in, of terug naar het verleden te gaan. Voor mensen die moeite hebben met hun incarnatie op aarde en lijden en intense emoties niet kunnen accepteren, is dit een nuttige steen. Zulke mensen zijn vaak sterrenkinderen die zijn gekomen om de aarde te helpen bij de overgang naar een nieuwe vibratie. Ze zijn niet gewend aan de zware energieĆ«n van de aarde. Samen met een aardende steen ondersteunt Moldaviet hen goed te incarneren. Ook zeer goed op het hartchakra, heelt het heimwee gevoel naar ā€˜thuisā€™. Psychisch helpt het kristal u om u los te maken van wereldse zekerheden, zoals geld en zorgen om de toekomst. Moldaviet brengt u in contact met uw spirituele doel, zodat u het in uw aardse leven kunt integreren. Het ondersteunt eigenschappen zoals empathie en mededogen. Het is ook een steen die inspireert en onverwacht oplossingen naar voren brengt. De steen versnelt uw spirituele groei. Moldaviet maakt bewust van de oorzaak van ongemakken en ondersteunt het genezingsproces.

Dit was het voor deze blog, maar er zullen er nog meer verschijnen over deze inkoopreis, omdat we nog veel meer gekocht hebben. Dit weekeinde zijn we gesloten, omdat we de komende 10 dagen heel hard nodig hebben om alle stenen uit te laden, een gedeelte te prijzen, de winkel helemaal leeg te halen en schoon te maken en alles weer opnieuw inrichten. De stenen krijgen dan weer een nieuw plekje naast hun nieuwe vrienden, zodat alles weer in een hele mooie, nieuwe flow kan stromen. Vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli zijn we dan weer geopend. Dan zullen alle nieuwe stenen en kristallen in de winkel en het Pakhuis te bewonderen zijn.

Agenda:

6 en 7 juli gesloten

(winkel van 10.00 tot 17.00 uur geopend)

12, 13 en 14 juli (vrijdag, zaterdag en Zondag) De nieuwe kristallen die we in Frankrijk ingekocht hebben zullen in nu in de winkel liggen.

20 en 21 juli (zaterdag en Zondag)

27 en 28 juli (zaterdag en Zondag)

3 en 4 augustus (zaterdag en Zondag)

10 en 11 augustus (zaterdag en Zondag)

17 en 18 augustus (zaterdag en Zondag)

Menu